עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sabosal,

קניתי כרטיס הרחבה usb3, pci-e והמחשב לא מזהה אותו. זה הכרטיס: http://www.ebay.co.uk/itm/2-USB-3-0-to-PCI-E-Card-Adapter-w-Motherboard-20P-20-pin-Low-Profile-Bracket-/180935700926?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ניסיתי להחליף יציאות, ניסיתי לפרמט את המחשב.. כלום לא עזר.. הוא לא מזוהה ב device manager במחשב אחר הוא כן מזהה את הכרטיס, והוא עובד מצוין שם. מה אפשר לעשות? הלוח אם שלי (זה שלא מזהה) z68ap-d3, עם ווינדוס 7 X64 הלוח אם שעליו עבד הוא p55 גם של ג'יגהבייט.. לא זוכר את הדגם המדויק. גם עם ווינדוס 7 X64. במחשב שבו זה עבד השתמשתי בדרייברים האלה: http://www.station-drivers.com/page/renesas.htm

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. היי כולם. אני מנסה לצפות בסרטונים כלשהם (אני לא מוריד אותם למחשב.. אלא צופה דרך הדפדפן דרך מדיה פלייר). הבעיה היא שכאשר אני מזיז את הסרטון מעט קדימה, או אחורה אז אני לפתע שומע רק קול והתמונה מפסיקה לזוז (וזה לא מסתדר עם הזמן), ואז כשאני מנסה להזיז שוב חזרה או למקום אחר על ציר הזמן אז הסרטון נתקע לגמרי וגם אין קול... חשוב לי לציין דבר נוסף - ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר ובשניהם הבעיה קיימת. כשניסיתי בגוגל כרום , התבנית של מדיה פלייר בכלל לא מופיעה ואני רואה רקע אפור במקום. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה!</blockquote>

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by natee,

האינטרנט לפעמים לא פועל, ומסתדר רק לאחר כיבוי והדלקה של המחשב, ובמקרי חירום רק ע"י שחזור מערכת.. מצורפת ההדעת שגיאה של אבחון בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by ilanmoy,

שאלה 1 יש לי לוח אם דגם : asus x99-deluxe/u3.1 אחרי התקנה של ווינדוס 10 אחרי חצי שעה עבודה יש לי q code 40 "system is waking up from the S4 sleep state" מזה אומר ומה ניתן לעשות לתקן זאת? שאלה 2 intel turbo boost max technology 3.0? מה עושה הטכנולגיה הזאת ואיך אני מפעיל אותה במחשב שלי, יש לי מעבד i7-6800K תודה לכל העוזרים ושתיהיה שבת של מלכים

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by Nov Rafowicz,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. שלום לכולם וחג עצמאות שמח. אשמח אם גולשים בעלי אותו כרטיס ספציפי כמו שלי יענו בכל אופן, יש לי את הכרטיס sparkle nvidia geforce 9500 gt (שימו לב ליצרן, אני מצרף תמונה של היציאה עצמה) ויש לי בו בעיה, יציאת הטלויזיה לא עובדת. קודם כל, מדובר על יציאה בעלת 9 חורים (מוזר, ב s-video רגיל יש 4) שצורף אליה מתאם. צהוב קטן. כל הניסיונות שלי להגדיר שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב נכשלו. למישהו יש כרטיס תואם ויודע מה הבעיה? נ.ב אני עובד עם Win XP pro SP3. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  7. מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מהיכן זה? האם בעייה כזו ידועה ?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by shoomil,

משחקים עובדים טוב עד לקטע מסויים ופתאום מתחילים לעבוד בשיא האיטיות זה קשור למחשב ? או שזה יכול להיות קשור גם למשחק ? יכול להיות כי לא התקנתי את הPATCH שאמור היה להתקין בגלל זה זה איטי? ואני סוגר הכל לא משאיר שום תוכניות פתוחות אפילו לא מחובר לאינטרנט והמשחקים פשוט איטיים מפרט של המחשב שלי : PENTIUM ® d cpu 3.00 ghz ram 2.00 gb .2.99 ghz כרטיס מסך NIVIDA GEFORCE 8400GS

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. Started by shashkavil,

שלום ברשותי נייד X31 שלאחרונה החל להציג מסכים כחולים. פרמטתי את המחשב, אך הבעיה ממשיכה לחזור. במסך הכחול רשום: Techniacl information: STOP: 0X000000C5 (0X1825FF04,0X00000002,0X00000001,0X8054B5304 *** עזרתכם

