תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט הווינדוס ניתקע בזמן העליה והפס הכחול לא זז! נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביטלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני סרויסים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי את זה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב, עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את סרויסים והוא עלה בסדר... ניסיתי להחזיר את הסרווסים, עשיתי רסטארת והכל עלה בלי בעיה! ! ! מה קורה פה?!? פעם עולה ופעם לא??! :s05: תודה רבה! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב …
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מיפרט המחשב : p5b deluxs e6400 1g800 corser 7300 gt 420 w העינים הוא קזה ברגע שאני מוריד קובץ של 2 גיגה (עם אקספלורר) המחשב עושה ריסט זה עשה לי לפני חודשים ! עשיתי בדיקת מאמץ + בדיקת זיכרונות (m&n memtest ) הכול בסדר ! הגעתי להשארה שזה נפילה של מתח בבית (קרה כמה פעמים ) עכשו התקנתי תמישחק Stranglehold הכול עבד אד שאני מנשה להפעיל תשלב הרישון ב lod הוא עובד ועושה ריסט אין לי מושג למה אני בטח שזה הלוח עושה תבעיה יהיה לי בעיה לממש את האחריות ?(ksp) הייה ויש למישהוא רעיון אחר אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שבוע טוב אם אני מחבר הארד דיסק שרוף (חדש או ישן) למחשב עם עוד הארד דיסק עובד.. מה קורה? נשרף איזה חלק או משהו כזה?? תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
hi i had a problem in my computer that it stoped and i couldnt do anything to restart it except the reset button i thought it was a widows problem but after i had formated it and replaced the windows 2000 with the xp it continued doing so. i remember i had a problem like it a long time ago but i replaced the memry and it stoped i have 3 sticks now. is it the memory and if so is there a way to find the stick that doesnt work? the problem gets worse and worse thanks in advanced
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מניח שזה קשור לחומרה, אם אני טועה אנא תעבירו את זה למקום אחר. ישבתי לי כרגע סתם במחשב כרגיל ופתאום המסך התכבה, כלומר זה נראה שהוא לא מקבל שום אות. ומיד לאחר מכן נשמע ציפצוף מהמחשב (אחד). אחרי כמה שניות הכל חזר להיות כרגיל. בדקתי מיד טמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך, הכל נראה כרגיל. כל המאווררים גם פועלים. מישהו יודע מה מה הבעיה אולי?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח מה יכולה להיות הבעייה!!!
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מדובר בוינדוס XP. במהלך תקופה ממשוכת של חצי שנה בערך, לפעמים המחשב קורס ומופיע מסך כחול שרשום בו כך: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching o…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בדקתי את המחשב עם תוכנות מאמץ S&M prime95 super pi והתוכנה של WD לבדיקה של ה-HD ולא היה רעש רק שאני גולל תקייה של תמונות ה-250GB עושה רעש של חריקות (ב-80GB הישנים שלי מעולם לא שמעתי רעש כזה) MHDD מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הצורב שלי לא צורב ומציג את ההודעה הבאה: רשום שם משהו על הכבל החשמל-דבר שלא מובן לי עקב העובדה שהצורב עובד. יכול להיות שזה הספק כוח?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקים לאחי הלוח אם הוא ASUS CUV4X http://www.motherboard.cz/mb/asus/CUV4X-M.htm הספק הוא ג'נרי חדש חיברתי את הצמה הגדולה ללוח אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק וגם אין חשמל לסידירום (כבל החשמל מחובר אליו מן הסתם ) אני מאמין שהבעיה היא שאני פשוט צריך לחבר עוד צמה ללוח, הבעיה היא שיש לי רק את החיבורים שמתאימים להארד דיסק, פלופי ועוד 2 של 4פינים בצורת קיבוע שלא מצאתי להם חיבור על הלוח, אני מפספס משהו או שיש מצב שיש תקלה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אנשים. לאחרונה צצה לי בעיה עם הדיסק. קופצת לי שגיאה בווינדווס Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault כמו כן יש הודעה דומה מה BIOS כשמדליקים את המחשב. בבדיקה עם SEATOOLS (דיסק של SEAGATE) הוא לא מראה פירוט מי יודע מה, אלה רק רושם S.M.A.R.T FAILD HDD SCAN ו SPEEDFAN מראים לי בעיה שקשורה לסקטורים פגומים. לא הבנתי אבל לפי הנתונים שרשומים, עד כמה זה חמור. בכל מקרה אני כרגע כבר כמה שעות עושה גיבוי דרך הרשת, לא יצא לי לנסות SCANDISK או משהו דומה. האם זה תחילת סופו של הכונן? האם כדאי לבטל את ה SMART ב BIOS? (כי אין בעיות שאני שם לב אליהן) והכי חשוב, הכונן עדיין באחריות דרך אייבורי, האם האחריות מכסה תקלה כזו למרות שהכונן עצמו עובד ללא בעיות? תודה! [attachment de…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)... בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות, מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל... יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות? או שמשו בחומרה נדפק? מחכה לתשובות. תודה יונתן.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי מחשב בחופש הגדול (אז לא הבנתי כלום על חומרה) עם זכרון RDRAM ולוח אם רק עם מהירות 400MHZ. המעבד שלי הוא 2400MHZ עם מהירות BUS של 533MHZ ובגלל זה המעבד עובד רק על 1800MHZ. מה אני יכול לעשות כדי שהמעבד ינצל את כל המהירות בדרך הכי זולה? (DDR כאופציה).
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מהחנות הזאת מכאן: http://www.ksp.co.il/hmain.php מלוחות אם למעבדי אינטל... זה המחשב שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 הינה המפרט שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 80G 7200 DDR 256MB PC400 GEIL DDR 256MB PC400 GEIL RADEON 9550 P4 2.4 GHZ 800 והמארז שלי הוא: MIDI ATX USB (תקציב 500-600) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לפי המפרט: E2160 1.8Ghz Gigabyte 965P-S3 rev3.3 2X1GB 667MHZ CL5 Seagate SATA2 3GB 7200RPM SAPPHIRE 2600PRO Samsung DVDRW-DL כל פעם אחרי שאני מתקין מערכת הפעלהXP PS2 וכמה דרייברים הוא נתקע כל הזמן, עד שבסופו של דבר הוא לא עולה יותר. יש הודעות של "כתיבה מושהית נכשלה". עדכנתי את הBIOS לגרסה 12 (האחרונה). מה עוד יכול לגרום לזה? איך אפשר לבדוק שהרכיבים תקינים?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת... החלפתי קירור ל88GT שלי והחזרתי והכל סבבה אבל לא ראו כלום על המסך.. ניסיתי לחבר את ה7600GS וכן ראו על המסך... האם הבעיה היא באמת ב8800GT? רק החלפתי קירור, מה כבר קרה לו? *ראיתי מין ג'אמפר כזה, יש מצב צריך לעשות איתו משהו לאחר החלפת קירור? תודה על העזרה.. זה דחוף!
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים קבלתי לוח ומעבד חדשים ועד אתמול הכול היה בסדר, המחשב מקורר עם קירור מים ועבד על 210 FSB ולא עבר את ה40 מעלות אתמול עשיתי עדכון ביוס לD10 והמחשב עלה בסדר ואז הייתי צריך ללכת והשארתי אותו בוינדוס. אמא שלי עשתה משהו בחדר והזיזה את המחשב קצת ואחרי שחזרתי הוא היה מכובה. הפעלתי אותו ונכנסתי לביוס, ההגדרות היו מאופסות. שיניתי הגדרות לFSB של 200 והלכתי לשרותים כשחזרתי המחשב היה מכובה שוב... ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא נדלק, המסך לא, שני הלדים הקדמיים דלוקים תמיד ואין ציפצוף שהוא אמור לעשות... ניסיתי לעשות CLEAR CEMOS כמה פעמים בכמה שיטות ושום דבר לא משתנה. ניסיתי לאפס את הביוס עם הדיסקט וכלום. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ולשנות מיקום, הוצאתי והכנסתי את המ…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי נכבה בערך כל יומיים סתם ככה, מאתחל את עצמו. בדקתי פריים95 והבדיקה (16 שעות) עברה בהצלחה, כמו גם ממטסט. מה יכול להיות? יכול להיות הכרטיס מסך? כי הוא מתחממם מאוד - ואני בכלל לא משחק או עושה משהו גרפי. :s05: זה ממש מעצבן... בבקשה עזרה ובנושא אחר... הלך לי הצורב ימהה שלי בן ה 5 שנים... איזה כאב... צורב כזה טוב
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז רציתי להליף לאוזניות ניתקתי את הרמקולים וחיברתי את האוזניות ולא פעל, החזרתי לרמקולים ואז אין צליל וכשאני לוחץ על 'Volume center' המחשב עצמו עושה לי כזה ציפצוף קטן ואז זה מופיע: http://img137.imageshack.us/img137/3619/21072796.png עכשיו אני לא מבין ממש במחשבים אז תילכו איתי צעד צעד בבקשה ^^' תודה על זמנכם
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי אתמול מעבד INTEL CORE 2 DOU, ובחנות (KSP) הדביקו לי מדבקה קטנה ולבנה במרכז המעבד (על הצ'יפים- לא על "הנקודות" הזהובות), בצד שצמוד ללוח האם- אמרו לי שהסרה שלה מבטלת את האחריות. האם זה הגיוני שתהיה מדבקה כך??
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חברי חייב את עזרתכם דחוף, אז ככה קניתי מחשב חדש P4 (775( לוח MSI neo3 הרד דיסק SATA וכרטיס מסך 9600SE ביצעתי שני מחיצות (MTFS) לא היה FAT32 התחברתי לאינטרנט והתקנתי את הכל כולל עידכון ה-WIN XP אני מנסה להתקין משחקים הוא נותן לי error 1603 כמו כן ניתקלתי בעוד בעיה ניסיתי להעתיק קובץ RAR מדיסק לכונן וגם קיבלתי error / what to do next ??????????? תודה !
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-