תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב עם r3 1200 עשיתי לו אוברקלוק ל 3.8 בנוסף יש gtx 1060 3gb של חברת palit. הראם שלי הוא בעייתי לדעתי gskill ddr4 2400 cl 17 אבל מראה לי 18cl דרך תוכנה. מחשבים עם חלקים דומים ביוטיוב מראים הרבה יותר fps במשחקים כגון bf1 ו pubg. לא משנה על איזה הגדרות אני משחק אם זה low או high אני מקבל את אותו fps 50-63. ב pubg גם יש בעיה של ספייקים יכול לעבוד על 65 fps על med ואז קופץ ל 35. המסך שלי 1080p 60hz
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי? הנה הוא: כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ קירור למעבד: CORSAIR H80I ספק: ENERMAX NAXN 750 W דיסקים קשיחים: SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD 2TB S3 7200 64MB SEAGATE
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי הרגשה מוזרה אולי הזוי קצת שלאחר שהחלפתי מארז לR4 יש ירידת ביצועים מוזרה, לדוגמא: ההנצמרק של MAFIA 2 היתי מקבל כ 86 FPS היום כ 76 FPS ,בתוכנת Heaven DX11 Benchmark היתי מקבל כ46 FPS היום אני מקבל רק כ 43 FPS , גם שמתי לב במשחק BF3 גם אטיות מוזרה , אני ממש לא מבין את התופאה ההזויה הזו , מוזר שבבדיקת 3D MARK 11 התוצאה נשארה אותו הדבר כ 8000 נקודות , אני כברשוקל לפרמט או כבר להחזיר למארז הישן .
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שאני משחק משחקים יש לי ירידות fps עד כדי כך שזה נתקע ואי אפשר לשחק. יש לי: radeon 5770 6 gb ram intel core i5-2320 cpu @ 3.00ghz עכשיו: ממה נובע ירידות fps? חום יתר? (שמתי לב שכמעט כל המחשב נמצא בחום יתר שאני נכנס למשחקים, הכרטיס מסך מתחמם ל107 מעלות) או שירידות fps נובעות מכרטיס מסך לא טוב? (אם אשדרג לטוב יותר זה יעבוד טוב יותר?) אם זה זה גם מחימום יתר, מה ניתן לעשות כדי לקרר? תמונות במצב שהמחשב במנוחה: [ATTACH=CONFIG]6353[/ATTACH]
-
- 38 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי gf 4 ti4200 שעבד לי מצוין במשך שנה בערך... לאחרונה נגעתי בו די הרבה כי לחבר שלי היה מחשב עם כרטיס כמו שלי רק עם מאוורר מקולקל... אז לפעמים הייתי מוציא את המאוורר שלי מהכרטיס ושם אצלו כדי שנוכל לשחק ברשת בכל מקרה עשיתי את זה כבר כמה פעמים וזה פעל מצוין אבל אתמול זה התחיל לעשות בעיות - קודם כל השארתי תמחשב דלוק כל הלילה להוריד כמה דברים (חוקיים ) ואז אני קם בבוקר ואני רואה תמחשב מכובה, ולא נדלק לי משום מה... אז פתחתי תמחשב חיזקתי חיבורים גם לא ממש עזר ואז כשהוצאתי את המחשב מהחשמל חיכיתי כמה דקות ואז הדלקתי אותו ופתאום נדלק... עכשיו כשאני משחק במשחקים הביצועים די נחותים לפעמים זה פועל ממש טוב ולפעמים זה יורד גם אם אני למשל עומד באותו מקום במשחק ושום דבר לא ז…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
לי ולאחי יש את אותו המעבד (AMD ATHLON XP 2500 +) ואת אותה הבעיה. לאחר תקופה מסויימת של שימוש במחשב הGHZ של המעבד ירדו מ1.83ghz ל1.09ghz, אצלו זה קרה יותר מוקדם בבערך 4-5 חודשים. אני לא יודע מה הבעיה למה המהירות ירדה, יש צורך להחליף את המעבד (כל עוד יש לי אחריות) או שיש דרך לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הצורב בשימוש קצת יותר משנה ועכשיו המהירות של צריבת הcd ירדה מ40 שזה היה המקסימיום ל16 שזה עכשיו המקסימיום מה אפשר עשות או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כי אני לא רוצה לעשות ריסטארט אני יודע מה הבעיה ואני רוצה להמשיך לעבוד עם המחשב בכל זאת!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הלוח GA-M61PM-S2 לבין palit 8800GT??? אני כבר משתגע מזה...הלוח כל הזמן פונה לכרטיס המסך ON BOARD במקום לGT, הדרך היחידה לגרום לו לעלות את הGT היא לחבר קודם את כרטיס המסך הישן RADEON X300, לעלות איתו את המחשב, לכבות והעלות את המחשב עם GT..רק ככה הוא מצליח לזהות את הGT,לפחות עד הריסטרט הבא. הבעיה לא בכרטיס, החלפתי לכרטיס אחר (זהה לשלי) ועדיין הייתה אותה הבעיה. כשהכרטיס עולה הוא עובד מצויין. כבר הורדתי עדכון לביוס וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הוא נתקע לי בביוס אחרי כמה דקות של עבודה שם רוצה להריץ בדיקה מקיפה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב הבעיה הכללית היא כזאת: כל כמה זמן(יכול להיות כל יום ויכול להיות פעם בחודש) המחשב פשוט קופא ורק ריסט עוזר(אחרי ריסט יש צפצופי ביוס בד"כ) הCMOS BEEP הוא קצר ובלופ, ניסיתי להוריד HIREN CD ולהריץ בדיקות וברוב הבדיקות הכל נראה תקין(לפעמים המחשב נתקע באמצע הבדיקה לפעמים לא) איך אני יכול לזהות את מקור הבעיה סופית? יש איזשהי תוכנה שעושה בדיקה כללית? במקום שאני אוריד תוכנה אחת לHDD אחת לCPU וכל ררכיב בנפרד.... המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 DDR2-SDRAM - G.Skill F2-8000CL5-2GBPI X2 SAMSUNG HD753LJ 750GB ATI/AMD Radeon HD 4850 pc power & cooling 400W (או 450W לא בטוח ) תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש אפשרות להפוך את המחיצות מ FAT32 ל NTFS בלי לפרמט?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני פשוט לא מסתדרת עם הווינדוס של 2010 .... וגם לא באלי להתרגל אליו.... וניסיתי את ClassicShellSetup_4_3_1 וזה רק משנה את המראה החיצוני... בחנות מחשבים אמרו לי שהווינדוס של 2007 כבר לא אפשרי להתקנה, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחנות מסויימת מעבד ב-Tray ז"א בקופסת פלסטיק קטנה ללא מדבקה שפותחים אפילו שסורקים את המוצר לפני שמשלמים ולאחר כמה ימים שהתברר לי שאני לא צריך את המעבד החזרתי לחנות שמצידה שלחה אותו למעבדה לבדוק האם לא עבר בו זרם חשמלי לפני שהיא מזכה אותי. האם יש אפשרות כזו לדעת אם לא עבר במעבד שום זרם חשמלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקיה בONE DRIVE עם מלא קבצים. כמעט כל הקבצים נמצאים במצב אונליין ככה שהם לא תופסים לי מקום במחשב. רק אלה שאני צריך, מוגדרים כזמינים באופליין. במאפיינים של הקבצים שמוגדרים רק באונליין מופיע גודל קובץ: 30 מגה (סתם דוגמה) ומתחת נפח בדיסק: 20 קילובייט. אני רוצה לסדר את הקבצים אבל לא לפי הגודל של הקובץ אלא לפי הנפח שהם תופסים בדיסק. יש אפשרות לעשות את זה? לא ראיתי אופציה כזאת גם באפשרות של השדות הנוספים בתפריט הSORT. לא מצאתי שום דבר בגוגל שמדבר על זה. אני על ווינדוס 8.1 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
או משהו אחר כדאי להגן על הקובץ שנמצא בתוך הדיסק? שרק מי שיודע את הקוד יוכל לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש אפשרות שהUSB יעבוד (רק לטעינת נגנים וכאלא...) למרות שהמחשב יהיה כבוי?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להבין למה אני רואה את חבר שלי מצויין הוא נמצא בארה"ב ואנו מדברים בסקייפ ואותי הוא רואה בצורה מטושטשת ותמיד אני צריך לשחק עם האור בחדר כך שהוא יכול לראות יותר טוב.... האם זה קשור לאיכות המצלמה או גם לרוחב הפס... יש לי 2.5 ADSL זאת המצלמה http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=135 אודה לתשובה מהירה....
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי מעבד שהוא 133 וזכרון שהוא 200 אבל הלוח תומך עד 166 אז הוא על 166 זה בסדר לעבוד ככה? תודה
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לפעול ושהוא הזמין 2 טכנאים ושניהם אמרו לו את אותה הבעיה: לוח אם. הבעיה מתאפיינת בכך שהמחשב נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך. טוב סבבה במקרה יש לי לוח אם בדיוק כמו שהוא צריך, פנטיום 4, סוקט 478 , SDRAM , AGP וATA . הלכתי אליו פירקתי את המחשב שמתי את הלוח אם שלי חיברתי את הכל כמו שצריך ולא עובד- אותה בעיה. אמתי אולי זה המעבד אז שמתי לו את המעבד שלי- אותו מעבד שעבד עם הלוח אם שהבאתי לו , גם לא עובד , אותה בעיה. ניסיתי הארד דיסקים שונים (3), עם פלופי בלי פלופי, כבלים אחרים , העברת הזיכרון מסלוטים לסלוט בקיצור לא עובד. שלוש דברים שחשוב לציין הכרטיס מסך שמתי על הלוח אם הוא ג'יפורס 4 שגם היה אצלי על המחשב הישן הכל עבד מצויין על המחשב שלי- המחשב ה…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
השאלה אולי קצת משונה, אבל אשמח לקבל תשובה. יש לי מאוור שעובד על 12V - כמו שפעם היו שמים ברכב על הדשבורד - בעידן טרום המזגן. בעמדת המחשב שלי אני זקוק למאוורר [בשבילי, לא למחשב...] השאלה שלי - היות ומהספק כח של המחשב יוצא גם 12V, האם יש מניעה לחבר את המאוורר ליציאה הזאת? זה יכול להכביד על הספק? ליצור כל בעיה שהיא? תודה
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לפעמים פתאום עולה במחשב מסך כחול ורשום בו windows has detected a problem...... ולמטה יותר רשום במסך הכחול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולפעמים רשום PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA מה פשר המסך הזה ??? אי אפשר לצאת ממנו רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-