עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by Slither,

במחשב החדש יש לי כונן אחד, C: של 80 ג'יגה. איך אני מפצל אותו ל-D: ו-C: ?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  3. היי יש לי בעייה משונה, לפעמים שאני עושה REBOOT (מסודר) או מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה אבל התמונה נעלמת מהמסך לאחר שה- LOGO של XP מופיע (במעבר מ VGA לרזולוצייה שאני עובד איתה) לפני הופעת מסך ה LOGIN מערכת ההפעלה ממשיכה לעלות, אבל לא רואים כלום. אני מחכה דקה, עושה SOFT SHUTDOWN ע"י הכפתור ON/OFF ועושה RESTART, ואז הכל תקין (לפעמים צריך 3-4 REBOOTS) יש לי WINXP PRO עם כל העדכונים RADEON 9200, CATALYST 3.4 מסך LCD שמחובר בחיבור DVI רעיונות יתקבלו בברכה (בבקשה לא להגיד לעשות UPGRADE ל CATALYST אלא אם אתם בטוחים שזו הבעייה) תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה ישנו מאוורר שממוקם מקדימה איפה שהנורות והוא מרעיש נורא מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. יש לי בבית 2 מחשבים, שניהם P4 אחד 1.5 והשני 2.4 באחד יש לי דיסק קשיח של 30G ובשני של 80G ואני רוצה להחליף בינהם. השאלה היא: האם אני אצטרך לעשות פורמט אחרי ההחלפה למרות שיש על כל אחד מהדיסקים אותו וינדוס (XP) ? או שהוינדוס יזהה את הרכיבים החדשים כמו מעבד ולוח אם לבד ויעבוד עם הוינדוס שכבר מותקן על כל דיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. ברשותי מקלדת אלחוטית (לא סגור על הדגם) שביום בהיר אחד פשוט התחילה להגיב מאוד מהר ! לחיצה אפילו קצרה על מקש כלשהוווווווו מדפפפפפפפיסההההה אותווווו הרבה פעמייייםםםם בממהההההיירותתתתת :-) צריך ללחוץ ממש מהר כדי שהתוו יופיע פעם אחת. מה עושיםםםםםםםםםםםם ? (מכיוון שאני לא סגור על הדגם - הוא לא כתוב בשום מקום, לא יכול לחפש דרייברים...)

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. אני מחבר את הכונן למחשב הוא מראה לי נורה דלוקה בצבע ירוק בכונן וזהוא לא קורא כלום לא עושה כלום ! אני לא יודע למה בדקתי 3 כוננים חדשים הכול אותו דבר !

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. יש לי מחשב אינטל פנטיום II ישן שהצלחתי למכור תמורת 800ש"ח, כל ההכנסות קודש לקניית כרטיס מסך חדש לפנטיום 4 שלי. הקונה המאושר הביא לי הרד דיסק בנפח 3G כדי שאני התקין לו במחשב. פירמטתי את המחשב לקראת הבעלים החדשים, קניתי כבל IDE נוסף וחיברתי את כל מה שצריך. אך אז הכל השתבש. הדלקתי את המחשב, ובמקום להציג את פירטי ההרד דיסק החדש, הופיע רק ההודעה: Pri Master HDD Error Sec slave HDD Error Pri Slave Drive - ATAPI Incompatible Run SETUP Press F1 to Resume בבקשה עזרו לי להציל את המחשב, כרטיס המסך הבא שלי תלוי בכך :'(

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. אפשר ללחוץ F1 ולהמשיך הכל כרגיל. בנוסף, הווינדוז מזהה את המעבד כ: Pentium 4® CPU 3.00GHz 2.99GHz ולפני שזה קרה הוא זוהה אותו כך: Pentium 4® CPU 3.00GHz 3.01GHz מה זה?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by volcane,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם המחשב שאין לי מושג מהי :. לפעמים המחשב מאתחל את עצמו. למשל, בעת גלישה באינטרנט, לפתע המחשב מבצע ריסטרט ללא שום התראה או משהו.... בזמן האחרון "קפצו" לי פעמיים חלונות כחולים (כמו בתמונה). ניסיתי לחשוב מה הבעיה, אבל אין לי תשובה. המחשב אצלי קרוב לשנה ומאז לא הותקנה שום חומרה חדשה, אין לי הרבה דברים על המחשב, כ-20 ג'יגה מתוך 80, כל העידכונים של הווינדוס מותקנים... אשמח, אם למישהו יש איזה כיוון. לינק לתמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/g/h/w/a/y/s/t/a/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200208271106025392/200407171220293839/CIMG0457.JPG

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by belarc,

מי יכול לעזור בהתקנת FIRMWARE חדש ל DVD-ROM LG DRD 8160B. יש לי הכול חוץ מידע איך עושים את זה. אבל להסביר שלב-שלב.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by elan22,

אני מנסה להתקין כרטיס טלויזיה Flyvideo 2000 במחשב IBM עם מערכת הפעלה XP. אחרי התקנה של הכרטיס עם דרייברים שמגיעים על הסידי וגם עם דרייברים מאתר החברה אפשר רק לראות את התמונה ולא שומעים סאונד. את הכבל שמחבר בין היציאת סאונד של הכרטיס טלויזיה לכרטיס קול ניסיתי לחבר גם לכניסת ה-LINE IN וגם לMIC. גם חיבור של רמקולים ליציאה של הכרטיס עצמו לא נותנת שום דבר. הכרטיס הזה עובד כמו שצריך על מחשב עם 2000. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויכול לעזור? אילן

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by amit501,

התקנתי את XP PRO ואני צריך דרייבר לכרטיס הקול הבא sis 7012 audio device זה מה שהשגתי לפי AIDA32 ולפי התוכנה driverguidetoolkit הדברים הבאים נמצאים במחשב שלי: 1.unimodem half duplex audio device service: modemcsa version:5.1.2535.0 2. legacy audio drivers service: audstub 3.microsoft kernel system audio device הבעיה היא כזאת שהורדתי הרבה גרסאות של ה-SIS 7012 וזה נותן לי את אותה שגיאה: http://tennis.bravehost.com/sisSoundCardInstallationError.jpg משהו יודע מה זה אומר? האם יש דרך טובה יותר לוודא שזהו סוג כרטיס הקול שלי? ומהם התקני הקול האלה של MICROSOFT ואיך זה מתקשר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by SoliD,

לאחרונה עברתי מכרטים מסך של אנווידיה לכרטים של איי טי איי, אני שמעתי על תוכנה שהורגת דרייברים ישנים לגמרי האם אתם יכולים לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. איך אני יודע וגם איך יודעים טמפ' של המעבד בסנדרה 2004

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by ofer,

מידי פעם ללא כל סיבה כובה המחשב ועובר להמתנה נורה כתומה במקום ירוק המסך lg 19 קצב ריענון 85hz להחזירו לעבודה אני מזיז את החיבור לכרטיס המסך כבר הוצאתי הכרטיס ניקיתי מגעים וזה חוזר מה הגורם ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Aloha-Boy,

אני מנסה להוציא את הכבל חשמל של הספק מהלוח אם,ומשום מה הוא לא רוצה לצאת...אני לוחת על ה"קליפס" הזה,שאמור לאפשר לי למשוך את זה החוצה,אבל עדיין זה לא יוצא,אני מרגיש שעוד רגע אני תולש את הכל מהלוח אם... יש לזה פיתרון???? ??? :-[

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. זה הדגם שלי של hp5000zv הכרטיס מסך זה מבולטי הזה 9000 igp באתר הראשי של ati ניסיתי זה לא טוב וכרטיס קול גם אני לא יודע . מה אני יכל לעשות הכרטיס קול מובנה . לפחות סדרו לי כרטיס מסך אני משתגע הענים הלכו לי

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. יש לי MX700 שלשום בלילה לא הטענתי תעכבר (הייתי צריך לזוז מהר מהמחשב ופשוט שחכתי לחזור להטעין אותו) אתמול אני רואה תניורה האדומה שמטריעה שהסוללות חלשות תיכננתי להטעין אותו יותר מאוחר טוב בעודי משחק UT העכבר מספיק להגיב הבטריות נגמרו מהר מהר אני מחליף בטריות שלא יהרגו אותי בלילה אני מחליף לבטריות המקוריות, שם תעכבר במטען, ואין שום אור (כנראה בגלל שהבטריות ריקות. אמור להיות אור ירוק כשהעכבר בטעינה) עכבר כמה שניות יש את האור האדום, אז הוצאתי תעכבר, הכנסתי, והוא "השתגע"; היה שוב את האור האדום, הלייזר פעל, לשנייה היה אור ירוק טוב השארתי תעכבר וחשבתי אולי עוד כמה דקות הבטריות קצת ייטענו והעכבר יתאפס על עצמו אך אבוי, היום הבטריות ריקות, אז החלפתי לבטריות ג'נריות שעומדות להיגמר...…

21. Started by greg,

היי! כשאני מדליק את הלפטופ קורים הדברים הבאים: נדלקות מנורות של CAPS, NUM ו-SCROLL והמאוורר מסתובב. חוץ מזה כלום - מסך שחור וזהו. ניתקתי סוללה, CD, FLOPPY ואפילו זכרון וכלום לא עוזר. האם הוא מת או שאולי ניתן לעשות משהו?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by 3gh,

כיביתי את המחשב והכנסתי את הWEBCAM לUSB אבל המחשב לא מזהה אותו , כאילו לא חיברתי משהו חדש למחשב , הלכתי גם ללוח בקרה---הוספרת חומרה וזה לא זיהה אותו , בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי.. אה וקודם התקנתי את הדרייברים ואז חיברתי את המצלמה לUSB

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  23. טוב, אז הבעיה היא כזו: כל פעם שעולה המחשב (לפני שה- Windows עולה) אז הוא עושה לי הודעה שהוא מחפש שרת DHCP זה לוקח דקה, ובסוף הוא אומר שהוא לא מצא. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד Onboard ושני לא מובנה, שניהם Realtek. אם אני מנתק את המודם כבלים מהחשמל, אז זה לא קורה. יש משהו לעשות בנידון? אוליי כיוון ב- Bios? יש לוח אם של Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by kobibo,

לאחרונה המחשב שלי לעתים לא מצליח לזהות את המקלדת בעת עליית המחשבוכתוצאה מכך מערכת ההפעלה לא עולה ורק ריסט פותר את הבעיה . ניסיתי להחליף מקלדת חדשה אך הבעיה עדיין נשארת. אודה לרעיונות לפיתרון ? יכול להיות שבקר המקלדת בלוח לא תקינה ? ( לוח asus cuv4x -c) הביוס מעודכן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מישהו יודע אולי איפה מבטלים את זה בביוס ? אני חיפשתי ולא מצאתי שום זכר לזה זה אמור להיות BEEP ON StartUp לא?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.