עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. וגיסי כבר הלך שתי ספקים אחד התפוצץ לו במחשב(גנרי) ואחד פשוט נשרף(גנרי) והשלישי פשוט מתכבה כזה(של HEC) שלושתם 400W מה נראה לכם הבעיה? יש לו 3 הרד דיסקים (2 סטא אחד אידי)-40 מעלות +- 3GHZ של אינטל (הוא לא יודע איזה )-50 מעלות 2 כוננים-צורב ודיוידי כרטיס רשת כרטיס טלויזיה ולוח שהוא לא יודע איזה.. -40 מעלות... כל המעלות במנוחה

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by tripple,

יש לי לוח אם 848p neo-v, קניתי לי שני זכרונות high density ddr400 1G של סמסונג דגם K4H510438D-ZCCC הדלקתי את המחשב וכל מה שנדלק זה הלוח אם והמנורה בקידמת המחשב - בלי הכוננים והמסך וכלום בעצם... בדקתי את המגבלות של הלוח ורשום שם שהוא מסוגל להתמודד עם DDR400 עד 2G, אז מה הקטע שלו? מצאתי את המאמר (אל דאגה - זה לא חופר) - http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/products/dram/downloads/applicationnote/pc3200dimm_spd_program.pdf באתר של סמסונג , נגיד וזה קשור לבעיה שלי... איך אני מבצע את העניין?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  3. מה אני יכול לעשות כדי להרוס אותו אבל בלי שהחנות תדע ;D יש לי מקסטור 60 גיגה אם אני לא טועה

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by danino,

יש לי מחשב בן שלוש שנים לאחרונה החל לבצע reboot כאשר הוא נמצא בחלונות בלי להגיע למסך כחול למרות שהגדרתי אותו להגיע למסך כחול כאשר יש נפילה החלק המוזר הוא כאשר אני מגדיר את המעבד בביוס לפחות מהמהירות הרגילה שלו הוא עובד ללא reboot בעיה נוספת/קשורה- בהדלקה -כל המנורות נדלקות אך למחשב לוקח כ-5 דקות להשמיע את הביפ של לוח האם לעלות לחלונות במעבדה פרקו אותו והרכיבו מחדש ניקו אבק - כלום -הוא בשלו. גם אין סימנים של התחממות. למישהו יש רעיון מה השתבש פה או איך לבדוק מה גורם לבעיה -לפני שאני נאלץ לשלוח יד לכיס להחליף אותו לגמרי? המחשב הוא- לוח אם vh6 abit + מעבד 733 פנטיום .מערכת הפעלה xp home . cdr/w plextor dvd rom שני קשיחים -10 ג'יגה+60 ג'יגה כרטיס מסך -elza geforce 25…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. תשמעו,המחשב עובד לאט,לאט לאט,בצורה שמרגישים זאת אני לא יודע איך לתאר את זה,המחשב עובד אבל כל כל כל הפעולות שהוא עושה לוקחות 20 שניות יותר ממה שהיה קודם אני לוחץ לפתוח סרטון במדיה פלייר,לפתוח תדפדפן,עד שהמחשב עולה זה עוד דקה בערך(הטעינה של הווינדוס) בקיצור,זה מה שקרה לו לפני שפירמטתי תמחשב,הוא התחיל לעבוד ממש לאט,פירמטתי ועכשיו עוד פעם אחרי שבוע בערך אני חושב שזה בגלל שהתקנתי פלאשגט 2.013 משו כזה,מאז המחשב ממש לא זז אני מבקש שתציעו כל פתאון אפשרי למה אני כבר מיואש...ובלי סריקות למה פירמטתי לפני שבוע ובלי שום קשר עשיתי בכל מקרה סריקות ואני לא חושב שזה וירוס או משו כי עשיתי כל סריקה אפשרית יש למישו רעיון?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב די חדיש אבל המשחקים זוחלים ולפעמים המחשב נכבה, האם זאת בעיית היתחממות ? או ספק,או אולי בעיה בכרטיס גרפי. המחשב הוא-amd 3200 64 bit 939 512 זיכרון 6600gt מה לעשות??????

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by eliors5,

נראה לי שהלך לי חלק במחשב ואני לא יודע איזה כי היו לי בד סקטרס הדיסק קשיח אז הפעלתי את המחשב במצב בטוח ולכן נראה לי שיש אפשרןת שהלך הכרטיס מסך. מה נראה לכם?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by LockOn,

היי, אתמול בלילה נסיתי לדחוס את הדיסק הקשיח (קליק ימני על הכונן ~> מאפיינים) ואחרי שראיתי כמה זמן זה יקח התייאשתי, לחצתי על ביטול וכביתי את המחשב. היום בבוקר קמתי, נסיתי להפעיל את המחשב ואיפשהו בפוסט הוא כותב לי bootMGR is compressed.. והאפשרות היחידה שיש לי שם היא ללחוץ על CTRL+ALT+DEL כדי לעשות ריסטרט. נסיתי לאפס את הביוס (load fail safe) ולא עזר.. מה אפשר לעשות.? תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by LIOR42,

אם לא שמתי את המשחה האם זה יכול לפגוע במעבד

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by tiktoka,

שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. Started by itad,

אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  13. מכירים את המסכים האלה של WIN XP שאומרים: "a problem has detected and windows shut down to prevent damage..." ויש לזה המשך. עכשיו היה לי את המסך הזה כשניסיתי להתקין את הוינדוס בפעם הראשונה (מחשב חדש) ובהמשך הפירוט של הבעיה היה רשום: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED וזה נורא הלחיץ אותי כי במחשב הישן שלי ראיתי את המסך הזה לראשונה אחרי שחישמלתי בטעות את המחשב (קצר במגעים של חיבור מולקוס) ומאז ראיתי במחשב הישן את המסך בסיטואציות שונות. אני פוחד שלא עשיתי אותו דבר גם למחשב הזה בגלל שלפני שהרכבתי אותו פתחתי אותו כדי להתרשם ונגעתי קצת בלוח וגם עשיתי פוו כדי לסובב מאורר, אז אני פוחד שלא העפתי קצת רוק שאולי קיצר שם איזה משהו (נשמע דיבילי אבל בכל זאת מדאיג ) בקיצור למה הופיע …

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  14. שלום המחשב שלי עושה ריסטארט כל כמה זמן ואני לא יודע למה אני צריך עזרה בבקשה דחוףףף כי זה מעצבן יש לי ווינדוס 7 אולי בגלל זה אני לא יודע למה אבל אני צריך עזקה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by lioryb,

שלום. לפני כמעט חודש רכשתי מחשב חדש (את מרביתו ב-SKYPC). לאחר שבחרתי את הלוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3 - ביקשתי שימליצו לי על זכרון, ורכשתי בהתאם להמלצתם 4GB של G.Skill: F2-6400CL4D-4GBPI - חזרתי הביתה שמח וטוב לב, הרכבתי את כל המחשב, והתחלתי בהתקנות - WinXP די מהר, התחלתי לשים ש-WINDOWS נתקע בטעינה שלו, אחת לכמה פעמים שאני עושה RESET (במסך שבו כתוב Windows XP בגדול), כש-HARD RESET, ובחירה ב-LOAD WINDOWS NORMALLY היו מצליחים, והכל עבד כאילו אין בעיה. קצב התקיעות הלך ועלה, התקנתי WINDOWS מחדש למקרה שמשהו השתבש בהתקנה (גם מדיסק אחר), אבל זה המשיך. הרצתי MemTest86+ והרצתי בדיקות על הדיסק הקשיח, ובדקתי את הטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט, והכל היה תקין. עד שאתמול הזמן …

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by zumara,

קניתי זיכרונות חדשים היה לי 512 mb ואכשיו יש לי גיגה אבל המחשב נדלק וניחבה לי פעמיים אני לא יודע אם זה מהספק הג'נרי שלי או אם הזיכרונות עושים קצר יש לי ספק 400W .

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. הרכבתי מחשב המכיל לוח אם Asus M2N-E וכרטיס מסך של GIGABYTE ATI 1950 PRO, מערכת הפעלה VISTA. במשך מספר ימים היה נדמה לי שהפונטים קצת שונים מהפונטים אליהם אני רגיל ב-XP, נראה היה שהם יותר "עבים". אתמול עברתי למסך אחר יותר "חד" ופתאום הבנתי שלמעשה יש לי מריחות במסך בציר האופקי (מן טישטוש קל של כפילות). לכרטיס הגראפי יש שתי יציאות ובדקתי את שתיהן, בשתיהן אותן מריחות. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי אותו שוב פנימה - לא חל שום שינוי. הבעיה בוודאות לא במסך - חיברתי את המסך למחשב אחר ורואים מעולה. האם להערכתכם הבעיה היא בכרטיס המסך, בלוח האם או אולי בדרייברים?

18. Started by liav17,

אהלן חברה, יש ברשותי מסך של סמסונג T220 התקלה היא כאשר אני מחבר את כל המחשב הכול מחובר כמו שצריך מצד שמאל במסך יש לי רישום של "אנלוגי ומחלף לדיגיטל" לאחר מכן הנורה מצד ימין למטה מהבהבת משהו יודע מה התקלה? (לפעמים יש לי על המסך כיתוב עם 3 צבעים אבל המחשב לא עולה לי... חייב עזרה דחוף תודה...

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  19. שלום לכולם. אני צריך עזרה בנוגע לשחזור נתונים לאחר refresh ושחזור מועדפים של firefox ופרופיל firefox. המחשב הוא נייח עם windows 8.1 pro 64bit בעברית. הrefresh נעשה היום. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  20. Started by Guyn,

עדכון מספר הודעות מתחת ============= היי חברים, בעיה במחשב של אחי: זה התחיל אתמול, כאשר המחשב נכבה פעמיים ללא סיבה (תוך גלישה באינטרנט), הטמפ' של הרכיבים הייתה סבירה, הכי גבוה מעבד: 60 מעלות. היום כשהוא מפעיל את המחשב הוא מקבל חשמל, המסך נשאר שחור ואז הוא מציג הודעה של מצב חיסכון (כי הוא לא מקבל אות מהמחשב). אין צפצופים כלשהם גם לא הצפצוף של הבוט שאומר שהמחשב מנסה לעלות. * המחשב ללא OC. ניסיתי לנתק מקלדת+עכבר+ שאר הכבלים חוץ מהמסך וזה לא עזר. וידאתי שבמארז הכל מחובר כמו שצריך. * ישנם 3 קבלים נפוחים על לוח האם, האם זה יכול להוביל לבעיה? מה עוד לבדוק?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by the kon,

שלום מה מצב?? יש לי שאלה אילכם והיא: העם יש קשר בין חום רב בדיסק קשיח (אין שום דבר שמקרר אותו ) לבין מחשב איטי??

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום קניתי מצלמה ומיקרופון יחסית פשוטים...80 שקל שניהם ביחד...חחח טוב נגיע לעיקר המצלמה עובדת מצוין אבל המיקרופון מחובר אבל לא שומעים ממנו כלום ! והמיקרופון תקין כי ניסיתי במחשב השני שלי והוא עובד מצוין... הבעיה הזאת קרתה לי לא מעט פעמים אז בבקשה תעזרו לי למצוא את התשובה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. בוא נגיד ויש לי פנטיום 3, אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון רוב הפעמים הוא מזהה לי אותו במקום 128 רק 64. תמיד חצי מהכמות זכרון. אני יודע שזה קשור ל DOUBLE SIDED וכו'... השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת לפני שאני בודק האם הלוח תומך ב SINGLE SIDED או לא? DOUBLE SIDED עובד בכל הלוחות, זה לא בעיה להפעיל. האם יש מקרים שעדכון BIOS פותר את הבעיה? שווה לנסות? או שזה קשור ל CHIPSET ואין שום סיכוי... כל מידע בנושא יעזור לי אולי יש דברים שברורים לכם ואני לא יודע אותם. תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by Yossiel,

שלום, היום באמצע שאני רואה סרט נתקע לי המחשב לגמרי ונאלצתי לכבות אותו בכוח. אבל כשניסיתי להדליק אותו שוב, הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס עם הסמל של ווינדוס. אחרי שכיביתי שוב והדלקתי זה נתן לי אפשרות לעשות startup repair, וכשעשיתי את הריסטרט המחשב עלה בסדר גמור, אבל הוא התחיל לי התקנת דרייב של Network Controler, ואז הוא נתקע שוב, והמצב שיתארתי למעלה חזר שוב(לא נדלק- תיקון הסטארטאפ- נדלק- נתקע- ועשיתי את זה מספר פעמים), אחרי זה הדלקתי בסייפ מוד וזה עבד בסדר גמור(בסייפ מוד עם אינטרנט לא עבד). אני מניח שזה קשור להתקנת הדרייבר של Network Controler, כי קראתי באינטרנט שכאשר המחשב לא עולה והסייפ מוד כן, אז הבעיה היא כנראה באחד הדרייברים. אני אשמח לעצות בנוגע למה לעשות, האם כ…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  25. חג שמח לכולם. אני לא ידעתי אם זה המקום הכי מתאים, בכול אופן ביום שבת אני נוסע לאילת ואני רוצה להוריד בנתיים כמה סרטים מKAZZA וכדומה.. עכשיו יש לי עוד איזה 2GB להוריד אני פשוט רוצה לראות את הסרטים עם חברים יום יומים אחרי שאני חוזר מאילת.. אין לי בעיות של חום יתר המעבד של הוא 1.6GHZ INTEL של WILLAMETTE הטמפרטורה שלו במאמץ היא 48 וטמפרטורה של לוח אם 35 גם במאמץ הם יש סיכוי שאם אני אשאיר את הKAZZA משהו יקרה לכרטיס מסך מעבד לוח אם יכול להיות שמשהו ישרף כי אף פעם לא השארתי את המחשב שלי דלוק יותר מיום בעבודה.. תודה מראש לעוזרים. צום קל :auto: :anim-jjd: :alcoholic:

• 5 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים