תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני לא זוכר איפה זה יש כזה בווינדוס שירות שהווינדוב אומר לך את כל הטמפרטורות במחשב ואומר לך עם החומרה תקינה ואומר לך איזה חומרה יש לך מישהו יכול להזכיר איך אני מגיע אליהם?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, קניתי קורא כרטיסי זכרון המתחבר לUSB וכל כרטיס שנכנס ויצא מהמכשיר נהרס... כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותב CARD ERROR 132F ואי אפשר לצלם... מצד שני אפשר להעביר מהכרטיס הזה תמונות למחשב.. הכרטיס הוא מסוג SMART MEDIA... מצלמת אולימפוס אם זה משנה... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: הבעיה: שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב.. זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'... מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר... אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו... כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה זה…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום (: יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ ASUS P4P800 לוח 2*256MB CORSAIR PC3200 זכרון SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB המחשב דלוק כל הזמן אך יכול לקפוא בפתאומיות כל בערך יומיים...הכוונה לקפיאה מלאה שחייבת ריסט בכל מקרה. במשחקים כבדים כמו FARCRY שמתי לב שזה יכול להיתקע יותר מהר ככה. אז אם תוכלו להגיד לי למה זה קורה או איך לתקן את זה אני ישמח מאוד!! תודה מראש! 8)
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחשב חדש (ENERMAX MODU82+ 425W) עם לוח אם ישן (P35) שנכבה כל פעם שנוגעים בו- למשל אני מכניס USB בצורה רגילה - בום נכבה... לעומת זאת אם אני מכניס USB מהכניסה הקדמית הכל בסדר... נגיד אני מכניס מחבר של העכבר או המקלדת (PS2) בום נכבה. עכשיו הבעיה המרכזית היא - שיש לו מעין מנגנון השהייה לדבר הזה יהיה מה שיהיה.... זתומרת אני מכניס מוציא תכבל של החשמל 30 פעם לוחץ על הכפתור של הPOWER 200 פעם, מנסה לקצר בPOWER SWITCH של הלוח אם עם מברג לוחץ ריסט מכבה מדליק את הספק בכפתור שלו 200 אלף פעם לוחץץ לוחץ וכלום לא מגיב. עד ש- אני מוציא את הכבל חשמל החוצה לאיזה 10-20 דקות מחזיר אותו והופס איזה קסם זה פועל! WTF IS GOING ON OVER HERE?!?!!??!? הסבר רציונאלי לתופעה המרגיזה הזאת!?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר בעת עליית הביוס מסך שחור לחלוטין אפילו את המסך של עלייית הוינדוס 7 וגם לא את המסך של WELCOME לא רואים ,רק אחרי כמה זמן רואים את המערכת הפעלה פתאום עולה ישר לשולחן עבודה אותו דבר בעת הכיבוי לא רואים את מסך הכיבוי HELP...?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חילקתי את הדיסק קשיח ל 2 מחיצות , כשאני עושה העתק הדבק ממחיצה למחיצה הפעולה אורכת הרבה זמן, כשאני עושה העתק הדבק לאותם קבצים לדיסק קשיח חיצוני (גיבוי ) הפעולה נעשית מהר , וינדוס 10 מחשב i7 gb 16 זיכרון
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה משונה ב-HD כאשר אני מחבר HD בגודל 6.4GB מהמחשב הישן שלי, שלא הופעל כבר שנה, במחשב החדש, המחשב מזהה רק partition יחיד של 1.99GB, שאין בו מערכת הפעלה מותקנת (היתה מותקנת בו מערכת הפעלה win95). ניסיתי לחבר אותו במחשב החדש כ-slave ולגשת אליו מHD שמותקן בו win98 וגם אז יכולתי לגשת רק ל-partition יחיד של 1.99GB ,מתוך גודל של 6.4GB . מה לעשות?.... תודה מראש על כל התייחסות
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הדגם שלו זה VT6103 חיפשתי ולא מצאתי זה לWIN2000 תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מידי פעם שאני מחבר דברים לUSB המחשב לא מזהה אותם וכותב הודעה שזה התקן לא מוכר קניתי אייפון והמחשב שלי לא מזהה אותו, כל פעם שאני מחבר אותו המחשב כותב התקן לא מוכר חשוב לציין שבמחשבים אחרים אצל חברים המחשבים ישר מזהים את המכשיר באייפון גם שלא מותקן אייטונס על המחשב אני מצרף תמונה של ההודעה אני כבר חסר אונים אני ממש אודה למי שיוכל לעזור לי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אחרה כמה זמן המסך מתכבה נכנס ל power saving mode בדקתי אם בהגדרות בpower options הכול תקין
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לוח אם . יש בו 3 דיסקים קשיחים שאני לא מצליח להפעיל אותם כי לא הבנתי את כל הקטע של ה-raid לפי מה שהבנתי עד עכשיו צריך להתקין את הדרייברים במהלך ההתקנה של הוינדוס (f6) אני צודק ? ולמה יש בכלל את ה-raid הזה במחשב פרטי ? שמתי לב שחסרים לשני דיסקים את הצ'ופצ'יקים הלבנים הקטנים שקובעים כמו ב-IDE את המאסטר והסלב זה משנה ? אתם יכולים לתת לי מדריך איך להתעסק עם כל ה-raid הזה?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדדיסקים. 2X40GB מחוברים בRAID 0 - כונן C 320GB - כונן D הWINDOWS מותקן על כונן C בפרמוט האחרון רציתי להאיץ קצת את ביצועי המערכת ופירמטתי את C על FAT32. לאחר שנשבר לי מזה שכל פעם שנתקע לי המחשב (וזה קורה בזמן האחרון יותר מדי, אולי אני אפתח על זה תרד נפרד ) אובדים נתונים וWINDOWS מריץ CHKDSK השתמשתי בPM והחלפתי את מערכת הקבצים בC לNTFS. לאחר ההחלפה ראיתי שגודל הבלוקים הוא 512K וע"מ לשפר את ביצועי המערכת בקבצים גדולים אמרתי לPM להפוך את הבלוקים ל16K. כמו כן אני חושב (אבל לא סגור על זה) שD הפך להיות "ACTIVE" לאחר שהPM סיים לעשות זאת המחשב הופעל מחדש וקיבלתי DISK ERROR. הפעלתי עם תקליטוני הצלה וכל מה שהצלחתי לגלות הוא "partition not closed properly" או משהו …
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי איך אני יכול לגרום למחשב שישמור את הנקודות שיחזור ב Hdd במקום בSsd. תודה שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מתכבה כל כמה שניות, אחרי שיחה עם הטכנאי שאמר לי לקחת פן ולנקות את המחשב זה די עזר.. עכשיו המחשב נקי לגמרי מאבק אבל המחשב עדיין מתכבה (עכשיו זה בערך כל כמה שעות) המחשב מתכבה בד"כ שאני גולש באינטרנט.. שאין שום מאמץ על המחשב ובזמן שהוא פועל אני יכול להריץ בדיקות וירוסים/כל דבר אחר שמאמץ את המחשב וזה עובר בסדר.. אלה הטמפרטורות במנוחה (המחשב מתכבה גם במנוחה אחרי חצי שעה עד 3 שעות בערך) http://img66.imageshack.us/my.php?image=13266724dw7.png מה עוד אפשר לעשות.. ?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windows המחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'ה עכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלה ובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונן יש דרך להציל את החומר מהמחשב יש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזה זקוק לעזרה נואשות ...
