עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ma nishma?,

מה לעשות הוא משוגע!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by stingeR-,

שלום , לחברי טל (E4 בפורום) יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton AQZFA 0348 EPOX 8RDA3+ Rev 2.0 ATI RADEON 9800PRO MAXTOR SATA 120GB 7200RPM 8mb Infineon PC3200 512MB DDR Supertalent Aluminum black tower case TT Volcano 12 Extreme Edition @ 3200RPM PSU : TT 420W באתי אליו והרכבתי את המחשב והכל עבד בסדר גמור והמעבד עבד על 1833MHZ , עכשיו , לביוס של איפוקס יש לפעמים כאלו פעמים שהוא פשוט שם לעצמו את המעבד על FSB 100 בלי להודיע... כאילו מגדיר ברירת מחדל , אבל שנכנסים לביוס רואים שהFSB על 166... ככה זה גם אצלי ואצל עוד חברים שלי עם הביוס הזה... זאת לא ממש בעיה כי זה בסוף מסתדר , אבל החבר שלי לא ממש יודע להתעסק עם זה , אחרי שהלכתי הביוס הגדיר לעצמו את השטות הזאת , אמרתי לחבר שלי…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  3. שלום רב! אתמול אמא שלי ביקשה ממני שאני אבוא לחברה שלה בשביל לעזור לה עם המחשב. היא אמרה שכאשר המחשב נדלק מופיעה ההודעה הבאה: keyboard error or keyboard no found. והמחשב לא עלה. באתי אליה היום, בדקתי אם המקלדת תקינה(ירדנו לחנות ובדקנו במחשב אחר) ואכן היא תקינה, מכך הסקתי מסקנה שהפורט(PS/2) הלך לעולמו. נסענו ברחבי תל אביב במסע אחר מקלדת הUSB ולאחר שעתיים של חיפושים מצאנו מקלדת של QUANTUM בעלת תקן USB. חזרנו לביתה של החברה ואני חזרתי לעבודה. ניתקתי את המקלדת הישנה, חיברתי את החדשה, והדלקתי את המחשב. לחצתי DEL נכסתי לביוס, בדקתי ת'כפתורים - מקלדת תקינה ויצאתי מהביוס. המחשב התחיל לעלות הראה לוגו של וינדוס 98 והתחיל לעשות SCANDISK ושם המקלדת לא מגיבה כלל, כאילו לא קיימ…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by itay89,

מי שיודע מה עושים אז שיגיד לי

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by LRa,

לא מזמן קניתי מסך LCD. חיברתי אותו עם DVI והוא עבד עד חלון הטעינה של WINDOWS ואז המסך נעשה שחור.. אז חיברתי אותו בחיבור רגיל והוא כן עבד. ניסיתי שוב DVI ועדיין כלום ואז חיברתי את שני החיבורים בו זמנית. המסך עבד והוא הראה לי שהוא עובד על חיבור ה DVI. אז ניתקתי את החיבור הרגיל עשיתי ריסט והכל עבד. ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב המסך עובד עד לנקודה שWINDOWS טוען, אז המסך נעשה שחור ואחרי דקה המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(כשהוא עושה ריסט הארד דיסק עושה צא'ק צא'ק). עכשיו כל פעם ש WINDOWS עולה ככה הוא כותב לי שהיתה שגיאה רציתי וכשאני לוחץ על more details הוא כותב שזה קשור ל display drivers. כרטיס המסך שלי הוא radeon 9600 pro. ניסיתי שלושה דרייברים שונים וכולם נותנים לי את אותה הב…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by yuvalken,

