עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shilo Abutbul !,

יש לי בעיה במשחקים למשל שאני משחק CS (שיכול לעבוד על כל מחשב) עושה לי בעיות עם החומרה המסך נהיה שחור, לפעמים מסך כחול, ריסטארט. אני כבר לא יודע מה לעשות, שום משחק לא עובד לי על במחשב... תודה לעוזרים

2. Started by gab,

אני מקבל את החלון של של מצב בטוח וכו.... וברגע שאני בוחר כל דבר המחשב מבצע ריסטרט ישר ומגיע שוב לחלון של התפריט של מצב בטוח שוב... מה זה יכול להיות? ???

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. Started by Shlompy,

שלום אנשים. לאחרונה צצה לי בעיה עם הדיסק. קופצת לי שגיאה בווינדווס Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault כמו כן יש הודעה דומה מה BIOS כשמדליקים את המחשב. בבדיקה עם SEATOOLS (דיסק של SEAGATE) הוא לא מראה פירוט מי יודע מה, אלה רק רושם S.M.A.R.T FAILD HDD SCAN ו SPEEDFAN מראים לי בעיה שקשורה לסקטורים פגומים. לא הבנתי אבל לפי הנתונים שרשומים, עד כמה זה חמור. בכל מקרה אני כרגע כבר כמה שעות עושה גיבוי דרך הרשת, לא יצא לי לנסות SCANDISK או משהו דומה. האם זה תחילת סופו של הכונן? האם כדאי לבטל את ה SMART ב BIOS? (כי אין בעיות שאני שם לב אליהן) והכי חשוב, הכונן עדיין באחריות דרך אייבורי, האם האחריות מכסה תקלה כזו למרות שהכונן עצמו עובד ללא בעיות? תודה! [attachment de…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by felixb,

שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by yaronmina,

שלום לכולם ! יש לי בעייה במחשב ואשמח אם תעזרו לי... כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועושה רושם שהכל עובד אבל אני רואה מסך שחור ! עשיתי את הפעולות הבאות ולא עזר : 1. החלפתי כרטיס מסך (ב - AGP) 2. ניסיתי להתקין כרטיס מסך ב - PCI כמו שאני מבין את התקלה כנראה שמדובר בבעיה בלוח האם. יש לכם איזה רעיון ????

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by snop,

שלום ! אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר. אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות. ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר. זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי : מעבד E6600 2.4GHZ, כרטיס מסך X1900XT 512MB, לוח אם ASUS P5WDH DELUXE, דיסק קשיח 250GB, זכרונות 1GBx2. מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ? אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו…

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by mor_anter,

חייב עידכון ביוס ללוח של asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים רק נקסט נקטס וזה מתקין משהו פשוט מי שימצא לי יבורך

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by yair71,

עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77,440 Halacpi.dll 12-Mar-2002 …

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  9. עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by fx-57,

לא יודע מה עובר על המחשב שלו. אבל פשוט המחשב עובד חרא, נתקע, בקושי עושה מה שהוא צריך. אחד המאווררים (כרטיס מסך,מעבד או ספק כוח) מרעישים ומחרישים את כל הבית בצורה נוראית. המעבד מגיע ל52 מעלות (P4 2.4 533MHZ 512KB) בלי מאמץ. ההארד דיסק עושה רעש כאילו היה חלול. () והכי מרגיז אותי - אני שומע עם סבא שלי מוזיקה במחשב והמוזיקה מקרטעת באמצע. יש כרטיס רשת אלחוטי שעובד מעולה בכל מחשב חוץ מהמחשב של סבא שלי, הוא פשוט מחליט לעבוד פעם אחת, אחר כך הוא לא עובד עד שלא מעבירים אותו חריץ PCI ומתקינים לו את הדרייברים מחדש. מה לעזאזל קורה כאן ומה צריך להחליף פה?? אם יש שאלות אני אענה. המחשב נקי מלכלוך. עבר פרמוט ב-3 שנים האחרונות כ-10 פעמים. אם אתם יודעים מה הבעיה המדויקת תגידו לי,…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by tomerA,

יש לי בעיה במחשב הנייד שלי. לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב עולה עד השלב שאפשר להכנס לbios ואז עושה ריסט ונדלק שוב. כשאני מנסה להכנס לbios הוא עושה לי צפצוף ארוך ונכבה שוב פעם. -הצפצוף אומר שיש בעיה בחומרה של המחשב? -אם זה חומרה איזה חלק סביר שנדפק?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by ביצה,

אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by ohadglass,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם HDMI (טלויזית LED חדשה ואיכותית) רואים על הפנים. כשאני עושה מסך כפול במחשב עצמו רואים הרבה יותר טוב. כשאני מפעיל את זה מהמחשב הנייד רואים הרבה יותר טוב. יש לי מעבד i3 והכרטיס מסך מובנה בלוח אם אם זה קשור. כבר שבוע מתעסק עם זה ולא מבין איפה הבעיה.

14. אז הבעיה היא כזאת... החלפתי קירור ל88GT שלי והחזרתי והכל סבבה אבל לא ראו כלום על המסך.. ניסיתי לחבר את ה7600GS וכן ראו על המסך... האם הבעיה היא באמת ב8800GT? רק החלפתי קירור, מה כבר קרה לו? *ראיתי מין ג'אמפר כזה, יש מצב צריך לעשות איתו משהו לאחר החלפת קירור? תודה על העזרה.. זה דחוף!

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  15. וגיסי כבר הלך שתי ספקים אחד התפוצץ לו במחשב(גנרי) ואחד פשוט נשרף(גנרי) והשלישי פשוט מתכבה כזה(של HEC) שלושתם 400W מה נראה לכם הבעיה? יש לו 3 הרד דיסקים (2 סטא אחד אידי)-40 מעלות +- 3GHZ של אינטל (הוא לא יודע איזה )-50 מעלות 2 כוננים-צורב ודיוידי כרטיס רשת כרטיס טלויזיה ולוח שהוא לא יודע איזה.. -40 מעלות... כל המעלות במנוחה

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by assaf990,

חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by BoobsToch,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. אחרי שמצאתי קבלים נפוחים (ומסכים כחולים) במחשב המשרדי בבית החלפנו את הלוח אם ואחרי שפפתרתי את שאר הבעיות זו היחידה שנשארה יש לי זיכרון חדש 2GB של קרוסאייר (חדש הכוונה נקנה ביום חמישי) הבעיה היא שלא משנה באיזה סלוט אני אכניס אותו המחשב לא עולה (אין תצוגה) ברגע שהכנסתי זיכרון ישן שהיה לי (512MB של חברה לא מוכרת) המחשב עובד מעולה ניסיתי להכניס את הזיכרון החדש ביחד עם הזיכרון הישן שעובד אבל המחשב עדיין לא עולה האם אפשר להיות בטוח שהזיכרון החדש מקולקל? בנוסף הכנסתי זיכרונות אחרים (ישנים, שעובדים בטוח) ביחד עם הזיכרון שעובד והמחשב לא עולה בשום קונפיגורציה מלבד זיכרון אחד בלבד הלוח אם הוא P41ES3G ויש לי אותו גם על המחשב השני בבית שעובד יופי עם 2 סטיקים של 2GB אגב, מישהו שם לב ש…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  19. האם מותר להשאיר כבל USB או כבל FireWire מחובר למחשב, כאשר המחשב פועל מבלי שהוא יהיה מחובר למכשיר? האם הדבר עשוי לגרום לבעיה במתח או לקצר?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by דודי הסטלן,

לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מחמת הספק. לבעייה: הורדתי קובץ של 4.5 ג'יגה, הבעייה היא שאני לא יכול לעשות לו EXTRACT כי יש בעייה עם מערכת קבצים של FAT32 שלא מתעסקת עם קבצים בגודל שכזה, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח את הקובץ בלי להעביר למערכת קבצים NTFS, כי אני ממש לא רוצה לעבור למערכת קבצים כזאת מכל מיני סיבות שלא ניכנס אליהן עכשיו... אם למישהו יש פיתרון בשבילי אני אודה לו מאוד אני ממש מיואש מזה כבר זה קובץ שהרבה זמן ניסיתי להשיג ועכשיו אני לא מצליח לפתוח אותו... תודה מראש לעונים, דודי.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by tiktoka,

שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  22. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי בעיה של תקיעות מוזרות של המחשב...כשאני מפעיל תוכנה קלה או משחק קל זה נקתע ועל משחקים נורמליים אין מה לדבר הולך תקוע רצח לפני שעשיתי OC והתקנתי NORTON ANTI VIRUS +FIRE WALL התקיעות האלה לא היו אז ככה זה המפרט שלי AMd sempron 2800+ 512ddr Gigabyte k7 nf 2 ultra geforce 6600GT מה יכולה להיות הבעיה ושוב אני מזכיר שלפני כ חודש הבעיות האלו לא היו אה..ואין לי ספיאוור במחשב ולא וירוסים כבר בדקתי

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by redead,

פתאום המחשב שלי מסרב לתת לי להשתמש בדיסק און קי, ניסיתי כבר 2 שונים ובמחשב אחר הם עובדים טוב. מה שקורה זה שאני מכניס את הדיסק-און-קי ( וכן ניסיתי גם כמה שקעים שונים) ובהתחלה הוא פותח את החלון שלו אבל אחרי כמה שניות הוא פשוט תוקע אותו! האור בדיסק און קי מהבהב וזהו אני לא יכול להשתמש בו יותר כי הוא תוקע את החלון EXPLORER שלו.. לא יודע מאיפה פתאום משום מקום צצה לי הבעיה המעצבנת הזאת... אלוהים כמה שנמאס לי מהמחשב הזה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה : אחרי שהתקנתי עדכוני מערכת הפעלה האחרונים של מיקרוסופט לפני כמה ימים. אני עובד עם מערכת ההפעלה WIN XP 32 SP3 ומותקן עליה ESET NOD 5 SMART SCURITY . משום מה מאז העדכונים המחשב שלי מנותק מהעולם לגמרי ואני מקבל הודעת unrichble host לכל ping שאני מבצע מהמחשב . כשהרצתי את תוכנת ה winsockfix הקשר התחדש אבל ה eset נדפק ונתן הודעה באדום שחלק מההגנות שלו לא פעילות. ביצעתי לו REPAIR ועכשיו ה ESET תקין אבל הבעיה של הניתוק מהעולם חזרה. נסיתי את זה כמה פעמים וזה כמו חתול ועכבר בעיה אחת נפתרת והשניה חוזרת. רעיונות מישהו ??

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by bennnn,

שלום,היום לא עשיתי כלום מיוחד במחשב,פתאום מסך כחול,אחכ המחשב לא עלה. שמתי את הדיסק של הווינדוס להתקין שוב,ואחרי שהסט אפ טען את כל הנתונים הוא רשם שאין אף הרדיסק מחובר למחשב,ליברתי טוב את ההרדיסק שוב להיות בטוח. הרדיסק של 500 גיגה.מלא חומר חשוב יש לי עליו והוא לא מגובה. בבוט כן אני רואה את ההרדיסק וכן יש רעש ממנו שאני מפעיל את המחשב.האם ההרדיסק הלך? מה האפשריות? אגב הוא בן שנה!!![br]פורסם בתאריך: 28.02.2010 בשעה 21:59:25 מישהו???זה ממש חשוב לי.אני אובד עצות 500 גיגה של חומר היו שםם היה מפוצץ

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים