תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כמה שבועות התחילה בעיה מאוד מציקה במחשב שלי ואשמח לקבל עזרה. חיבור האודיו (מקדימה, מאחורה הוא תקין) נדפק ואי אשר לשמוע כראוי באוזניות שמחברים. אני די בטוח שהבעיה היא בחיבור האודיו כי כשאני מחבר את האוזניות למקור אחר הם עובדות מצויין(נגנים, פאלפון), וגם ניסיתי עם כמה אוזניות . ועכשיו כדי לשמוע כמו שצריך צריך לשחק עם החיבור ולהזיז את זה קצת וגם זה לא תמיד מצליח. אשמח לקבל ייעוץ על מקור הבעיה והפתרון כי אני לא מבין גדול בחומרה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
באמצע משחק של HG:L המשחק נסגר ובWindows התקבלה שגיאה: Memory has been exhausted. WTF?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. לפני יומיים קניתי מחשב חדש: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. כל פעם שאני מתקין משהו / מעביר קבצים ברשת / מוציא מזיפ (קובץ גדול) המחשב עף לריסט.. בלי הודעות מיותרות =] אם למישהו יש רעיון מה זה יכול ליהיות לפני שאני רץ לצעוק שם בחנות? תודה איתי.
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב. כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך. ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר. ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו. חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר. רעיונות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מהחודשים האחרונים שאני מדליק את המחשב הוינדוס לא עולה ואני הגדרתי מיליון פעם בבוט על הדיסק קשיח והוא פשוט לא עוזר גם בביוס הגדרתי אותו שיהיה הראשי אבל שום דבר לא עוזר אך אם אני מחקה בערך יום זה פשוט מסתדר ושוב לאחר כיבוי המחשב שוב אותו המקרה.. מה לעשות מתוסכללללל...?? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום חברים. יש בידי כמה דיסקטים ישנים 5.25 אינץ' שבתוכם מוקלד חומר רב ערך בשבילי. אין לי כל מושג איך אני יכול להעתיק את החומר אל מדיה דיגיטלית קובנציונלית, שיהיה לי אפשרות לערוך את הטקסט וכו'. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי, כאן או בתיבה האישית.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הבעיה הזאת התחילה לפני כמה ימים ששמתי לב אליה, היא לא התחילה מזמן כי אני תמיד מסתכל על שימוש בCPU ושימוש בRAM. בהתחלה היתי בטוח שזה וירוס, ניסיתי לעשות כל מיני טוייקים קטנים ולסגור הרבה תוכנות כדי לנסות לגלות את המקור בMSCONFIG הורדתי הרבה SERVICE שגם ככה תאמת אני לא צריך. הבעיה היתה שהורדתי 3 סוגי אנטי וירוס חדשים מתקדמים ואף אחד מהם לא זיהה וירוס או בעיה. שאני מתחיל את המחשב והמחשב עולה, אחרי שהוא עולה, משומה השימוש ברם שלי עומד על 1.2 גיגה רם שאין כלום, ואני לא אחד שעושה עריכות לאיך שהWINDOWS נראה - הוינדוס 7 שלי הוא הפשוט והרגיל. עכשיו ככל שאני מוסיף דברים שאני מריץ, השימוש ברם פשוט עולה ולפעמים מכפיל את עצמו. או בקיצור תמונה אחת שווה אלף מילים? ולידע כללי …
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היום ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי, והמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסטרט, והופיע מסך אם להפעיל את ווונדאוס כרגיל (או בסייף מוד או במצבים אחרים שאני לא זוכר). הפעלתי אותו כרגיל, אבל הוא עכשיו מציג את ווינדואוס ב-16 צבעים. עשיתי עוד ריסטרט, שום דבר לא השתנה, הוא מזהה את הכרטיס מסך (gforce 4 mmx), אבל לא נותן לי להעלות את רזולוציה(800X600) או את כמות הצבעים מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP מתוך USB ומקבל את ההודעה שבכותרת הורדתי את הקובץ הזה בנפרד והחלפתי אותו בקיים ועדיין זה קורה יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. קמתי בבוקר ושוב אני נתקל בבעייה במסך המסריח שלי, הוא פשוט לא נדלק. במקרה השארתי את המחשב דולק, ממש במקרה, אולי חודשיים הוא לא נשאר דולק למשך הלילה, ודווקא בלילה האחרון המסך החליט שוב לעשות בעיות. המסך היה על STAND-BY ושקמתי בבוקר הוא היה כבוי ואי אפשר היה להדליק אותו. ברור שמשהו בפנים נשרף. דרך אגב זאת פעם שנייה בתוך שנה שהבעייה הזאת מופיעה במסך הזה LG 755FT למי שזוכר הייתה לי בעייה דומה איתו.. לפי הפרטים שננתי כאן אתם יכולים לשער מה נשרף בו בדיוק? או שכולו הלך? תודה מראש לעונים...
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני מנסה לעשות כמה שטויות אם מחשב ישן שיש לי P4 2.8GHZ, אחרי שפתחתי את כולו וניקיתי אותו לחלוטין וסידרתי הכל ובעיקר הוצאתי דברים לא נחוצים ניסיתי להדליק אותו, המחשב עצמו נדלק אבל אין סיגנל במסך ואחרי כמה שניות של עבודה הוא משמיע צפצוף אחד לא ארוך במיוחד אבל גם לא קצר... וזהו... בצפצוף אחד עדיין לא נתקלתי ואני לא כ"כ מוצא לזה פיתרון. למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן 3 וחצי 4 שנים בערך.. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק של 150 GB (לפני זה היה לי 120) הוספתי אותו לקודם שהיה לי והוא לא עשה בעיות השנה רציתי להגדילל את המקום של המחשב אז במקום ה150 קניתי אחד חדש של 500 עכשיו ההארד דיסק היה חדש יחסית ועכשיו מאז שהחלפתי ל500 המחשב מתכבה לי מדיי פעם (עם המסך הכחול ) והוא עובד גם קצת לאט.. עכשיו חשבתי אולי עוד הארד דיסק מעמיס אבל לא נראלי הגיוני כי לפני זה הכל היה בסדר גמור.. עלה לי רעיון שזה אולי בגלל הספק.. יכול להיות שהוא חלש מדיי ?! ובגלל שהארד דיסק חדש אז הוא צורך יותר חשמל ובגלל זה המחשב מתכבה ועובד לאט.. יש מצב כזה? אם לא יש למישו עוד רעיון ?! תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם כשאני מנסה להפעיל את המחשב הוא מגיע לשלב שכתוב Loading operation system ואחרי כמה שניות מאתחל את עצמו ושוב חוזר לאותו מצב.. ניסיתי לשחזר הגדרות בביוס לנתק כל מה שמחובר חוץ מהדיסק הקשיח. הוצאתי סטיק זיכרון אחד. שום דבר לא עזר. הלוח הוא: p55a us3 תודה.
-
לפני מספר חושדים הלך לי ספק כוח בהמון רעש, למזלי לא נהרס הלוח אם והחלפתי את הספק, אבל מאז מסיבה כלשהי המחשב לא מזהה את ה USB הקדמי של המחשב, כלומר אם אני מחברת DISK ON KEY לUSB הקדמי המחשב לא מזהה בכלל, ואם אני מחברת לאחורי הוא מזהה בלי בעיה, השאלה, האם יכול להיות שהספק כוח כשהתפגר לקח איתו את השקעים הקדמיים? או אולי זה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ מעבד 2 גיגה זיכרון 6800 גי טי הרדיסק 500 גיגה סאטה 2 של סיגייט. לאחרונה למשל שאני רואה סרט אז הוא נתקע כזה כל פעם,אני מנסה להעביר קובץ מ כונןמ c ל d לוקח ו 40 דקות,שבמצב רגיל היה 3 דק'. מישהו יודע מהי הבעייה ואיך לפתור אותה?אני מנסה להימנע מלהתקין ווינדוס מחדש
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
דבר ראשון זה ה3די מארק, התקנתי את התוכנה עכשיו כשאני מפעיל את התוכנה יש לי הודעה: IDirect3d9::CreateDevice failed: Not availible (D3DERR_NOTAVAILIBLE) and an "OK" button. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? :s05: ולגבי Motherboard monitor 5 יש לי לוח אם ASUS TUV4X וברשימה של לוחות אם של אסוס זה בכלל לא מופיעה. יש משהו שאני יכול לעשות? יש תוכנה זהה לזאת שאתם יכולים להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום מערכת ההפעלה winxp קורסת באופן קבוע (מסך כחול) לאחר כמה שניות מעליית המשתמש. בsafe mode אין קריסה. צרפתי את תמונת המסך הכחול. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם יותר מ-5-6 שעות? אם כן, כמה זמן היא צריכה לקחת? תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המשחקים שלי במחשב הולכים לפעמים במהירות,ולפעמים בינוני (רמת המהירות של מחשב שטפה עם מפרט מעל המינימום) וליפעמים,ממש לאט. למה זה קורה? בכל מיקרה,הנה מפרט המחשב שלי: מעבד - IntelCeleron R 2.8 Ghz לוח - Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 זיכרון - 256 DRR MB כרטיס מסך: GeForce 4 MX 4000 דיסק קשיח: 80 GB
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ערב טוב.. קיבלתי לאחרונה הרדיסק של היטאצ'י בנפח 160 גיגה,וכאשר אני היום בא להתקין ווינדוס אני מקבל את השגיאה הבאה: הנה תמונת הג'מפרים של ההרדיסק (אם זה עוזר למישהו) האם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את הפתרון כיצד להתקין ווינדוס ללא בעיות? (ההרדיסק בחיבור ATA 133) אודה למאוד למענה מהיר. אסף.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-