עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם פתאום אני לא יכול לשנות את הרזולוציה ואיכות הצבע כרגע זה 640*480 ואיכות צבע הכי נמוכה (4 סיביות). כשאני מנסה לשנות את זה לא קורה כלום. במה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך? המסך עצמו? משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by -Tal-,

היי, היום פתחתי את המחשב שלי וניקיתי אותו עם ספריי לחץ אוויר (פעולה שביצעתי כבר מספר פעמים בעבר...) החזרתי את המחשב לחיבורים ואחרי שימוש רגיל של 30-45 דק' מחשב קפא, העכבר לא זז והתמונה נתקעה. מאז הפעם הראשונה המחשב קפא כבר יותר מ 3-4 פעמים כאשר בפעם האחרונה גם קפץ לי החלון הכחול המוכר ולאחר מכן המחשב עשה ריסטרט מעצמו. בדקתי את המחשב עם MEMTEST86+ היו לי PASS 2, אז נראה לי שהזיכרון תקין.. בדקתי את ה HD עם תוכנה שהורדתי מהאתר של WD וגם הוא הראה כתקין. המאוורים כולם עובדים והטמפ' נכון לעכשיו הן: 34 מעלות בהארדיסק 26 מעלות בלוח אם 40 מעלות ב CORE #1 47 מעלות ב CORE #2 מה עוד יכול לגרום למחשב לקפוא? מסך כחול? פירמוט יכול לעזור? תודה..

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by LM10,

שלום. אני לא בטוח אם הבעיה שלי קשורה לפה או לתוכנה, נראה לי שזה פה. יש לי שני הארד דיסקים. אחד 500GB של WD שעליו מותקן הווינדוס והשני 1T של SAMSUNG. עד לפני יומיים לא הייתה שום בעיה, אבל פתאום שנכנסתי ל"מחשב שלי", ראיתי שנעלמו כל המחיצות של הסאמסונג. עשיתי הפעלה מחדש למחשב והגעתי למסך שזה אומר לי BOOT FROM CD, כלומר לא מזהה אף לא אחד מההארד דיסקים. הכנסתי דיסק של הווינדוס 7 בשביל פירמוט וזה לא מצא שום הארד דיסק... פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר כמו שצריך, אבל הכל היה בסדר. אין לי מושג מה לעשות בקשר לזה... יש לי מארז CM 690 II ואני משתמש כרגע בX-DOCK החיצוני, חיברתי עליו את הסמסונג בשביל שיהיה לי מחשב לימים הקרובים. אגב, המידע שעל הסמסונג נשמר (אני מקווה שככ…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by shloogy,

הי לכולם יש לי HD חיצוני של סמסונג במשך כמה חודשים. לאחרונה המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי לבדוק בDisk manager ניסיתי לבדוק על מחשבים שונים אך ללא מזל. מה ניתן לעשות? אני חרד מאוד למידע

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by IdanTs,

האתר Reddit.com מופיע לי ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/98c23b01.png כשהוא אמור להופיע ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/532dc2af.png ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי לראש: למחוק את כל הקוקיז, לבטל את החוסמי פרסומות, לנסות לגלוש מפיירפוקס + IE, לכבות ולהדליק את הראווטר ואת המחשב ובטח עוד כמה דברים. עכשיו הקטע שאני רואה ב"עותק שמור" בגוגל את האתר, וזה מציג אותו כמו שצריך, ורשום שזה נכון ל-4 לדצמבר שזה היום. אז הבעיה אצלי. הבעיה התחילה לי לפני כמה ימים דרך אגב. לא זוכר אם התקנתי משהו מיוחד באותו יום או משהו.. ולפי מה שהבנתי אצל עוד מישהו ממש מקודם, יש מצב שזה בעיה למי שמחובר לספקית בזק 014 http://www.reddit.com/ תודה לעוזרים :&lt…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by noamzk,

שלום, יש לי microlab x23 ואני רוצה שישמעו 5.1 גם במוזיקה,שמעתי שצריך לשנות בהגדרות למילוי רמקולים,אבל כשאני עושה את זה שומעים חלש וצליל מוזר ברמקולים האחוריים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. שלום..יש לי בעייה במחשב שקרתה היום...תפאום המחשב לא מפעיל שום תוכנה שום דבר..ואפילו חלק מהאפרויות בלוח בקרה הוא לא מפעיל...רק הדפדפן אקספלורר עובד והדואר אלקטרוני...שום דבר אחר...כל האייקונים נעלמו...שום דבר לא עובד...ניסיתי לעשות ריסטרט ניתוק תמיכה מווינדואוס לא עוזר כלום..מעבר לזה אני לא ממש יודע מה לעשות..בישביל זה יש פורום עם חברה מומחים כמוכם שאני מקווה שתעזרו לי...כאשר המחשב נדלק...דבר ראשון כשהוא מעלה את השולחן העבודה הוא כותב לא ניתן לפתוח את rstrui.exe אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ואולי אפילו להנחות אותי באיסיקיו אני מאוד אשמח..כרגע אני כותב ממחשב שני בבית שעובד כמו שצריך..שני המחשבים בבית פועלים על אותה רשת אם זה משנה משהו... מספר האיסיקיו שלי…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  8. שאני בא להפעיל משחק חדש כגון : FIFA 2006 CALL OF DUTY 2 AA:O אני בא לשחק ושאני מפעיל עולה מסך שחור והודעה שאומרת : VGA mode not support H :75.8 KHZ v :60.4 Hz בבבבקשה אמרו לי שאתם אחד הפורומים הטובים בנושא!!! פלזי !! יש לי Gforce 6200 בבבבבבקשה אני חיייייב עזרה!

9. Started by yosi-m,

הכרטיס טלויזיה שלי PINNACLE PCTV עושה DELAY בין הקול לוידאו בקובץ שני מקליט, ז"א בזמן שאני מקליט הכל בסדר, אבל שאני מריץ את הקובץ שהוא הקליט לתוכו אז הוידאו מגיע לפני הקול (לפעמים אפילו בכמה שניות !). ממה יכולה להיגרם הבעיה ? המערכת שלי היא P3 866MHZ 512MB SDRAM ASUS CUV4X-E MB HD ATA66 ניסיתי הכל באמת ולא הגעתי לכלום...

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by adamos,

אני יודה מאוד למי שלפחות ינסה לעזור לי. הבעיה היא שעשיתי עדכון BIOS ללוח MSI 865PE NEO-2 P. הדבר הוא שבאמצע התהליך (העברת המידע המעודכן ל-BIOS) המחשב נתקע. *את פעולת העדכון עשיתי דרך ה-WINDOWS באמצעות תוכנת BIOS UPDATE של הלוח ולא דרך ה-DOS. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו שוב בחזרה ופשוט אין שום תגובה (המחשב לא עולה-המסך לא נדלק). -ד"א שלפתי את הבטרייה מלוח האם ניסיתי לבצע אתחול ללוח (עם ה-JUMPER)..ובנוסף לשחק עם מגעי הרכיבים והזכרונות-דבר לא עוזר. יש למישהו שמץ של מושג מה אפשרי לעשות בנידון? אין לכם מושג עד כמה אני אשמח ואודה אם תצליחו לעזור לי, אני פשוט נורא נואש. :'(

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by zedisdead,

אחת ליום בערך המחשב שלי קורס - מופיע מסך כחול בדוס והמחשב מאתחל את עצמו חמור מזה - אם המייל שלי פתוח הכל נמחק במיילים בקיצור לא נעים פירמטתי את המחשב ושלחתי אותו להתקנה מחודשת ושוב אותה תקלה - ולכן המסקנה שלי שמדובר בבעיית חומרה לא תוכנה למישהו יש רעיונות ממה להתחיל? ואיזה תוכנה חינמית יש לבדיקת הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  12. Started by levelone,

לפני כמה ימים עשיתי פורמט והתקנתי windows 7 שרק ממרר לי תחיים. חוץ מבעיות נוספות שיש לי אני לא מצליח להפעיל את הסאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר של realtek והוא גם מראה שיש חיבור שמע אבל בכל זאת לא שומעים. כל פעם שעשיתי פורמט ברגע שהתקנתי את הדרייבר הכל היה עובד פיקס, מה השתנה? יש למישהו הצעות איך אני פותר את הבעיה הזאת? נ.ב. לפני שהחלפתי לwindows 7 היה לי ubuntu והיו שומעים פיקס בלי שהייתי צריך להתערב בכלל.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  13. Started by blabla2002,

היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by jgrab,

יש לי כאן דיסק קשיח 30 ג'יגה שעובד על 30 mb/s הוא ata 100 ואמור לעבוד על לפחות 45 -50 מה יכול להיות הבעיה הוצאתי מהמחשב וחיברתי למחשב אחר עם מתאם usb ואני עדיין מקבל אותו מהירות. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  15. שלום רב, המערכת הנוכחית שלי (ראה מפרט מחשב משמאל) מתנהגת בצורה מחשידה - יש בעיות בעליית המחשב הרבה לפני שלב מערכת ההפעלה. למשל אני מדליק את המחשב - המאוורר של המאיץ הגרפי על מקסימום ואין תצוגה על המסך. בדקתי מגעים, ניתקתי כוננים קשיחים וכו הבעיה המשיכה עד ששלפתי 2 מתוך 4 מודולים של זיכרון הפנימי שלי זה הזכרון שלי: CORSAIR 8GB TWIN2X4096-6400C5 (2GBX4) 800MHZ CL5 המחשב עלה. יש לי סיבה לחשוד שאולי הבעיה היא בזכרון. אם כן אשמח להמלצה על תוכנה טובה (לאו דוקא חינמית) שתתן לי תשובה ברורה. אולי אפילו אנצל את ענין האחריות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by 100BATISTA,

היי! ניקיתי את המחשב אתמול ופשוט מאז שחיברתי הכל טוב ויפה, לאחר כמה דקות פשוט המסך נהיה שחור והמנורה מהבהבת כאילו המחשב כבוי,אבל בעצם הוא לא כבוי המחשב עובד והכל,זה כאילו הוא מנסה לעשות REBOOT לבד מסיבה כלשהי אבל נתקע באמצע ורואים מסך שחור זה דבר שקורה כמעט כל כמה דקות אפילו בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת אני מנסה במהירות שזה לא יקרה לי שוב מה זה יכול להיות לעזאזל למה תמיד כשאני מנקה את המחשב זה כמו קללה שחייב לקרות משהו?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by holy_cows2k,

יש לי gf4 mx 440 64mg הורדתי משחק בשם ace's high (חינמי) וכשהפעלתי הייתי בשוק הכל ניראה כמו דייסה כנל b&w הכל דייסה וכשהחלפתי ל riva tnt 2 אז הכל עבד וראו בסדר :-\ עידכנתי דרייברים ושיחקתי באפשריות ה video במשחק כלום לא עזר וב riva tnt 2 הכל עבד טוב מה אפשר לעשות? ???

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by alone,

שלום, לפני כמה ימים רכשתי לוח אם חדש של אפוקס דגם 8RDAI3, הרכבתי את הלוח ועליו שמתי מעבד מסוג AMD XP 2000+ עם היטסינק של קולרמסטר. כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא עולה לבערך 30 שניות, מגיע לתפריט הבחירה של הווינדוס (98\XP) ונכבה, הכיבוי לדעתי הוא בלי קשר לווינדוס משום שהמחשב נכבה גם לאחר שאני נמצא 30 שניות בביוס. חשבתי על כמה בעיות אפשריות: - התחממות יתר של המעבד\ספק כוח\צ'יפסט. אבל כנראה שזה לא נכון, גם משום שיש לי מערכת קירור מעולה (מארז של אנרמקס, 7 מאווררים 3 מכניסים 4 מוציאים) והיטסינק של קולרמסטר (אירו 7+) וגם כי הטמפ' עומדת על 35-42 (מעבד) ו19-23 (לוח). הספק כוח הוא גם של אנרמקס ויש לו 2 מאוורים, ככה שקשה לי להאמין שהוא מחמם שם. - המידע בCMOS לא נשמר. כנראה שזאת באמת …

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by nim901,

כמו שהכותרת אומרת, יש לי את העכבר IE של מיקרוסופט (מה שפעם עשו עליו כתבה פה רק הדגם הראשון) בקיצור, בשבוע האחרון העכבר כמעט ולא מגיב, כמו שקורה כשנגמרות הבטריות אבל פה הבטריות חדשות וטעונות (ניסיתי 3 זוגות של בטריות) אני כבר עובד עצות, מה אני יכול לעשות ? אולי התקנת דריברים? (אם אפשר לינק ? כי יש רק את הגרסא החדשה [0.5] והיא לא מתאימה לי)

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  20. עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005). בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ ... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר! ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד) ... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה... יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח! השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה? ??? :s05: :-X

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by eitan10,

כאשר אני לא נוגע בעכבר או במקלדת מספר דקות עולה כל פעם הודעה cisvc.exe הפסיק להגיב "בעיה כלשהי גרמה לתוכנית להפסיק לפעול כראוי. windows יסגור את התוכנית ויודיע לך אם ישנו פיתרון זמין" מה לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by david6655,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש gtx 780 ויש לי איתו בעייה ספציפית במשחק אחד בבאטלפילד 3 אחרי כמה משחקים אני מתחיל לראות כל מיני טקסורות מוזרות בצבע סגול במשחק ואז מחקתי והתקנתי אותו מחדש ועדיין אותה הבעייה. אשמח לעזרתכם

23. Started by itad,

אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  24. שלום לכם, אני מעוניין לשמור וידאו סטרים של תוכנית "ערב חדש" מערוץ חינוכית 23. הנה לינק לאתר הסרטון. http://www.23tv.co.il//Templates/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE.aspx?clipid=erev_26052013 איך אני יכול לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  25. שלום,אני מגיע להפתעתי היום ומגלה כשאני מגיע להפעיל את המחשב שהכל נמחק לגמרי מהמסך, הכל התאפס. כלומר אני אפילו מקבל הודעה שהווינדוס שלי הוא עותק לא מקורי - למרות שהוא כן וככה קניתי את המחשב מהחברה (כבר 5 שנים). אני מקבל הודעה של שגיאה כשהמחשב מנסה להפעיל תוכניות כלשהן שהמשתמש האישי שלי בשם LIAV הוא בעצם פגום, כלומר Corrupt. מה זאת אומרת ומה אפשר לעשות בנוגע לכך? הכל התאפס, אפילו אינטר במקלדת לרדת שורה אני לא יכול לבצע (בכלל זה הכל צמוד בשרשור). לא נמחקו לי במערכת קבצים שונים ששמורים על כונן C אבל הם פשוט לא מופיעים לי על ה DESKTOP. אשמח לעצות (ולא חושב שיש לי רסטור פוינט). נ.ב - אני פשוט לא מאמין - היוזר השלם שלי בשם LIAV התאפס לחלוטין - אני לא יכול לפתוח אותו בטענה שהוא…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים