תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
היו לי מסכים כחולים אחרי שעה של עבודה על המחשב כשאני משחק משחקי מולטי פלייר וזה מעצבן שיש תמסך הכחול הזה קיצר עשיתי פורמט המסכים הפסיקו אבל במקומם המחשב נתקע לי אחרי חצי שעה של עבודה עם משחקים, נתקע לא זז מסך דומם בדקתי את הזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254733.0 שמתי לב שכל פעם שהוצאתי אותם הם היו רותחים אז שמתי מאוור על הזכרונות והחלפתי ספק כוח נראה כיאלו הבעיה נפטרה אבל לאחר כמה זמן המחשב מתכבה לי מול הפנים ובשביל להדליק אותו אני צריך להוציא את הכבל של החשמל ולחבר אחרי איזה דקה ולהדליק (בדקתי את הארד דיסק זה לא הבעיה) (בדקתי טמפרטורה של מחשב כשאני משחק וזה לא חריג) עריכה הminipump http://rapidshare.com/files/29235171/Mini050307-01.rar
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה. בכל משחק שאני משחק במחשב אחרי כמות זמן רנדומאלית המשחק ממזער את עצמו והמסך מציג לי את חלון שולחן העבודה, כאילו עשיתי את פעולת Alt + Tab, למרות שאני לא עושה את זה... בהתחלה הייתי בטוח שזה משחק מסויים, אך שמתי לב עכשיו שזה קורה בכל המשחקים בתדירויות לא קבועות. מישהו יודע מה הבעייה? חשבתי שאני לוחץ על יותר מידי מקשים במקלדת וזה גורם למעבר לחלון של מערכת הפעלה, אך גם במשחקים שבעיקר משתמשתים בעכבר קורית תופעה דומה. אני אשמח אם תעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו... סליחה על הפרסום השני אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP Deskjet 3550. טוב סדרתי את זה (החלפתי דיו) ועכשיו זה רק לא מדפיס!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל מחשב חדש בימים הקרובים. השאלה היא איך אני יכול להעביר את התכולה שנמצאת על שני HD במחשב הישן למחשב החדש מדובר על כ 50 ג'יגהבייט ויש לי רק מסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד. האופציות שאני מכיר : 1. נגן MP3 עם 1GB זכרון - זה אומר העתקה איטית (USB 1) של 1GB ניתוק מסך ועכבר במחשב ישן חיבור מסך ועכבר במחשב חדש העתקה למחשב חדש, שוב ניתוק וחוזר חלילה 2.פירוק שני ה HD מהמחשב הישן והרכבה זמנית במחשב החדש - קודם כל אופציה לא רצויה מבחינתי(לא הייתי רוצה לפרק ולגעת במחשב חדש עם אחריות. וכמו כן שני ה HD הישנים בחיבורי IDE והמחשב החדש SATA 2 האם בכלל השאירו את חיבורי ה IDE של פעם. האם יש דרך אחרת יותר פשוטה ? אולי אפשר ליצור איכשהו רשת ? תודה מראש לכל העונים איליה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, בעקבות קניית מחשב נייח חדש אני מעוניין לשדרג את הסביבה האלחוטית הביתית. חיבור של נייח, נייד ומדפסת והכל באופן אלחוטי כאשר חשוב שיהיה חיבור בין הנייח והנייד למדפסת. כיום הנייח שלי מחובר לאינטרנט (ADSL) עם ראוטר ומודם שמחוברים יחדיו ליציאת האינטרנט במחשב. אני לא רוצה את הראוטר ואת המודם מחוברים עוד לנייח החדש. אני יודע שאהיה עליי לרכוש מדפסת אלחוטית וכמו כן כרטיס רשת אלחוטי לנייח. השאלה היא אם כן: האם ניתן לחבר את המודם לראוטר ואת שניהם ליציאת טלפון בלבד וככה בעצם אקבל רשת אלחוטית ? באם התשובה היא לא, האם יש דרך לקבל רשת אלחוטית ללא חיבור המודם והראוטר לנייח?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windows המחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'ה עכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלה ובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונן יש דרך להציל את החומר מהמחשב יש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזה זקוק לעזרה נואשות ...
