תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קניתי מדפסת לקסמרק Z-25 בהתחלה לא היו בעיות והיא אכן הדפיסה ועבדה בצורה תקינה לאחרונה צצה בעיה -- כאשר אני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה : זוהתה יציאה לא נכונה מדפסת זו מיועדת לעבודה עם כבל usb בלבד ודא כי הנך משתמש בכבל USB והמדפסת מוגדרת ליציאה USB כל החיבורים תקינים , הגדרות נראות בסדר ניסיתי להחליף במספר נקודות חיבור של USB במארז אבל בכולם אני מקבל את אותה תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון, זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום זה, ואין לי הרבה מושג במחשבים. == כאשר אני משחק במשחקים ברזולוציה גבוהה, המקלדת והעכבר מגיבים מאוחר בצורה נוראית (אני מעריך בסביבות החצי שנייה-שנייה ב1024*768). אני לא בטוח אם זה מתרחש בכל המשחקים, אולם בהרבה מהם זה קורה (freelancer, blood rayne, enter the matrix). מיותר לציין כי הפריימים לשנייה שומרים על מספר סביר ברזולוציות הללו, ורק זמן התגובה הוא בעייתי. כאשר אני מוריד את הרזולוציה זמן התגובה יורד, והמשחק נהיה סביר. כאשר אני לא משחק (כלומר, בדסקטופ, ברזולוציה של 1024*768) התגובה היא מיידית. פירוט קצר של המחשב (למרות שאין לי הרבה מושג): Pentium 4 1400 512 mb ram Nvidia Geforce 2 mx/mx 400 המסך הוא של חברת Copam אם זה משנה (מסך …
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה שהיא דיי מרגיזה , יש לי epox8rda+ amd 1700 @ 2200 windbond 512 Windows XP pro אני משתמש בכרטיס קול שנמצא על הלוח אם , sound storm . ויש לי בעיה דיי רצינית , אחרי שהמחשב עובד שעה\שעתיים , אני מגיע למצב שבכל פעם שיש סאונד אם זה במשחק מסויים או אם זה בסרט או אם זה סתם שיר שרץ בווינאמפ ברגע שאני מתחיל ללחוץ על מקשים במקלדת יש לי לאגים בסאונד , מעין קטיעות קטנות כאלה , כל אחת אולי לחצי שניה.. זה ממש מרגיז , ואי אפשר לשמוע שיר כמו שצריך ככה. ובמשחקים זה נותן לי יחד עם הקטיעות בסאונד גם קטיעות קטנות (שכמעט לא מורגשות ) במשחק עצמו. אני יודע שהבעיה בכרטיס קול ולא בכרטיס מסך מיכוון שזה קורה גם שאני לא מריץ משחקים , אלה סתם שומע מוזיקה. ניסיתי המון דיירברים של nvidi…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא תואם לפורום, אם לא אני מתנצל מראש. בקרוב יגיע לי המחשב, ואני ביקשתי להרכיב אותו בעצמי מכיוון שאת המארז הזמנתי מחו"ל והוא יגיע אחרי שהמחשב יגיע. חבר שלי אמר לי שיש כל מיני שיטות לכל חלק וחברה, כל מיני קומבינציות בכדי לתת ביצועים יותר טובים, לא יודע בדיוק מה הוא רוצה ממני. הוא צודק או שפשוט מחברים כל חלק איך שהוא אומר להיות מחובר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה? הצורב הוא 2100s_core scsi של ימאה 16*10*40 . אני מאז שהוא התקלקל עשיתי מספר פורמטים והתקנתי בין היתר win 98se ו xp ונסיתי לעדכן מחדש אבל העידכון תמיד נכשל.העידכון אפילו לא מתחיל. הוא פשוט ניתקע וכל מה שנשאר לי לעשות זה ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהחלון . הציעו לי לחפש גירסה קודמת של FIRMWARE אבל לא הצלחתי למצוא (הגירסה שהורדתי היא 1.0n). אם תוכלו תנו לי אתר שמשם אני אוכל להוריד קושחה ישנה. הציעו לי לעשות את העידכון בדוס אבל אני לא יודע איך. צריך עזרה בבקשה באופן דחוף....
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי KVM Switch של Rose Electronics, והבעיה היא שאיבדתי את החוברת שלו... ועכשיו אני צריך להחליף את התמיכה שלו מ Serial ל PS/2 , את הgiude אליו לא מצאתי ברשת. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי את רצף הכפתורים? או אולי guide? תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 256 400mhz של סמסונג והיום הוספתי עוד 400 mhz כדי לנצל את ה dual ddr ל 800mhz השאלה שלי איך אני יודע שהמחשב עובד על 800 mhz כי בביוס רשום לי ב system memory 400mh
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כאשר אני נוגע בחלקים המתכתיים במארז כשהוא דולק, בשני מחשבים בבית, ובאחד מהם גם במסך, יש המון המון חשמל סטטי יש איזושהיא דרך למנוע זאת? תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש בביתי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. לפני כמה ימים הפסיקה הרשת לעבוד. הנורות בכרטיסי הרשת לא דולקות. בדקתי את הכבל בעזרת מולטיטסטר והוא תקין. שני כרטיסי הרשת מזוהים ע"י מערכות ההפעלה. האם זו בהכרח בעיית חומרה, או שמא יתכן שזו בעיה במערכת ההפעלה? בתודה מראש, עדי.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה,כל פעם שאני מתקין משחק ההתקנה רושמת לי שאין לי מספיק מקום בכונן,כשאני בודק כמה מקום נשאר לי אני רואה שיש לי 8 ג'יגה פנויים : אז אני לוחץ "המשך" / retry /מה שזה לא יהיה... וההתקנה לפעמים ממשיכה ולפעמים עוד פעם מופיעה ההודעה הזאת..כשעשיתי ריסט למחשב אז הביוס אמר לי (כן,כן בלוח שלי יש ביוס מדבר 8)) שהוא לא מוצא הארדיסק והמחשב רשם : disk boot failure please insert system disk and press enter אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס (יש לי מילניום) ובחרתי לעשות בוט מההארדיסק, אז הוינדוס עלה והתחיל לעשות סריקת דיסק ונתקע באמצע ??? ובכלל בזמן האחרון אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה בוינדוס (כל המשחקים עובדים מעולה) , למשל לכל חלון דפדפן לוקח 15 שניות להפתח ובזמן הפ…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן cdrw של liteon ואין לו דרייברים אז הוא לא יכול לצרוב אז מישהו בבקשה יכול לתת לי לינק לדרייבר או להגיד לי איפו לחפש
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת hp 840 c אחרי מספר של חודשים.. שלא נגעתי במדפסת הייתי צריך להדפיס בה משהו.. אני מתקין אותה והכול טוב ויפה.. פתאום אני רואה שהיא מדפיסה דף ריק וחלק קטן מאוד ממנו יש קצת שחור... מה קרה למדפסת? לא הגיוני שנגמר הצבע כי החלפתי לא מזמן... ולא השתמשתי בה בכלל... אני עובד תחת אקס פי... הדריברים והכול מותקן... אני בטוח שזוהי לא בעיית תוכנה כי זה קורה לי גם תחת הלינוקס :'( :'( :'( :'( תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש וזהו המפרט: P4 2.4ghz Asus p4s8X-X 256DDr 333mhzX2= 512DDr 333mhz radeon 9700 pro בהתחלה הכל עבד בסדר עד שהוא התחיל פשוט לתקוע משחקים אחרי בערך 1-5 דקות של משחק. המשחק היחיד שלא עשה לי בעיות היה הדמו של UT2003 שפועל אחלה. בקיצור גיליתי שהבעיה היתה בהגדרות יציאת הAGP: היא היתה מכוונת על X8. כיוונתי אותה לX4 במאפיינים של הכרטיס והכל הסתדר. היום שוב. בוולברין ריוונג' הוא זרק אותי לווינדוס באמצע המשחק ובהיטמן 2 הוא פשוט עשה RESET למחשב באמצע משחק. המשחק היחיד שעדיין לא עשה לי בעיות הוא כאמור הדמו של UT2003. אני כבר ממש אובד עצות...קניתי מחשב שנחשב יחסית טוב עם כרטיס מסך כל-כך יקר והוא עוד עושה לי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי …
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אצלי הוא נשלף יחד עם המעבד למרות שהרגלית היתה סגורה. לא נגרם נזק אבל מעניין לדעת אם יש שיטה יעילה יותר.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
החלקתי לחלק את ההארדיסק שלי ובאמצע החלוקה היתה אצלי נפילת מתח ועכשיו הוא לא מצליח לזהות אותו ב פי קיו מג'יק... הוא רואה אותו כ PQRP הוינודס בכלל לא רואה את הדיסק ניסיתי כמה תוכנות וכל התוכנות רואות מה שיש עליו אבל אף אחת מהן לא נותנת לי לשחזר את ה דיסק עצמו למצב הקודם -רק קבצים או אימג' מישהו יודע בעזרת איזו תוכנה אפשר לשחזר את הדיסק?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
hi, I recently got a DCR-PC120 MD sony camera I can't figure out how to make windowsXP recognize it so i can video conference with netmeeting for example, but i'm sure it's possible.. can some one please help me?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4pe לאחרונה ביצעתי עידכון לביוס שהורדתי מהאתר של asus את העידכון ביצעתי דרך תוכנה שמגיע יחד אם דיסק דרייברים של הלוח אם לאחר שביצעתי את העידכון הכלו לצוץ לי בעיות כמו הרבה אתחולים לא רצועים של המחשב בלי הודעה מוקדמת ברצוני לדעת אך אני יכול להסיר את העידכון שביצעתי למצב הקודם בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הצילו!!!! יש בראשותי כרטיס מסך HERUCLES TI-500 רצה הדבר והייתי צריך להחליף אותו באסוס TI רגיל, בקיצור לאחר ההחלפה ניסינו לשים דריוורים של אסוס אבל לא הלך משום מה והמחשב לא זיהה את הדריוורים לאחר ההתקנה והמשיך להשתמש בדיוורים הרגילים של XP (לא הרשמיים של NVIDIA) לאחר מכן החזרתי את הכרטיס שלי ושוב היתה הבעיה, עכשיו לא יכולתי להתקין את הדריוורים של נווידיה והוא לא זיהה אותם ונשאר בדריוורים של הווינדוז, בניסיון נואש עשיתי DISABLE לדריוור של הXP ולאחר ריסט המסך פשוט לא עולה!!! כלומר ברגע שאני מנסה להגיע לווינדוס, לאחר מספר בדיקות גיליתי ששום מצב לא מעלה את המסך, גם לא SAFE MOD וכדומה... אינני רוצה לפרמט את המחשב!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. המחשב מתעקש לזהות לי את הדיסק הקשיח כ PIO ולא מוכן לעבור ל ATA100 זה נראה כמו דריוורים או משהו כזה.... ניתן לראות את המפרט ב "מפרט מחשב"
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבוע האחרון לא התחברתי בגלל שחיכיתי שיצא לוח אם שתואם למעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא, אבל בסוף ויתרתי על זה וקניתי את הלוח בלי התמיכה בפרסקוט... יש לי בעייה חמורה מאוד ואני לא יודע אם זאת בעיית תאימות, בעייה בלוח אם או בעייה בזכרונות! מפרט: P4 2.0GHz - northwood ABIT IS7 - הוא הגיע עם ביוס לא מעודכן אז עידכנתי אותו לגרסה הכי חדשה. (שמתי לב שקיבלתי לוח שנוצר לפני 6 חודשים בערך, היה לו ביוס שמעודכן ל 03/2003 (לא יודע אם זה קשור...) GEIL 512MB 400MHz VALUE כל החלקים הנ"ל חדשים חוץ מהמעבד. הבעייה היא זה שהמחשב לא מוכן לעשות POST עם הזכרון הזה. אם אני שם את הזכרון של GEIL בחריץ הכחול המחשב בכלל לא מגיב! אם אני שם אותו בחריץ הסגול, המחשב מדליק את המסך (המסך נדלק, הלד…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מדובר במפרט השני שלי(<----ראה מפרט משני) המחשב עבד בסדר גמור במשך חודשיים, ובזמן האחרון הוא מאתחל את עצמו באופן רנדומאלי(יכול להיות 5 דקות אחרי ההפעלה ויכול להיות גם יומיים :-\) ואחרי כמה איתחולים משהו נדפק אצלי בביוס ואז אני צריך לשחזר אותו עם דיסקט. עוד תופעה מוזרה זה כשאני מפעיל את המחשב, המסך לא עולה בכלל, ואחרי מספר הפעלות מחדש, הוא עולה רגיל, ו שעולה המסך שמבקש דיסקט ביוס... המאוורר של המעבד עובד בסדר, הכרטיס המסך והזיכרונות תקינים(נבדקו על המחשב הישן שלי) שללתי את כרטיס הקול והרשת, כי הבעיה חוזרת על עצמה בלעדיהם אני חושד בלוח או ספק. מה לדעתכם הבעיה? ואם משהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי משחב חדש לגמרי - P4 2.4 C ABIT is7-E 512 DDR 400 S-ATA maxtor 80 G עכשיו מדי פעם שאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט אז הוא לא מזהה את ההארדיסק... זה קורה רק לפעמים .. בממוצי פעם ב-3 הדלקות בערך שהוא מעלה את המחשב אז הוא הרי מזהה את כל הדריברים וכותב שהוא לא זיהה את בדריבר של ה- IDE או משהו כזה.. כותב - NONE ... ואז הוא כאילו כותב משהו על boot disk כאילו להתקין ווינדווס אני חושב... אפילו שהוא מותקן ויש לי עליו פול משחקים תוכנות וכו'... משהו אולי יודע למה זה קורה?!?!!??! תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחר שינוי הגדרות הביוס ל By SPD, עם מעבד שרץ על 166x11 וזכרון שרץ על 200, עם העליה של חלונות אני מקבל חלונות כחולים, כמו כן תופעות מוזרות גם במצב בטוח. לאחר שינוי באס הזכרון ל166 (333), הכל רץ כרגיל. אני אובד עיצות!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האים חלונות 98 מזהה אוטומטית את הסידירום או שצריך להתקין לו דריברים?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-