תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אחרי הניתוח הוא רושם לי שזה כנראה מ HARDWARE ,ראיתי גם קובץ אחר שרשום ntkrnlpa.exe . מה הסיבות לראשון ומה הסיבות לשני ?הבנתי שהשני זה ככל הנראה בעיה בכרטיס מסך ,או קובץ(דרייבר לא מתאים בVISTA). ומה זה ה HARDWARE ?יכול להיות שזה נובאה מהכרטיס סמך או משהו ?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש כמעט לפני חודש מדגם ABIT IP35-E ואחרי שהרכבתי ראיתי שאני לוחץ הדלקה המחשב מתחיל לפעול נכבה ואז שוב עולה.. שלחתי פה הודעה כדי שיעזרו לי להבין מה לא בסדר ולבסוף לא הביאו פתרון מוצלח התקשרתי יום למחרת לחברה שממנה קניתי ואיש המכירות אמר לי שככה זה בלוחות החדשים והתופעה הזאת נקראת COLD DOUBLE BOOT או משו כזה ושזה נועד ליצב מתחים או משו כזה באתר OVERCLOCKERSCLUB.COM סיקרו את הלוח והנה מה שכתוב בסוף במסקנות הנה קישור http://www.overclockersclub.com/reviews/ip35economy/18.htm אני רוצה לדעת האם אפשר לבטל את זה ואם כן אז איך? זה מעצבן אותי הדאבל בוט הזה אני מעדיף שזה יהיה רגיל תדה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי מחשב (בחלקים) עכשיו הכל עובד, חוץ מהכרטיס מסך, עכשיו הכרטיס הוא Nvidia GeForce 9800gt 512mb ddr3 לוח עם MSI P43 מעבד 8500 3.16ghz ספק 500EZcool עכשיו הכל עובד, ניסתי לחבר כרטיס מסך אחר (geforce 9500) לראות אולי הוא לא מוגדר טוב בביוס, הכרטיס עובד הכל מוגדר כמו שצריך החזתרי את הכרטיס החדש ולא עובד.. גם המאוור של הכרטיס לא עובד, אומרים לי בעיה בספק, ש 500W לא מספיק שנראה לי שזה לא נכון (טכנאי אמר לי) אני חושב שצריך קבל מתח לחבר ישר לספק... שאין אותו... על הכרטיס יש 4 חיבורים של מטח בקצה שלו...... ולא היה בקופסא שום כבל כזה... יש למשוה מושג מה הבעיה?????
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מעבד AMD AM2 4400 לוח אם M2N-E 2 גיגה זכרון התקנתי הבוקר ווינדוס מחדש ופתאום כשאני משחק BATTLEFIELD 2 עומס החום של המעבד מגיע לגבהים שאני מקבל אזהרות.... התקנתי אז תוכנה שמראה את הטמפרטורה, והיא בסביבות ה50 בIDLE ומריקע לסביבות ה70 במשחק מה לעשות :s05: ?
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן. אנחנו מדברים פה על קשיש, מה-זה קשיש, עוד מעט אנחנו קונים לו תותבות אלקטרוניות -- שעבר וואחד אביוז במשך התקופה המהנה שלנו יחד. P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה בשבע שנים האחרונות. מפרט נוסף: ASUS CUV4X (לוח אם) ובערך 612 מגה-בייטים של SDRAM. לאחרונה, אני חושב שלאחר התקנת Windows XP SP2 מחדש (אבל אל תתפסו אותי במילה, אני באמת לא זוכר) המחשב החל לקפוא. מה זה לקפוא? המסך פשוט נעצר שם, ביחד עם הסמן, והאפשרות היחידה שלי להחזיר אותו לתחיה היא להשתמש בכפתור הכחול. מאחר והייתי בטוח שזו הבעיה של הווינדוס (זה מה שתמיד אומרים, לא?), התקנתי אותו מחדש. מההתחלה. from scratch. אבל הבעיה לא נעלמה ביחד עם הסביבה החדשה. אציין שזו גרסה לא חוקית של חלונות, ויכול גם להיות שהיא בעייתית. הענ…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מצאתי כרטיס קול Creative Sound Blaster Live! CT4830 במחשב הישן שלי. אני לא זוכר אם הוא עבד או לא, אבל בכל מקרה חיברתי אותו ללוח אם. בביוס שמתי Disabled באפשרות של Azalia (אני מניח שזה מבטל את הכרטיס קול OB). הפעלתי את המחשב ואחר כך את הדרייבר של קרייטיב (לא מהדיסק המקורי, הורדתי דרייבר מהאתר של קרייטיב), והדרייבר לא זיהה את הכרטיס (הוא אמר שהוא לא מחובר), אך הכרטיס היה חם, כלומר הוא היה מחובר פיזית ללוח אם. יתכן שהכרטיס לא עובד? (הוא ישן, משנת 99 לדעתי). או שאני עם הדרייבר הלא נכון? ושאלה נוספת שלא ממש קשורה - אני לא יודע אם הכרטיס קול הזה יותר טוב מהOB שלי (GB 965p-ds3), לפי חיפושים שעשיתי ההבדל הוא יחסית קטן. יש למישהו מידע נוסף בעניין? חבל לי להשקיע הרבה זמן ולראות שהה…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר כונן CD נוסף למחשב שלי של HP. כעת מותקן כונן CD אחד שהוא גם צורב של LG. איך עושים זאת? הכבל מידע יוצא מהלוח אם ומתפצל לארד דיסק ולכונן CD. כבל מידע נוסף (קטן יותר) יוצא ומגיע לכונן פלופי. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini100108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Wed Oct 1 20:20:27.356 2008 (GMT+3) System Uptime: 2 days…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הכונן הקשיח הקודם שלי הפסיק לפעול לפני כמה חודשים, המחשב פשוט לא קלט אותו באיזשהו שלב ומאז כל המידע שיש עליו הלך. ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים וגם הם לא קולטים אותו... השאלה שלי היא, איזה עוד דרכים יש בשביל לנסות להציל את המידע שיש עליו. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התגובות גם במייל בגלל שהיום אני חוזר לבסיס, להרבה מאוד זמן, כך שלא בטוח שאני אמצא את האשכול הזה כשאני אחזור, תודה מראש, שחר. Shahar1802@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
העניין היה מאז שקניתי את המחשב. פשוט המנורות והמאווררים נדלקים לשניה ונכבים ושוב ושוב בערך 30 שניות כמו כן רציתי לשאול אם במעבד 4 ליבות יש צורך לחבר את שני חיבורי החשמל(pin connector 4 ) למעבד או שמספיק אחד? q6600 msi p45 platinum 2x gail 800mhz 2giga vantec v2.0 480w leadtec 7800gtx extreme raptor 36g wd 250
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהמסך למחשב הנייח ולא קורה שום דבר הסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שמישהו כתב שצריך ללחוץ על מקש הווינדוס +X ואז אמור להופיע כפתור "מתאם תצוגה" אבל אין לי בכלל את הכפתור הזה או למשל כשאני עושה קליק ימני בשולחן העבודה ואז "הגדרות תצוגה" אז ראיתי שאמור להופיע תמונה של שני מסכים אחד של המחשב והשני של הטלוויזיה אבל אצלי אין תמונה בכלל http://www.siz.co.il/my.php?i=mjz22iy2netm.png תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שלוש שנים לאחרונה החל לבצע reboot כאשר הוא נמצא בחלונות בלי להגיע למסך כחול למרות שהגדרתי אותו להגיע למסך כחול כאשר יש נפילה החלק המוזר הוא כאשר אני מגדיר את המעבד בביוס לפחות מהמהירות הרגילה שלו הוא עובד ללא reboot בעיה נוספת/קשורה- בהדלקה -כל המנורות נדלקות אך למחשב לוקח כ-5 דקות להשמיע את הביפ של לוח האם לעלות לחלונות במעבדה פרקו אותו והרכיבו מחדש ניקו אבק - כלום -הוא בשלו. גם אין סימנים של התחממות. למישהו יש רעיון מה השתבש פה או איך לבדוק מה גורם לבעיה -לפני שאני נאלץ לשלוח יד לכיס להחליף אותו לגמרי? המחשב הוא- לוח אם vh6 abit + מעבד 733 פנטיום .מערכת הפעלה xp home . cdr/w plextor dvd rom שני קשיחים -10 ג'יגה+60 ג'יגה כרטיס מסך -elza geforce 25…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מקלדת שלי הפסיקה לעבוד. בדקתי במקום אחר גם שם היא לא עובדת. מקלדת הזאת קניתי בפרואר רציתי לשאול האם אני יכול לבדוק יציאה של מקלדת בלוח אם, אולי היא שורפת או לא עובדת בכלל. אני צריך רשימת פינים ומה תפקידם.
