עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Odedb52,

שלום.. אני עכשיו רושם במחשב של אח שלי בגל שהמחשב הרגיל פשוט הפסיק לעבוד... לפני יומיים אחרי בית ספר אני בא להדליק את המחשב.. ואחרי שזה עושה את המסך טעינה של הXP יש לאיזה עשירית שניה מסך כחול שרשומים בו דברים אבל אי אפשר להספיק לקרוא אפילו מילה אחת.. (שאני אפילו לא מספיק לצלם...) ואז ריסט... שוב מגיע למסך טעינה... כחול.. ריסט.. וגם Safe mode אותו הדבר.. טוען את כל הקצים - כחול - ריסט.. בקיצור- אין לי שום דרך להפעיל את המחשב כמו שצריך. לפני שזה הגיע למצב הזה (זה קרה בהדרגה תוך יומיים בערך...) - המחשב נתקע לי אחרי זמן מסויים של עבודה.. (סתם שיטוט באינטרנט וכאלה.. בלי משחקים.) ניסיתי שוב להדליק - ושוב נתקע אחרי כמה זמן.. התייאשתי.. ויום אחרי כבר קרה מה שמצויין …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by Amital,

היי לכולם! המסך שלי רץ בין Digital, Analog, HDMI ופשוט לא קולט את המחשב. זה התחיל לפני כחודשיים אבל תמיד סודר על ידי ריסט, הוצאה מהחשמל והחזרה, ניתוק והחזרה של זכרונות וכרטיס מסך. המסך הוא Samsung T240 והכרטיס מסך הוא Radeon 4870. במחשב אחר הכל פיקס, אז אני חושב שזה המחשב וכנראה הכרטיס מסך? איך אפשר לדעת בוודאות מה זה? לסדר? להחליף? תודה.

• 32 תגובות
    • 10.2k צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, ברשותי מחשב כבן שלוש וחצי שנים [מפרט בצד] שמזה זמן רב עושה בעיות בהדלקה [עד שהוחלף הכ.מסך ואז זה פסק]. היום, לאחר 10 ימים שלא נגעתי במחשב והוא לא הודלק כלל, כשאר ניסיתי להדליק אותו דבר לא קרה מלבד האורות שנדלקו [לא צפצופים או שום דבר אחר, מסך שחור ומאווררים (לא יודע בדיוק איזה, אבל נראה לי שכולם עובדים אך לא על עוצמה מלאה כמו בד"כ בעת ההדלקה]. אני הוצאתי את הבטרייה של הביוס\לוח אם ופרקתי את המתח החשמלי עליו [ע"י מספר לחיצות על כפתור ההדלקה] ולאחר מכן הצלחתי להדליק את המחשב, הוא עלה למספר דקות ואז נתקע ומאז הוא לא עולה [ניסיתי לחזור על אותה הפעולה אך ללא הועיל]. האם יש לכם השערה כלשהי מדוע המחשב לא עולה וכיצד ניתן לתקן זאת? בתודה מראש! נ.ב. המחשב עבד מצויין ל…

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by LooseCannon,

שלום, קניתי כרטיס מסך חדש לא מזמן, וכשהתקנתי אותו, פירקתי גם את הלוח אם והזיכרונות כדי לנקות אותם מאבק. לאחר שהחזרתי אותם למקום והתקנתי את הכרטיס החדש, ניסיתי אותו על כמה משחקים, והFPS השתפרו בהרבה והכל היה חלק, אבל משום מה היו לי כל הזמן PAUSE-ים כאלה שנוצרים בדרך כלל כשהמחשב קורא מידע מההארד דיסק מחוסר זיכרון (אני חושב), בכל מקרה הם לא היו לי לפני שהתקנתי את הכרטיס החדש ופירקתי את הלוח אם והזיכרונות וכל זה. פירמטתי והתקנתי מחדש את הווינדווז (98) וזה לא פתר את הבעייה. יכול להיות שהבעיה נובעת מזיכרונות לא מוגדרים נכון בביוס?

5. Started by SteelCat,

יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 שאני רוצה לעשות כמחשב נוסף אבל אני לא מצליח להתקין חלונות XP עליו. הוא עושה בוט מהדיסק, עושה פירמוט, אפילו מתחיל להתקין את הוינדוס וכמעט מגיע לסוף. אבל איפשהו לקראת הסוף מופיע לי סתם חלון כחול (לא BSOD) והמחשב נתקע. במחשב יש רכיבים בסיים ביותר. לוח אם עם כ.מסך מובנה, זכרון SDRAM והארדיסק שאותו ניסיתי להחליף עם אחד אחר. אותה בעיה. רעיונות מישהו?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by B-E-A-utiful,

מחשב ישן (P4 1.6) עושה לי בעיות, איתרתי תקלה בזיכרון אבל לקחתי לטכנאי בכל זאת. הוא אמר שבאמת יש תקלה בזיכרון וצריך חדש (מאיפה אני משיג SDRAM או DDR 133???!!) והוא אומר לי גם שווירוס צרב את עצמו לביוס וזה מאט אותו למהירות של פנטיום 3 בערך. ואיך הוא רואה את זה?? הוא אומר שהזיכרון של המעבד שואף ל-0 במקום 128!!! הייתי צריך לשאול איך הוא רואה את זה. בדקתי ב-CPUZ וזה נותן לי: זה נורמלי???

