תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה : Abit IC7-G P4 - 3.2 Prescott Corsair VS 512 X 2 Seagate 120GB 7200 SATA Albatron 6800GT Aspire 500W PSU מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב . משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח . כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב …
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז ככה... נכנסתי לאיי סי קיו ואז האיי סי קיו שאל אם אני רוצה לעדכן אותו לגירסה החדשה... לחצתי אישור ואז זה עידכן אחרי זה ניסיתי להתחבר וזה לא הולך.... תגובות....
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מחמת הספק. לבעייה: הורדתי קובץ של 4.5 ג'יגה, הבעייה היא שאני לא יכול לעשות לו EXTRACT כי יש בעייה עם מערכת קבצים של FAT32 שלא מתעסקת עם קבצים בגודל שכזה, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח את הקובץ בלי להעביר למערכת קבצים NTFS, כי אני ממש לא רוצה לעבור למערכת קבצים כזאת מכל מיני סיבות שלא ניכנס אליהן עכשיו... אם למישהו יש פיתרון בשבילי אני אודה לו מאוד אני ממש מיואש מזה כבר זה קובץ שהרבה זמן ניסיתי להשיג ועכשיו אני לא מצליח לפתוח אותו... תודה מראש לעונים, דודי.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם משום מה ה USB הפסיק לזהות את המצלמה שלי וכל דבר אחר שאני מחבר חוץ מעכבר וחיבור למודם - מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, כשאני מיתחבר לאינטרנת ואני פותח איזהשהוא שיר זה תוקע לי אותו ונגיד שאני לא מחובר אני יכול לישמוע חופשי שירים, ו.. ניסיתי להתקין את הווינאמפ מחדש וגם את המדיה פליאר וזה לא עזר.. מישהוא יכול לעזור לי? אם כן תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד פנטיום 2.4 זיכרון 256MB DDR333 כונן קשיח מקסטור 40GB לוח-אם של אסוס (לפי המפרט תומך במעבד/זיכרון, אין לי עליי את הדגם) כרטיס גרפי MX420 (זמני) כאשר הוא מנסה לאתחל את המערכת הוא מקבל הודעת שגיאה, לפני עליית שולחן העבודה - אני חושב ש GENERAL PROTECTION ERROR. לאחר מכן המחשב עובר למצב SAFE MODE ואז הוא פועל כמו שצריך. גם שהובא הכונן הקשיח מהמחשב הישן,ששם הוא עולה בסדר גמור, הוא הראה את אותה תקלה, כלומר יש בעיה בחומרה. אודה אם תעזרו לי לגלות אותה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
I recently bought those two items and installed them, now i have this slight problem that i can't really understand nor fix, i would appriciate any help given. My Aquamark3 score ar as followed: CPU: AMD Athlon XP 2500+ CR: 1837 MHz SRAM: 512 MB OS: Microsoft Windows XP GFX: NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (*StarStorm* 44.67q) CM: 304 / 635 MHz VRAM: 128 MB DRIVER: 6.14.10.4467 # 1 AquaMark Score: 22659 (CPU: 3379, GFX: 3408) FPS: 22.66 TPS: 7550 K Compare RES: 1024x768 x 32bit AA: Off AF: 4x DETAILS: Very High View My problems origin is at the CPU score , it is 3379 which is kinda weird considering all thee other compared systems with th…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
באיזה פינים צריך לשים את הג'מפר בהארד דיסק של Maxtor כדי להגדיר אותו כ-SLAVE? ותזכירו לי, בכבל IDE החיבור האחרון הוא הMASTER או האמצעי?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כמה זמן אני צריך לטעון את הסוללה של המחשב הנייד של IBM? קניתי IBM r40e ואין לי מושג כמה זמן לטעון אותה לא רשום כלום בספר.. והאם מותר להפעיל אותו בטעינה.. בתודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי במחשב איזה 10 התקנים על IRQ 9 ! אני משתמש ב WIN XP PRO SP1 עכשיו שהמחשב עולה אז רואים שההתקנים מפוזרים על כל מיני IRQ-ים מיניהם (בטעינה של ה BIOS) אך שאני נימצא בווינדוס רוב ההתקנים על IRQ 9, כאילו שהוונדוס משנה את כולם ל 9 (או לא כאילו אלא באמת) ניסיתי לשנות את ה IRQ דרך המאפיינים של כל התקן אך האפשרות לא ניתנת (האופציה צבועה באפור) עכשיו אתם שואלים בשביל מה אני צריך לשנות את ה IRQ של התקן ? יש לי כרטיס טלויזיה והוא עושה בעיות של איטיות בהקלטה לפי התמיכה של החברה אני צריך לשים את הכרטיס טלויזיה ב IRQ ניפרד מכולם אך מה לעשות שהווינדוס החליט שהוא שם אותו ב IRQ 9? למישהו יש פתרון ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
השכן שלי קנה לפני חודשיים מחשב חדש, עבד לא רע בכלל. אבל היום, שבק חיים. הוא הדפיס משהו, הפעיל את המחשב מחדש והמסך לא נדלק. הלכתי לבדוק אצלו וכל הכבלים במקום אז פתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את הסוללה, ניסיתי להזיז את הג'אמפר שם (לפי החוברת זה אמור לאפס את ההגדרות) ובדקתי את כל הכבלים שבתוך המחשב, לא קיבלתי שום תוצאה, כל הכרטיסים גם נמצאים במקום כמו שצריך. התוצאה היחידה שקיבלתי הייתה בהוצאת הזיכרון, הלוח התחיל לצפצף. גם הנורה שעל הלוח דולקת, הסי די רום נפתח והדיסק הקשיח נדלק. חוץ מזה, אין שום דבר. הלוח הוא P4V800-X של אסוס, יש העדפה קודם לנסות לבד לפני ששולחים לחנות (יש על המחשב הרבה חומר) תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם מותר להשאיר כבל USB או כבל FireWire מחובר למחשב, כאשר המחשב פועל מבלי שהוא יהיה מחובר למכשיר? האם הדבר עשוי לגרום לבעיה במתח או לקצר?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא תחנת עריכת וידאו. הלוח שלי הוא ASUS P4C800 E DELUX. מחוברים אליו : פריימרי מסטר- דיסק 120GB. סקנדרי מסטר- צורב DVD סקנדרי סלייב- דיסק 200GB. יש לי על הלוח גם עוד חיבורים של SATA- על שניהם יש דיסקים של 200 GB כל אחד. קניתי דיסק חדש, גם SATA של 250 GB, ואני רוצה לחבר גם אותו. אמרו לי שניתן לחבר אותו ל 2 חיבורי ה SATA שיש על הלוח, למרות שהם מיועדים ל RAID, אך צריך לבטל את האופציה של RAID, ואז המחשב יזהה אותם כאילו דיסק רגיל נוסף. ניסיתי ולא הצלחתי. באפשרות ה RAID עשיתי NO, שיחקתי עם הגאפר בדיסק עצמו ולא עוזר. יש לי בעיה דחופה ואני חייב להמשיך לעבוד. מה אני עושה ? אשמח לעזרה מהירה בנושא ממבינים. (אלא שמכירים את הביוס של אסוס - אשמחח אם תדריכו או…
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש מ- SkyPC . התקנתי על המחשב חלונות 7 בגירסת 64 ביט. והורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר מאתר ATI. במשחקים שונים אני חוויתי בעיה שבה אני רואה את הרינדור של התמונה (בעיקר בתנועת מצלמה). שינוי מאפיינים (להגדרות נמוכות) ו/או החלפת מסך לא הועילו. עם זאת, הגרפיקה מרהיבה אבל זה שיגע אותי!!! התקנתי על הדיסק הנוסף XP 32BIT וברגע שאני מתקין דרייבר של ATI (כולל מה שהגיע עם הכרטיס) אני רואה ריבועים ירוקים על המסך ואחרי כמה שניות מקבל הודעה שה- VPU איתר שכרטיס המסך הפסיק להגיב לדרייבר. עכשיו אני עוד יותר מבולבל מכיוון שבחלונות 7 מה שהצטייר כבעיה קטנה ב- XP נראה כבעיה רצינית... (כמובן שניסיתי לבטל את ה- OC שעשו בחנות אך ללא הועיל.) מה עושים?? להלן המפרט: I5 - …
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פשוט מסך שחור, ניסיתי לשחק עם המסך עצמו מה שבדרך כלל עובד [ SOURCE] אך ללא הצלחה .. כרגע אני עובד עם כרטיס HD3450 של ATI גם הוא נמצא באותו חריץ . מה שעשיתי זה קניתי מעבד חדש ואחרי שהחלפתי אותו והפעלתי את המחשב לא הייתה תצוגה . ניסיתי איפוס ע"י ג'אמפר הוצאת הבטריה למספר דקות ניתוק כבל החשמל אך ללא הצלחה .. עובדות נוספות : עוד ביום הראשון שקניתי את הכרטיס מסך הנ"ל(שבכותרת ) התקשתי להעלות איתו את המסך לראשונה .. עד שאיכשהו כן הייתה תצוגה . עם ה- HD3450 אין בעיות בכלל ! מה שכן ה- 9600 לעולם לא עשה בעיות - רק כשהייתי נוגע ב- BIOS או היום כשהחלפתי מעבד . יש פתרונות ? אודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב של ה"מסך הכחול" זה מופיע לי פעם ב 5-7 שעות והמספר לפי מה שאני זוכר זה: 00x000000c2 רציתי לדעת איך אפשר לתקן שגיאה? מה התקלה במחשב? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להתקין את הדרייבר וזה לא נותן לי זה כול פעם חוסם את ההתקנה ע"י האבטחה של ווינדוס והדיסק המקורי של הדרייבר לא עובד.. ועכשיו אני לא יכול להפעיל מוזיקה וכול פעם שאני מנסה הוא מוציא לי הודעה על שגיאה ורושם שיש בעיה במנהל ההתקן שלי.. מישהו יכול לעזור לי בפתרון או בדרייבר עובד ללוח אם GA-8I915P Duo gigabyte לווינדוס 7. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח למחשב ואסור לי למחוק את תכולתו בגלל שיש בו תוכנות שאי אפשר להחזיר השאלה שלי האם יש דרך למחוק/לאפס את הדרייברים מבלי להשפיע על עבודת המערכת?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זה די מעצבן כי לפני שבוע הכל עבד מעולה ופתאום בעיה שפתרתי לפני כחודשיים חזרה.. והפעם משחה תרמית לא פותרת את התקלה. טוב אז הבעיה היא שכשאני מפעיל משחק הטמפטורה מתחילה לעלות בהדרגה מ50 (שזה ברגיל) ל100 ואז המחשב מתכבה. בהרצת סירטוני יוטוב ברזולוצייה מלאה זה עולה ל70 מעלות אבל זה לא ממשיך לעלות.. ניסיתי: -לנקות מאוורר של המעבד (מספר פעמים) -להחליף משחה תרמית (עכשיו עשיתי וגם לפני כ5 ימים) -להדק את המאוורר הראשי החלפתי מאוורר לפני כחצי שנה בגלל אותה בעיה וזה עבד פיקס 4 חודשים לפני חודשיים התקלה הזאת שיש לי עכשיו הייתה.. שמתי משחה תרמית והיא נפתרה עכשיו זה לא פותר את זה (יכול להיות שלא שמתי מספיק משחה תרמית? המפרט (מחשב די ישן רוב הרכיבים כבר בני 5 שנים): AMD Athlon 64 X2 dual…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-