תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב המכיל לוח אם Asus M2N-E וכרטיס מסך של GIGABYTE ATI 1950 PRO, מערכת הפעלה VISTA. במשך מספר ימים היה נדמה לי שהפונטים קצת שונים מהפונטים אליהם אני רגיל ב-XP, נראה היה שהם יותר "עבים". אתמול עברתי למסך אחר יותר "חד" ופתאום הבנתי שלמעשה יש לי מריחות במסך בציר האופקי (מן טישטוש קל של כפילות). לכרטיס הגראפי יש שתי יציאות ובדקתי את שתיהן, בשתיהן אותן מריחות. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי אותו שוב פנימה - לא חל שום שינוי. הבעיה בוודאות לא במסך - חיברתי את המסך למחשב אחר ורואים מעולה. האם להערכתכם הבעיה היא בכרטיס המסך, בלוח האם או אולי בדרייברים?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו WIN8, חלק מהאתרים לא עבדו וכשעשיתי על מסך מלא בסרטים באינטרנט אז חצי מהמסך היה שחור והם לא היו מוצגים כראוי.. בנוסף, חלק מהאתרים לא עובדים וזה מתבטא בכך שלוקח להם זמן להטען, ודבר נוסף - לעיתים כשמדליקים את המחשב, לאחר סמל טעינת ה-WINDOWS יש מסך שחור ורק העכבר מוצג, ורק לאחר שמכבים שוב זה נדלק.. למה זה? לחזור ל-WIN7?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן לשכנה שלי את המחשב נייד שלה , אבל יש בעיה חמורה שאם המחשב נייד זז(לדוגמא אם אני מרים אותו וכד') אז הוא ממש קופא , חייב להפעיל אותו מחדש. מה אתם חושבים שהבעיה? כי זה נראה ממש מוזר...
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
תוכנה מומלצת לגיבוי דרייברים תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אוקי יש לנו לוח אם של FOXCONN ו2 סטיקים של זיכרון אחד של 512 ואחד של 256 עכשיו אחד מהסלוטים של הלוח תקול וגורם לקריסות וכאשר אני שם את ה512 בסלוט התקין אז המחשב לא עולה... עם ה256 אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
או משהו אחר כדאי להגן על הקובץ שנמצא בתוך הדיסק? שרק מי שיודע את הקוד יוכל לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום כולם הרכבתי לעצמי מחשב אבל כרטיס המסך עושה לי בעיות ותוקע לי את המערכת. משהו כמו 98 אחוז מהפעמים שאני לוחץ על הכפתור של הריסט זה כי המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך יכול להיות שזה בגלל הספק נמוך מדי? אולי לא חיברתי את הכרטיס מסך כמו שצריך לספק? צריך ספק אחר? תודה לעונים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case Logitech Z-5500 Samsung T220
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם; רכשתי לפניי חודש ספק אנרמקס, והיום, לאחר התקנת קירור חדש למעבד, freezer 7 pro, הספק לפתע הפסיק לעבוד, כאילו מדליק את המחשב לדקה ואז מתכבה; אני בטוח שזה הספק כי הבאתי לחנות ואישרו את העובדה שהוא מת, אבל כאן עולה השאלה, מה יכולה להיות הסיבה לכך? לא ביצעתי שום דבר בצורה לא תקינה, וסה"כ הכל הותקן בהצלחה, ואכן הספק עבד חודש עם 8800GTS ללא רבב.
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה שלא מובנת בכלל קודם כל לוקח המון זמן למחשב לעלות במסך הפתיחה של windows XP, דבר שני כאשר אני שם שיר ואותו זמן נגיד לוחץ על nero השיר נשמע מקוטע + עליות וירידות, וגם יש הרגשה שהמחשב לא בסדר, פירמטתי אותו כבר 3 פעמים ובכל פעם הוא עבד בסדר עד 4 ימים ושוב התחילה הבעיה הוא גם היה בתיקון ולא מצאו כלום, לפי דעתי זה משהו שקשור ב-emule משהו מכניס לי משהו אבל אני לא יודע איך ולא מצאתי כלום. אני מיואש בבקשה עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה מוזרה עם משחק שכנראה קשורה לחומרה. ניסיתי את פורום משחקים אבל אף אחד לא עזר לי שם, אז אני משער שהבעיה מתאימה לפה. המשחק הוא SWAT 4 אגב... בקיצור, אין לי שום בעיה במשחק עצמו, פשוט כשאני יוצא ממנו, או כשאני ממזער ומחזיר, המחשב מראה מסך כחול עם טקסט ולפני שאני מספיק לקרוא אותו הוא ישר עושה ריסט עכשיו הבעיה היא לא במשחק בטוח... ניסיתי כל מיני גרסאות שעבדו במחשבים אחרים, אז זו בטוח החומרה... לא נראה לי שזו בעיה עם דרייברים, אחרת הוא היה עושה בעיות מההתחלה ולא היה מפעיל את המשחק אני לא חושב שזו בעית התחממות, כי אני מצליח לשחק בלי בעיה ורק כשאני יוצא מהמשחק הוא עושה ריסט ניסיתי לבדוק ספייוור וכאלה וירוסים אין לי אין לי בעיה עם משחקים אחרים מפרט: A64 …
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0ghz עם טכנולוגיית ht שבעצם עושה וירטואליזציה של שני מעבדים (xp pro heb sp2) המעבד מתאמץ מאוד בלי לעשות כלום אז בדקתי עם process explorer ומתברר שיש תהליך שנקרא hardware Interrupts שמשתמש ב50% מהמעבד ובבדיקה מקיפה יותר ב 100% מאחד המעבדים האם יש למישהו מושג מה גורם לזה? בתודה מראש - jinji
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם..... זה התחיל לפני כמה ימים שהמחשב התחיל להתכבות מעצמו יענו עשה הפעלה מחדש בלי התראה או משו כזה........ ושוב עוד פעם לפני יומיים.... היום לפני 3 שעותתתת ובגלל זה אני עררר המחשב התחלי להיות איטי עד עכשיו בקושי לליונטורק ניכנסתי לאתר ולפורמים ולאיפה שאני מגיב כרגע...... המחשב פשוט איטי לוקח לי זמן להפעיל אותוווו תקיות בוקשי הוא מפעיל ICQ לוקח לו 10 דקות שבדרך כלל זה לוקח דקה וגם לא....... פשוט פאקינג רציני וזה מחשב שקנית לפני חודש וחצייייייי וזה אחלה מחשב..... אז למה זה קרה לי בבקשה אולי זה איזה ווירוס קטלני משהוווו תעזרוווו לי אני נואש איך אני יתפקד ככה במחשב המחשב ממש איטי ניסית נורטון אנטי ווירוס 2007 לסרוק וזה מצא אולי 3 וירוסים וזה לא עזר בגרוש אז בבקשה …
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
when i run 3dmark its shows me that my score is 7200 Ihave amd 4200,hd3850,2X1 Ram,windows vista basic is it ok? :'(
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מישהו יכול לבדוק לי בבקשה למה המחשב שלי מקבל מסכים כחולים בוינדוס בלי שום פעולה ? תודה לעוזרים קובץ מצורף עריכה : DUMP Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini033106-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path i…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב [ניתן לראות מפרט בצד ימין] מזה כשנה וחצי. כרטיס המסך שמותקן עליו הוא Club 3D Geforce 9800GTX 512MB [מדובר בגרסא שיצאה לפני גרסאת ה9800GTX+ ] עד היום לא היו לא כלל בעיות טכניות במחשב וכן לא בכרטיס המסך. אולם היום, לראשונה, החלו לצוץ בעיות שאני חושד [ואין כאן יותר מדי מקום לספק] שקשורות לכרטיס המסך. שיחקתי להנאתי Call of duty: Modern Warfare 2 כשלפתע המשחק נתקע, ע"ג המסך צצו ארטיפקטים מוזרים והמשחק קפץ לWINDOWS. גם בווינדוס היו ארטיפקטים נחמדים וכל התמונה הייתה מעוותת. עשיתי מיד ריסט למחשב, אך גם בחלון הדוס התמונה היתה מעותת ונראו ארטיפקטים על כל המסך ומיד המחשב קפץ לBSOD, שגם הוא הוצג בצורה מעותת. כיביתי את המחשב, ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי האם הוא ח…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי לא מזהה את כונן הדיסקים שלי - כלומר, הכונן לא מופיע בחלון של "המחשב שלי" ושום תוכנה לא יכולה לגשת אליו. מה שמפתיע הוא שהכונן עצמו פועל, ויכול להיפתח ולהיסגר. למישהו יש רעיון לפתרון? בן.
