עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי מחשב נייח בן 8 שנים שהיה בשימוש משרדי, פורמט פעם אחת ועכשיו עבר אליי עם ווינדוס 7. המחשב הגיע אליי עם כמות אבק סבירה (שאותה ניקיתי) ומעולם לא עבר שדרוג חומרה או החלפת חלק באחד חדש. כמה שנים לדעתכם נשאר לא לחיות??? מאוד חשוב לי לדעת זאת מכיוון שאני רוצה לבנות בעצמי מחשב יותר טוב, ועליי לדעת מתי להתחיל לחסוך כסף ולתכננן. ובאופן כללי, מהיא תוחלת החיים של מחשב ממוצע? תודה לעוזרים.

2. אז ככה, קיבלתי ל"טיפולי" מחשב שהבעיה שלו מתוארת בכותרת, אז למה "לכאורה" כי המעבד לא מתחמם, הוא עומד על 45 מעלות במאמץ (אינטל) שה לפי אתר היצרן בהחלט בתוך התחום הירוק, ועדיין המחשב נכבה ובפעם הבאה שמדליקים אותו הוא כותב במסך הפוסט שהיה כיבוי לא צפוי של המחשב עקב התחממות המעבד. כאמור, המעבד לא מתחמם, עכשיו החשוד העיקרי הוא לוח האם, אין לי לוח-אם כזה ע"מ לבדוק, השאלה שלי האם זה יכול להיות המעבד דפוק?, אני יודע שבמעבד אין טרמומטרים ואת טמפ' המעבד הלוח לוקח מטרמומטר אינטגרלי בלוח שנמצא מתחת לסוקט של המעבד ולכן לדעתי המעבד לא יכול "להכריז" שלא סובל מחימום-יתר כי אין לו פשוט טרמומטר, האם יכול להיות שהמעבד דפוק ולא לוח-האם? (כאמור אין לי לא לוח-אם ולא מעבד כזה). תודה! עריכה: כמוב…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by Skippy,

איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by Eshel Hotel,

רציתי לדעת אם המעבד שלי נועד לשימוש כזה E4400 " ריבוי משימות " : יש לי ברקע כרגע 9 דפדפנים עם הרבה חומר לא דפי HTML רגילים ( בדרך כלל יותר דפדנים עובדים ביחד יש לי 4GB זיכרון ) , מדיה פלייר פתוח עם סרט טעון על פאווס ! , שני דפי EXCEL פתוחים , DVD-RW עובד - דיסק עם מוזיקה ברקע . זה נחשב הרבה ? צריך להוריד ממנו משימות ? ואם זה הרבה עדיף לקנות Quad אם אני משתמש בהרבה דברים ביחד ? אני ארגיש הבדל ? ועוד שאלה חשובה : באינטרנט " אתרים כבדים " מה הכי חשוב ( דרישה ) ? מעבד ? , זכרונות ? , כונן קשיח ? , כרטיס מסך ? תודה .

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by Darkone,

שלום, אתמול כשיחקתי לאחר 20 דקות של משחק המחשב התקבה לבד ולאחר שנייה הוא מבצע אתחול לחלונות. זה קרה לי במשחק נוסף, עשיתי בדיקה של חום כרטיס המסך והמעבד והם לא מתחמים לרמה שהוא יכבה, מה שגם זה כבר קורה לי אחרי 30 שניות של משחק מה שלא נראה לי שהמעבד או כרטיס המסך מספיקים להתחמם. ספק הכוח שלי הינו 600W אבל יש לי אותו כבר 5 שנים אם לא יותר, לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך GTX670. כך שלא נראה לי שזזה. תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nata,

הורדתי אתמול כמה קבצי וידיאו שנפתחו בחלון רגיל. היום הורדתי מאותה תוכנה עוד כמה קבצי וידיאו והם נפתחו לי ב nero וגם לא פעלו... האם יש אופצייה לפתוח אותם רגיל? ניסיתי 'פתח באמצעות' אבל יש שם רק את האופצייה של לפתוח באמצעות nero הלפ...? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. הבעיה היא שאני לא שומע כלופ ברמקולים עכשיו קיבלתי את הלוח חיברתי מאחור את הרמקולים חיברתי אוזניום אני לא שומע כלום !! צלצלתי לחנות אמרו לי שזה אולי מבוטל דרך הביוס אבל חיפשתי שעה בביוס לא מצאתי מה זה מה מה שם מבוטל משהו בבקשה יכול לעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by i022052,

המחשב פנטיום 4 1.5GHZ של אינטל, נדלק, חלונות XP עולה, ואחרי זמן מה בין חצי שעה לשעתיים, מתקבל מסך שחור. המחשב עדיין דולק אבל אין גישה למערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. מישהו מבעלי המסך הזה יודע כיצד לשחזר את ההגדרות הראשוניות של המסך הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.

11. שלום קניתי מחשב חדש לפניי חודשים שהובטח לי שיהיה מחשב גיימינג אך ממש לא מתאים לגיימינג. מי שמכר לי אותו הינו אדם פרטי אך זה לא חשוב כרגע מה שחשוב זה שיש לי מפרט של המחשב ואשמח שתגידו לי מה לעשות בנידון כדיי שאוכל לשחק על fps טוב במשחקים באטלגרונדס ואוברוואטץ a תודה לעוזרים ושבת שלום. זה המפרט: GA-H110M-S2H INTEL I5 6400 1 TB 8GB DDR4 DVDRW SOLID 1600 ( FRONT USB3.0 GT 730

12. שלום לכולם מדובר על מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שמריץ Windows XP, אצלי כמעט 9 שנים ובשימוש יומיומי. הכונן הקשיח הוא של Western Digital בעל נפח של 37.2GB עם חיבור IDE. מהיום התחילה תופעה מוזרה שקרתה פעמיים מהבוקר: בעת עבודה על המחשב (גלישה באינטרנט) הכונן מתכבה, מתקבלת הודעה כחולה על המסך באנגלית, אני עוד לא מספיק לעיין בה והיא נעלמת והמחשב מבצע ריסט. בעת ה- BOOT שומעים שהכונן נדלק והמערכת עולה. אחרי שהוינדוס נטען מתקבלת הודעה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..." קצת פרטים: אין וירוסים, אין רוגלות, הכונן נסרק לגילוי שגיאות כולל בדיקת סקטורים פגומים, הכונן עבר איחוי. הטמפ' נבדקו וכולם תקינות והמאווררים כולם עובדים באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה, האם בעיית חומרה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Bentel,

שלום קניתי דיסק קשיח חדש וניסיתי להתקין עליו את נמערכת הפעלה אבל המחשב קופא עם תחילת ההתקנה... החלפתי זיכרון ואין שינוי.. מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sm0g,

אהלן! לחברה שלי יש בעיה ממש מוזרה במחשב: בזמן צפיה בדפי WEB מסוימים (לא כולם) המסך כולו נהיה מטושטש. אם מורידים את הדף למטה, המסך שוב נהיה חד. ניסיתי לעדכן קרייור של כרטיס מסך - לא עזר. יש לה windows XP על Pentium 4, מסך CRT... מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. הי. מדובר על לפטופ של לנובו שביצעתי לו אתחול ל"FACTORY DEFAULTS" דרך התוכנה המצורפת אליו. ה-WINDOWS עובד בסדר גמור. אממה, כל פעם שאני עושה אתחול, הוא נותן לי 3 אפשרויות (UPGRADE, XP ועוד משהו) ואני צריך לבחור את הראשונה. והוא כברירת מחדל רוצה את השלישית. הבנתי שניתן לערוך את הקובץ BOOT.INI בכדי לשנות את זה, אבל אני פשוט לא מוצא את הקובץ. ב-C גם לאחר שאפשרתי צפיה בקבצים נסתרים לא ראיתי אותו! ניסיתי להעביר ממחשב אחר, אבל מהמחשב הזה אני פשוט לא רואה את הקובץ ברשת ! (והמחשב השני כן..) בשניהם אני מחובר כמנהל. לדעתי הקובץ חייב להיות איפשהו, גם חיפוש בכונן לא מצא אותו.. איזשהן הצעות ?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by idoido18,