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. החלפתי הארדיסק שעשה לי קצת בעיות וחיברתי את החדש בדיוק כפי שהיה הקודם - מאסטר יחיד ובודד. התקנתי XP ממש בקלות ובמהירות ושמתי לב שכעת הביוס עולה מאוד לאט - ז"א שהמסך עם הלוגו של הלוח אם (אינטל אם זה חשוב) תקוע כמעט 50 שניות לפני שאני מקבל מסך דוס ורק לאחר מכן עולה הXP במהירות יפה בהחלט. מה קרה פה ? האם זה קשור להגדרות של הביוס ? איך מתקנים את זה ? כמובן שאם תזדקקו למפרט - ארשום אותו פה.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הייתי אתמול אצל חבר שלי שביקש שאני יסדר לו את המחשב. המחשב שלו עושה ריסט כל פעם אחרי שמסך הטעינה של הווינדוס מסתיים (גם במצב בטוח). החזרתי את הBIOS לערכי ברירת מחדל אבל הבעיה נמשכה. אחר כך הכנסתי את התקליטור התקנה של WinXP נכנסתי לrecovery concole וגם שם, אחרי שבחרתי להכנס להתקנת ווינדוס נוכחית המחשב עשה ריסט. איך אני יכול לדעת אם זאת בעית חומרה או ווירוס? (חוץ מפרמוט) המחשב שלו זה ככה: Pentium 4 2667MHz 1024MB RAM GeForceFX 5200 128MB Asus P4533 Series 250W Power Supply
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב החדש לפני כמה ימים (מפרט) ומשום מה גיליתי לאחרונה שהיו אס בי הקידמי לא עובד, (מאחורה כן עובד). צריך להתקין אותו/להגדיר משו? או שזו בעיה תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקי... יש לי HDD Seagate 40GB הוא פועל על 5400 סל"ד..ועל חצי מגה באפר (512). אוקי..אני עוד כמה ימים הולך לקנות הארדדיסק חדש של WD 40Gb 7200Rpm 8Mg buffer אוקי ..קיצר עכשיו אני אגיד מה הבעיה... עד היום זאת אומרת שאני משתמש היום בSeagate אז מתי שאני מאמץ אותו עם משחקים כגון:Hl CS Need4SpeeDועוד .. או אפילו סתם אימוץ אחר כמו ...זמן בקזה הוא נהיה איטי מאוד .... אוקי אני יודע שאחרי שאני אחליף את ההרדדיסדק שלי לWD(הנ"ל) המחשב לא יהיה בכלל איטי לאחר המשחקים או התוכנות האלו ... רציתי לדעת מה יקרה אם אני אחבר את שני ההרדיסקים...זאת אומרת שנגיד אני אתקין לדוגמא CounterStrikeבהרדיסק שלWD אז שאני אצא ממנו הוא יחזור להיות איתי בגלל ששהוא מחובר להרדיסק השני ? . מפרט: Amd 1800 Athlon X…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב שמעו הגיע פסח ניקיון והרבה כאב ראש אז בקיצור ניתקתי את המחשב ומתי שחיברתי לא רצה לעלות ביכלל (אפילו לא מנורה) ניחשתי ספק וצדקתי אז החלפתי לאחד זמני של ריידמקס אבל אז ניסיתי לעלות אותו שוב ועלה אבל זהו מסך