תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה. נשרף לו הספק. הוא גרם בטעות לקצר והלך הספק. עכשיו הבעיה שהוא לא מבין בזה כלום והוא רוצה שמישהו מסמך יפתור לו את הבעיה. המחשב הוא מחשב ישן ואין לו מושג מאיפה. השאלה אם מעבדה של חנות מחשבים כלשהיא מתקנת מחשבים גם לאנשים שהם לא הלקוחות שלהם? או שאתם ממליצים על מישהו אחר שמתעסק בזה ושהוא מירושלים.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב , ראשית אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה . רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים שיש להם את אותו עכבר ש…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי לוח אם כזה Asrock AM2NF6G-VSTA יש לי בעיה בUSB הוא ממש איטי! וזה אמור להיות מהיר 2.0! העברתי שירים בנפח 1.8 גיגה לנגן,סאנדיסק סנסה C250--והוא תומך כמובן בUSB מהיר לקח בערך חצי שעה 20 דקות,זה מלאא זמן! למה זה ככה?? הלוח שלי תומך בתקן הזה של 2.0 איך זה כזה איטי?? וגם כשאני מחבר את הנגן קופצת הודעה קטנה בצד של המסך שזה מראה לי את כל חיבורי הUSB שלי במחשב ומה שמחובר אליהם ורשום לי שאפשר לנצל את הנגן ככה שיעביר דברים יותר מהר....
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 כרטיס מסך 7600GT ספק HEC 400TRT ורציתי לשאול כמה זמן המחשב יכול לעבוד זמן ברציפות? כמה ימים? כי המקס פעמים זה לילה אחד בשבוע וככה אני מכבה בערב כול פעם ואני רוצה להשאיר אותו כמה פעמים בשבוע בגלל ה EMULE ואני מפחד שישרף לי הרכיבים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב, הרכבתי כרטיס FireWire סטנדרטי, הדלקתי את המחשב, Win XP SP2 התחיל לעלות, בשלב שבו יש מסך שחור עם סמל Windows, ה Progras Bar הכחול למטה הוצג בצורה מעוותת (הפסים הכחולים שרציםם), והמחשב נתקע. שום דבר לא עזר, הסרה של הכרטיס, העברתו לסלוט אחר וכו' - בשלבי העלייה, הפסים הכחולים מתעוותים והמחשב נתקע. התקנתי את חלונות מחדש (כשהכרטיס בפנים), עלה תקין, לאחר ריסטרט מסודר נוסף, שוב אותה תופעה. פירמטתי לגמרי, התקנתי הכל שוב - כעת תקין, והכרטיס אפילו עובד :-) מישהו יודע מה פה קורה פה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים המסך עם הסבר מאוד ברור . מבקש לעדכן את הביוס או לבדוק דרייבר . עדכון ביוס עדיין לא עשיתי אך למצב בטוח אני יכול להיכנס ולהכניס את מערכת ההפעלה למצב Diagnostic Mode ולפעמים אני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה באופן נורמטיבי אך לאחר ביצוע כיבוי והדלקה למחשב המסך הכחול המעצבן הזה חוזר . ניסיתי להוריד כרטיס זיכרון אחד ועבדתי עם סלוט אחד ופעם זה עבד ובפעם השנייה לא . ניסיתי לבצע התקנה דורסת למערכת ההפעלה ( Repair Mode ) אבל כשהוא מגיע למצב של אתחול המחשב בשלב מסויים בהתקנה , המסך הכחול חוזר והוא לא נכנס בכדי להשלים את ההתקנה . אגב למי שזוכר אותי עם האשכול הארוך והמפרך עם ה GHOST והשחזור ( לבסוף הסתדרתי ) ואני מעלה בקרוב מדריך מפורט לביצוע פעולת השחזור לאנשים ש…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה - אין סאונד. המחשב שלי וגם כל תוכנה שהתקנתי כמו EVEREST לדוגמה, לא מזהים את הכרטיס קול.... כאליו הוא נעלם פתאום מהמחשב. אני אישית יודע שזה creative sb live 5.1 ולכן הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר וניסיתי להתקין, הדרייבר עצמו לא מזהה את הכרטיס. חוץ מאשכרה לפתוח את המחשב ניסיתי כבר כל מה שאני יודע אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קמתי עכשיו בבוקר הדלקתי את המחשב והמקלדת והעכבר אינם פועלים ! אתמול חיברתי MP4.... וזה עשה לי למטה UNIVERSAL BUS משהו ... ועכשיו הדלקתי את המחשב ... ואין מקלדת ועכבר גם PS2 וגםUSB ניסיתי להחליף בינהם לא עזר.... מה עושים ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן -.-" טוב אז אני ככה חדשדש פה מקווה להשתלב וכל השיט הזה =] קיצר ככה הכרטיס מסך עבד טוב והכל הממ הייתי בטיול למשהו כמו יומיים וכשה חזרתי הופה אין כרטיס מסך יענו המוניטור שמותקן על הלוח אם מתפקד במקום הכרטיס מסך אז בדקתי עם הוא מחובר והוא מחובר פתחתי את המארץ לראות עם יש איזה נתח שרוף או משהו כלום הכל כמו חדש החזרתי אותו הבעיה נמשכת מחקתי את הדרייבר דרך הDevice Manager והתקנתי מחדש והופה המסך על רזולוציה של 1024*1280 אבל זה מראה לי שהוא על 800*600 אוקי אני משנה רזולוציה ומחזיר והנה עבד אבל הבעיה נמשכת אחרי כל ריסטרט למחשב ואני צריך לעשות את כל הדרך הזאת כדי לסנכרן תכרטיס מסך עם המחשב כדי שהוא יעבוד טוב לא מצאתי שום בעיות אחרות שיכולות להיות שלא קשורות לכרטיס מסך עצמו…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הFAT32 לא יכול להכניס קבצים מעל 4 ג'יגה,יש אפשרות להגדיל את זה? :s05: אני פשוט ממש צריך את זה!! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ערב טוב קיבלתי לוח חלופי ל דיאפאיי שהיה לי והוא דיי גרוע, לוח של חברת אפוקס מדגם 8RDA+ ומשום מה הוא עושה לי בעיות בזיהוי כרטיסי PCI. מדובר בכרטיס קול שרכשתי, מכיוון שהלוח ישן ולא תקין הביוס שלו מתאפסים באופן קבע, קרה פעם אחת שהוא זיהה את הכרטיס אבל משם זה הפסיק. אני מאמין שמדובר בהגדרות של הביוס, החלפתי את החריצים ועדיין הוא לא מזהה דבר. יש הגדרה כלשהי בביוס שאני אמור לשנות ע"מ שהוא יזהה את הכרטיס, בוודאי שביטלתי את כרטיס הקול אונבורד שלא יהיו התנגשויות כאלו ואחרות. אשמח מאוד לעזרה ברק
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב. מאוורר המעבד שלי עובד לסירוגין ולצערי אין לי יכולת למדוד את טמפ' המעבד מפני שלוח האם שלי ישן קצת. בהגדרות הbios יש לי שתי אופציות normal ו-legacy אך גם בnormal הוא עובד לסרוגין . הייתי רוצה לבטל את "השליטה החכמה" ולגרום לו לעבוד תמיד. איך אני עושה זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם asus p4S800 האם אני צריך DDR1 אן DDR2 ? איך אני יכול לדעת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנינו מחשב חדש, והתקנו בו את מערכת ההפעלה בעצמינו. חיברנו את הרמקולים (creative, שניים קטנים וסאבוופר), ובכל זאת לא שומעים. עלי להתקין התקן שמע או משהו? מה עלי לעשות? ??? תודה על הקריאה moshe
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם HD של 160GB. עוד מהפירמוט עצמו הוא לא זיהה את כל הנפח שלו בזה שהוא רשם שיש רק 137GB. חשבתי שאני יסיים יתקין את התוכנה Partition magic וזה מה שיפתור לי את הבעיה כמו פעם אבל התוכנה Partition magic גם לא זיהתת לי את הנפח שחסר לי בהרדיסק. יש לי גרסה די ישנה של Windows שהיא הכי נוחה בשבילי לשימוש, אז יכול להיות שבגלל הגרסה הישנה הוא לא מזהה. אבל אם עוד משלב הפירמוט הוא לא זיהה לי אני מאמין שיש בעיה קצת שונה. בBIOS הוא מזהה לי את הרדיסק בשם Samsung HD160HJ.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 300 ג'יגה פיצלתי אותו לשניים כונן c-100 כונןd-200 בכונן D שמתי את כל השירים סרטים והעבודות שלי..השבוע הפעלתי את המחשב הוא עבד לאט ושבאתי להיכנס לכונן d לא יכלתי..הוא6 אמר שהכונן לא מאותחל וצריך לעשות לו איתחול..ואני לא רוצה לעשות את זה אני רוצה לשמור את כל הדברים..! איך אני יכול לשחזר את הכל?!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי גוף קירור למעבד + מאורר. אולי יש קשר ואולי לא, אבל אחרי שקיבלתי את המחשב בחזרה, שמתי לב שהתחילו רעשים כאלה , אתם בטח מכירים אותם, פעם שהיתה בעיית זיכרון והכבדנו על המחשב אז אם הפעלת קובץ סאונד מסויים או הרצת משחק, אז הסאונד נשמע כמשובש ואיטי. מה שמוזר זה שלמשל במשחקים ליתר דיוק משחקים כמו company of heroes או world in conflict , הפתיח עם כל הפרסומות נשמע רעוע ואחרי זה במהלך המשחק זה מסתדר. החמו?ר הוא שאם אני במצב של multi tasking אז כבר זה מתחיל להציק והכל איטי והסאונד הוא כאילו מצב משקף של העומס על המחשב. מעבד: P4 3.0 presscot זיכרון: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 8800GTS 320 MB שני הארדיסקים 80 ג'יגה WD אחד sata אחד IDE. זיכרון וירטואלי: 2.3 ג'יגה (היה 1.5 …
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי זקוק לעזרתם , קניתי מחשב חדש עם Asus m2a-vm hdmi עשיתי את כל ההתקנה המליאה מהדיסק ובכל זאת אני מקבל הודעת שגיאה על מצב הדרייבר של הפיירוויר , הודעה : אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) הסרתי התקנה והוא מייד הוסיף אותו שוב עם המצב הנ"ל . יש למישהו רעיון ? אגב לא ניסיתי לחבר מצלמה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו לא היה לי בעיה לצרוב על מדיות DVD+R בצורב ה GSA-H62N של LG שיש לי. עתה כאשר אני מנסה לצרוב עם מדיות DVD-R עם תוכנת NERO או ImgBurn הצריבה נעצרת כבר בהתחלה. (עם DVD+R אין בעיה). ראוי לציין: א. עם צורב ישן יותר במחשב הישן אני מצליח לצרוב בלי בעיה עם אותן מדיות. ב. ה GSA-H62N הנו צורב חדש לגמרי שקנית ממש בימים אלו יחד עם מחשב חדש. אנא עזרתכם דני
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הכרטיס הוא מסוג nvidia geforce 4 וכשאני מחבר את הכרטיס ומדליק את המחשב כתוב על המסך- "no signal" אני רוצה לדעת פשוט אם הכרטיס נשרף או שהבעיה היא בתוכנה... המאוורר הקטן לא עובד כשהוא מחובר לכרטיס וגם כשהמאוורר מחובר למקור מתח אחר ועובד הבעיה נמשכת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן יציאת הS-VIDEO הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר, הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני מסיק שיציאת ה S VIDEO לא תקינה בדקתי את המחשב עם כל הטלוזיות בבית שלי והתוצאה אותה תוצאה. החלטתי לנקות את כל המחשב, הוצאתי את כל מה שהיה במארז ניקיתי מאבק וכו'. חיברתי הכל מחדש ומאז גם היציאה הדיגיטלית (הלבנה) בכרטיס המסך לא עובדת …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ,אך אני מעוניין לא לפרמט ולהחזיר את הארדיסק כמו שהוא היה לי amd chipest nvidia החלפתי למעבד אינטל chipest sis האם יש אפשרות להסיר דרייברים בדרך כלשהיא מבלי להכנס לוינדאוס? למשל:hirens boot cd תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-