עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by neto,

שלום לכולם , ברשותי SBS 4.5 על שרת COMPAQ PROLIANT 800 - פנטיום 2 - 200 ברצוני להתקין HD SCSI חדש מסוג MAXTOR 40 כשהמערכת עולה היא מזהה את ה-HD - ID 6 וגם במערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הוא מופיע אך תחת MY COMPUTER או DISK MANAGER אין לו זכר. הבעיה היא שלא מותקנת התוכנה של COMPAQ - האם זו הסיבה ? מה אפשר לעשות ? תודה יובל

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. Started by -R-E-L-,

ברשותי צורב HP 7500 2X2X24 ולאחרונה אני לא מצליח לצרוב דיסק CDR רגיל. דיסק CDRW צורב בלי בעיות. תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  4. מצרף צילום וידאו של התקלה: https://drive.google.com/file/d/1nBJ...ew?usp=sharing קצת פרטים על התקלה: קורה בחיפוש גוגל. כלומר אם אני אחפש בדפדפן edge בגוגל, המסך ילבין. בחיפוש אחר, נניח בינג', לא משנה איזה דפדפן, אין הלבנה. עשיתי ריסטארט- לא עזר מחקתי נתוני גלישה (גם בסיסי וגם מתקדם)- לא עזר מחקתי פרופיל, לא עזר הסרתי והתקנתי כרום- לא עזר. כשאני אומר הסרתי, זה כולל מחיקת תיקיית הפרופיל ב- appdata פירמוט- עזר לכשבועיים ואז חזר. הסרתי את כל התוספים שהיו לי (כולה 2, DOCS משהו ו- ADBLOCK) לא בוצע משהו מיוחד, עדכונים בוצעו אתמול אבל השתמשתי בינתיים בגוגל והתקלה לא הייתה עד עכשיו. במחשב אחר עם אותו פרופיל הבעיה לא מתרחשת ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל והם…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  5. אהלן, לצערי כמה ימים לאחר סיום האחריות המחשב התחיל לעשות בעיות. דגם המחשב: Asus zenbook UX461UA בכל פעם שאני מטעין אותו (ניסיתי מטענים שונים שלא גורמים לבעיה במחשב אחר) המאוורר מתחיל לעשות המון רעש, הלפטופ מתחמם נורא ואז קורים 2 דברים: 1. הבטרייה נגמרת במהירות 2. במידה והמחשב נכנס למצב שינה לא ניתן להמשיך להשתמש בו (גם אם מנתקים את המטען) וצריך לבצע הארד ריסט. במצב זה נורית Power מהבהבת אשמח לעזרה תודה רבה! רועי

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. SORRY - I don't have Hebrew on this computer (it belongs to a friend) I CAN READ HEBREW THOUGH. so you can reply in hebrew. My computer start (turns on) but nothings comes up on the screen. When it turns on - I can't hear sounds from the HDDs. Like it's not even reading them When I unplug the monitor from the graphics card it says "No Signal" When I plug it in - It immediately goes to "Power Save Mode" I have tried but it didn't change a thing: 1. Changing Graphics Card 2. Changing the monitor 3. Swapping Memory Modules 4. Unplugging EVERYTHING but mouse and keyboard 5. Checked my monitor on a different computer PLEASE help. It's been 3 days already. You can write in Heb…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום ליפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש המיפרט של המחשב יופיע בהמשך חשוב לציין שבירשותי עותק מקורי של vista 32 המחשב התחיל לעשות מסכים כחולים וריסטרטים ואני ממש לא יודע מה הבעיה עוד חשוב לציין שהתקנתי את המישחקים crysis (ההמשך) וfar cry 2 , call of duty 5 שמתי לב שבמהלך הפעלת המשחקים far cry 2+crysis התופעה מיתרחשת(מסכים כחולים) אני לא יודע עם זה קשור למשחקים הנ"ל או לא אבל כאשר אני משחק את המשחק call of duty 5 התופעה של מסכים כחולים עדיין ואני מדגיש עיין לא קרתה בבקשה עזרו לי להבין למה מחשב שהוא בן יומיים עושה ריסטרטים+מסך כחול המיפרט שלי הוא : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q-E ¤911 מסך: SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. Started by ביצה,

אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by gif,

שלום ,המחשב שלי עושה ריסט לבד ללא כל הודעה מוקדמת בהפרשים לא קבועים. ניתחתי את קבצי המינידאמף שהיו לי בתקיה וגיליתי שהדרייבר של הכרטיס קול עושה את הבעיות (Rtlnicxp.sys) מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב בדקתי טמפ' וכול נראה תקין. ועשיתי את כל מה שכתוב בסטיקי.ועדיין הבעיה חוזרת והסרתי את הדרייבר של הכרטיס קול והבעיה עדיין נשארת הבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by roi777,

