תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה מראש על כל עזרה ותמיכה שתוכלו לתת לי. אני מקבל הודעות VPU recovery בזמן שאני משחק משחקים כבדים. זה קורה כל 10 דקות בערך (אין זמן קבוע), חשוב לציין שהטמפרטורה של הכרטיס לא עולה על ה 65 בזמן עומס (לא בעיית חימום). אני לא מקבל את ההודעות כשאני משחק משחקים ישנים וקלים יותר, אבל לפעמים גם במשחקים הישנים זה קורה פעם אחת כשאני נכנס למשחק במסך הפתיחה. יש לי כרטיס ATI Radeon 1950x pro מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים (catalyst 8.10) ואני זוכר שעדכנתי את הביוס לפני חצי שנה בערך, יש לי את כל העדכונים מ windows update. אין לי מושג מה הבעיה. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה זה תיזמונים של זיכרון ? הסתכלתי באברסט ורשום לי 133MHZ 3.0-3-3-6 100MHZ 2.0-2-2-5 מה זה ?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
המחשב לא רוצה להידלק במצב רגיל (הוא מתחיל להשתגע) אלא רק בSAFE MODE אני פונה לפורום הנ"ל מכיוון שאני חושד שזאת בעיית חומרה אם טעיתי אנא העבירו את הת'ראד למקום הנכון
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כל פעם שהאני מזיז את המחשב הישן שלי משהו קורה ואיכשהו הוא פתאום או עושה ריסט או שהוא נתקע. עכשיו , שהוא נתקע ואני מנסה לעשות ריסט הוא פשוט נדלק ואז במקום להעלות את מסך הפתיחה של הביוס הוא לא מעלה כלום ורק עושה רעשים אלקטרוניים של הלוח... אחרי שאני פותח אותו ומחזק הכל הכל עובד טוב בחזרה... אבל מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב לפני משהו כשבועיים והמחשב הוא מחשב גיימינג להריץ משחקים כבדים וכאלה עכשיו אני משחק CRYSIS פתאום המחשב נכבה ולא נדלק פתחתי את המארז ולפי מה שראיתי לא נשרף כלום ולא היה ריח של שרוף ולא יודע למה יש לי תחושה שזאת בעיה בספק אני לא יודע את הפיתרון אבל אני רוצה לנסות לאפס את הBIOS אולי זה יעזור אז תסבירו לי פה איך לאפס את הBIOS בלי להדליק תמחשב נראה לי צריך להוציא תסוללה אבל העדפתי לא לקחת סיכון אם יש למישהו פיתרון אחר אז שירשום כאן בבקשה וגם תרשמו לי פה דרך לאתר את מקור הבעיה כי אין לי כוח לקחת אותו לטכנאי אלא אם כן אין ברירה
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
עם יש לי כמה מחשבים שמחוברים לאותה רשת כולם מחוברים בקבל עם זה משנה יש דרך לעשות להם תיקיה משותפת שאוכל להעביר בנהם דברים? ועם כן זה מעביר בצורה נורמלית או שיהיה יותר מהיר לי לעלות את זה יומים לדרופבוקס ואז להוריד את זה משם שוב
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
יציאות ה-Usb שלי מיתכבות ונידלקות ממש לשנייה. ניסתי לעדכן דרייברים והכול שום דבר לא עזר. ניסתי לנתק את כול הדברים שאיני צריך למעט מיקלדת\עכבר\מסך. ניסתי לעלות מתח לציפ שעל הלוח לא עזר. ניסתי לעדכן את הווינדוס מ-Sp2 ל-Sp3 בתיקווה שזה יעזור, אבל זה לא עזר. במצב בטוח הבעיה אינה קיימת. וגם הבעיה התחילה בערך מתי שפירמטי, אוליי היא באה עם הפירמוט אין לי מושג פשוט לא שמתי לב לזה אוליי. יש למישהו פיתרון? אני אשמח לישמוע. תודה מראש לעזורים, המשך יום טוב, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב נייד מחברת Dell ומהדלקתו מתחיל לצפצף 3 צפצופים ברצף למשך כל זמן בו שהמחשב דולק, אשמח לקבל פיתרון מאנשים שנפגשו את זה או יודעים אודות מה תופעה זו יכולה להיגרם! תודה!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקינו לי בחנות את המעבד, לוח וזיכרונות החדשים (E8400, EP45DS3L, 4G). ומאז קורים 2 דברים- או שאני מפעיל את המחשב ופשוט לא עולה כלום וכתוב- Disk boot failure, insert system disk and press ok או שהווינדוס פועל (לא קורה מה שקרה למעלה), אבל יותר מאוחר כונן G:\ (שהוא ההארדיסק השני שלי), פשוט נעלם וצריך להפעיל את המחשב מחדש. 2 הבעיות מסתדרות רק כשאני פותח את המארז ונותן כמה לחיצות על הכבלים משום מה... מה הבעיה פה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה... נכנסתי לאיי סי קיו ואז האיי סי קיו שאל אם אני רוצה לעדכן אותו לגירסה החדשה... לחצתי אישור ואז זה עידכן אחרי זה ניסיתי להתחבר וזה לא הולך.... תגובות....
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר. בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב.. אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת... המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך? המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג. הכרטיס מסך 7600GS AMD X2 4200 ספק כוח 350 תודה..