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by yaron2009,

שלום. יש לי מעבד INTEL E2140 על לוח אם של MSI 945GM3-F. בביוס מוגדר לי שתדר הבאס הוא 200 MHZ והמכפיל נע בין 6 ל8 (תלוי בעומס). בבדיקה שאני עושה עם CPU-Z אני רואה שהבאס הוא 133MHZ בלבד ולא 200 כמו שמוגדר לו. ניסיתי לרסט את הביוס ולבדוק שוב אבל זה לא משנה את התוצאה. כשאני מעלה את התדר בביוס זה מעלה את התדר אבלהגדרה של 260 בביוס נותנת לי 193 ב CPU-Z. יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by hararim,

שלום לכולם. כבר שנתיים שאני מחבר את הלפטופ ל-LCD באמצעות כבל HDMI ואין שום בעיה. לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל קטנה ומאז אין סאונד כאשר אני מחבר את הלפטופ , המסך לבד עובד כרגיל והלפטופ עובד כרגיל אבל רק בחיבור ביניהם ישנה בעיה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by grimberg27,

שלום וחג שמח. יש לי בעיה קטנה לאחרונה.זה קרה לי בשני משחקים במחשב Slime rancher Unravel 20 דקות חצי שעה אחרי שאני במשחק חוזר לי המסך הראשי של הוינדוס והמשחק ברקע רץ, כאילו מוזער. בnba 2k16 לא הייתה בעיה. מה לדעתכם ? תודה. Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Classify,

לאחר זמן מה שאני עובד על המחשב התהליך explorer.exe קופץ ל -25% ניצולת מעבד, ולא יורד עד שאני לא הורג אותו ומשחזר את explorer, מישהו נתקל במשהו דומה?

11. Started by tombraider2003,

שלום אנשים מי יכול לעזור לי אני מחפש קובץ בשם IRDA.SYS עבור התקן אינפרא אדום אני לא מוצא את קובץ הזה דם בדרייבר וגם בדיסק של XP מי שיכול לימצוא ולישלוח לי אותו ל אי מיי שלי אודה לו מאוד looklkn@hotmail.com icq 157969151

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - Gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by ag43,

הרכבתי מחשב מחלקים שנקנו בKSP. המארז הוא מארז +ספק גנריים שKSP מוכרים. כל פעם שאני נוגע יחף בתוך המחשב או ביציאות USB וכדומה אני מקבל "זרם". איך ניתן להפסיק את התופעה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האם אינטרנט לאחר יום יומים שהוא עובד רצוף עובד יותר לאט....או פעם אמרו לי שהקו מתרחב ??? (אינטרנט מהיר 750k)

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by Liadlevi,

במחשב נייד יש אופציה לשדרג כל מיני רכיבים(הוצאת כונן דיסקים או חלל ריק בתוך המחשב. השאלה שלי היא איך עושים את זה?(לאיפה מחברים,איך פותחים,איזה חלקים מתאימים?) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  17. Started by MushMush,

אממ ברגע שאני מדליק את המחשב הווינדוס נטען עד למצב שבו אמור להופיע מסך "ברוך הבא" ואז מתכבה.. אממ נכנסתי במצב בטוח עשיתי שיחזור מערכת .. ניסיתי לכנס במצב רגיל שום דבר נכבה ישר ואז גם במצב בטוח הוא לא הסכיחם לכנס יותר מישו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. לאחר קניה של ספק חדש מה שקורה זה ! נגיד המחשב לא דלוק הרבה זמן אם אני רוצה להדליק ואני לוחץ על הכפתור שמדליקים הוא לא נידלק רק מתי שאני מוציא את התקע מהחשמל ומחזיר אותו אז אני יכול להדליק את המחשב ונגיד אני מכבה את המחשב אז נשאר אור במקלדת דלוק אוףף כל שניה בעיה אחרת !! הספק חדש חדש !!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by oFiR 22,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך הנ"ל, לפי כשבועיים נוצרה בעיה בכרטיס מסך ביציאת VGA עקב ריבוי כניסות ויציאות של המסך ואז המסך לא הגיב, לפני יומיים מימשתי את האחריות והחליפו לי את הכרטיס לאחד אחר. היום חיברתי את הכרטיס מסך והמסך לא הגיב אחר כך העברתי את המחשב ליד הטלויזיה וניסיתי לחבר אותו ושוב הטלויזיה לא הגיבה למסך, עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר מקבל חשמל אז אני לא מבין מה הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, אופיר

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. שלום רב אני חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך יש תמונה אך אין סאונד. כל מה שצריך זה חיבור בננה מצד אחד שמתחבר למחשב וצידו השני חיבור rca כפול שאחד בצבע אדום והשני הוא לבן שהם מתחברים לטלוויזיה . בשלב זה אמור להיות חיבור אוטומטי של סאונד שיוצא מהמחשב לטלוויזה אך זה לא קורה . אשמח לפיתרון יצרתי תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הבעיה התחילה לפני יומיים-שלושה. כשאני עובד על המחשב ומשחק הכל עובד חלק אבל ברגע שמופעלים סרטונים (מהמחשב, מיוטיוב ובמשחקים) הוא מקרטע אחרי דקה-שתיים. הסאונד ממשיך כרגיל בלי שום בעיה. בדקתי קודם כל בעזרת התוכנה GPU-Z לראות אם הבעיה בכרטיס מסך ושמתי לב שהGPU LOAD קופץ ל100 ומאז הכל מתחיל לקרטע. בדקתי עם FRAPS את הFPS במהלך הסרטוני מעבר של STARCRAFT 2 וגם שם אחרי דקה הFPS יורד ל4-5 (בגיימפליי אין שום שינוי, לא משנה כמה המסך עמוס באפקטים). לבסוף השתמשתי בתוכנה FURMARK ושם רק אחרי 3 דקות הFPS ירד ל4-5. הכרטיס מסך שלי הוא 970GTX. זו תקלה בכרטיס מסך עצמו? במאווררים? אולי בספק?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Shaked Ran,

אהלן פירמטו לי תמחשב. אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI- יש תמונה אבל אין סאונד. גיליתי שהטלוויזיה(אגב, כל מיני טלוויזיות ככה שזה לא בעיה בטלוויזיה) לא מופיע ברשימת playback. נתתי קליק ימני וסימנתי שיופיעו גם disabled ו disconnected- עדיין אין התקן hdmi. הלכתי לdevice manager, לsound , video and game controllers וניסיתי לעדכן דרייברים למה שיש שם- הווינדוס אמר לי שהכל מעודכן. כנל לכרטיס מסך. לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה! פרטי מחשב- dell vostro 1440 ווינדוס 7 64bit

23. מצטער שאני שוב פותח דיון אבל הדיון הקודם נמחק. (הבעיה משתנה כל הזמן) שלום, כבר כמה בערך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB - אמרו שבחנות אין לו אפשרות לבדיקת טמפרטורה, משהו מוזר. מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 550W של TrueSilent, משהו ג'נרי (הספק הזה הוא ספק חדש! הספק הקודם שלי היה 400W ג'נרי והבעיה הייתה גם אז). לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of W…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  24. אוקי פעם פתחתי דיון.. שהיה לי מסך כחול ועזרתם לי אבל יש לי בעיה דיי רצינית... יש לי מסך כחול לא רק בגלל דבר אחד.. בהתחלה היה לי מסך כחול מהכרטיס מסך.. קניתי חדש... אז התחיל להיות בעיות עם הזיכרון.. קניתי זיכרון חדש והיה לי עוד מסך כחול.. ההיתי נואש נתתי פה את הקבצי DUMP ואמרתם לי שזה בגלל כרטיס קול... קניתי כרטיס קול ועכשיו יש לי עוד 2 מסכים כחולים 1 מסך כחול ממש ממש " קטלני " זה קורה לי די הרבה זה כותב שזה בגלל הקובץ משהו win32k.sys מה שהוא עושה זה גם מסכים כחולים אבל גם פעם בערך בשבוע פשוט אני מפעיל תמחשב ומקבל ישר מסך כחול ... ואני צריך לעשות פירמוט .. עשיתי איזה 3 פירמוטים בגלל הבעיה הזאת בלבד... אז מזה? מזה win32k.sys ( בקרוב אני יעלה גם קבצי DUMP פשו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eliortomer,

שלום! המסך הכחול חזר לי למחשב יש לציין שבתיקייה Minidump אין קבצים והיא ריקה לחלוטין עכשיו ביחד עם חבר של אחותי שהוא טכנאי מחשבים החלפתי תדרייברים לדרייברים חדשים בנוסף אני בעצמי עשיתי בדיקה לזיכרון באמצעות התוכנה Memtest86_4.0a והזיכרון יצא כתקין עשיתי סריקות באמצעות האנטי וירוס שלי ועוד אחד שהורדתי בשם Malwarebytes Anti-Malware והוא הסיר כמה דברים זדוניים ווירוסים אך המסכים הכחולים עדיין נשארים עשיתי chkdsk עשיתי תיקון שגיאות באמצעות כלים לכל הכוננים והתיקיות אבל זה לא עוזר יש למישהוא מושג מה הבעיה ומאיפה להתחיל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.