עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי כרטיס מסך אסוס ASUS V7700 GEFORCE 2 GTS DELUXE 32MB DDR ,XP פרו(לא SP1), מסך EIZO-NANAO 17 אינץ. הבעיה - כאשר אני מעדכן דרייבר לדרייברים של נוידיה חדש יותר ממה שמותקן לי המחשב מפסיק לעשות למסך כיבוי אוטומטי. מה שמותקן לי כרגע זה הדרייבר האורגינלי שמגיע בתוך XP שזה בעצם גירסה NVIDIA 12.40. זה קורה כאשר אני מנסה לעדכן - ניסיתי כבר לעדכן לכמה גירסאות שונות 18, 20.40 ,32 נראה לי ועוד איזה גרסא נראה לי. הסבר מפורט יותר - אצלי במחשב השומר מסך כבוי והפעלתי את ההגדרה של כיבוי מסך אוטומטי בתפריט POWER בלוח בקרה. לאחר התקנת הדרייבר החדש אז המסך לא נכנס למצב כיבוי מהמחשב אלא רק למצב חיסכון באנרגיה (במצב פעולה הוא צורך 110+W במצב חיסכון הוא צורך 90W ובמצב שהוא כאילו מכובה או…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by Lirans,

שלום חברה לפני יומיים היה לי restart פתאומי בלי bsod ובלי שום קול מהמחשב. עלה כרגיל והכל עבד עד היום. אחרי שהוא הפעיל מחדש גם היום התחלתי חיפושים באינטרנט ולאחר חצי שעה עוד פעם restart. המחשב עלה ובמסך הlogon של הוינדוס עוד פעם restart. עכשיו אחרי קצת מנוחה למחשב הוא כן פועל כבר איזה רבע שעה. אני די בטוח שהספק כוח אשם בבעיה אבל האם יכול להיות משהו אחר שיבצע restart בלי שום bsod ולא הודעה ב event viewer? הספק כוח שלי הוא enermax noisetaker 420w כבר עובד כשנה וחצי. לא שיניתי במחשב שום דבר לאחרונה. הערה: לקחתי מחשב אחר בבית (שעובד) וחיברתי אליו את הספק שלי וכשהפעלתי את המחשב שומעים את המאווררים אין תמונה ויש צפצופים ( כל צפצוף באורך של 2-3 שניות ובמרווח דומה). לאחר מכן החזרת…

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by vourt,

היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by law89,

היי יש לי מסך של אסוס מסדרת vg249 (לא זוכר מה האותיות אחרי זה). זה מסך שאפשר לכוון אותו לכל כיוון, לעלות גובה וכו'. שמתי לב שלעיתי בעת נגיעה קלה בו, המסך מאבד את החשמל ונכבה. אני צריך לדחוף חזרה את הכבל שלו (זה התחיל מספר חודשים אחרי שרכשתי אותו). האם יש סיכוי שהבעיה נובעת מהכבל והחלפה שלו תפתור את הבעיה? אסוס רוצים שאשלח אותו אליהם לבדיקה, אבל לאור ניסיון העבר עם מעבדת CPM, אני מעדיף לא לקחת סיכון. ועוד שאלה קטנה- האם יש לי דרך לשים את המסך שיהיה בצורה ישרה? אני מסתכל ומרגיש שהוא בנטייה. נניח שהיא ימינה, אז אני מסובב שמאלה ואז יוצא שאני מסובב יותר מדי והוא בנטייה שמאלה. אני לא מצליח לשים אותו בצורה שהיא ישרה.

5. Started by doron_amedey,

שלום חברים, משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי (בפירוט מקס. :-)), איך אני יכול לחבר גם! TV לכרטיס מסך עם SVHS ולראות ב-TV סרטים? עדיפה תצורה שב-TV רואים סרטים בזמן שאפשר לעבור במחשב....(בלי מפריעים ל-TV להראות את הסרט). ניסיתי מספר נסיונות, אך קבלתי רק ב-TV או מוניטור (אחרי RESTART). יש לי TVTOOL והוא לא עוזר.... תודה.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  6. מממ, יש לי את הלוח אם: Intel Desktop Board D850GB. על פי ההוראות: Three beeps = First 64K Memory Failure. מה זה אומר, וכיצד פותרים את זה? האם שינוי במיקום של הslotים של הזיכרון יכולים להשפיע? אשמח לקבל תשובות ASAP!

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  7. מה אני יכול לעשות כדי להרוס אותו אבל בלי שהחנות תדע ;D יש לי מקסטור 60 גיגה אם אני לא טועה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by alone,

שלום, לפני כמה ימים רכשתי לוח אם חדש של אפוקס דגם 8RDAI3, הרכבתי את הלוח ועליו שמתי מעבד מסוג AMD XP 2000+ עם היטסינק של קולרמסטר. כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא עולה לבערך 30 שניות, מגיע לתפריט הבחירה של הווינדוס (98\XP) ונכבה, הכיבוי לדעתי הוא בלי קשר לווינדוס משום שהמחשב נכבה גם לאחר שאני נמצא 30 שניות בביוס. חשבתי על כמה בעיות אפשריות: - התחממות יתר של המעבד\ספק כוח\צ'יפסט. אבל כנראה שזה לא נכון, גם משום שיש לי מערכת קירור מעולה (מארז של אנרמקס, 7 מאווררים 3 מכניסים 4 מוציאים) והיטסינק של קולרמסטר (אירו 7+) וגם כי הטמפ' עומדת על 35-42 (מעבד) ו19-23 (לוח). הספק כוח הוא גם של אנרמקס ויש לו 2 מאוורים, ככה שקשה לי להאמין שהוא מחמם שם. - המידע בCMOS לא נשמר. כנראה שזאת באמת …

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  9. למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by tiktoka,

שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  11. Started by XxomriXx,

אהלן, היום לאחר פירמוט והתקנה של מערך כרטיסי מסך 6850 קרו כמה קריסות מוזרות של BSOD. - בהתחלה הייתה בעיה בהתקנה של הסטים שהקריסה את המחשב מספר פעמים. - לאחר שסידרתי את זה עשיתי עידכוני מערכת ואחרי זה המחשב עוד פעם קרס( הקבצי DUMP לא עזרו לי) - לאחר מכן חשדתי שהבעיה היא בכרטיסים ונכנסתי למשחק מיינקראפט אבל המחשב שוב קרס. - אחרי זה עודפעם נכנסתי למחשחק והמחשב לא קרס. - התחלתי לחשוד שהכרטיסי מסך לא פועלים במערך אז וידאתי את זה ועשיתי בדיקת מאמץ וראיתי גם בהגדרות שיש כרטיס מסך מסאטר ועוד כרטיס מסך שמסתנכרן אם המאסטר. לכל אלו שמפקפקים, פתחתי את אפשרות הקרוספייר. עד עכשיו לא היו עוד קריסות אבל אני דואג שהיו עוד,מה אפשר לעשות תודה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by zumara,

קניתי זיכרונות חדשים היה לי 512 mb ואכשיו יש לי גיגה אבל המחשב נדלק וניחבה לי פעמיים אני לא יודע אם זה מהספק הג'נרי שלי או אם הזיכרונות עושים קצר יש לי ספק 400W .

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  13. עשיתי repair וכל וכלום לא הלך זה מראה לי מסך כחול רק ב מצב בטוח שזה בסיסי זה מראה לי .. יש לי הרגשה שהכרטיס מסך התקלקל בגלל שהוא סחב 100 fps דרך איזה שיטה לקאונטר , רק איך אני ידע בוודאות שאני לא יקנה סתם , ואיך אני יתאים את הכרטיס למפרט שלי שזה היה תואם ובלי שגיאות ? תודה רבה לעוזרים ...

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by Yosifz8,

שלום לכולם כנראה שפגעתי בהארדדיסק ורציתי להתייעץ איתכם מה אפשר לעשות. השתמשתי בתוכנה אשר "מאפשרת" לחבר בין שני כוננים במחשב (שנמצאים על אותו הארדדיסק), לאחר השימוש בה כמובן הווינדוס לא מעוניין לעלות ונותן לי את השגיאה: BOOT Failure Press any key to continue הבנתי שהלך הווינדוס ( לא שזה מפריע לי כי גם ככה תכננתי לעשות את זה), אבל הבעיה היא שכאשר אני מנסה להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל אותו מה boot הוא טוען את הדיסק טיפה ואז מראה לי שוב את הבעיה. יש מצב שפגעתי בהארדדיסק עם הפעולה שעשיתי? או שסתם הווינדוס שהורדתי דפוק.... (למרות שניסיתי 2 גירסאות) תודה רבה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by blacklupos,

כמעט כל פעם שאני עושה ריסטרט אז כשהווינדוס עולה צצה הודעה שהדרייברים של הכרטיס מסך לא מותקנים או לא פועלים טוב ואני צריך להתקין אותם מחדש כל פעם. הכרטיס מסך הוא Ati 3650HD עם דרייברים הכי חדשים. יש מצב שהבעיה היא בכרטיס או רק בווינדוס?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  16. Started by nistelroy,

מאיפה אפשר להוריד דרייבר למודם של אמביט? ambit

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  17. Started by tomer84,

המחשב שלי זז לאט מאוד וזה למרות שיש לי 6 gb ram ו intel i5 ו טרה בייט אחד מה לעשות ועוד משהו יש משחקים שאני מתקין זה נותן לי אפשרויות של אקס בוקס כמו need for speed the runבמקום אנטר יש לי A של אקס בוקס

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  18. ??? התקנתי SP1 לEXPLORER ועכשיו כל הודעה שיש לה קובץ מצורף רשום: OE REMOVED ACCSES TO TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTECHMANTS IN YOUR MAIL למה??? זה רושם את זה גם על הודעות שפתחתי כבר... מאז שהתקנתי את הSP

