עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! רציתי לדעת איך אני מפרק את המאוורר שעל המעבד ? עם יש מאמר +תמונות בנושא הזה? ועוד שאלה קטנה עם אני מפרק את המאוורר שעל המעבד האם אני צריך לשים משחה טרמית אחרי זה?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. שלו לכם !!! קניתי hard disk חדש למחשב פנטיום 3. חיברתי אותו למחשב הפעלתי את המחשב ואז הוא רשם לי שהמחשב עלה מין ריבוע אפור כזה שרשום עליו disk boot sector? מה זה ? ומה אני עושה? נ.ב הוא נתן לי להתקין מערכת הפעלה , אבל הוא מראה לי פעם ב.. את ההודעה הזאת. ואני רוצה לציין שוב שזה ארד דיסק חדש שקניתי!!! בתודה מראש בר לוי!!!

4. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לשאול עם יש איזה תוכנה שבודקת לי את hard disk במחשב. מה שם התוכנה ? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? אני רוצה תוכנה שתבדוק לי את ה- hard disk במחשב, כמו התוכנה memtest שבודקת את הזיכרון . בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by barlevi321,

שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי יציאות USB בקידמת המחשב ושאני מחבר אל אחת מהן לפון סלולרי או כל דבר אחר הן משחקות עם המגעים או שבכלל לא קוראות את מה שמחובר אליהן היציאות שמאחורה לעומת זאת בסדר גמור מה ניתן לעשות עם אלו שמקדימה? תודה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם הדרייברים החדשים של NVIDIA אני חייב לציין שגם עם הדרייברים הקודמים שהיו לי התופעה חזרה על עצמה. יש לי מסך 17' שעובד על 1024*768 של LG. ממה יכולה להיווצר התופעה?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  8. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה במסך במחשב , זה מחשב של dell. והאחים שלי שיחקו במחשב , ופיתאום נהך לי המסך לצד שני. מה הכוונה נהפך כל השורת משימות ההתחל וכו' הם עכשיו הפוכים , כאילו עם אני הופך עכשיו את המסך אז אני יראה טוב. איך אני מסדר את זה שיחזור הכל כמו שהיה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by 1337gamer,

לפני כמה זמן התחילולהופיע על המסך פסים באיזור הסמן של העכבר, טקסט לא היה מוצג כראוי, ולפעמים המסך היה נכבה ונדלק בלי הפסקה. החלפתי מסך, והבעיה נמשכה. גם לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. ניקיתי אם הכרטיס מאבק, אבל זה לא עזר ממש. התקנתי את התוכנה SmartDoctor של ASUS, ונראה כי הפסיקו הבעיות האלה, אלה שעכשיו קבצי וידאו לא נראים טוב, ונתקעים. רציתי לשאול אם הבעיה היא בכרטיס מסך, ואם כן, האם יש דרך לפתור אותה חוץ מקנייה של כרטיס חדש. ברשותי לוח-אם P4T של ASUS, דיי ישן, ולכן החיבור הוא AGPx4. רציתי לדעת אילו אפשרויות קנייה יש לי, אם אפשר לקנות AGPx8, כי קשה למצוא כרטיסים מתאימים (אני לפחות לא מצאתי). אם מישהו מכיר כרטיס מתאים טוב, במחיר סביר (כפי שאתם מבינים, המחשב ישן, ולא שווה הש…

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  10. מה לעזאזל? אין לי מושג איך זה קרה... ושום אנטיווירוס שאני מריץץ לא מזהה את זה... ניסתי KASPERSKY 7.0 SPYWARE S&D מה קרה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by NaorYfrach,

איפה אני אמור למרוח את המשחה על הריבוע השחור במרכז שכתוב עליו nvidia או על כל הריבוע ? והמשחה זה כמו נוזל כזה כמו דבק לבן ? וכמה למרוח על המקום ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by ranzz1,

קניתי Gigabyte Radeon 9550 256MB בגלל שהמחשב עובד AGP X8 ואני לא משחק משחקים. משהו לא בסדר עם התמונה על הטלוויזיה, השידור מרצד וזה בבירור לא עניין של רזולוציה או צבעים. ניסיתי שני כבלים, אחד RCA=>Svideo והשני RCA=>RCA עם הממיר שקיבלתי מצורף עם הכרטיס. עכשיו ממה שאני זוכר הייתה לי את הבעיה הזאת גם ב Nvidia הישן שלי וזה היה קשור לשיטת השידור. אבל ניסיתי את כל השיטות (B/Pal G/Pal) וכו' ועדיין התמונה לא משתפרת. יש הצעות חוץ מלהחזיר לחנות וללכת על Nvidia (מה שאני אמצא ב AGP X8...) כי אני יודע שהכרטיסים שלהם מתאימים לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by KaBuKiM,

היי חבר'ה, לפני כמה ימים המחשב שבק חיים - לא התעורר. מנסים להפעיל - ה-HD עובדים, הלוח אם נדלק, המאווררים מסתובבים - אבל אין תצוגה בכלל. המסך לא מראה כלום (נשאר ב-standby). הדיאגנוזה גילתה שכנראה הלך הלוח (זה היה Epox 8RDA3). השגתי אחר - Abit NF7 ver 2.0 - התקנתי, חיברתי הכל - הלד האדום שמראה שיש אספקת חשמל דולק קבוע - לוחצים על power ו... הכל נדלק... ואז נכבה שוב, תוך ממש כמה שניות. כשאני מחבר את הספק ללוח הישן - הבעיה ההיא נשארת (הכל עובד אבל אין תצוגה). כשאני חוזר ל-abit - עדיין לא עובד כלום. נדלק ואז אחרי כמה שניות נכבה שוב. ניתקתי הכל מהלוח החדש והשארתי רק את החשמל - אותו הדבר. נדלק ונכבה. איפסתי BIOS, החלפתי בטריה - ללא שינוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תו…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by mega1234,

למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. תראו אני קניתי לפני איזה חודש זיכרון של 512 של PQI CL3 400MHZ DDR ספק וכרטיס מסך קיצר כול פעם שהייתי ניכנס לדפדפן זה היה עושה לי דוח שגיאות ובכללי לפעמים הוא נתן לי דוחות שגיאה של בעיות התקשתי לSKYPC והם אמרו לי שכנראה שהזיכרון שקניתי מהם לא מתאים ללוח אבל אני ראיתי תזכרון כאילו הוא עבד אז החליפו לי לזיכרון של KINGSON 200MHZ ואחרי זה זה לא עושה לי דוחות שגיאה בכלל אבל לפעמים שאני ניכנס לדפדפן זה עושה לי פעם בה לא יודע זה נורמאלי או שחזרה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by אופיר,

כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים. לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור. החלפתי ספק, אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  17. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות את האפשרות של התקנת תוכנה שמאפשרת פירמוט מחשב שהכונן הארד דיסק שלו מחובר בתכנולוגית sata מהעלאה של התוכנה מהפלופי (כונן תקליטורים, מאחר ובמחשב נייד שלי אין כונן פלופי) ל-usb storage device (שהתוכנה תעלה דרך דיסק און קי חיצוני שמחובר למחשב ובו הקבצים של התקנת התוכנה). תודה מראש לכל העוזרים!!! אבירם

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by ITSIK86,

אם למשל אני מכניס דיסק למחשב,סיימתי להשתמש בו ואני מוציא אותו אז אחרי כמה דקות אני מקבל שגיאה כזו http://www.2send.us/uploads/9963f52a43.JPG גם אם אני לוחץ אישור זה עדיין חוזר אחרי איזה 20 דקות וזה לא נעלם רק אם אני אכניס דיסק שוב לכונן, או אם אני יעשה ריסט,וזה מעצבןןןןןןןןן מה הבעיה פהה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by blitsi,

ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: ‏P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב של דודתי. מה שיש לה שהמחשב עולה ולא נכנס לווינדוס. כאילו אחרי הטעינה של המחשב הוא פתאום מפסיק לעבוד. יש אפשרות להכנס למסך הביוס. נכנסתי ולא מצאתי שם את האפשרויות בחירה/בחירה שהמחשב יטען ישר מהדיסק של הווינדוס. זה מה שכתוב בעמוד של הביוס. bios fenrures serup 2A7G9KPNJ. יש לי תמונות של העמוד שצילמתי בפלאפון אם יהיה צורך.. אודה לכם על עזרה. תודה מראש. למי שלא הבין- אחרי הטעינה המחשב לא מפעיל כלום. הוא לא מגיע אפילו למצב שרואים טעינה של ווינדוס. אחרי שהוא שואל אם אני רוצה ללחוץ על del הוא מפסיק לעבוד. אחרי שאני לוחץ על del זה מגיע לי למצב של הביוס שיש בתמונות. אין שם איך להכנס לבוט..ואני לא יכול לעשות שהמחשב יפעיל את הדיסק של הווינ…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Thadar,

שלום קניתי דיסק של HITACHI עם חיבור SATA, אחרי שחיברתי אותו והמחשב זיהה אותו, הוא לא מופיע "במחשב שלי" מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by ברק,

שלום רב יש לי בעייה שהתגלתה אצלי רק אתמול. ברגע שאני מעלה את המחשב לוקח לו דקות ספורות לקפוא, אם זה לאחר העלאת מערכת הפעלה ותוך כדי שימוש בה. ואם זה בדרך להעלאת מערכת ההפעלה גם ברמת מסך ראשוני או מסך של העלאת ויינדוס. בדקתי אם מדובר בזכרון - ברשותי שני סטיקים שעשיתי את כל הקומבינציות של החריצים וסטיקים - ניסיתי כל סטיק בנפרד על כל שלושת החריצים. המעבד עצמו עובד כראוי ככל הנראה לי - הסתכלתי על הטמפרטורה שלו והיא סבירה מאוד, הוא לא באוברקלוק ויש עליו מאורר אימתני. אם זה כרטיס המסך שגם עליו אני הסתכלתי על מד טמפרטורה הוא בטמפרטורה סבירה מאוד - ולפני שהמחשב נתקע אין שינוי במד טמפרטורה - המאורר עובד. בהפעלה - שהמחשב כן עולה אני רואה שהוא קורא את הכונן הקשיח ומזהה אותו כראוי- ב…

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by sofix4,

בשביל לא לגרום נזק, החלטתי קודם לשאול: צריך להרים את הצ'ופצ'יק הלבן כלפי מעלה ואז להוציא את הכרטיס? כי ניסיתי ולא ממש הצלחתי להרים אותו. תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by NaorYfrach,

הגיע לי מאוורר לכרטיס מסך .. עכשיו הוצאתי את הכרטיס 8600GT ושמתי את המאוורר ניסיתי להפעיל את המחשב נדלק וזה אחרי כמה שניות שהוא עדיין בהפעלה הוא נכבה ולא נדלק לי מאז .. מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים