תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה שמעו יש לי לוח IS7 והאיידה מזהה לי IS7-G שזה בעיקרון דגם אחר.עידכנתי את האיידה,התקנתי דרייברים של הצ'יפסט מחדש וכלום לא שינה את ה is7-g ל is-7 לדעתי זה קרה מאז שהוצאתי את המעבד מהתושבת שלו והחזרתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האינטרנט שלי נהיה איטי מאוד 700ping מהירות הורדה 0.37Mbps והעלאה 0.01Mbps. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בבזק אם זה קשור
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הבעיה שלי החלה לפני מעט זמן כשניסיתי להדליק את המחשב (מפרט בצד) המחשב קיבל חשמל (כל המאווררים הסתובבו, לדים דלקו וכו') ו6 לדים על הלוח אם דלקו (2 ירוקים 2כתומים ו2 אדומים.. לידם כתוב שאלה הphase leds) אבל משם לא קרה כלום, לא bios ולא סטארטאפ, אחרי כמה פעמים שכיביתי והדלקתי והתעסקתי עם החיבורים (הארדיסק זכרונות ספק וכרטיס מסך)נדלק ועלה, חשוב לציין שאחרי שהמחשב היה במצב sleep זה לא קרה. זה חזר על עצמו כמה פעמים עד לפני מספר ימים כשפשוט לא הצלחתי להפעיל את המחשב בסופו של דבר וכבר כמה ימים אני מנסה בשיטה החסרת תועלת שיארתי קודם אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, תקיית windows במערכת הפעלה 10 מגיעה ל- 16 ג'יגה. ובתוכה תקיית WINSXS הכי גדולה- קרוב ל 6 ג'גה. ניסיתי כל מיני אפשרויות ותוכנות לנקות ולהקטין את התקייה. כל השיטות מנקות MB בודדים. אשמח לאפשרויות נוספות או תכונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, במחשב ביתי, מ"ה Windows XP, בן פחות משנתיים, אחת למספר שבועות, אין תצוגה על המסך ואז המסך נכבה. הצלבתי עם מסך אחר ומחשב אחר והבעיה בוודאות במחשב עצמו. ניקיתי את המחשב מאבק וזה לא עזר. עד כה, הבעיה הופיעה פעמיים למשך יותר מיום. מה שמפתיע שלאחר ניתוק של מספר שעות מהחשמל, התצוגה חזרה והבעיה נעלמה. (לקחתי את המחשב למעבדה ושם חיברו וראו שיש תצוגה, חזרתי הביתה והכל תקין). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הפסיק לעבוד לי פתאום המאורר של הכרטיס מסך! לא יודע למה! פתאום בלי שום סיבה! ניסיתי לנקות ולבדוק במקרה אם משהו נתקע והכל טוב... ניסיתי לבדוק שהכל מחובר טוב והכל אכן מחובר טוב! ואז סתם ככה דחפתי קצת את המאורר והוא עבד ל-2 שניות ואז שוב הפסיק לעבוד... ואני יכול לעשות את זה כל הזמן וכל הזמן זה יפסיק לעבוד אחרי 2 שניות.. צריך עזרה! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הורדתי דריוור של הלוח אם אחרי שהתקנתי אותו המחשב הופעל מחדש והעכבר לא פעל ניסיתי להחליף עכבר וגם העכבר ה2 נהרס מחקתי את הדריוור ועדיין לא פעל התקנתי וינדוס החלפתי עוד עכבר ולא פעל בבקשה מה אני עושה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לשאול פה משהו... יש לי מחשב P4 עם כרטיס מסך GEFORCE 4... עד לפני כמה זמן הכרטיס עבד חלק... לפני כמה זמן הוא הפסיק להוציא סיגנל למסך (ברגע שהמסך חובר לכרטיס הוא עבר למין מצב של stand by)... פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס לא מחובר טוב..) (בלי בורג) ובגלל זה הוא יצא מהסלוט... חיברתי אותו מחדש (גם עם בורג) וזה עבד... עבר שבוע ושוב התחילה הבעיה... בדקתי והכרטיס מחובר טוב... כשמחברים את המחשב מנתקים אותו ואת הכבל של המסך ומדליקים מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שאלה 1 יש לי לוח אם דגם : asus x99-deluxe/u3.1 אחרי התקנה של ווינדוס 10 אחרי חצי שעה עבודה יש לי q code 40 "system is waking up from the S4 sleep state" מזה אומר ומה ניתן לעשות לתקן זאת? שאלה 2 intel turbo boost max technology 3.0? מה עושה הטכנולגיה הזאת ואיך אני מפעיל אותה במחשב שלי, יש לי מעבד i7-6800K תודה לכל העוזרים ושתיהיה שבת של מלכים
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. זה ממש מוזר. קניתי נגן MP3 ובמחשב אחד עם XP הוא מזוהה ללא שום בעיה. במחשב השני עם וינדוז 98 התקנתי את הדרייבר שלו - אבל כשאני מכניס את ה DOK לא קורה כלום. אפילו אין "התקן לא מזוהה". אני אציין שהמחשב תקין לגמרי ומזהה חומרת USB אחרת ללא שום בעיה בכלל . השתמשתי בשקע הזה לעכבר ומדפסת והכל מזוהה ועובד. איך אפשר לפתור דבר כזה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אחים שלי הUSB שלי הפסיק לתפקד ... הוא הפסיק לעבוד לי לגמרי אחרי שחיברתי את הפלאפון החדש שלי למחשב וניסיתי להתקין אותו.... הדרייברים מותקנים טוב גם פירמטתי את המחשב והתקנתי אותם מחדש ועדיין שום דבר לא פועל... גם הUSB המשולב על הלוח אם וגם הUSB של הפאנל הקדמי... ניסיתי גם לנתק את החיבורים של הUSB הקדמי מהלוח אם ולחבר שוב ושום דבר לא מצליח יש למישהו עוד רעיון אחר לנסות או שקרה לו את זה כבר ופתר את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תראו לפני חודש בערך הכל התחיל..העכבר פתאום התחיל מעצמו לשנות את הרגישות שלו (sens..).. הוא ניהיה רגיש יותר או ריגש פחות כל כמה דקות..לאחר קצת זמן שזה קרה שמעתי שהווינדוס עושה שני ציפצופים כאלה כאילו הוא מצא חומרה חדשה או משהו התחבר/התנתק..(והעכבר לא התנתק או התחבר בדקתי טוב טוב)..ואז הוא עוצר את העכבר לכמה שניות העכבר לא מגיב..ואז הרגישות שלו עצומה או חלשה מאוד!! ואני פשוט לא מבין מה קורה.. בימים האחרונים זה ממשיך לקרות אבל עכשיו המצב לאט לאט ניהיה יותר גרוע..עכשיו גם הלד של העכבר האופטי שלי נכבה לכמה שניות..הווינדוס רושם למטה משהו עם בעיה לא הבנתי..ופעם אחת הוא גם רשם לי נמצאה חומרה חדשה..עכבר מיקרוסופט בלה בלה בלה..ואז העכבר חוזר לתפקד..ברגישות גבוהה או נמוכה, עכשיו ז…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מצורפים שתי תמונות של מסך המחשב שלי החל מאתמול. אין שום תצוגה ברורה, ג'יבריש על המסך (מרגע אתחול המחשב, עוד לפני עליית מערכת הפעלה) בחיפוש אחר מקור הבעיה זיהיתי צ'יפ עם שריטה (שרוף?) בלוח אם: אשמח לקבל עצה מה יכול להיות מקור הבעיה? האם זה באמת הלוח? ואילו בדיקות אפשר לעשות במצב הזה
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד HP עכשיו הוא הרבה עושה לי בעיות חומרה נופל מעלה לי מסך כחול של בעיות במערכת לא בעיית זיכרון השאלה שלי כזאת אם אני קונה ארדיסק חדש מרכיב אותו אני פותר את הבעיה? בכך שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה עליו? דבר נוסף בבקשה.. במידה ואני עושה את מה ששאלתי וזה עוזר איך אני יוצר כונן ריקבורי מובנה במחשב שלי שככה במידה ויש לי בעיה אני בעצם מחזיר אותו למצב הראשון שלו כמו למצב יצרן?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב הספור הוא ככה ניסיתי להתקין לינוקס ולא הצלחתי עם ארבע דיסקים ושתי הפצות בכולם הגעתי לתפריט הראשון של ההתקנה ותמיד אחרי אחרי שבחרתי להתקין אחרי כמה שניות נתקע המחשב אז חשבתי אולי וינדוס מונע את ההתקנה מחקתי את ההרדיסק לגמרי (באמצעות דיסק ההתקנה של ווינדוס ) המחשב עולה ומורה שאין לו בוט (סימן שנמחק ההרדיסק ) וניסיתי להתקין את האובנטו - נתקע בדיוק באותו מקום כבראשונה ניסיתי להתקין את הפדורה קור 4 - נתקע באותו מקום אז הגעתי למסקנה שהביוס אחראי לכך התקנתי עוד פעם ווינדוס אינטרנט וכו'..... ואמרתי אם כבר נעדכן את הביוס הלכתי לאתר http://www.esupport.com/global/ ובאמצעות התוכנה שלהם הוא זיהה את הביוס (מצורף בקובץ למטה ) אבל הם מבקשים שאני אמתין 24 שעות ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, הספק והמאווררים מתחילים לעבוד, וזהו ככה הוא יכול להיות במשך שעות... המנורות של המקלדת לא פעולות, לא רואים כלום... הדבר היחיד שעשיתי לפני שזה קרה זה זה: ניתקתי זיכרון מהמחשב(הכנסתי הוצאתי הכנסתי הוצאתי) שיניתי בביוס שהכונן קשיח יעלה ראשון פלופי שני וכונן דיסקים שלישי. מישהו יודע מה הבעיה? איך אפשר לסדר? יש מצב שזה קרה בגלל כרטיס קול שחיברתי?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן, לפני כחצי שנה היו לי בעיות עם המחשב שהוא סתם ככה היה נכבה ואז נדלק שוב מחדש כאילו לא קרה כלום אבל הוא לא היה קורס כשהייתי משחק במשחקים אלא רק כשהייתי על השולחן עבודה או גוגל כרום לאחר כמה זמן זה הפסיק ועכשיו באה הבעיה בכל פעם כשאני נכנס למשחק המחשב ישר נכבה ונדלק כאילו לא קרה כלום. אין שום שגיאה ואין כלום. בהתחלה המחשב היה מחובר לשקע איפה המזגן שלי מחובר ובכל פעם כשהייתי מדליק את המזגן המחשב גם היה קורס לפעמים אחרי הרבה זמן ולפעמים ישר קרס. אז חיברתי את המחשב לשקע אחר והוא עובד פיקס אבל עדיין אני לא יכול לשחק משחקים מישהו יודע אולי איך אפשר לטפל בזה? מעבד: intel core i5-4590 cpu 3.30GHZ כרטיס מסך: amd raden r7 360 2gb
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הייתי צריך להגיב בדיון על הצורב מתחתי אבל זה היה נקרא "לגנוב" את הנושא. אז הבעיה ביא שהפעלתח את המחשב, פתאום נעלמו לי הCD והצורב, מי שיודע ויכול לעזור לי שיעזור . תודה רבה על כל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב שלי נקנה לפני 3-4 שנים והכל עבד טוב . לפני חודש-חודשיים בערך, התחילה לי הבעיה . אני משחק CS:1.6 וכשאני רואה שחקנים מהקבוצה היריבה הCPU עולה לי והמשחק נתקע . קודם כל, אני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם מעבד ושהCPU קשור למעבד . פרטים : מעבד נוכחי: Dual-Core E5300 לוח אם: Gigabyte Technology Co.,Ltd G31M-ES2l ספק כוח: MODEL:ATX-500W כרטיס מסך: Nvidia Geforce 9500 GT תקציב: 300 ש"ח , גג 400 חנות מועדפת: KSP תודה רבה לכל מי שיעזור, ד"א זה דחוף להיום עריכה - אני רוצה להחליף את המעבד, פשוט אין לי כסף לשלם כדי שיחליפו לי, זה מסובך ?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לספר לכם על חברת medone, זוהי היא חברה מעולה המספקת שירות מערכות מידע, החברה שיפרה את העסק שלי נפלאות וסיפקה שירות אדיב, בהצלחה לכולם! יוסיאל
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה , מדי פעם כאשר אני מדליק את המחשב , הנורות נדלקות המאווררים מתחילים לעבוד , אבל המחשב לא עולה, לאחר כיבוי או מספר פעמים של כיבוי והדלקה המחשב עולה תקין, כאשר המחשב עולה תקין הוא משמיע שלושה צפצופים ואז עולה ( כאשר הוא לא עולה אין צפצופים אבל המאוורים ממשיכים לעבוד.) מה זה יכול להיות ? כרטיס ספק או מגעים ? מדובר במחשב חדש ( פחות מחצי שנה ומההתחלה סבל מהתופעות האלה )
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini041606-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055a420 Debug session time: Sun Apr 16 01:43:30.984 2006 (GMT+2) System Uptime: 0 days 5:27:30.569 Loading Kernel Symbols .....…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יכול לעזור לי לצרוב במהירות 4 קניתי צורב LG 52X24X52Xוהתקנתי נרו אקספרס 6 החדש קניתי 100 דיסקים לצריבה של פיליפס 48X ושאני מעלה את הנרו ואומר לו מה אני רוצה לצרוב עושה NEXT מגיע למהירויות שם יש את כל המהירויות שאני מכניס את הדיסק של פיליפס לכונן וסוגר את הכונן אז אין לי את כל המהיריויות זה משתנה לי אין לי 52 אין לי 4 למה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני נדרש על מנת להתקין משחק אחד להתקין דיירקט X9 וברגע שאני לוקח על התתקנה זה עוצר לי ההתקנה ואומר שיש ארור פנימי וצריך לעיין בשני קבצים dxerror. משהו ועוד קובץ. אני יכול להביא בפירוט את הכתוב בקבצים אם זה יעזור. תודה רבה לכולם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. השאלה בכותרת. תודה רבה וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-