תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. לא מזמן רכשתי מסך 24" (full HD). שאלתי אם תהיה בעיה לחבר מסך שכזה ללפוט שלי (שלו כרטיס מסך GeForce 7300 Go). התשובה הייתה שאין בעיה. אבל..... דבר ראשון שאני שם לב אליו [ואני מחובר דרך כבל VGA, כי ללפוט שלי יש רק יציאת VGA] הוא שישש מעין גרעיניות בחל העליון של המסך [אני שם לב לזה בעיקר משום שאני משתמש בגוגל כרום, ושם נמצאים ה Tabs של הדפדפן]. זה זמני, וזה רגעי. לפעמים ממש לשנייה, ולעפמים זה כ"כ מהר, שאני מפקפק אם ראיתי את זה בכלל, או שאני מדמיין. העניין הנוסף הוא שלעתים, כל החלונות נעלמים, כולל שורת המשימות [אני משמש ב Ubutnu]. לאחר שניה או שתים, שורת המשימות חוזרת, אבל החלונות כולם כאילו נסגרו לבד. בשלב הזה גיליתי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לתפקד [אני…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה באמת מציקה לי !! קניתי מחשב חדש והמחשב הוא תותח בכל הרמות והכרטיס שיש בו מצויין אבל יש בעיה אחת היא שאני רואה הרבה טישטושים במסך שלא ראיתי בעבר במחשב הישן !! האם הסיבה יכולה להיות שכניסת הכרטיס אצלי היר DVI והמסך הוא CRT עם כניסה רגילה ?? האם זה בגלל המעביר ששמים בDVI ל רגיל ? ומה יתכן גורם הבעיה ?? תודה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היום קיבלתי מערכת מטורפת שכוללת בין השאר לוח של DFI LANPARTY ULTRA D חיברתי הכל הכל במשך איזה שעה אני מפעיל ושום דבר לא עובד, השתגעתי ולא מצאתי את הסיבה, עד שראיתי משהו טיפה מוזר בחוברת שלהם תגידו לי רק אם הגיוני שאני אמור לחבר חיבור חשמל של הפלופי במקום הזה שסימנתי בתמונה.. כי לפי המדריך שלהם נראה לי שכן [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שניות לפני שהמסך הכחול מופיע יש רעש חזק של שריטה וחריקה מהרמקולים אבל רעש ממש ממש חזק במעבדה אמרו לי שזה מהורדות באימיול או מתוכנה מסוימת מאיזה תוכנה יכול להיות הבעיה ? שמתי לב שאחי שינה את מספר החיבורים (בהגדרות אימיול) יש מצב שזאת הבעיה ? וגם לא נוצרים קבצי dump
-
- 61 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
נדפק לי HD בנייד (נייד של HP) האחריות למחשב כבר נגמרה, אבל אני מבין שמגיעים לי 5 שנות אחריות של יצרן ה- HD חברת Seagate מיהו היבואן בארץ ואיך אני פונה אליו עם הבעיה? שאלה נוספת, במידה ואכן אקבל שירות, מגיע לי גם שחזור של המידע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מה זה proxy server? מה הוא עושה בדיוק? כיצד אני יכול להשתמש בו? כיצד אני משיג אותו?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי, אני די מתבייש לפרסם את הבעיה הזאת מכיוון שהיא גובלת בטמטום גדול מאוד מצידי, ואף שקלתי לפרסם זאת בעילום שם, אבל עזרתי אומץ והחלטתי לצאת נקי. הסרתי מן המחשב כרטיס PCI בזמן שהוא היה דולק (הייתי מאוד, אבל, מאוד עצלן), וזה כנראה היה רעיון די גרוע - אך אני חושב שיצאתי בזול. כעת, המחשב מסרב לזהות את הכונן הקשיח שלי כ-Master (כן, ניסיתי לג'מפר אותו), וכאשר הוא מנסה לעשות boot המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה קורה רק כאשר נעשה boot מהכונן הקשיח (אבדוק על bootable cd מאוחר יותר). >איפסתי את הגדרות הביוס > ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר רק כ.מסך זכרון ומעבד מחוברים אליו. יהודים רחמו נס!!! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 לאחרונה, בכל הפעלה של יוטורנט ( גרסה אחרונה), המחשב נתקע לזמן קצר, אחר כך משתחרר למספר דקות, שוב נתקע, וחוזר חלילה. התופעה מטרידה מאוד, ולכן אני נאלץ לסגור את התוכנה, בעת שאני עובד עם המחשב. יש לציין שבעבר היה לי מקרה דומה. הצלחתי לתקן זאת, ע"י כך שהתקנתי גרסה חדשה ואיפסתי את ההגדרות. הפעם, ניסיון כזה לא עזר בכלל. התצלום הראשון, מציג את התהליכים שטוחנים את המעבד. יוטורנט, קופץ לראש הרשימה, כאשר הוא תוקע את המחשב: התצלום השני מציג את השתוללות ה-CPU זה גם חופף לדפוס התנהגות המחשב: קופא ומשתחרר לסירוגין. כאשר CPU נוסק כלפי מעלה, העכבר נתקע, ומשתחרר רק כאשר CPU צונח למטה. יתכן מאוד שברגע שנבין מדוע זה קורה- יתגלה הפתרו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה מעצבנת נורא שכשמדי פעם שמתנתק הראוטר לאחר שאני מתחבר שוב לא ניתן להיכנס ליוטיוב למשוך זמן מה דרך דפדפן כרום ומופיע לי ההודעה הבאה: "לא ניתן לגשת לאתר הזה לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של www.youtube.com." משהו יודע איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
דפדפן אדג'. לא יזמתי כל חסימה. מה יכולה להיות הסיבה? מקבל הודעה בנוסח - www.youtube.com חסום www.youtube.com סירב להתחבר. ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-
-
למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאני מפעיל יוטיוב בכרום (באקספלורר זה לא קורה) אחרי 35 שניות זה נעצר ולא ברור לי למה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם win7. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים יש לציין שהמחשב עובד חלק ואין שום בעיה עם המהירות גלישה. מלבד זה: לא יודע מי ממכם מכיר את האתר omegle.com, אבל כשאני גולש שם ושומע תו"כ שירים ביוטיוב, כל פעם שמתנתקת שיחה באומגל, השיר ביוטיוב נתקע למאית שניה, וזה די מעצבן עכשיו אין מצב שזה כבד על המחשב\אנטרנט, כי במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזו. מה שהכי הגיוני לי זה שבגלל שהאומגל מתחבר לי גם לאודיו (כאילו אני שומע מה שמשתמשים אחרים אומרים), אז אולי משום מה ברגע שמתנתק מקור אודיו אחד אז השני משום מה מתנתק גם למאית שניה רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את ה HARDCANON 2 (ובשביל זה הייתי צריך לפרק את ה HDD), אחרי שחיברתי את ה HDD והדלקתי את המחשב הוא עלה ממש לאט (XP) ועבד יחסית לאט לדוגמא: כשאני מזיז את העכבר במעגלים הוא ניתקע לי לעשירית השניה, או שאני שומע מוזיקה ונגיד פותח עוד חלון של אקספלורר אז זה נתרע לחמש שניות, או אפילו שרשמתי את ההודעה וזזתי עם החצים לצד זה זז לאט, בדקתי מה זה יכול להיות וראיתי שב HDD יש פין שקוע םנימה, יכול להיות שזה זה, אבל אני לא בטוח כי אחרת המחשב לא היה עובד בכלל, מישהו יודע מה גורם למחשב להיות כל כך איטי?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוםרב התקנתי את יומן גוגל במחשב ובמובייל (אןךן חשבון גוגל) והם מסתנכרנים טוב - הבעיה היא שבמובייל הארוע מופיע על הדסקטופ של המובייל עם התאריך -ואילו במחשב הארוע לא מופיע בשלחן העבודה של המחשב. מה אפשר לעשות? תודה שולמית גפן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ביציאות יוסבי מאחורה שאני שם את העכבר אז הוא זז ואחרי כמה זמן היציאה נדפקת והעכבר לא זז באותה יציאה אז אני מחליף יציאה והוא זז העכבר עד שגם היא נדפקת והוא לא זז בה והעכבר עצמו עובד מצויין היציאות יוסבי קשורות ללוח אם ? צריך להחליף לוח אם אולי ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני רואה קובץ בצפייה ישירה זה יוצא לי מקטין לי את המסך ויוצא ממסך מלא בנוסף גם אם מנסים לראות בנגן במחשב לא משנה איזה נגן התמונה יוצאת ממסך מלא ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך את הנגן והדפדפנים את הפלש סגרתי את התכונות הפעולות את האנטי וירוס וחומת אש ועדין כול פעם זה יוצא לא
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית למחשב דרך usb ואני נוגע במצלמה אני מקבל זרם חיברתי גם את אורגן וגם קיבלתי זרם האם כך צריך להיות ? בספר של המצלמה כתוב שזרם כזה יכול להרוס את החיישן תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרים מסוימים בגוגל כרום לדוגמא walla,oberlo ישר הוא מוציא אותי לגוגל. זה ממש משגעמה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבמהלך צפייה ישירה בכול אתר שאני במסך מלא החלון יוצא לי ,לא מפסיק את הסרטון ולא שום דבר אחר גם לא קופצת הודעת שגיאה דומה וכאשר אני רואה סרט לא משנה באיזה נגן שורת המשימות של התחל קופצת כול כמה זמן ניסיתי לסגור את כול התכניות הפתוחות כולל אנטי וירוס ותכנות דומות עדכנתי עדכונים של הדפדפן ושל הווינוס + דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא השתנה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם זה אומר שהבעיה בחומרה כלומר הזכרון פגוע כך שצריך להחליפו? ממה זה יכול להיגרם והאם זה נדיר?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי בהוספה הסרה הרבה התקנות של [h=1]microsoft visual c++[/h] האם זה משהו שיכול לגרום למסך כחול? האם אפשר למחוק את הכל? מה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש(בחתימה) כל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה אתה ווינדוס אבל עד שאני יכול ללחוץ על ההתחל (ושהוא יגיב) לוקח לו משום מה הרבה זמן .... :-\ כל האיקונים בשולחן העבודה עולים טוב ויפה אבל רק בסביבה של ההתחל שם למטה לוקח הרבה זמן (חצי דקה +-) :-[ ראתי שהיו על זה הרבה דיונים פה אבל אף אחד מן הפתורנות לא עזר לי.... טוב עכשיו אני אפרט מה עשיתי עד עכשיו : (אהה עוד משהו פירמוט לא בא בחשבון) נכנסתי לתקיית Prefetch ומחקתי הכל ניקיתי את הTEMP אין ווירוסים ושום רוגלות על המחשב בדוק ! נכנסתי MSCONFIG עשיתי שכל! התוכנות לא יעלו יחד עם המחשב וזה כולל את האנטי ווירוס... רק ה2 איקונים של הרשת עולים אבל זה בטוח לא הסיבה! בקיצור אני חושב שזה מהתקנה לקויה של איזה תוכנה או…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביקשתי ממנו לדחוס את כל קבצי ה-dump ולשלוח לי, מהצצה קטנה אני רואה בעיות דיי גדולות אודה לכם אם תוכלו למצוא את שורש הבעיה, ומה הכי כדאי לעשות כדי לפתור אותה הקובץ מצורף להודעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-