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שאני מכבה תמחשב הוא מגיע לסוף של הכיבוי ולא מתכבה עד שמכבים אותו מלמטה ניסתי להשאיר אותו דולק כמה שעות והוא עדיין לא מתכבה למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח של 500gb כבר הרבה זמן ולפני כשבועיים הוא התחיל להיות מזוהה רק כ 127gb בדקתי עם דיסק קשיח אחר של 250gb והוא עדיין מראה לי גודל של 127gb עשיתי עידכון לביוס וזה לא שינה דבר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שכל דיסק קשיח בכל גודל יראה את אותו נפח בדיוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי לשחק במשחקים והכל פעל נהדר עד שקרה משהו אחרי שכיביתי איזה תוכנה של פיירוול אז עשיתי פרמוט מהיר התקנתי הכל במקום בחזרה עשיתי בדיקה לוירוסים ואין גם ספיוורים אין אז בקיצור הנה הבעיה ברגע שאני מפעיל משחק ברגעים הראשונים של הפתיח או תחילת משחק המשחק נתקע אין אפשרות לזוז לדוגמה ב-HALO שעכשיו בזה הרגע התקנתי הפעלתי אותו אחרי הסרטונים הראשונים של החברות והכל מגיע לתפריט ושם אני לא מצליח לזוז ושומעים מוזיקה גם בסאן אנדריאס זה ככה רק שנתקע בתחילת הפעלה של שמירה המפרט שלי זה P4 2GHZ 256MB SDRAM G.FORCE 440MX 64MB לפני כן המשחקים עבדו בסדר גמור נדמה שהבעיה החלה כשהתקנתי UPDATE של וינדוס והוא מצא שהוא לא חוקי ואז ניסיתי לעקוף את זה והכל מה עושים במקרה כזה אשמח ל…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי מחשב חדש... מפרט ממש חזק והכרטיס מסך הוא ATI REDEON Saphire HD4870 x2 2GB יש לי מסך 26'... התקנתי COD 4 ואת ואת כל מה שצריך... והFPS שלי על 30-60 בצבע אדום... הרזולוציה ששמתי היא 1280x720 על מקסימום איכות כמובן... במחשב הקודם היה לי 9600GT וזה היה מריץ לי על 100+ FPS... הכרטיס מסך שלי אמור להריץ משחקים בקלות הוא אחד הכרטיסים החזקים בשוק... והמשחק גם לא רץ ממש ממש חלק...במחשב הישן שהיה הרבה הרבה פחות חזק מהמחשב החדש היה מריץ את זה הכי חלק שבעולם... עריכה: הנה המפרט של המחשב למי שצריך: מעבד: intel core 2 quad q9550 2.83 ghz 12 mb cache s775 1333mhz לוח אם: GIGABYTE - A-EP45C-UD3R 775 1600mhz כרטיס מסך: ATI REDEON Saphire HD 4870x2 2GB GDDR5 DX10.1 גרסאת Hi…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של DELL והופיע לי הכיתוב: "consider replacing your battery" ברור לי שהוא אומר שיש בעיה בסוללה וככל הנראה אצטרך להחליף אותה. האם קרה כבר למישהו פה? יש פתרון אחרון? או שאין ברירה וחייב לרכוש סוללה חדשה?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
הכל עבד טוב ויפה פתאום מסך שגיאה כחול והיה ריסטארט ועכשיו בעת האתחול הוינדוס לא עולה כי יש שגיאה "Error Occurred(0)" באחד מתוך 2 ההארדיסקים של הRAID יש לי RAID STRIP During boot up, in my RAID 0 is now reporting this error: "Error Occurred(0)"( בצבע אדום ) והשני כותב MEMBER והוא בסדר ( בצבע ירוק ) ??? מה לעשות? אם אני יגדיר RAID מחדש ימחק לי כל המידה ? אני זקוק פתרון שיתקן את השגיאה וישמור על המידע הוינדוס לא עולה קצת נתנים על ההארד דיסקים : I have two of these disks: Western Digital Caviar SE16 WD3200KS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA RAID 0 with Intel Matrix Storage Manager מותקן אבל אין לי גישה אליו כי הוינדוס לא עולה XP Professional. All s…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-