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)... בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות, מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל... יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות? או שמשו בחומרה נדפק? מחכה לתשובות. תודה יונתן.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב, אז ב boot הראשון ( רק הראשון ) המחשב נתקע במסך של הלוגו של הלוח אם. כאשר אני עושה ריסט זה לא קורה.. לפני שבועים זה היה לי והתקנתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך שלי וזה הסתדר עד שלשום.. יש איזה שהיא דרך לגלות פרטים על התנגשויות חומרה שקורות במהלך ה boot ?? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מהחנות הזאת מכאן: http://www.ksp.co.il/hmain.php מלוחות אם למעבדי אינטל... זה המחשב שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 הינה המפרט שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 80G 7200 DDR 256MB PC400 GEIL DDR 256MB PC400 GEIL RADEON 9550 P4 2.4 GHZ 800 והמארז שלי הוא: MIDI ATX USB (תקציב 500-600) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי האם יש לקנות מאריך 12 וולט של הכבל שיוצא מהספק כח ללוח אם להזנת המתח של המעבד?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
השאלה קצת מפגרת אומנם אבל היא חשובה לי....יכול להגרם נזק בגלל הגלים האלקטרומגנטיים או כל דבר אחר? כי למשל שומעים ברמקולים את הרעשים הידועים האלה כשמישהו מתקשר זה מראה על הפרעה מסויימת..אז יכול להיות שהפלאפונים גם גורמים נזק למחשב או למסך? או שאין ממה לחשוש?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, מדובר בנפורס 3 MSI NEO2 PLATINUM ניסיתי כמה דיסקים, חלקים SATA חלקם PATA, האיטיות מחרידה DEFRAG לא עזר בכלל, זאת בעיה בדרייבר/בקר/משהו אחר.. כמו שאני זוכר נכון, הדרייבר היחיד שמותקן זה ה NFORCE FORCEWARE 5.1 ללוח אם בהעתקה מדיסק קשיח לדיסק קשיח אני מגיע לכ 5 מגה שניה בלבד !! מבקש בעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התקנתי SSD חדש הכל טוב עשיתי מדריך לשיפור הSSD ומאז התהליכים קוופצים בלי שעובד כלום וגם המעבד חושב הרבה זה המדריך http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911.html עזרה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, 1. בעקבות בעיית קווים אלכסוניים צבעוניים עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס הוא OnBoard 2. לאחר העדכון המחשב הפסיק לעלות - אינו מגיע לשלב של הפעלת מערכת ההפעלה - XP 3. נסיון להיכנס לביוס גורם למחשב להפסיק להגיב לאחר חצי דקה. 4. איפסתי את הג'מפר של הביוס אך זה לא עזר. 5. החלפת כרטיס הזכרון, ניתוק כל הכוננים, לא פתרו את הבעיה. לוח אם של אלבטרון, מעבד של AMD רעיונות? תודה , ארז.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
נשמע מוזר אבל לאחרונה קורס המחשב כמה פעמים, ללא MINIDUMP, הקריסות קורות בדיוק באתר גוגל ניוז, ?! יש משהו כבד או שונה דווקא באתר הזה? יתכן אמנם שזה לא גוגל ניוז אלא שבדר"כ כשאני פותח את המחשב, זה האתר הראשון שאני נכנס אליו, בקובץ היומן מופיעה שגיאת: "מנהל ההתקן זיהה שגיאת בקר ב- \Device\Harddisk0\D." שום דבר לא מותקן אצלי בD, ולא בצעתי פעולות בD חוץ משמיעת מוזיקה שעליו, שתמיד לא עושה לי בעיות, אותו קובץ, גם עכשיו, מה הולך פה? בתודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן אנשים. קיבלתי לוח אם ASUS STRIKER EXTREM 680i והרכבתי את החומרה הבאה: מעבד- INTEL P4 3.0 630 זיכרונות: ocz reaper 2g 800 כרטיס מסך: nvidia xfx 7950gx2 כונן קשיח: WD 160G 7200 ספק: ocz modstream 520w הרכבתי את כל החומרה כפי הנדרש והדלקתי את המחשב , המסך נדלק והמחשב מגיע למסך הכניסה עם הלוגו של הלוח ורושם לי למה ללחוצ או DELETE בכדי להגיע לsetup של הביוס או TAB כדי להיכנס אני לא ממש זוכר לאן. בכל אופן כאשר אני לוחץ על ה- DELETE הוא רושם לי שהוא נכנס להגדרות ונתק בלש הזה לא נכנס ולא מתקדם לשום מקום!!!!!!! ובחלק של ה-TAB הוא חושב רגע ואז עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לי למסך הראשון של הלוח!! מה אני יכול לעשות??? כיצד אני יכול להגדרות הלוח??? ויש לי דיסקט ביוס מעודן א…
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התקנתי לפני 4 ימים ווינדוס xp הכל עובד יופי (ברוך השם - טפו טפו טפו) רק בעיה אחת (בנתיים, שלא נדע) שאני פותח את סנדרה אני מקבל מסך כחול ! http://rotter.net/User_files/nor/3db241ca66fe010c.jpg למה זה ? בווינדוס 98 הכל עבד סבבי בבי (אם הסנדרה כמובן) מב לעשות ? אני ממש צריך את התוכנה !
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
התקנתי WINXP אנטיוירוסת עידקונים. אחרי יומיים אני לא יכול לפתוח EXPLORER, המחשב שלי . אני פותח ונסגר . מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקן sound: Audio codecs creative game port creative sb audigy legeacy audio driver legacy video capture devieces media control devices realtek High defintion audio אני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרת כשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרונים איך אני פותר את הבעיה בביוס יש חמישה אפשריות לSATA disabled auto combined non combined enchanted איך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על כל עזרה ותמיכה שתוכלו לתת לי. אני מקבל הודעות VPU recovery בזמן שאני משחק משחקים כבדים. זה קורה כל 10 דקות בערך (אין זמן קבוע), חשוב לציין שהטמפרטורה של הכרטיס לא עולה על ה 65 בזמן עומס (לא בעיית חימום). אני לא מקבל את ההודעות כשאני משחק משחקים ישנים וקלים יותר, אבל לפעמים גם במשחקים הישנים זה קורה פעם אחת כשאני נכנס למשחק במסך הפתיחה. יש לי כרטיס ATI Radeon 1950x pro מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים (catalyst 8.10) ואני זוכר שעדכנתי את הביוס לפני חצי שנה בערך, יש לי את כל העדכונים מ windows update. אין לי מושג מה הבעיה. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפני כרבע שעה התקנתי את ut2003 ושהפעלתי אותו המסך היה חשוף לכמה שניות ואחרי זה פשוט נשאר כך אז ראיתי שכלום לא מגיב ועשיתי ריסטרט, אחרי זה כל הוינדוס נהפך להיות יותר בהיר, זאתאומרת שנגיד במקום שסרגלי הכלים והכפתורים יהיו אפורים (בערך..) הם כעת לבנים לגמרי... ניסיתי להתקין ת'דרייבר של הכרטיס מסך מחדש וזה לא עזר ניסיתי לעשות degaus -ים במסך וגם לא עזר ניסיתי לשנות קצבי רענון ונעשה יותר גרוע בבקשה עזרו לי, זה ממש כואב בעיניים להסתכל על זה ככה!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, מאז התחילו הבעיות. שמתי לב שלכל קובץ RAR שאני מוריד מהאינטרנט (יותר מ350-400 מגה) יש שגיאת CRC באחד מהחלקים. דברים שניסיתי כדי לתקן את הבעיה: עדכון ביוס, התקנת דרייברים/צ'יפסטים וכו', פירמוט, הוספת/החלפת הארד-דיסק, הורדת קבצים פגומים מחדש וכדומה. בחלק מהמקרים שהורדתי את הקובץ הפגום מחדש זה תיקן את הבעיה והצליח לחלץ. אז הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיות באינטרנט, הרי ההארד-דיסק תקין ואין שום בעיות במחשב חוץ מהבעיה הספציפית הזאת. (כמובן גם ניסיתי לתקן את הקבצים, לנסות גרסאות ווינראר שונות, תוכנות חילוץ שונות וכו') אז ניסיתי להחליף חוט טלפון שמחבר בין המודם לפילטר, לא עזר. ניסיתי לשנות חיבורי USB, לא עזר. יכול להיות שהבעיה היא באינטרנט? אבל זה לא הג…
-
- 12 תגובות
- 804 צפיות
-