תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
Lockdown caused an Access Violation in module Lockdown.exe at 0023:0041ae64. Command Line : "D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe" Exception handler called in Main Thread. Error occurred at 8/25/2008 03:32:00. D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe, run by Master Systems. 4 processor(s), type 586. 4094 MBytes physical memory. Read from location 0000000c caused an access violation. Registers: EAX=00000000 CS=0023 EIP=0041ae64 EFLGS=00010206 EBX=0341d8d4 SS=002b ESP=0017fabc EBP=1a639008 ECX=0017fbbc DS=002b ESI=00000000 FS=0053 EDX=00000000 ES=002b EDI=1fc8c034 GS=002b By…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות?? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים פה ולא בסרטים אם לא מתאים אז לנעול ומצטער אז ככה, יש לי צורב dvd כבר שנה ומשו ולאחרונה התחלתי לצרוב dvdr בהתחלה הכל היה טוב יפה וסרטים יצאו בסדר ועכשיו כל סרט שאני מנסה לצרוב יוצא עם קפיצות ותקיעות. כשאני צורב cd רגיל או dvd data אין שום בעיות אבל כשאני צורב סרטי dvdr זה יוצא חרא. אני משתמש במדיות silver line ששמעתי שהן לא משהו לצריבת סרטים, הקטע שבהתחלה כל הסרטים שצרבתי (גם על silver line) יצאו בסדר ורק עכשיו חרא... השאלה שלי היא: האם הבעיה בצורב או שאולי אני צריך לנסות לצרוב עם מדיות אחרות איכותיות כמו VERBATIM? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM מערכת הפעלה windows xp 64 bit פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם תקעה אותו בכל פעם שעבדה. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provi…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי כולם המחשב עושה לי בעיות, הוא קורס במשחקים, מסך שחור, מחשב ננעל (או שיש ארטיפקטים), הטמפרטורות תקינות, הדרייברים מעודכנים, כולל BIOS (מפרט בחתימה). הנה תוצאות של מבחן ה OCCT, אני צריך עזרה להבין אותן:
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מחשב חדש ברוך השם סוף סוף ובהתחלה שהמחשב עולה רשום AMD Athlon XP 2800 + 1250mhz אז השאלה שלי מזה ה1250 האלו מה הם עושים? האם זה טוב מה שיש לי? עבדו עלי?? מה הולך פה בדיוק תודה עריכה: יכול להיות שזה 2150.. אני לא בטוח
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. המפרט, Q6600 8800GTS G92 4GB RAM 4-4-4-12 GA-P35-DS3L צורב SATA והדיסק הישן שלי 250 (יש עליו קבצים אבל אין עליו מערכת הוא שימש אותי במחשב הישן לאכסון מוזיקה וסרטים). החלטתי להתקין עליו את המערכת,אבל לא משנה מה שאני עושה הביוס לא מזהה אותו,הוא מזהה רק את הצורב. ניסיתי לנתק את הצורב,להעביר אותו פורטים,כלום לא עוזר. הדיסק היה תקין לחלוטין במחשב הישן. אני חושד כי ללוח יש יד בדבר,מישהו יודע אולי למה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, קניתי ssd של אינטל.חיברתי למחשב,הכל טוב ויפה,כל הכוננים הישן והחדש עובדים (שניהם על master) אחרי זמן עבודה ממושך אני מגלה שהכונן הישן )hhd) נעלם לי. ניסיתי שוב להתקין מחדש חלונות 8. אולם בהתקנה לא ראיתי את הכונן הישן אלה רק את החדש. ובביוס שניהם קיימים פיזית! מה ניתן לעשות? אחרי בדיקות ממושכות ניסיתי לפרמט את ה ssd בעזרת חלונות וגם דרך התקנה נוספת של חלונות עם פירמוט - איך ללא הצלחה,כותב שאין אפשרות לפרמט את ssd. מה עלי לעשות? =( תודה.