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארד דיסק מסוג SATA בערך שלוש שנים בנפח 40 ג'יגה מחובר למחשב והכל בסדר, קיבלתי לא מזמן הארד דיסק מסוג IDE גם של 40 ג'יגה ורציתי לחבר אותו למחשב להגדיל את כמות הדיסק שלי. ההארד דיסק מסוג SEAGATET, מספר דגם ST340014A לפי הכיתוב מאחורי ההארד דיסק במצב סלייב פשוט לא צריך את הג'אמפר. ברגע שחיברתי את ההארד דיסק מופיע לי לפני ההפעלה של הווינדוס מסך כחול כזה שמבקש ממני לעשות ריסטר או לבדוק את ההארד דיסק: Chkdsk /f התמונה של השגיאה: http://i25.tinypic.com/2zdxfzo.jpg ניסתי לבדוק גם אם יש משהו בביוס לגבי זה אבל לא ראיתי שום דבר, יש לי לוח אם מסוג: D946GZIS עכשיו השאלה שלי האם אני לא מחבר נכון את ההארד דיסק? או שיכול להיות שהוא פשוט תקול? אשמח לתשובה.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכל חברי הפורום! קניתי היום מחשב חדש,בשעה טובה! מפרט: מעבד:I5-2400 לוח אם: GIGABIT-H61.התקנתי עליו WIN7-64BIT. ברגע שאני בא להפעיל תקיה או אזי שהוא קובץ לא משנה מה,הוא פשוט ניתקע ולא מגיב לא משנה מה. כבר התקנתי פעמיים את אותה מערכת הפעלה,שבעבר עבדתי איתה ועדיין עובד אם ההתקנה. לא רק שגם אם ניסיתי להריץ בדיקת דיסק,נתקע. מחפש מענה. נ.ב. אני יודע שיש לי אחריות,אבל אני חייב לדעת מאיפה זה נובע,שלא בטעות במיקרה אולי ו....יערבבו לי את התחת. בתודה מראש עוז ישי. </blockquote>
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שהמחשב מחליט לעשות ריסטרט מעצמו באמצע משחקים. ניקיתי את המחשב,האמת עכשיו המשחק רץ טיפה יותר זמן,אבל הכרטיס מסך מתחמם באמצע והטעות חוזרת על עצמה. הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 ויש עליו מאוור של ZALMAN רק שהצבע הוא לא כחול אלא אדום,בסדר זה לא העניין. בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך בלי מאמץ והיא נעה בין 48-51 מעלות,אני מאמין שהכרטיס מסך מתאמץ הוא עובר אפילו את ה62-65 מעלות וזה מה שגורם לריסטרט. יש עוד אפשרות להוריד טמפ' של הכרטיס מסך מלבד ניקוי אבק ולהגביר את מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% מה שכבר עשיתי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הספק גם ככה לא היה משהו... המחשב הרעיש, אז פתחתי אותו. העניין הוא שאיזה שנייה אחרי שהמחשב נכבה לגמרי, שיניתי את המתח של הספק מ-230 ל115 (לא יודע למה עשיתי את זה. רגע של ריחוף אולי...) היה לרגע הבזק ירוק בוהק מאחורי חורי האוורור של הספק (אני מניח שזה לא אפקט פוטואלקטרי, אלא לד או משהו בתוך הספק. אבל אני לא יודע... עם הספק הזה הכל יכול להיות), וריח של שרוף... הספק נשרף. זה בטוח. אפשר להריח את זה עליו. אבל אני מפחד שגם המעבד נשרף. זה יכול להיות? המחשב היה כבוי בעיקרון, אבל הספק היה עוד מחובר לכל שאר הרכיבים. המעבד קבור מתחת למאוורר שלו, ולא בא לי להרים את המאוורר אלא אם כן אני ממש חייב. הוצאתי את הספק לפני שעה, ועדיין יש שם ריח של רכיבי אלקטרוניקה מתים. אני לא יודע אם זה הס…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של lenovo thinkpad e520 התקנתי מחדש וינדוס 7 64 ביט הצלחתי להוריד את כל הדרייברים חוץ מדרייבר אחד שאני לא מוצא התקן מערכת בסיסי חפשתי באתר של lenovo ולא מצאתי מה אפשר לעשות תודה נ.ב האם יש קובץ אחד שיש בו את כול הדרייברים במקום להוריד קובץ קובץ או שאולי עוד לא חשבו על זה הסינים :-\
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יום אחד, פתאום שהדלקתי את המחשב, הכרטיס רשת לא רוצה לקבל אינטרנט יותר!! הוא נדלק והמחשב מזהה אותו ובביוס הוא מופעל וכל השטויות האלה, בקיצור פעם הוא פעל ועכשיו הוא לא פועל, שמתי אחר ופועל, אבל אני לא מוכן לסחוב לוח מקולקל.. זה על לוח8RDA+ וזה קרה לי בעבר על ABIT NF7 סתם מת, מישהו מכיר את זה ויודע מה לעשות? הוא מתחבר לסוויץ' ברשת ביתית
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים למשל שאני משחק CS (שיכול לעבוד על כל מחשב) עושה לי בעיות עם החומרה המסך נהיה שחור, לפעמים מסך כחול, ריסטארט. אני כבר לא יודע מה לעשות, שום משחק לא עובד לי על במחשב... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מקבל את החלון של של מצב בטוח וכו.... וברגע שאני בוחר כל דבר המחשב מבצע ריסטרט ישר ומגיע שוב לחלון של התפריט של מצב בטוח שוב... מה זה יכול להיות? ???
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום אנשים. לאחרונה צצה לי בעיה עם הדיסק. קופצת לי שגיאה בווינדווס Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault כמו כן יש הודעה דומה מה BIOS כשמדליקים את המחשב. בבדיקה עם SEATOOLS (דיסק של SEAGATE) הוא לא מראה פירוט מי יודע מה, אלה רק רושם S.M.A.R.T FAILD HDD SCAN ו SPEEDFAN מראים לי בעיה שקשורה לסקטורים פגומים. לא הבנתי אבל לפי הנתונים שרשומים, עד כמה זה חמור. בכל מקרה אני כרגע כבר כמה שעות עושה גיבוי דרך הרשת, לא יצא לי לנסות SCANDISK או משהו דומה. האם זה תחילת סופו של הכונן? האם כדאי לבטל את ה SMART ב BIOS? (כי אין בעיות שאני שם לב אליהן) והכי חשוב, הכונן עדיין באחריות דרך אייבורי, האם האחריות מכסה תקלה כזו למרות שהכונן עצמו עובד ללא בעיות? תודה! [attachment de…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-