קניתי השבוע מחשב חדש לפי המפרט הזול ביותר שמוצע אצלכם: AMD athlon XP 2200 לוח אם Gigabyte 7VM400M כשהתחלתי להשתמש במחשב הוא היה נתקע מדי פעם - לא אחרי פעולה מסוימת, אלא פשוט קופא. בעזרת תוכנות שמנטרות את הטמפ' במחשב ראיתי שלוח האם מתחמם מאוד, החזרתי את המחשב לחנות (pch.co.il) והם טענו שהיה צריך לעדכן את ה- bios . עכשיו הוא מעודכן אבל עדיין אני רואה שהטמפרטורה של הלוח אם היא בסביבות 70 מעלות צלסיוס כל הזמן (ה- CPU ב- 39 מעלות, שזה נראה בסדר) השאלה היא היא זה טמפרטורה נורמלית, ואם לא, מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך לבקש שיחליפו לי לוח אם? דרך אגב, המאורר של ה-CPU עובד ב- ~4000 RPM ושל ה- chassis ב- ~1600 RPM. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי geforce 2 mx 400 עם הדרייברים הכי חדשים 53.04 וכל משחק נטקע אחרי איזה 30 שניות אפילו משחקים ישנים כמו re-volt. מתי שהמחשב נטקע כלום לא עוזר אפילו לא ctrl+alt+delete צריך לעשות ריסטרט ומתי שהווינדוס עולה זה משנה לי את ההגדרות של הכרטס ל 640*480. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש זה לא עובד מה אני עושה ? תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לפני שאני מתחיל אני אציין שאני לא יודע אם זאתי בעייה בחומרה או בתוכנה ולכן אני אפרסם את זה בשני פורומים. עשיתי פורמט כהרגלי,בפעם המאה בערך,ותמיד כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את הכונן הראשי ומשאיר לי את הכונן שלא קשור לווידוס. אתמול עשיתי פורמט,והכונן עושה לי מין בעייה מוזרה שכזו,כל פעם שאני נכנס אליו ומסמן קובץ כל שהוא הוא חושב חצי דקה ובזמן הזה תוקע לי את החלון של הכונן [D במקרה הזה]. הוא מתנהג ממש כאילו חיברתי הרדיסקים על כבלים שונים. הכל איטי כזה,אבל רק בכונן די מה הבעייה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by satan,

מאז שקיניתי תמחשב החדש יש לי תבעיה הזאת זו בעיה מוזרה וזה קורה במשחקים שאני משחק mohaa וjk. במוהה זה נתקע בדרך כלל אחרי שעה שאני משחק ולפעמים גם חצי שעה אבל זה לא נתקע לגמרי זה רק נתקע במשחק שאני לוחץ על התפריט זה עובד וגם בווינדוס אין שום תקיעות רק שאני במשחק זה נתקע וזה מוזר זה קורה לי לפעמים מסיבות מסיומות למשל שאני spectator ואני זז כזה מתחת לאדמה זה נתקע או שאני עולה בסולם ומזיז תעכבר אז זה נתקע ואפשר לסדר את התקיעה רק על ידי ריסטרט. מוהה זה עוד פחות משנה לי כי שם זה קורה אחרי כמה זמן אבל בjk זה כל הזמן ככה אי אפשר לשחק וזה קורה רק במולטי פלייר בסינגל זה עובד חלק וגם שאני אפילו פותח חדר משלי עם בוטים העכבר עובד רק שאני נכנס לשרת הוא לא עובד ושם גם ריסטרט לא עוזר ואני…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המנורה ליפעמים נכבת והמחשב עדיין עובד רגיל למה המנורה ניכבת?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. היי שלום לכולם יש לי מסך MAG דגם 770T המסך עובד מצויין ואתמול לאחר עבודה של 7~ שעות מול המסך הוא נכבה והלד שיש לו בכפתור ההפעלה מהבהב בכתום וירוק כאשר המחשב מכובה והמסך נמצא בסטנד ביי אז הלד מהבהב בכתום 2 פעימות בשניה~ וכאשר הוא דלוק אז הלד דלוק קבוע בירוק ד"א זה אותו לד ואתמול הוא נכבה פתאום והתחיל להבהב במהירות גבוהה כאשר שני הצבעים נידלקים לסירוגין אבל במהירות גבוהה ניסיתי לכבות אותו ולהדליק שוב לא עזר וכן ניסיתי לנתק אותו מהמחשב על מנת שיבדוק את עצמו ויציג את ההודעה שהמסך תקין אבל או לא הציג כלום היום הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו והוא נידלק ללא שום בעיה בינתיים יש למישהו ניסיון עם מסכים אלו או בעיות מסוג זה אני אשמח לקבל כל רעיון ויש לי ידע באלקטרוניקה אם מ…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכשקניתי אותו מלפני חודשיים היו לו איזה 2,3 תקיעות בשבוע הראשון ומאז שום כלום, שום בעיה. עכשיו נתקע שוב המחשב רק הפעם בצורה מוזרה ביותר: המחשב הגיב כפי הנראה, הבהב באייקון של האינטרנט- זה שליד השעון, השעון זז וכו', אבל העכבר והמקלדת לא הגיבו גם כשניתקתי וחיברתי אותם מחדש, כלומר העכבר האופטי הדליק אור והמקלדת גם אבל כשניסיתי להשתמש בהם או לכבות לדוגמא במקלדת את ה-NUMLOCK שום תגובה מצד המחשב או המקלדת. מה קרה כאן? זה נראה לי וירוס, נכון? או שאני טועה? עזרו לי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by ofir,

יש ברשותי מחשב פנטיום 1 200, הוספתי לו 256mb זיכרון. עכשיו כשאני נמצא בהתליך התקנה של הונידוס (98), עוד לפני שמתבצעת העתקת הקבצים, ההתקנה פשוט נתקעת, שמתי לב שהייתה בעייה בסריקת הזיכרון, המחשב לא זיהה אותו כ256 אז ביצעתי עידכון ביוס, ולאחר מכן הוא זיהה, ועדיין נשארה הבעייה. מה עוד אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by srolik,

אני צריך מידע להרכיב את המעבד על הלוח (שזה נראה לי החלק הכי קריטי בהרכבת מחשב) בצורה הכי טובה ממה להיזהר (זה מעבד AMD 2400 ולוח של GIGABITE) אם קיים באינטרנט מדריך טוב להרכבת מחשב (עם תמונות) אז אני אשמח לקבל את הכתובת תודה רבה לכל מי שיעזור ....

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by coolmeen,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז רשמתי כאן, האם אפשר לעדכן את הביוס של הכרטיס הנל 9600 xt ,וגם עשיתי עידכון לביוס הרגיל שלי וכשאני מסתכל בביוס אני לא רואה משהו חדש,האם זה יכול להיות עידכנתי גם באופן ידעני וגם אוטומטי,האם יש עוד עידכונים חוץ מהאתר של החברה של הלוח אם שלי intel לוח אם- 850gb

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by adiras,

קניתי צורב חדש , ערום ללא תוכנות או כבלים. אני זקוק להדרכה כיצד מתקינים אותו בנוסף ל CD ולא במקומו כפי שהתקנתי אותו בינתיים. הוראות בבקשה בשפה של אנשים ולא של טכנאים (למרות שיש סיכוי שאבין גם מושגים מעט מתקדמים) תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by game kILLer,

קניתי לפני כמה ימים לוח ASUS P4P800 ואיתו גם הרדיסק של וסטרן של 80 עים חיבורי SATA למחשב יש גם הרד ישן וטוב של 40 הבעיה היא שההרד מופיע בביוס ולא מופיע במחשב שלי הבעיה העיקרית היא הדריוור התקנתי את הדרייור לציפסט אבל המחשב ןלא נותן לי להתקין את הדרייור של ה SATA+RAID הוא אומר שזה לא מתאים למארכת יש איזה דרך להפעיל את הדריוור בכוח או לגרום לווינדווס לזהות את הדיסר ככונן ב"מחשב שלי" ?? תודות לעוזרים!!! :-*

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  21. היה לי ווירוס על המחשב שכנראה גרם להארדיסק שלי לחרטט, מחקתי אותו עם אנטי ווירוס, הפעלתי מחדש, אבל ההרדיסק עדיין עושה קולות, והמחשב נתקע זמן קצר לאחר עליית השולחן עבודה(ב safe mode הכל עובד כשורה חוץ מההרדיסק שלא מפסיק לצייץ) אז באתי לפה בתיקווה שמישהו יסביר לי את המצב, ואולי גם ימצא פיתרון שלא כלול בו האינדקס "format c"

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. יש לי זכרון 256, ואני רוצה לרכוש עוד 256. האם יכול להיות שאין לי מקום להכניס עוד אחד על לוח האם? אני לא יודעת בדיוק איזה לוח אם יש לי, אני יודעת שהוא של GB ועל הדרייבר כתוב לי chipset/ATA133 + RAID/USb 2.0 אני לא רוצה לרכוש זכרון ואז יתברר לי שאין לי מקום... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by show_biz,

לאחר שקיבלתי את הלוח והתקנתי את המעבד (2.8 ) הזכרון,וכרטיס המסך (9500 P) הלוח מצפצף ועל המסך בלוח מופיע AF שאין לי מושג מה זה . אין לי שום תצוגה (גם לא של הביוס), עשיתי RESET ל CMOS ועדיין זה לא עזר. מישהו יכול לכוון אותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. פרטי המערכת: ג'יפורס 4 MX400 מריץ XP ומסך של IIYAMA. הבעיה: כשאני מעלה את וינדוז רגיל אני מקבל את המסך של הלוגו של מיקרוספט ואז המסך נכנס למצב של סטנדבי. אני יכול להיכנס לחלונות דרך VGA MODE אך כל פעם שאני מעלה את הרזולוציה (או רק נוגע בהגדרות של הכרטיס) המסך שוב פעם נכנס לסטנדביי. עוד אינפורמציה: כבר לפני חצי שנה בערך הבחנתי שהמאוור שעל הכרטיס לא עובד. אך עד כה לא היתי לי בעיה בכזה סדר גודל (לפעמים המסך לא נדלק. - היתי מכבה ומדליק את המסך וזה היה מסתדר). מה יכולה להיות הבעיה ? מסך ? (19" איכותי של IIYAMA כאמור..) כרטיס מסך (של צינאטק, לא איכותי במיוחד אבל עושה את העבודה..) או ה XP ? אין לי עוד מחשב בסביבה על מנת לשלול את זה עם חומרה אחרת. הממ... לכל מי שיש רעיונות אני אש…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. אהלן חברים ו...חברים ! אחריי המלצות ועזרה נהדרת בפורום "מפרטי מחשב" הזמנתי היום את המחשב שלי ! המפרט : CPU : AMD Athlon 64bit 3000+ Mobo : ABIT KV8-MAX3 Memory : CORSAIR 1024MB - 400MHz (PC3200) Video Card : Sapphire RAEDON 9800PRO 128mb HD : SEAGATE barracuda 120GB S-ATA (7200 RPM) Floppy : Black! CD-ROM : Liteon - BLACK! Case: RAIDMAX Scorpio 868 - silver Power Supply : THERMALTAKE 360WATT (2 fans) CPU Cooler : GIGABYTE 3D Cooler Pro *החלקים יגיעו אליי עוד שבוע. החלטתי להרכיב לבד ת'דבר ! מה בעצם עושים ?! חח טוב זה אני יודע.. אני צריך לג'מפר משו בלוח-אם עצמו ? לשים את הזיכרון ב DIMM אחד ושלוש ? ואחריי שאני מרכיב הכל ומפעיל בפעם הראשונה... מה קורה ? צריך לתכנת ת'ביוס או מ…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.