תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול הרכבתי מחשב מחלקים שהזמנתי לצערי בשניה של חוסר תשומת לב שברתי שלושה פינים USB 3.2 VER 1 שנמצא על הMB האם קיים מתאם בין כבל ה USB VER 1 שמגיע מהמארז לחיבור VER 2 שנמצא בנוסף על הMB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הדריוור שמגיע בדיסק דפוק מטעמי אנטי פרסום ערכתי את הכותרת והורדתי את שם החברה אבל פה אני חייב להגיד שהמצלמה הגיע בזמנו מנטויזן שמי שקיבל ידע על מה אני מדבר בדיוק.... פעם מצאתי דרייוור טוב אבל אני לא יודע איפה למצוא אותו עכשיו השם של המצלמה הוא VP - EYE משהו יש מיליון כאלה עם השם הזה אז זה לא עוזר כ"כ אבל המצלמה בדרך כלל בצבע אדום\אפור\כחול עם לד מקדימה וכפתור מאחורה אם למישהו יש אותה עם דרייוור טוב בבקשה ליצור קשר איתי תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין תוכנות במחשב כגון: אבטחה,ADOBERDAR,התקן למצלמה דיגיטאלית,ועוד יש לי אנטי וירוס ופירוואל פעילים נורטוו 2004 ובנוסף פיירוואל של הווינדוס-ווינדוס XP SP2 אין קשר לחומת אבטחה ניסית להתקין תוך כדי ביטול הפירוואלים והאנטי וירוס אך לא צלח אין אפשרות לעשות גם שיחזור מערכת הרציתי בדיקת וירוסים ורגולות הכל תקין מה ניתן לעשות ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. בגלל בעיות איורור וקירור, החלפתי לו מאוורר למשהו חזק יותר. ההחלפת עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך - הכל לפי הספר. סגרתי את המחשב, הפעלתי, וכלום!!! המאווררים עובדים כולם, אבל הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. כרטיס המסך, כאילו מת לגמרי (המוניטור נשאר שחור) - למרות שהמאוורר שעליו מסתובב. בתחילה חשבתי שקיצרתי משהו במעבד - שמשהו נדפק בתהליך החלפת המאוורר. אז החלפתי מעבד, כדי לבדוק. שום דבר :-[ המחשב "לא מתניע". מה קורה פה? נדפק לי לוח-האם ? איך קורה דבר כזה? ??? מחכה לתשובות, cKb
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי 512 RAM אני כבר זמן מה חושב שיש לי בעיה עם הזכירון ויותר ראיות מצטברות... פעם שהיה לי רק 256 כל הזמן קפץ לי שהזיכרון הוירטואלי נמוך אבל מאז הסופתי עוד סטיק של 256 זה נעלם וזהכבר איזה 8 חודשים ככה... הרגע קפצה לי ההודעה של הזיכורן הוירטואלי נמוך זה לא הגיוני אני מפעיל רק מסבנג'ר איי סי קיו פיירפוקס וינאמפ ומדיה פלייר שנמצא על סטופ זה ממש ממש לא מספיק בשביל לקבל כזאת הודעה... מה הולך? אולי הזיכרון דפוק כי עד לפני שבועיים קיבלתי הודעות כאלו EROR יש בעיה בזיכרון 0x00000 וכל מיני בעיות שמקשרות לזיכרון אבל לא מזמן שלחתי את המחשב למעבדה הם אמרו לי שהחליפו את הסזיכרון ועדין אותה בעיה וגם פירמטו לי ומאז אין את הבעיה של הEROR בעיה בזיכרון אב להמחשב בקושי מריץ דברים מה ה…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד בן 6 , היציאת HDMI שלו נדפקה . יש אולי איזשהו מתאים USB ל HDMI שדרכו אוכל לחבר את הלפטופ למסך מחשב / טלויזיה ? תודה
