תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
משחק מסרב לעלות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המחשב שלי חזר מתיקון שבמהלכו הוחלף לוח אם ללוח אם חדש זהה לקודם.הדגם של הלוח זה msi-ms7267 (לפי זיהוי של תוכנת sandra),לפי המפרט של הספק זה msi 946gz neo.מערכת ההפעלה הותקנה מחדש.הדרייברים של כל רכיבי החומרה הותקנו וזוהו כמותקנים כהלכה.אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים.יש זיהוי של כל רכיבי החומרה ללא התנגשויות.ווינדוס מזהה את כרטיס הקול כמותקן ופעיל.ב-BIOS ה-audio controller נימצא על enabled.כרטיס הקול הוא onboard והוא realtek ac97.הרמקולים מחוברים מאחורה עם חיבור בודד,ולמרות שהכל מחולק לפי צבעים ניסיתי את כל החיבורים ועדיין אין לי סאונד.
-
- 20 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות יש לי עכשיו במחשב האדיסק של 80 ג'יגה מחובר בSATA2 ויש לי פה בבית איזה מחשב ישן דפוק,אבל ההאדיסק שלו טוב אני מאמין... במחשב הישן יש הארדיסק של 40 ג'יגה בחיבור IDE בהארדיסק הישן הז מותקנים כל מיני דברים כמו ווינדוס וכמה משחקים,רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ההארדיסק הישן למחשב החדש האם זה יעשה בעיות כלשהן? וכשיהיו מחוברים שני הארדיסקים אז המחשב בעצם קורא את שניהם,אז איזה ווינדוס אני אראה על המסך? בגלל שזה הארדיסק ישן אז הוא יהיה איטי יותר וזה ממש יאט את כל המחשב? זה בעצם יופיע לי ככונן נוסף ב"מחשב שלי"? ואיך מחברים אותו? חיבור אחד של הIDE ללוח ואחד של הספק ,זה הכל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
סרטים אני מנסה להפעיל אותם ... ואז הוא כותב לי את זה במדיה או בכל דבר אחר..תוכנות להמרה סרטים לדוגמא ..., חשבתי שזהיתי את הבעיה והיא codec של קאזה... מחקתי והמדיה עלה ..ואז התקנתי שוב והוא שוב פעם עלה הראה את הסרט ואז אותה בעיה חזרה אחריי שעשיתי ריסט . מחקתי שוב התקנתי דיווקס במקום ...ושוב אותה בעיה .. למה זה קורה ? המחשב שבוע אחריי פירמוט . http://img513.imageshack.us/my.php?image=81243439db4.png http://img513.imageshack.us/my.php?image=94294045wg1.jpg אך שאני פותחי את תיקייה מסויימת זה מופיע למה ?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום. היום בזמן שאני נמצא בתפריט של המשחק NFS MOST WANTED פתאום המסך כבה והמחשב קפא :-[ מה זה יכול להיות בבקשה ???
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה אני מכניס את הדיסק למחשב ונכנס דרך הדוס כמובן ... מגיע לי המסך הכחול... עם סיום טעינתו אני לוחץ על enter ואז f8 על פי ההוראות ואז המקלדת מפסיקה להגיב ... ואני לא יכול להמשיך יותר בהתקנה .. שתבינו אני כבר פירטמתי הרבה מאוד פעמים וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזאת ... תודה
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את הזכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הרכבתי אותו במחשב במקום הקיט הקודם שעבד יופי, שהוא Geil Ultra 800MHZ 2GB. מאז ההרכבה של הזכרון החדש במקום הישן המחשב מסרב להדלק. או ליתר דיוק - נדלק לשניה ונכבה מיד. לוח האם שלי הוא Gigabyte p965-DS3, גרסת ביוס F6. (מיושן יחסית..) ניסיתי להעלות מתח לזכרונות עד ל 2.2V, והבעיה נמשכה. לא ראיתי טעם להמשיך ולהעלות. האם יש בעיה ידועה של תאימות הזכרון עם הלוח הנ"ל? או שיש צורך לעדכון ביוס? עריכה: אוקיי, הסתדרתי. אפשר לנעול.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הייתה לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט,ניתקתי אותה וחיברתי מקלדת רגילה בחיבור PS2 או איך שלא קוראים לזה וזה פשוט לא עובד. מחקתי את הדרייברים של מייקרוסופט וזה עדיין לא עובד מה לעשות ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. המחשב שלי היה בתיקון במעבדה כיוון שעשה בעיות והווינדוס לא עלה. הם פירמטו לי את כונן C והצליחו לתקן את הבעיה, קיבלתי את המחשב והווינדוס שהם התקינו לי עולה. כאשר שלחתי את המחשב לתיקון היו בו 2 מחיצות. מחיצה C שבה הותקן הווינדוס ומחיצה E שבה היו החומרים החשובים במחשב כמו תמונות, סרטים, שירים וכו'.. עכשיו קיבלתי את המחשב בחזרה ואני שם לב שכאשר אני נכנס למחשב שלי רק כונן C מופיע שם. דיברתי עם הטכנאי מעבדה של אלה שקניתי מהם את המחשב והוא לא הצליח לעזור לי דרך הטלפון. כאשר לחצתי קליק ימני בשולחן העבודה על המחשב שלי ואז עשיתי Manage, Disk Management, ראיתי שיש לי שם 2 כוננים. כונן C שמזוהה כבריא ועליו מותקנת המערכת (system) ועוד כונן שלא רשום שהוא מוגדר כמשהו …
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
באמצע צריבה המחשב עשה פתאום רעשים חזקים מאוד אז מהר עשיתי ריסטרט ואני מנסה לפתוח את הכונן שבפנים יש דיסק שהיה באמצע צריבה והכונן נפתח קצת ולא מצליח יותר ואז הוא נסגר אני חושב שהרעשים באו מהכונן אבל אני לא בטוח מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי אותו כאן http://img219.imageshack.us/img219/8808/kjhkjjb6.jpg Gigabyte GA-K8VM800M הכונן לא מופיע בביוס http://img130.imageshack.us/img130/7342/009ql1.jpg http://img130.imageshack.us/img130/743/010sy3.jpg http://img104.imageshack.us/img104/1232/011je8.jpg למה הוא לא מזהה אותו ? מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שחוזרת על עצמה: יש לי מסך LCD אפל סינמה 23" שמחובר ב DVI. בזמנו, כשהיה לי כרטיס מסך ATI 800 GT, לא ראו את ה BIOS בזמן ה BOOT ב LCD הזה, שמחובר ב DVI כאמור. אח"כ היה לי 6800GT, והא כן הראה את ה BIOS על המסך הזה, ב DVI. היום יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם הדרייבר האחרון, ולא רואים את ה BIOS שוב פעם... כדי לטפל במחשב נאלצתי לקנות מסך LCD נוסף, שעובד אנלוגית (VGA) לצרכי ראיית הביוס. יש פתרון לתופעה הזו? תודה. איתי
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המעבד שלי מת (p4 2.4), ולכן קניתי מעבד אחר (אותו מעבד) מיד שניה. בהתחלה כשחיברתי אותו המחשב לא הגיב לו כלל והתנהג כאילו אין מעבד (מסך לא נדלק ושומדר לא מגיב). חשבתי אולי המעבד שמכרו לי דפוק, אז שמתי אותו במחשב שעובד של אבא שלי שגם לו אותו מעבד ושם המעבד עלה ללא שום בעיות בלי לשנות שום דבר בביוס ולא כלום- עלה חלק. חשבתי אולי גם הלוח שלי הלך, אבל ניסיתי שוב לחבר את המעבד למחשב שלי והפעם המחשב עלה. אבל, המחשב משמיע צפצופים נמשכים, שני צפצופים קצרים, אחד גבוה ואחד נמוך ככה רצוף צפצוף גבוה- צפצוף נמוך- צפצוף גבוה- צפצוף נמוך וכך הלאה. הלוח גם לא מזהה את המעבד כמו שצריך אלא מזהה אותו כ p4 1.6. בדקתי טמפרטורות בביוס, והטמפרטורה של המעבד בסדר גמור (נע בין 38-42). המחשב גם הגיעה א…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חברה לא יודע מה הבעיה הורדתי תתוכנה SQL 2000 כדי ליבנות שרת של משחק ושאני באה ליפתוח תהתקנה זה מופיע לי http://img182.imageshack.us/img182/6844/87951803sm4.jpg זה הופיע לי פעם באיזה תוכנה אם אני לא טועה לא זאת מה אני אמור לעשות אין לי מושג אני חייב ליפתור את זה =[
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני שמעתי בגלל שיש לי פיתאום מסך שחור והמחשב נתקע במשחקים יש סיכוי שזה בגלל הספק כח יש מצב וזה נכון?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אחרי הרצה של בדיקות גם של מג'יק פרטישן 8 וגם בתוכנה של ווינדוס נמצאו 8K Bite של סקטורים פגומים. כל כמה חודשים (הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודשים) המערכת מסרבת לעלות ופשוט קורסת לפני העלייה בכלל (מסך כחול, ריסטרט ישר וחוזר חלילה). בהרצה של הווידוס ב"מצב בטוח" הוא מעלה רשימה של דריברים שכשהוא מגיע לאחד מהם (bus347.sys או משהו מאוד דומה) הוא שוב קורס ולא עולה אפילו במצב בטוח. בגלל הנסיון הגרוע שלי עם ההארד דיסק הזה הכינותי מראש מערכת הפעלה על הארד דיסק גיבוי שאיתו אני מריץ סריקת שגיאות של ווידוס על הקונן המקורי, יש לציין בהפעלה ראשונית (של המערכת גיבוי) הוא לא נותן לי גישה להארד דיסק המקורי, לאחר בדיקת שגיאות יש גישה - אני מגבה מה שאני יכול, מריץ איחוי, פעם קודמת המערכת לא על…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני בערך שנה קניתי מחשב מKSP והתקנתי את כול הדריברים שנתנו לי בדיסקים עם המחשב (כרטיס מסך וכו')...ולפני חודשיים בערך החלטתי לקנות עכבר גיימרים בשביל המשחקים שאני משחק במחשב החלטתי לקנות את הG5 קניתי אותו ואחרי שבוע הוא הגיע חיברתי אותו למחשב הוא פעל טוב אבל החלטתי להתקין את הדרייברים שלו כדי שיהיה עוד אפשרויות של העכבר, ואז ברגע שההתקנה הסתיימה נתקע לי המחשב קפא היה וכל מיני קווים מוזרים בצבעים שונים על המסך ... אני חשבתי בסדר קורה התחלתי את המחשב מחדש אחרי בערך כמה שעות של עבודה הוא שוב נתקע עדיין הבלגתי לא חשבתי שזה בעיה רצינית אבל אחרי שהבעיה חזרה ובתכיפות גדולה יותר ככול שהשתמשתי במחשב כבר הבנתי שיש בעיה עם המחשב (זה הגיע למצב שהוא לא יכול לעבוד יותר מחמש דקות רצוף) …
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש. מפרט לא מטורף אבל זה בהתאם לתקציב ולדרישה. doual core duo e4300 msi 1g אם אני לא טועה. geforce 7100gs lg 19' wide screen flarton 160g. אז ככה. איך אני יודע שאני מוציא מהמחשב את המירב? ואיך אני שומר על הרכיבים ועל הביצויים. ואיך שאני מודד ת'ביצויים. אייל.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח בהתחלה היה ציפצוף ארוך אחד וחוזר על עצמו, החלפתי כרטיס מסך,המחשב עלה ולאחר כ10 דקות נכבה,נסיתי להפעילו מחדש והפעם יש ציפצופים קצרים וחוזרים מה הבעיה? ומה פתרונה? בברכת חג שמח אהוד
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום , כבר מזמן יש לי בעיה מוזרה , מדי פעם אני מקבל הודעה במחשב של NVIDIA שאומרת שכרטיס המסך שלי לא מקבל עוצמה מספקת ולכן המניח את ביצועיו .. מה שאני עושה כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא את הכרטיס ומחבר אותו שוב ואז הבעיה נפתרת לשבוע.. וכך התרגלתי לעשות במשך שלוש השנים האחרונות.. יש דרך להפסיק את זה לחלוטין? פרטי המחשב שלי הם: intel pentium 4 2.40 GHz 512 ram (אני לא ממש מבין בזה אני יודע בערך) אין לי מושג מה הספק כוח שלי GEFORCE 6600 GT 128MBIT תודה ומקווה שתוכלו לעזור.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-