עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי, אז הנה הסיפור: מחשב חדש - קניתי לפני כחודש וחצי: AMD ATHLON XP 2500+ ABIT NF7-S ספק כוח HEC 300AR-T המחשב עבד כחודש וחצי מצויין - שיניתי קצת את התכולה למאווררי לדים, הוספתי קתודה, אבל לא נראה לי שזה קשור, פתאום היום באמצע עבודה הכל נכבה והוא עושה מעיין אזעקה כזאת, ללוח אם עובר חשמל, אני יודע את זה ע"פ הנורת LED שדולקת, בדקתי אם החיבורי חשמל למארז טובים - והם כן, שום דבר לא התנתק, אבל שמתי לך שהלו אם שלי לפני כשבוע-שבועיים - הNorthbridge fan שלו לא עבד - יכול להיות שהוא לא עבד מלכתחילה, אני לא זוכר, למישהו יש מושג מה קרה או איך אפשר לתקן? היום יום שבת - אז רק מחר אני יוכל להתקשר לPCH, תודה רבה! נ.ב. אם הלוח-אם דפוק - לא סביר שהוא לקח את המעבד איתו - נכון? ואם הספק כ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפני יומיים רכשתי HD של WD עם קיבולת של 160GB ובאפר של 8MB חיברתי אותו למחשב, עשיתי מחיצות (אחת של 10GB לכונן של מע' ההפעלה ואחת של כל השאר) והתקנתי את מע' ההפעלה על מחיצת ה-10GB... לתדהמתי גיליתי שלקח למחשב המון זמן לעלות לאחר התקנת ה-XP ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי ההארדיסק שלי עובד במצב PIO במקום במצב DMA. ניסיתי להחזיר את מצב DMA במספר דרכים שונות, כמו: להסיר את Primary IDE Channel ולתת למערכת להתקינו מחדש, פעולה שלא עזרה. חיפשתי ב-Google והגעתי לכל מיני אתרים המסבירים איך ניתן לסדר זאת דרך ה-Registry, ניסיתי וגם זה לא עזר. לכן, יצרתי מחיצה על ההארדיסק השני שלי (WD קיבלת 80GB ואף הוא 8MB באפר) שמחובר עם החדש כ-Slave והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה. לאחר התקנת מערכת ההפעלה …

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  3. ני רוצה להחליף מארז ואני לא מצליח להוציא את המאוורר שעל המעבד. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 למאוורר יש שני קליפסים מלמעלה, אני משחרר אותם ואז אני מנסה למשוך את המאוורר והוא לא יוצא. אני מפחד להפעיל כוח על המאוורר כי אני לא רוצה להרוס את המאוורר או את המעבד. אז בבקשה תגידו לי איך אני מוציא אותו? אין בגים על המעבד חוץ מהקליפסים. ועוד משהו: את החלקים שאני מוציא על המחשב כדאי לי לשים אותם על נייר כסך ואז על השולחן שעשוי מעץ? או לשים אותם ישר על השולחן בלי הנייר כסף?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  4. בפעם הראשונה שהפעלתי שלב במשחק: אחרי שזה סיים להעלות, המסך נכבה לשניה ואז התמזער המשחק והיתה לי הודאת שגיאה UPR או משהו כזה RECOVERY ומשהו שהוא התאתחל ויש לשלוח ארור לATI או לא לשלוח. בסדר התגברתי על זה. אני מגיע לשלב במשחק עושה עם הסנייפר זום לשטח מסויים המשחק נתקע המסך מתחבה. איכשהו הצלחתי לצאת מהמחשק וזה אומר לי שאני צריך לאתחל את המחשב ויש תצוגה של 4 BIT כמו לפני 10 שנים{נכבו לי כל ההורדות וכל המהירות הלכה } מה לעשות??? יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא RADEON 9200 128 MB ואני משתמש בדרייברים העדכנים (4.3)

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by MasterOr,

אני לא מבין למה הלוח אם לא מצליח לקרוא את המהירות שלו, חיברתי סתם מאוורר אחר עם חיישן והוא כן קרא את המהירות שלו! עכשיו שמתי לב שבמאוורר שהוא כן קרא הכבלים מסודרים (מימין לשמאל): צהוב,אדום,שחור ובמאורר שהלוח לא קורא זה מסודר (מימין לשמאל): ירוק, צהוב, שחור. עכשיו אני יודע שאין הבדל בין הירוק לאדום בין שני המאוררים ומה שחשוב פה זה הצהוב שהוא של חיישן הטמפ'. המאורר הזה שיש לי והוא לא פועל הוא STOCK של אינטל שקיבלתי עם המחשב לפני כמה חודשים..דיי חדש. הגיוני שהכבלים לא מסודרים טוב ואני צריך לפרק את הפלסטיק ולשנות מקום לכבלים ? או שזה הגיוני? אם מישהו יוכל לרשום לי איך הסדר אצלו עם אותו מעבד 2.6C תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by MDK,