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by idoleff,

שלום, יש לי מחשב שמריץ עליו XP, ומכיל כונן דיסקים אחד בחיבור IDE. הבעיה שבד"כ הכונן כלל לא מופיע ב"מחשב שלי", ורק לעיתים נדירות כן, בלי שאני עושה פעולה מיוחדת. למישהו יש רעיון מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח הא מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H. http://ca.gigabyte.com/products/pro...spx?pid=4150#sp כפי שאתם רואים, בלוח האם קיימת יציאת DVI, יציאת HDMI, ויציאת VGA. מערכת ההפעלה היא win7. המחשב הקודם שלי היה מחובר במקביל לשני מסכים, G2410HD של benq, ופלזמה מדגם 42PA4500 של LG, ואני רוצה לחבר את המחשב הזה לאותם שני מסכים. במחשב הקודם כאשר הייתי נכנס ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, תחת סימניית Display היו מופיעים שני המסכים, והייתי יכול לקבוע האם אני רוצה להציג את אותה תמונה על שניהם, למתוך את התצוגה, להציג רק על אחד מהם וכו'. עכשיו באותה חלונית זה נראה כאילו הוא מזהה רק את הbenq, שמחובר ב DVI to DVI, וכאש…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  21. Started by IG,

מדובר בדגם T-40 עם מערכת הפעלה WIN XP לפני כשעה פירמטתי את המערכת, ותוך כדי שהתוכנות של IBM רצות ברקע ומתקינות דברים, שיחקתי בינתיים עם ההגדרות של התצוגה. אחרי שסיימתי, הווינדוס הזבל הזה ביקש ממני לעשות ריסטארט (כאילו ששיניתי משהו חשוב :bash: :bash: ) ובטעות לחצתי על האישור. ההתקנה של הקבצים כאמור נעצרה באמצע וזה כבר לא טוב עכשו אני לא יכול להיכנס לaccess IBM! ניסיתי להתקין אותו ידנית, אבל נכתב לי שחסר קובץ IBM.msi גם המרכז הודעות לא הותקן כמו שצריך- חסר קובץ massage center.msi אני אודה מאוד למי שיכול לעזור לי

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  22. לא ידעתי אם לשים את זה פה או בWINDOWS. אם יש צורך אז להעביר אסף (רק תענה קודם ;D) באתי לחבר שלי, והתקנתי לו את הצורב החדש שלו (LG X52) במקום הCD הישן X24 שהיה לו. ההתקנה הלכה חלק ולא היו בעיות. הפעלתי את המחשב כמה פעמים רק בשביל לבדוק שהכל בסדר ולא ראיתי בעיה כלשהי. התקנתי נרו, והפעלתי מחדש שוב, ולא הייתה בעיה. אחר כך, ראיתי שיש לו מלא מלא תוכנות שמופעלות לו עם הטעינה של הWIN אז ביטלתי את העליה שלהן דרך הMSCONFIG והפעלתי מחדש - שוב בלי בעיות. לפני כמה דקות הוא מתקשר אלי ואומר לי שהמחשב לו עולה. כל פעם הוא מגיע לטעינה של הWIN, מתחיל בדיקת שגיאות ועושה ריסט. כל פעם. גם לבטל את הבדיקה לא עזר, וגם לא להפעיל את הWIN במצב בטוח וגם לא כל שאר המצבים בתפריט ההפעלה. יש עצות למ…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, היום התקנת לוח מעבד וזיכרון חדשים ולאחר שסיימתי להתקין את כל הדריברים נשאר רק דבר אחד של הותקן ובגללו אין סאונד במחשב, יש הצעות ? הלוח הוא GA-MA69GM-S2H וההתקן של מותקן כראוי הוא realtek high definition audio תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by Nihil,

שלום לכולכם. אתמול החלטתי שאני מנקה את המחשב, כמחווה לאמא (שתקבל אותו) ואני הולך לקנות אותו. פירקתי הכל, חוטים, לוח אם, כרטיסים, ספק כח. ניקיתי ולאחר מכן חיברתי אותם, כולם במקום ומחוברים בחוזקה. אין קצר, מאחר והמחשב מצליח להדלק, והנורה בלוח האם דולקת. הבעיה היחידה היא שהמסך לא נדלק. חבר אמר שזה בעיה עם הביוס, ושצריך לאתחל אותו, אבל הוא לא זוכר איך עושים את זה.. תודה מראש על העזרה.

• 18 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by nishma2,

שלום כולם יש לי מחשב שנוטה להכבות מעצמו, נתחיל בזה שכל המאווררים עובדים ותקינים, נמשיך בזה שהכיבויים ללא כל רצף הגיוני (לא קורה לאחר זמן מה שהמחשב דלוק, יכול להיות שבוע שלם ללא כיבוי, ויכול להיות כיבוי כל חמש דקות או חצי שעה) מה שגורם לי לחשוד בספק עצמו, או רכיב כלשהוא שמקצר. האם ההמלצה המיידית תיהיה להחליף ספק קודם כל בשביל לבדוק את הנושא הזה? לנתק זכרונות אחד אחד.. ? מה נראה הגיוני לנסות? בנוגע ללוח האם - בדקתי את הקבלים והם תקינים , יכול להיות שזה משהו אחר בנוגע ללוח ? תודה רבה -אדם.

• 10 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים