תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם ניתן להתקין מספר כונני SSD בלוח האם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ASUS UX32VD ואני רוצה להתקין עליו במקביל לווינדוס UBUNTO. יש לי את ההתקנה על USB. אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרך הUSB. חיפשתי בכל מיני פורומים אבל לא ממש מצאתי הסבר. האם יש דרך להעלות באופן חד פעמי את המחשב דרך הUSB מבלי לשנות "עדיפויות" של הBOOT? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצורב שלי גמר לצרוב ונפתח ופתאום הכלב שלי עבר ופגע בו ואז אחי סגר(כנראה בכח את הצורב) ועכשיו אי אפשר לפתוח את הכונן הוא עושה רעשים ולא נפתח? מה הבעיה? המגש זז מהמסילה? אפשר לפתוח את הכונן מלמעלה ולהחזיר אותו למסילה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להעביר את המחשב לסלון ובתאות מתחתי את הכבל של הספק ואז הוא כזה נדלק לא נדבלק ככה פעמיים אז חיזקתי את הכבל אבל עכשיו הוא קאילו התרוכן המאוורררים עובדים ממש חלש אבל אם אני מחבר אחד הוא עובד חזק מה אני יכל לעשות (חוץ מלקנות ספק)?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, המחשב נתקע באמצע שהיה דלוק ועובד (לא היתי לידו שזה קרה) - עכבר לא זז ומקלדת לא מגיבה, מאז המחשב לא עולה. המחשב נדלק, המאווררים עובדים, נורית הלוח והDVD דלוקים אבל אני לא מגיע אפילו למסך הBIOS , ממש כלום - מסך שחור. המחשב חדש (5 חודשים) ועד עכשיו עבד ללא שום בעיות. ניסיתי לג'מפר את הביוס ולהוציא סוללה - לא עזר. המסך תקין (נבדק במחשב אחר) ונראה לי שזו בעיה בלוח האם (GIGABYTE 945P-S3) - אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שהנוריות במקלדת ובעכבר אפילו לא נדלקות. למישהו היתה בעיה דומה? מה לדעתכם נדפק? רעיונות נוספים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. איך להתקין כרטיס רשת,על לוח אם, עם כרטיס רשת מובנה ? הכרטיס רשת המובנה לא פועל,ואני מעוניין להתקין כרטיס רשת,איך אני עושה זאת ? האם צריך לבצע שינויים בביוס,כדי לעשות זאת ? איך ? לוח האם שלי הוא:DG41RQ של אינטל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך לא מזוהה פתאום על ידי הווינדוס("התקן לא מוכר") שום דבר אחר לא ממש עוזר(פירמוט מחדש של חלונות?) קיצר,יש רעיונות? יכול להיות שהוא "הלך"?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי דיווחה לי דרך הסקייפ (כך שלא ראיתי את זה בעצמי) על בעיה מוזרה שיש לה במחשב, וקיוותי שתוכלו לעזור לי לעזור לה לפתור אותה: כשהיא מדליקה את המחשב הוא לא נכנס לה ל-XP, אלא כותב לה את ההודעה הבאה: "ANALYZING NETWORK MEDIA TYPE". בנתיים, זה סופר לה שניות למטה וכתוב IT WILL TAKE SEVERAL SECONDS. לאחר מכן זה נעצר ומבקש שהיא תכניס דיסק אתחול, שאין לה. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים. לפני חודש הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש לגמרי. אתמול באתי אליו כשהייתה לו בעיה נורא מוזרה, המחשב היה דלוק כל היום וכשהוא הדליק את הטלוויזיה, כל התמונה הייתה מרוחה ומרוצדת. זה קרה גם בביוס ולא רק במערכת ההפעלה. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך שלו מהמחשב ולחבר את הכבל ליציאת ה HDMI של הלוח וזה עדיין קרה. עשינו כמה ריסטים למחשב, ניסינו כבל HDMI שונה ועדיין לא עזר. חשבנו שהבעיה מהלוח אם ובגלל שהמחשב אולי באוברקלוק, לקחתי את המחשב אליי וביטלתי את האוברקלוק שנעשה דרך OC Genie, חיברתי אותו לטלוויזיה שלי והכל עבד פיקס. בדיעבד אולי הייתי צריך לחכות עם ביטול האוברקלוק כדי לראות אם זה מה שגרם לבעיה. בדקתי עם כמה טלוויזיות אצלי וגם את שתי יציאות ה-HDMI ואצלי הכל עבד. הבאתי את המחש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי קורה לי לפעמים שאני סתם לא עושה כלום פתאום רשום לי שהכבל של ה Internet התנתק ואחרי כמה שניות (בלי שאני נוגע בכבל) הוא מתחבר מעצמו. הייתי בטוח שזה בגלל האימיול אולי יש לו יותר מדי חיבורים או משהו, אבל זה לא זה. תמיד זה מתנתק לי באמצע שהאימיול מתחיל להוריד קצת מהר, לדוגמא עכשיו כמעט זה סיים להוריד את השיר של בוב הבנאי (ברצינות) מה כבר יכולה להיות הבעיה? הדרייברים מותקנים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד Dell vostro 14-5480 לפני כשבוע מסרתי מחשב לתיקון, נאמר לי שלא כלכלי לתקן את המחשב בגלל הנזק התקלה הייתה שהוא מתכבה כל 5 שניות מספר ימים לאחר קבלת המחשב חזרה ניסיתי להדליק אותו ולפתע הוא כלל לא נדלק ורק מצפצף פתחתי אותו והכרטיס זיכרון נראה לי קצת שונה(פחות כהה) אבל אני לא בטוח איך אני יכול לדעת אם החליפו לי את הזיכרון בזיכרון פגום? יש כל מיני נתונים על הזיכרון וגם בתושבת של הזיכרון עכשו דיברתי עם התמיכה הטכנית האמריקאית והם אמרו לי שבמערכות האלו הם שמים את הזיכרון הזה: 4GB Single Channel DDR3L 1600MHz (4GBx1) הםא זה אותו זיכרון או שאולי בישראל מחליפים את הסוג? צירפתי תמונות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מוניטור וידיאו לצפייה בחדר תינוק (מצלמה אלחוטית WIFI) ומסך בקרה המעביר קול ותמונה; המכשיר התקלקל ובבדיקה קלה גיליתי שיש נתק של אחד החוטים; פניתי לאלקטרונאי על מנת שילחים את הנתק,אך הוא לא יכל לעשות זאת הוא אמר שיש לפנות למעבדה המסוגלת לעשות הלחמה עדינה בכדי לא ליצור קצר ולשרוף את הלוח... לאחר חיפוש מדוקדק וארוך באינטרנט, לא מצאתי שום מעבדה שיכולה לתת לי שירות, האם יש למישהו שם ו/או רעיון למקום שאפשר לתקן את המכשיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני "מתחיל" בנושא מיחשוב. רציתי לבצע קצט סדר במארז שלי. ולאחד החיוט שהלך בכל הכוונים. איחדתי קבוצות חיוט בעזרת אזיקוינים קטנים, ולפתע ראיתי שיש לי מולקס קטן (מאוד דק ובצבע שחור) אשר אינו מחובר . למולקס זה מחוברים 3 חוטים (אדום, שחור ולבן). עקבתי אחרי החיוט וגיליתי שהקצה השני שלו מתחבר ל CD בעזרת מולקס דומה . המקום על ה CD בו המולקס מתחבר רשום: ANALOG AUDIO R G G L (לוח האם שלי הוא של GIGABYTE ) מבקש סיוע לאן לחברו?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הכונן הקשיח הקודם שלי הפסיק לפעול לפני כמה חודשים, המחשב פשוט לא קלט אותו באיזשהו שלב ומאז כל המידע שיש עליו הלך. ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים וגם הם לא קולטים אותו... השאלה שלי היא, איזה עוד דרכים יש בשביל לנסות להציל את המידע שיש עליו. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התגובות גם במייל בגלל שהיום אני חוזר לבסיס, להרבה מאוד זמן, כך שלא בטוח שאני אמצא את האשכול הזה כשאני אחזור, תודה מראש, שחר. Shahar1802@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואז מופיע לי מסך שחור עם שורת פקודה ריקה שיורדת שורה( _ רק זה מופיע ומהבהב) מה אפשר לעשות ? Windows 10