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל תודה רבה לכל מי שענה לי ! אכן נראה שמצאתי את הבעיה (או לא בטוח אבל כך זה נראה) לאחר "פירוק" של כל רכיבי המחשב וכד', גיליתי שברוב חוכמתי חיברתי את כל קומפלקס חיבורי החשמל של מערכות המחשב על שקע אחד ללא הארקה (רק שני חורים ולא שלושה), החסרונות של דירות ישנות. עכשיו כל מה שנשאר לי זה לראות איך (אם בכלל) אני מחליף את השקע הזה לשקע נורמלי עם הארקה ומשער שהכל ייפתר. כאמור הבעיה הייתה, ככל הנראה, בעיית הארקה לספק. תודה רבה שוב ! X_SLIDER שלום! בימים האחרונים שמתי לב לבעיה - המחשב שלי כולו מעביר מתח חשמלי (מרגישים עיקצוץ בנגיעה בכל חלק מתכתי שלו והדבר נבדק גם עם טסטר). המתח עובר כאמור, בכל החלקים המתכתיים החיצוניים וגם בכל החלקים הפנימיים (לוח-אם, כרטיסים וכד').…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום שאני פותח את המחשב בטעינה של הווינדו לפני אני מקבל הודעה BOOTMGR והמחשב לא עולה. הבנתי שאני צריך לעשות WINDOW REPAIR. אבל הבעיייה המוזרה שאני לא מצליח לעשות BOOT הוא לא טעון לי דיסקים ב CDROM אפילו שהגדרתי אותו בBIOS. ההודעה הזאת צצה לי לפני שהוא טוען את הCDROM ואני אפילו לא יכול להכנס למצב פירמוט.. =\ מה אפשר לעשות?... תודה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם כשאני מנסה להפעיל את המחשב הוא מגיע לשלב שכתוב Loading operation system ואחרי כמה שניות מאתחל את עצמו ושוב חוזר לאותו מצב.. ניסיתי לשחזר הגדרות בביוס לנתק כל מה שמחובר חוץ מהדיסק הקשיח. הוצאתי סטיק זיכרון אחד. שום דבר לא עזר. הלוח הוא: p55a us3 תודה.
-
יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי SBS 4.5 על שרת COMPAQ PROLIANT 800 - פנטיום 2 - 200 ברצוני להתקין HD SCSI חדש מסוג MAXTOR 40 כשהמערכת עולה היא מזהה את ה-HD - ID 6 וגם במערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הוא מופיע אך תחת MY COMPUTER או DISK MANAGER אין לו זכר. הבעיה היא שלא מותקנת התוכנה של COMPAQ - האם זו הסיבה ? מה אפשר לעשות ? תודה יובל
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
דבר ראשון זה ה3די מארק, התקנתי את התוכנה עכשיו כשאני מפעיל את התוכנה יש לי הודעה: IDirect3d9::CreateDevice failed: Not availible (D3DERR_NOTAVAILIBLE) and an "OK" button. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? :s05: ולגבי Motherboard monitor 5 יש לי לוח אם ASUS TUV4X וברשימה של לוחות אם של אסוס זה בכלל לא מופיעה. יש משהו שאני יכול לעשות? יש תוכנה זהה לזאת שאתם יכולים להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי HTPC, עם 2 הארדיסקים, אחד 320GB של מערכת הפעלה ©, ועוד אחד של 1TB של סרטים (D). Win7 Ultimate 32bit. מידי פעם היו לי בעיות כשהייתי מנסה לגשת לכונן D, והוא היה נותן לי הודעה מוזרה, הייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר. עכשיו זה נהיה ממש חמור, כשכבר כמה ימים אי אפשר לגשת לכונן. ההודעה שאני מקבל היא: D:\ is not accessible. The device is not connected. מאיפה להתחיל לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס טוריאני למחשב אני עושה בדיקת וירוסים וזה לא מוצא אותו ותמיד יוצא לי הודעה שיש לי עדיין תוירוס הזה מה אני צריך לעשות זה דחוף לי איך אני מסיר אותו?אותו
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
נהרס החיבור שמחברים אליו את הרמקולים או המערכת בלוח אם (כרטיס אונבורד), האם יש אפשרות להכניס את הכבל לאחד החיבורים האחרים ולהגדיר שיקלוט שמע? או שיש פתרון אחר כלשהו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה, אני לא מצליח לטעון את הקובץ דאמפ, משום מה אין פיענוח של הקובץ, אני מאמין שלא טען לי את הסימבולס, אני עם וינדוס 7 64 ביט, יש למישהו רעיון, אני בדיוק מוריד את החבילה של הסימבולס: windows 7 service pack 1 x64 retail symbols ,all languages אגב כל זה עבור מסך כחול שנוצר במחשב חדש של ידידה, צירפתי את הקובץ לכן אם מישהו יכול לעזור בינתיים זה יהיה מצויין תודה ניר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
א יודע למה אבל פתאום בשבוע האחרון המחשב זז לי ממש לאט, ולפעמים הוא פשוט נתקע לגמרי ואני צריך לעשות לו ריסטרט ידנית. יש לי מחשב סבבה, לא ישן או משהו סה"כ בן שנה וחצי, ניקיתי לו אבק והכל מבפנים אבל זה ממשיך לקרות לי. הרצתי סריקת וירוסים ורוגלות ואין כלום. מישהו יכול לעזור לי, אולי יש עוד דברים לעשות? כי אני ממש לא רוצה לפרמט אותו. יכול להיות בגלל שההארד דיסק מתחמם לי ממש מהר? שלשום הוא הגיע לחום של 50 מעלות, כמו גם המעבדים.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן. המחשב אחרי פירמוט ואני מחפש לתומי דרייבר למודם 56K שיש בו. לפי EVEREST המודם הוא SIS SW MODEM. אין דבר כזה באתר של SIS, ולתדהמתי בחיפוש בגוגל התוצאות הראשונות שאני מגיע, זה לאתרים מוכי וירוס. יש אפילו כמה שבפירוש שנקראים : www.sis-sw-modem.COM והם סתם אתרים או מלאי וירוסים. מישהו מכיר דבר כזה ? איך אני משיג דרייבר כזה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
??? התקנתי SP1 לEXPLORER ועכשיו כל הודעה שיש לה קובץ מצורף רשום: OE REMOVED ACCSES TO TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTECHMANTS IN YOUR MAIL למה??? זה רושם את זה גם על הודעות שפתחתי כבר... מאז שהתקנתי את הSP
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם עם בעיה עם המחשב של אחי שהחליט פתאום לא להידלק.. בלחיצה על כפתור ההדלקה נדלק ספק הכוח, כל המאווררים והנורה הירוקה שעל הכונן האופטי מתחילה להבהב... המסך נשאר שחור לגמרי.. שום תגובה מהHD לא נורה וגם לא בהרגשה פיסית של הרכיב. המסך מזהה אות (הנורה עוברת מכתום לירוק) אך המסך נשאר שחור לחלוטין! לאחר משהו כמו 30 שניות הספק נכבה לבד. לאורך כל הזמן אין כלום על המסך! עברתי על לוח האם בחיפוש אחר קבלים בעייתיים וניסיתי לנתק את כל הרכיבים (חוץ מכרטיס המסך) ועדיין אותה תגובה בדיוק. מאוורר המעבד הוחלף ממש לא מזמן וכל הרכיבים נקיים ברמה סבירה ככה שאני לא חושב שהבעיה היא חום... ההשערה שיש לי כרגע היא שיש בעיה עם ספק הכוח, מה אתם חושבים? צרפתי תמונות של החו…
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא Network LAN PCI Card NE132B ואני לא מוצא דרייבר XP עבורו בשום מקום. חבל לי לזרוק אותו, אני מעוניין לנצל אותו לטובת מחשב שמיועד לתרומה. תודה לכל מי שיודע!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-