תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הרצתי בדיקה לשתי הסלוטים של הזכרונות, corsair 512 mb ו- kingston 512 mb, הבעיה היא בשילוב שתי הזכרונות בעבודה, נמצאות כ- 1890 שגיאות לאחר pass 1, הרצתי בדיקה לכל אחד מהזכרונות לבד בשימוש בסלוט הראשון ( הקרוב למעבד ), התוצאות מראות כי בזיכרון של kingston אין אף שגיאה, וב- corsair כ- 2 שגיאות. מה דעתכם האם זה סביר שיש עם שתיהם 1890 שגיאות?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כל כמה זמן המחשב של סבתי נתקע והIE מתמלא סרגלי ג'אנק נוראיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר לIE *לא* להתקין שום תוספים או סרגלים או שאר מרעי בשין... תודה!
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אז הבעיה שלי היא כזאת קניתי הארד דיסק חדש של 500GB של WD, באתי להוסיף אותו למחשב, חיברתי ושמתי לב ש המחשב לא מזהה אותו עוד בשלב ה BIOS, שיחקתי קצת בין החיבורים של ה SATA בכדי לראות שזה לא בעיה של חיבור וחיש מהר המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק הישן שלי, אלא רק את הכונן DVD שלי. - ניתקתי את כל ההארדיסקים והשארתי רק את הכונן, ניסיתי לשים דיסק התקנה של windows אבל ברגע שהוא מנסה לטעון הוא מראה לי אותו ERROR. - ניתקתי את כל הסטיקים של הזיכרון והשארתי רק אחד - אותה ERROR. - החלפתי לסטיק אחר - אותו בעיה, כלומר זה לא הזיכרון. - החלפתי כרטיסי מסך לאחד ישן שיש ברשותי ועדיין אותו ה ERROR. - כעת אני חושד בעיקר בספק המצ'וקמק שלי, הוא ג'נרי וסוחב את המערכת שלי כבר 3.5 שנים בכבוד …
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קניתי צורב חדש: Asus drw-2014s1t בחרתי בצורב sata כי הלוח שלי תומך בזה: Gigabyte GA-K8NF-9 חיברתי אותו לחיבור ה-sata (וגם לספק כמובן) והדלקתי את המחשב אבל משהו לא בסדר... בהעלאת המחשב הוא ניתקע בחלון של ה-windows xp loading!! ואם אני מנתק את הצורב הכל עולה מצוין... מה עושים?? אני רק אציין שעד עכשיו רק ההארד דיסק היה מחובר ל-SATA והוא עובד מצוין
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד של אסוס מסדרת ג'י 53 , היות שהוא מאמריקה אז המדריך באנגלית וחוץ מזב שזה ווינדוס 7 שבו אני חסר ניסיון לגמרי ולכן: 1) האם צריכים להטעין אותו 24 שעות לפני השמוש או משהו באזור? 2)איך אני הופך את הווינדוס לאנגלית או עברית? (כרגע משום מה הוא בצרפתית) 3)איזה אנטי ווירוס ואנטי רוגלות כדאי לי להתקין? 4)אני צריך מקודדים? אם כן איזה ומאיפוא? 5) יש איפוא שהוא מדריך מקוון בעברית? תודה רבה מראש לעוזרים!!! :-*
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
המחשב לא רוצה להידלק במצב רגיל (הוא מתחיל להשתגע) אלא רק בSAFE MODE אני פונה לפורום הנ"ל מכיוון שאני חושד שזאת בעיית חומרה אם טעיתי אנא העבירו את הת'ראד למקום הנכון
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שבודקת ביצועים קיבלתי את הקובץ הנ"ל : WCPU300.ZIP בגודל 175K פתחתי אותה וברגע שאני מפעיל אותה אני מקבל מסך שחור ל3 שניות ולאחר מכן מסך כחול חזק בו כתוב שיש לי בעיה במחשב והמחשב הריץ לי בדיקה כ דקה ובסוף הבדיקה עשה לי RESET ולאחר מכן ביצע לי בדיקה ל HARD DISK ואיך שה WINDOS עלה הוא רשם על ה DESKTOP שהמחשב יצא מבעיה רצינית ניסיתי עוד פעם להפעיל את התוכנית ושוב פעם חזרה הבעיה בדיוק באותו אופן יש לי WIN XP לוח GA7VRXP
