תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי היום התחלתי לשחק ופתאום קרה משו בלתי צפוי כמו שקרה לי בעבר עם כרטיסי NVIDIA אבל אני רואה שלא פסחו גם על ATI The ati2dvag display driver has stopped working normally. Save your work and reboot the system to restore full functionality. Tye next time you reboot the machine a dialog will be displayed giving you a chance to upload data to Microsoft. קודם הוא הציג לי את ההודעה הזו,עכשיו הוא סוגר ישימים וזורק אותי לDESKTOP זה קורה ב: COH,BF2 FEAR אי אפשר לשחק בו בכלל יש מצב שבו רואים רק את הכוונת אבל אין כלום חוץ מזה CARBON מראה כול מיני פאקים (ראה תמונה) בעבר הצלחתי לסדר את הבעיה עם הAPRTURE SIZE בלוח שהיה לי שבוסס על AGP,זה עבד שם אבל אין על הלוח שלי APARTURE SIZE או SIDE…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
hi i had a problem in my computer that it stoped and i couldnt do anything to restart it except the reset button i thought it was a widows problem but after i had formated it and replaced the windows 2000 with the xp it continued doing so. i remember i had a problem like it a long time ago but i replaced the memry and it stoped i have 3 sticks now. is it the memory and if so is there a way to find the stick that doesnt work? the problem gets worse and worse thanks in advanced
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הספק גם ככה לא היה משהו... המחשב הרעיש, אז פתחתי אותו. העניין הוא שאיזה שנייה אחרי שהמחשב נכבה לגמרי, שיניתי את המתח של הספק מ-230 ל115 (לא יודע למה עשיתי את זה. רגע של ריחוף אולי...) היה לרגע הבזק ירוק בוהק מאחורי חורי האוורור של הספק (אני מניח שזה לא אפקט פוטואלקטרי, אלא לד או משהו בתוך הספק. אבל אני לא יודע... עם הספק הזה הכל יכול להיות), וריח של שרוף... הספק נשרף. זה בטוח. אפשר להריח את זה עליו. אבל אני מפחד שגם המעבד נשרף. זה יכול להיות? המחשב היה כבוי בעיקרון, אבל הספק היה עוד מחובר לכל שאר הרכיבים. המעבד קבור מתחת למאוורר שלו, ולא בא לי להרים את המאוורר אלא אם כן אני ממש חייב. הוצאתי את הספק לפני שעה, ועדיין יש שם ריח של רכיבי אלקטרוניקה מתים. אני לא יודע אם זה הס…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ראיתי פה כבר שאנשים רשמו שיש להם אותה בעיה כמו שלי ניסיתי לעשות מה שרשמו שם וזה לא הלך. אז ככה.....כל פעם שאני עושה משהו שנחשב "כבד" כמו למשל קיבוץ של קובץ ששוקל 300 מגה או שניונת לפני שאני מסיים להוריד סרט או לפעמים סתם ככה הוא פשוט נתקע פשוט קופא והאפשרות היחידה זה לעשות ריסטרט. בדקתי רגולות ווירוסים בדקתי זיכרונות שום דבר לא עובד.... מה עושים???? תעזרו לי?
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. קצת הקדמה: המחשב שלי נקנה לפני כ 3+ שנים מפרט: Intel Pentium 4 3.0 HT Asus P5P800S 1024MB ram Inno3D Geforce 6600 ExcelStore HD 80GB קירור ג'נרי למעבד של אינטל. הממ לפני כשבוע-שבועיים קרה מקרה שניסיתי להדליק את המחשב כל המאוורים סובבו לשניה, כל הנורות הבהבו לשנייה (כגון נורה שמסמלת שהמחשב דוקל), זה כאילו המחשב נדלק לשנייה אחת במלוא מובן המילה ואז נכבה. נכנסתי לפאניקה פירקפתי הכל הורדתי לוח ובדקי שום דבר לא נשרף (היה לי מקרה דומה במחשב הקודם הוא לא נדלק כי נשרף אחד הגשרים). חיברתי בחזרה והוא נדלק. הבעיה הפסיקה ואז שוב קרתה כמה פעמים, היו גם מקרים שהמחשב נדלק עולה כרגיל ואז נכבה סתם ככה. מה שהייתי עושה בשביל לתקן את הבעיה זה מנתק את הכבלים מהחשמל, חשבתי אולי…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מקבל את החלון של של מצב בטוח וכו.... וברגע שאני בוחר כל דבר המחשב מבצע ריסטרט ישר ומגיע שוב לחלון של התפריט של מצב בטוח שוב... מה זה יכול להיות? ???
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת) אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב: system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup. אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר. למישהו יש מושג?? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר. אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות. ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר. זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי : מעבד E6600 2.4GHZ, כרטיס מסך X1900XT 512MB, לוח אם ASUS P5WDH DELUXE, דיסק קשיח 250GB, זכרונות 1GBx2. מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ? אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו…
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי כבל בבית שיש לו חיבור שנראה כמו חיבור של רמקול למחשב (והוא גם נכנס למחשב) והוא מתפצל ל-2 חיבורים של כניסה לטלויזיה (אחד שחור השני אדום) אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי מצלמה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
איך אני יודע וגם איך יודעים טמפ' של המעבד בסנדרה 2004
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כמה זמן אני צריך לטעון את הסוללה של המחשב הנייד של IBM? קניתי IBM r40e ואין לי מושג כמה זמן לטעון אותה לא רשום כלום בספר.. והאם מותר להפעיל אותו בטעינה.. בתודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EP45-DS3L. כשאני מכניס אליו דיסק-און-קי עם bootloader הכל עובד טוב. אבל אם אני מכניס דיסק-און-קי נוסף הלוח מנסה לעשות boot מהדיסק הלא נכון למרות שבחרתי גם ב bios וגם ב boot menu את הדיסק-און-קי הרצוי, התוצאה היא שהמחשב נתקע על השורה verifing DMI pool data. אם אני מחליף בין שני הדיסקים ה bootloader עולה כמו שצריך והדיסק השני מופיע בו. לדעתי הלוח פשוט תקול והוא מנסה לטעון את הדיקס און קי שנמצא בפורט ה USB בעל האינקס הנמוך ביותר, בלי להתחשב בבחירה שלי אם למישהו יש מושג מה הבעיה, שתפו אותי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי HDD חדש ואני לא מצליח לזהות אותו במחשב שלי שאני נכנס לביוס הוא מזהה אותו וגם במנהל ההתקנים אבל אני לא יכול להשתמש בו למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 12:31:30 לא משנה מצאתי את הפתרון פה למעלה..
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
בHTPC שלי, מחובר ברשת למתאם של YES שמחובר לראוטר. לוח האם הוא GA880GM-UD2H לפני 3 שבועות (כשטסתי לחול) הכל עבד, ומאז שחזרתי יש לי בעיה הזויה. המחשב מראה שהוא מחובר לרשת ולאינטרנט (כתוב INTERNET ACCESS), יש לי פינג לכל המחשב ולכל אתר שניסיתי. אני יכול מהמחשב לכל מחשב אחר, ומכל מחשב אחר ברשת למחשב הזה. וגם להתחבר בREMOTE DESKTOP. (מה שאומר שהמתאם של YES עובד). אבל לאינטרנט אני לא יכול לגשת. - ניסיתי ב3 דפדפנים וכולם תקועים על "WAITING" או CONNECTING. גם לראוטר אני לא יכול להתחבר (אבל כמו שאמרתי, יש פינג) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המתאם רשת וזה לא עזר. גם תוכנת בדיקה מהאתר של גיגבייט אומרת שהכל בסדר. בDEVICE MANAGER אין שום התנגשות והכל נראה תקין. ברגע שחיברתי למחש…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי פשוט מתחיל לצפצף איך אני יסביר את זה...כמו שנסתמת האוזן ויש כזה צפצוף מעצבן. ועוד לא מצאתי דפוס מסוים זה הוא פשוט מצפצף אני חושב שזה בא מה HD המפרט : P4 2.6 northwood Asus p4p800 deluxe wd 80 gb sata תודה...
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי נכבה בערך כל יומיים סתם ככה, מאתחל את עצמו. בדקתי פריים95 והבדיקה (16 שעות) עברה בהצלחה, כמו גם ממטסט. מה יכול להיות? יכול להיות הכרטיס מסך? כי הוא מתחממם מאוד - ואני בכלל לא משחק או עושה משהו גרפי. :s05: זה ממש מעצבן... בבקשה עזרה ובנושא אחר... הלך לי הצורב ימהה שלי בן ה 5 שנים... איזה כאב... צורב כזה טוב
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז רציתי להליף לאוזניות ניתקתי את הרמקולים וחיברתי את האוזניות ולא פעל, החזרתי לרמקולים ואז אין צליל וכשאני לוחץ על 'Volume center' המחשב עצמו עושה לי כזה ציפצוף קטן ואז זה מופיע: http://img137.imageshack.us/img137/3619/21072796.png עכשיו אני לא מבין ממש במחשבים אז תילכו איתי צעד צעד בבקשה ^^' תודה על זמנכם
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה : אחרי שהתקנתי עדכוני מערכת הפעלה האחרונים של מיקרוסופט לפני כמה ימים. אני עובד עם מערכת ההפעלה WIN XP 32 SP3 ומותקן עליה ESET NOD 5 SMART SCURITY . משום מה מאז העדכונים המחשב שלי מנותק מהעולם לגמרי ואני מקבל הודעת unrichble host לכל ping שאני מבצע מהמחשב . כשהרצתי את תוכנת ה winsockfix הקשר התחדש אבל ה eset נדפק ונתן הודעה באדום שחלק מההגנות שלו לא פעילות. ביצעתי לו REPAIR ועכשיו ה ESET תקין אבל הבעיה של הניתוק מהעולם חזרה. נסיתי את זה כמה פעמים וזה כמו חתול ועכבר בעיה אחת נפתרת והשניה חוזרת. רעיונות מישהו ??
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כונן SSD ראשי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כרגע הכל מוגדר על AHCI בביוס והמערכת הפעלה (Windows 7) עולה תוך 3 שניות מהדלקת המחשב. הבעיה שאני לא יכול להיכנס לתפריט ה BIOS יותר. אני לוחץ על DEL או F2 והמסך נתקע על מסך שחור. כשאני לוחץ F8 כדי להגיע לתפריטי ה Safe Mode וכו' הוא כן עולה. ה Windows עולה והכל עובד כרגיל רק שאי אפשר להגיע ל BIOS. אם אני מאפס את הביוס על ידי הוצאת הבטרייה ואיפוס ההגדות ושימוש ב IDE במקום AHCI הביוס כן עולה. מישהו מכיר תקלה כזו? הלוח הוא של Gigabyte H77-DS3H
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז כך פירמטתי את המחשב של אחותי הוא מעתיק את כל הקבצים והוא אומר לי לעשות RESTART אני עושה ואני מצטט כתוב (בתרגום לעברית): "עם יש דיסקט BOOT להוציא אותו אני מוציא ואז אחרי הRESTART המחשב מבקש ממני דיסקט BOOT מה אני עושה (דרך אגב הדיסקט BOOT הוא של WIN98 אבל אני חושב שזה לא קשור. אני מתחמן עזרו לי זה חשוב מאוד נ.ב - לא נראה לי שמפרט חשוב
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. אם אני מחבר אותם ישירות למחשב הם עובדים, אם הם מחוברים למסך הם לא... יש מה לעשות חוץ מהמובן מאליו?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-