תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קרוב משפחה שלי פירמט לי את המחשב ועכשיו המחשב לא קולט את הרמקולים מה אני צריך לעשות להוריד משהו .? בבקשה תענו לי אני אבוד
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה במחשב הוא יוצא אחרי כמה דקות..ואי אפשר לשחק ככה.. למה זה ומה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
גם לכם יש בעיה בנייד של asus? כנסו והשפיעו! שלום חברים, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאולי מוכרת לכם ואולי לא: במחשבים הניידים של אסוס יש בעיה ברגע שמעדכנים לווינדוס 8.1. הבעיה מפורטת בפוסט שהעלתי על גבי העמוד של אסוס ישראל בפייסבוק. לכל האנשים שיש את הבעיה נא להגיב ולשתף על מנת שאסוס יעשו צעד ונוביל לשינוי אצלהם, כי כרגע למרות שהבעיה מוכרת באינטרנט הם לא מכירים בה ואין להם מושג איך לטפל(מבחינתם להחליף לוח אם). הפתרון הוא אינו צודק שכן לא לכולם יש אחריות וברור שהוא אינו פותר מהומה, אלא להפך, רק גורם לסיבוכים מיותרים. ככה זה כשאין אנשים מקצועיים ובראש פתוח. שוב אני חוזר ומבקש חברים - שתגיבו!!! או לפחות תעשו לייק על מנת שנוכל לגרום לענק להתעורר ולהבין שהוא אחראי לכלל לקוחותיו.…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי מחשב ישן (מאוד...) משנת 1996, והוא שכב 2-3 שנים במחסן. לפני כמה ימים הוצאתי אותו וחיברתי אותו, והוא לא עבד. הבעייה היא שאני מדליק, ורואים את האורות נדלקים ואת המאווררים אבל חוץ זה כלום (גם לא צפצופים). זה מחשב עם לוח אם ZIDA S5TX, זיכרון SIMM ישן ומעבד PENTIUM+MMX. עכשיו: מה יכולה להיות הבעיה?? חיפשתי על הלוח אם קבלים שרופים, בדקתי את המעבד וזה נראה בסדר... אם למישהו יש רעיונות - תודה!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לא מצאתי שום דרך. לא באימייל ולא באתר שלהם
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הארד דיסק של טושיבה שנכשל בבידקת סמארט מה זה אומר שהוא נכשל בבדיקה הזאת ? יש אופציה לנסות להשיב אותו למוטב?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv life view 2000 ולפני כמה דקות הוא בטעות יצא לי אז חיברתי אותו ואז פתאום המחשב עשה ריסט והמסך לא עבד אחר כך ניתקתי את הכרטיס הפעלתי הכל עבד טוב ויפה (חוץ מהכרטיס שמנותק) ברגע שחיברתי שנית את הכרטיס המחשב נתקע מישהו יודע מה הבעייה ? ואם זה הלך אפשר לתקן? כמה זה בערך יעלה ? פשוט חבל לי על הכסף :-[ :'(
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקיי שלום, מקודם ניסתי להתקין את הויסטה ואחי עזר לי בטלפון. בקיצור הסתבכנו, ונראה לי שהוא טעה. אני לא מצליח להגיע להתקנה בכלל. אני נכנס לביוס, נכנס לשני (אדבנס ביוס פיוטר) משם לשלישי - בוט סקינס ואז יש לי 3 אפשרויות והרביעי שזה אוטר דוויס - אני חושב שפה הבעיה. אחי אמר לי לשנות כמה דברים את הראשון הוא אמר לי להשאיר על CDROM את השני השלישי והרביעי, לעשות על דיסייבל. אחר-כך הוא אמר לי לעשות אקסיט אנד סייב. עשיתי וזה עשה ריסטרט לחצתי אנטר כל הזמן ואז הגעתי למסך שחור והיה רשום משהו פיילטור ופליס אינטרט דיסק (עם אני לא טועה כאילו שזה נכשל.. אז מה אני עושה?) (מצאתי מדריכים באינטרנט אבל הביוס שמראטים שם בתמונות לא כמו שלי..)
