תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אחרי שכל יום אני עם תמיכה טכנית של החברות , שלא ממש מכירות/יודעות ... תקציר הפרקים הקודמים : יש לי ראוטר של dlink : dsr-1000, שמשמש לחיבור כל הבית , שמחווט כולו . (נשאיר את הויי-פיי בצד, כי זה לא רלוונטי לבעייה) . עד היום בבוקר היה לי חיבור בזק . הקופסא של בזק שימשה, כמובן, רק בתור מודם . ב-ראוטר שלי היה מוגדר wan עם חיבור PPPoE + כבל רשת שמחובר ישירות מהראוטר למודם . הכל עבד יופי-טופי . היום התקינו לי את התשתית של הוט : קופסת Hotbox . כמובן שהמטרה היתה שהקופסא של הוט תתחבר לראוטר שלי ושהאינטרנט יעבוד ... :-) לא אלאה בפרטים וכל מה שעברתי היום, אלא רק במה המצב עכ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש. מאז יש לי שתי בעיות שלא נפתרות - 1. שומר המסך שלי לא עובד והמסך לא נכנס למצב חיסכון באנרגיה. מדובר בעכבר HP אלחוטי שמחובר בעזרת USB למחשב, וזה אותו עכבר שהשתמשתי בו לפני הפירמוט והכל עבד טוב. ניסיתי גם להוריד מהאתר של מיקרוסופט את ה "HID משהו משהו" שאמור לפתור את זה וזה לא עוזר. כרגע כאשר אני לא משתמש אני פשוט מכבה את המסך. 2. יכול להיות שקשור לבעיה הקודמת אבל לא בטוח - לאחר זמן מסויים שהמחשב פועל ואני לא משתמש בו, פתאום המחשב לא מגיב לעכבר. אני יכול להזיז את הסמן ולעשות קליק ימני אבל הקליק השמאלי לא מגיב לשום פעולה ואי אפשר לגשת לשום דבר כגון אינטרנט, קישורים אחרים על שולחן העבודה או אפילו תפריט ההתחל. במצב זה מה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 965 עם כרטיס מסך על הלוח. ישנה תופעה שמתרחשת לעיתים - כשמחסרים או מנתקים כרטיס מסך או חיבורים בפנל האחורי שנורית המתח על לוח האם (לד ירוק) מפסיקה לדלוק - מאווררים ממשיכים להסתובב או שאין תמונה במסך המחובר והמאוורים מסתובבים. תופעה מקבילה דוהמ היא שהנורית מתח עובדת ורק מפסיק אות וידאו למסך - אין תמונה פרט לכך הכל עושה רושם של עובד תקין. לפעמים זה קורה כשהמחשב כבוי - כלומר רק מתח לספק וכשמחברים רכיב חיצוני בעיקר כרטיס מסך הנורית מפסיקה - ניתוק וחיבור מחדש של כבל המתח לספק לפעמים מדליק אותה לרגע והיא מפסיקה שוב ולפעמים לא קורה כלום אלא אחרי כמה נסיונות ואז דולקת. התופעה נראית לי כמו קצר או משהו דומה אבל מצד שני אם זה קצר גם המאווררים אמורים היו …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
במחשב אחד (פנטיום 4A בן 6 שנים) הוא מזהה את ההארדיסק אבל בביוס אין אפשרות לבחור אותו כBOOT במחשב שני (נקנה לפני חודשיים) הביוס נותן לי לבחור אותו כBOOT אבל כשאני מעלה את המחשב הודאת שגיאה באותיות גדולות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM AND PRESS ENTER מה לעשות כדי שאני אוכל לעשות ממנו BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הי עד יום זה כשהייתי מחבר את הנוקיה 6131 שלי למחשב הוא היה מציג אותו בטור Removable Storage G, מהיום כבר לא, ללא שום סיבה לא נראית לעין(כמו רוב התקלות הנהדרות ב-XP). עכשיו, אם אני מקליד את שם הכונן ידנית בכתובת הוא כן מזהה אותו וניגש אליו כרגיל, וגם במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו כרגיל(אבל עדיין לא מופיע במחשב שלי)... איך אני מסדר את זה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://img88.imageshack.us/img88/3726/errorjo6.jpg אני מנסה לשחק קצת, יש מסך צבעוני(כל פעם צבעים אחרים) הכרטיס עושה רעש ואז מגיעה ההודעה הזאת לפעמים גם המחשב מרסט ניסיתי להחליף דרייברים, להוריד תגרפיקה למינימום, שום דבר לא עוזר מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
עד עכשיון הצלחתי לראות סרטים אבל פעם אחת ששמתי את הסרט על גודל מסך מלא פתאום לא ראו יותר כלום בוינדואס מדיה פלייר. הסרט מתנגן במסך של המחשב אבל לא בזה של הטלויזיה , מה עושים <?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אני כל הזמן מקבל את ההודעת שגיאה הזו והמחשב מתכבה ... עשיתי פרמוט ועדיין המצב לא השתנה.. אולי אתם יכולים לנסות להבין מה ההודעה הזו אומרת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-2MB בשניה, נראה לי איטי מאד לכן הורדתי דריברים מהאתר של גיגהבייט אך זה לא שינה כלום. למשהו יש רעיון לסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם, בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096 הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני. אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600 GA-EP43-DS3L 2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1V Corsair PSU 450W Sapphire HD4850 עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות. כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע. וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSO…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי: Hitachi DVDRom GD-7500 MSWinXProSP1 הוא עבד אצלי בסדר אבל אכשיו הוא קורא רק CD רגילים ו- DVD לא! אני לא יודע מה לעשות הוא פשוט לא קורא/מרגיש את ה- DVDCD כשאני מכניס אותו! כל ה- DVDCD שלי הם מקוריים ולא צרובים וכו'... בבקשה תעזרו, אני לא יודע מה לעשות!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברשותי כונן דיסקים Optiarc DVD RW AD-5170A עכשיו הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של DVD כשאני מכניס דיסק רגיל הכל עובד כמו שצריך. כשאני מכניס דיסק של DVD זה מראה שיש דיסק בכונן אבל זה לא מראה לי את הקבצים שיש בדיסק.\ מדוע?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
החלפתי למעבד AMD 64 3500 וללוח Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 שאר המפרט מופיע בחתימה. התקנתי הכל כמו שצריך,אך איני מצליח להתקין את הWINDOWS. עברתי את השלב שהדיסק פורמט והקבצים הועתקו,אך לאחר מכן מתחילות הבעיות: פעם מסך כחול בזמן ההתקנה (בחיים לא קרה לי) פעם הוא פשוט נתקע בזמן שהוא עולה לאחר שהעתיק את הקבצים מהCD-ROM וגם לאחר שאני כבר מגיע לשלב של ההתקנה (שהשעון מופיע),המחשב נתקע לאחר דקה שתיים,או ששוב נותן מסך כחול. אני בהחלט מיואש,ולא יודע מה הסיבה לכישלון :-\ המעבד והלוח חדשים מהאריזה!!! האם יכול להיות שהבעייה היא בהארד דיסק?. אם לא,האם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה??
