עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברים קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו . בעיקרון המפרט הוא Q6600 8800GTS 640MB OZC 2GB מאז NXTZ APOLO קירור למעבד - משהו נינג'ה. בקיצור קניתי את המשחב והתקנתי אותו היום והוא נראה מאוד מאוד מאוד איטי באמת זה מוזר לפתוח חלון של EXPLORER לוקח לו הרבה זמן .. לעבור בין חלונות הרבה זמן.. אני רגיל למהירות כזאת מהמחשב הישן שלי (P3 - 1000) אבל לא ציפיתי שמזה.. הרצתי AQUA MARK וקיבלתי 136,000 שזה נראה גם דיי קצת בשביל המפרט . מה אפשר לעשות חברים ? אוליי חסר לי דרייבר ? אוליי משהו לא מעודכן לי בביוס ? יש מצב שהמסך שקניתי (proview 22wide) מכביד עליו בצורה כזו ? אשמח לקבל עזרה בבקשה ! תודה לכולם !!

2. 1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. שלום אנשים חביבים. קיבלתי היום את גוף הקירור שהזמנתי (ALX 800) ולאחר ההתקנה ה BIOS לא מבצע את ה POST. במקום זאת אני מקבל סדרה קבועה של צפצופים ארוכים מה BIOS . לוח האם בו אני משתמש הינו GIGABYTE 7N400 PRO2 שמצויד ב BIOS של PHOENIX . כאשר הסרתי את המעבד מהלוח אין כל צפצופים (כל החלקים מחוברים מלבד המעבד) וכאשר שום חלק לא מחובר מלבד המעבד אני מקבל את הצפצופים הנ"ל. האם רחמנא ליצלן ה AMD החביב שלי נפטר? ניסיתי לאפס את ה BIOS אך גם פעולה זו לא שינתה דבר... האם ישנה עוד תקווה? אם לא הלוויה תצא ....... בתודה מראש COBRADRAGON נ.ב אין על המעבד שום סימן לנזק פיזי... הוא נראה כמו ביום שבו הוא נולד...

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by crik,

אהלן, קיבלתי את הדיסק מארה"ב (הגיע ע"י הוריי) עשיתי לו עדכון ל 010G. בעל לוח gigabyte z77-d3h הבעיה היא כזו. מאז העידכון אני לא מצליח לעשות לו התקנה של WINDOWS 7. כל הזמן הוא נתקע בכך שלא מצליח להעתיק את הקובץ(ע"י USB, דיסק, Imagex) האם מישהו מכיר את הבעיה הזו ? ואיך ניתן לפתור אותה לעזזל? תודה משה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  5. כמו שכתבתי המחשב מראה סימני גסיסה. כנראה שתוך כמה שעות\יום\יומיים הוא כבר לא ידלק. האם יש דרך שבה אוכל לשמור את השמירות של המחשב GTA IV לדוגמא כך שאחרי שהמחשב יאותחל אני אתקין את המשחק והוא יהיה באותו מצב לפני הפרמוט מבחינת ההתקדמות במשחק? אשמח לתשובה מהירה לפני שהמחשב הולך לעולמו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by jacob300,

שלום מחפש לקנות מחשב איכותי באזור רחובות אם מישהוא יכול להמליץ על חנות טובה. תודה ג'יקוב

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולא עזר מה עוד אוכל לעשות? הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח אם : gigabyte P-35 תודה, סמיון. עריכה: בנוסף ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני ועדיין לא עבד.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by abyss20,

הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות? כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by BuNKeR,

שלום יש לי לוח אם GA-945P-S3 וספק של FSP 350 GLN בספק אני לא רואה יציאה של 4 פינים וכמובן בלי זה המחשב לא עובד ישנה יציאה של 8 פינים שרשום עליהם PCI 3 (או משהו בסגנון) כאשר חיברתי אותם המחשב עולה סבבה האם זה בסדר ?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by NightElf,

שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל של OverClocking ואיפוס הביוס החלה אצלי תקלה מוזרה. לאחר זמן מה של עבודה המסך מפסיק לעבוד ולפעמים רואים אות בטלויזיה. אבל, לאחר זמן מה אין תגובה. וכן, אחרי איתחול זה גם קורה, מיד לאחר האתחול המסך מחשיך והנורית נדלקת (לא רואים אפילו את מסך הביוס) אבל, שומעים את הצליל שהווינדווס עולה. הכרטיס מסך שלי הוא ASUS Radeon 4870. כל שאר המפרט נשאר... שלחתי את הכרטיס מסך ל-KSP והם בדקו אותו והוא תקין. הטמ"פ שלו היא סביב 55 מעלותץ אני מבקש רק מאנשים שיודעים על מה הם מדברים להגיב, תודה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  11. היי, כרגע אני עם מערכת הפעלה XP SP3 32BIT כרטיס המסך הינו 8800GS של NVIDIA לא משנה מה אני עושה,רוצה להתקין WIN 7/8 או גרסא 32/64 ביט לא ניתן להתקין. רק XP אני יכול להתקין. עשיתי המון בדיקות=MEMTEST יצא תקין לחלוטין עשיתי גם בדיקות להארד דיסק מהבוט,כולל תוכנה לתיקון סקטורים פגומים והכל יצא תקין לחלוטין כאשר המחשב עולה לאחר הפירמוט של XP הכל עובד נהדר הבעיה מתחילה כאשר אני מתקין דרייבר הכי עדכני מהאתר של NVIDIA לכרטיס 8800GS לאחר ההתקנה המחשב מבקש ריסטרט וכשהוא עולה הכל נמרח על המסך,רואים פסים מוזרים,המחשב נתקע ולאחר דקה בערך מתקבל מסך כחול (BSOD) עם השגיאה NV4_DISP. נכנסתי לSAFE MODE והסרתי כל זכר לדרייבר,הפעלה מחדש,ושוב הכל תקין רק זז לאט כי אין כרטיס מסך. ניסיתי להכנס לא…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. Started by A1eX,

בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by blabla2002,

היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by DuduLem,

תקלה כזאת: מחשב נכנס באופן פתאומי ל Stand by בטווחי זמנים רנדומלים, ואינו נותן לצאת ממנו. רק לאחר אתחול מחדש של המחשב זה מסתדר. למישהו יש רעיון, מאיפה יכולה להגיע בעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by crovei,

שלום.. יש לי בעיה שדי הרבה זמן תוקעת אותי.. יש לי p4 3.0 שפירמטתי לפני חודש בערך.. על הלוח אם (d865perl) יש לי 2 כרטיסי רשת, אחד מובנה ואחד שהוספתי.. (בעיקרון אחד אמור להיות למודם והשני לרשת ביתית קטנה..) בגדול לפני הפירמוט הכל היה סבבה.. היה לי אינטרנט ורשת, אבל אחרי הפירמוט המחשב מזהה לי רק את הכרטיס שהוספתי! (שזה די מוזר.. כי אם כבר הוא היה אמור לזהות רק את המובנה..) הורדתי דרייברים, עשיתי הוספת חומרה וכל השטויות האלה.. אבל עדיין הוא לא מזהה לי אותו! (חשוב לציין שלא התקנתי את הדיסק שהמקורי שהגיע עם הלוח אם.. כי כנראה איבדתי אותו.. אבל הורדתי דרייברים מהאתר של אינטל וכלום לא עוזר..) יכול להיות שלא הורדתי את הדבר הנכון?.. או שאולי יש דרך מסויימת להתקין שאני לא מודע אליה?…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by trovlet,

אהלן זה הגיוני שיש מקרה כזה שהמסך מחובר ללוח אם, המשחקים לא עובדים בצורה טובה, מאשר שהמסך יהיה מחובר לכרטיס מסך עצמו? הכוונה אם יש אפשרות לשחק על לוח אם מובנה אם הכרטיס מסך מחובר?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי מ skypc כשאני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור. פתחתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך ישירות ללוח האם(יש לו כרטיס מסך מובנה) אבל הבעיה עדיין קיימת. החלפתי מסך וזה גם לא עזר. חשוב לציין שהמחשב הורכב ע"י החנות ונעשתה לו גם בדיקת מעבדה ( או שלא....) המפרט שלי : מעבד Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK מישהו יכול לעזור לי ? תודה לכל המשיבים.

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by eliXir,

אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by yanivtv68,

יש לי במחשב ישן יותר מאוור מדגם Alpine 7 AC. פירקתי אותו בשלמותו בשביל ניקוי אבק יותר יסודי ואני לא מצליח להחזיר אותו חזרה. הדגם ישן וקשה למצוא עליו משהו מועיל באינטרנט. הבנתי שאני צריך לפרק את הלוח אם אבל לא בא לי להסתכן בלי תמונות או סרטון הדגמה. מישהו אולי יכול לעזור לי עם תמונות/סרטון או הוראות מפורטות? זה המאוורר: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/cpu/66/alpine-7-pwm.html תודה מראש ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. אוקיי קניתי מחשב חדש ברוך השם סוף סוף ובהתחלה שהמחשב עולה רשום AMD Athlon XP 2800 + 1250mhz אז השאלה שלי מזה ה1250 האלו מה הם עושים? האם זה טוב מה שיש לי? עבדו עלי?? מה הולך פה בדיוק תודה עריכה: יכול להיות שזה 2150.. אני לא בטוח

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה במחשב שהשמע אצלי (האודיו) לפעמים "קופץ" כזה כמו דיסק שרוט! זה קורה לי כשאני שומע מוסיקה, סרטים, באינטרנט וכו'... הנה תמונה של מנהל המשימות: המפרט של המחשב שלי: מעבד: quad 9400 2.66 זיכרון: 2+2 = 4 GB KINGSTON 800HRTZ לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD AUDIO אז מה לעשות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Slither,

היום ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי, והמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסטרט, והופיע מסך אם להפעיל את ווונדאוס כרגיל (או בסייף מוד או במצבים אחרים שאני לא זוכר). הפעלתי אותו כרגיל, אבל הוא עכשיו מציג את ווינדואוס ב-16 צבעים. עשיתי עוד ריסטרט, שום דבר לא השתנה, הוא מזהה את הכרטיס מסך (gforce 4 mmx), אבל לא נותן לי להעלות את רזולוציה(800X600) או את כמות הצבעים מה עושים?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by gooloo1,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב החדש. לוח אם P35-DS3 Rev1.0 עם מעבד QX9650 הביוס מעודכן בגרסה האחרונה. המחשב נדלק אבל מידי פעם הוא נכבה, כנראה שיש פרמטרים שצריך לשנות ואני לא יודע מהם. הדבר היחיד ששיניתי הוא המכפיל תדר ל - 11, יותר המחשב לא עושה BOOT. בבקשה אם מישהו יכול ויודע מה צריך לשנות זה יעזור לי מאוד (אשמח לצילומי מסך של הביוס). תודה :bash:

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by imac,

אז כך פירמטתי את המחשב של אחותי הוא מעתיק את כל הקבצים והוא אומר לי לעשות RESTART אני עושה ואני מצטט כתוב (בתרגום לעברית): "עם יש דיסקט BOOT להוציא אותו אני מוציא ואז אחרי הRESTART המחשב מבקש ממני דיסקט BOOT מה אני עושה (דרך אגב הדיסקט BOOT הוא של WIN98 אבל אני חושב שזה לא קשור. אני מתחמן עזרו לי זה חשוב מאוד נ.ב - לא נראה לי שמפרט חשוב

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by RawSteel,

Hi , I am sorry for the english but anyway well its like that, the pc came back from the store buyt the sound doesnt work my mobo is Asus tuv4x, it has built in sound card what should i do to get it work? thanks

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.