עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SpEcToR,

המפרט שלי זה מה שבצד אני מדליק את המחשב והוא לא עולה לוינדוס. הוא כותב : Reboot ans Select proper Boot device... ניכנסתי לביוס ומסתבר שהדיסקים הקשיחים שלי לא מזוהים בכלל. יש לי 2 אז אני מניח שהבעיה היא לא בדיסקים הקשיחים. מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by poltergeits,

לאחר עדכון מוצלח של הביוס לגרסה החדשה ביותר שיש באתר המחשב עולה יפה מאוד ואין שום בעיות חוץ מהעובדה שיש פוסט ארוך מאוד בגלל שהכוננים לא מוגדרים כמו שצריך בביוס , כנראה מהסיבה שהעדכון החדש הכניס את הביוס למצב של הגדרות אופטימליות . הבעיה קוראת שכאשר במסך הפתיחה שבו מוצג הלוגו של החברה של הלוח אם אני לוחץ DEL ולא קורא כלום פשוט אני רואה מסך שחור עם נקודה מהבהבת בפינה העליונה - שמאלית של המסך וזהו ככה זה נשאר אשמח לכל עזרה או עצה שינתן לי וכמובן שהאופציה האחרונה תיהיה לאתחל את הביוס שוב תודה מראש

3. Started by tomer_et,

עברתי דירה. לא עבדתי עם המחשב איזה חודשיים. הרכבתי אותו היום. הכל עובד, חוץ מ.... כונן ה-DVD... פשוט כשאני לוחץ על הכפתור נשמע שהמגש "מנסה" להפתח - אבל לא מצליח... כאילו משהו לא מאפשר לו להפתח (לא יודע אם זה משנה, אבל יש דיסק בפנים). ניסיתי להכניס מסמר לתוך החור הקטן שיש בחזית - הרגשתי שאני לוחץ על משהו - אבל המגש לא נפתח... מה אפשר לעשות ? האם במידה ואני אפרק את הכונן זה יכול לעזור ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ivgitsab,

בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX

5. שיחקתי עם הקטודה (המגעים שלה לא חזקים) ופתאום זה עשה לי ריסטרט אז התחיל הPOST וזה כתב FDD Fail אז עשיתי שוב ריסטרט זה עם Chek disk לפני שעלה הווינדוס. ואז פתחתי את הווינאמפ והשירים לא עבדו (קורה כשהם לא במקום המקורי שלהם) אז הסתכלתי במחשב שלי ונעלם לי כונן D שזה בעצם מחיצה משותפת עם מחיצה C בהארד דיסק. מה לעשות? יש דרך לשחזר את המחיצה? (חשוב לציין שכונן C עכשיו לא הגדיל את הנפח שלו אז זה אומר שהמחיצה לא נמחקה) חברה בבקשה עזרה אני תיכף מתאבד פה :'( :'( :'( :kopfpatsch: :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by Guymz,

אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by roei86,

שלום ידידיי. יש ברשותי מחשב שולחני שבזמנו (כשרכשתי אותו) היה נחשב מפלצת. כמה שנים טובות לא השתמתשי בו ועכשיו רציתי לחזור להשתמש בו. יש בו מעבד סופר חזק אבל די ישן, אינטל core 2 quad extreme, זה הקישור. לוח האם שלי הוא של ג'יגה בייט, זה הקישור. ניסיתי להתקין win7 על המחשב, הצלחתי לראות הכל ברזולוציה של 640X480 עם הכ.מסך הישן שלי. כאשר התקנתי את הדרייבר של הכ.מסך, המחשב הפסיק לעבוד. השאלות שלי הן: 1) האם הבעיה היא בכ.מסך? האם המידע שסיפקתי לכם מספיק כדי לדבג את הבעיה כך שאני יכול להיות בטוח שהבעיה בכ.מסך? 2) במידה וזה כן הכ.מסך, האם שווה לקנות כ.מסך חדש (חשבתי על הכ.מסך Radeon HD 7770 ) על המעבד הזה? ז"א שאלתי היא האם המעבד הזה עדיין נחשב טוב ויכול לשרת אותי כמה שנים?…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by IVORY COMPUTERS,

זאת התוצאה שקיבלתי בכונן הקשיח שלי SEAGATE 80GB SATA2 AVG - 57496/S ACT - 36133/S מה זה ? [ בחלק העליון מצד ימין של התוכנה ] 3MS = 516178 10MS = 96765 50MS = 5 וזה של אחי : ATA HITACHI 133 - 160GB AVG - 46148 ACT - 34111 מה זה אומר ? 3MS = 443306 10MS = 186850 50MS = 525 150MS = 1 הכונן שלי תקין ? ומה עם של אחי ? * חשוב לציין אין UNC !!! * עריכה : הרצתי תוכנת מאמץ במחשב שלי שנקראת S&M הכול עבר זה הגיע לכונן הקשיח וקיבלתי הודעה של קריסה כמו של דפדפן "שלח שגיאות" וחוזר לווינדוס אולי הכונן הקשיח שלי לא תקין ? ודבר נוסף תוכנת מאמץ יכולה לדפוק חומרה ? כי זה מביא את המחשב להתשה ממש...

9. Started by mik941,

שלום לכם. יש לי עכבר אלחוטי מיקרוסופט.הוא מחובר למחשב נייד שלי. זה עבד אצלי הרבה זמן ותקין. יום אחד הוצאתי בתיק עכבר אלחוטי ופתאום ראיתי למטה קצת ליכלוך חלודה בצבע לבן. אני פותח ומוציא בטריה אחת. ורואה שזה ליכלוך חלודה לבן. אני זרקתי בטריה ישן. אני נקיתי מגעים בפנים עכבר אלחוטי חלודה. וזה נקי. אני החלפתי בטריה חדשה. ועכשיו עכבר אלחוטי עובד ותקין. שאלה: בעכבר אלחוטי כמה זמן להחליף בטריה חדשה ? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. פתחתי לפני יומיים את הנושא בפורום ווינדובס אבל שם בינתיים אף אחד לא מגיב ,אז אני פותח גם פה תנושא. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכבה את עצמו למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק (רק ידנית זה פועל) אני לא מבין מה קרה? הערה: לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  11. אז ככה קודם אני אפרט מה עשיתי , עשיתי שדרוג למחשב כרטיס מסך sapphire hd3870 והוספתי זיכרון עוד ocz rev.2 2x1Gb לפני זה היה לי את אותו זיכרון בדיוק , למעשה הגדלתי ל- 4GB . לאחר התקנת חומרה כל פעם שאני נכנס ל- WIN הוא עושה איתחולים ומסרב לעבוד עם 4GB עובד רק עם 2GB , גם פה לא נגמרות בעיות כאשר אני משחק ב- BIOSHOCK ולפעמים אם WINAMP הוא נותן שגיאת 0xC0000005 ולמעשה סוגר את התוכנה . בהתחלה חשבתי שזאת בעיית זיכרון לכן בדקתי סלוט סלוט סטיק סטיק עם MEMTEST86 , שלא להפתעתי קיבלתי שגיאות בכל סלוט וכל סטיק אבל אז שמתי לב שהשגיאות תמיד באותה כתובת לכן בדקתי את הזיכרונות במחשב אחר וכן להפתעתי שם לא נמצאו שום שגיאות לאחר מספר רב של הרצות ואת הזיכרון ממחשב שני שמתי אצלי ו- MEMTEST86 שו…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  12. מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. הייתי במחשב כרגיל היום ופתאום זה התחיל לשים צבעים מוזרים במסך וכו' אז ניסיתי כמה ריטסטרים למחשב וניתוק מהחשמח והחזרה אחרי דקה וחצי וזה לא עזר. אז פתחתי את המחשב ניקיתי אבק עם שואב אבק. אחרי זה הפעלתי את המחשב התחיל להראות צבעים מוזרים באתחול שלו ויש עכשיו מלא קווים ורודים וירוקים במסך שלא זזים. אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל לא בטוח בגלל הסיבה שרשום בdevice manager שהכרטיס מסך לא מתפקד ובכל זאת אני רואה תקווים האלה תמונה : http://img21.imageshack.us/img21/7493/50463255.jpg תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by vipersh,

שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים מסך חדש Dell P2314H, מכיוון שהמחשב שהוא מחובר אליו קצת עתיק, וכרטיס המסך שהיה בו הלך נאלצתי לחבר את המסך לכ.מסך שבלוח אם עם כבל VGA שמתי לב שבחציו העליון של המסך יש ריצוד מציק שמבחינים בו הכי טוב כשמסתכלים על טקסט אבל הוא תמיד קיים כשחיברתי את המסך עם כבל HDMI ללפטופ (אין בלפטופ כניסת VGA) הריצוד נעלם מכיוון שאני יודע מה ההצעות הבסיסיות לבדיקה אני אקדים ואומר שהחלפתי את הכבל לכבל חדש, אין לי מסך אחר לבדוק עם המחשב ואין לי מחשב אחר לבדוק איתו ההנחה שלי שהריצוד מגיע מהכרטיס מסך ולא מהמסך עצמו, אבל כדי להיות שקט החלטתי להתייעץ עם המומחים פה באתר אשמח לשמוע את דעתכם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  16. אהלן. יש לי עכבר גנרי סילברליין . המשדר שלו הוא צר ביותר בלי לחצן. שאני מדליק את העכבר אז הליזר מהבהב כמה שניות ונכבה. עכשיו יש על העכבר כפתור קטן ליד הגלגלת שהוא בולט. מישהוא יודע עם יש דרך לחבר את זה והאם העכבר דפוק? אגב הwin 7 x64 זיהה וכנל גם הx86. יש מצב הוא לא מתאים ל7? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by yns lab,

