תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, למחשב לוקח כמעט 2 דקות לעבור את שלב הפוסט. מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חברה יש לי איזה בעיה בזכרונות של gskill ddr2 800mhz אמממ בדקתי ב cpuz ולא יודע למה אבל התדר שלהם זה מראה לי רק 400... מישהוא יכול להגיד לי למה?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז אני חושב שזה במעבד הבעיה היא די מוזרה . המחשב כל פעם נתקע כזה כבר לא שיש עליו עומס או משהו למשל אני רואה איזה סרט אז ממש אי אפשר לראות אותו הוא נתקע כל פעם או עם אני מחלץ משהו בRAR רשום נגיד שזה מסיים עוד 30 שניות פתאום זה קופץ ל5 דקות . כבר ניקיתי את האבק בתוך הקופסא זה לא עזר . זה לא קורה כל הזמן רק מתי שיש עומס ממש קטן שלא צריך לקרות מתי שיש 2 GB זכרון . זה הפרטים אם זה יעזור . אני מקווה שאפשר לעשות משהו .
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מומחים יקרים, היה לי מחשב ותיק בן כחמש שנים שיום אחד התחיל לאתחל את עצמו. המחשב היה פנטיום 4 על לוח של אסוס עם ווינדוס XP. לא אפרט יותר מדי, ותכף יובן מדוע. הבעיה התחילה בכך שהמחשב אתחל את עצמו פתאום ללא כל אזהרה. כך סתם באמצע הכל, איתחול קר, כאילו פסק המתח לרגע. בלי מסכים כחולים, בלי אזהרות, ובלי שום רישום של תקלה במערכת ההפעלה. עם הזמן האיתחולים נעשו תכופים יותר. עד שכבר לא ניתן היה להשתמש במחשב. החשוד הראשון היה ספק הכוח. הוא הוחלף לספק 380W של EZ. הבעיות לא עברו. החשוד השני היה הזכרון. אך הוא עבר את כל המבחנים. החשד במערכת ההפעלה נפסל משום שהאיתחולים קרו לעיתים עוד בשלב הביוס. החשוד האחרון היה לוח האם. למרות שלא נראו עליו סימני בלאי, החלטתי שהוא היחיד שנותר להאשים. ב…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב ככה זה סיפור ארוך... בהתחלה היה מותקן אצלי ווינדוס 7 לאחר חודשים של שימוש המחשב התחיל להתקע לי כל שניה נגיד שאני פותח קובץ מוזיקה או כל קובץ אחר המחשב פשוט נתקע למשך חצי דקה וחוזר לעצמו לא יכלתי לסבול את זה ופירמטתי את המחשב, הפרמוט לא הצליח מסיבות שלאחר ההתקנה דרך הדיסק הוא לא היה יכול לקרוא את הקבצים ששם בHARD DRIV ואז שלחתי אותו לחבר טכנאי והוא החליף לי את הHARD DRIV והתקין לי ווינודס 7 כשאני באתי והפעלתי את המחשב עדין היו אותם תקיעות שהיו בהתחלה לכן פירמטתי שוב... הכל עבד כמו שצריך והתחלתי בהתקנת אנטיוירוס ודריברים כאשר התקנתי את הדריבר של הכרטיס קול שלי הוא ביקש לעשות ריסטרט למחשב כמו תמיד אחרי שמתקינים דריבר, אבל אחרי הריסטרט המחשב במסך שלפני הטעינה של הווינדוס …
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב אחרי שנישרף לי עוד מחשב ישן פנטיום 3 800 מה"צ עברתי למחשב עוד יותר ישן פנטיום 3 500 זה מחשב מותג של חברת קומפק דגם 100P מגיע אם כרטיס קול ימאהה שמשום מה עושה לי בעיות ועושה רעשים שאני שם מוזיקה סרטים או כל דבר אחר... מדובר בכרטיס קול ימאהה DS1X עם הלוח... ומערכת הפעלה XP
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים והורדתי תוכנה בשם HD SENTIAL שבודקת את הטמפרטורה של הדיסק קשיח. שמתי אותה על המחשב החדש והוא מראה לי טמפ של 35-40 שזה נורמלי. החלטתי לנסות אותה על המחשב הישן(מבין השנייה) וראיתי שהטמפ' היא 54 מעלות! רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה במחשב... אני אישית חושב שזה מאווררים פגומים ואני ייקח אותו ליתקון, אבל אני רוצה להתייעץ קודם פה.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הייי... יש לי בעיה במחשב והיא שהוא לא עולה לוינדוס הבעיה שהמחשב עצמו נדלק ומגיע למסך שבו אני צריך לבחור 4 אפשרויות אחרי זה עובר למסך הכחול כשהוא בודק תקלות ואחרי זה הוא פשוט מתנתק ועושה ריסטרט ומגיע שוב למסך הזה , ככה זה בכל אחת מן הפעולות. במחשב יש כנראה 0 MB פנוי (לאחרונה היה כך ) וכנראה זאת הבעיה אני לא מצליח להכנס לוינדוס עצמו בשום אפשרות ניסיתי להכנס דרך "מצב בטוח " , " מצב בטוח מהפעילות הקודמת שעבדה..." , " בטח בטוח עם אינטרנט "וכו'... איך אני יכול עוד לעלות את הוינדוס? תודה ! (כותב ממחשב של חבר )
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם לפעמים שאני משחק במישחק איזה שעה פתאום קופץ לי מסך כחול ( לא משנה איזה מישחק אני משחק ) הפעם התקנתי את UT3 איך שהפעלתי אותו היה מסך שחור וקפץ מסך כחול צילמתי את המסך הכחול הינא קוד השגיא (0X000000EA (0X863DEDA8, 0X864E65E8, 0XF7A47CB4, 0X000000001) אם אתם צריכים את התמונה תבקשו אני יעלה (אני לא בטוח שמה שקרה עם UT3 זה הבעיה שקורה אחרי שעה במישחק מסוים ) תודה לעוזרים יש לי הרגשה שזה היתחממות הכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום צורב DVD של SAMSUNG דגם: SH-S183A. יש לו חיבור SATA, והוא חובר כהלכה ללוח אם וכמו כן הוא מזוהה ע"י ה- BIOS. הבעיה היא ש- XP מזהה את זה שיש צורב מסוג: TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A. אך XP מסרב למצוא לו דרייברים. מה עוד, שכול ניסיון לעדכן את הפירמוור נכשל משום שהתוכנות לא מזהות את הכונן כלל! נכנסתי לאתר של SAMSUNG ועברתי דרך כול סעיפי ה Troubleshooting האפשריים, ללא כל תועלת. אנא עיזרו לי בהקדם!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא ספק וחיברתי ספק 450 W של איזיקול, המערכת שלי דיי כבדה (אתם יכולים להציץ במפרט ) , כרגע אני כבר שבוע מנסה להתקין ווינדוס Xפי כמו שצריך ותמיד יש בעיות , פעם בהתקנת דרייברים של הלוח אם .. פעם בזה שקבצים לא נפתחים לי ב ווינראר ונרשם לי CRC ERROR ועוד ועוד .. כשאני מפעיל מחדש את המחשב במקום Q6600 (2.4) הוא רושם לי Q6600 1.6 וחשבתי שזה בגלל הספק שלא מספק מספיק חשמל ... האם אני טועה ??? נ.ב קניתי כבר ספק ENERMAX GALAXY 1000 W אבל לפני שאני מחבר אותו אני רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות חיוביות..... תודה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד. אני מקבל בIDLE סביבות 60 ובעומס 70-80. המחשב נראה כאילו הוא עובד ללא שום בעיה. הסנסורים מזייפים אולי? לאח שלי הקטן יש מפרט זהה למעט E8400,לגמרי נישברו לו הפנים של הקירור המזדיין הזה שתוקעים אותו אז שמתי לו ברגים עם שייבה,הקירור מאוד חזק במקום. הוא מקבל טמפרטורות זהות לשלי. אבל גם לו המחשב עובד סבבה לגמרי. מישהו יודע מה כל הסיפור הזה עם הקירור המגייף של אינטל? שנינו לגמרי בלי OC.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה על המחשב הוא לפתע נכבה והפסיק לפעול. חשדתי כי מדובר בספק-כוח ובמקרה היה לי ספק אחר תקין מאותו דגם, התקנתי אותו והמחשב חזר לפעול. לאחר שעתיים-שלוש של עבודה שוב המחשב נכבה באמצע וגם הספק השני הלך. מה יכולה להיות הבעייה ? אני מניח שיש בעייה עם אחד הרכיבים האחרים במחשב, כי לא הגיוני ששני ספקים יישרפו ככה אחד אחרי השני... איך ניתן לבדוק את הרכיבים האחרים ?מי יכול להיות הבעייתי ? הערות: אחרי שהספק הלך נגעתי בו ונראה שהוא היה חם יתר על המידה. מפרט המחשב - פנטיום 4 2.4GHZ זיכרון 1G, לוח ASUS P4P800, כרטיס מסך RADEON 9800PRO (עם חיבור מתח), הרד דיסק אחד 120GB, צורב DVD אחד. שני הספקים היו 300W של CODEGEN ועבדו כמה שנים (אחד במחשב הזה ואחד במחשב אחר). לא הוספתי שום רכ…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON 775FT וכרטיס מסך AGP X8 GEFORE FX 5600 256MB הכרטיס עובע מעולה בויונדוס אין בעיות אבל לפעמים כשאני מפעיל את המחשב מחדש מופיע החלון של הכרטיס מסך (הלוגו שלו)- הכול טוב ואחר כך כשמופיע החלון שסופר את הראם אני לא רואה כלום או לפעמים רואים תצוגה משונה, תצוגה רצה מקצה לקצה בלי להיות יציבה (דומה להפרעות בטלויזיה כשאין קליטה) אחר כך מופיע החלון של הטבלאות (לפני טעינת הווינדוס)- גם הוא עובד טוב ויציב אך כמופיע החלון שטוען את הווינדוס (XP HOME EDITION) שוב פעם אותן הפרעות מוזרות וכשהויונדוס עולה אין הפרעות בכלל וגם הכול יציב במשחקים. בנוסף לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש בווינדוס עצמו גודל התצוגה במסך ניהיה קטן (במידה קטנה- בשוליים)! כול החלקים במחשב…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ממישהו צורב LG חדש ללא דיסק ואף תוכנת צריבה לא מזהה אותו כצורב. חיפסתי דרייברים והתקנתי אבל בווינדוס הוא עדיין מזוהה כ סי די רום סטנדרטי. מה עוד אפשר לנסות??
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לעיתים כאשר אני משחק בunreal 2 אז הוא יוצא לwindows וכותב לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- APlayerController::execClientHearSound <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4 @ Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound : 00C8 line 206) <- UObject::ProcessEvent <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4, Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound) <- UObject::execClassContext <- (AssetsHelperGeneric None @ Function U2.AssetsHelperGeneric.HandleMovingOnTexture : 0028 line 85) <- UObject::execClassContext <- (U2PlayerAtlantis Save0.U2PlayerAtlantis0…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הדגם שלו זה VT6103 חיפשתי ולא מצאתי זה לWIN2000 תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. איך אני מתקין כרטיס מסך חדש ב AGP שקיים בלוח האם ומבטל את כרטיס המסך המובנה, כך שהמחשב יתייחס רק לכרטיס מסך החדש?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של NFORCE MSI ועליו י שכרטיס מסך של NIVDIA מסוג NVIDIA GEFORCE2 INTEGRATEDGPU 32 MB MX עכשיו כאשר אני רוצא לחבר את היציאה לטלויוזיה לטויזיה עצמה המחמשב לא מאפשר לי לעבור לאפשרות של TV קיימת האפשרות אבל היא לא ניתנת לסימון מה אפשר לעשות ואם צריך דריברים חדשים מאיפה אפשר להשיג אותם תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כרטיס רשת PCI לא מזוהה ע"י XP SP2. הכרטיס הינו של BENQ. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים...,המעבד קבוע על 100% ניצול אפילו סתם ככה בזמן הגלישה או שסתם הFXP פועל כמה שעות... המפרט: AMD Athlon 64 3000 ClawHammer EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb GeIL 512MB DDR PC3200 400MHZ 2.5'3'3'6 Leadtek A400TDH (6800NU) 128Mb 256BIT Westren Digital 80GB 8Mb 7200RPM SerialATA Thermaltake Silent PurePower 420W ActivePFC יש לציין שהטמפ' של המעבד לפני התקרית הייתה 43 מעלות בלבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD Liteon 1633s, דיסקים רגילים הוא צורב (או צרב עד לא מזמן, לא בדקתי את זה היום), אבל, היום ניסיתי לצרוב DVD+R עם NERO, חיכיתי 10 דקות, קיבלתי הודעה שהצריבה הסתחיימה בהצלחה, ו.... הדיסק נשאר ריק. ניסיתי לצרוב IMAGE, לא עובד. ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות, לא עובד. יש לציין שעד לפני כמה ימים הצורב בכלל לא זיהה דיסקים של DVD+R ורק עדכון firmware (שעבר בהצלחה) סידר את זה. לפני כמה זמן צרבתי דיסק DVD-R והוא נצרב כמו שצריך למרות שהיו איתו בעיות אמינות מידע. מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כשנה וחצי רכשתי כרטיס מסך מחברת TMS, הדגם הוא MSI R9 290 GAMING ואחרי התקנה נקייה של וינדוס 10 הכרטיס מסך לא מצליח לזהות את המסך מחשב שלי. המסך הנ"ל מחובר עם יציאת DVI ובנוסף מחובר לכרטיס מסך, מסך טלוויזיה ביציאת HDMI, שאיתו אין בעיות. לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI, ניסיתי לחבר לכל אחת מהיציאות ועדיין המסך לא עובד-- המחשב לא מצליח לזהות את המסך. החלפתי לכבל DVI לאחד חדש ועדיין יש את אותו הבעיה. לקחתי מאחי את המסך שלו וחיברתי לכרטיס הנ"ל ועדיין לא מזהה. ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין אחד ישן יותר ואחד חדש יותר-- עדיין לא עובד אשמח לעזרה,
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g ram כיום מותקן לי בו ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן usb חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
קניתי כרטיס הרחבה usb3, pci-e והמחשב לא מזהה אותו. זה הכרטיס: http://www.ebay.co.uk/itm/2-USB-3-0-to-PCI-E-Card-Adapter-w-Motherboard-20P-20-pin-Low-Profile-Bracket-/180935700926?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ניסיתי להחליף יציאות, ניסיתי לפרמט את המחשב.. כלום לא עזר.. הוא לא מזוהה ב device manager במחשב אחר הוא כן מזהה את הכרטיס, והוא עובד מצוין שם. מה אפשר לעשות? הלוח אם שלי (זה שלא מזהה) z68ap-d3, עם ווינדוס 7 X64 הלוח אם שעליו עבד הוא p55 גם של ג'יגהבייט.. לא זוכר את הדגם המדויק. גם עם ווינדוס 7 X64. במחשב שבו זה עבד השתמשתי בדרייברים האלה: http://www.station-drivers.com/page/renesas.htm
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-