עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Blackend,

טוב אז משהו מאד מוזר קרה לי למחשב. הוא נדלק אבל לא מופיע המסך! החלפתי כרטיס מסך וזכרונות ואותה תוצאה. ניתקתי את הכל נשאר רק המעבד והזכרונות וכרטיס מסך. איך אני יודע עם זו בעיה של מעבד שהלך למרות שהוא בן שבוע או לוח אם ? הכל נדלק כולל כל המאווררים והנורות . ושאלה שניהבךי קשר . האם abit krf7 תומך ב xp 2500 ?

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  2. יש לי בעיה חמורה במחשב פרמטתי את המחשב ואחרי הפרמוט אני לא יכול להתקין תוכנות מופיע לי שגיאה שהקובץ לא תקין וכאלה דברים אבל במחשב השני זה כן עובד אמרו לי שיש לי וירוס במערכת אבל אין לי דרך למחוק אותו בגלל שאני לא יכול להתקין תוכנות אז יש דרך אחרת?ניסיתי גם לפרמט כמה פעמיים אם דיסקים שונים של ווינדוס ולא עזר.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  3. ספק הכוח שלי לא נכנס באופן שהתחתית שלו למטה והגג שלו למעלה, הוא נכנס לי הפוך כלומר גגו למטה והתחתית שלו למעלה. האם זה מסוכן להפעיל את המחשב כשהספק הפוך ככה? ואם לא אז האם זה בריא לספק?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by yossi126,

היום בא טכנאי להתקין לי דיסק קשיח.. הוא שיחק שם עם הג'מפרים כדי שהמחשב יעלה כמו שצריך.. טוב הסתדר עשיתי התקנה בינתיים המוזיקה מקרטעת והעכבר בקושי זז.. יש לציין שיש לי 512 מגה זכרון וP4 2.4 אז לא אמורה להיות בעיה של משאבים.. אז מה עושים? ומה שורש הבעיה?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. אהלן, אני מרגיש שאני כבר מציק לכם אבל בעיה גוררת בעיה.... תוך כדי שניסיתי לתקן את הבעיה הקודמת בכ.מסך.... הפעלתי את המחשב כאשר חיבור חשמל מחובר לאחד ההארדיסקים בלי SATA (פשוט לא שמתי לב) ומאז ההארדיסק לא עולה... ניסיתי לחזק חיבורים לשנות חיבורים אבל ללא הצלחה. עכשיו יש לי עליו מידע שהוא לא קריטי, אבל לא הייתי רוצה בשום אופן לאבד אותו. האם יש דרך להוציא ממנו בצורה ביתית? ואם לא, מה הנזק שחברה תיקח עליו? אני מדבר משו כמו 120-130 גיגה....

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by jgrab,

זה יעלה לי מקלדת usb או שחייבים שיהיה enabled? ומה ההבדל בין auto לenabled?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  7. זה מחשב די חדש שבקושי משתמשים בו, בזמן האחרון הוא כל הזמן נופל עם המסך הכחול שבתמונה. כל החלקים חדשים הדבר היחיד שישן וקצת מדיר שינה מעיני זה ההארד דיסק המחרחר שלי... אבל- מסכים כחולים זה בדרכ לא בעיה של דיסק קשיח לא? בכל אופן לאחר ההתרסקות הוא אומר disk read error משו כזה... אשמח לקצת עזרה לפני שאני רץ להחליף את הקשיח.. תודה!! (אין לי עוד דיסק כאן לבדוק איתו....)

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by ZXY1,

יש לי קיר משותף בין הסלון לממ"ד קדחתי אתמול עם כוס 50 ממ חיברתי את המחשב אחד למסך PC בממ"ד ב- DVI וכבל שני VGA לטלויזיה בסלון אני רוצה לראות בו זמנית גם בממ"ד וגם בסלון או לפעמים פעם בממ"ד ופעם בסלון ניסתי לעשות בהגדרות צגים כפולים וזה לא משכפל את ה- WINDOWS לסלון רק "הרחב צגים אלה" (שרואים רק חלק מהמסך) ולא "שכפל צגים אלה" (שרואים אותו דבר בשני הצגים) איך פותרים את הבעיה? (יש לי כרטיס מסך ישן 8500) תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by mitch,