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, שלשום התחילה לי בעיה במחשב - הוא מבצע אתחול כל מס' שניות. מיותר לציין ששום דבר לא מצליח להופיע על המסך. כמו כן, לוח האם אינו מצפצף כלל בהפעלה. בצעתי מס' בדיקות עד עתה: בדקתי אם הספק עובד עצמאית בצורה תקינה והוא אכן מגיב יפה ולא נכבה כשהוא אינו מחובר ללוח האם, לאחר שחיברתי את הספק בחזרה למחשב, ניתקתי את החיבורים לדיסקים הקשיחים ולכ. מסך והשארתי את החיבור ללוח האם בלבד - התופעה עדיין ממשיכה, הוצאתי את כרטיסי הזכרון מלוח האם - לוח האם מתחיל לצפצף מס' צפצופים ברציפות (מה שמעיד, לכאורה, שהוא תקין), אך המחשב ממשיך לבצע אתחולים חוזרים כל 5 שניות, הסרתי את המאוורר, ניקיתי את המעבד ואת התושבת של צלעות הקירור, חיברתי הכל בחזרה למקום (לאחר שמרחתי משחה טרמית) והתופעה עדיין מ…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. מחשב של ידידה שלי עושה ריסטארט בעת שמכניסים דיסק ל CD קנינו CD חדש והבעיה נמשכה. פתחתי את המחשב , חיברתי כבל IDE אחר בין הלוח אם ל CD והבעיה נמשכה. גם חיברתי את הכבל שלה אצלי ואצלי הבעיה לא קרתה. לפיכך הנחתי שיש בעיה בלוח אם אבל מאחר שאני לא מבין ענק בחומרה החלטתי להתייעץ ולשאול אתכם מה דעתכם על כך והאם קיים פתרון? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חוץ מבביוס מפני שבביוס הוא מופעל על x4 וחוץ מלהתקין את הדריברים של הצ'יפסט כי זה דפוק את המחשב ישנה דרך לגרום לו לפעול?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הייתי היום באתר של אינטל וראיתי דרייברים לצ'יפסט שלי (865PE). הורדתי את העדכניים ביותר (7.0.0.1019) ומאז המעבד חם ב10 מעלות בהשוואה למקודם, ויש פעמים שהוא גם נתקע. חשוב לציין שטמפ' החדר לא השתנתה והקירור של המעבד עובד מצוין. מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם צריך לקנות חלק בנפרד בשביל שהמחשב יקרא את צרובים (דיסקים)
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי פנטיום 4 2.4GHZ עם לוח אם P4S8X-X של אסוס. המחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות ולא עושה יוצר מדי צרות. מעולם לא עבר אוברקלוק. בימים האחרונים מתרחשת פתאום תופעה מטרידה - אני מדליק את המחשב והוא לא מראה לי אפילו את המסך של ה POST, ורק הנורות של כונני ה CD וה IDE דולקות, וזהו. רק אחרי מספר רב של כיבוי-הדלקה-כיבוי-הדלקה (בין 5 ל 10 בערך), הוא פתאום עולה עם המסך בתמונה המצורפת. כאמור - מעולם לא ניסיתי אוברקלוק. ואחכ ממשיך לעבוד כרגיל. הבעייה לא קורית באופן קבוע. החומרה היחידה שהתקנתי לאחרונה הייתה - עוד סטיק של זיכרון לפני יותר מחודשיים, וכרטיס USB לפני למעלה מחודש (ימותו אסוס עם ה CHIP USB הדפוק ששילבו בלוח האם הזה ) כמו כן ברשותי מודם די ישן של מוטור…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שכאשר אני מדליק אותו, אחרי שלב ה- BIOS רואים לכמה שניות את התמונה הכהה של ה- Windows שמתחיל לעלות ואז שומעים מן "קליק" והמחשב כבה. אח"כ כשאני מפעיל אותו, הוא מודיע שהוא לא כבה כראוי והאם אני מעוניין להעלות את ה- Windows באופן רגיל או באופן של שחזור. כאשר אני בוחר באפשרות הרגילה, או שה- Windows עולה והכל בסדר, או שהתרחיש חוזר על עצמו, לעיתים עשרות פעמים עד שהמחשב נדלק באופן תקין. כבר פירמטתי את המחשב פעמיים, פעם אחת ל- XP ואז שוב ל- 7 כי זה לא נפתר ע"י פירמוט. האם מדובר בבעיה מוכרת שמישהו נתקל בה בעבר ויוכל לתת טיפים? מה עוד ניתן לבדוק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת נשמעת מוזרה, אבל זה בגלל שהעניין עצמו הוא מוזר. אני כותב כאן כי לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה. אז ככה: יש לי מחשב שרץ תחת מערכת ההפעלה Windows Vista. הדיסק הקשיח שלי מחולק לשני כוננים (C ו- D), כאשר מערכת ההפעלה היא בכונן C מן הסתם. יש לי כמה עשרות של קבצי MP3, אשר מאוכסנים בכונן D. לפני שאני מאכסן קובץ MP3 בתיקיה היעודית שלי בכונן D, אני נוהג לשמוע את השיר במלואו ומוודא שהוא לא פגום (CDROM לא תקין או תקלה בתוכנה במהלך ההקלטה בהחלט עלולים ליצור צלילים לא נעימים ולא רצוניים במהלך השיר). בזמן האחרון אני מגלה, שפה ושם חלק מן השירים, שהיו שמורים בתיקיה שלי במשך שנים, נפגם. במילים יותר פשוטות: אני שומע שיר ופתאום באמצע נשמע מין צליל הפרעה מעצבן (שלא …
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון התחילה במחשב אמלי בעיה מאוד מוזרה המארז מתחיל להרעיש ברעש מאד מוזר. בדקתי את כל המאווררים והם עובדים ללא שום הפרעה כאשר המארז עומד, סגור, יש רעש וכאשר אני מוריד מכסה מאחד הצדדים, הרעש נעלם בדקתי אולי המכסה הצדדי דוחף איזה כבל לאחד המאווררים, אך לא זאת הבעיה זהו מין רעש מתכתי, כאילו סיכה דופקת על לוח מתכתי בתדירות גבוהה.....רעש דומה לרעש של מאוורר אך שונה במקצת מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה מראש גיל
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה שצצה רק היום. המחשב עובד לי שיא הלאט! אני לא מצליח להבין למה. אתמול הוא עבד מהר מאוד! והיום הוא בקושי זז! מישהו יודע מה הבעיה תודה מראש אריאל
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ספק 600W טרמלטק מעבד 4 ליבות אינטל. 2G OCZ לוח ASUS P5K-SE כ.מסך 9800GTX+ חלק מהמשחקים הוא לא עושה בעיות עובד חלק חלק נופן עושה ריסט Mercenaries 2 World in Flames לא עושה בעיות Command & Conquer Generals Zero Hour נופל פעם בהרבה זמן לפעמים עוד בהתחלה. Crysis WARHEAD נופל מיד עוד בתפריט הראשי. יש תוכנה שרושמת טמפרטורה של המעבד בקובץ LOG לפי זמן כל שניה או מאיות שניה. יש לי תוכנה שרושמת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וכאשר המחשב נפל בCRYSIS הטמפרטורה של כ.מסך 66מעלות.(אם התוכנה דוגמת בזמן וממש שניה לפני הקריסה). צירפתי תמונה של תוכנה שבדקתי את המעבד וזאת התקלה שנרשמה לי. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני עכשיו בא לחבר את הספק ואני רואה שבלוח החיבור מתח העיקרי הוא 20 פין ואילו בספק הוא 24 פין. שוב,לוח אסוס פנטיום 4 ,וספק HCE 400W . עכשיו,אני יכול לחבר "חלק" מה 24 פין וזה מתחבר פיזית טוב ויש לי עוד חיבור בלוח לידו של 4 פין (כמו שמחברים לכרטיסי מסך חזקים) שאותו אני יכול לחבר גם כן ללוח. החיבור 4 פין בלוח נמצא ממש במקביל ללוח אם. אז ככה,לא משנה סדר החיבור של ה 24 פין ? כלומר איזה צד יהיה באוויר ואיזה לא ? והאם לחבר את החיבור לחשמל של הלוח 4 פין גם כן ? (אין לי כרטיס מסך שמצריך חיבור נפרד לחשמל) אני מחכה לתשובה עדיין לא חברתי לחשמל כי אני חושש שיישרף הלוח למרות שההגיון אומר שלא צרכה להיות בעייה - אני מעדיף להיות בטוח. רק תשובות בטוחות בבקשה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב יחסית חדש עם מעבד Q6600 כ.מסך HD3850 לוח אם גיגהבייט P35-DS3R .כבר מההתחלה הופיעה מידי פעם הודעה על כך שמנהל התצוגה ביצע שיחזור כמו כן בעת הפעלת משחק קריסס שמעמיס על כרטיס המשחק הופיעו לי פלשים של אור לבן שבמיקרים מסויימים כיסו את כל המסך ותקעו את המשחק בעבר הצגתי את הבעיה באתר הנ"ל והציעו לי לעדכן דרייבר או לבדוק את כ.המסך .עדכנתי את הדרייבר הדבר לא שינה כלום כמו כן לפני מספר ימים שלחתי את הכרטיס לנותן השרות ולטענתו לאחר הפעלה של מספר שעות בעומס לא נראתה שום בעיה לטענתו כנראההבעיה היא בספק שבמקרה שלי הוא FSP450Wושהוא לא עומד בעומס של הרכיבים שציינתי לכם ואם אני יחליף למשהו חזק יותר זה יפתור את הבעיה .מה דעתכם המלומדת האם זה אפשרי ואין כל בעיה בכר…
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לאחרונה את הלוח אם הזה וקיבלתי איתו מתאם בין IDE לSATA ואני רוצה לחבר אותו לצורב בארוץ ה3 אבל כשאני מחבר אותו הביוס רואה אותו אבל המערכת הפעלה לא ואינני יודע מה לעשות בשביל שיעבוד אני מצליח דרכו להריץ דיסק שהוא BOOTABLE אבל לא יותר מזה מה לעשות שהווינדואס הטיפשי אראה אותו עזרה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן ניסיתי להדליק את המחשב הבוקר והוא פשוט לא נדלק בדקתי חיבורים בסיסיים אתמול המחשב נדלק אך אינני זוכר שכיביתי אותו אך הוא היה מכובה... (ייתכן וכאן מקור הבעיה) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-