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס. קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי... האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
פירקתי היום את הלוח להחליף משכה למעבד (קירור MUGEN2) החזרתי הכול ורק שהדלקתי את המחשב זה הלוח אם איפס את עצמו החזרתי להגדרות OC שהיו לי על הפעם הראשונה המחשב בכלל לא עשה פוסט פשוט נכנס ללופ של ריסטים ניתקתי את המחשב מהחשבל החזרתי הוא התחיל לעבוד עכשיו אני מנסה לעשות בדיקת יציבות של OCCT אחרי 10 דקות זה רושם שיש בעיה באחת הליבות עכשיו מהניסיון שלי זה יכול להיות 2 דברים 1) הרסתי את הלוח שהוצאתי אותו 2) בגלל החום הבדיקה האחרונה עשיתי אותה שלא היה כול כך חם והמעבד במקסימום הגייע ל 65 מעלות עכשיו הוא מגיע ל 70 וקצת אז מה אתם אומרים ? דפקתי את הלוח ? או שהבדיקת יציבות לא עוברת בגלל החום וצריך להוריד קצת את ה OC ? תודה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בהיותי חובב ניסויים, רציתי לבדוק שמישות לוח אם (Intel D815EEA) שקיבלתי לחג ;D טוב, לקחתי ת'מחשב שלי ופירקתי ממנו ת'מעבד (PIII socket370), חיברתי את כל העסק לספק, הדלקתי... התוצאה לא ממש הרשימה אותי כי לא קרה הרבה - פשוט לא נדלק. אפילו לא ציפצף (טוב, נו בטח, לא חיברתי לו ת'ספיקר)... התחלתי לחפש לאן מחברים את הספיקר המחורבן הזה ולא מצאתי . חשבתי לעצמי "טוב, לרכיב את המעבד בחזרה למחשב שלי, להכנס לרשת להוריד את הmanual של הלוח, ולהשתכל לאן מחברים את הספיקר"... פשוט, לא? וכך עשיתי - גיליתי שספיקר בכלל מובנה לכן אין לאן לחבר את הנוסף... זה עורר בי חששות - למה, אם יש לו ספיקר, הוא לא מצפצף?.. טוב, כנראה הלוח לא ממש שמיש oh well... :-\ הרכבתי את המחשב שלי בחזרה ונחשו מה…
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש מושקע (מפרט בקישור שלי בצד) אתמול באמצע העבודה המחשב נכבה בצורה פתאומית ולא נדלק שוב. כשאני מחבר את הכבל חשמל בחזרה אני רואה שיש מתח בלוח אם, האורות דולקים אך כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא נדלק, הספק פועל איכשהו בצורה מינימלית (למשל אני לא שומע את המאוורר אבל שומע קצת רעש שהספק כן עובד) ושום דבר לא נדלק, לא מאוורר לא כלום. ניסיתי לנתק הכל הכל הכל חוץ מהמעבד ולהדליק שוב אך ללא תוצאות. ניסיתי גם להדליק את המחשב דרך כפתור ההדלקה שנמצא על לוח האם. המחשב עבד סבבה חודשיים 2 שינויים אחרונים שעשיתי 1) לפני כשבוע הרכבתי מערך RAID 0 עם 2 כוננים קשיחים של WD (זההים) 2) לפני כחודש הזמנתי מהאינטרנט קורא כרטיסים פנימי שמתחבר ללוח אם ישירות. יכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אסרוק conroe945 הוא עם בעל תושבת 775 של אינטל היו לי כמה בעיות עם חיבורי הSATA שלו אז החלטתי להעיף מבט כולל על המערכת גיליתי ש2 מהשיניים בתוך התושבת הזדקרו ? חבר אמר לי שזה יתכן כשמעבד מתחמם יתר על המידה, יש בזה אמת ? או אולי יש איזה סיבה אחרת... ? כי אני בהחלט לא משכתי בכח את המעבד... אשמח לעזרה. נ.ב המערכת עצמה עובדת טיפ טופ למרות השיניים הזקורות.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. קרתה אצלי תקלה משונה. לאחרונה עברתי לעכבר USB, ומאז, לא שומעים שום דבר ברמקולים (הרמקולים בסדר גמור, בדקתי עם כמה.) אם אני מחבר למחשב עכבר נוסף בחיבור רגיל PS2 - הקול חוזר. מנתק את הPS2 - אין קול... מוזר, לא? לוח האם הוא MSI MS-6540. עם כרטיס קול מובנה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ואני נתקל בבעיות מוזרות כבר החליפו לי את הלוח הזה פעם אחת 1 הלוח הראשון היה עושה לי בעיות עם הזיכרון ומצפצף כל הזמן (גם בזמן עבודה רגילה) בלוח הזה נפתרה בעית הזיכרון אבל פה הלוח עדיין מצפצף...כמו כן איך שאני מעדכן את הביוס מ F6 ל F9 ווינדוס עושה ריסטים לעצמו איך שאני מקיש את הסיסמת כנוסה (2 שניות אחרי ההנטר). אני ניסיתי להחליף כמעט הכל!!...זכרונות...לוח...מעבד....ספק...... רק כרטיס מסך לא ניסיתי עדיין...... המפרט שלי הוא כמו שמופיע. עידו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כי אם אין לי הרבה מדיה לשמור/להוריד, האם יש לי צורך בדיסק בנפח טרה? כמו כן, האם יש קשר בין נפח ההרדיסק לזמזום/רעש שהוא מוציא? דיסק יותר גדול ישמיע יותר זמזום ? השאלה באה בעקבות רכישת חומרה גרועה ביותר ומזמזמת. ואנחנו עדיין מבררים אם הבעיה היא בחלק תקול שמכרו לנו באותה "רשת זולה ומוכרת".
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי... מחשב יחסית חדש, AMD X2 4000+ לוח ASUS M2A-VM HDMI זיכרון 2 גיגה. מארז שיש לי את המחשב יש מידי כמה ימים ריסטים (מסכים כחולים). זה קורה בעיקר שאני לא ליד המחשב. הסתכלתי ב EVENT VIEWER של VISTA יש שתי ERROR שקשורים ל ACPI 1. IRQARB: ACPI BIOS does not contain an IRQ for the device in PCI slot 7, function 0. Please contact your system vendor for technical assistance. 2. The ASPI32 service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ה ERROR השני מופיע כל פעם שאני מאתחל את המחשב. יש סיכוי הERROR-ים בכלל לא קשורים לבעיה. הרצתי בדיקות, מאמץ למעבד - כמה שעות המעבד הגיע ל 46 מעלות מקסימום. ולזיכרונות - לא הופיע שום ERROR התקנים - ח…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי מאיבורי מחשבים, לא ממזמן התחלתי לשמוע רעש של טיק טוקים מהמחשב ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום והרעש ממשיך כך עליתי לאט לאט על הבעיה השאלה היא למה המחשב לא נדפק אנ ירוצה לדעת מה דפוק בו כי הרעש הזה פעם בכמה ימים למשך מספר דקות שאני מדליק את המחשב אם היתי יודע שזה מחלק מסויים היתי הורס והיו מחליפים לחדש האחריות עדיין זמינה לשנה נוספת הבעיה היא שהרעש פעם בכמה זמן אז הרעש או לוח אם או ספק כוח כי לפעמים אני רואה שרואים גם תמסך מהבהב טיפה הוא גם בן 4 שנים דגם 731bf שבע עשרה אינץ' , הבעיה עכשיו איך אני יוכיח לחנות שיש בו משהו דפוק מה אני יחכה לעוד שנה אני לא רוצה שאחריות תפוג יש שיטה כל שהיא לדעת מה דפוק בו כי ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום ועדיין הבעיה ממשי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ספק כח חדש בן כמה שבועות, לאחרונה התחילו לצאת ממנו רעשים, צקצוקים כאלו כשאני מפעיל משחק אז הוא מוציא הרבה יותר צקצוקים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-