תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם MSI 945GCM5 V2 יש לי כרטיס geforece 6600 מהמחשב הקודם והוא עבד על המחשב הקודם עד עכשיו חיברתי אותו למחשב החדש והכרטיס לא מזוהה המאוורר שלו עובד לכן אני מניח שהוא מקבל מתח אני עובד על הכרטיס מסך שבא על הלוח אם בהגדרות הביוס ברירת המחדל לוידאו היא ב PCI EXPRESS בסיסטם device manager מופיע רק הadapter של הכרטיס המשולב מישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר אלחוטי, ויש לי מחשב שאני רוצה לחבר אליו. אז מה בדיוק אני צריך לקנות בשביל לאפשר למחשב חיבור אלחוטי?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג:JBL ENCOUNTER 2.1 עכשיו כשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה (לא עד הסוף, אבל גבוה) הרמקולים פשוט משתתקים! ורק אם אני לוחץ על הכפתור להנמיך או להגביר הם שוב פועלים... ואחרי כמה שניות שוב משתתקים... רק אם אני ינמיך הם ימשיכו לנגן ברצף. למה זה קורה? יש פתרון לבעיה? משהו חומרתי או תוכנתי?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K8n. והמאורר של ה-chipset ממש רועש ... אני יכול לנתק אותו בלי להסתכן שה-chipset יפגע ? בחנות אמרו שאני יכול, אבל אני לא מאמין להם. עדי.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
:-[ שלום רב שמי שימי.. יש ברשותי שני מחשבים-אחד חדש ואחד ישן לפני כמה ימים באתי לחבר את המחשב השין בחדר של ההורים חיברתי את המחשב לכל החוטים המתאימים כולל למסך ישן שיש ברשותי והמחשב לא עולה.. על המסך רשום check the singl cable..חשוב להדגיש שהמסך בסדר גמור ניסיתי אותו על המחשב החדש והכל עובד יש ברשותי מסך נוסף שעובד וגם הוא רושם אותה הודעה-הנורה של המסך מהבהבת ולא נשארת קבועה המחשב בעצם לא עולה שאני מדליק את המחשב יש 3 צפצופים ארוכים אחד אחרי השני... מישהו אמר לי שיכול להיות שחלק נשרף ואחר אמר לי שאולי משהו לא מחובר נכון.. אני ממש מיואש ולא יודע למה לעשות אודה לעוזרים,חג שמח ויום נעים.
-
- 15 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO באנגלית עם SP2. לאחרונה בערך 5 דקןת לאחר הדלקת המחשב הוא "קופא". התמונה במסך קופאת והעכבר והמיקלדת לא פעילים. כשאני לוחץ במחשב על restart המחשב עולה ואז עובד ללא שום בעיה לאורך זמן. עשיתי בינתיים בדיקות עם תוכנות ייעודיות לכונן הקשיח ולזיכרון על מנת לוודא שאין איתם בעייה - והכל תקין. מבחינת טמפרטורה של לוח אם, מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך- הכל תקין. בדיקה לוירוסים וקבצי ריגול- תקין. האם יתכן שזאת בעיה של הספק כוח? אשמח לקבל עזרה בעניין זה.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
תזכורת-קניתי מדפסת בפעם הראשונה שלי ולא ידעתי איך להכניס נכון את הראשי דיו וכתוצאה מכך היא לא עבדה. הלכתי לחנות שקניתי מהם והם סידרו את זה ואפילו הדפיסו דף לדוגמא. הגעתי הביתה וחיברתי את המדפסת למחשב אבל בכל פעם שאני מחבר את הUSB אני מקבל את ההודעה הזאת. הדרייבר הותקן כראוי. איפה הבעיה? ואיך מתקנים? נמאס לי!!! יש לי מדפסת כבר כמה ימים אבל אני לא יכול להשתמש בה. מעצבן רצח [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי המחשב מבצע לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. דבר מעצבן נוסף - אחרי שני תקיעות וריסטרטים ידניים הפעלתי את הצריבה - כביכול הלכה חלק אך בסוף בבדיקת המידע הכל יצא דפוק... מה שמוזר זה שאני מצליח לקרוא את הדיסק בכונן השני. הצורב הוא OPTIARC 7170A והכונן השני הוא DVD ASUS E616. עם זאת, כאשר אני מפעיל את NERO CD DVD SPEED SCANDISK יוצא הרוב צהוב (פגוע). הדיסקים שניסיתי לצרוב הם TEAC X12-X52 וניסיתי לצרוב על X24. העליתי את הMINIDUMP, בתקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את הבעיה ולפתור אותה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפצל שמפצל חיבור מקלדת לשתי יציאות. חיברתי את המפצל למחשב ושתי מקלדות למפצל, והמחשב זיהה לי רק מקלדת אחת. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שמתי ספק כוח חדש כי הקודם נהרס לי . קיצור סידרתי אותו והכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מציק . שאני מדליק את המחשב זה לא מזהה ישר את המאוורר של המעבד וכותב לי שאין CPU FAN שאני לוחץ על F1 זה ממשיך והכל רגיל . אבל אני לא רוצה שזה יהיה לי למה אם אני לא לוחץ F1 המחשב נתקע . ועוד בעיה שאני לא מצליח להיכנס לBIOS זאת אומרת שאין לי אופציה להגיע אליו אני לוחץ DEL אבל עדיין לא הולך לי . יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב ואהפאסתי את הביוס כמו שהציאו לי פה כמה חברים לבסוף הבעיה היתה בכרטיס מסך, עכשיו לאחר שבוע וחצי חזר אליי המחשב, מה אני אמור לעשות עכשיו לגביי הביוס ?
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי כמה שטויות ב-ICQ עם כמה ילדים,הם לא יודעים מי אני,נראה לי הם פונים למשטרה או לאיזה האקר.... קיצר,האם הם יכולים להגיע אליי או למחשב שלי אם ה-ICQ לא מחובר ומחוק מהמחשב שלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגרום למחשב נייד להפעיל את עצמו ברגע שהוא מקבל מתח, כפי שניתן לעשות במחשבים שולחניים.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר). הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו . אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר). חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה: 1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד . 2. גם הUSB הקדמי לא עובד. 3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד. 4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0) מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב בן חודשיים בערך לוח אם של GIGABYTE P35 ומעבד CORE2DUO בקיצור המחשב עושה לי בעיות.. שומדבר לא מופיע כשאני מדליק את המחשב, רק מצב בטוח עובד הווינדוס לא נכנס באופן נורמלי למחשב יש לי וינדוס ויסטה.. אני חושב שזה הבעיה והייתי מפרמט אם יכולתי אבל אפילו ההתקנה של הדיסק פירמוט לא עובדת גם בהתחלה כשיש את הציורים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם לא מופיעים לי כל המחשב חשוך ואז פתאום מופיע הפעלה במצב בטוח.. למה הווינדוס לא קורא לי את הדיסק.. עזרה!!!!!
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני שבועיים המחשב שלי קרס , ז"א מתוך 4 ארדיסקים במחשב רק אחד שרד( בחנות טענו שארידסיקים לא עולים עקב שלא מקבלים חשמל) החלפתי את הארדיסקים למזלי יש לי עדיין אחריות. והתקנתי מחדש את כל התוככנות. היום לאחר שבועיים שוב פעם המחשב עולה וכותב שאני צריך לעשות boot מדיסק (התקנתי בפעם הראשונה windows על הדיסק ששרד) ועכיו אני צריך להתקין שוב פעם את הכל. (כמו כן הארדיסקים האחרים שוב פעם הלכו לעולמם...) מה בדיוק הבעיה? האם ספק? (משום שהלכו לי הארדיסקים?) או הארדיסק ששרד הוא בעצמו דפוק ולכן קרס שוב ? אודה לכם על תשובה מקצועית. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם תומך סליי אבל רק עם כרטיס אחד ... כלומר בעתיד אם ויהיה צורך ... ובטוח יהיה צורך אני יוסיף לו את השני השאלה שלי אם הלוח אם והכרטיס מסך יתפקדו כרגיל? או שאם הלוח סליי, אז חובה סליי? תודה מראש לכל אלה שעוזרים ותודה לאלה שבנו ובשקיעו באתר ! אם השאלה נשאלה כבר סליחה!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוקי, הפורום הזה עזר לי רבות בעבר, נראה אם תצליחו גם הפעם. אז ככה.... קודם כל המפרט : Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ ATI Radeon X800 (R430) Video Adapter 1024 RAM הבעיה: אז ככה, חזרתי היום מהצבא שמח וטוב לב, כשאני מצפה לקבל את המחשב כמו שעזבתי אותו. אני מנסה להפעיל... פופ, המסכים לא עולים (אני משתמש ב-2 מסכים שמחוברים לכרטיס מסך כדי לראות את הדסקטופ על 2 המסכים) טוב, מנסה קצת להתעסק, חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול 10,000.... מוציא את כל החוטים, מפרק את הכל... לוקח את המחשב לשולחן עבודה. מוציא שואב אבק, קיסמי שיניים, מברשת שיניים, כמה מברגים ומתחיל לעבוד. מפרק את המאוורר, מוציא את הכרטיסים, מנקה ק…
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
הכל החל לפני כמה חודשים שחבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו וקנה לעצמו במקום ה6800GT את ה7900GS לאחר חודשיים של שימוש רגיל בכרטיס קרה משהו מוזר למחשב . כאשר המחשב עולה לאחר מסך הPOST כשאמורה להגיע הטעינה של הוינדוס פתאום ניהיה מסך שחור והמחשב לא התקדם מעבר לטעינה גם ניסון כניסה לוינדוס במצב בטוח לא עזר וגם ניסיון התקנת וינדוס מחדש לא עזר כי אותה בעיה חזרה על עצמה כאשר ההתקנה של הוינדוס טענה קבצים עוד בשלב שצריך ללחוץ F6 בשביל להתקין SATA . לחבר שלי יש עוד מחשב בבית שכמעט זהה למחשב הנ''ל מפרטו של המחשב הנ''ל הוא AMD Athlon 64*2 3800 939 MSI Neo4 Platinum rev 1 (צ'יפסט Nforce 4U ) ג'יגה זיכרון ג'נרי אני חושב וספק ג'נרי של IVORY מפרטו של המחשב השני הוא AMD Athlon 64 30…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את מחשבי היום (דרך הדיסק של הווינדוס עשיתי את זה מלא פעמים) ומשום מה קרה בעיה .. אחרי הפורמט שהווינדוס עשה הוא עושה הפעלה מחדש כמו תמיד ואז הבעיה היא שיש תחלק שהוא אומר ללחוץ על מקש מסויים כדי לעשות בוט מהדיסק (מה שכבר עשיתי על מנת לפרמט) בחלק הזה הוא מחכה 5 שניות ואמור להמשיך להתקנת הווינדוס אבל הוא נתקע ולא עובר לשלב הבא .. ניסיתי לעשות שהארד דיסק יהיה בבוט ראשון וזה בכל זאת לא עזר... מישהו יודע איך לעזור לי .?? בבקשה אני צריך את המחשב כמה שיותר מהר אז בבקשה.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס המדובר (x1950pro 512mb של diamond) על מנת לחבר את ה19" LCD שלי ואת ה32" LCD ביחד באותו הזמן, וששני המסכים יהייו מחוברים בDVI. לפני כן חיברתי את ה32" שלי בVGA וזה פעל טוב אך לא טוב כמו שאני רוצה. ולכן קניתי את הכרטיס, ועכשיו אני מחבר את המסך הקטן עם DVI והגדול עם DVI TO HDMI. על מנת שיפעל בHD של 720P. אחרי התקנות בלתי נגמרות של דרייברים שעשו לי בעיות, ניסיתי את כל הדרייברים הנתמכים לכרטיס, כולם עבדו, אך ללא הקונסולה catalyst control center, אי אפשר להשתמש בכרטיס כמו שצריך,וכאן אנחנו מגיעים לבעיות. הקונסולה עצמה איטית מאוד, ועולה לאט כשהמחשב עולה, עם בעיות של איטיות אני עוד יכול להתמודד אבל ישנם שתי בעיות חמורות שלהן אני צריך עזרה: 1. בLCD 32" שמחוברת …
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי HD WD3200AAKS מחובר במארז חיצוני בממשק SATA פנימי וUSB 2 חיצוני,נפל לי המארז עם ההרדיסק על הרצפה תוך כדי עבודה עקב משיכה של הכבל,מאז מקרה זה ברגע שאני מדליק את החשמל במארז ההרדיסק משמיע כ5 סדרות של חריקות ולא מזוהה בעצם ע"י המחשב.ניתן לציין שרק המארז החיצוני מזוהה ע"י חלונות בתור MASS STORAGE DEVICE. יש למישהו רעיון מה לעשות?האם הHD נדפק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי x1950pro ואני משתמש בwindows xp 64 bit edition (אני אחרי פורמט) הורדתי את 2 הדרייברים מפה: http://ati.amd.com/support/drivers/xp64/radeonx-xp64.html התקנתי ואז אני מנסה לפעיל אותו ו...:
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם האימג' הוא מכווץ? או שהוא פחות או יותר אותו גודל כמו המקור? תודה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-