עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by THE_COMMANDER,

יש לי וידאו של JVC 4 ראשים ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן אז א י ך ???

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

שלום. אתמול חזרתי ממסיבת רשת בגני התערוכה של 3DV. כאשר חזרתי הביתה, חיברתי את המחשב והוא לא נדלק. המחשב עבד במסיבה כרגיל, לא היו בעיות כלשהן והכיבוי בבוקר היה כיבוי "נקי"(דרך וינדוס). כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המחשב, לא נדלק שום דבר חוץ מנורה קטנה ומוזרה בין הזכרון לחיבורי החשמל של הATX. לאחר כמה שעות כשניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, גם הנורה הזאת לא נדלקה. חשוב לציין שהיה לי את הבעיה הזאת בתחילת יולי לאחר מסיבת רשת קודמת, אולם אז הבעיה נעלמה מעצמה והמחשב פשוט נדלק לאחר כמה שעות. כרגע זה לא נראה המקרה. יש לי לוח אם GIGABYTE 7VRXP, מעבד AMD 1800+ וספק כוח ENERMAX. החשד הגדול שלי הוא ספק כוח שלא מדליק את המחשב, ולפי מה שאני יודע היבואן של אנרמקס הוא זיגזג. אני צודק? ניסיתי …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by oded6188,

בסך הכל רציתי להרחיב את הזיכרון במחשב של אחותי הלכתי וקניתי עוד סטיק של 512mb כשאני מחבר אותו, אז אפשר לראות שהמחשב אכן זיהה שיש יותר זיכרון אבל הווינדוס לא עולה איזה תוכנה יש לבדיקת זיכרון דרך DOS?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. קרתה לי תקלה מוזרה שהמחשב פתאום נתקע ועשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא עולה בכלל, אפילו לא הביוס. כשמדליקים את המחשב אין בכלל צפצוף של הלוח אם ועל המסך לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם הכרטיסי זיכרון, להוציא ולהכניס, ניסיתי לאפס את הלוח אם על ידי הוצאת הסוללה אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם של חברת ASUS, דגם P6TD. כשמדליקים את המחשב כל המאווררים עובדים (של המארז, מעבד, כרטיס מסך וכו') והנורות על הלוח אם עובדות, רק לא רואים כלום על המסך ואין את הצפצוף הקבוע ששומעים כשמדליקים את המחשב.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

המחשב נותן את המסך הכחול ומיד מבצע reset אחרי שניסיתי להתחבר לאינטרנט אחרי התקנה של zone alarm קרה בכל פעם שניסיתי להתחבר. מצורף הקובץ האחרון. כרגע חזרתי לתוכנה אחרת בשביל להתחבר לרשת. :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by avi.hagit,

יש לי לוחga-k8nf-9 של גיגביט עשיתי איזה live update שיש בחוברת שקיבליתי אם הלוח אחר כך המחשב עשה ריסט ואז עלה לי 2 בקרים בשם ide במנהל ההתקנים יש 3 שתיים מה לא מותקנים והמחשב לא מוכן לזהות אותם מה אני אמור לעשות מה זה הבקר הזה ומה תפקידו תודה לכול העוזרים :bash:

7. Started by scylla,

שלום רב, באמצע עבודה על המחשב, המחשב החליט לפתע לעשות ריסט, שהוא עלה ראיתי שהוא עושה BOOT מהCD משום מה. לאחר מכן גיליתי שהוא פשוט לא מזהה את ההארדיסק, ניסיתי להתקין XP מחדש, אבל זה נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארדיסק. אם אני מחכה זמן מה המחשב "כאילו עולה" ויש את החלון טעינה של הXP ואני אפילו שמעתי סאונד מהכרטיס טלויזיה, אך לאחר כמה דקות של נסיון טעינה הוא נכשל ומעלה את ההתקנה של ווינדוס ואז שוב לא מוצא את ההארדיסק וחוזר חלילה. יש לציין שהמחשב שלי ישן יחסית P4 2.8C, אבל ההארדיסק בן שנה וחצי לערך (של WD או SEAGATE). תודה מראש, אופיר.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשבף פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ראשונה שעש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Crash5,

יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by רובי,

שלום כשאני מפעיל את המחשב מופיעה הודעת שגיאה cpu fun error press f1 ה-cpu והמאוורר עובדים בפועל תקין. כשנכנסתי לsetup היתה הודעה: over clocking faild' pleas enter setup to re configur your system מה אתם מציעים לעשות ? תודה מראש לעונים רובי

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by yair9_20,

התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לווינדוס 2000 אבל המדפסת מדפיסה לי בג'יבריש בוינדוס 98 היא הייתה עובדת.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by bg01,

רק נורת החיוי במארז. יותר מזה כלום. אם לא היה זקם למסך , היה רושם no signal, אך כאשר הוא מחובר למחשב המסך לא רושם כך, אלא יש מסך שחור בלבד. רק כאשר מנתקים מהמחשב , רושם no signal. האם זה הספק? אם כן איך הנורית עובדת? ואם זה המעבד מדוע הbios לא עולה בכלל? בתודה...

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  13. מה כדיי יותר REDEON 8500 DH או http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html ממש דחוף לי לדעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jambo,

אני מקוה שאנני חורג מהמותר מכוון שלא הצלחתי בפורום אחר אני מנסה פה. נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי. שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  15. יש לי 9800 פרו... עכשיו אני משחק נגיד במשחקים רגילים על 800X600 והכול עובד סבבה... אם למשל אני רק מעז לשים את זה על יותר ועושה APPLY הוא מראה לי ת'מסך על הרזולוציה רק קפוא... ואין לי מה לעשות חוץ מריסט... זתומרת המסך קופא העכבר לא זז ושום מקש לא עובד... נורת החיוות של ההארד דיסק לא דולקת אפילו לרבע שניה... המחשב דומם... מישהו יכול לעשות לי בבקשה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by iveco,

כונן קשיח PATRIOT BRUST 120GB - ACHI ________________________________________ עשיתי בדיקה לכונן SSD ויש מלא נפילות בכתיבה וב HDD TUNE BRUST RATE אפילו בכונן המכני ה BRUST RATE מראה ביצועים גבוהים יותר

18. Started by ido-nava,

שלום, יש לי בעייה חדשה במחשב (amd 3200 939/gigabyte k8n pro sli..), המחשב פשוט לא עולה ולא מגיבללחצנים של הפעלה וריסט (שבמארז)... אני מדליק את המחשב (מחבר אותו לחשמל והוא ישר נדלק), המאווררים (של המעבד ושל המארז - המאורר של הספק כוח לא עובד) עובדים, המנורה של הכונן דיסקים עובדת , אך הלוח אם עצמו לא עולה במסך... בדקתי שכל הכבלים של הספק כוח מחוברים הייטב למחשב ולכל שאר החלקים (הוצאתי וחיברתי מחדש) אך המחשב פשוט לא מגיב לכלום, רק המאווררים פועלים והוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של הכיבוי או ריסט (גם לחיצה ארוכה).... מה יכולה להיות הבעייה ? והאם יש לי דרך לסדר את זה עוד היום (מחר אני חוזר לצבא והמחשב של אחותי)...? תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by Ben in Black,

אני לא מאמין מחשב חדש וכבר עושה בעיות אני לא מבין למה כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו Need For Speed mostwanted GTA sanandreas המחשב עושה לי מסכים כחולים איפה הבעיה פה אני מוסיף קובץ של כל הקבצי minidump שלי בבקשה תעזרו לי אני מיואש [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אני חדש פה אני צריך בבקשה עזרה שום משחק לא עובד לי בכלל אפילו משחק ישן זה מחשב חדש ואני לא יודע מה הבעיה יש לי דרייברים מעודכנים כמה שרק אני יודע אני צריך עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 21:58:07 סליחה..!!מדובר בכרטיס מסך Intel® 82945G Express Chipset Family זה מפעיל לי תמשחק נותן לי לשחק בדיוק שנייה או אפילו בכלל לא נותן או שמפעיל תמחשב מחדש או שעושה לי צבעים על המסך ונתקע כל המחשב מה אני עושה במצב כזה בבקשה תעזרו לי זה מחשב חדש חדש הבנתי שהכרטיס מכיל 128 מגבייט אך זה יכול להיות שהוא א מקבל לי אף משחק תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by guyyug,

יש לי ספריי אלכוהול (לניקוי מסכים ומקלדות) יכול להיגרם נזק לכרטיס אם אני אנקה אותו עם זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, אני לאחר פירמוט למחשב והתקנת ווינדוס 7 הכל פועל בסדר גמור רק כשמעלים את המחשב הווינדוס מציע גרסאות נוספות, כאילו קיים עוד ווינדוס במחשב (כשבפועל לא קיים) תמונה: http://jpg.co.il/view/52dd0bfd91f22.jpg אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by אלי ירדני,

שלום חברים. רציתי לשאול אם מישהו יודע כאן כמה שעות הקלטה אני מקבל פר ג'יגה בקידוד H.265. אם זה משנה מאיזה מצלמה, והאם הזמן שאין תנועה גם צורכת מקום. מדובר במצלמה Xiaomi Mi Home QDJ4058GL תודה רבה. (מקווה שהפורום מתאים)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.