אחרי שעשיתי עדכון ל1.3 פתאום הMULTIPLAYER החליט לא לעבוד ולעשות ERROR כל פעם שאני נכנס : זה עושה בעיה דומה גם בWINDOWS לפעמים וסוגר תוכניות :\

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  7. אם שוללים אפשרות של וירוס...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by Mighty_Bear,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כרטיס גיגהקיוב ראדאון 9200 128 מגה. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים מהאתר של ATI והכל אך אני נתקל בבעיה מעצבנת. רזולוצית המסך שלי היא 1200*768 אך כל פעם שאני מעלה משחק שתומך בדיירקט איקס 9 שהרזולוציה שלו נמוכה מהדסקטופ שלי, המשחק ניראה כאילו במסגרת, כלומר אני לא רואה את כל החלון המלא של המשחק אלא רק חלק ממנו (כאילו יש אפשרות לעשות סקרולינג). יש למישהו מושג מה הבעיה פה? בתודה, אמיר

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by LOL,

פתאום המחשב שלי השגע והתחיל להראות צבעים מוזרים ולאתחל או לתקוע את עצמו והיום זה ניהיה חמור יותר ישר שאני פותח את המחשב הוא מלא בקווים על פני המסך ומשבש את הצבעים ואפילו לא מוכן להפעיל וינדוס לא בsafe mod החלפתי מסך לראות אם התופעה קשורה במסך וגיליתי שהיא לא כי גם במסך האחר קרה אותו דבר לפעמים הוא מוכן לתת לי לעבוד על המחשב כמה דקות ואז להשתגע ולפעמים הוא ישר משגע לא עשיתי ואני לא עושה overclocking ובעיית חום אני בספק בזה עקב זה שזה התחיל פתאום ואחר כך שחיכיתי כמה שעות זה חזר על עצמו ישר בהפעלת המחשב לדעתי פשוט משהו נדפק בכרטיס מסך וכנראה אני יצטרך פשוט לקנות חדש השאלה אם יכולות להיות עוד אפשרויות סבירות שהמחשב יראה תופעות כאלה ? יש לי ti4600 של leadtec אני רוצה גם לה…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by magician,

איך מסירים את ההגנה מפני הכתיבה?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by FisT,

המחשב רושם לי BOOT FAILURE כשאני מפעיל אותו משום מה הדיסק הקשיח שלי אינו מופיע באף הגדרה ב BIOS, מה אני צריך לעשות? נ.ב. אני בספק גדול שהדיסק הקשיח אינו מחובר, למה לא נגעו ולא פתחו את המארז אף פעם, המחשב חדש יחסית.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. שלום אני עובד עצות משהו כל הזמן תוקע לי את המחשב ואני לא יודע מה זה. אני מריץ עכשיו memtest אך זה עדיין לא מצא תקלה. אולי זה המעבד אבל אם כן אני לא יודע כיצד לבדוק אותו או כל רכיב אחר שעלול לתקוע אותו. מה זה יכול להיות? תודה מראש ירון.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אני ניסיתי בפעם הראשונה לפרמט כונן במחשב....(לאחר מכן כמובן לפרמט את כול המשחב) ולאחר שפירמטתי את הכנון הזה הוא נעלם לי מהתצוגה ב"מחשב שלי" אך המנהל התקן שלו נשאר ,אך בשם אחר. בקיצור אין לי דרך להשתמש בכונן.... אין לי יותר מידי ידע בנושא..אז עם תוכלו לפרט קצת זה יהיה נחמךד....תודה... נ.ב כדיי לפרמט השתמשתי בתוכנה drive scrubber אך עד כמה שנראה לי הבעיה לא נבעה מהתוכנה. יכול להיות שזה מיגלל שלא עשיתי FDISK? עם כן איך אני עושה? זה דחוף!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. כמו שציינתי בת'רד הקודם קיבלתי מחשב חדש ומשום מה אחרי שהגדרתי את הלוח וכל הדרייברים אני בקושי שומע את הסאונד .. בהגדרות של וינדווס הכל על המקסימום ומשום מה שומעים ממממש חלש הגברתי את הרמקולים עד הסוף וזה לא משפיע.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Tom3bar,

אהלן אנשים, חג שמח - צום קל. יש לי 2 שאלות.. שמתי את הזיכרון של ב DIMM 1+3, עדיף 1+2 או קונגפיגורציה אחרת ? והאם כדאי לי לעדכן את הביוס ? תודה, תום.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by Danman,

בזמן האחרון קורה לי שפשוט המחשב נכבה, יש לי Pentium 4 2.4B @ 2700MHZ, ו 512 מב מושקין ספשייל 222 (DDR400) ספק כח HEC-300AR-T. שמתי גם לב שלאחרונה הטמפרטורה של המעבד והמארז גבוהים יחסים למה שהם היו בעבר, המעבד כרגע עובד ב 55C IDLE מה עוד יכול לגרום לבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. שלום לכולם (מקווה שזה הפורם המתאים) יש לי WD 80GB 8 MB BUFFER ויש לי את הבעיה הזאת כל פעם שאני בא להעביר קבצים להארד דיסק הזה הוא נתקע משמיע קולות של עבודה ונכנס ללופ רק שאני מכבה את המחשב אז הוא מפסיק עכשיו דיי ברור שפשוט האזור שאני מנסה לכתוב עליו נדפק השאלה שלי האם יש תוכנה שיכולה לחפש בעיות בהארד דיסק ואז לסמן את המקום שלהם כדי שהכונן ידע לא לנסות לכתוב עליהם כמו שהיה פעם ב Scan Disk של ה כוננים 1.44 דרך אגב עשיתי את Scan Disk של ווינדוס וזה לא עזר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  18. יש לי בעיה כל שניה קופץ לי האנטי ווירוס ונותן לי הודעה כזאת מעצבנת והמחשב זז מאוד מאווד לאט... אני נואש ואני צריך את עזרכתם זה כותב לי: Norton antivirus was unable to start the instant messenger scanner. it will be unable to scan instant massenger downloads for infections. מה לעשות...????????.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by ShayMagen,

1.נראה לי שהמאורר של הספק שלי איטי מידי... איך אני יכול לבדוק את זה?? 2.מידי פעם המחשב שלי עושה ריסטרט.בדקתי בווינדוס והכול בסדר בהגדרות.איפה אני יכול לבדוק עוד? ואולי העיה הזאת קשורה לספק??

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. אז קניתי את הכרטיס קול המשובח הזה ומאיזשהי סיבה לא ברורה השלט לא מגיב לי ...מישהו יודע מה יכולה להיות הביעה והיכן אני יכול לבדוק מאיפה הבעיה נובעת? מהשלט או הכרטיס (הרק שלו) ...

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. אני מנסה לתקן לשכנה שלי את המחשב נייד שלה , אבל יש בעיה חמורה שאם המחשב נייד זז(לדוגמא אם אני מרים אותו וכד') אז הוא ממש קופא , חייב להפעיל אותו מחדש. מה אתם חושבים שהבעיה? כי זה נראה ממש מוזר...

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by TheWave,

קניתי מחשב חדש. בחנות רק הרכיבו לי אותו. השאלה שלי היא: מה ואיך אני צריך לעשות כדי להתקין ווינדוס. את ההתקנה עצמה אני יודע אבל צריך לפצל את הכונן קשיח ועוד כמה דברים נראה לי. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. לאחר שהמחשב הותקל בהפסקת חשמל,נגרמו כמה בעיות: *כונן D נעלם,אין אפשרות להכינס אליו והוא לא מזוהה עי אף תוכנה *הווינדוס לא זז,מעט דברים עובדים וכל דבר לוקח זמן עד שהוא פעול,אם הוא פועל *אי אפשר להתקין ווינדוס מחדש מסידי של ווינדוס (XP) הוא טוען שהוא לא מזהה הארדיסק סיסטם ריסטור לא עזר,אני מיואש,מה עוד אפשר לעשות או שהארדיסק אבוד ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by crazydiamond,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 עם לוח אסוס cuv4xe עם 512 MB זיכרון. הכוננים שלי הם : primary master: WD 40GB 7200 primary slave: pioneer dvd 114 secondary master :asus cd rom X52 secondary slave: lg cdrw 16x40 כאשר ההארדיסק מחובר לבד מערכת ההפעלה (XP) עולה יותר מהר מאשר המצב הרגיל שבו כונן הDVD מחובר על אותו הכבל של הדיסק הקשיח. יש לציין שהלוח תומך ב udma 5 וההארדיסק מזוהה כ udma 5 וה DVD מזוהה כ udma 2, האם המצב הזה גורם להארדיסק לעבוד כ udma 2 או הוא נשאר udma 5 אם האטה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.