שלום לכולם בשעה טובה קניתי צורב חדש: Asus drw-2014s1t בחרתי בצורב sata כי הלוח שלי תומך בזה: Gigabyte GA-K8NF-9 חיברתי אותו לחיבור ה-sata (וגם לספק כמובן) והדלקתי את המחשב אבל משהו לא בסדר... בהעלאת המחשב הוא ניתקע בחלון של ה-windows xp loading!! ואם אני מנתק את הצורב הכל עולה מצוין... מה עושים?? אני רק אציין שעד עכשיו רק ההארד דיסק היה מחובר ל-SATA והוא עובד מצוין

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by SalsaGuy,

שלום לכולם, בדיוק רכשתי מחשב חדש ובכל פעם שאני מעלה משחק אחרי כשתיים-שלוש דקות המחשב פשוט קופא. אני כבר משתגע מנסיונות לפתור את הבעיה הזאת. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. למישהו יש רעיון? מפרט מערכת: P-4 3 Ghz Asus P5GDV 512 Mb Dual-Band Geforce 6600 256mb wd 160gb sata תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  11. אחרי שבועיים שאני מנסה לפתור את הבעיה ללא התקדמות ממשית, אני פונה למומחים בפורום בתקווה לכיוון ועזרה. יש לי מחשב Dell latitude D430 שאחרי כ 4 שנים של עבודה טובה התחיל לעשות ריסטים אקראיים (בלי מסך כחול או הודעה כלשהי) מאחר והדיסק הקשיח הראה סימני גסיסה, והמאוורר עשה רעשים מוזרים החלפתי לו דיסק קשיח מאוורר וסוללה חדשים, העלתי את מערכת ההפעלה מאימג' והריסטים המשיכו. כאשר אני מעלה אותו ב Safe mode - התופעה חולפת, כלומר אין ריסטים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (windows xp pro hebrew) ואת כל הדרייברים מהאתר של דל - התופעה המשיכה הרצתי את dell diagnostic והוא עבר במלואו. בדיקת זיכרון RAM וזכרון גרפי memtest86 - עבר חלק בדיקת וירוסים ו mallwarebytes - נקי. בדקתי טמפרטורה בעזרת SI…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by reyrey_200,

יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר והמסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר הקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by Andrey22,

יש לי ריסטים ואני צריך לפתוח קובץ dumprep כדי לדעת מה התקלה.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by ag43,

יש לי GIGABYTE 6600GT AGP ובזמן האחרון מדי פעם באמצע משחק מופיעה לי הודעה של הדריוור שאומרת שהמערכת זיהתה שלא מגיע מספיק מתח למערכת ולכן מגבילה את הכרטיס או משהו דומה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו, חיבור המולקס מחובר ויש לי הרגשה שהספק שלי יותר ממספיק למערכת שלי. כ"כ הכרטיס כבר לא באוברקלוקינג מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by intel suck,

המחשב לא עולה בדיוק כשאמור להופיע לי הלוגו מופיעה לי הודעת שגיאה שחסר לי הקובץ <windows root>/system32/hal.dll מה לעשות מי שעוזר מלך

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by orendia,

שלום לכולם, אחרי שחבר שלי עבד עם ה DiskOnKey שלי הוא הוציא אותו ללא יציאה בטוחה לאחר ניסיון לחיבורו בשנית נראה כי הוא לא מזהה אותו יותר.. אשמח לפתרונות?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by Lidorc,

שלום לכולם, אני תקוע עם הבעייה הזאת לא מעט זמן. זה בעיקר קורה כשאני משחק, אז אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך. המסך פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר. המערכת לא נתקעת , אלא רק הראות נעלמת והכל ממשיך ברקע כרגיל. רצוי לציין שמאחר והלוח אם הישן שלי מת לא מזמן אז החלפתי גם לוח אם + מעבד + זכרונות + ספק (המחשב היה ענתיקה כבר אז החלפתי את המרכזיים) והבעייה עדיין קיימת. החלק המוזר הוא שזה גם קורה כרגע גם לא במשחקים, אבל זה לעיתים נדירות. מה שניסיתי עד כה : 1. הרצתי בדיקת אנטיווירוס לבדוק אם זה משהו שקשור בזה - לא היה לזה השפעה. 2. ניסיתי לשחק קצת עם המגעים של המסך והכרטיס מסך שזה לא גרם לבעייה. 3. יציאה מכלל התהליכים האחרים שלא רלוונ…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by ziv124,

יש לי מחשב נייח לא ישן- שנה וחצי בערך, יחסית טוב מריץ חלק את כל המשחקים שראיתי עד עכשיו, גם החזקים ביותר.. עכשיו כבר איזה חודשיים יש בעיה, הוא לפעמים נתקע איזה 2 דקות אחרי ההפעלה, לפעמים יכול להיות גם אחרי 7 שעות עבודה חלקה- תקיעה.. ולפעמים יום ויותר אם המחשב דלוק זה לא נתקע.. שהוא נתקע אי אפשר לעשות כלום ואין הודעת שגיאה או משהו- פשוט נתקע, תוקע את המוזיקה את המשחקים הכל.. (אבל נשאר דלוק אם לא הובן עוד) מה אפשר לעשות? זה בעיית חומרה או וירוס?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  20. שלום, לפני כמה דקות עבדתי עם תוכנת פרטישן מג'יק ושיניתי את מבנה המחיצות במחשב שלי. לרוע המזל, הייתה הפסקת חשמל באמצע תהליך שינוי גודל המחיצות. לאחר מכן, כשחזר החשמל אתחלתי את המחשב, וכל המחיצה של הווינדוס (המחיצה הראשונה בדיסק הראשון) לגמרי לא מזוהת. כמובן שהוינדוס לא עולה (אני במחשב אחר כרגע). נכנסתי לתוכנת פרטישן מג'יק שוב (עם דיסקט איתחול של התוכנה) והיא לא מצליחה לתקן את המחיצה שנדפקה, למעשה היא כלל לא מסוגלת לזהות אותה. בלית ברירה יצרתי על המחיצה הפגומה מחיצת NTFS חדשה (בלי לפרמט, רק יצרתי מחיצה), כדי שלפחות יהיה זיהוי כלשהו. המחיצה החדשה זהה לחלוטין לזו שנדפקה בגודל וכו'. הבעיה שכרגע מבחינתו אין מידע במחיצה הזו בכלל, הוא רואה אותה כריקה. אולם, מן הסתם המידע חייב עו…

21. Started by xDa,

שלום, היום הגעתי לבית,שמתי לב שהרמקולים מנותקים מהמחשב. חיברתי,ושמתי לב שיש את הסימן x על הרמקול למטה ליד השעון. ריסט למחשב לא עזר,ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש,אך נתקלתי בבעיה קטנה. הנה תמונה: לא הבנתי,יכול להיות הלך לי הכרטיס קול? איך אני פותר את הבעיה הזו? כדאי לפרמט? או שיש דרך לפתור את הבעיה הזו.? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. שלום יש לי מחשב של lenovo thinkpad e520 התקנתי מחדש וינדוס 7 64 ביט הצלחתי להוריד את כל הדרייברים חוץ מדרייבר אחד שאני לא מוצא התקן מערכת בסיסי חפשתי באתר של lenovo ולא מצאתי מה אפשר לעשות תודה נ.ב האם יש קובץ אחד שיש בו את כול הדרייברים במקום להוריד קובץ קובץ או שאולי עוד לא חשבו על זה הסינים :-\

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by Runny,

ברשותי בקר SATA PCI שקניתי בגלל שאין לי כניסות SATA מובנות על הלוח. בהתקנה ראשונית הוא עבד, לא חיברתי אליו HDים, רק התקנתי את הכרטיס. בגלל הנגישות של כבל הHD בעת התקנת הHD הוצאתי את הכרטיס ומאז הוא מתנהל כדלהלן : 1. לא מזוהה ע"י הBIOS ככרטיס RAID (במסך הבBoot) אלא אם מחובר לכניסת PCI ספציפית על הלוח(רושם במקוםUnknown PCI Device) 2. כאשר הוא מחובר לאותה כנית PCI ספציפית בWindows הDevice מזוהה אך מציג תקלה שלא ניתן להתחילו (Cannot start...). ניסיתי לבצע Clear CMOS אך המצב נשאר כשהיה. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by elior1300,

המחשב שלי קורס כל יומיים מתחילת השבוע מעבד I3 530 זכרון 4GB בדקתי טמפ' בדקתי זכרון הנה קישור לקבצי הDUMP http://www.f2h.co.il/8636072105728

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  25. Started by חלפון,

שלום,קרה היום אסון \: במחשב שלי אחי נשרף ההרדיסק אין לי ממש מושג למה אבל יצא ממנו ריח שרוף,maxtor 80 sata הרדיסק יחסית לא חדיש להיום ,הבעיה היא שהוא לומד באונ' והיה לו שם קבצים מאוד חשובים ועכשיו אין גישה אליהם. אני יודע שיש חברות שיוכולות להציל נתונים מהרדיסקים שנשרפו ודברים כאלה קיצוניים,האם אתם מכירים או ניסיתים כאלו בעבר? תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.