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש למישהו מושג על מה מצביעה התקלה בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בבקשה תעזור לי! העברתי את המקלדת לחיבור USB (MICROSOFT OFFICE KEYBOARD( ועכשיו העכבר (סתם PS2 פשוט) הפסיק לעבוד לי ואני עובד דרך המקלדת... ניסיתי להוציא ולהכניס מחדש את העכבר, וגם להחזיר בחזרה את המקלדת לPS2 אבל אז המחשב לא מזהה אותה ואני לא יכול לעבוד כי אז אין לי מקלדת ועכבר... יש לי WINDOWS XP. במנהל ההתקנים יש ליד העכבר סימן קריאה כזה ובמאפיינים כתוב: מנהל התקן (שרות) עבור התקן זה הוגדר כלא זמין. ייתכן שמנהל התקן חלופי יספק פונקציונליות זו. (קוד 32) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte מדגם 8ie ואני לא מצליח למדוד טמפרטורות ,לא של המעבד ולא של שום דבר אחר וגם מהירות של מאווררים. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישנים למדידות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רב, הדיסק הקשיח שלי מדגם WD5000AAKS שבק חיים, ראש של read/write אחד נדפק ויש bad sectors, כל החברות של שיחזור מידע שהתקשרתי מזכירות לי את מערכון המוסך של הגשש. בדיקה(סביר)= 200 שח, ואז אין גבול למחיר הטיפול, האלמנט יכול להיכנס ולהגיע עד ל 7000שח בערך. מה עושים? האם יש חברה שעושה זאת במחירים שפויים? הרי אם היה לי clean room הייתי עושה את זה בבית. אני מבין שיש עבודה וכו' אבל אני לא יכול כשלא נותנים טווח מחירים, או שנותנים טווח 1000-20000.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מניחה שזו בעיית חומרה- אבל אולי אני טועה וזו בעיה ב-XP. מדי פעם בעיקר אחרי שימוש בתוכנה "כבדה" יחסית (סריקת וירוס, איחוי, אפילו שומר מסך) - החץ פשוט נעלם לי מהמסך ואני צריכה לעשות ריסטרט. האם מוכרת לכם תופעה כזו ? אולי זה קשור לכרטיס מסך ? אשמח לקבל איזשהו כיוון. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אחרי שימוש ממושך 7 שנים עם מחשב נייח שהפסיק לעבוד פתאום עברתי למחשב נייד של לנובו y700 .... 90אחוז מהשימוש במחשב הוא עם חיבור לחשמל , כך שאין לי כוונות להשתמש בסוללה של המחשב אלא רק עם החיבור המטען שמחובר לשקע החשמל. שאלתי היא כזאת.... האם אחרי כל כיבוי של הנייד אני אמור להוציא את הכבל של החשמל/מטען מהנייד? השימוש במחשב האישי אצלי בממוצע של 3-4 שעות עבודה, עם 5 ימים בשבוע. כיצד יהיה נכון להגן על הנייד בכדי להוציא ממנו את המיטב לאורך השנים הבאות? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתקשה לאתר מקור של בעיה מוזרה המחשב שלי בן חצי שנה 3770K עם 16 גיגה זיכרון ללא כרטיס מסך כונן הDVD היה בעייתי מהתחלה והוא אכן התחיל לחרוק החלפתי אותו לחדש (של טושיבה)ומאז הסרטים שאני רואה באמצעותו נראים כאילו הם ברזולוציה דפוקה . הסרטים מקוריים באיכות הכי טובה נראים מרוחים ומלאים רעש עברתי על כל ההגדרות הכל מעודכן פיקס חומרים שנמצאים על המחשב כמו תמונות וקטעים שצילמתי נראים בסדר כלומר שהליבה הגרפית מתפקדת רק חומרים מהכונן דפוקים בדקתי את כל האופציות שתוכנה מאפשרת לשנות בליבה הגרפית וכלום לא עוזר רק גורע אולי יש לכם שמץ רעיון איפה הקצר המחשבה היחידה שיש לי שבזמן שהמחשב ניסה להתמודד עם הכונן שעשה בעיות הוא עבר לאיזה מודול חירום תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם הנתונים הנ"ל מעבד :AMD ATHLON 64 3000 זיכרון 1024 כרטיסך מסך ATI 9200 הבעיה שלי היא שהמחשב נורא איטי בפעולות פשוטות כגון פתיחת המחשב שלי או פתיחת כונן כלשהו הוא נורא איטי אני לא מבין למה יש לי תוכנה לחיפוש רוגלות והרצתי אותה והכל תקין מה עליי לעשות ? ואם הנתונים הנ"ל מספיק טובים לאחד שלא משחק במחשב כלל אלא אינטרנט וצריבה? המון תודות לנוגעים בדבר
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-