שלום חברה, אני רוצה לעשות OC למעבד, לשם כך אני צריך להיכנס לBIOS אך הוא לא עולה לי.. ניראה כאילו שהוא לא נטען או קופא.. תמונה להמחשה: לוח אם: Z77-DS3H WIN7 64 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. כותרת וינדוס 7 64 ביט נסיתי AVG ואבסאט מצאו חלקי וירוס אני חושב על כוון וירוס יש למישהו רעיון נוסף או אנטי וירוס חזק יותר

• 32 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. Started by יוסייוסף,

שלום חברים קיים ברשותי מחשב בעל תושבת 775 והחלטתי להחליף את המעבד מדגם e7300 לדגם q9400 כמובן שעדכתי את הביוס ולגרסה האחרונה אבל התופעה שמתרחשת היא או שמסך לא נדלק, ואם הוא נדלק אז המחשב נתקע בשלב ההתחלה של הwin אציין שהספק שלי הוא 400w של חברה זולה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה כמובן ששמתי משכה טרמית אבל עוד לא הספקתי לראות טמפ אני חושב שזה ספק ? מה דעתכם תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני חושב שזה מההארד דיסק וזה קורה כול כמה זמן וליפעמים לא קורה בכלל.. מוזר.. למישהו יש מושג מה זה או אם יש איזה סכנה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. זה התחיל מאתמול.... פתאום ההארדי דיסק מפסיק לעבוד... אני שומע שהרעש שלו מפסיק.... ואז אחרי בדיוק שניה זה חוזר.... אתנול פעם א חת זה תקע לי את המחשב.. פעם שניה לא קרה כלום.. ועכשיו זה קרה ותקע לי את המחשב עוד פעם.. בדקתי את החיבורים אם הם רופפים.... אבל הכל היה בסדר.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, לאחרונה התקנתי במחשב שלי לוח אם ומעבד חדש (Amd 3500, Asus A8v-mx) מאז שהתקנתי את הלוח והמעבד, וחיברתי את הכרטיס קול, המחשב נתקע מיד אחרי המסך-תמונה של הלוח. הכרטיס הוא מדגם live 5.1 של Creative. יש לציין שכאשר אני מוציא את הכרטיס קול ומעלה את המערכת, הכל עולה ללא בעיות. וכמו כן הכרטיס עבד יום קודם לכן עם הלוח והמעבד הישנים שלי. יש אלו שהן הצעות לפיתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שלום. קניתי מחשב חדש עם מפרט מפלצתי ( i7 7700k, 16 Gb, ssd וכו). אין לי מושג למה המחשב נתקע כל כך הרבה וזה רק מגלישה באינטרנט (עכבר פתאום זז לאט למשך כמה שניות עד שמסתדר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אציין כי יש לי אנטי וירוס של bitdefender. אולי הוא הבעיה? למרות שלא נראה לי הגיוני.

• 17 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. Started by siin,

חלונות אקס פי הומאדישן פנטיום 2.4 לוח אינטל מריבלד תמיד לאחר איתחול המערכת העכבר לא עובד - רק לאחר ניתוק פיזי וחיבורו מחדש הוא חוזר לתפקד. בניסיון לבדוק במצב פי אס 2 עם המתאם אף פעם לא מגיב בכל מצב. במנהל ההתקנים הכל נראה על פניו בסדר גמור ללא סימני קריאה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש אך השאלה היא האם זה בכלל יעזור? מה אתם אומרים? :-\ * העכבר הוא גניוס אופטי נטסקרול פי אס 2 + יו אס בי אני לא חושב שזה העכבר - כי בדקתי עם עכבר זהה תקין לחלוטין על אותו המחשב והבעיה חזרה על עצמה אפילו עדכנתי דרייבר עדכני לאקס פי מאתר הבית גניוס

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by 111111,

יש לי צורב דיוידי, הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של דיוידי. דיסקים רגילים הוא קורא, וברגע שמכניסים דיסק דיוידי היא מתעלם מקיומו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. Started by assaf974,

שלום לכולם לא מצליח להיכנס לאינטרנט לא בכרום ולא באקספרלור המסך מראה הודעת שגיעה שמצורפת למטה אשמח לעזרה בנושא ...תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.