עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב למשל כשאני מדליק את המחשב הוא ניכנס ל WINDOWS מהר אבל לוקח לו הרבה זמן לעלות את הדברים ליד השעון ... ועוד הרבה דברים מוזרים מה אתם אומרים ? גם OC אני אלא מצליח יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512 סמסונג DDR 400 ראדיון 9500 XT ויש לי ספק 300 וואט של HEC ...

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by bad boy,

ניסיתי להפעיל את המסך והכבל השתחרר. כשחברתי אותו,המחשב כבה (כנראה קצר). הפעלתי מחדש וה-DVD ROM וה-CD ROM לא אותרו אצלי. בדקתי במנהל התקנים והם היו מסומנים בצהוב: "??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." הסרתי ואיתרתי מחדש אבל חזרה אותה בעיה. בפותר הבעיות לא מצאתי פתרון. מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by someone,

הארדיסק של 80GB עם די הרבה חומר חשוב שלא מגובה בשום מקום.. המחשב פשוט לא נדלק שאני מחבר אותו.. ואני שומע תיקים כאלה. במחשב אחר שחיברתי אני שומע אותם תיקים ובמסך הפתיחה המחשב נתקע בשורה שהוא מחפש כונן IDE. זה אומר שההארדיסק מת?.. :-\ והאם אפשר ללכת לאנשהו ולהציל חלק מהחומר? כמה דבר כזה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by tomer_et,

מדי פעם (בערך כל יומיים) מפסיק פתאום הקישור לרשת - למרות שהחייגן עדיין פועל - וכל ניסיון שלי להחזיר אותו לחיים לא מצליח. ברגע שאני מנסה לסגור את החייגן - שום דבר לא קורה וזה תוקע את WIN. לא משנה מה אני מנסה לעשות אח"כ - שום דבר לא עוזר - ואפילו RESTART אני לא מצליח לעשות ואני מקבל מסך של WIN שאומר שWIN נסגר - אבל זה נתקע ושום דבר לא קורה. כמו שאמרתי - אני לא מצליח לקשר את ההפסקה הזאת בקישור לשום דבר - זה פשוט קורה. אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 ומקושר לרשת ב - ADSL 750 של בזק בינלאומי. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by Roee_G,

יש לי הרדיסק ווסטרן דיגיטל 80 גיגה - 8 מגה באפר הקצור בזמן האחרון הוא מתחיל להתאמן על שריקות (כמו שכן שלי הקטן.. איזה מעצבן הוא זה משהו) ופעם בכמה זמן .. לא תמיד יש לו שריקה חדה אבל שקטה. מעצבנת כזאת... הוצאתי אותו מהמקום בעדינות הפעלתי את המחשב שההרידסק ביד שלי הקשבתי וכן זה בא ממנו בטוח ואין לי מושג ממה זה קורה.. ההרדיסק יחסית חדש (חודשים בערך.. שלוש) מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

בגלל שיש לי בעיה בכרטיס מסך נוכחי אני צריך לשלוח אותו והוא יעדר מס' ימים. לכן אני צריך לשים איזה משהו ישן במקומו. יש לי ATI rage 3D ואת הS3. את הRAGE אני לא יכול לחבר כי בחוברת של הלוח אם טוענים שכרטיסי AGP2X ישרפו את הלוח ולכן ... צריך לנסות את השני. הצלחתי פעם אחת להכנס איתו לווינדואז אבל הכל נראה מזוויע אז ניסיתי להעלות את רמת הצבעים ובאותו רגע התמונה לא השתנתה יותר. מאז כל פעם שאני מפעיל XP הכרטיס ממשיך להציג את תיקון השגיאות למרות שנשמעים כבר הקולות של הווינדואז. מה עלי לעשות? יש איזה דרייבר מיוחד בשבילו או הגדרה? הברירה היחידה שלי לבינתיים היא להתקין WIN98? :'(

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by yvkr,

מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. לי יש במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח כך שאין לו כניסה לרכיבים כמו הגה וSIDEWINDER שלהם יש חיבור של פינים ולא USB עלה לי הרעיון של התקנת עוד כרטיס קול (משומש כמובן) שיש לו חיבור פינים אבל אני לא יודע אם זה יגרום לבעיות בAUDIO כי אף פעם לא ניסיתי להפעיל שני כרטיסי קול בו זמנית.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by R.E.A,

אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע: כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memory אני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panel ולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ??? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by Lior Azi,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט מחשב בלינק הצד ימין) לוקח לו בערך 15-20 שניות להיות במסך לוגו של ה Asus (הבורד שקניתי) ואחרי זה איזה 20-30 שניות אם לא יותר במסך השחור שאחריו, כשהסמן מהבהב בצד שמאל. האם זה הגיוני?!? ??? ואם לא, מה יכול להיות הגורם לעיכוב?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  12. הנורה הירוקה אמורה לדלוק כאשר קיים חיבור תקין בין כ' הרשת בלוח לבין רכיב הרשת בצד השני (ראוטר, מודם, כ' רשת במחשב אחר וכו'..). הנורה הירוקה דולקת בצורה רצופה כמו שצריך בשעת החיבור עם ה Alcatel SpeedTouch Home, אך הנורה הכתומה, שאמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, לא דולקת/מהבהבת בכלל. הלוח NF7-SL Rev. 2, גירסת ביוס עדכנית - 16, הקישור בין האלקטל לבין המודם מתבצע במהירות של 10 מגהביט לשניה, ייתכן שהנורה הכתומה אמורה לדלוק רק כאשר מתבצע קישור ב100 מגהביט לשניה, אבל אין לי כאן האב/סוויץ' במהירויות כאלה ע"מ שאוכל לאמת את זה. בכל אופן, בחוברת כתוב שהנורה אמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, בלי שום דגש על סוג ומהירות הקישור. המממ... מה קורה אצלכם, בעלי הלוח הנחשק …

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by stingeR-,

כל פעם שהאני מזיז את המחשב הישן שלי משהו קורה ואיכשהו הוא פתאום או עושה ריסט או שהוא נתקע. עכשיו , שהוא נתקע ואני מנסה לעשות ריסט הוא פשוט נדלק ואז במקום להעלות את מסך הפתיחה של הביוס הוא לא מעלה כלום ורק עושה רעשים אלקטרוניים של הלוח... אחרי שאני פותח אותו ומחזק הכל הכל עובד טוב בחזרה... אבל מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by zohare62,

קניתי לוח חדש וחלקים למחשב חיברתי הכל וזה עובד מצויין עכשיו יש בעיה קטנה הנורה של ההרד דיסק עובדת בהדלקה לכמה שניות ונכבת עכשיו כשההרד דיסק עובד המנורה צריכה להבהב והיא לא עובדת הלכתי למעבדה ניסו לסדר את זה ולא הצליחו תענו שחיברתי לא טוב וכנראה שרפתי את המגע הזה חלקית . לי זה לא מפריע במיוחד אבל זה מוזר שזה נדלק בהתחלה תקין ואחר כך לא מתפקד . ניסיתי את כל צורות החיבור שאפשר לא עובד מה עושים? יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  15. יש לי 8.4 גיגה הרדדיסק והוא בשימוש על ידי 7.1 גיגה אבל משום מה הוינדווז מראה לי שיש לי רק 170 מגה פנויי רוקנתי את הסל מחזור וגם את הנורטון פרוטקטט פיילז וסימנתי את כל הקבצים ב c:/ כולל הנסתרים והוא מוצא לי 7.1 גיגה של קבצים אבל במאפיינים של כונן c:/ הוא רושם לי שיש רק 170 מגה פנויי אני משתמש בוינדווז אקס פי תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by DJ_Ladi,

שלום לכם צוות HZ יש לי בעיה קטנה ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול במחשב אחד SB LiVe והשני VIBRA 128 הסאונד בלאסטר הוא הראשי והוא עובד מצויין השני לא עובד אני צריך אותו כי אני צריך מוניטור בתוכנה TRAKTOR קיץ קיץ המחשב מזהה אותו אבל נותן לי בעיה הנה תמונה יודעים מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by AMD-Z,

יש לי את הלוח NF7 של אביט ורמקולים 4.1.... כשאני הולך ללוח הבקרה אני רואה שיש סראונד ושהוא עובד, גם הרצתי בדיקה ושמעתי בסראונד אבל יש לי בעיה אחת... אין לי סראונד במשחקים!! למשל בETM כיבית את הקדמיים ולא יוצא שום קול מהאחוריים.... מישהו יודע מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by Etus,

(לא ידעתי אם לפרסם הודעה זו בפורום תמיכה טכנית או פורום לוחות אם ומעבדים. החלטתי לבסוף לפרסם את ההודעה בפורום תמיכה טכנית - אם ההודעה מותאמת לפורום לוחות אם ומעבדים, אני מתנצל) שלום, לאחרונה עשיתי שדרוג למחשב, ומסגרתו קניתי מעבד AMD Athlon XP 2500+ ולוח אם MSI K7N2 Delta-L. כאשר אני מפעיל את המחשב תחת הגדרות ברירת המחדל של הביוס, המחשב מזהה את המעבד כמעבד 1800MHz. ב- Windows(חלונות 2000), בלוח הבקרה, אני רואה גם כן Athlon XP 2500+. אבל, כאשר אני מריץ את 3DMark2001, הוא מזהה את המעבד כמעבד Duron, ורושם כי ה- Internal Clock שלו הוא 1.77MHz אמנם ה- Internal Clock Maximum הוא 2.20MHz. בביוס, ה- FSB הוא 166MHz. האם אני מפעיל את המעבד במהירות נמוכה מדי? ה- FSB לא אמור להיות 333…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by eranmor,

