תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
אני לא משחק משחקים כבדים...הבנתי המערכת שלי לא הכי חזקה אבל במשחקים בנונים יש לי קפיצות...fps כל המשחק עובד חלק ומדיי כמה שניות יש תקיעה ואז הוא ממשיך תקיעה ואז שוב המשחק ממשיך לעבוד חלק . ממה זה יכל להיגרם ? כרטיס מסך ראידון 9700 פרו דרייברים הכי חדשים .
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). כמו כן, אני לא בטוח שהSSD המותקן אצלי כ expresscache עובד כראוי, כיוון שע"פ מנהל המשימות הוא תמיד ב-0% שימוש. מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לחבר את כרטיס המסך שלי, ATI RADEON 9800 PRO, לטלויזיה עם חיבור S-VHS. חיברתי את המחשב לטלויזיה, אני נכנס להגדרות תצוגה->מתקדם->תצוגות, אפשרות הפעלת תצוגת טלויזיה איננה מאפשרת הפעלה, כלומר היא בצבע אפור, כלומר אי אפשר ללחוץ על הכפתור הזה. האם מישהו יודע כיצד לאפשר את האפשרות הזו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים קבלתי לוח ומעבד חדשים ועד אתמול הכול היה בסדר, המחשב מקורר עם קירור מים ועבד על 210 FSB ולא עבר את ה40 מעלות אתמול עשיתי עדכון ביוס לD10 והמחשב עלה בסדר ואז הייתי צריך ללכת והשארתי אותו בוינדוס. אמא שלי עשתה משהו בחדר והזיזה את המחשב קצת ואחרי שחזרתי הוא היה מכובה. הפעלתי אותו ונכנסתי לביוס, ההגדרות היו מאופסות. שיניתי הגדרות לFSB של 200 והלכתי לשרותים כשחזרתי המחשב היה מכובה שוב... ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא נדלק, המסך לא, שני הלדים הקדמיים דלוקים תמיד ואין ציפצוף שהוא אמור לעשות... ניסיתי לעשות CLEAR CEMOS כמה פעמים בכמה שיטות ושום דבר לא משתנה. ניסיתי לאפס את הביוס עם הדיסקט וכלום. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ולשנות מיקום, הוצאתי והכנסתי את המ…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי HDD חדש ואני לא מצליח לזהות אותו במחשב שלי שאני נכנס לביוס הוא מזהה אותו וגם במנהל ההתקנים אבל אני לא יכול להשתמש בו למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 12:31:30 לא משנה מצאתי את הפתרון פה למעלה..
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי צורב LG 52X24X52X. במערכת ההפעלה הקודמת שהייתה לי (ME)הוא היה צורב כמו תותח,אבל מאז שהחלפתי לXP הוא פשוט צורב באיטיות!!! במקום X40(לפי מה שכתוב על המדיה) הוא מגיע למהירות של מקסימום X16 (וגם זה במאמצים מרובים). גם שמתי לב שבמהלך הצריבה ההארד דיסק לא מפסיק לעבוד!! ניסיתי לבדוק אם האולטרה DMA מופעל והוא כן. (ד"א התוכנות שניסיתי הן גם נרו וגם איזי סידי) אם למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה אשמח לדעת. ???
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם מותר להשאיר כבל USB או כבל FireWire מחובר למחשב, כאשר המחשב פועל מבלי שהוא יהיה מחובר למכשיר? האם הדבר עשוי לגרום לבעיה במתח או לקצר?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מחמת הספק. לבעייה: הורדתי קובץ של 4.5 ג'יגה, הבעייה היא שאני לא יכול לעשות לו EXTRACT כי יש בעייה עם מערכת קבצים של FAT32 שלא מתעסקת עם קבצים בגודל שכזה, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח את הקובץ בלי להעביר למערכת קבצים NTFS, כי אני ממש לא רוצה לעבור למערכת קבצים כזאת מכל מיני סיבות שלא ניכנס אליהן עכשיו... אם למישהו יש פיתרון בשבילי אני אודה לו מאוד אני ממש מיואש מזה כבר זה קובץ שהרבה זמן ניסיתי להשיג ועכשיו אני לא מצליח לפתוח אותו... תודה מראש לעונים, דודי.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, היום לאחר פירמוט והתקנה של מערך כרטיסי מסך 6850 קרו כמה קריסות מוזרות של BSOD. - בהתחלה הייתה בעיה בהתקנה של הסטים שהקריסה את המחשב מספר פעמים. - לאחר שסידרתי את זה עשיתי עידכוני מערכת ואחרי זה המחשב עוד פעם קרס( הקבצי DUMP לא עזרו לי) - לאחר מכן חשדתי שהבעיה היא בכרטיסים ונכנסתי למשחק מיינקראפט אבל המחשב שוב קרס. - אחרי זה עודפעם נכנסתי למחשחק והמחשב לא קרס. - התחלתי לחשוד שהכרטיסי מסך לא פועלים במערך אז וידאתי את זה ועשיתי בדיקת מאמץ וראיתי גם בהגדרות שיש כרטיס מסך מסאטר ועוד כרטיס מסך שמסתנכרן אם המאסטר. לכל אלו שמפקפקים, פתחתי את אפשרות הקרוספייר. עד עכשיו לא היו עוד קריסות אבל אני דואג שהיו עוד,מה אפשר לעשות תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני מספר חושדים הלך לי ספק כוח בהמון רעש, למזלי לא נהרס הלוח אם והחלפתי את הספק, אבל מאז מסיבה כלשהי המחשב לא מזהה את ה USB הקדמי של המחשב, כלומר אם אני מחברת DISK ON KEY לUSB הקדמי המחשב לא מזהה בכלל, ואם אני מחברת לאחורי הוא מזהה בלי בעיה, השאלה, האם יכול להיות שהספק כוח כשהתפגר לקח איתו את השקעים הקדמיים? או אולי זה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמעט בכל פעם שאני מתקין (ולפעמים מסיר) תוכנה מהמחשב לאחר אתחול ייזום, הוא מתחיל לבצע מספר איתחולים "על דעת עצמו". כלומר, התקנתי תוכנה ובצעתי restart, המחשב עלה ואז לאחר כמה שניות (לפעמים דקות) המחשב ניכבה ונדלק. זה יכול לקרות כמה פעמים עד ואז זה מפסיק. יש לי הרגש השזו בעית תאימות כלשהיא. זה המפרט (לוח אם ומעבד) AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Mothe אשמח מאד לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של מיקרוסופט Intellitype Pro עכשיו הכל סבבה אבל משום מה המקלדת הקצתה לעצמה כל מיני שימושים למקשי הF למשל F4 פותח קובץ חדש F11 שומר וכו'. עכשיו אני לא אוהב את הדברים האלה אז נכנסתי לתוכנה של המקלדת וביטלתי את כל התכונות שהם עושים עכשיו קורה שבמחקים שמצריכים שימוש במקשי הF הם פשוט לא מגיבים גם לפני שביטלתי את התכונות פשוט לא קרה כלום כשלחצתי עליהם במשחקים. מישהו יכול לפתור את המצב?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מתעסק כבר בתיקון מחשבים כבר הרבה מאוד זמן אבל תקלה כזאת מוזרה לא נתקלתי עדין מחשב פנטיום 4 רגיל לא משהו מיוחד לוח ASUS כונן קשיח 80GB WD NVIDIA כרטיס מסך לא זוכר תדגם בקיצור לעיניין הגעתי למחשב ה WINDOWS היה לו וירוס וזה לא משנה החלטתי לפרמט אני מפרמט מוחק ת PARTITTION דרך ההתקנה של WINDOWS יוצר פרטישן חדש מתקין עליו ת WINDOWS הכול רץ כרגיל מסיים תהתקנה מגיע למערכת הפעלה עצמה מתקין DRIVERS וזה מתקין תוכנת AV מבקש ממני לעשות רסטרט אני עושה אחרי שהמחשב מסיים תרסטרט הוא לא מעלה ת WINDOWS וכותב שגיאט insert system disk, and press enter עכשיו אני מכיר תשגיאה הזאת אבל אן מצב שזה קורה למחשב שהשניה פירמטתתי יענו ה WINDOWS עבד לפני שניה אמרתי טוב רגע אולי הגרסא של ה WINDOWS ד…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ! אני חדש פה ואני צריך עזרה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ ATI 4800 ל ATI radeon HD 3870 x2 גם שדרגתי את Catalyst לגירסה הכי חדשה ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) ופשוט כל פעם שאני מדליק את המחשב המחשב עושה 2 עד 3 ריסטרטים עם קווים על המסך !!! אחרי 2 או 3 רסטרטים הכל מסתדר !!!! והכל עובד מצויין ולפעמיים ויסטה מראה לי את ההודעה הבאה This problem was caused by ATI Graphics Driver, which was created by ATI Technologies, Inc.. There is no solution for this problem at this time עכשיו הנתונים של המחשב שלי מעבד - Phenom X4 9950 Black Edition מאוורר למעבד- Zalman CNPS-9500A CU LED לוח אם - + gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2 Patriot…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שאני מתקין את הווינדוס ולוחץ F6 להתקין את הRAID הוא לא נותן לי.אלה רקF2 מה זה F2? מה זה מתקין?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום פורום. העכבר והמקלדת במחשב שלי לא מגיבים אחרי 10 לערך מהפעלת המחשב (עד לריסטרט הבא), יש לציין שלא תמיד האור בעכבר נכבה ובשאר היציאות של הUSB הבעיה חוזרת. קרו לי בעבר מקרים של עכבר שמפסיק לתפקד כשהוא מחובר ליציאה מסויימת, אבל לא שביתה מוחלטת. אשמח להצעות לפתרונות.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
SORRY - I don't have Hebrew on this computer (it belongs to a friend) I CAN READ HEBREW THOUGH. so you can reply in hebrew. My computer start (turns on) but nothings comes up on the screen. When it turns on - I can't hear sounds from the HDDs. Like it's not even reading them When I unplug the monitor from the graphics card it says "No Signal" When I plug it in - It immediately goes to "Power Save Mode" I have tried but it didn't change a thing: 1. Changing Graphics Card 2. Changing the monitor 3. Swapping Memory Modules 4. Unplugging EVERYTHING but mouse and keyboard 5. Checked my monitor on a different computer PLEASE help. It's been 3 days already. You can write in Heb…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD כבר בערך שנה ועוד לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD פעם אחת, בכל פעם שניסיתי הייתה לי הודעה שגיאה בערך באחוז 60.. ביזבזתי כ"כ הרבה דיסקים שזה פשוט מבאס.. הנה הצורב שלי עם כל הפרטים http://www.liteonit.com/ODD/English/e_product/e_ldw851s.asp הנה קובץ LOG שכולל את השגיאה שהתרחשה.. http://www.geocities.com/yinonel/Log.txt תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא תחנת עריכת וידאו. הלוח שלי הוא ASUS P4C800 E DELUX. מחוברים אליו : פריימרי מסטר- דיסק 120GB. סקנדרי מסטר- צורב DVD סקנדרי סלייב- דיסק 200GB. יש לי על הלוח גם עוד חיבורים של SATA- על שניהם יש דיסקים של 200 GB כל אחד. קניתי דיסק חדש, גם SATA של 250 GB, ואני רוצה לחבר גם אותו. אמרו לי שניתן לחבר אותו ל 2 חיבורי ה SATA שיש על הלוח, למרות שהם מיועדים ל RAID, אך צריך לבטל את האופציה של RAID, ואז המחשב יזהה אותם כאילו דיסק רגיל נוסף. ניסיתי ולא הצלחתי. באפשרות ה RAID עשיתי NO, שיחקתי עם הגאפר בדיסק עצמו ולא עוזר. יש לי בעיה דחופה ואני חייב להמשיך לעבוד. מה אני עושה ? אשמח לעזרה מהירה בנושא ממבינים. (אלא שמכירים את הביוס של אסוס - אשמחח אם תדריכו או…
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי לא מזהה את כונן הדיסקים שלי - כלומר, הכונן לא מופיע בחלון של "המחשב שלי" ושום תוכנה לא יכולה לגשת אליו. מה שמפתיע הוא שהכונן עצמו פועל, ויכול להיפתח ולהיסגר. למישהו יש רעיון לפתרון? בן.
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יציאות ה-Usb שלי מיתכבות ונידלקות ממש לשנייה. ניסתי לעדכן דרייברים והכול שום דבר לא עזר. ניסתי לנתק את כול הדברים שאיני צריך למעט מיקלדת\עכבר\מסך. ניסתי לעלות מתח לציפ שעל הלוח לא עזר. ניסתי לעדכן את הווינדוס מ-Sp2 ל-Sp3 בתיקווה שזה יעזור, אבל זה לא עזר. במצב בטוח הבעיה אינה קיימת. וגם הבעיה התחילה בערך מתי שפירמטי, אוליי היא באה עם הפירמוט אין לי מושג פשוט לא שמתי לב לזה אוליי. יש למישהו פיתרון? אני אשמח לישמוע. תודה מראש לעזורים, המשך יום טוב, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-