תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב LENOVO 3000 j series מאיפה אני מוריד לו דריברים לקרטיס קול לדוגמה אין מאיפה תנו לי לינק
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין פורמט מהיר לבין פורמט מלא? וכמובן בין שניהם ל-"לאו לבל פורמט". אשמח לדעת בהרחבה אודות ההבדלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SpeedFan כדי לראות קצת את מצב הטמפ' בכללי ... עכשיו רשום לי איפשהו 71C לא ממש הבנתי מזה ? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/3563f52a98.JPG יש איזו בעיה או משהו?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המחשב החדש עושה לי מלא בעיות מוזרות.. נתחיל מזה שלפעמים הוא פתאום עושה ריסט, יש BSOD לשניה ואז ריסט.. הטמפ' הם (לפי אוורסט): CPU 39 Motherboard 51 GPU 53 עוד בעיה זה שאני נכנס למשחק Lost Planet אז זה נתקע כזה ואני שומע מין רעש של קליק כזה מהמחשב (כמו הרעש שמכבים את המחשב). קיצור אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.. יש למישהו כיוון..?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היום הכנסתי דיסק למחשב רגיל, אני בא להכנס לכונן של הדיסק ופתאום אני רואה ששתי הכוננים E (דיסקים רגילים) וD (דיוידי) נעלמו... ואין לי שום דרך לראות את התוכן של הדיסקים או כל מה שקשור אליהם... עזרה מישהו??
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם - K8N Neo2 Platinum http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=587&maincat_no=1 לאחרונה קניתי HD עם חיבור SATA לאחר שחיברתי אותו ללוח כמו שצריך אני מעלה את הWINDOWS ולא מוגדר לי הHD כמו כן כאשר אני נכנס ל BIOS האפשרות של ה SATA היא מאופשרת וכמו כן גם ה IDE יש לציין שכרגע יש לי שני HD מסוג IDE ללוח ושני CD ROM שגם מחוברים דרך ה IDE השני כך שכל 4 החיבורים של ה IDE תפוסים מדוע אני לא מצליח להגדיר את הBIOS ל 4 IDE ו SATA אחד למרות שמבחינת החיבורים פיזית זה אפשרי ? נ.ב שאלה נוספת מה בדיוק RAID תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אתמול באתי לצרוב על דיסק DVD רב פעמי הצריבה התחילה הכל הלך סבבה ואז הייתה הודעה של תקלה בצריבה אז סגרתי את הצריבה ובאתי לצרוב עוד פעם אבל אז הנרו לא זיהה שיש דיסק בכונן ואז שבדקתי גיליתי שהכונן לא מצליח לקרוא שום דיסק גם בלי קשר לנרו ורשום לי עכשיו בו DVD RW כאילו שהו מזהה דיסק כזה בפנים ...כשאני פותח את הכונן זה מראה לי תיקיה ריקה ושאני שם דיסק שום דבר לא משתנה והמחשב לא מזהה שיש דיסק בכונן.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב לא קורא לי את הכונן הוא רושם לי את הכונן בביוס ובמנהל התקנים הוא רושם שיש בעיה הכונן לא מופיע במחשב שלי! בקשה עזרה דחוף! דחוף! דחוף!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כל פעולה שמשתמשת בWINDOWS INSTALLER גורמת להופעה לשניה למסך של דוס ואז הסתיימות של ההתקנה בנתיים הדבר מופיע בדמו של MEDAL OF HONOR שהוא מנסה לעדכן את הדרייבר של PHYSX (בעזרת ווינדוס אינסטולר כמובן...)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
המחשב נתקע לא מעט פעמים , גם לאחר פרמוט , כל הפעלה חדשה של תוכנה ( איסיקיו ,אקספולרר ,פיירפוקס ,ויאנמפ ) גורמת למחשב להכנס לסוג של הילוך איטי לכמה שניות ממש מתסכלות. בנוסף אני שומע תלקים מהמארז , כאשר חצי דקה לאחר מכן המחשב עושה קצת פריז ואז חוזר לעצמו, תדירות התלקים די מתגברת בזמן האחרון .. אני חושד שהבעיה היא באחד הhd ... כיצד לבדוק זאת בצורה הכי מהירה ? ( אין לי הרבה זמן להתעסק עם משהו מורכב מכיוון שאני נכנס לתקופת מבחנים ) .
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני חושב שזה זה... אין לי מושג למה זה קורה אני מפעיל סתם משחק מסויים וואלה עובד לי הכל סבבה ופיתאום אייכשהו אחרי כמה זמן המשחק (לא רק אחד ספציפי) נתקע, המסך רושם לי "נו סינגל" ומראה מסך כבוי ולא אסקייפ ולא קונטרול +אלט + דליט.... לא מגיב... רק אחרי שאני עושה ריסט המחשב עובד הכל טוב ויפה... מה זהב יכול להיות או איך אני יכול לזהות את הבעיה הזאתי? תודה מראש לכל העוזרים בנושא
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום פורום HWzone לאחרונה אבי קנה מחשב ואני הרכבתי אותו ביחד עם חבר, לאחר שסיימנו לחבר את הכול התקנתי גם את הקירור הבא של זלמן : "zalman CNPS7500-AICU LED" כשהדלקתי את המחשב כדי לבדוק שהכול פועל כשורה שמתי לב השמאורר נדלק לשניה (יענו מנסה להתחיל להסתובב,האור נדלק גם לשניה ואז מפסיק) חיברתי את הקירור במקום הסוקט של הCPU FAN לסוקט בלוח של מאורר גנרי והוא עבד בלי בעיה,החזרתי אותו לפנדס,הם טוענים שאין דבר פגום לא בלוח M ולא במאורר אלא פשוט שהוא נדלק רק שהמעבד מתחמם... אני לא יודע מה לחשוב,כי בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, בנוסף גם הקירור STOCK שהגיע עם המעבד (E4400) לא נדלק בCPU FAN אבל עבד בסדר גמור בסוקט של גנרי. תודה רבה לכול העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום כבה לחלוטין (לא ריסטרט). כשאני מנסה להדליק אותו שוב, הוא לא נדלק, אלא לאחר מספר דקות. כאשר הוא נדלק שוב, אחרי כמה דקות הוא שוב כבה. יש לי ספק די חדש FSP 350 GLN60 וזה נשמע לי כמו בעיה בספק? יש לכם רעיונות אחרים? נמצאה הבעיה: כשאני נכנס לביוס אני רואה שטמפרטורת המעבד מתחילה סביב 60-70 מעלות צלזיוס! והיא עולה במהירות. כשהטמפרטורה עוברת את 100 המחשב כבה. האם זה הגיוני? יש לי קירור Freezer 7 pro (שהותקן ע"י אחד שיודע להתקין דברים כאלו, כולל מריחת משחה טרמית). עד אתמול הטמפרטורה אף פעם לא עברה את 50 מעלות. למישהו יש מושג מה קורה פה? ואיך ניתן לסדר את זה? הערה: כשאני נוגע בגוף קירור הוא די קריר. כמו כן, פשוט חשבתי לשנות את טמפרטורת הכיבוי בביוס אבל לא מצאתי פונ…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דרייברים לכרטיס מסך שלי ובשביל לעשות את זה אני גם צריך להיכנס למצב בטוח (סייף מוד - Safe Mode ). איך? ???
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום שאני מסתכל ב-cpu-z ב core voltage הוא קופץ האם זה תקין? יכול להיות שיש לי בעיה בספק כוח?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס זכרון SD שלא מזוהה במצלמה ובקורא כרטיסים. אני רוצה לבדוק אם פירמוט יפתור את הבעיה אבל אין לי מושג איך אני יכול לפרמט אותו כאשר המחשב לא מזהה אותו בכלל כשאני מכניס אותו לקורא כרטיסים. יש למישהו פתרון\רעיון? תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה ת'מחשב (turn off) הוא מתכבה ואחרי שניה-שתיים לבד נדלק מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי .. אחד לא מחובר בגלל חוסר מסך ומחשב דפוק>< והמחשב השני עם אותו מפרט+- רק שיש לו 256 רם והוא איטי.. במחשב השני יש ג'יגה וחשבתי להוסיף את שני הסטיקים האלה למחשב השני ואז יהיה 1ג'יגה ו256 רם.. השאלה שלי היא איך אני מגדיר אותם כדי שהמחשב יזהה אותם? או שפוט להחליף את שני הסטיקים של 128 שיש במחשב בשני סטיקים השניים ה512? תודה מראש לעוזרים עם זה לא הפורום המתאים אפשר בבקשה להעביר אותו? אני חושב שפה זה המקום כי זה תמיכה תכנית אני חושב
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את כל מפרט החלקים במחשב שלי? לוח אם, ארדיסק, מעבד וכדומה?..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בעת שאני מנסה לכבות את המחשב... כשאני מנסה לכבות אותו רגיל דרך-->התחל-->כיבוי המחשב--->כיבוי , הוא פשוט נתקע (במצב דולק) ולא מצליח לכבות את עצמו. אם אני לוחץ ריסטרט ומיד אחר"כ מנסה לכבות באותה הדרך, הוא נכבה בלי בעיה וכמו שצריך. גם אם אני מכבה אותו דרך לחיצה ארוכה על הכפתור הגדול במארז הוא נכבה בלי בעיה. מערכת הפעלה :WIN XP PRO. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הי! XP SP2, פנטיום 4, מחשב לא משהו סה"כ... מסך LG LCD 15". כשאני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות של המסך של XP is loading...., המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה. המחשב ממשיך לפעול, אבל לא רואים כלום כמובן. ניסיתי לבטל הגדרות חיסכון באנרגיה דרך הביוס, לא עזר. ניסיתי להיכנס למצב בטוח - הצליח! ביטלתי את כל הגדרות החסכון באנרגיה בהגדרות תצוגה. הפעלתי מחדש - לא עזר. הבעיה אינה במסך ככל הנראה. יש למישהו רעיון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי מחשב בעייתי. הבעיה של המחשב היא כזאת: כל פעם שמדליקים אותו, הוא עולה עד כמעט לוינדוז ואז עושה ריסטרט וככה חוזר חלילה אם אני מנסה להדליק במצב בטוח - זה אותו דבר בדיוק - הוא מגיע עד הוינדוז ואז ריסטרט אם אני מנסה להדליק עם הדיסק ERD Commander - אותו דבר - עד לוינדוז ואז ריסטרט. לבסוף הוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו ללהתקן נייד דרך USB. את ההתקן הזה חיברתי למחשב שלי (התקין) - ברגע שהדלקתי את ההתקן - המחשב שלי עשה ריסטרט. ואם יש מצב שהוא לא עושה ריסטרט - אז ברגע שאני לוחץ על "המחשב שלי" - אז נעשה ריסטרט. החזרתי את ההארד דיסק למחשב הראשון - והעלתי את דיסק ההתקנה של הוינדוז בשביל לפרמט ולהתקין מחדש אבל ברגע שהוא מגיע לרגע שהוא שואל אותו אם "לתקן " א…
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
בעיהב בקשה עזרה כול הזמן דלוק לי אמנורה של הטעינה במחשב כאילו שהמחשב תמיד עושה משהו בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון וזה בעיה שהייתה לי בעבר כבר וחשבתי שזה סודר... מישהו יכול לעזור לי לנתח כמה קבצי דאמפ? מי שיכול אני אשלח לו כבר בפרטי... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-