מזה בדיוק הטכנוגלית .S.M.A.R.T ג בהארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  18. המחשב שלי עושה הרבה רעש קשה לשמוע את זה שלא לדבר על הלילה שאי אפשר לישון... אני לא יודע איך להשתיק אותו!!!! אם אני ינסה לשים משהו בתוך המאוורר משהו פלסטיק שהוא לא יסתובב....יקרה משהו? אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יעשה הרבה רעש? תודה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. הי, בעקבות שדרוג מסך, אני נאלץ לשדרג את כרטיס המסך שיש לי על המחשב לכרטיס שתומך ברזולוציה של 4k / 2160p לוח האם שברשותי מסוג Gigabyte דגם: GA-H77-D3H הבנתי שיכולה להיות בעיית תאימות של לוח האם עם הדגמים החדשים של כרטיסי המסך, אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש

20. Started by eliranzango,

היי, קיבלתי מדוד שלי כרטיס מסך RADEON 9600XT והוא אמר לי שאני צריך לעשות עדכון של הBIOS של הכרטיס הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך (כי עכשיו הוא עובד גרוע..).. אין לי מושג מאיפה אפילו להתחיל, אז באתי לפה.. איך אני עושה את זה? נתונים מאוורסט: Graphics Processor Properties Video Adapter Sapphire Radeon 9600 XT BIOS Version 008.015.058.000 GPU Code Name RV360 PCI Device 1002-4152 / 174B-7C29 Transistors 76 million Process Technology 0.13 um Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 4 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 M…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by Real_Me,

בעמדת מחשב משרדית, מדפסת הסיכות הישנה בחיבור פרללי, לא עובדת. האם ניתן להשתמש במדפסת הזרקת דיו השניה, עם חיבור USB בלבד, בסביבת דוס ותוכנות דוס כמו חשבשבת, עצמאית וכו'? האם ניתן להגדיר בתוכנות עצמן מדפסת רצויה שתעבוד עם USB? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אשמח לעצה ממי שכבר נתקל בתופעה - על המחשב הנוכחי שלי מותקן אופיס 2016 שרכשתי לפני מספר שנים. התוכנה נרכשה מאתר מיקרוסופט דרך הסדר עם האוניברסיטה שבה למדתי. קניתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין את האופיס עליו (כמובן שאמחק את התוכנה מהמחשב הישן שיעבור פרמוט מלא). אני לא מצליחה למצוא את קוד המוצר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לזהות את הקוד, ביניהן - https://www.nirsoft.net/ ומה שמוזר זה שהתוכנה מזהה את האופיס הקודם שהיה מותקן על המחשב (2010) ולגבי האופיס החדש היא מציינת רק את חמשת ה"ספרות" האחרונות- XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-VP2KU תחת product name מצוין - Office 16, Office16ProPlusR_Retail edition אם מישהו נתקל בזה …

23. איך מומלץ לנקות עינית של כונן DVD?

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. יש עוד דרך לדעת מה הוא הכרטיס קול מבלי לפתוח את המחשב? אבד לי דיסק ההתקנה אחרי הפירמוט, ואני לא יודע עכשיו מה סוג הכרטיס קול שלי. תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by B-STyLeR,

שלום אנשים, לפני כשנה קניתי מחשב חדש עם שני כרטיסי זיכרון של Twinmos 256MB DDR400 PC3200 ממש היום קיבלתי עוד שני זכרונות של אותה חברה. Twinmos 512MB DDR400 PC3200 והוספתי אותם לשני הסלוטים הנותרים בלוח אם. אם זה יעזור הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 התומך ב DUAL.... עכשיו כאשר הפעלתי את המחשב הכל נראה כשורה אך כאשר בדקתי ב SYSTEM בכפתור ימני של "המחשב שלי" זה מראה לי "1.00GB של RAM" ולפי החישוב שלי היה צריך להיות לי 1.536GB של RAM .... מה הבעייה ? אשמח אם תעזרו לי להתקין את הזכרונות החדשים בנוסף לישנים... נראה לי שהוא קולט רק את החדשים משום מה כאשר כמובן לא הוצאתי את הקודמים אלא הוספתי את החדשים לצידם. בנסיון שני, ניסיתי לעשות שינוי…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.