עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Gal_452,

בזמן האחרון כל הזמן המאוורר של המעבד חורק איך מטפלים בזה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by המוח,

או USB1? יש לי אוורסט על המחשב.. תודה :]

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by zaroor,

שלום אולי משהו מכיר את התקלה מחשב P-4 מעבד 3.2 סלרון לוח MSI צ'פסט VIA תושבת 775 זכרון 500 MB משמש לצרכי משרד רישום קבלות בקיצור היה עובד שעות ללא בעייה פתאום לא נידלק בבוקר לאחר מכן עובד ואחרי דקה עד 5 דקות נכבה לבד ואז שוב הדלקה וחוזר לאחר מכן כבר לא נידלק אז הוצאתי את כבל החשמל והכנסתי אז שוב נידלק ושוב לאחר מכן ניכבה,אז עד שיפתחו החנויות מחשבים בינתיים ניקתי טוב בלחץ אויר ואז עבד כמה שעות בסדר חשבתי הספק אז החלפתי בחדש ועבד שוב כמה שעות וניכבה אבל הפעם גם לא רוצה להידלק וראיתי את הלד בחזית מהבהב בצורה איטית וזה הפליא אותי פתחתי את המכסה ושום מאוורר לא עבד שהלד היבהב ורק לאחר שהוצאתי את כבל החשמל והחזרתי שוב נידלק האם מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב שנרטב אני לא יודע בדיוק איזה חלקים נרטבו אז אני רוצה לחבר חלק חלק כדי לראות מה נפגם . השאלה שלי במידה ואני שם במחשב תקין כרטיס מסך לדוגמא שנרטב והוא לא עובד האם זה יכול לפגוע/לקצר משהו במחשב התקין ? תודה בכל אופן

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  5. המחשב עובד בכבדות ועושה המון רעש. זה לא תמיד כך. אני מניח שזה המאוורר, יש סיבות אפשריות? אצטרך להחליף את המאוורר, או גם פרמוט יספיק? אני מניח שיש קשר לכבדות של המחשב לביצועים חלשים של המאוורר, אני צודק? מה עוד אני צריך לבדוק? תודה רבה. רונן.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by ariel2011,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם הצורב DVD... הצורב הוא דיי חדש של LG והוא צורב בסדר גמור כל דבר, חוץ מדיסקים רגילים של מוסיקה, לא mp3, כאלה שמיועדים למערכת, אתם יודעים למה אני מתכוון... דיסקים רגילים של DATA הוא צורב בסדר, אבל כשאני צורב דיסק רגיל של מוסיקה, משום מה המערכות לא קולטות את השירים טוב, לוקח למערכת בערך 5 דקות לקרוא שיר אחד, אם בכלל... יש לי עוד צורב ממש ישן של HP, שגם הוא מחובר למחשב, ואיתו אני צורב בדיוק, אבל בדיוק באותו תהליך דרך הNERO דיסק של מוסיקה, ואיתו הכל סבבה.. המערכות קולטות והכל... משום מה הצורב DVD לא צורב טוב דיסקים של מוסיקה (שוב, לא mp3, אני מדבר על דיסקים למערכת, mp3 רגיל הוא צורב בסדר)... אם למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה אני אודה…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי משדר BLUETOOTH בUSB של המחשב עכשיו ככה החלפתי לוח למחשב שלי של חברת ASUS לפניי שהחלפתי את הלוח עשיתי במנהל התקנים ל-Generic Bluetooth Radios לא זמין לפעמים הייתי מכבה אותו כי זה היה מציק ועכשיו אחריי שהחלפתי לוח ה-BLUETOOTH לא מזוהה אצלי יותר כעיקרון לדעתי זה בגלל שה-Generic Bluetooth Radios השארתי אותו על לא זמין ועכשיו לא מופיע לי במנהל ההתקנים שום דבר שקשור לBLUETOOTH ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר יש לציין שאני מחבר דברים אחרים ל-USB הם עובדים מצויין. האם יש איזה שיטה להפעיל את ה-Generic Bluetooth Radios חוץ ממנהל ההתקנים והאם יש שיטה כלשהי שזה יסתדר לי? תודה רבה לכל מי שעוזר לי.

8. Started by Splashy,

קניתי את הצורב הזה בכותרת שבמומלצים. אני לא מצליחה לצרוב איתו. כשאני מכניסה דיסק ולוחצת על אייקון צריבה בנרו (ניסיתי גרסה 6 וגם גרסה 8) הוא רושם שהכונן ריק ומבקש להכניס דיסק. ניסיתי לשדרג קושחה וזה לא עזר. כשה-XP זיהה את הצורב הוא רשם באחד השלבים "CDROM". יכול להיות שזה קשור? מה יכולה להיות הבעיה? יש משהו שאפשר לנסות לפני שאני חוזרת לחנות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by Galit17,

כשאני מחברת רמקולים מאחורנית פתאום לא שומעים, כשאני מחברת את הרמקולים מקדימה איפה שהיציאה לאוזיות אז כן שומעים. זה כבר עשה לי בעיה לפני כחודש שבאמצע ששמעו פתאום לא שמעו ואחר כך שוב שמעו. בכל אופן כרגע לא שומעים בכלל ביציאה שמאחורנית והיציאה שמקדימה מיועדת לאוזניות וזה מוזר שאיפה שהאוזניות כן שומעים ומאחורה לא שומעים. היה איזה קטע שכיביתי את המחשב והדלקתי ואז כשחיברתי את החוט מאחורה שמעו לשניה ואז זה הפסיק. הלוח שיש לי: gigabyte 965 ds3 rev3

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  10. האם זה עוזר? כי כנראה אם הלך קבל זה כנראה כתוצאה ממשהו לא? השאלה זה האם כדי לתקן לוחות ע"י החלפת קבלים או שזה לא מומלץ תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by ilia990,

המחשב עושה restart כמעט כל הדלקה לא יודע מה הבעיה כאשר אני מדליק את המחשב לפעמים הוא מראה את המסך הכחול לפרק זמן של ממש של כמעט שניה ועושה restart אני לא מצליח להבין מה גורם לכך. זה כבר מתחיל לעצבן אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי תודה

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by tomhalo,

המחשב שלי היה מתכבה כל כמה שניות, אחרי שיחה עם הטכנאי שאמר לי לקחת פן ולנקות את המחשב זה די עזר.. עכשיו המחשב נקי לגמרי מאבק אבל המחשב עדיין מתכבה (עכשיו זה בערך כל כמה שעות) המחשב מתכבה בד"כ שאני גולש באינטרנט.. שאין שום מאמץ על המחשב ובזמן שהוא פועל אני יכול להריץ בדיקות וירוסים/כל דבר אחר שמאמץ את המחשב וזה עובר בסדר.. אלה הטמפרטורות במנוחה (המחשב מתכבה גם במנוחה אחרי חצי שעה עד 3 שעות בערך) http://img66.imageshack.us/my.php?image=13266724dw7.png מה עוד אפשר לעשות.. ?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by gavriel_e,

אחים שלי הUSB שלי הפסיק לתפקד ... הוא הפסיק לעבוד לי לגמרי אחרי שחיברתי את הפלאפון החדש שלי למחשב וניסיתי להתקין אותו.... הדרייברים מותקנים טוב גם פירמטתי את המחשב והתקנתי אותם מחדש ועדיין שום דבר לא פועל... גם הUSB המשולב על הלוח אם וגם הUSB של הפאנל הקדמי... ניסיתי גם לנתק את החיבורים של הUSB הקדמי מהלוח אם ולחבר שוב ושום דבר לא מצליח יש למישהו עוד רעיון אחר לנסות או שקרה לו את זה כבר ופתר את הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  14. שלום יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב (עם הלוח הזה Intel® Desktop Board D850GB), הוא נותן פולס קטן למאווררים, ואז הם מפסיקים, רק המאוורר של המעבד ממשיך לעבוד. כמובן שמדובר במאווררים שמחוברים ללוח עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? הספק שלי הוא W350, הביוס מעודכן לגירסא החדשה ביותר, כרגע מחובר רק מאוורר אחד (בנוסף למאוורר של המעבד), והוא לא ממשיך אחרי הפולס. יש לי לוח זהה נוסף מאותו דגם וגם הוא עושה את אותה בעיה. הנה קישור לMENUAL של הלוח אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולהעלות רעיונות מה יכולה להיות הבעיה: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013240.htm תודה רבה

15. שלום לכולם איך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המחשב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  16. אוקיי כך... "windows xp sp2/3 32bit" יש לי צורב מדגם NEC DVD_RW ND-3550A פרטים מטה... כאשר אני צורב DVD (אימג'\DATA) לא משנה עם איזה תוכנה נסתי 3 שונות (כל המהירויות) 1) NERO 7 2) Ashampoo Burning Studio 7 3) BurnAware Free Edition אני רואה שהדיסק נצרב, פיסית ועל ידי התוכנות (התוכנות לא מתריאות על שגיאה כלשהם, וכנ"ל הEVENT של WINDOWS) אני מכניס את הדיסק חזרה לכונן והוא לא נקרא (נראה כCD על 0 BYTES, ריק), כאשר אני מעביר למחשב אחר אני רואה DATA על הדיסק אבל אצלי לא... *פירמטתי כבר פעמיים *עדכנתי Firmware לאחרונוה *עברתי 3 סוגים של מדיות *ניקיתי את העין (דיסק ניקוי\לחץ אוויר). *עברתי בין DMA לPIO מתוך כל הצריבות האחרונות שלי רק אחת "הצליחה" (לא הצלחתי לאפין …

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  17. מחשב של חבר שלי מצפצף בלי סוף כל פעם שמדליקים אותו הוא לא מעלה את מערכת ההפעלה והמסך לא נידלק ואני צריך את עזרתכם מהר!

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by Charybdis,

שלום, לפני יומים קניתי צורב DVD שעובד והכל תקין הוא מזוהה בביוס צורב, קורא וכו'. הבעיה היא שכשאני מכניס לו דיסק בוטאייבל לא מתקבלת ההודעה של הבוט מהדיסק. אני יודע שהדיסק הוא בוטאייבל והוא טוב מכיוון שהוא עבד בעבר עם הכונן השני. נתונים רלונטיים: לוח אם : ASUS P4SP-MX צורב: Aopen DSW20112PA-28 * לוח האם עבר עדכון ביוס לגירסא האחרונה (1005)

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by rm23,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  20. התקלה הקודמת שלא היתה לי תצוגת מסך.בעיה זו נפתרה ע"י הסרת 2 סטיקים של זכרונות (נותרו 2) עם הפעלת המחשב שדיסק XP בכונן קיבלתי הודעת שגיאה Error:"BOOTMGR is missing הודעה זאת קיבלתי פעם אחת בלבד כל נסיונותי עם דיסקים מקוריים של XP+VISTA עלו בתוהו הכונן הקשיח מזוהה בביוס וכונן התקליטורים חדש ותקין הבוט הראשוני בביוס הוא כמובן לכונן התקליטורים הכונן קשיח לאחר פירמוט מה עושים גם דיסק טכנאים אנו עולה אני מקבל מסך אשר בצידו השמאלי קו מהבהב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by צפיד,

יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by hadarK,

האינטרנט שלי נהיה איטי מאוד 700ping מהירות הורדה 0.37Mbps והעלאה 0.01Mbps. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בבזק אם זה קשור

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  23. http://srv2.jpg.co.il/5/526f36bfda0d1.jpg' alt='526f36bfda0d1.jpg'> מה יכולה להיות הבעיה? זה מחשב נייד חדש של lenovo. לא ידוע לי ששיניתי משהו... ניסיתי להתקין מחדש את גרסה 10 וזה לא נתן לי. אפילו שדרגתי לגרסת preview של internet explorer 11 וגם אחרי קצת זמן הופיע המסך הכחול... בבקשה תעזרו לי! חייב להיכנס דרך הדפדפן הזה! תודה רבה!

24. מעבד E7200 775 C2D GT9500 לוח אסוס P5KPL-C אחרי ניקוי המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך והחלפת משחה טרמית לא רואים כלום במסך. המחשב נדלק אבל אין תגובה. אין כרטיס מסך\לוח אחר בשביל לבדוק מה הבעיה. עוד דבר, ככל הנראה יש 2 פינים עקומים אבל נראה כי תמיד יהיו. איך אפשר לבדוק מהי הרכיב הבעייתי? ]

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  25. שלום אנשים. אני צריך את דבר הזה: תומרו לי איך קוראים לזה בעיברית בבקשה ואם אתם יודעים איפה אפשר להשיגם. תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.