תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אוקי יש לנו לוח אם של FOXCONN ו2 סטיקים של זיכרון אחד של 512 ואחד של 256 עכשיו אחד מהסלוטים של הלוח תקול וגורם לקריסות וכאשר אני שם את ה512 בסלוט התקין אז המחשב לא עולה... עם ה256 אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
המחשב נדלק , אך לא מופיע כלום במסך ואין ציפצוף מלוח אם בדקתי עם ספק כוח אחר , אותה בעיה. זה לוח אם או מעבד תקול? אם זה לוח אם ואני מחליף ללוח אם אחר ומשאיר אותו מעבד . ראיתי שיש מדריך בלינקיה עבור זה , אך השאלה אם זה יעבוד כמו שזה אמור לעבוד או שזה משהו זמני בשביל בדיקות ? בנוסף הוצאתי את כל הסטיקים של ראם , והלוח מצפצף ציפצוף ערוך. תודה
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אוקיי אז אני חדש פה!ואין לי מושג אם זה המקום הנכון לפנות אליו! אז ככה יש שתי הארד דיסקים במחשב!אחד מחובר באמצעות S.ATA2 והשני בIDE!לפני כשבועיים בערך המחשב העלים שלי שתי מחיצות(יאעני כונן G ו-F)מאחד ההאר-דיסקים!זה קרה אחרי ששמתי דברים להורדה,הייתה הודעת חוסר זיכרון!והמחשב ניכבה!וניסה לעלות מעוד וינדוס שיש לי אבל קרס באמצע!לאחר שכיביתי אותו שוב הוא עלה רגיל אבל בלי שני כוננים! אולי למישהו יש רעיונות איך להחזיר את הכוננים שנעלמו?!
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הנורה של הפאוור דולקת ורק אחרי חצי דקה בערך הדיסק הקשיח מפעיל את עצמו ומעלה לי את מערכת ההפעלה האם יש לשנות משהו בביוס????????? [נערך ע"י amiram] בשביל מה כל סימני הקריאה שהיו בכותרת?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר הזה ורציתי לומר כל הכבוד עכשיו... יש לי בעיה "קטנה" ומטומטמת אני לא מוצא בלוח-אם את החיבור למאוורר :'( יש לי לוח-אם של אינטל 82801EB LPC עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה...
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה , מדי פעם כאשר אני מדליק את המחשב , הנורות נדלקות המאווררים מתחילים לעבוד , אבל המחשב לא עולה, לאחר כיבוי או מספר פעמים של כיבוי והדלקה המחשב עולה תקין, כאשר המחשב עולה תקין הוא משמיע שלושה צפצופים ואז עולה ( כאשר הוא לא עולה אין צפצופים אבל המאוורים ממשיכים לעבוד.) מה זה יכול להיות ? כרטיס ספק או מגעים ? מדובר במחשב חדש ( פחות מחצי שנה ומההתחלה סבל מהתופעות האלה )
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי לכולם!! מהיום הראשון שקניתי את כרטיס המסך שלי (לפני כחודש) הוא התחיל לעשות רעש (Sapphire radeon 9800pro). בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות אבל בימים האחרונים הרעש נהייה ממש חזק וגם כאשר פתחתי את המארז הכרטיס מסך ממש לוהט. רציתי לדעת האם זה קרה גם לאנשים אחרים והאם הכרטיס מסך צריך להיות כזה רותח?? והאם מישהו מכיר פתרון לרעש החזק? תודה מראש לכולם!! Zeltak
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן. המחשב אחרי פירמוט ואני מחפש לתומי דרייבר למודם 56K שיש בו. לפי EVEREST המודם הוא SIS SW MODEM. אין דבר כזה באתר של SIS, ולתדהמתי בחיפוש בגוגל התוצאות הראשונות שאני מגיע, זה לאתרים מוכי וירוס. יש אפילו כמה שבפירוש שנקראים : www.sis-sw-modem.COM והם סתם אתרים או מלאי וירוסים. מישהו מכיר דבר כזה ? איך אני משיג דרייבר כזה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini041606-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055a420 Debug session time: Sun Apr 16 01:43:30.984 2006 (GMT+2) System Uptime: 0 days 5:27:30.569 Loading Kernel Symbols .....…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מקוה שאנני חורג מהמותר מכוון שלא הצלחתי בפורום אחר אני מנסה פה. נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי. שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שמעו אני לא זוכר איפה זה יש כזה בווינדוס שירות שהווינדוב אומר לך את כל הטמפרטורות במחשב ואומר לך עם החומרה תקינה ואומר לך איזה חומרה יש לך מישהו יכול להזכיר איך אני מגיע אליהם?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מדובר במדפסת hp 5550. לפני כמה זמן נגמר הדיו השחור. לא השתמשתי במדפסת, עד שהיום קיבלי דיו שחור חדש (נקרא c6656), והכנסתי אותו למדפסת במקום הישן. כשהדלקתי אותה, הנורית הירוקה של power היבהבה, והמדפסת דיי השתגעה, גררה דפים, הדפיסה עליהם כל מיני סימנים. ניסיתי להדליק אותה ולכבות כמה פעמים, חיברתי וניתקתי כבל שמחבר אותה ל-LPT1, התקנתי מחדש דרייברים. כלום לא עזר. ועכשיו כשאני מדליק אותה, נורית power ונורית של גרירת דפים דולקות, המדפסת עושה רעשים כאילו כי שוברת את עצמה מבפנים, ואז נעצרת ולא עושה כלום יותר. מה יכולה להיות הבעיה? (חוץ מהעובדה שזה HP). זה נראה כמו בעיה במנגנון גרירת דפים...... die hp die
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני היסטרי סתם, אבל פתאום מופיעה לי תקלה שאחת מהכוננים שלי נעלם (יש לי מערך רייד 0 של 250 ג'יגה בייט כל אחד) ופשוט אין לי את הכונן הזה ב-my computer !!! ויש לי שם את כל עולמי בערך...... הוא מראה לי אייקון תקלה למטה בצד ימין בצבע צהוב אדום... פליז, איך אפשר להציל את זה? מיליון תודות למושיעים
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות שידרוג ללפ-טופ (להגדיל הארד דיסק,זיכרון וכו'...) ובכלל איפה אפשר לתקן את הלפ-טופ אני אשמח אם תביאו לי כמה אתרים של חנויות לתיקון לפ-טופים אים יש כמובן תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מיזמן מחשב ודיסק קשיח חיצוני של WD 1 טרה מוזר כאשר אני מחבר אותו ליציאה הקידמית הוא לא עובד וכאשר חיברתי אותו ליציאה האחרית הוא עבד, אבל אחרי שהשארתי אותו הרבה זמו מחובר היציאה הפסיקה לעבוד ונאלם לי הכונן. בדקתי את היציאות על הלוח שהם מחוברים אליו את הESATA חיברתי אליהם את הדיסקים הפנמיים שלי ,היציאות עובדות בלי בעיה כאשר אני משנה את המקום של היציאות לחיבור הESATA הם עובדות לזמן מה ומפסיקות. האים יש פיתרון סופי לדבר הזה. אם משהו ניתקל באותה בעיה או שיש לו כיוון הוא מזמן לכתוב לי לוח אם אסוס דגם: P5QC דגם של הדיסק הקשיח: WDH1CS10000
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כל מיני צבעים ושורות ורודות על המסך, אני כבר מתייאש. עדיין כמובן הכל עובד לאט מבחינת גלילה/גרירה של חלונות, זה חומרתי או מה? פורמט יפתור את העניין? כי כבר מחקתי והתקנתי את הדרייורים מחדש מליון פעם מישהו יכול לתת לי פירוט בבקשה על איך למחוק את הדריוורים ולהתקין מחדש כולל לינק לגרסא טובה לדריוור של 8600 gt?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף לשים בביוס שהמתח יהיה קבוע? או אוטומטי? כי אצלי במנוחה הוא על 0.920 voltage ובמאמץ 1.056 ושילדים מעלים פה תמונות מ CPU-Z עם אותו מעבד יש להם יותר voltage מימני אולי ביגלל זה קרייסיס עובד לי עם תקיעות? והמחשב ליפעמים קופא? כי יש לי כרטיס חזק 9800gtx+ ואחשיו המעבד על צריכת AUTO לדעתי כי זה עולה אוטומתי במאמץ אז מה לעשות אני לא הבנתי בזה כלום
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
המסך נשאר שחור והנורית שלו מהבהבת כמו במצב standby ,מערכת ההפעלה לא עולה(המקלדת והעכבר לא נדלקים) הכרטיס עבד מצויין שבוע והיום פשוט זה קרה... אם אני מוציא את הכרטיס ומחבר את המסך לכרטיס המובנה הכל עובד ספק Corsair VX450
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הנה תמונה מתוך הDXDIAG וגם יש תקיעות במשחקים,מאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס קול,חיפשתי בגוגל ולא מצאתי,תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 60 גיגה של WD מאד נאמן שפתאום לא עולה במחשב הוא מחובר לבד מותקן עליו ווינדוס, ניסיתי ג'ימפורים שונים... המחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע בסטאפ. ניסיתי לחבר למחשב אחר גם לא פועל. ההארד דיסק פעל בלי בעיות ואז ניסיתי לחבר הארד דיסק אחר למחשב שהוא היה בו, וכשהחזרתי הכל לקדמותו הוא פתאום הפסיק לפעול מה לעשות? יש איזה תוכנה חזקה שפועלת בבוט שיכולה לנסות לזהות אותו? כשאני מפעיל את המחשב עם ההארדיסק מחובר לוקח הרבה זמן לSETUP לעלות וכשהוא לא מחובר הSETUP עולה מיידית.
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום , שאני קונה ארד דיסק בחנות ושם אותו במחשב חדש הכוונה מוציא את הארד דיסק הישן שלי ושם חדש , המחשב מזהה אותו , הכוונה אני יכול לפרמט אותו ולהתקין עליו מערכת הפעלה בלי בעיות (כמובן עם דרייברים של SATA במידת הצורך ) או שצריך קודם להגדיר בביוס על הארד דיסק משהו ? ושנית ניתן להוציא ממחשב אחד ארד דיסק ולחבר במחשב שניה בלי בעיות ? למה אני לקחת ארד דיסק ממחשב אחד שלא עובד לי וחיברתי למחשב השני והווינדוס לא עולה לי כמו במחשב שהיה מחובר קודם לכן , למה?צריך להגדיר משהו שמחברים את הארד דיסק? אשמח מאוד שתעזרו לי אני במצב שאין לי מה לעשות , וחיפשתי בטרדים של הפורום ולא היה תשובה על השאלה הזאת . תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של רילטק, הוא פשוט לא מזהה את הרמקולים. אגב, ב XP הוא לא מזהה את המיקרופון, ובגלל זה הזמנתי מ DX כרטיס קול ל USB שעלה 2 דולר, וככה אני יכול לחבר את המיקרופון, והוא עובד על הוינדוס 7 ומזהה את הרמקולים. אבל, הסאונד שלו ממש גרוע, אני רוצה להשתמש בכרטיס קול המובנה. מבחינה פיזית הכל בסדר, עובדה שעל ה XP זה עובד. למישהו יש פיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שעה אחר ההדלקה המחשב נתקע מסך כחול ,מאתחל את עצמו לא מזהה את דיסק ההתקנה ומבקש דיסק איתחול. מכבה את המחשב כולל המתג הראשי בגבו מחכה כמה שניות מדליק את המחשב הוא עולה בצורה תקינה למשך שעה בדיוק ושוב התקלה וחוזר חלילה. ההודעה שאני מקבל לגבי הבעיה problem-blue screen- os version-6.1.7601.2.1.0.256.1 local id-1037 bccode-f4 bcp1-00000003 bc2-0887DCD28 BCP3-887DCE94 BCP4-83C5E3B0 OS VERSION-6-1-7601 SERVICE PACK-1_0 PRODUCT-256_1 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מתפקד כמו שצריך אני מחבר לו הארד דיסק SATA רגיל הוא לא פועל טוב בכלל במחשב לא עובד חלק ועושה מדי פעם ריסט לעצמו כשאני משחק במשחקים הוא יוצא מהם אחרי כמה זמן לפעמים הוא מקבל אטרף ולא נותן לי גם לפתוח תאקספלורר (זה קורה בד"כ אחרי שהמשחק עושה בעיות ויוצא מהמשחק) אני כבר מיואש ולא יודע מה הבעיה! בדקו לי את הזכרונות אמרו שהם טובים בדקתי תכרטיס מסך והוא בסדר גמור גם המעבד בסדר גמור לפני שבוע החלטתי שני יקח גם את הלוח לבדיקה והם החזירו לי אותו ואמרו לי שהקירור למעבד לא מספיק -אתם אומרים שאם אני יקנה קירור טוב למעבד זה יפתור את הבע…
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-