שחור ומאווררים זזים לא יותר מזה והוא עושה ביפ ארוך ברמקול מפסיק ושוב ביפ ארוך ככה בלי סוף ניסיתי ליבדוק מה הבעיה (לפרק הכל ולהתקין מההתחלה) עד שנישארתי עם החשודים העיקריים הלוח אם או המעבד (או שפיספסתי עוד משהו) ואז ניזכרתי בצג הקטן שלמטה שמציג את הבעיה אבל הבעיה אין לי מה המיספר אומר אז אולי אתם יכולים לעזור לי? מופיע לי הספרות 04 והלוח הוא kv8 pro של ABIT עזרה תיתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב כמה קבצים עם האשף של ווינדוס 7 והוא מראה לי בסיום הודע שגיאהה שהמהירות של הדיסק גבוהה או נמוכה מידי מה עבור הכונן שאני משתמש בו. הכונן די חדש והדיסקים מהירות X16 וניסיתי גם לצרוב ב X8 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכם מאת אדוארד, יש לי רכזת USB שמחוברת לחשמל- אליו גם מחובר עכבר אלחוטי. מה שקורה אחרי שאני סוגר מכסה ופותח אותו מחדש המחשב לא מגיב להתקנים מחוברים לרכזת USB ואחרי שמוציא את יציאה של רכזת ומכניס אותה מחדש אזי הוא מציג הודעה 'התקן USB לא מזוהה' ואומנם מחשב מגיב להתקנים שמחוברים לרכזת למה צריך להוציא והכניס את יציאת רכזת כל פעם? אולי זו בעיה של הדרייבים? תודה רבה, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
המחשב שלי לפעמים נתקע בשלב הMEMORY TESTING(במסך של הביוס כשהמחשב עולה) מה שאני עושה כדי לפתור את זה-אני מוציא את הסוללה של הביוס מהלוח אם כדי שהביוס יתאפס ואז הבעיה מסתדרת אבל גם באופן זמני יש לי זיכרון שרץ בDUAL CHANNEL(מפרט מלא בפרטים שלי) ולוח אם של ג'יגה-בייט EP35DS3R REV 2.1 עכשיו הכל בסדר כבר עשיתי כמה הפעלות מחדש והכל עובד טוב אבל אני מפחד שהבעיה תחזור על עצמה אז אני נמנע כמה שיותר מלכבות את המחשב או להפעיל מחדש למרות שהיום הפעלתי אותו כמה פעמים מחדש והכל היה טוב אגב זה כבר בעיה שקרתה לי בעבר ואני זוכר שהלכתי לחנות(סקאי פיסי) והם החליפו לי את הלוח עוד לא הרצתי בדיקות של MEMTEST
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800gtx 512 מגה יש לי אותו כמה שנים קניתי אותו אייך שהוא יצא זה כרטיס גדול ועבה מאוד הטמפרטורה של בין 66-67 האם זה נורמלי ואם לא איך אני מוריד לו תתמפרטורה גדי שלא יתחמם
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP אלא שהמקלדת והעכבר מפסיקים לפעול במסך הראשון של ההתקנה. ניסיתי גם מקלדת ועכבר USB. למישהו יש פתרון? אגב למה רשום שאני משתמש בספארי כשאני משתמש ב-Chrome.. בתודה,
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-