תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
זה פשוט מעצבן אני עושה לו כיבוי או הפעלה מחדש והוא תקוע יש לי גירסת פרו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אחרי כל דיסק שאני צורב אני צורב על מהירות 16X אז אני מתקין אחרי איזה שבועיים את המשחק והכל בסדר אבל אחרי איזה חודש או משהו כזה זה עושה כאילו חסר קובץ אחד וזה לא מתקין וזה וזה קורה לי במלא דיסקים מלא פעמים למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב כאשר אני מדליק אותו המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שהמסך לא בסדר, אז בדקתי על מסך אחר וגם לא פעל... אח"כ חשבתי שז הכרטיס מסך, וגם אותו החלפתי לג'י פורס 2 64 מגה ולא פעל... המפרט הוא כזה- p4 2800 intel bonanza 1024 ddr400 120gb sata 9600xt 256 כרטיס קול של קריאייטיב 5.1. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה לעוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב דבר ראשון הווינדוס לא עולה באופן רגיל, עולה המסך עם האפשרויות של עלייה במצב בטוח , ועוד האפשרויות הידועות לכם, ואז ישנה את האפשרות של עיילת הווינדוס אחרי 28 שניות , ואז אחרי הזמן הזה גם כן הווינדוס לא עולה כי מופיע הבזק מהיר של מסך כחול ומיד המחשב עושה ריסטרט אוטומטי וככה כול הזמן. אז מה שאני חשבתי אולי בעייה בהארדיסק או וירוס ולכן החלפתי את הארדיסק לאחד אחר שהיה לי בבית שהוא 10 גיג'ה והוא היה ריק לא מחולק למחיצות וללא מערכת הפעלה , לכן התקנתי אותו במקום הקודם חילקתי מחיצות בעזרת pqmagig , ואז הכנסתי דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה והמחשב עובד לי כמו שצריך. חשבתי אז אולי הבעייה היא הארדיסק ואני צריך אולי לפרמט אותו מחדש גם . לכן אני רוצה לדעת אם אני טועה…
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה אני מנסה להתחבר למחשב רחוק ואני לא מצליח הוא מבקש ממני את הסיסמא של המחשב שלי אוו שלו אני לא יודע כבר אני רושם לו והוא רושם לי שזה לא נכון. אני משתמש ב win xp. מה אני צריך לעשות ?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה של התוכנית נסגרת או אינה מגיבה "ccapp" ורק אחרי כמה שניות שהוא סוגר את התוכנית הזאת אולי הוא מתכבה ולפעמים הוא לא מתכבה בכלל
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה במסך במחשב , זה מחשב של dell. והאחים שלי שיחקו במחשב , ופיתאום נהך לי המסך לצד שני. מה הכוונה נהפך כל השורת משימות ההתחל וכו' הם עכשיו הפוכים , כאילו עם אני הופך עכשיו את המסך אז אני יראה טוב. איך אני מסדר את זה שיחזור הכל כמו שהיה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שיניתי את הרוזולציה ל-2000*1500 והצג שלי כנראה לא תומך בזה, אז היה רשום על המסך Out of range, ברגע ששיניתי, ואז שהפעלתי מחדש את המחשב שהוא הגיע לדבר הזה שאחרי שהוא טוען את ה-windows הוא רשם גם out of range, אז אולי מישהו יכול להיות להביא לי קובץ או פקודה שתשנה לי את התצוגה ל-800*1024, או לתצוגה דומה. תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי קובץ בפורמט MDF ואני לא יודע איך לפתוח אותו, אז בבקשה אם אתם יודעים תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי זכרונות זהים 2 סטיקים של 512 מחברת KINGSTON כשעבדתי עם אחד הוא עבד על 1T אבל עכשיו כששתיהם מחוברים זה עובד על 2T למה? ויש לי בלוח אם 3 סלוטים והזכרונות ממוקמים בשני הצדדים...לא צמודים.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק לסימולטורים של טיסנים עכשיו הג'ויסטיק הוא 4-axis , button - 1 וזה מין שתי ידיות משחק כאלו והבעייה שלי זה שבמשחק הוא קורא אותם הפוך.. הידית השמאלית אמורה ליהיות גז והימנית הגה גובה וזה עושה בדיוק הפוך ובסימולטור עצמו אין לי אפשרות לשנות את הגדרות הג'ויסטיק.. יש אפשרות להפוך את הסדר? גם שאני בלוח בקרה ובבקרי משחק ואני עושה בדיקה והוא אומר לי להזיז את הסטיקים אז אני רואה על הצג שזה מזיז הפוך.. אולי יש דרך להגדיר את הג'ויסטיק שונה? אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
קורה לי לפעמים, שכאשר אני מדליק את המסך אחרי איזה שעה+ שהוא היה מכובה הוא עושה רעשים כאלה מבפנים.. רעש צורם דק כזה למשך איזה דקה וחצי וזהו הוא מפסיק, זה לא גורם לי לבעיות תצוגה או משהו זה סתם מעצבן.. מישהו יודע מה זה? המסך הוא 795ft + flatron
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות של KINGSTON 512 MB PC3200 400MHZ DDR בקיצור חברתי אותם המחשב מצפצף כשהזכרון מחובר עם הזיכרון הישן שהוא גם 512 לא אותו חברה.. שאני מחבר אותו לבד הוא עובד וגם שההוא לבד הוא עובד... למה הם מתנגשים מה הבעייה ???
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו בחזרה הוא מועלה בפרופיל שונה זאת אומרת שהרקע עובר לברירת מחדל הכול נמחק ומה שנשאר זה המחשב שלי וסל המיחזור השאלה מה עושים כי תוכנות אי אפשר לשים כי הם מבקשים ריסט למחשב ואז כשוא מתכבה הכול נמחק מישהו יודע מה הבעייה וכיצד ניתן לטפל בה?.
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התחיל אתמול בלילה, לפעמים אחרי שעה עבודה, לפעמים אחרי 20 דקות, לא בהכרח במאמץ, אני מכבה את המחשב כל לילה כי הוא רועש, אז הוא גם לא דלוק יותר מידי זמן ברצף יכול להיות שה HD סובל מהתחממות יתר? למישהו יש פתרון? לצערי אין לי מד טמפרטורה לHD הוא WD 80 gb בן כמה שנים... חייב פתרון, זה מתחיל להעיק, תודה
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הקובץ מצורף להודעה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי היום POWERMAGIC RADEON8500 64DDR DVI ב900 שקל יש לי מסכים כחולים ב3DMARK ותל מיימד - ATI DEMOS ... מה לעשות כל דרויר הכי מעדכן VIA מותכן מעבד: אטלון1700 WINDOWS XP לוח אם 7vtxh+
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל רק שאני מפעיל את המשחק הזה{ג'נרלס} באה השגיאה וזה לא קורה לי במשחק אחר .קודם המשחק עבד חלק אני לוחץ להפעיל את המשחק ואז כתוב "please make sure you have directx 8.1 or higher installed.asio verify that video card meets the minimum requirements ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מהמשחק . הדברים שנסתי כבר.1 למחוק את המשחק ולהתקין שוב 2 לסרוק וירוסים זה מצא 5 וריגולים מצא 130 3 לשחזר מערכת גם דרך מצב בטוח {לא הצליח} 4 לבדוק במידע מערכת אם ה dirtxt 789 טובים{כולם טובים} 5 לנסות להתקין מחדש את הלוח והכרטיס מסך {לא הצליח } מי שיש לו פיתרון שעוד לא נסתי שירשום לי .ויחסוך לי לעשות פורמט ואני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל התקנתי תוכנה בסוף ההתקנה באה ההודעה הפרמטר שגוי.מזה פרמטר?. שאני מכבה את המחשב בכיבוי נגשת לי עוד איזה הודעה שקשורה לכונן a .ויש לי לבחור או נסה שנית או ביטול או התעלם.אני לא יודע מאיפה השגיאות האלה. אבל הכי חשוב לי זה השגיאה של הפרמטר שגוי.בבקשה תסבירו לי מה הבעיה כי השגיאה הזאת באה אחרי פורמט שעשיתי שעשיתי שלשום
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת בגלל שמיקרוסופט דורשים לשדרוג למערכת וינדוס 11 מעבד של core is gen 8 האם אפשר להחליף מעבדים שתומכים בתושבת של 1356 למשל i7-8650U אודה לכם חברים לתשובות
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
- 2 followers
-
-
הכותרת ממצה את השאלה אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-