עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oxygen25,

שלום יש לי בעיה עם msiexec.exe כשאני רוצה להתקין משהו או למחוק קופץ לי חלון ואומר נתקלת בבעית msiexec.exe תעזרו לי בבקשה לסדר את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  2. הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  3. שלום אתמול\שלשום הוספתי 2gb של ocz (פרטים מלאים במפרט בצד ימין).. כלומר אמור להיות לי 4gb. אני יודע שבxp 32bit זה מזהה רק 3.25, אבל אצלי זה מזהה רק 3gb.. ככה גם בביוס. אני צריך להגדיר משהו בשביל לזהות את השאר הנפח הנעלם? תודה מראש Install

• 42 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי מחשב P4 ותיק וסבבה. החלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אם כבר, אז אתקין על דיסק חדש ויפה ששוכב לי כאן חסר שימוש. אם כבר אני פותח את המחשב, אנקה את ערמות האבק שהצטברו שם. Big Mistake פרקתי את ה HEAT SINK של המעבד, ניקיתי היטב, עשיתי פווו מפחית אוויר על כל שאר המחשב, הרכבתי חזרה (אפילו הוספתי קצת Thermal paste) והפתעה הפתעה, המחשב לא עולה. המאווררים מתחילים לנשוב, דיסקים מתסתובבים, אין video output, אין ציפצופים. ניתקתי את כל מה שאפשר, פירקתי את הכל, חיברתי לוח אם ערום עם מעבד וזיכרון, כלום. האם מת הלוח אם ? יש עוד משהו שאפשר לעשות שלא חשבתי עליו ?

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  5. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס טלוויזיה מדגם asus [לא יודע איזה דגם אבל רשום על הדיסק asus tv fm card] היום שעברתי לויסטה ואחרי התקנת הדריבר והתוכנה גיליתי שהמדיה סנטר לא מזהה את הכרטיס וגם התוכנה של הכרטיס לא עולה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by yo1000,

שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by איתמר,

ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  9. שלום הדלקתי תמחשב של אחי ואחרי שהוא מגיע למסך של הווינדוס הוא נתקע ולא מראה את השולחן עבודה..אני יודע שזה בעיה כללית מדי אבל אם מישו יוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד.. דרך אגב ניסיתי להעלות בSAFE MODE והמחשב עלה וביקש משו על שחזור מערכת והעדפתי שלא להסתבך...תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! שלום רציתי לדעת איך אני צורב דיסק ב nero כך שאחרי זה הוא יעלה באתחול המחשב. (כמו שדיסק של win xp עולה זה הכוונה שלי) בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by eins,

שלום אני צריך עזרה מהמומחים יש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה. לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטי כאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by theking7,

בזמן האחרון המסך שלי התחיל לרצד..... חשבתי שאולי זה קשור לאיזה פלאפון או משהו בסביבה, אבל לא הנחתי שום מכשיר חשמלי חדש ליד... מסך חדש יחסית, תופעה חדשה...... למישהו יש רעיון? יכול להיות שבגלל שהמחשב עובד נונ-סטופ, ולא נח כבר הרבה, זה קשור? תודה מראש! (:

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft plus. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by yo1000,

שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by MIKI23,

משחק מסרב לעלות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by IdanS,

המחשב שלי חזר מתיקון שבמהלכו הוחלף לוח אם ללוח אם חדש זהה לקודם.הדגם של הלוח זה msi-ms7267 (לפי זיהוי של תוכנת sandra),לפי המפרט של הספק זה msi 946gz neo.מערכת ההפעלה הותקנה מחדש.הדרייברים של כל רכיבי החומרה הותקנו וזוהו כמותקנים כהלכה.אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים.יש זיהוי של כל רכיבי החומרה ללא התנגשויות.ווינדוס מזהה את כרטיס הקול כמותקן ופעיל.ב-BIOS ה-audio controller נימצא על enabled.כרטיס הקול הוא onboard והוא realtek ac97.הרמקולים מחוברים מאחורה עם חיבור בודד,ולמרות שהכל מחולק לפי צבעים ניסיתי את כל החיבורים ועדיין אין לי סאונד.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Itsik-L,

יש לי כמה שאלות יש לי עכשיו במחשב האדיסק של 80 ג'יגה מחובר בSATA2 ויש לי פה בבית איזה מחשב ישן דפוק,אבל ההאדיסק שלו טוב אני מאמין... במחשב הישן יש הארדיסק של 40 ג'יגה בחיבור IDE בהארדיסק הישן הז מותקנים כל מיני דברים כמו ווינדוס וכמה משחקים,רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ההארדיסק הישן למחשב החדש האם זה יעשה בעיות כלשהן? וכשיהיו מחוברים שני הארדיסקים אז המחשב בעצם קורא את שניהם,אז איזה ווינדוס אני אראה על המסך? בגלל שזה הארדיסק ישן אז הוא יהיה איטי יותר וזה ממש יאט את כל המחשב? זה בעצם יופיע לי ככונן נוסף ב"מחשב שלי"? ואיך מחברים אותו? חיבור אחד של הIDE ללוח ואחד של הספק ,זה הכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  19. סרטים אני מנסה להפעיל אותם ... ואז הוא כותב לי את זה במדיה או בכל דבר אחר..תוכנות להמרה סרטים לדוגמא ..., חשבתי שזהיתי את הבעיה והיא codec של קאזה... מחקתי והמדיה עלה ..ואז התקנתי שוב והוא שוב פעם עלה הראה את הסרט ואז אותה בעיה חזרה אחריי שעשיתי ריסט . מחקתי שוב התקנתי דיווקס במקום ...ושוב אותה בעיה .. למה זה קורה ? המחשב שבוע אחריי פירמוט . http://img513.imageshack.us/my.php?image=81243439db4.png http://img513.imageshack.us/my.php?image=94294045wg1.jpg אך שאני פותחי את תיקייה מסויימת זה מופיע למה ?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד. למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש. כמה שאלות 2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM. בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים. וזו תהיה הפעם הראשונה. כמה שאלות: 1. מה עליי לעשות תחילה? 2. איך אני יודע מה מתחבר למה 3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין? 4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון? ^ המחשב שלי מחולק ככה: 4 מחיצות 2 HD. HD1: מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט. HD2: 3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM. השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מח…

21. שלום. היום בזמן שאני נמצא בתפריט של המשחק NFS MOST WANTED פתאום המסך כבה והמחשב קפא :-[ מה זה יכול להיות בבקשה ???

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by kipi-man,

אז ככה אני מכניס את הדיסק למחשב ונכנס דרך הדוס כמובן ... מגיע לי המסך הכחול... עם סיום טעינתו אני לוחץ על enter ואז f8 על פי ההוראות ואז המקלדת מפסיקה להגיב ... ואני לא יכול להמשיך יותר בהתקנה .. שתבינו אני כבר פירטמתי הרבה מאוד פעמים וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזאת ... תודה

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by SerpentMage,

שלום לכולם קניתי היום את הזכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הרכבתי אותו במחשב במקום הקיט הקודם שעבד יופי, שהוא Geil Ultra 800MHZ 2GB. מאז ההרכבה של הזכרון החדש במקום הישן המחשב מסרב להדלק. או ליתר דיוק - נדלק לשניה ונכבה מיד. לוח האם שלי הוא Gigabyte p965-DS3, גרסת ביוס F6. (מיושן יחסית..) ניסיתי להעלות מתח לזכרונות עד ל 2.2V, והבעיה נמשכה. לא ראיתי טעם להמשיך ולהעלות. האם יש בעיה ידועה של תאימות הזכרון עם הלוח הנ"ל? או שיש צורך לעדכון ביוס? עריכה: אוקיי, הסתדרתי. אפשר לנעול.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by Tal14,

הייתה לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט,ניתקתי אותה וחיברתי מקלדת רגילה בחיבור PS2 או איך שלא קוראים לזה וזה פשוט לא עובד. מחקתי את הדרייברים של מייקרוסופט וזה עדיין לא עובד מה לעשות ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by matankashi,

קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.