תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב עם הנתונים המשוערים הבאים: פנימי: 256 מגה. HD: 40GB מעבד: 2.4 המחשב היה נגוע בוירוס אשר הופץ לפני כחודש דרך האייסיקיו. היום התקנתי עליו מע' הפעלה של וינדווס XP, אך ההתקנה על גבי הדיסק הקשיח התבצעה דרך מחשב אחר, מפני שמחשב זה לא נתן לי יכולת להפעיל את הדיסק באופן אוטומטי (דיסק ההתקנה של וינדווס). ההתקנה עברה בהצלחה יתרה עם כל מה שכרוך בכך. לאחר מכן כאשר שמתי את הדיסק הקשיח במחשב המקורי, הוא העלה את מסך ההמתנה של וינדווס XP ולאחר כ- 5 שניות הפעיל עצמו מחדש. הפעולה הנ"ל חוזרת על עצמה אינסוף פעמים כל עוד אני משאיר את המחשב דלוק. מה הבעיה ומהם דרכי הפתרון?? תודה אנשים !
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן.. הוא לא זז.. לפעמים כשאני שומע שירים הם מתחילים להתקע ולזוז לאט.. וגם סרטים. http://img168.imageshack.us/my.php?image=a1lo6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3816/a2jf3.jpg
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. המחשב שלי היה בתיקון במעבדה כיוון שעשה בעיות והווינדוס לא עלה. הם פירמטו לי את כונן C והצליחו לתקן את הבעיה, קיבלתי את המחשב והווינדוס שהם התקינו לי עולה. כאשר שלחתי את המחשב לתיקון היו בו 2 מחיצות. מחיצה C שבה הותקן הווינדוס ומחיצה E שבה היו החומרים החשובים במחשב כמו תמונות, סרטים, שירים וכו'.. עכשיו קיבלתי את המחשב בחזרה ואני שם לב שכאשר אני נכנס למחשב שלי רק כונן C מופיע שם. דיברתי עם הטכנאי מעבדה של אלה שקניתי מהם את המחשב והוא לא הצליח לעזור לי דרך הטלפון. כאשר לחצתי קליק ימני בשולחן העבודה על המחשב שלי ואז עשיתי Manage, Disk Management, ראיתי שיש לי שם 2 כוננים. כונן C שמזוהה כבריא ועליו מותקנת המערכת (system) ועוד כונן שלא רשום שהוא מוגדר כמשהו …
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי תמחשב לפניי חצי שנה ואיתו 2קטודות של טרמלתק היום נשרפה קטודה אחת וכל פעם שאני מדליק אותן אז יוצא ריח שרוף מהמחשב... צלצלתי לחנות ואמרו שטרמלטק לא מספקים אחריות על הקטודות מה אני אמור לעשות?לזרוק אותן? וחוץ מזה הן דבוקות עם מין 2 ספוגים כאלו בכל צד.....איך אני מוציא את זה?!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
של ום, הוספתי לפני מספר ימים 2 זיגרונות DDR 256 266 MHz אחרי שהמחשב עולה לרוב הוא עושה Reset וגם סתם שאני מצוטט ב אי סי קיו בבקשה יש לכם איזה תשובה?[ יש לי לוח אם Shuttle Socket 478 DDR Based Main board ו Pentium 4 1700 אתר החברה http:\\WWw.spacewalker.com
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
ברשותי לוח חדש של Gigabyte ה-GA-MA69VM. מעבד 3500 (לא כפול ליבה, היה תקין לפני ההתקנה - הועבר ממחשב אחר). זכרונות 1GB של OCZ (נבדק ותקין). הכל חובר ועבד למשך כשלוש דקות בהן הסתכלתי על האופציות בBIOS. לפתע כבה ומאז הוא מצפצף. צפצוף ארוך ואז שני ציפצופים קצרים ואז שקט - הציפצופים במרווחים של 20 שניות בערך. ניסיתי לבצע Clear CMOS אך זה לא שינה בכלום למישהו יש עוד רעיון ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל- מתי זה קורה? מיד כשמערכת ההפעלה פועלת, לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, רנדומלי לחלוטין. כשאני מפעיל את המערכת ואני רואה את זה, אני מפעיל מחדש שוב ושוב עד שזה לא קיים. מה שאני כן יכול לומר זה שלרוב המערכת פועלת עם הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקל בבעיה בהפעלה ראשונה. מה זה? http://picasaweb.google.com/nikewk/Desktop?feat=directlink כשזה נוכח ביצועי המערכת קצת ירודים, לוקח יותר זמן מהרגיל בשביל לגשת לתיקיות מסוימות, וכשאני מפעיל חלונות אז הצבעים שלהם מתהפכים כל כמה שניות. מה ניסיתי? מיד חשבתי שזה כרטיס המסך, וזה לדעתי עדיין החשוד העיקרי. פירקתי את כרטיס המסך, על הדרך בדקתי שהקירור יושב כמו שצריך וכמו כן גם הקירורים של הזיכרונות (שעל גבי הכרטיס)- הכל היה …
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד - IBM T21 ששלחתי למעבדה מכיוון שהתקלקל. נאמר לי במעבדה כי לוח האם מקצר ואפשר לתקן את הלוח (לא להחליף) בעלות של כ - 1000 שח. ברצוני לשאול אם מישהו/מישהי מכיר/ה בעיות נפוצות בלוחות אם של IBM או אתרים בהם מסבירים על תקון בעיות כאלה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
hello i have the asus m2a-vm hdmi and i am trying to operate the hdmi and i have problems. the first screen which show the motherboard name is shown and than the windows vista start to load. after the screen that shows that the windows is loading - the screen is shown that no input signak detect the operation system is working well on the vga screen but i want to see it on the lcd tv with hdmi connection. i have to tell you that the safe mode is working perfect with the hdmi connection. it seems to me that the hdmi is not working well. what do i have to do? eldad[br]פורסם בתאריך: 18.01.2008 בשעה 15:32:46 חברה מה קורה?אני מת כבר לסדר את זה. האם מישהו יכול לעזור לי? המסך LC…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני שם לב שלאחר מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד, הם לא חוזרים למצב מנוחה. כלומר, אחרי שאני מריץ משחק או או עושה כפל מסכים עם הטלויזיה, אני עדיין שומע רעש של מאמץ גם שעה אחרי. רק אם אני מכבה ומדליק השקט חוזר. בתמונה הראושנה אפשר לראות את המעלות לאחר הדלקה של המחשב. בתמונה השנייה המחשב שעה בערך לאחר המאמץ ובתמונה השלשית המחשב לאחר שהפעלתי אותו ולא נגעתי בו חצי יום (למעט אינטרנט וכו) http://i66.tinypic.com/jjocoh.jpg[/IMG] כ. מסך R9 280 מעודכן מעבד I5 4570
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים! אשמח מאוד אם תעזרו לי? המחשב שלי בן חודשיים ואתמול עדכנתי עדכוני אבטחה מהאינטרנט , והמחשב נכבה בלי הודעה מוקדמת. באמצע העדכון. לפני כן האינטרנט והחמשב נתקע לי בהודעות שגיאה של HOST GENERIK WIN 32 משהו כזה אני זוכר? ולאחר מכן כיבוי טוטאלי. והמחשב לא מעלה את הWIN עושה כמו מלא קוים לבנים שמתמלאים ואח"כ מסך כחול כזה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה וידווס xp ונאבדו לי הדיסקים של הדרריברים של הלוח זאת אומרת כרטיס קול וכ"ו אני אתן את כל הפרטים שאני יודע.הבעיה שאין קול במחשב .מאיפה אני יכול להסיג כרטיס דרייבר לכרטיס קול שאני לא יודע את שמו.יש כמה פרטים שמצאתי בלוח לוח asus p4s800 . מצאתי שכוב באחד המקומות בלוח גם sis 936 lua sis`02 ppa0102 0403fa ועל הכרטיס קול המובנה על הלוח כתוב foxconn זה מה שמאצאתי למי שיודע בערך איזה לוח זה מהפרטים הנ"ל ואיזה דרייבר לכרטיס קול מתאים לו.אני מודה לו מראש..!!!!
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אתמול שניתקתי את האוזניות בשביל לחבר את הרמקולים לא היה שמע ברמקולים אין קול ולא כלום.. החזרתי שוב את האוזניות ועדיין לא היה שמע מחקתי ועדכנתי דרייבר לכרטיס קול ושום דבר.. הוא מראה לי שלא מחובר בכלל רמקול/אוזניות יש למישהו מושג מה זה? יש מצב שברגע הלך לי החיבור? (ניסתי גם לחבר בחיבורים אחרים) יש לציין שזה קרה לי כבר פעם ושהפעלתי מחדש את המחשב הכל חזר לקדמותו אבל עכשיו כלום.. http://up401.siz.co.il/up3/21muwm1ynunm.jpg
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי תבעיה הזאת מלפני חודש בערך ולא מצאתי פתרון אז חשבתי שכאן זה המקום למציאת הפתרון. הכול התחיל כשניסיתי לחבר שתי מאווררי מארז ביחד (לא קניתי אותם זה מ"אלתור מספקים ישנים") אז ככה זה הלך, היה לכל מאוורר שני חוטים אדום ושחור חיברתי אדום לאדום ושחור לשחור ואז חיברתי את האדום והשחור (שחיברתי מקודם ביחד) לדבר כזה (שחור עם שני חורים) שמתחבר ללוח אם ואז הפעלתי את המחשב שתי המאווררים פעלו, ואז החוטים בטעות התנגשו והיה כזה "קצר" ואז המאווררים הפסיקו לפעול, ואני לא ידעתי למה זה הפסיק לפעול ואז ניסיתי לחבר לפינים האלו שבלוח אם, עוד מאוורר לבדוק אולי שם הבעיה ופתאום אני רואה שהמאוורר לא פועל ואז ידעתי שהבעיה היא בלוח אם. אתם יודעים השלוש פינים שמחברים אילהם מאוורר לצ"פסט ו…
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המנורה האדומה של הHD דולקת ללא הפסקה... ויש לציין שהמעבד עובד רגיל ללא מאמץ יתר כלשהו, אין שום קול מכיוון הHD (עבודה) ז"א המערכת עובדת רגיל לחלוטין רק שהמנורה לא מפסיקה להידלק. האם מדובר בספאם/וירוס כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש האם צריך לעשות עדכונים לביוס שקשורים לחומרה שקיימת במחשב
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה המחשב נשאר במסך הראשוני המוצג, זה שמפורטת בו החומרה. הצלחה במעבר למסך הבא מתרחשת רק לאחר כ 10-20 ניסיונות של הפעלה מחדש של המחשב. לחיצה על CTRL+ALT+DLT מפעילה את המחשב מחדש ושוב המסך נתקע. ניסיון כניסה לביוס לא מצליח[כתוב preparing ודבר לא קורה]. מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום ברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטל הבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לא תחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר שלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזר הוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתר נשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק לים אוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מצורפים שתי תמונות של מסך המחשב שלי החל מאתמול. אין שום תצוגה ברורה, ג'יבריש על המסך (מרגע אתחול המחשב, עוד לפני עליית מערכת הפעלה) בחיפוש אחר מקור הבעיה זיהיתי צ'יפ עם שריטה (שרוף?) בלוח אם: אשמח לקבל עצה מה יכול להיות מקור הבעיה? האם זה באמת הלוח? ואילו בדיקות אפשר לעשות במצב הזה
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון.... אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב טלויזיה לסלון. (כנראה LED של LG אינץ') המחשב שלי נמצא גם הוא בסלון ולכן ברצוני לחבר אותו למסך הטלויזיה באמצעות כבל HDMI המחשב שלי: I5 760 4GB RAM RADEON 4830 512MB שאלותיי הן: 1. האם במפרט הזה, אני אוכל להריץ בטלויזיה משחקים כמו PES12, BF3 וכדומה ב1920X1080 ? 2. אם אקנה קונטרולר USB למעשה אוכל לוותר על שירותי קונוסלת משחקים...? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 אולטמייט ואין לי בכלל תיקיה של קבצי minidump אני יודע שזה אמור להיות ב C/windows/minidump אבל זה לא שם .איפה זה יכול להיות ? או שצריך להגדיר שזה יצור בכלל ?!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפענח מה אומרת השגיאה הזו .. ( לינק מצורף ) רצוי לציין שזה קורה לי רק במשחקים מסוימים ולא בכולם. יש לי גירסת דריוורים 3.7 . ניסיתי לחזור ל 3.6 וגם ל 3.5 וזה לא שינה כלום. מה אתם אומרים ? מה זה יכול להיות ? טמפ' גבוהה מידיי של כ. המסך אולי ?? תודה לכל העוזרים... נ.ב - עוד בעייה שאולי ניתקלם בה שקיימת אצלי היא כאשר אני משחק משחק מסויים תמיד בדקות הראשונות הוא רץ חלק עם ביצועים מעולים גם עם פילטרים .. אבל אחרי איזה 10-20 דקות של משחק כבד הביצועים לאט לאט דואכים ואני מרגיש כאילו המערכת מתאמצת יותר מידי כמו תקיעות קצרות כאלה של חצי שנייה מדי פעם. זה לא אמור להיות עם כרטיס כמו שלי נכון ?! בגלל זה אני משער שאולי טמפ' גבוהה של הכרטיס גורמת לירידה …
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-