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, ביצעתי עדכון Bios ללוח Asus P5B - הגרסה שהגיעה עם דיסק ההתקנה של המחשב היתה 0806, ואני התקנתי את גרסה 1202 (בעזרת תוכנת AsusUpdate) - ההתקנה עברה בהצלחה לדבריי התוכנה, אבל כאשר בוצע Restart למחשב, אחרי הופעת לוגו הלוח, הופיעה הודעה שה-Overclocking נכשל (באנגלית כמובן...) וניתנו לי 2 אפשרויות - ללחוץ F1 כדי "לשחק" עם ההגדרות, או ללחוץ F2 כדי לעבוד עם הגדרות Default - לחצתי F2 והמחשב עלה בצורה תקינה - בבדיקה של גרסת ה-Bios אכן רשום 1202. מישהו נתקל בדבר שכזה, והאם יש סיבה לדאגה ? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by event,

עד עכשיו לא ממש שמתי לב לזה, אבל כשחיברתי אוזניות לרמקולים אפשר לשמוע רעש של "שלג" או "גשם" איך שבא לכם לקרוא לזה. שמתי לב שכאשר המעבד\כ.מסך מעבד מידע הרעש גובר - לדוגמא כאשר נכנסים לאתרים חדשים או כשמפעילים תוכנה. ניסיתי להדק את החיבורים וזה לא ממש עוזר. בהתחלה האוזניות היו מחוברות דרך הרמקולים של לוג'יטק. אז ניסיתי לחבר ישירות דרך החיבור הקידמי של המארז. והרעש עדיין קיים (מה שמגביר את החשב שזה בעיה של הק.קול\לוח אם) איך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by אני איני אני,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש בערך בינואר 07.. עד לפני חודש וחצי הכל עבד פיקס, שום בעיה, שום כלום. תחילה קניתי את המחשב עם 1GB זכרון, כשרציתי לשדרג.. התקנתי SiSoftSandra בשביל לבדוק איזה סוג של זכרון יתאים לי בדיוק (הוספתי עוד 2GB זכרון, כרגע יש לי 3). עכשיו, אחרי שהתקנתי את הסאנדרה, סתם הסתכלתי בכל מיני פרטים על המחשב.. הטמפ' של המעבד עמדה על 71 מעלות צ'. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב - אמרתי להם שטמפרטורת המעבד גבוהה מדיי, ואני רוצה טיפול. אין לי תלונות לחברה, החליפו לי מאוורר למעבד ללא תשלום - אצלם במעבדה לא היה רעש (בדקתי את זה). החזרתי את המחשב לביתי, אחרי כמה זמן (עד 12 שעות) הרעש מהמאוורר החל שוב. התקשרתי שוב, וכך 3 פעמים החליפו שוב ושוב את המאוורר ללא תשלום, וה…

13. Started by yochze,

שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניקיתי את האבק שהצטבר בפנים המארז. הדלקתי את המחשב, הוא פעל כרגיל ולאחרי כמה דקות קצרות פשוט נתקע לגמרי ולא היה ניתן להזיז את העכבר\לפעול בשום צורה אחרת. המחשב נשכח (עקב היותי עסוק בדברים חשובים יותר) והשתמשתי במחשב אחר, לפני כמה זמן היה לי קצת זמן פנוי וניסיתי להפעיל את המחשב, הבעיה חזרה על עצמה. החלטתי שיכול להיות שהזכרונות לא מחוברים כראוי או שיש איזה בעיה בחיבורים השונים. פתחתי את המחשב והתחלתי לחבר מחדש את הרכיבים (זכרונות, מעבד וחוטים שונים) חיברתי הכל בצורה מושלמת וכשהפעלתי את המחשב צצה בעיה חדשה. המחשב הראה, לפני שה-Windows עלה בכלל, את השגיאה הבאה: [tt]A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart [/tt] כאשר אנ…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  14. קיים ברשותי מחשב IBM נייד אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה וינדוס XP כשאני מפעיל את המחשב, ונכנס להתקנה מופיעה הודעה בסגנון: "לא זוהה כונן קשיח במערכת.. אנא בדוק שכל הכוננים מחוברים כמו שצריך ופנה לגורמים מתאימים..." (משהו בסגנון) מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  15. זה מחשב נייד מסוג SONY VAIO. באתחול המחשב מופיעה ההודעה הבאה: S.M.A.R.T failure predicted on Hard Disk xxx Immediately Back Up Your Data and Replace Your Hard Disk. Press F1 to Continue. כשאני לוחץ על F1 הווינדוס עולה באופן תקין ונורמלי. מה הבעיה? האם באמת יש צורך להחליף הרד דיסק? תודה לכולם.

16. שלום מחשב חדש לוח אם msi v2 945gcm5-f 1333 מעבד אינטל pentium d.core e2160 זיכרון 1 gig kingston ddr2 667mhz מותקן בו וינדוס אקס פי ולאחר כמה זמן הוא מאתחל עובד פרק זמן ושוב מאתחל וכן הלאה לאחר שלקחתי אותו למעבדת השירות של אותה חנות נאמר לי שביגלל שהוינדוס לא חוקי זה מה שקורה יכול להיות??? יש לציין שהשתמשתי בעותק הזה כבר ולא היית שום בעיה משהו יודע מה הסיבה???

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by shaifbisss,

שלום בהמשך לנושא הקודם שלי החלטתי להחליף את המאוררים המקרטעים בחדשים הראשון הלך לי טוב והחלפתי אותו ציק צק יש לו חיבור לוח אם והכנסתי אותו פשוט אבל השני מסובך חבל על הזמן הוא מחובר לאיזה כבל מתח כזה שאי אפשר לנתק אותו ממנו מישהו יודע איך עושים את זה תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by zzz727,

יש לי כרטיס קול מובנה via ac'97 הורדתי דריברים וזה עזר זאת אומרת שאני יכול להכנס לבקרת עוצמה וכאלה אבל לא שומעים אולי היציאות לא טובות אין לי מושג אבל יותר בעיה יש לי גם כרטיס creativ pci128 לא מובנה והורדתי לו ארבעה דריברים אחד הוא רוצה שאני ירשם לאנשהו נרשמתי ולא עזר כלום עוד דריבר שהורדתי מהאתר של קריאיטיב וזה טוען ואז רושם הודעה עם סימן קריאה שרשום למעלה בנושא informtion ובהודעה עצמה לא רשום כלום ועוד דריבר הוא רושם בעיה בהתקנה לא יודע מה לעשות חייב עזרה!!!!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by R9800P2,

יש לכם איזה מדריך איך להרכיב צורב DVD אני רוצה לקנות צורב DVD יותר טוב שתיתנו לי מדריך עם תמונות

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by liloli,

אהלן אנשים. קניתי לוח אם מסוג ASUS P5ND2-SLI ומארז SUNBEAM TRANSFORMER כמו שידוע לכם יש למארז 4 מאוורים (בחלק העליון אחד, מאחור אחד, שניים בדופן הימנית, ואופציה לחיבור של עוד מאוור מקדימה). שאלתי היא האם אני יכול בכלל לחבר את כל המאוורים האלו ללוח? לאן אני מחבר את כל המאוורים האלה בלוח? איך אני יודע איזה חיבור נועד למה? הנה איור של הלוח תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by Sheirf,

אהלן אנשים אני חייב עזרה ,אז ככה: אני בא מדליק את המחשב ובתהליך של עליית הווינדוס מופיעה לי הודעה כזאת "NTLDR is missing" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" והווינדוס לא עולה יש לכם מושג מה עושים? או למה זה קשור? יש משהו דפוק?.. תודה רבה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  22. שלום! יש לי בעיה נורא מעצבנת. כל פעם שאני נכנס לאיזשהוא משחק, לא משנה איזה, לאחר כמה דקות של משחק המחשב מבצע ריסרט ולא רוצה להידלק. הוא רושם לי על המסך POWER SAVING MODE ואז נכבה ואאני צריך להוציא את המחשב מהחשמל ולהדליק עוד פעם. בבקשה תעזרו לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  23. קראתי בפורום אחד את המדריך הבא: בדרך כלל כשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי ציפצופים אז חשבתי, נוו זה בטח ביגלל שיש לי מעבד Dual Core אבל היום, הפעלתי את המחשב והוא עשה לי ציפצופים של אמבולנס! אז רציתי לשאול אם המדריך הזה ביכלל נכון ומה המשמעות של זה שהוא עושה לי שתי ציפצופים ולפעמים ציפצופי אמבולנס מחכה לתשובה, powerUp

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by איתן,

המחשב שלי עושה לו ריסטרט,מה יכולה להיות הסיבה? אלו נתוני החום. אינטל פנטיום 4 לוח אם- 18 מעלות 51-מעלות CPU 33 מעלות הרד דיסק תודה מראש! איתן

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  25. זוכרים שסיפרתי לכם על הצורב שהכלב נתקע בו שהיה פתוח ואז הצורב לא נפתח ונסגר עם הכפתור אז היום פתחתי אותו עכשיו היה שם איזה גלגל שיניים תקוע נראה לי שיחקתי איתו קצת לא יודע אפילו מה עשיתי הקיצר הסתדר המגש נפתח ונסגר למרות שלא יודע מאיפה נשברה חתכת פלסטיק קטנה שחורה וגם שהמגש נפתח לקראת הסוף הוא טיפה רועד עכשיו עבדתי שהמחשב היה פתוח וכל הזמן חיברתי ונתיקתי את הצורב לכבל של החשמל של הספק עכשיו אני בא לחבר באחת הפעמים פתאום היה אור כחול והמחשב נכבה מהר כיביתי תמפסק אחרי זה הדלקתי וברוך ה' ישבתח שמו המחשב עובד אז נראה לכם שלא קרא כלום? יש מצב חס וחלילה חס ושלום נשרף משהוא? עכשיו הבעיה זה שהצורב לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק ואני מנסה היכנס אליו והוא כותב אנא הכנ דיסק לכונן וחי…

• 7 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.