תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי WIN98SEC ושני כרטיסי רשת, אחד לרשת הביתית והשני לADSL כרטיס הרשת- Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס האי די אס אל- GENIUS - GF100TXRIII SERIES המחשב מזהה רק את הכרטיס שאמור להיות כרטיס הרשת, אז הגדרתי אותו להיות לאי די אס אל.. כי זה יותר חשוב לי, למה הוא לא מזהה ת'שני, להוריד דרייברים חדשים? מאיפה? זה משנה באיזה כרטיס אני משתמש למה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. המחשב נהיה היום נורא איטי ומלווה בהרבה מאוד תקיעות במשחק Far Cry, וכשאני יוצא ממנו באמצע להסתכל באינטרנט, הוא לא עולה חזרה. אלא המחשב נתקע ומפסיק להגיב ואני נאלץ כל הזמן לעשות ריסט. עד היום המשחק עבד בצורה חלקה ללא שום בעיות. הייתי יוצא ממנו ונכנס חזרה באמצע ללא שום תקיעות. אולי זה קשור- יש לי 1 ג'יגה של זיכרון והוא מגיע בדואל צ'אנל, ותמיד כשהמחשב עולה היה כתוב במסך הפתיחה: Memory Information: Dual Channel היום, הבחנתי לפתע שכתוב Single Channel!! מה פתאום השתנה? איך אני מחזיר את זה ל- Dual Channel??? התוכנות מזהות שיש 1 ג'יגה RAM, כך גם הווינדוס. אגב, החלפתי את מיקום הסטיקים לפני שבוע- אחד על הסלוט הראשון ואת השני שמתי על השלישי...אולי כאשר המצב כך אין דואל צ'אנל?
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שמעו אני קניתי לפני איזה חצי שנה +- זכרון של KINGSTON 512 MB ועכשיו שקניתי את המחשב החדש הוא הביא לי סטיק אחד של ,KINGSTON 512 MB והוא אמר לי שהם קצת שונים אבל הם עובדים בDUAL CHANNEL והם אכן עובדים ככה אבל שאני שם את שתיהם ויש לי 1024 זיכרון המחשב תמיד עושה מסכים כחולים אבל שאני מוציא סטיק אחד לא משנה איזה המסכים הכחולים נעלמים למה זה קורה שיש מסכים כחולים? וגם אם אני יקח ממנו זיכרון של TWINMOS אבל לא יעבדו בDUAL CHANNEL כי זאת חברה שונה ודגם שונה הזיכרון יעבוד? כאילו יהיה 1024 רק לא בDUAL CHANNEL? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם , כפי שאומרת הכותרת יש לי שתי יציאות usb מקדימה במארז והם לא פועלים לי חיברתי עכבר(שעובד) וזה עדיין לא פועל חיברתי מצלמה אינטרנט ועדיין לא פועל למישהו יש מושג מה הבעיה?תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
וניסיתי נורטון אנטיוירוס ואיידי אוואר וספי סוויפר והם לא העיפו אותו.....
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נגיד שהמחשב שלי דולק הרבה זמן, לא יודע אם זה קבוע אז נגיד שאני רוצה להפעיל איזה משחק אני לוחץ עליו וכלום לא קורה אני רואה שהוא כאילו מופעל ב TASK MANAGER ב PROCESSES אבל לא עולה ואי אפשר לסגור משם ושאני עושה ריסטרט דרך התחל גם לא קורה כלום אבל שאני עושה ריסט מהכפתור זה מסתדר מה זה?! לא אמור להיות בעיה כזאת עם מפרט כמו שלי..(בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
גם לי יש תבעיה של התקיעות וגם נכבה לי המסך במשחקים לפעמיים :'(. שמו לי בחנות כרטיס חדש אבל היתה אותה בעיה. אז אולי זה לעדכן ביוס כמו שאחרים עשו כאן. עכשיו השאלה שלי חוץ מהתקיעות שיש לי.יש לי גם תשתושים במשחקים ולא עוזר שום דבר לא ההגדרות ולא דרייבר אז שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מאותה בעיה של ביוס בלוח אם?[וכך אולי זה עושה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך]או שזה בכלל לא קשור. תודהה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה במחשב הוא יוצא אחרי כמה דקות..ואי אפשר לשחק ככה.. למה זה ומה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
גם לכם יש בעיה בנייד של asus? כנסו והשפיעו! שלום חברים, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאולי מוכרת לכם ואולי לא: במחשבים הניידים של אסוס יש בעיה ברגע שמעדכנים לווינדוס 8.1. הבעיה מפורטת בפוסט שהעלתי על גבי העמוד של אסוס ישראל בפייסבוק. לכל האנשים שיש את הבעיה נא להגיב ולשתף על מנת שאסוס יעשו צעד ונוביל לשינוי אצלהם, כי כרגע למרות שהבעיה מוכרת באינטרנט הם לא מכירים בה ואין להם מושג איך לטפל(מבחינתם להחליף לוח אם). הפתרון הוא אינו צודק שכן לא לכולם יש אחריות וברור שהוא אינו פותר מהומה, אלא להפך, רק גורם לסיבוכים מיותרים. ככה זה כשאין אנשים מקצועיים ובראש פתוח. שוב אני חוזר ומבקש חברים - שתגיבו!!! או לפחות תעשו לייק על מנת שנוכל לגרום לענק להתעורר ולהבין שהוא אחראי לכלל לקוחותיו.…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי מחשב ישן (מאוד...) משנת 1996, והוא שכב 2-3 שנים במחסן. לפני כמה ימים הוצאתי אותו וחיברתי אותו, והוא לא עבד. הבעייה היא שאני מדליק, ורואים את האורות נדלקים ואת המאווררים אבל חוץ זה כלום (גם לא צפצופים). זה מחשב עם לוח אם ZIDA S5TX, זיכרון SIMM ישן ומעבד PENTIUM+MMX. עכשיו: מה יכולה להיות הבעיה?? חיפשתי על הלוח אם קבלים שרופים, בדקתי את המעבד וזה נראה בסדר... אם למישהו יש רעיונות - תודה!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לא מצאתי שום דרך. לא באימייל ולא באתר שלהם
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הארד דיסק של טושיבה שנכשל בבידקת סמארט מה זה אומר שהוא נכשל בבדיקה הזאת ? יש אופציה לנסות להשיב אותו למוטב?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv life view 2000 ולפני כמה דקות הוא בטעות יצא לי אז חיברתי אותו ואז פתאום המחשב עשה ריסט והמסך לא עבד אחר כך ניתקתי את הכרטיס הפעלתי הכל עבד טוב ויפה (חוץ מהכרטיס שמנותק) ברגע שחיברתי שנית את הכרטיס המחשב נתקע מישהו יודע מה הבעייה ? ואם זה הלך אפשר לתקן? כמה זה בערך יעלה ? פשוט חבל לי על הכסף :-[ :'(
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי שלום, מקודם ניסתי להתקין את הויסטה ואחי עזר לי בטלפון. בקיצור הסתבכנו, ונראה לי שהוא טעה. אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל. אני נכנס לביוס, נכנס לשני (אדבנס ביוס פיוטר) משם לשלישי - בוט סקינס ואז יש לי 3 אפשרויות והרביעי שזה אוטר דוויס - אני חושב שפה הבעיה. אחי אמר לי לשנות כמה דברים את הראשון הוא אמר לי להשאיר על CDROM את השני השלישי והרביעי, לעשות על דיסייבל. אחר-כך הוא אמר לי לעשות אקסיט אנד סייב. עשיתי וזה עשה ריסטרט לחצתי אנטר כל הזמן ואז הגעתי למסך שחור והיה רשום משהו פיילטור ופליס אינטרט דיסק (עם אני לא טועה כאילו שזה נכשל.. אז מה אני עושה?) (מצאתי מדריכים באינטרנט אבל הביוס שמראטים שם בתמונות לא כמו שלי..)
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס. קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי... האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
פירקתי היום את הלוח להחליף משכה למעבד (קירור MUGEN2) החזרתי הכול ורק שהדלקתי את המחשב זה הלוח אם איפס את עצמו החזרתי להגדרות OC שהיו לי על הפעם הראשונה המחשב בכלל לא עשה פוסט פשוט נכנס ללופ של ריסטים ניתקתי את המחשב מהחשבל החזרתי הוא התחיל לעבוד עכשיו אני מנסה לעשות בדיקת יציבות של OCCT אחרי 10 דקות זה רושם שיש בעיה באחת הליבות עכשיו מהניסיון שלי זה יכול להיות 2 דברים 1) הרסתי את הלוח שהוצאתי אותו 2) בגלל החום הבדיקה האחרונה עשיתי אותה שלא היה כול כך חם והמעבד במקסימום הגייע ל 65 מעלות עכשיו הוא מגיע ל 70 וקצת אז מה אתם אומרים ? דפקתי את הלוח ? או שהבדיקת יציבות לא עוברת בגלל החום וצריך להוריד קצת את ה OC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בהיותי חובב ניסויים, רציתי לבדוק שמישות לוח אם (Intel D815EEA) שקיבלתי לחג ;D טוב, לקחתי ת'מחשב שלי ופירקתי ממנו ת'מעבד (PIII socket370), חיברתי את כל העסק לספק, הדלקתי... התוצאה לא ממש הרשימה אותי כי לא קרה הרבה - פשוט לא נדלק. אפילו לא ציפצף (טוב, נו בטח, לא חיברתי לו ת'ספיקר)... התחלתי לחפש לאן מחברים את הספיקר המחורבן הזה ולא מצאתי . חשבתי לעצמי "טוב, לרכיב את המעבד בחזרה למחשב שלי, להכנס לרשת להוריד את הmanual של הלוח, ולהשתכל לאן מחברים את הספיקר"... פשוט, לא? וכך עשיתי - גיליתי שספיקר בכלל מובנה לכן אין לאן לחבר את הנוסף... זה עורר בי חששות - למה, אם יש לו ספיקר, הוא לא מצפצף?.. טוב, כנראה הלוח לא ממש שמיש oh well... :-\ הרכבתי את המחשב שלי בחזרה ונחשו מה…
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש מושקע (מפרט בקישור שלי בצד) אתמול באמצע העבודה המחשב נכבה בצורה פתאומית ולא נדלק שוב. כשאני מחבר את הכבל חשמל בחזרה אני רואה שיש מתח בלוח אם, האורות דולקים אך כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא נדלק, הספק פועל איכשהו בצורה מינימלית (למשל אני לא שומע את המאוורר אבל שומע קצת רעש שהספק כן עובד) ושום דבר לא נדלק, לא מאוורר לא כלום. ניסיתי לנתק הכל הכל הכל חוץ מהמעבד ולהדליק שוב אך ללא תוצאות. ניסיתי גם להדליק את המחשב דרך כפתור ההדלקה שנמצא על לוח האם. המחשב עבד סבבה חודשיים 2 שינויים אחרונים שעשיתי 1) לפני כשבוע הרכבתי מערך RAID 0 עם 2 כוננים קשיחים של WD (זההים) 2) לפני כחודש הזמנתי מהאינטרנט קורא כרטיסים פנימי שמתחבר ללוח אם ישירות. יכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-