עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NATANK0,

שלום , פתחתי פה לפני כמה ימים נושא חדש על הבעיה שיש לי שוב אני יכתוב בקצרה על הבעיה קניתי לפני חודש מחשב מיני לפטופ של asus עכשיו אתמול שבאתי להפעיל אותו הוא כותב לי error loading operating system ולפני כן המחשב עבד מצויין בלי בעיות ולא עשיתי בו משהו מיוחד , עכשיו יש לי במחשב קבצים שאני פשוט חייב לשמור אותם נסיתי להפעיל גירסה ניידת של xp כמו שייעצו לי פה קודם כדי לגבות את הקבצים אבל אחרי שזה עלה שנכנסתי ל 'מחשב שלי' הדיסק קשיח לא מופיע שם בכלל שאני נכנס לביוס הדיסק קשיח מופיע שם .. בשביל שאני יוכל לראות את הדיסק קשיח אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות בשביל זה ?? ועוד שאלה האם יש עוד איזה פיתרון שאפשר לעשות כדי שאני יוכל לתקן את הבעיה ולגבות את כל החומר שיש לי בדיסק קשיח ?? ת…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. שלום אתמול קרה משהו למחשב שלי והייתי צריך לעשות ריפייר לווינדוס...עשיתי והכל הלך חלק. עכשיו,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואני מקבל את השגיאה הבאה: setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard vga driver before running setup. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי ולא עבד,ניסיתי גם להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של ATI וגם לא עבד...ושהסתכלתי במנהל התקנים שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך בכלל...לפני הריפייר הכל עבד בסדר גמור,ואני תקוע עכשיו עם גרפיקה ירודה ולא יכול לעשות כלום חוץ מלגלוש וגם זה בקושי(בכרטיס טלויזיה רואים את כל הפיקסלים בגלל שאין דרייברים,ושאני מדפדף בדפים או מגל…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  3. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מקווה שזה קשור לפה ... :s05: מאז שאבא שלי התקין איזה מכשיר כזה במחשב שמאפשר לראות דרכו טלוויזיה, אני לא מצליחה להפעיל את המצלמת אינטרנט כשאני מחברת אותה רואים מסך שחור ניסיתי לשחק עם חדות ובהירות , אבל זה לא זה מישהו יכול לעזור ? אמרו לי שזה קשור איכשהו לכרטיס טלוויזיה.. לא מבינה בזה ???

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by alergic,

פירוט הבעיה: אני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מתחיל לפעול ואז הוא מוריד את המהירות שלו למהירות נמוכה וזהו. אין כלום. לא יודע מה הבעיה וזה מטריף אותי.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  5. אז הבעיה היא כזאת. אני לא גר בבית והתקשרו אליי ואמרו יש בעיה המחשב התיאור היה כזה: כשמדליקים את המחשב הווינדוס לא עולה והמחשב כותב הודעה שיש בעיה בהארד דיסק (bad sectors) או משהו כזה. אמרתי לאמא שלי לתת למחשב לסיים את הסריקה ולנסות שוב, אחרי שהסריקה תסתיים. זה מה שהיא עשתה וזה לא עזר, עדיין מקבלים את אותה השגיאה. הגעתי היום הבייתה כדי לסדר את הבעיה וזה מה שקרה: הדלקתי את המחשב, ועוד לפני שעלה הווינדוס (כלומר במצב של הדוס) עלתה הודעה שיש בעיה בהארד דיסק וצריך לעשות סריקה או לדלג עליה. דילגתי על הסריקה והווינדוס עלה כמו שצריך. ברגע שהווינדוס עלה עשיתי הפעלה מחדש בשביל לבדוק שזה היה משהו חד פעמי. ושזאת הבעיה ולראות שהמחשב יעלה שוב כמו שצריך בפעם השניה. אבל עכשיו קיבלתי הודעה…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by Raz20,

כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה. עשית סריקה עם התוכנות : spybot - search & destroy Registry Mechanic Multi Virus Cleaner 2006 TuneUp Utilities 2006 וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kaspersky מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות בTV OUT ??? בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו אין לי מוסג מה גורם לבעיה אני כבר מיואש החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ? תודה. המיואש

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אין מה להוסיף. השאלה בכותרת. תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by מכבי חיפה,

שלום לכולם: לפני שבוע קניתי מחשב חדש : amd64 3200 veince core 1giga ram (dual channel) 6800GS dif nf4 ultra infinity 160GB HD ביום הראשון התקנתי את הוינדוס הכל הלך סבבה ביום השני התחלתי להתקין CSS... התקנתי את המשחק נכנסתי לשחק ב ופיתאום אחרי 5 דקות המשחק פשוט נתקע..אתחלתי ת'מחשב מחדש ניסיתי לשחק עוד פעם קרה אותו דבר אבל אחרי דקה זה נתקע אמרתי אוקי אולי זאת בעיה מהמשחק...התקנתי את HL2:LOST COST...בזמן הLOADING זה נתקע...(כל הזמן היה לHD טימפרטורה גבוה 48-52 במנוחה 52-61 במאמץ...והזכרונותו כל הזמן הטמפרטןרה עולה ויורדת שניה זה 14C אחרי שניה זה 36C ואחרי עוד שניה זה 50C או 46C...) התקתשרתי בנאדם שממנו קניתי ת'מחשב אמר לי אולי יש כבל לא מחובר וזה אמרתי לו אוקי אני אביא לך ת'…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  10. העניין היה מאז שקניתי את המחשב. פשוט המנורות והמאווררים נדלקים לשניה ונכבים ושוב ושוב בערך 30 שניות כמו כן רציתי לשאול אם במעבד 4 ליבות יש צורך לחבר את שני חיבורי החשמל(pin connector 4 ) למעבד או שמספיק אחד? q6600 msi p45 platinum 2x gail 800mhz 2giga vantec v2.0 480w leadtec 7800gtx extreme raptor 36g wd 250

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by Mahican,

אז ככה.. קניתי את כל החלקים של המחשב בנפרד.. הרכבתי את המחשב הכל במקום והוא פשוט לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה.. הלד של ה-SB_PWR דולק...

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by Holography,

היי, יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים...,המעבד קבוע על 100% ניצול אפילו סתם ככה בזמן הגלישה או שסתם הFXP פועל כמה שעות... המפרט: AMD Athlon 64 3000 ClawHammer EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb GeIL 512MB DDR PC3200 400MHZ 2.5'3'3'6 Leadtek A400TDH (6800NU) 128Mb 256BIT Westren Digital 80GB 8Mb 7200RPM SerialATA Thermaltake Silent PurePower 420W ActivePFC יש לציין שהטמפ' של המעבד לפני התקרית הייתה 43 מעלות בלבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

13. היי, כרגע אני עם מערכת הפעלה XP SP3 32BIT כרטיס המסך הינו 8800GS של NVIDIA לא משנה מה אני עושה,רוצה להתקין WIN 7/8 או גרסא 32/64 ביט לא ניתן להתקין. רק XP אני יכול להתקין. עשיתי המון בדיקות=MEMTEST יצא תקין לחלוטין עשיתי גם בדיקות להארד דיסק מהבוט,כולל תוכנה לתיקון סקטורים פגומים והכל יצא תקין לחלוטין כאשר המחשב עולה לאחר הפירמוט של XP הכל עובד נהדר הבעיה מתחילה כאשר אני מתקין דרייבר הכי עדכני מהאתר של NVIDIA לכרטיס 8800GS לאחר ההתקנה המחשב מבקש ריסטרט וכשהוא עולה הכל נמרח על המסך,רואים פסים מוזרים,המחשב נתקע ולאחר דקה בערך מתקבל מסך כחול (BSOD) עם השגיאה NV4_DISP. נכנסתי לSAFE MODE והסרתי כל זכר לדרייבר,הפעלה מחדש,ושוב הכל תקין רק זז לאט כי אין כרטיס מסך. ניסיתי להכנס לא…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  14. Started by idan61,

שלום לכולם אני עידן וחדש בפורום קניתי לאחרונה מחשב ב 7000 ש"ח מכל טוב.. והכל בשביל משחק אחד fsx.. אני פריק של הסימולטור הזה יש לי חלונות 8 64 מקורי והמשחק מקורי. להלן הבעיות : התקנתי את המשחק פעם אחת והכל עבד בסדר גמור. לאחר מכן, התקנתי את התוסף fsx sp1 (אנגלית) ומכאן הכל השתבש בהתחלה נאמר לי שהקובץ msxml4 sp2 לא נימצא ושעלי לאשר שהוא נימצא במערכת. לאחר מכן הסרתי את ההתקנה של sp1 אולי בצורה לא הכי טובה.. עשה לי קצת בעיות להסיר את זה, וכשניסיתי להתקין את fsx אח"כ הוא לא נתן לי.. ביקש שאני אתקן את ההתקנה.. כשניסיתי לעשות זאת קיבלתי שגיאה " 1628 : Failed to Complete installtion " ניסיתי לעשות את מה שכתוב בפורום במיקרוסופט : 1.למחוק את התוכן של תיקיית temp 2.לסגור פעילות …

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  15. שלום! יש לי מספר בעיות: 1. ספק כוח חדש- אנרמקס ליברטי 400W- אמור להיות סוס- מספק מתחים לא יציבים. נתונים מאוורסט: cpu core- 1.33 במקום 1.375 2.5V = 1.76V +3.3V = 3.3V +5V=4.92V +12V=11.9V +5V SDBY=4.41 and sometimes 2.27 כאמור ספק חדש חדש מהקופסה. כל הנתונים במנוחה. קיבלתי עם הלוח אם שלי מין דבר שנקרא u plus DPS שאמור לייצב מתח למעבד וכל מיני חרטא. בפנדה אמרו לי שזה זבל אז הוא לא מחובר. מה אתה אומר? 2. בעיה שניה: עיוותי צבעים. פתחתי ת'רד בנושא לפני שבוע, שום דבר ממה שהוצע לא עזר. חיברתי כרטיס מסך חלופי וגם זה לא עזר. חשבתי שזה יכול להיות בעיה בregistry של ווינדווז כי זה קרה לי בערך באותה תקופה שהתחלתי להשתמש ב-ccleaner. הת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.ph…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by yair71,

עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. Started by Gimel,

ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. רציתי לאתחל אותו עם דיסק של לינוקס וזה עבד (אחרי החלפת הכונן האופטי שהיה מקולקל). שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") חשבתי שאולי זו בעיה של חום או משהו ופירקתי אותו. בפירוק ראיתי את זה: Shot with K800i at 2009-04-26 האם זה קבל שנזל? מישהו בפורום יכול לתקן לי את זה (אני לא רוצה לנסות להלחים בעצמי) ובשורה התחתונה: האם יתכן שזה מה שגורם ל-XP לא לעלות?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  18. Started by surui,

מזה ?WMI ADAP [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by gkman,

שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס USB2 למחשב כשאני מחבר אליו את הARCHOS404 שלי ומנסה לפתוח אותו מהמחשב שלי מופיע שגיאה מושהו עם I\O device error (ראה תמונה) כשאני מחבר לUSB הרגיל אז הכל עובד באופן תקין רק לאט כיאה לUSB רגיל יש דרך לתקן את זה כי אני באמת ומעדיף את המהירות של USB 2 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by erjerjerj,

יש לי את הכרטיס הזה קצת פחות משנה והמאוורר שלו התחיל להרעיש. רציתי לנקות את המאוורר מאבק ואולי גם לשמן אותו, אבל הוא נמצא בכלוב מתכת ללא ברגים לפתיחת הכלוב. כיצד אני יכול לפתוח את הכלוב בלי לפגוע בו, או לחלופין כיצד אני יכול לנקות ולשמן את המאוורר ללא פתיחת הכלוב? (מצורפת תמונה של הכרטיס) דרך אגב, האם הייתם מממשים אחריות על מאוורר רועש? בתודה, ערן. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by hadarK,

האינטרנט שלי נהיה איטי מאוד 700ping מהירות הורדה 0.37Mbps והעלאה 0.01Mbps. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בבזק אם זה קשור

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. המנורה האדומה של הHD דולקת ללא הפסקה... ויש לציין שהמעבד עובד רגיל ללא מאמץ יתר כלשהו, אין שום קול מכיוון הHD (עבודה) ז"א המערכת עובדת רגיל לחלוטין רק שהמנורה לא מפסיקה להידלק. האם מדובר בספאם/וירוס כלשהו?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד- Q6600 לוח אם - gigabyte p35 ds3l זיכרון- ocz ddr2 1000mhz 4GB כרטיס מסך- Club3D Geforce 9800GTX 512MB ספק כוח- HEC 600W הצגת הבעיה: כאשר אני משחק במחשב (assasians creed) אחרי כשעה בערך עולה לי המסך הכחול של הוינדוס שאומר שהפסיק את פעולת הוינדוס ע"מ למנוע נזק לחומרה... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה יש לי מחשב של IBM ואני רוצה לפרמט את המחשב אני נכנס לביוס לוחץ F1 ואני לא מוצא את הBOOT אני משתגע אין לי מושג איפה זה בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  25. הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים