תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הלכתי לחבר וחיברתי אצלו דיסק או קי אך המחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הביעה? נכנסתי ללוח הבקרה להוספת חומרה חדשה אך הוא זיהה חומרה חדשה. אצלי המחשב מזהה אותו מיד.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שאני מתקין את הווינדוס ולוחץ F6 להתקין את הRAID הוא לא נותן לי.אלה רקF2 מה זה F2? מה זה מתקין?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי אני חדש פה, חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי מקרה שדומה לשלי אפילו בנושאים הנעוצים אז הנה: המחשב שלי בן 4-5 שנים ולא עדכנתי אותו בכלום מאז שקניתי אותו חוץ ממאווררים (קניתי מאייבורי ) לפני כמה זמן התחילו לי קטעים שכשאני משחק במשחקים אז המחשב היה נתקע ועושה ריסט - בהתחלה הייתי מוריד את הדרישות אבל בסופו של דבר זה גם לא עזר. בדקתי עם האוורסט אחרי כמה זמן וגיליתי שהמעבד שלי פעל על 50 ומשהו מעלות, הבנתי שזה לא טוב אז בדקתי בתוכנה את ספק הכוח (שכנראה פועל כמו שצריך) אז הלכתי וקניתי שפורפרת משחה תרמית/טרמית: פתחתי, מרחתי ועדיין המעבד פועל בטמפרטורת השמש קניתי מאוורר חדש עכשיו EVERCOOL BUFFALO - עליו מרחתי יותר משחה (תוך כדי התחשבות בעובי המריחה ושלא ייצא מה"ריבוע" המיועד). חי…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום.. הדלקתי את המחשב והמחשב פועל ולא רואים במסך (ז"א המאוורים עובדים), מה יכול ליהות הבעיה? המסך תקין ב100%,זה רק כרטיס מסך יכול ליהות או שיש עוד דברים?(זה כרטיס מסך מובנה על הלוח)
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קש…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב לפני משהו כשבועיים והמחשב הוא מחשב גיימינג להריץ משחקים כבדים וכאלה עכשיו אני משחק CRYSIS פתאום המחשב נכבה ולא נדלק פתחתי את המארז ולפי מה שראיתי לא נשרף כלום ולא היה ריח של שרוף ולא יודע למה יש לי תחושה שזאת בעיה בספק אני לא יודע את הפיתרון אבל אני רוצה לנסות לאפס את הBIOS אולי זה יעזור אז תסבירו לי פה איך לאפס את הBIOS בלי להדליק תמחשב נראה לי צריך להוציא תסוללה אבל העדפתי לא לקחת סיכון אם יש למישהו פיתרון אחר אז שירשום כאן בבקשה וגם תרשמו לי פה דרך לאתר את מקור הבעיה כי אין לי כוח לקחת אותו לטכנאי אלא אם כן אין ברירה
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה כל המשחקים במחשב שלי לא עובדים (tony hawk 2, need for speed underground, sonic heroes ועוד), או שאחרי שנכנסים אליהם המסך נהיה שחור, או שיש דו"ח שגיאה של ווינדוס כשניסיתי להיכנס ללגו סטאר וורס הייתה לי הודעה שהכרטיס לא תומך בפיקסל שיידר 1.1 הכרטיס שלי הוא radeon a9200. יש משהו לעשות בנידון? והאם הכל קשור בכלל לפיקסל שיידר הזה? תודה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היו לי מסכים כחולים אחרי שעה של עבודה על המחשב כשאני משחק משחקי מולטי פלייר וזה מעצבן שיש תמסך הכחול הזה קיצר עשיתי פורמט המסכים הפסיקו אבל במקומם המחשב נתקע לי אחרי חצי שעה של עבודה עם משחקים, נתקע לא זז מסך דומם בדקתי את הזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254733.0 שמתי לב שכל פעם שהוצאתי אותם הם היו רותחים אז שמתי מאוור על הזכרונות והחלפתי ספק כוח נראה כיאלו הבעיה נפטרה אבל לאחר כמה זמן המחשב מתכבה לי מול הפנים ובשביל להדליק אותו אני צריך להוציא את הכבל של החשמל ולחבר אחרי איזה דקה ולהדליק (בדקתי את הארד דיסק זה לא הבעיה) (בדקתי טמפרטורה של מחשב כשאני משחק וזה לא חריג) עריכה הminipump http://rapidshare.com/files/29235171/Mini050307-01.rar
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
התקינו לי בחנות את המעבד, לוח וזיכרונות החדשים (E8400, EP45DS3L, 4G). ומאז קורים 2 דברים- או שאני מפעיל את המחשב ופשוט לא עולה כלום וכתוב- Disk boot failure, insert system disk and press ok או שהווינדוס פועל (לא קורה מה שקרה למעלה), אבל יותר מאוחר כונן G:\ (שהוא ההארדיסק השני שלי), פשוט נעלם וצריך להפעיל את המחשב מחדש. 2 הבעיות מסתדרות רק כשאני פותח את המארז ונותן כמה לחיצות על הכבלים משום מה... מה הבעיה פה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אז ככה... נכנסתי לאיי סי קיו ואז האיי סי קיו שאל אם אני רוצה לעדכן אותו לגירסה החדשה... לחצתי אישור ואז זה עידכן אחרי זה ניסיתי להתחבר וזה לא הולך.... תגובות....
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי היום את ה SSD החדש שלי. לפי בנצ'ים שבדקתי במקומות אחרים מהירות הקריאה והכתיבה האקראית וה IOPS אמורה להיות קרוב לכפולה ממה שאני מקבל. אני עם חומרה יחסית ישנה, אבל אני לא חושב שהיא אמורה להגביל את המבחנים הספציפיים האלה בצורה כזו. 3770K, Z77A-G43, 4X4 GB DDR3 הבנצ'ים שלי: https://imgur.com/ibeMHQe נקלתי בחיפושים באנשים בודדים עם בעיות דומות, אבל ללא פתרונות קונקרטיים. האם למישהו יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי במנהל הגדרות אינפרא אדום פעיל מה זה נותל לי איך מפעלים אותו הלוח שלי זה ga-k8nf-9 גיגביט
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם? ישנה נורה דולקת על לוח האם+הכוננים והמאווררים פועלים ניקיתי את תושבת כרטיס המסך ( -PCI-E LEADTEK WINFAST 7600GS ?) המאוורר של כרטיס המסך פועל החלפתי מסך+כבל אך לשווא אין לי כרטיס נוסף מה עושים? תודה
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון מופיעים לי בלו סקריננס של ווינדואס על המסך ככה פיתאום בלי שום הודעה מוקדמת אני יודע שיש איזושהיא דרך לנתח את זה ולדעת מאיפה נובעת הבעיה! מה עלי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פורום יקר שלום, הבעיה שלי היא: אני שחקן קאונטר סטרייק (זו כבר בעיה - מי שלא יודע זה משחק מחשב מרובה משתתפים) איך זה מתקשר לפורום? ככה עד לפני כשבוע הכרטיס מסך שלי היה GeForce4 mx440 64 mb הכל היה יפה וטוב.. שבוע שעבר החלטתי לפנק את עצמי בכרטיס חדש GeForce FX5700 256mb התקנתי את הכרטיס... והופתעתי לראות שהביצועים פחות טובים מאשר הכרטיס הקודם.. זה מתבטא ב fps drops. ניסיתי לשים את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך... כם את הדרייבר החדש ביותר ניסיתי ... לא עוזר! עזרה בבקשה!!!!
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המחשב שלי התחיל כל הזמן להפעיל את עצמו מחדש באמצע שאני משחק במשחקים מסויימים אז ניסיתי לשאוב אותו כדי לפתור את הבעיה והחלפתי אפילו את המשחה התרמית שלו אבל משום מה הוא התחיל לתפקד לי יותר לאט בטעינות של משחקים ובמשחקים עצמם או בכל דבר אחר כמו סרטוני וידאו באינטרנט ולפעמים הוא עדיין הפעיל את עצמו מחדש אבל בזמן האחרון לא. עשיתי אפילו סריקת וירוסים עם כמה תוכנות וזה שיפר את הביצועים שלו קצת אבל הם לא טובים כפי שהיו לפני שהתעסקתי איתו.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מחמת הספק. לבעייה: הורדתי קובץ של 4.5 ג'יגה, הבעייה היא שאני לא יכול לעשות לו EXTRACT כי יש בעייה עם מערכת קבצים של FAT32 שלא מתעסקת עם קבצים בגודל שכזה, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח את הקובץ בלי להעביר למערכת קבצים NTFS, כי אני ממש לא רוצה לעבור למערכת קבצים כזאת מכל מיני סיבות שלא ניכנס אליהן עכשיו... אם למישהו יש פיתרון בשבילי אני אודה לו מאוד אני ממש מיואש מזה כבר זה קובץ שהרבה זמן ניסיתי להשיג ועכשיו אני לא מצליח לפתוח אותו... תודה מראש לעונים, דודי.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חברים. אבקש עזרתכם- יש לי כונן קשיח חדש בלי מערכת הפעלה. אני מעוניין להעביר אליו גוסט של דיסק אחר, קטן יותר. האם זה ריאלי, אפילו שיתפוס חלק יחסי מהדיסק החדש? המטרה הסופית היא להרחיב את הדיסק הישן הקטן עם מערכת ההפעלה, כך ש"יבלע" את החדש לתוכו ויהיה לי אותו דבר מקודם רק גדול בהרבה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, נשרף לי הארד דיסק הנוכחי, 80gb Ide 7200 rpm 8mb buffer, by Wd חיברתי במקומו הארדיסק של Quantom Firebell 4500RPm, משהו נוראי בקיצור, חיברתי תהארד דיסק השני, פירמטתי אותו, הרצתי לבדקה סתם AquaMark, הציון שקיבלתי היה 11000, כשעם ההארד דיסק הקודם קיבלתי 55000 המחשב שלי בחתימה. האם ההארד דיסק יכול לפגוע כל כך בביצועים??? תודה או שאולי הרסתי עוד משהו? |: מקווה לשתובה מהר, בתודה דני.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
העברתי חלקים ממארז שיש לי למארז אחר ישן יותר (כבר היה ישן), המטרה הייתה לשים במארז הישן יותר את מה שהיה במארז השני ולקנות חלקים חדשים. העברתי הכל כמעט, חיברתי הכל מחדש, וזה לא פועל. בכלל לא נדלק! אם בכל הנסיונות שלי לא שרפתי את הלוח-אם, אז אני חושב שהבעיה היא בחיבור של הסוויץ' הדלקה מקדימה ללוח-אם (איפה שיש את הRESET, POWER, HD, MSG וSPEAKER). עכשיוף אולי במארז הקודם הסידור של החוטים בראש היה שונה. איך אני מוציא את החוטים ומסדר אותם כמו שצריך? יש סיכוי שאם חיברתי לא נכון את החלק הזה שרפתי משהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כונן נייד של WD. הכונן הוא 2.5 אינץ, ולא מצריך חיבור חשמל נפרד מעבר לחיבור הUSB - או שזה לפחות מה שהחברה טוענת. בפועל, הכונן הזה פועל בסדר גמור בכל היציאות האחוריות, כלומר אלה המובנות בלוח, אבל מסרב לפעול כשאני מחבר אותו ליציאות הקדמיות. כשפניתי לWD, הפנו אותי לסעיף FAQ שמתייחס לסוגייה הזו, וכל מה שהוא מציע זה לבדוק את הכונן על יציאות אחרות, ואם הוא עובד שם (וכאמור הוא עובד) אז הסיבה היא כנראה זרם נמוך מדי. פניתי בינתיים גם ליצרן של לוח האם (ABIT, הלוח הוא IP35-E) עם אותה שאלה, אבל רציתי לשאול גם פה - זה הגיוני מה שWD טוענת? יש לציין שהתקנים אחרים, כגון נגני מדיה ניידים, זכרונות פלאש והפלאפון שלי עובדים מצויין גם על הפורטים הקדמיים.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-