אני לא מצליח לסדר את שולחן העבודה שיהיה גם בטלוויזיה. כל פעם שאני מסמן V בEXTEND MY DESKTOP ONTO THIS MONITOR הV נעלם אחרי שאני מסמן APPLY. הכל עבד לי כמו שצריך עם הGF4 שלי... מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by ETB,

הכרטיס קול הפסיק לתפקד, אבל בdevice manager לא מופעה שום תקלה. אבל בcontrol panel\ sounds and audio device המחשב לא מזה שום התקן קול. אז ניסיתי להסיר את כרטיס מהלוח ולהתקין אותו מחדש, אבל לא הצלחתי, כי שהכרטיס לא מחובר ללוח עדין המחשב מזהה אותו במנהל התקנים. איך אני יכול להסיר את הדריברים ממנהל התקנים? הכרטיס קול מסוג Vibra 128

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by Shadowman,

שאני מפעיל את המחשב בוא מגיע עד ללוגו של הווינדוס... הפס רץ כמה פעמים.. עד לכאן הכל רגיל... כשהוא בה לעלות לווינדוס יש משך שחור!!! העלתי את המחשב במצב בטוח, הסרתי את הדריברים של כרטיס המסך.. עשיתי רסטרט אז הווידוס עלה נורמלי. כשניסיתי להתקין שוב את הדריברים של הכרטיס מסך עשיתי רסרט ניתקלתי באותה בעיה!! מה זה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by Alpha_Romeo_dx,

שלום! קניתי דיסק קשיח חדש. התקנתי winxp כאשר עשיתי boot מהדיסק בהתקנה קבעתי שני מחיצות c and d ואפשרתי להתקין windows על c התקנתי,ואז שוינדוס עלה בסדר והכל עובד אני שם לב שה "d" שלי זה ה סידירום [היחיד שיש לי] והמחיצה השניה הינה E איך אני מסדר את זה להיות מחיצות הדיסק הקשיח c/d והסידירום e אל תדאגו, לא התקנתי כלום כל e כך שאין אחרי זה הרבה עבודה ;D בתודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by srolik,

יש ברשותי שני H.D של W.D אחד 120G והשני 80G בשניהם יש מערכת הפעלה XP PRO וכל אחד עובד בניפרד מצויין רציתי לחבר את שניהם למחשב אך ללא הצלחה חיברתי את כל החיבורים בסדר ( גם ה SLAVE ו MASTER ) והמחשב כן מזהה את שניהם כשהוא מציג מה יש בכול IDE על ההתחלה שמפעלים את המחשב , אבל מי שם הוא פשוט לא ממשיך , לא נראה לי שהוא נתקע הוא כאילו סורק משהו ומחפש אבל מערכת ההפעלה לא עולה המפרט של המחשב מצויין פה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by Holy,

יש לי 2 הרדיסקים WD80GB 8MB. לפני שבוע בערך אחד מהם התחיל להשמיע הרבה תיקים ברצף והמחשב נתקע. הסיפור הזה חוזר על עצמו כמה פעמים. הבעיה היחידה שלי זה שאני לא יודע איזה מהם דפוק. על אחד יש וינדוס ומלא תוכנות ועל השני יש רק הורדות. בזמן התקיעה המחשב לא עשה כלום כלומר רק אחד מהם היה בשימוש. האם תקלה בהרדיסק שאין עליו מערכת הפעלה יכול לתקוע את הוינדוס? הרצתי את ה-datalife tool על שניהם בדיקה הכי ארוכה (משהו כמו חצי שעה) ושניהם יצאו ללא שגיאות

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. במהלך העבודה במחשב פתאום המחשב נתקע לשניה והקפית הודעה ששני התקנים התנתקו, ( קיבלתי הודעה כמו זאת כשאתה מנתק התקן USB ) קיצור הסתכלתי מה אף ואז אני מגלה שפתאום הלכו לי שני הרדיסקים ?! כיבתי את המחשב הפעתי מחדש הופיעה לי הודעה ב SELF TEST משני הדיסקים המשניים FAILURE, כבתי לגמרי נתתי לו להתקרר, הפעלתי כלום. חשבתי שהלך אולי הלך הבקר ( למרות שהדיסק הראשי כן עבד ) או שאחד מהדיסקים המישניים היציאה לא יודע... קיצור פתחתי את מחשב וחיברתי את שני ההרדיסקים שלא עבדו הפוך עשיתי ועשיתי פוווו סימלי. הדלקתי את המחשב והכל הסתדר כאילו לא קרה כלום. בעצם מה שאני שואל עם מישהו נתקל במשהו דומה ו,או יודע מה גורם לבעיה כדי שזה לא יקרה שוב, אני לא רוצה למצא את עצמי בנות פעם הבאה...

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.