תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). כמו כן, אני לא בטוח שהSSD המותקן אצלי כ expresscache עובד כראוי, כיוון שע"פ מנהל המשימות הוא תמיד ב-0% שימוש. מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים. יש בידי כמה דיסקטים ישנים 5.25 אינץ' שבתוכם מוקלד חומר רב ערך בשבילי. אין לי כל מושג איך אני יכול להעתיק את החומר אל מדיה דיגיטלית קובנציונלית, שיהיה לי אפשרות לערוך את הטקסט וכו'. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי, כאן או בתיבה האישית.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP מתוך USB ומקבל את ההודעה שבכותרת הורדתי את הקובץ הזה בנפרד והחלפתי אותו בקיים ועדיין זה קורה יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה לי בעייה באפליקציית הטלויזייה של ALL IN WONDER128. כאשר אני סוגר את הישום, התמונה נשארת על המסך והישום לא נסגר ("not responding"). לא ניתן גם לסגור את היישום תחת task manager. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל היא נתקלת בבעייה בהסרה (קובץ בשם "ctor.dll" חסר ומונע את המשך ההסרה). העתקתי את הקובץ מתיקיית ה SYSTEM לתיקייה של ATI ואז ההסרה פשוט נתקעת (גם ב SAFE MODE). כאשר פונים ל ATI הם חוזרים בדוא"ל קבוע שאומר "תתקין מחדש והכל יסתדר". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP1. הדרייברים של ATI הם העדכניים ביותר 6.13.3279.0. תוכנת המולטימדייה היא גירסה 7.2 (MMC). מישהו יודע אם יש UNINSTALLER ל MMC או לחילופין איך מסירים ידנית?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כונן נייד של WD. הכונן הוא 2.5 אינץ, ולא מצריך חיבור חשמל נפרד מעבר לחיבור הUSB - או שזה לפחות מה שהחברה טוענת. בפועל, הכונן הזה פועל בסדר גמור בכל היציאות האחוריות, כלומר אלה המובנות בלוח, אבל מסרב לפעול כשאני מחבר אותו ליציאות הקדמיות. כשפניתי לWD, הפנו אותי לסעיף FAQ שמתייחס לסוגייה הזו, וכל מה שהוא מציע זה לבדוק את הכונן על יציאות אחרות, ואם הוא עובד שם (וכאמור הוא עובד) אז הסיבה היא כנראה זרם נמוך מדי. פניתי בינתיים גם ליצרן של לוח האם (ABIT, הלוח הוא IP35-E) עם אותה שאלה, אבל רציתי לשאול גם פה - זה הגיוני מה שWD טוענת? יש לציין שהתקנים אחרים, כגון נגני מדיה ניידים, זכרונות פלאש והפלאפון שלי עובדים מצויין גם על הפורטים הקדמיים.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
Few days ago i have encountered some problems with my win xp pro, so i installed the home edition and for some reason games that used to work don't work on it. I get this msg that says the application is not legal on win32 or something like that. Do you have any idea what could've caused it? P.S. sorry bout writing english but appearantly this windows wont let me write in hebrew even though its a completely hebrew version.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב לאחר הרבה זמן שהוא עבד. היום כשאני נכנס למחשב הוא נעצר במסך השחור. אני מכניס דיסק ווינדוס כדי לנסות שחזור (מה שלא הצליח). מנסה לפרמט ופתאום רואה שאין אפשרות כי המחשב לא קורא את ההארד דיסק. איך אני יודע שהוא לא קורא? יש לי שני הארדיסקים את הטרה וחצי הוא כן קורא ואת הרגיל לא (עם המערכת הפעלה). מה עושים במצב שכזה? השגיאה היא:
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קיבלתי מייל מAMD שיצא עידכון לדרייברים לגירסה 13.4 ואצלי מותקן 13.1 יש לי 7870XT הלכתי לקישור http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx ומצאתי רק את האפשרות ATI 7XXX (LEGACY) אין לי את גירסת הלגסי אז הלכתי לאפשרות Auto detect and install זה הביא אותי לפה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx הורדתי את AMD Driver Autodetect והרצתי אותו... ואז הוא נתן לי שגיאה... תמונה: '>http://upng.co.il/uploads/d8a132be0f6a7d5698c22c305fb8ca2f.png"] '>http://upng.co.il/uploads/c341512a6d9f879bd24f332dfd267b17.png"] ההורדה לא מגיבה כמו שאתם רואים... מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה אני וחבר שיחקנו ביחד במשחק מחשב,והמחשב נתקע בפיתאומיות והתכבה! הדלקתי אותו והוא נתקע במסך שמראה את הרקע של המחשב ללא אייקונים וללא Toolbar לאחר מכן ניסיתי דרך Safe mode גם נתקע ללא אייקונים וניסיתי גם שחזור מערכת דרך הsafe mode לא הצליח נתקע באמצע לפרק זמן של יותר משעתיים. בקיצור ניסיתי לפרמט,ובמסך שכתוב-Press any key to Boot from CD.. לחצתי על כפתור כמובן והוא נתקע על המסך הזה (אפילו חיכיתי עוד שעתיים נוספות זה עוד נשאר תקוע) מה אני יכול לעשות לעזאזל? (אגב פתחתי פה כי כמעט בטוח 99% שזה בעייה חומרתית) יש מצב זה ההארד דיסק? או התחממות ייתר של חלקים?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ! אני חדש פה ואני צריך עזרה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ ATI 4800 ל ATI radeon HD 3870 x2 גם שדרגתי את Catalyst לגירסה הכי חדשה ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) ופשוט כל פעם שאני מדליק את המחשב המחשב עושה 2 עד 3 ריסטרטים עם קווים על המסך !!! אחרי 2 או 3 רסטרטים הכל מסתדר !!!! והכל עובד מצויין ולפעמיים ויסטה מראה לי את ההודעה הבאה This problem was caused by ATI Graphics Driver, which was created by ATI Technologies, Inc.. There is no solution for this problem at this time עכשיו הנתונים של המחשב שלי מעבד - Phenom X4 9950 Black Edition מאוורר למעבד- Zalman CNPS-9500A CU LED לוח אם - + gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2 Patriot…
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שאני מתקין את הווינדוס ולוחץ F6 להתקין את הRAID הוא לא נותן לי.אלה רקF2 מה זה F2? מה זה מתקין?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא תחנת עריכת וידאו. הלוח שלי הוא ASUS P4C800 E DELUX. מחוברים אליו : פריימרי מסטר- דיסק 120GB. סקנדרי מסטר- צורב DVD סקנדרי סלייב- דיסק 200GB. יש לי על הלוח גם עוד חיבורים של SATA- על שניהם יש דיסקים של 200 GB כל אחד. קניתי דיסק חדש, גם SATA של 250 GB, ואני רוצה לחבר גם אותו. אמרו לי שניתן לחבר אותו ל 2 חיבורי ה SATA שיש על הלוח, למרות שהם מיועדים ל RAID, אך צריך לבטל את האופציה של RAID, ואז המחשב יזהה אותם כאילו דיסק רגיל נוסף. ניסיתי ולא הצלחתי. באפשרות ה RAID עשיתי NO, שיחקתי עם הגאפר בדיסק עצמו ולא עוזר. יש לי בעיה דחופה ואני חייב להמשיך לעבוד. מה אני עושה ? אשמח לעזרה מהירה בנושא ממבינים. (אלא שמכירים את הביוס של אסוס - אשמחח אם תדריכו או…
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהגיע עם ווינדוס 8.1 כשהיה אפשרות לעדכן לווינדוס 10 עדכנתי אותו מאז המחשב ממש איטי ולכן אני רוצה להחזיר אותו לווינדוס 8.1 צרבתי את הווינדוס לusb שאני עושה לו התקנה הוא רושם לי לא נמצאו מנהלי התקנים יש לי אפשרות לעשות סריקה מחדש שגם בסריקה הזאת לא נמצא מנהלי התקן או עיון יש דרך להוריד את מנהלי ההתקנים איך אני מתקדם מכאן?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי, אתמול קיבלתי את הספק החדש שלי (Topower) ולכן היום העברתי את הספק שהיה אצלי (FSP-350 GTF) למחשב של אח שלי: Sempon 2600+ Epox 8RDA+ PRO כונן קשיח 80 GB של היטאצי וכונן קשיח 20 GB של WD (שאר הדברים לא נראה לי משנים) בכל מקרה, המחשב סירב לעשות POST אחרי החיבור. בהתחלה חשדתי בזיכרונות- זה לא קשור. הסתכלתי על ה POST CODE והוא 75. לפי החוברת של הלוח זה השלב של זיהוי התקני ה IDE. ניתקתי את הכוננים הקשיחים- והמחשב עושה POST. מה לעזעזל הולך פה? ??? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב חדש מעבד אינטל D930 זיכרון RAM 1G כרטיס מסך ASUS 7600GT התקנתי SIMS לא מזמן ולאחורנה תוך כדי משחק מסך מתחיל להבהב - שחור / כחול ללא הפסקה. לחצתי על כפתור sleep ואז הופיעה לי הודעה "parser message - Value creation failed at line 903" ורק אחרי לחיצות מרובות מחשב נסגר . כמובן שפתחתי לא היתה בעיה במסך. אין לי בעיות אחרות איתו. בחיפוש כאן מקומות נוספים לא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה . מה לעשות תודה על כל עזרה חג שמח אם זה לא הפורום המתאים מצטער - לא להתנפל , ותעדכנו אותי להייכן העברתם משה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אנשים חביבים. קיבלתי היום את גוף הקירור שהזמנתי (ALX 800) ולאחר ההתקנה ה BIOS לא מבצע את ה POST. במקום זאת אני מקבל סדרה קבועה של צפצופים ארוכים מה BIOS . לוח האם בו אני משתמש הינו GIGABYTE 7N400 PRO2 שמצויד ב BIOS של PHOENIX . כאשר הסרתי את המעבד מהלוח אין כל צפצופים (כל החלקים מחוברים מלבד המעבד) וכאשר שום חלק לא מחובר מלבד המעבד אני מקבל את הצפצופים הנ"ל. האם רחמנא ליצלן ה AMD החביב שלי נפטר? ניסיתי לאפס את ה BIOS אך גם פעולה זו לא שינתה דבר... האם ישנה עוד תקווה? אם לא הלוויה תצא ....... בתודה מראש COBRADRAGON נ.ב אין על המעבד שום סימן לנזק פיזי... הוא נראה כמו ביום שבו הוא נולד...
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היו לי מסכים כחולים אחרי שעה של עבודה על המחשב כשאני משחק משחקי מולטי פלייר וזה מעצבן שיש תמסך הכחול הזה קיצר עשיתי פורמט המסכים הפסיקו אבל במקומם המחשב נתקע לי אחרי חצי שעה של עבודה עם משחקים, נתקע לא זז מסך דומם בדקתי את הזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254733.0 שמתי לב שכל פעם שהוצאתי אותם הם היו רותחים אז שמתי מאוור על הזכרונות והחלפתי ספק כוח נראה כיאלו הבעיה נפטרה אבל לאחר כמה זמן המחשב מתכבה לי מול הפנים ובשביל להדליק אותו אני צריך להוציא את הכבל של החשמל ולחבר אחרי איזה דקה ולהדליק (בדקתי את הארד דיסק זה לא הבעיה) (בדקתי טמפרטורה של מחשב כשאני משחק וזה לא חריג) עריכה הminipump http://rapidshare.com/files/29235171/Mini050307-01.rar
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי היום התחלתי לשחק ופתאום קרה משו בלתי צפוי כמו שקרה לי בעבר עם כרטיסי NVIDIA אבל אני רואה שלא פסחו גם על ATI The ati2dvag display driver has stopped working normally. Save your work and reboot the system to restore full functionality. Tye next time you reboot the machine a dialog will be displayed giving you a chance to upload data to Microsoft. קודם הוא הציג לי את ההודעה הזו,עכשיו הוא סוגר ישימים וזורק אותי לDESKTOP זה קורה ב: COH,BF2 FEAR אי אפשר לשחק בו בכלל יש מצב שבו רואים רק את הכוונת אבל אין כלום חוץ מזה CARBON מראה כול מיני פאקים (ראה תמונה) בעבר הצלחתי לסדר את הבעיה עם הAPRTURE SIZE בלוח שהיה לי שבוסס על AGP,זה עבד שם אבל אין על הלוח שלי APARTURE SIZE או SIDE…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה. זה התחיל ממזמן אבל עכשיו זה כבר ממש חמור. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 2 Mx/Mx400 והבעיה היא כזאת: בעבר יכלתי לשחק במשחקים האלו ולא הייתה שום בעיה. כאשר אני מתחבר\פותח שרת של קאונטר המחשב פשוט נתקע, העכבר לא זז, התמונה קפואה והמקלדת לא מגיבה. המשחק עובד רק כאשר אני מפעיל אותו בSoftWare Mode. אבל הוא עובד נורא לאט ולא טוב. מה הבעיה? האם אפשר בכלל לסדר אותה?
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הפרעה בקול המחשב בזמן צפייה ישירה(לא משנה איזה דפדפן בכולם) מתי שאני נכנס למצב מסך מלא במצב רגיל אין הפרעות בצפייה בקובץ וידאו במחשב עצמו אין בעיה רק כשאני מנסה לצפות וידיאו בצפייה ישירה במסך מלא בלבד הוא עושה הפרעות בקול יש רעיונות ? במחשב שלי מותקן וונדוס 7 אולטימייט מעבד dual-core cpuE5300 2.60Gz 4GB זיכרון פנימי של DDR2 כרטיס מסך של GFORCE 450 GTS הארד דיסק 1Tb כרטיס קול משולב עם הלוח אם אול כדי לי לחבר כרטיס קול חיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל של OverClocking ואיפוס הביוס החלה אצלי תקלה מוזרה. לאחר זמן מה של עבודה המסך מפסיק לעבוד ולפעמים רואים אות בטלויזיה. אבל, לאחר זמן מה אין תגובה. וכן, אחרי איתחול זה גם קורה, מיד לאחר האתחול המסך מחשיך והנורית נדלקת (לא רואים אפילו את מסך הביוס) אבל, שומעים את הצליל שהווינדווס עולה. הכרטיס מסך שלי הוא ASUS Radeon 4870. כל שאר המפרט נשאר... שלחתי את הכרטיס מסך ל-KSP והם בדקו אותו והוא תקין. הטמ"פ שלו היא סביב 55 מעלותץ אני מבקש רק מאנשים שיודעים על מה הם מדברים להגיב, תודה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים למשל שאני משחק CS (שיכול לעבוד על כל מחשב) עושה לי בעיות עם החומרה המסך נהיה שחור, לפעמים מסך כחול, ריסטארט. אני כבר לא יודע מה לעשות, שום משחק לא עובד לי על במחשב... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-