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יום אחד, פתאום שהדלקתי את המחשב, הכרטיס רשת לא רוצה לקבל אינטרנט יותר!! הוא נדלק והמחשב מזהה אותו ובביוס הוא מופעל וכל השטויות האלה, בקיצור פעם הוא פעל ועכשיו הוא לא פועל, שמתי אחר ופועל, אבל אני לא מוכן לסחוב לוח מקולקל.. זה על לוח8RDA+ וזה קרה לי בעבר על ABIT NF7 סתם מת, מישהו מכיר את זה ויודע מה לעשות? הוא מתחבר לסוויץ' ברשת ביתית
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, מחוברים לי 2 מסכים למחשב, אחד המסך הראשי DELL23 שמחובר ב DVI, השני הטלוויזיה 32 של סוני שמחוברת בHDMI כל פעם שאני מפעיל סרט HD ומעביר אותו לטלוויזיה יש קיטועים קטנים ונפילות FPS קטנות בזמן ההצגה. בדקתי משאבי מערכת לא נראה שיש עומס על המעבד או הזיכרון בזמן ההרצה, בנוסף כאשר אני מחזיר את הסרט ל DELL הוא עובד בסדר. המפרט מצורף פה בצד ימין, לעזרתם או ייעוצכם אודה. אני על CATALYST 12.3 כי החדשים עשו קצת בעיות (מחשב פתאום לא מחזיר תצוגה אחרי כמה שעות שהוא בIDLE)
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GA-945P-S3 וספק של FSP 350 GLN בספק אני לא רואה יציאה של 4 פינים וכמובן בלי זה המחשב לא עובד ישנה יציאה של 8 פינים שרשום עליהם PCI 3 (או משהו בסגנון) כאשר חיברתי אותם המחשב עולה סבבה האם זה בסדר ?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל והוא לא עלה - המסך מהבהב כמו במצב שינה ואין רעש של ההארד דיסק שעולה או צפצוף שיש בהתחלה שהמחשב נדלק. למרות שכל המאווררים עובדים והלדים נדלקים. לאחר כמה ניסיונית של הדלקה וכיבוי המחשב כן עלה כמו שצריך... אותו דבר קרה מספר פעמים עד שהתייאשתי והחלטתי לנסות לפתור את הבעיה. חשבתי שאולי הבעיה במסך אבל העברתי את המסך למחשב אחר וחיברתי למחשב שלי מסך אחר וגם הוא לא עבד. ניתקתי את הכ.מסך וחיברתי את המסך ללוח אם ועכשיו המחשב עובד בלי בעיות. מה לדעתם דפוק? הכ.מסך או הספק? לוח אם ABIT G31 כ.מסך TWINTECH GF9600GT ספק ג'נרי 420W
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, לפני יומים קניתי צורב DVD שעובד והכל תקין הוא מזוהה בביוס צורב, קורא וכו'. הבעיה היא שכשאני מכניס לו דיסק בוטאייבל לא מתקבלת ההודעה של הבוט מהדיסק. אני יודע שהדיסק הוא בוטאייבל והוא טוב מכיוון שהוא עבד בעבר עם הכונן השני. נתונים רלונטיים: לוח אם : ASUS P4SP-MX צורב: Aopen DSW20112PA-28 * לוח האם עבר עדכון ביוס לגירסא האחרונה (1005)
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי שאלה... יש לי 2 כוננים C ו D הווינדוס מותקן על C יש לי פעמיים את אותה התקייה בשתי הכוננים ככה בנוי המחשב?? ככה הווינדוס? למה זה?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני לא משחק משחקים כבדים...הבנתי המערכת שלי לא הכי חזקה אבל במשחקים בנונים יש לי קפיצות...fps כל המשחק עובד חלק ומדיי כמה שניות יש תקיעה ואז הוא ממשיך תקיעה ואז שוב המשחק ממשיך לעבוד חלק . ממה זה יכל להיגרם ? כרטיס מסך ראידון 9700 פרו דרייברים הכי חדשים .
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי לפני כמה שבועות התחילה בעיה מאוד מציקה במחשב שלי ואשמח לקבל עזרה. חיבור האודיו (מקדימה, מאחורה הוא תקין) נדפק ואי אשר לשמוע כראוי באוזניות שמחברים. אני די בטוח שהבעיה היא בחיבור האודיו כי כשאני מחבר את האוזניות למקור אחר הם עובדות מצויין(נגנים, פאלפון), וגם ניסיתי עם כמה אוזניות . ועכשיו כדי לשמוע כמו שצריך צריך לשחק עם החיבור ולהזיז את זה קצת וגם זה לא תמיד מצליח. אשמח לקבל ייעוץ על מקור הבעיה והפתרון כי אני לא מבין גדול בחומרה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס רשת אלחוטי, הכל עבד טוב ויפה ואח"כ יומיים שהדלקתי את המחשב, מופיע לי המסך -בתמונה מצורפת ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת הוצאת הבטריה ל5 דקות כולל ניתוק מהחשמל ... לא עוזר... איפה יכולה להיות הבעיה במצב הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
באמצע משחק של HG:L המשחק נסגר ובWindows התקבלה שגיאה: Memory has been exhausted. WTF?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-