עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם,אני מקווה שאני בפורום המתאים. לפני כשבוע קיבלתי את המערכת הנ"ל מארה"ב, לאחר חיבור המערכת לחשמל דרך מתאם זרם, המערכת פעלה בצורה מצוינת במשך שבוע. לפני כיומיים המערכת פשוט שבקה חיים,כלומר באופן בלתי מוסבר הפסיקה לפעול ולצרוך חשמל. ניסתי להחליף שקעים ומתאמים ניסתי את המערכת על כמה מחשבים שונים בחיבורים שונים ואין כלום המערכת פשוט לא פועלת משום מה(כל הכבלים מחוברים באופן תקין) מישהוא יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? למי צריך לפנות במידה והמערכת דורשת תיקון? תודה מראש על כל עזרה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by alex363,

צפצוף ארוך ואז מספר פעמים צפצופים קצרים....

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by zion561,

המערכת נופלת פעם ב כמה ימים היום נפלה פעם אחרונה שבדקו לי זה היה בגלל קובץ של הדרייבר אממ הטמפרטורות אחלה אצלי מעבד בין 30-35 P4 כרטיס מסך 60-65 7600GT דיסק קשיח 35-30 הנה הקובץ DUMP http://rapidshare.com/files/61892372/Mini102007-01.dmp.html תודה מראש חברים

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by constantine16,

כשאני אני משחק למשל במשחק Stranglehold" אז זה תופס לי 90% cpu Usage זה בסדר?

5. אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום.. יש לי שתי בעיות מוזרות מאוד, נתחיל בראשונה: לפני כמה חודשים קניתי לעצמי 2 רכיבים חדשים למחשב, 80GB HDD ו512MB RDD2 RAM, התקינו לי אותם בחנות והכל היה בסדר, חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד הכל היה בסדר, אחרי כמה זמן פתאום אני שם לב שהכונן שעליו שמתי את השמונים ג'יגה החדשים נעלם כאילו לא היה, לחצתי על קיצור דרך שמוביל למשהו שבכונן ההוא וזה כותב שהוא לא יכול למצוא את זה, מתוך יאוש ניסיתי ריסטרט ופתאום הכונן שם עם כל מה שהיה בו, אמרתי אוקיי והתעלמתי אבל זה ממשיך לעשות את אותו דבר מידי פעם, בעיקר אם אני משתמש בהרבה דברים שבכונן ההוא למשך זמן (למשל באמצע משחק של WoW זה קרה, מה שגרם לקריסה מיידית של המשחק).. אם תוכלו לחשוב על סיבה ודרך פתרון לזה אשמח לשמוע... וכן, הכונן מחובר ט…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  7. יש לי כרטיס קול שמתחבר ב FireWire... כדי לחבר אותו למחשב הנייד צריך כבל שבקצה אחד יש לו 6 פינים, ובקצה השני 4 פינים... השגתי 2 כבלים כאלה - אחד ארוך (90 ס"מ), ואחד קצר (30 ס"מ). עם הכבל הקצר הכרטיס עובד, אבל עם הכבל הארוך - המחשב לא מזהה בכלל שחיברתי לו כרטיס... וזה די באסה לעבוד עם כבל באורך של 30 ס"מ...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. שלום.... במהלך כול התקנה של DRIVER 163.75/163.69 שמותאמים בוודאות לכרטיס מסך שלי 640MB 8800 GTS . המחשב כאילו עובר למצב SLEEP, המסך נכבה ולא חוזר להידלק והמחשב עדיין עובד. מה שמוזר יותר שאני מפעיל אותו מחדש הדרייברים מופים כאילו הם הותקנו, אך אני דיי בטוח שהן לא הותקנו טוב אחרת המחשב לא היה נרדם. תודה לכול המגיבים.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש לי כרטיס מסך בשם GeForce 4 MX 440 64 MB . כשאני מכבה את המחשב ואז אני מדליק אותו נגיד אחרי כמה דקות או אפילו ישר אחרי שהוא מכובה - המסך לא נפתח ואז אני צריך להוציא את הכרטיס מהמקום ולהחזיר אותו חזרה וככה זה כל הזמן מחדש . יש מצב שהספק מספק לכרטיס מסך יותר מדי חשמל ?.. כי זה לא יכול להיות שהוא לא מספק מספיק חשמל כי זה ספק די טוב (Enermax EG365AX-VE 350 watt) מפרט המחשב: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 4x256 Ram GeForce 4 MX 440 64 MB Maxtor 40 GB Asus 52x32x52 תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. לפני מספר שבועות, הופיע אצלי במחשב שגיאה. בזמן הדלקת המחשב, לפני עליית הwindows הופיעה הודעה שתוכנה insert boot disk פניתי לחנות אייבורי, שממנה נרכש המחשב. בתחילה, טענו שאין בעייה, ולאחר שדרשתי שהמחשב יישאר לבדיקה במעבדה, נמצא שההארד דיסק לא תקין והוחלף. ששאלתי את חנות איבורי אם יש צורך לבצע עוד בדיקות ולבדוק שהכל בסדר הם טענו ש"זה בטוח היה ההארד דיסק, והוא הוחלף להארד דיסק חדש ותקין" החזרתי את המחשב הביתה, ובזמן התקנת התוכנות ביצעתי ריסט למחשב, והופ, הודעת השגיאה חזרה. החזרתי את המחשב למעבדה, והם החליפו כבל שמחבר את ההארד דיסק ללוח האם, ובנוסף עידכנו לי את הביוס. שהחזרתי את המחשב הביתה והפעלתי אותו, הוא פעל למשך יום אך למחרת הבעיה חזרה. החזרתי את המחשב לאייבורי ופניתי למ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי דרך איביי את הזיכרון הבא:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120164793358 והכנסתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן די מושט :asrock P4i65G עכשיו לא משנה איזה קומבינציות ניסיתי כאשר כרטיס הזיכרון החדש היה במחשב,הוא פשוט לא עלה. כלומר ראיתי שיש חשמל במחשב אך לא עלתה תמונה. לאחר מכן ניסיתי את הזיכרון במחשב אחר פנטיום 4 ישן שתומך DDR233 או 266 אני לא ממש בטוח, בכל אופן שם הוא עבד אך רק בחצי קיבולת "סתומרת" רק חצי גיגה, פניתי לחובבנים שמכרו לי את כרטיס הזיכרון בבקשה לתמיכה טכנית לגביי מה ואיך לסדר שהוא ייעבוד לי על המחשב שלי (asrock P4i65G) והרי תגובתם שלחתי להם את הדגם התחננתי שיענו.. וכלום. אני מתבאס לאלללה ודי חושש לעדכן את הביוס , כי אני לא באמת ממש …

12. Started by KamaL,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד מחברת HP דגם ZT3447EA (סדרת ZT3000) שקניתי לפני 3 שנים.. מזה 3 חודשים בערך מסך ה LCD התחיל להתנהג מוזר - לאחר הדלקת הנייד ממצב המתנה\כיבוי, מופיע מין ענן אדום\וורוד, שנעלם באופן פתאומי לאחר כמה שניות. הבנתי שזו תופעה לא נדירה במסכי LCD באופן כללי, ופשוט התעלמתי. לפני שבוע המצב החמיר - כשאני מדליק את המסך, אני מתחיל לשמוע HISSING וקול מוזר שהולך ומתגבר, עד שאחרי 30-40 שניות, כאילו שהמסך "נכבה" - אני עדיין יכול לראות ברקע משהו, אך בלי BRIGHTNESS בכלל !! אם אני שוב סוגר את המסך ופותח אותו שוב, התופעה חוזרת על עצמה - קודם הצבע האדום, הצבע נעלם, אח"כ מתחיל הקול המוזר, ופתאום ה-LCD נכבה. לפי חיפושים שעשיתי, יש אפשרות שהסיבה היא בעיה בנורה (BACKLIGHT…

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by Gregorian,

ניסיתי לחבר לבד רק שלא הצלחתי....איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים.....??? תודה לעוזרים...

14. Started by raviv T,

שלום! אתמול התקנתי vista והיום אני לא מצליח להכנס לכונן d יש לי 2 כוננים c הראשי ו d המשני הבעיה : כשאני נכנס ל d הוא מבקש ממני לבצע אתחול לכונן אז הוא שלח אתי למן הערה כזאת ואמר לי לעשות אתחל כעת ,אני עושה ובסוף אחרי שזה סיים (30 דקות) הוא אומר לwindows לא היה אפשרות לאתחל את d בהצלחה ???? מה לעשות? בבקשה עזרה!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז ככה הזמנתי את החלקים האלה מפנדה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 הרכבנו אותם במחשב שלי במקום הישנים , עכשיו כשהמחשב עולה בפעם הראשונה המסך לא נדלק (מהבהב) ואז המחשב מכבה את עצמו אחרי כמה שניות ואז נדלק מעצמו , ואז אפשר להעלות את הווינדוס , כהווינדוס עולה העכבר והמקלדת לא מגיבים ואי אפשר לעשות כלום , (חוץ מזה שזה ממש לא תקין שהמחשב מכבה את עצמו כל פעם) המחשב גם מראה לי הודעה (אני לא מצליח לראות את כולה) כתוב משהו בסגנון checksum error ואז שהוא מפנה למסך הבא הוא מציג את השם של הדיוידי שלי , ניתקתי את הדיוידי הוא עד…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

17. Started by KiDi,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם GEFORCE 7300SE.. יש בו בעיה שהמחשב לא מזהה את הדרייבר... הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של nvidia שמתאימים לכרטיס הזה ואחרי שהתקנתי המערכת לא זיהתה את הדרייברים אוטומטית, כשניסיתי להתקין ידנית היא כן זיהתה שיש דרייבר של GEFORCE 7300SE אבל בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להשתמש בהתקן זה... ניסתי למחוק ולהתקין ולהחזיר והכל ושום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטים ושהוא עולה מחדש כתוב לי את השגיאה הזאת.. למה זה קורה?מה לעשות?זה מסוכן? תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום קיבלתי לפני 3 ימים מסך חדש מקופסא של LG דגם L1719s בצפיה בסרטים אין איכות נורמלית(שאמורה להיות מצוינת),אני רואה את הסרט עם מרובעים קטנים כאלה,ומעין החלקה עדינה של הצבע כדי "לפצות" על זה.. המסך מוגדר ע"י דיסק מצורף. כרטיס מסך nvidia geforce 6150se מותקן. קודקים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש לעוזרים!

20. Started by davidcohen,

היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

21. Started by valentino,

במחשב השני שלי בבית יש בעיה. שאני מדליק את המחשב הכל סבבה עד אחרי שווינדוס מסיים לטעון ואז פשוט לא קורה שום דבר אחרי איזה דקה המחשב עושה ריסטרט לעצמו והכל חוזר עוד פעם והמחשב לא עולה. ניסיתי להתקין תווינדוס מחדש וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים מראש!!

22. Started by owen10,

יש לי בעיה התקנתי את הווינדוס מחדש ועכשיו המחשב עובד ממש ממש לאט, והבעיה הרצינית היא כל פעם שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש הוא עושה כיבוי ולהפך, זאת אומרת כשאני לוחץ על כיבוי המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by DeadHunt,

קניתי מחשב חדש התקנתי הכל אבל אני לא מצליח להתקין את הקול.. תודה לעוזרים

24. Started by nikon,

שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש הכל עובד מצויין, חוץ מהכניסות של ה USB בחלק הקידמי ? פתחתי את המארז לרואות אם יש חיבור ללוח, ויש חיבור :s05:

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  25. הכרטיס זה 6800GT של לידטק התקנתי אותו אחרי איזה חודש שהיה מחוץ למחשב והתקנתי דרייברים 97.31 אין אפשרות להפעיל טלויזיה בכלל, לא במקביל ולא כמסך יחיד לפני כן התקנתי דרייברים 162 משהו.... עשו המון בעיות אז החלפתי לאלה יש למישהו מושג על הבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים