עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Glow,

שלום... יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של WD ב160G ביחד... היום ניקיתי את המחשב ושכחתי לחבר לחשמל את ההארד דיסק הראשי..... הפעלתי את המחשב ובמסך של הBOOT הוא אומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב והוא רוצה שאני אכניס את הדיסק של XP ואלחץ ENTER ....כיביתי את המחשב חיברתי את הדיסק הקשיח ואז הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את אותה הודעה. הכנסתי ולחצתי ENTER ואז הוא מתנהג כאילו לא הכנסתי. סגרתי את המחשב ניתקתי את שני הכוננים מהחשמל ומהלוח0-אם וניתקתי את המחשב מהחשמל והשארתי אותו איזה חצי שעה. אח"כ חיברתי הכל שוב אבל כשהפעלתי הוא נתן לי אותה הודעה. בדקתי בביוס והוא מזה את כול הכוננים שלי. לבסוף החלטתי לפרמט והיגדרתי בביוס שהCDROM יהיה ראשון בסדר BOOT. עלה לי התפריט של הדיסק של ווינדו…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. משום מה פתאום הלוח אם שלי מתחמם ל 45 מעלות והמעבד ל 50 ולפעמים 55 מעלות לוח GA-7VA-C מעבד barton 2500 athlon xp ללא OC ד"א זה קרה לאחר ששמתי משחה טרמית חדשה על המעבד ובטעות הזזתי הקירור של הצ'יפסט ממש קצת נגיע חלשה כזאת... לפני כן המעבד לא היה מעל 40 הלוח נע בין 30-33 מעלות תעזרו בבקשה! תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by mz155,

אז ככה.. יש לי מחשב חדש.. .. e6600 2gb 667 8800gts כשאני משחק במשחקים כבדים, כעבור בערך 20-30 דקות התמונה קופאת ושום דבר לא יכול לשנות את זה. כלומר שום מקש או העכבר שום דבר לא זז או מגיב, התמונה פשוט קפואה... באותו זמן המחשב מתחיל לעשות רעשים בקצב קבוע כזה. כאילו גם נתקע.. הפתרון היחדי שאני עושה הוא לעשות ריסט דרך הלחצן שעל המארז. אני חושב שזה בעית טמפרטורות... במנוחה המעבד על 50, הלוח על 50 והכרטיס מסך על 50 במאמץ כמו במשחקים כבדים המעבד על 55 הלוח על 60 והכטיס גם על 60 הבעיה היא באמת הטמפ' או שזה משהו אחר?... תודה mz155

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. Started by Heretheparty,

שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב I7 6700k Z170 hd3p Hyper-x 2x8 2400 Antec 500w ביום הראשון של ההפעלה הכל עבר כולל הוינדואוס אחרי שלושה ימים כנראה הופעל fast boot מתוך המערכת, המחשב כשל ונפל, נתן לי להיכנס לביןס לסדר את ההגדרות, אחרי שנכנסתי והגדרתי מחדש הוא נפל שוב ושוב ושוב בלופ אין סופי, אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הלוחות האלה ו2400mhz זכרונות שבאים און קלוק מהיצרן ולא 2133 אז הלכתי לksp ובאמת הם החליפו לי את המוצר ל2133 גם אחרי הכל עדיין לא עולה ההתקנה של הוינדואוס, לעשות סדר בדברים הגדרתי את הביוס בכל צורה אפשרית, איפסתי אותו שלושה פעמים דרך הcmos ניסיתי להתקין 3 מערכות הפעלה שונות win7 win 10 ופנדורה. ניסיתי לחבר זכרונות בכל הבלוטי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אצלי הבעיה בכך שהמסך מתכבה, ואני רוצה לבחון אותו עם תוכנה כלשהי שמסוגלת לאבחן האם הוא דפוק או לא. לרוב אני משתמש בתוכנות בדיקה לזכרון, דיסקים קשיחים ובודק את הטמפ' של המעבד, מה לגבי הכרטיס מסך ? ישנן תוכנות יעודיות שניתן לאבחן בעיות בעזרתן ?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by buuhaa,

שלום. יש לי הארדיסק מקסטור דגם 6Y160M0 . שמתי לב שהטמפ שלו מגיעה דרך קבע ל 52 מעלות וגם בנגיעה הוא ממש חם. האם זה תקין או שיש דרך לפתור את זה ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by omfir,

אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ושחכתי שאין לי את הדרייבר של הלוח אם, אני לא מצליח למצוא קישור מישהו יכול לעזור לי זהו הדגם : Albatron socket a mainboard KX18DS SERIES תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by tal_be,

אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. בשבוע הראשון הכל עבד מצוין. בשבוע השני מום מה כשהדלקתי את המחשב לא היתה תצוגה, והיה צריך לכבות ולהדליק ורק אז כן נדלק. ככה זה היה כל יום מחדש. לאחר זמן מה המחשב כבר לא היה נדלק גם אחרי כיבוי והדלקה, אז איפסתי ביוז ועדין לא עבד, אז הוצאתי את הזכרון והחזרתי והמחשב עבד. ככה יום ואז חזרה הבעיה שצריך להפעיל מחדש כדי שיעבוד, ככה שבוע ועכשיו שוב לא נדלק בכלל ואני אצטרך להוציא ולהחזיר את הזכרון. מה לדעתכם הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  10. Started by gif,

היי ,תקשיבו יש לי בעיה חמורה: אני מדליק את המחשב ואז יש לי מסך שחור שאומר לי שהווינדווז לא יכול לעלות בגלל שחסרים קבצים או שהם הרוסים הוא הביא לי רשימת קבצים:משהו של סיסטם 32 ועוד כמה קבצים מה לעשות???הווינדוז לא עולה גם עם הסייף מוד! איך אני יכול לתקן את זה בלי לפרמט את המחשב??? תודה!זה מזה דחוף!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by netanel1234,

שלום, המחשב של אחותי היה עובד טוב ופתאום הוא מתכבה לבד, אני מדליק אותו ולפעמים המחשב עוד לא עולה והוא מתכבה שוב ושוב והמחשב בכלל לא עולה! מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. יש לי מחשב חדש כרטיס מסך gtx260 והמחשב נהיה איטי ולפעמים כשאני מדליק יוצא מסך שחור הלכתי למעבדה עשו לי בדיקה ולא מצוא אצלי כלום יש מצב שבגלל שיש לי מסך 17 אינץ לא דק הוא עושה את הבעיה אולי? אפילו פירמטי את המחשב ועדין יש אותו בעיה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

אוקיי, בזמנו היה לי בעיה עם הזכרון הפנימי, ובסריקה עם MEMTEST נתגלו כמה ביטים פגומים, לפני שבוע קיבלתי זיכרון חדש, והבעיה שהייתה (ריסט ומסך כחול כל יום) נעלמה עכשיו המחשב קצת מקרטע לי במשחקים מסויימים שהייתי רוצה לראות טוב יותר (עם מחליקים) אז עשיתי אוברקלוק קל למעבד, מ 1600+ => 1900+, בערך 220מג"ה יותר, מעבר ל 158~ לא המשכתי כי הבקר הרדיסקים שלי כבר התחרפן ועשה בעיות..לכן אני נשאר במצב הזה. עכשיו כבר כמה פעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב הוא כאילו לא מדליק את המסך, ואז אחרי ריסט (כפתור) אז הכל עובד, או שהיום בבוקר קיבלתי את השגיאה הנ"ל בהעלת הווינדוס: מישהו יודע מה הבעיה פה? יש לי 2 הרדיסקים ואחד מהם קצת דפוק אבל אני לא חושב שהוא הסיבה כי כרגע הוא מתפקד בסדר... שאר הרכ…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by spirit,

גם בכיבוי מסודר(התחל-כיבוי)וגם בלחיצה על כפתור הכיבוי במארז,זה עושה ריסטרט אפשר לכבות רק בניתוק החשמל מהמחשב החלפתי ספק,זכרונות,ניתקתי את כל החומרה כולל כוננים-לא עזר ניתקנתי מהלוח את כל החוטים של המארז- גם pw-לא עזר.המחשב מתחיל לפעול מיד עם חיבורו לחשמל מה שכן,כשאני מוציא את הסוללה לכמה דקות או עושה clear cmos המחשב מתפקד רגיל אך רק באיתחול הראשון בפעם השנייה הוא כבר לא נכבה אם אפשר,אבקש עזרתכם

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by AcID-,

אהלן חבר'ה יש ברשותי מחשב כה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W בכל מקרה לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב, וכעבור כמה שניות הוא מכבה את עצמו. יש פעמים שהוא מצליח להגיע עד הווינדוס אפילו(ווינדוס 7) ואז מכבה את עצמו ללא שום הודעה או מסך כחול. רוב הפעמים הוא פשוט מכבה את עצמו כשנייה עד 5 מהדלקת המחשב. ניסיתי להחליף ספק, ואפילו שני ספקים - אחד מהם ספק טוב של זלמן 600W. ככל הנראה אני חושב ששללתי בעיה של ספק כח. ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את המעבד, הלוח והזכרונות עובדים ואפילו אז המחשה מכבה את עצמו. יש לציין שהחלקים נקנו לפני כ-3 וחצי שנים כך שאין שום אחריות. אני די אובד עצות ומקווה שמישהו יוכל לתת …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ehh,

היי, כמו שכתוב בכותרת, המחשב פשוט "קופא"- כאילו עשו print screen למסך, פשוט שום דבר לא עובד (קורה איך שהווינדוס עולה). יש לציין שהיו לי תקיעות כאלה גם במהלך ההתקנה עצמה, שנפתרו על ידי כך שניתקתי את המקלדת והעכבר. מפרט: i5 3470 gigabyte b75m-d3h (8gb ram (4X2 seasonice eco 500w תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by TheSlider,

המחשב שלי עובד מאוד לאט ומראה גם על אחוזי CPU גבוהים! (התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש אך לא עזר במיוחד..) פרקתי את המארז ואני מגלה ששני הארדיסקים שלי חמים מאוד: א) ארדיסק אחד מסוג SATA של 120 GB (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) ב) ארדיסק שני חיבור IDE של 80 GB. רציתי לשים משחה טרמית בין צלעות הקירור למעבד וכשפרקתי את הצלעות הקירור (שעליו מחובר מאוורר) שמתי לב שהן חמות מאוד (יותר מהארדיסקים עצמם)!! בנוסף הייתה שם כמות יפה של משחה טרמית ששמתי לפני כמה חודשים. מה פשר החום הגדול של הרכיבים האלו? תודה רבה ושבת שלום!!

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. קניתי מצלמת אינטרנט של TAEC, חיברתי, המצלמה עבדה (התקנתי דרייברים והנורה דלקה) אבל היא סירבה לצלם תמונה, והראתה מסך שחור. החזרתי אותה ליחנות ובחנות היא עבדה בסדר גמור. החלפתי אותה למצלמה של לוג'יטק, ושוב בדיוק אותה בעיה, המחשב מזהה את המצלמה, הנורה דולקת, אבל אין תמונה...

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. המחשב עבד רצוף באותו יום משהו כמו 10 שעות.. ללא כל בעיות... באמצע צפייה בסרט פתאום מופיע על המסך כך מיני עיוותים למיניהם מה שהצריך אותי לעשות ריסט למחשב. לאחר מכן לכל אורך ההמתנה בכניסה לווינדוס הופיעו עיןןתים למיניהם משהו דומה לתמונה הבאה המחשב לא עולה רגיל רק במצב safe mode \ הנה preent screen שעשיתי - מקווה שזה לא נזק רציני כי מדובר במחשב חדש... מצטער מראש אם עשיתי שגיאות כתיב בגלל שלא רואים את הכתב ברור כל כך ממתין..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש כבדות מסוימת במחשב כשאני מריץ כמה תוכנות כמו תוכנה נגד רוגלות ואז מעבר מתקיה לתקיה ניהיה כבד יותר ומרגישים מעמס על המחשב לא יודע למה המפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3000 MHz כרטיס מסך- Asus ATI Radeon eaX1900xt 512 MB DDR3 לוח אם- Asus P5K se זכרון- kingston 4GB (1x4) 667 כוננים קשיחים- 500 ג'יגה 250 ג'יגה 320 ג'יגה צורב Asus drw-2014l1t מסך- DELL 2007WFP מארז ג'נרי אבל עשיתי לו מודינג ספק 500 W תוצאה שיצאה לי ב3dmark 06 SM 2.0 Score 2343 SM 3.0 Score 2653 CPU Score 2751 סה"כ- 6333 חשוב לציין שהמחשב נקי לגמרי מאבק יש סירקולציה טובה של אוויר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by MalGano,

שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by קובידון,

היי, יש לי מחשב פנטיום 4 (די ישן) שלפעמים כשאני מדליק אותו הוא עושה לי שוב את הקול של ההדלקה (בלי להדלק מחדש) וקופא על מקומו. בדקתי שהמאוורר על המעבד תקין והוא פועל די טוב. מעל נורת ההפעלה (על המארז) יש 2 נורות - האחת הדלקה (בצבע ירוק) ומתחתיה אדומה עם ציור של סוללה כשקורת הבעיה הנורה האדומה נדלקת. אני לא יודע מה הסיבה. יש לכם מושג ? אני חייב עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלום רב, נתקלתי בבעיה מוזרה באחד המחשבים שלי: כאשר אני מפעיל את המחשב, או מבצע "הפעלה מחדש" לאחר שעבדתי תקין ב- Windows, המחשב עובר את מצב ה- Post, עובר גם את מסך הטעינה של Windows ואז, ברגע שאמור להיות מוצג מסך "ברוך הבא", המסך הופך שחור ורואים את סמן העכבר, ניתן להזיז את סמן העכבר אך לא להשתמש במחשב מאחר וכאמור, המסך שחור. ניסיתי Ctrl+Alt+Esc כדי להפעיל ידנית את ה- Explorer אך אין תגובה. ניסיתי Ctrl+Alt+Detele - גם אין תגובה. רק Hard Reset (אתחול למחשב מלחצן ה- Reset שעל המארז) פותר את הבעיה ומעלה את ה- Windows תקין. מתוך אמונה שמדובר בבעיית תוכנה, התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומנהלי ההתקנים, כאשר לאחר כל שינוי הכי קל, אני מבצע הפעלה מחדש למחשב כדי לראות אם התקלה חוזרת. …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי צורב של teac W58E (8*8*32) ולא לפני הרבה זמן הוא הפסיק לפעול בDMA ועכשיו הוא בPIO- שמאפשר לצרוב רק ב*4. ניסית להעביר אותו לDMA ע"י מחיקת ההתקן ואז שהוינדוס יזהה אותו מחדש, אך ללא הצלחה, וכאשר שאני מוחק את ההתקן הדבר גורם להפעלה מחדש של המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by Raz20,

כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה. עשית סריקה עם התוכנות : spybot - search & destroy Registry Mechanic Multi Virus Cleaner 2006 TuneUp Utilities 2006 וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kaspersky מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.