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אחרי שהתייעצתי פה לפני זמן מה לגבי פתרון לחיבור COM שני במחשב, הלכנו על האופציה הפשוטה ביותר וזה חיבור COM לחיבור אופציונלי בלוח אם והוצאה לבראקט חיצוני. בזמן חיבור הCOM ללוח אם נתקלתי בבעיה שאני רוצה לוודא שאנחנו לא עושים שטויות. חיבור COM הוא חיבור 9-10 פינים, תלוי אם יש פין חסר או לא, כאשר הפין שחסר הוא בעצם פין מספר 1. בלוח אם של המחשב הנ"ח נתקלתי בחיבור של 15 פינים, תמונה מצורפת. השאלה היא האם אני יכול להניח שפין מספר 1 זה הפין החסר פה ולהשאיר את שאר הפינים ריקים פשוט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS, מצרף את המפרט שלו בתמונה, לאחר פירמוט המחשב והתקנת כל הדרייברים, הגלילה בפד לא עובדת, כלומר כשאני מניח 2 אצבעות על הפד ומנסה לגלול באתר למעלה למטה, הגלילה לא עובדת, אולי פיספסתי דרייבר? כמו כן אני רוצה להוסיף 8 ג'יגה ראם, מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה זיכרון אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי המחשב שלי מתוחזק בצורה מעולה, כל תוכנות הספיי, NOD32 סיגייט פרו פיירוול.... לא מכניס זבל הכל מפוקח ! בכל אופן ישנה בעיה שהוא התחיל לרסטרט... הדבר התחיל מאז ש"טכנאי" מעצבן הגיע והתקין פה ראוטר כשהייתי בבסיס. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה... עם כל החוסר ידע של הטכנאים בכל זאת איך ראוטר יכול להיות קשור לשיבוש הזה אם בכלל... תודה רבה ! 8) BTW, זה מחשב שפועל If it matters !24/7
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן סיגייט 4טרה חדש , כונן פנימי שאמור לשמש כאחסון לכל השיט שיש לי במחשב . Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 התחלתי לגבות את כל הדברים ושמתי לב שהמהירות כתיבה / קריאה מזעזעת ואיטית עד כדי כך שהמהירות יורדת ל 0 ואז עולה ל 2 מגה ואז יורדת בחזרה ל 0 . בדיקה של דיסק מארק נותנת 75 מגה בקריאה ו 8 מגה בכתיבה . הכונן מחובר ב SATA3 וכל הבדיקות של סיגייט גם הראו שהכל תקין , הכונן מפורמט ב NTFS . מעבר לזה אין לי מושג מה יכול להיות דפוק ולמה יש מהירות כזאת מזעזעת , יתכן והכונן דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני מספר לכם סיפור קטן .... היו לי במחשב שני זיכרונות שסה"כ חצי גיגה אבל היתה לי איזה בעיה לא בטוח מהם והחלפתי לשנים חדשים של החברה kingston עכשיו אני רוצה להוסיף אותם כדי שהיה לי אחד גיגה ככה הויסטה גם יעבוד יותר טוב ... האם יש אפשרות להוסיף עוד שנים ? האם צריך לעשות משהוא בביוס ? או רק לשים וזה אמור לעבוד ? תודה רבה לכם ...
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום מזמן לא הגבתי בפורום זה מפרט המחשב שלי הוא מעבד E8400 לוח ג'יגה בייט PA 31 ES39 כרטיס מסך 9800GT ספק אנרמקס 525 וואט זכרונות (חדשים היום נקנו) קורסאיר XM2 2X2GB 1066MHZ קירור מספק לאחר פעולה קצרה במחשב הוצא מסך כחול והמחשב קרס הדבר חזר כמה פעמים ! אנא עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יצא לי להתייעץ כאן בנוגע לשני עכברים שחיברתי. מישהו רשם לי שהם מתחברים בתדר 2.4 (אם אינני טועה במינוח). שמתי לב שיש לי בעיה גם כשאני מתחבר עם מתאם של TP LINK לצורך וואי פיי. הייתי מתחבר לרשת 2.4 וכל הורדה של משהו במהירות גבוהה היתה משביתה לי את היכולת להשתמש בעכבר. בעקבות זה שהזכירו שעכבר מתחבר עם 2.4, ניסיתי להתחבר לוואי לרשם של ה-5, ושמה הורדתי קובץ וסוף סוף העכבר פחות או יותר עובד כמו שצריך. האם יש עכברים שלא מתחברים עם 2.4? יש לי 3 עכברים של לוג'יטק ובכולם יש הבעיה הזאת אז כנראה שלושתם מתחברים ל-2.4.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני בבעיה קטנה ומוזרה יש לי כונן E שמאז ומתמיד זה כונן של כל מיני דברים C זה כונן מערכת ותוכנות, E {אין לי D} זה כל מיני דברים אחרים שלי יש לי וינדוס 7 אני ניכנס למחשב שלי, מופיע לי 48.6 NB בשימוש. אני ניכנס לכונן והוא ריק, בדקתי בהגדרות תקייה, וסימנתי שיציג לי תוכנן מוסתר, וזה לא עזר, מעניין אותי מה מסתתר שם, יש למישהו מושג מה עושים לסדר את הבעיה הזאת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה : ביצעתי פעולה של - HIDDEN לתקיות שלי, מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' עשיתי טעות, כי עכשיו אני לא יכול למצוא את כל התקיות האלה ומלא דברים נעלמו לי אני בבעיה לא קטנה פה. בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב לפני חודשיים, קיבלתי אותו כRAID במקום ACHI. יש לי SSD NVME 2 980 pro 2TB ולגיסוי יש לי Samsung 840 EVO 1TB. נסיתי להפוך את זה דרך הביוס (יש לי לוח אם מדגם ASUS Prime Z690 P WiFi), אבל אני מקבל BSOD. נאמר לי על ידי התמיכה של סמסונג "אפשר לשנות את זה בלי לעבד את מערכת ההפעלה", (וינדוס 11). נסיתי לחפש את זה אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעבוד. האם פירמוט רגיל ישנה את זה? אין לי מושג איך אני משנה את זה בביוס. הסיבה שאני רוצה לשנות את זה לACHI היא שתוכנת הSamsung Magician לא מזהה את הSSD NVME 2 980 pro. אני מקבל הודעה: "Samsung nvm express device is not connected". תודה
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ג'יפורס 3 ti-200 של MSI, משום מה לפי מה שראיתי במאפיינים הוא לא עובד בagp4 אלא ב agp2, והלוח אם שלי כן כולל agp4, מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים שיצאו. מצורפת תמונה. אגב, אני לא יכול לסמן וי ליד האפשרות של agp4.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
g force 4 mx 440 128mb אני רואה ברוב המשחקים חשוך ואני לא יודע למה חשבבתי שזה המחשב אבל קניתי מחשב חדש ולא קניתי כרטיס אז אני משתמש בזה ועדיין חשוך מה אני יכול לעשות לדעתי זה דריברים אני מוריד תדריבר הרגיל של ג'י פורס אם זה הדרי ברים איזה דריבר להוריד?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי. אז מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני חודש) E6300 GB S3-965P PowerColor X1950 PRO 512 Arctic Cooling 1G Kingston DDR2-667mhz WD 250GB Sata 2 יש לי תקלות בכל המשחקים החדשים..זה לא קורה במשחקים ישנים יותר למשל מ-2005. בכל המשחקים האלה: COMPANY OF HEROES , NFS:CARBON , DARK MESSIAH , R6:VEGAS ... אני משחק, ויכול אפילו אחרי 5 דקות לצאת, יכול להיות לפני תחילת השלב רק בטעינה ויכול גם אחרי שעה אפילו... בדרך כלל הוא לא רושם כלום וסתם יוצא לשולחן עבודה, ולפעמים הוא עושה ריסט פתאום ולפעמים את ההודעה הזאת של "בלהבלה ביצעה פעולה לא חוקית ועליו להסגר.. שלח\אל תשלח" פעם אחרונה ששיחקתי בDARK MESSIAH הוא רשם לי את ההודעה הזאת: http://img145.imageshack.us/img145/1580/memorym…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתגידו לי איך אני פותח את המקום ה"רדום" בכונן... כאילו יש לי כמה מחיצות רדומות שמחקתי לפני התקנת הXP.. יש לי ווין XP PRO SP1 באנגלית אז תנו בבקשה הסבר מתאים... לפי מה שהבנתי זה איפה שו בכונטרול פאנל.. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב.מתי שאני מתקין דריבר למחשב המסך מתכבה לי.ואם אני מחזיר את הדריבר הרגיל של הדיסק המסך פועל לי.השאלה שלי למה המסך מתכבה לי ואם אפשר לעשות משהו בקשר לזה.הלכתי לתכנעי 2 פעמיים והוא לא הצליח לתקן לי את הבעיה ולא ניסתי להפעיל את המחשב אם מסך אחר המפרט שלי הוא כרטיס מסך ASUS EAX1900XT 512 MB מעבד Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz זיכרון 1.00 GB של RAM ספק כוח HX520W בקשר לווינדוס החלפתי וזהי לא הבעיה מבקש עזרה מהירה
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ברגע אחד באמצע העברה הכרטיס הפסיק לפעול ונעלם. מאז כל פעם שאני מחבר הוא לא מופיע. ניסיתי למחוק מנהל התקן, בניהול דיסק הוא נמצא עם X אדום עם הודעת שגיאה: data error (cyclic redundancy check) ביצעתי נסיון לתקן דרך CMD עם chkdsk X: /f מהמדריך הבא: https://www.stellarinfo.com/blog/how-to-fix-cyclic-redundancy-check-data-error/ מפה לשם שום דבר לא עוזר, המכשיר פשוט לא מזוהה. אגב שמזיזים אותו וזז לו קצת ה-USB שומעים צפצוף כזה. לא תמיד זה נשמע. יש דרך לשחזר את הקבצים להציל אותם במצב כזה? תוכנה מומלצת? מצידי לזרוק אותו אחר כך לים העיקר הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם..... קניתי דיסק מקורי של win xp pro sp2, וקניתי יחד עם זה מחשב חדש. באתי להתקין את המערכת הפעלה החדשה. הבעייה: שאני מעלה את הדיסק דרך ה- boot הכל עולה והכל בסדר. הוא מגיע למסך כחול ששם רץ הרבה דברים אתה יודעים למה אני מתכוון. מתחיל לרוץ המסך הכחול ואז הוא לא מגיעה לי בכלל למסך שאני צריך ללכות f-8 , הוא רושם לפני זה הודעת שגיאה. ההודעה היא: the file usbccgp.sys not be found , ואז אם אני לוחץ אנטר הוא עושה לי הפעלה מחדש של המחשב. אני רוצה לציין שאין כונן פלופי במחשב , ובטח ההארד דיסק הוא sata. חברה מה אני עושה ??. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה, ביום שישי האחרון, בשעות הצהריים(אני יודע שזה לא רלוונטי, so sue me!) בכל אופן, ניסיתי להרכיב מחשב ישן שיש לי מהחלקים הבאים: cpu: AMD Athlon XP 2500+ Barton core mem: samsung 512DDR PC3200 400mhz cl 2.5 gpu: Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB mobo: Abit NF7 -SL PSU: Tsunami(generic) 350W Case: 3R system התוצאה: הפעלת המחשב מניבה תוצאות מוזרות, על הלוח נדלקות 2 מנורות בחלק התחתון האדומה הרגילה ועוד אחת ירוקה שלפני חודש(כשעוד השתמשתי בו, לא דלקה) בנוסף דולק גם השקע של היציאה האופטית, ניסיתי לאפס לו CMOS אבל ללא הועיל, הוא פשוט מסרב לעלות, אין תמונה על המסך. עכשיו, אציין שחלק מהריכיבים הנ"ל שהם: כ. מסך והזכרון הוכחו כעובדים כאשר הפעלתי אותם על מחשב אחר. א…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-