שלום רב! מדובר במחשב חדש עם xp pro sp3 שפתאום בלי פעילות מיוחדת נדלק מסך כחול ביחד עם צפצוף חזק ומרגיז וזה נמשך כמה שניות ואז המחשב נדלק מחדש ואין זמן לצלם את המסך. מה אפשר לעשות? והאם אולי זה בעיית חומרה ואפשר לפנות לחנות שאצלה רכשתי את המחשב? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by NRT,

שלום ותודה מראש על כל עזרה ותמיכה שתוכלו לתת לי. אני מקבל הודעות VPU recovery בזמן שאני משחק משחקים כבדים. זה קורה כל 10 דקות בערך (אין זמן קבוע), חשוב לציין שהטמפרטורה של הכרטיס לא עולה על ה 65 בזמן עומס (לא בעיית חימום). אני לא מקבל את ההודעות כשאני משחק משחקים ישנים וקלים יותר, אבל לפעמים גם במשחקים הישנים זה קורה פעם אחת כשאני נכנס למשחק במסך הפתיחה. יש לי כרטיס ATI Radeon 1950x pro מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים (catalyst 8.10) ואני זוכר שעדכנתי את הביוס לפני חצי שנה בערך, יש לי את כל העדכונים מ windows update. אין לי מושג מה הבעיה. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  12. אהלן חברים קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו . בעיקרון המפרט הוא Q6600 8800GTS 640MB OZC 2GB מאז NXTZ APOLO קירור למעבד - משהו נינג'ה. בקיצור קניתי את המשחב והתקנתי אותו היום והוא נראה מאוד מאוד מאוד איטי באמת זה מוזר לפתוח חלון של EXPLORER לוקח לו הרבה זמן .. לעבור בין חלונות הרבה זמן.. אני רגיל למהירות כזאת מהמחשב הישן שלי (P3 - 1000) אבל לא ציפיתי שמזה.. הרצתי AQUA MARK וקיבלתי 136,000 שזה נראה גם דיי קצת בשביל המפרט . מה אפשר לעשות חברים ? אוליי חסר לי דרייבר ? אוליי משהו לא מעודכן לי בביוס ? יש מצב שהמסך שקניתי (proview 22wide) מכביד עליו בצורה כזו ? אשמח לקבל עזרה בבקשה ! תודה לכולם !!

13. היי מישהו נעל לי את ה BIOS והמחשב לא באחריות. אני יודע שצריך להלחים שני קבלים על הלוח. אשמח אם מישהו שיודע יפנה אליי במסר או תגובה פה, תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. שלום, 1. בעקבות בעיית קווים אלכסוניים צבעוניים עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס הוא OnBoard 2. לאחר העדכון המחשב הפסיק לעלות - אינו מגיע לשלב של הפעלת מערכת ההפעלה - XP 3. נסיון להיכנס לביוס גורם למחשב להפסיק להגיב לאחר חצי דקה. 4. איפסתי את הג'מפר של הביוס אך זה לא עזר. 5. החלפת כרטיס הזכרון, ניתוק כל הכוננים, לא פתרו את הבעיה. לוח אם של אלבטרון, מעבד של AMD רעיונות? תודה , ארז.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום רב, מחוברים לי 2 מסכים למחשב, אחד המסך הראשי DELL23 שמחובר ב DVI, השני הטלוויזיה 32 של סוני שמחוברת בHDMI כל פעם שאני מפעיל סרט HD ומעביר אותו לטלוויזיה יש קיטועים קטנים ונפילות FPS קטנות בזמן ההצגה. בדקתי משאבי מערכת לא נראה שיש עומס על המעבד או הזיכרון בזמן ההרצה, בנוסף כאשר אני מחזיר את הסרט ל DELL הוא עובד בסדר. המפרט מצורף פה בצד ימין, לעזרתם או ייעוצכם אודה. אני על CATALYST 12.3 כי החדשים עשו קצת בעיות (מחשב פתאום לא מחזיר תצוגה אחרי כמה שעות שהוא בIDLE)

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. Started by potassium,

שלום חברים. אבקש עזרתכם- יש לי כונן קשיח חדש בלי מערכת הפעלה. אני מעוניין להעביר אליו גוסט של דיסק אחר, קטן יותר. האם זה ריאלי, אפילו שיתפוס חלק יחסי מהדיסק החדש? המטרה הסופית היא להרחיב את הדיסק הישן הקטן עם מערכת ההפעלה, כך ש"יבלע" את החדש לתוכו ויהיה לי אותו דבר מקודם רק גדול בהרבה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by jacob300,

שלום מחפש לקנות מחשב איכותי באזור רחובות אם מישהוא יכול להמליץ על חנות טובה. תודה ג'יקוב

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  18. נשמע מוזר אבל לאחרונה קורס המחשב כמה פעמים, ללא MINIDUMP, הקריסות קורות בדיוק באתר גוגל ניוז, ?! יש משהו כבד או שונה דווקא באתר הזה? יתכן אמנם שזה לא גוגל ניוז אלא שבדר"כ כשאני פותח את המחשב, זה האתר הראשון שאני נכנס אליו, בקובץ היומן מופיעה שגיאת: "מנהל ההתקן זיהה שגיאת בקר ב- \Device\Harddisk0\D.‏‏" שום דבר לא מותקן אצלי בD, ולא בצעתי פעולות בD חוץ משמיעת מוזיקה שעליו, שתמיד לא עושה לי בעיות, אותו קובץ, גם עכשיו, מה הולך פה? בתודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by gs1986,

אתמול קרס לי המחשב, באמצע גלישה באינטרנט פשוט נתקע. לא הצלחתי לסגור דרך מנהל הישומים והפעלתי מחדש את המחשב. מיד הופיע לי "מסך כחול"\ הודעת תקלה, ואז תמונה מטושטשת של מסך הboot של המחשב. גם כשהפעלתי את הביוס המסך היה מטושטש. הוינדוס עולה רק במצב safemode. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים של הלוח אם וכרטיס מסך ולא עזר. אין וירוסים, ביצעתי סריקה מיד לאחר קריסת המחשב. ניסיתי גם system recovery וזה לא עזר. נותר לי רק לבצע פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס, אבל לפני שאני מבצע זאת רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה חומרה ולא וינדוס. כי יש לי תחושה שזה חומרה, יש לציין שזה מחשב חדש בן שבועיים.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. Started by masterseeker,

אני מחפש המלצה לתוכנה שבודקת לוח אם יש למישהו המלצות?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולא עזר מה עוד אוכל לעשות? הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח אם : gigabyte P-35 תודה, סמיון. עריכה: בנוסף ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני ועדיין לא עבד.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by DuduLem,

תקלה כזאת: מחשב נכנס באופן פתאומי ל Stand by בטווחי זמנים רנדומלים, ואינו נותן לצאת ממנו. רק לאחר אתחול מחדש של המחשב זה מסתדר. למישהו יש רעיון, מאיפה יכולה להגיע בעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by BIGBUGS,

הכל עבד טוב ויפה פתאום מסך שגיאה כחול והיה ריסטארט ועכשיו בעת האתחול הוינדוס לא עולה כי יש שגיאה "Error Occurred(0)" באחד מתוך 2 ההארדיסקים של הRAID יש לי RAID STRIP During boot up, in my RAID 0 is now reporting this error: "Error Occurred(0)"( בצבע אדום ) והשני כותב MEMBER והוא בסדר ( בצבע ירוק ) ??? מה לעשות? אם אני יגדיר RAID מחדש ימחק לי כל המידה ? אני זקוק פתרון שיתקן את השגיאה וישמור על המידע הוינדוס לא עולה קצת נתנים על ההארד דיסקים : I have two of these disks: Western Digital Caviar SE16 WD3200KS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA RAID 0 with Intel Matrix Storage Manager מותקן אבל אין לי גישה אליו כי הוינדוס לא עולה XP Professional. All s…

24. Started by MetalHead,

לפני זמן מה המחשב שלי התחיל לקפוא באופן אקראי (עכבר ומקלדת לא מגיבים, אם היה צליל כלשהו שהתנגן בזמן ההקפאה אז המחשב עושה רעש נוראי). הדבר היחיד שאפשר היה לעשות הוא לאתחל. ככל שהזמן עבר ההקפאות הפכו ליותר ויותר תכופות. בפעם האחרונה שמשהו דומה קרה לי המקור היה הזכרונות, אך הפעם כשהרצתי את הגרסה האחרונה של memtest במהלך הלילה היא לא החזירה שגיאה אחת. הטמפרטורות דרך speedfan הן כ"מ 65, הארד דיסק 42 temp 1 = 53 temp 2 = 34 core 0 = 30 core 1 = 22 core 2 = 30 המפרט שלי הוא q6600 2.4ghz עם אוברקלוק ל ghz3 Gigabyte EP43 DS3L 1024x2 ddr2800 cl 4-4-4-12 של Gskill Geforce 8800 GTS 640mb ספק FSP bluestorm2 500w אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. בתודה, יניב.

25. Started by sdfyuio,

שלום חברים. יש בידי כמה דיסקטים ישנים 5.25 אינץ' שבתוכם מוקלד חומר רב ערך בשבילי. אין לי כל מושג איך אני יכול להעתיק את החומר אל מדיה דיגיטלית קובנציונלית, שיהיה לי אפשרות לערוך את הטקסט וכו'. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי, כאן או בתיבה האישית.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.