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות במחשב 1. אני עובד עם "כרום" ולפני כמה חודשים הוא התחיל להתריע לי על plugin shokwave not respons או shokwave flash has crashed ניסיתי להתקין עידכונים חדשים והכל אבל כלום לא עוזר (לא יודע אם זה קשור אבל זה קורה לי בעיקר כשהרבה חלונות פתוחים יחד, בעיקר יוטיוב). 2. מאז שקניתי את המחשב (אני כמעט בטוח), ישנה תופעה מוזרה שכאשר אני עושה ריסטרט למחשב הוא ניתקע בלופ של ריסטרט שמגיע רק לשלב הראשון שהלוח אם מזהה את הרכיבים ולא מגיע להעלאת הווינ, הבעיה מסתדרת רק כאשר אני מכבה את המחשב ומפעיל מחדש, אמרו לי פעם שכנראה אחד החיבורים או הכרטיסים בלוח אם לא מחובר כמו שצריך (נבדק ונמצא תקין) או שאני צריך לעדכן את הביוס למרות שאני כמעט בטוח שבהתחלה זה לא היה ככה, יש לי את המחש…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nls עכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32 הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך: copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32 הוא רושם The file could not be copied וכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access denied אני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כשאני קונה מאוורר, המחבר מולקס שבא איתו הוא זכר? אני יודע שזה ממש אבל ממש טיפשי אבל בדקתי ואני חושב שזה זכר ובאתר כתוב שהוא נקבה..
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך אני גורם לפדפן כרום לרענן את עצמו כל רגע בלי התערבות שלי תודה לעוזרים נועם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי תקלה לאחרונה עם המחשב קורסים לי המשחקים ומעביר אותי חזרה לווינדוס בלי שום הודעת שגיאה המשחקים הם מקוריים ככה שזה לא הבעיה לצורך העניין GTA V, Gears of war 4 לא היה לי את התקלה הזאת בעבר. ניסתי לפרמט, מחקתי את הדרייבר כרטיס מסך עם ddu ,בדקתי טמפרטורות והכל תקין מה אפשר עוד לבדוק צריך את עזרתכם המפרט של המחשב הוא : Quad Core i5 6600 Gigabyte H170-gaming 3 S11511 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 Gigabyte Geforce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 hyper 600W מפרט שלא צריך להוות בעיה למשחקים האלו מה לדעתם הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמפעיל את עצמו מחדש כל כמה דקות באופן פתאומי, בלי לתת שגיאה (ביטלתי את אפשרות ההפעלה אוטומטית בעת שגיאה אך הבעיה עדיין נשארה). ניסיתי לבדוק ב DUMP תיעוד לבעיה אך ראיתי שהמחשב לא שמר DUMP כבר חצי שנה. כיצד לאפשר לו לשמור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לפני כשבוע רכשתי שני קיטים של 2 סטיקים 8 גיגה כל אחד של חברת פטריוט 4000 מגה הרץ הם הורכבו על המחשב שלי ASUS Z270=- ומעבד I7 7700K אחרי שבוע קיבלתי שלושה ימים קיבלתי את הרייזן 3950X ו MSI X570 GAMEING EDGE WIFI היברתי את הזכרונות ללוח החדש והכל עבד נהדר אחרי יום עבודה המחשב קרס נשאר במסך שחור ישיתי ריסט המאוורים עבדו אבל לא היה פוסט ישבתי שעות הכנסתי והוצאתי חלק חלק במחשב עד שגיליתי שכשאני מחבר 4 סטיקים המחשב לא עולה ושאני מחבר 2 הוא כן עולה חיברתי כל סטיק בניפרד ובסטיק מסויים המחשב לעולם לא עלה אבל כן עלה שהוא מחובר עם סטיק נוסף ואז שניהם מזוהים ואין בעיה עם ה3 האחרים הם עולים גם לבד ניסיתי להגדיר את הזכר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-