תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
משחה טרמית תעזור להוריד את הטמפ של מעבד סלרון מ70מעלות לטמפ תקינה??? המאוורר מיסתובב 4100 סיבובים לדקה... כי אני נקתי את המישחה ואין מישחה עכשיו המחשב עובד בלי מישחה... אני לא יודע מה הייתה הטמפ שהייתה מישחה כי זה מחשב שקניתי בחלקים יד שנייה אז לא בדקתי איך שהוא הגיע נקתי את הכל כולל המישחה...
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה לשלב 2 קיטים של זיכרונות, שניהם 1600, שניהם קינגסטון היפר x האחד 9.9.9 cl9 והשני 10.10.10 cl10.. איך אני יכול להתאים בניהם? לעשות downclock לזיכרון 10 ל9?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי בעיות עיקריות. 1) כשאני מעביר הרבה קבצים מ- HDD אחד לאחר, המחשב קורס/ מקבל מסך כחול. 2) קניתי אתמול HDD נייד של 500 ג'יגה, וכשאני מעביר אליו קבצים המחשב קורס/ מקבל מסך כחול, שמתי לב היום שגם כשהוא מחובר למחשב ולא עושים כלום על המחשב, הוא עדיין יתקע! למה זה קורה לי?! המפרט שלי: A64 3800+ X2 DFI NF4 1GB ראם DDR 400 ASUS X1950PRO 256MB ספק כוח של HEC של 300 וואט. חשבתי שאולי הבעיה היא בספק, אולי הוא לא מזרים מספיק חשמל, איך אני יכול לבדוק? תודה מראש חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות ללא שימוש ניסיתי להדליק את המחשב, אבל הוא כל הזמן תקוע ב"עובר למצב תרדמה". ניסיתי ללחוץ על מקשים, להזיז את העכבר, לכבות וכו' ושום דבר לא עזר
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בדקתי את הארד דיסק עם התוכנה Acronis Drive Monitor והוא תקין . זה הדו"ח שקיבלתי : On Sun 13/10/2013 13:21:08 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\101313-181865-01.dmp uptime: 00:24:13 This was probably caused by the following module: symevent.sys (SYMEVENT+0x14A69) Bugcheck code: 0x1A (0x8886, 0xFFFFFFFF84EC2B90, 0xFFFFFFFF84EC1000, 0x502) Error: MEMORY_MANAGEMENT file path: C:\Windows\system32\drivers\symevent.sys product: SYMEVENT company: Symantec Corporation description: Symantec Event Library Bug check description: This indicates that a severe memory management error occurred. This might be a case of memory corruption. More often…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם ראשונה זה קרה בפיפא 2002 משחק צרוב מקורי שאמורים להפעיל אותו עם הדיסק והמשחק החדש שהוא צרוב עם פאץ הוא C&C RENEGADE כל פעם שאני מנסה להפעיל אחד מהמשחקים הוא כותב לי להכניס את הדיסק הנכון ניסיתי בשני הכוננים וזה אותו הדבר עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( עריכה: זה לא אמור להיות בתמיכה טכנית? זו בעיה במחש לא במשחק ואל תגידו לי לקנות מקורי, למה יש כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקישור להתקנת מצלמת רשת חברת elta דגם 104 לא מצאתי בשום מקום כבר מיואשת.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, כשבאתי להיכנס לווינדוס, פתאום היה לי כל הזמן ריסטים בזמן הטעינה של הווינדוס, ואחרי כמה פעמים הופיעה הודעה שאומרת שחסר או פגום קובץ בתיקיית סיסטם 32, אז צריך להכניס דיסק של ווינדוס ולעשות REAPIR. עשיתי את זה ואז זה כותב לי פתאום שזה לא מצא שום הארד דיסק מותקן במחשב שלי, איך זה יכול להיות? יש לי אפילו 2 הארד דיסק.... אז מה אני צריך לעשות עכשיו? בבקשה תצילו אותי אני לא רוצה לפרמט, יש לי המון דברים חשובים על המחשב, ואני צריך אותם, אז אני יודה לכם מאוד אם תמצאו לי דרך לתקן את זה בלי לפרמט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלה ראשונה של מחשב חדש שהגיע מהחנות, הותקנה מערכת הפעלה. עולה למסך ה- bios ומפה אני צריך את עזרתכם. למה לא נכנס למערכת הפעלה? ההגיון אומר בגלל ה- boot sequence אבל אין לי מושג איך לשנות אותו ואם זו בכלל הבעיה. אודה לעזרתכם. תודה .
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
היי שלום, לפני כמה ימים קיבלתי עדכון לWINDOWS 11, ביצעתי את העדכון ועבר בהצלחה מאז יש תקלה שקוראת, גם אחרי שחזרתי לWINDOWS 10 (כולל פרמוט מלא) בזמן משחקים, FORTNITE \ FIFA 24 אחרי זמן לא מוגדר ורנדומלי לחלוטין, המסך מחשיך נראה כאילו כרטיס המסך מתנתק. יש תגובה מהמקלדת (למשל לחיצה על הCTRL + SHIFT + WINKEY + B משמיע צפצופים) אך הסאונד מהמשחק מפסיק והמשחק מתנתק. אי אפשר להמשיך אלא אם עושים הפעלה מחדש למחשב. הבעיה החלה מאז המעבר לWINDOWS 11, לא שונה שום דבר. נתוני המחשב: I5 9600KF GIGABYTE Z390M ZOTAC 3070 PSU - ANTEC HCG650 80PLUS GSKILL F4-3000C16S 16GB x2 (3000MHz) התחלתי להפעיל בדיקת מאמץ של FUT…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המסך של המחשב נכנס למצב שינה ולא נדלק ע"י תזוזה של העכבר או מקלדת רק אם אני לוחץ על הכפתור Exit במסך הוא נדלק שוב יש לציין המחשב לא נכבה או יש שגיאות וזה מחשב חדש שנקנה לפני פחות מחודש. חומרה מסך MAG 23 inch מעבד I7 4790K כרטיס מסך 780GTX TI MSI לוח אם Asus z97 sabertooth mark 1 תודההה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתבייש לשאול - אבל אין לי ברירה... אני רוצה להחליף כונן דיסקים ישן בכונן DVD-RW חדש שקניתי. פתחתי את המארז ופתחתי את הברגים שחיברו את הכונן הישן ל"מגירה" שלו - משני הצדדים כמובן, ניתקתי את חיבור ה-IDE וחיבור החשמל, אבל... הכונן הישן לא רוצה לצאת... ממש תקוע - כאילו משהו מחזיק אותו במקומו ואני לא יודע מה. אני לא יודע אם זה משנה אבל אני חושב שלכונן הישן מוכב מתאם קטן (חתיכת לפלסטיק או פח) בהברגות הצדדיות (למגרה) שממירות את ההברגות שעל הכונן מ-4 ל-2, כאשר ה-2 במתאם יותר ממורכזות ומתאימות להברגות שבגוף המארז. אני מרגיש ממש נבוך - בעיה כל כך דבילית - אבל אני לא מצליח להוציא את הכונן הישן מהמגרה שלו. יש לכם רעיון ? מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הורדתי משחק של סוני במחשב הוא יכול לעבוד לי במחשב? אם כן איך? זה פועל לבד או שצריך תכונה מסוימת? דרך אגב יש לי כונן dvd אם צריך
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד איך לנקות את הקירור של ה7600GT? זה הקירור של הכרטיס מסך שלי http://www.gainward.de/webshop/images/products_5234197.jpg איך אפשר לנקות אותו בעזרת כלים פשוטים? כי אין לי שום דבר מתקדם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר מ"ס ימים במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא הכי עדכני,שקיים (12.4) כרגע.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי אחריות וגם למסך. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין - לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO,עם כרטיס קול מובנה (Realtek) - מותקן הדרייבר הכי עדכני של כרטיס הקול. במה לדעתכם הבעיה:בכרטיס המסך ו/או במסך? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש ga-k8n51gmf-rh של GIGABYTE. הכנסתי לו שתי זיכרונות DDR 512 MB שעבדו מצוין בלוח אחר והוא לא עלה... כל זיכרון (מהשניים) שנכנס בנפרד עובד!!!! בכל אחד מ DIMM . ז"א שאין בעיה טכנית ב DIMM או בזיכרוונות כי הם עובדים לחוד. הזיכרונות מסוג KINGSTON DDR CL3 400MHZ לינק לאתר GIGABYTE של הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2286&ProductName=GA-K8N51GMF-RH בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי והתקנתי היום כרטיס Gigabyte GTX 980 Ti, G1 Gaming. לאחר שהמחשב עלה, שמתי לב שמתוך 16GB של RAM שנמצאים על הלוח, ה-BIOS מזהה 12GB בלבד. גם CPU-Z מזהה רק 12GB ורואה את הלוח כ-Triple channel כשהוא בעצם Quad channel. המפרט שלי: Core i7-3820, Socket 2011 Asus P9X79 LE motherboard - Quad channel 4x4GB DDR3 1600MHz sticks, standard - nothing out of the ordinary Sapphire FirePSU 625W האם יש למישהו רעיון מה יכול לגרום ל-RAM להעלם בצורה כזו? תודה רבה מראש על כל רעיון ו/או כיוון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי למישהו ג'סטה בלפרמט את המחשב בחינם קיצר שבאתי לקחת את הסידירום שלי פתאום התכבה המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו מופיע לי במסך ההתחלתי שמופיע הכוכב הזה הצהוב מופיע לי השגיאה הבאה וככה זה נעצר ואי אפשר להיכנס לביוס ולא כלום השגיאה: AWARD plug and play BIOS Extension V1.0A חייב את עזרתכם בדחיפות מחר יום שישי אם יש בעיה אני חייב לקנות ת'חלק
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. במחשב הופיעה תקלה חדשה. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור עם הכתובית: IN power save mode Press computer power button or any key on keyboard or move a mouse המחשב תקוע בכתובית הזו ולא ממשיך בעליה - המחשב נתקע בכתובית הזו. הקשתי על מספר מקשים, הזזתי את העכבר, כיבתי והדלקתי והתופעה חוזרת. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. פעם אחת אחרי כיבוי והדלקה המחשב עלה, אבל בהמשך שוב נתקע. ביצעתי איפוס cmos ע"י הוצאת הסוללה - לא עזר. ספק הכח תקין ( חדש ) מה זה מצב - POWER SAVE MODE ? האם זה מצב שניתן להגדרה ? איך אני יוצא מהמצב הזה ? אנא סיועכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
זה המחשב של אמא שלי (פעם היה שלי) כבר נאמס לי ממנו... מאז שקניתי מחשב חדש והעברתי את שלי לאמא שלי רק בעיות יש איתו. קנינו לו מסך LCD 15 אינץ והכל היה בסדר.. לא נראה לי שהמסך פה הוא הגורם לבעיה כי הוא חדש והוא לא יכול להשפיע על התקיעות של המחשב נכון? בקיצור שמדליקים את המחשב אין סיגנל מהכטיס מסך כנראה ולא רואים כלום במסך. הכרטיס מסך מלפני שנה בערך GFX5200. אם עושים ריסטרט למחשב זה לא עוזר. צריך לכבות את המחשב ואז להדליק בשביל שהמסך יקבל סיגנל וגם זה לא תמיד עוזר... עכשיו למשל עדיין לא הצלחתי לראות משהו במסך.. הדלקתיוכיביתי את המחשב.. פרקתי את הכרטיס מסך וחיברתי.. ניתקתי את הכבל של המסך וחיברתי.. כלום לא עזר. בכל מקרה זאת לא רק הבעיה.. המחשב פתאום נתקע.. או שהוא קורס ואז מו…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז ככה הייתי אצל חבר שלי פתאום אנחנו מריחים ריח של גז או ריח חנוק אקיצר לא טוב כיבינו את המחשב פתחנו מארז הרחנו את המאחורה של המארז למעלה איפה המאוורר של הספק כמעט נחקנו המחשב לא מזייף לא כלום בדקנו בסופר פיי לראות תוצאה זה רשם 46 שניות ל-1 מגה ולמפרט שלו זה טוב יש לו 1 גיגה ראם דידיאר 400 של קרוסאייר ומעבד 3.0 של אינטל ורק הכרטיס מסף 7800 של נאווידה כל השאר ברמה של המחשב למישהו יש הצעות מזה?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך חדש למחשב הנייד שלי. האם הסרטון כאן ממחיש ב100 אחוז את תהליך השימוש בכרטיס מסך חיצוני? אתם מכירים מעבדה שמתמחה בנושא הזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני בא לשנות שמות של קבצים תמיד הוא מבקש אישור עם סימן של מגן...איך אני מבטל את ההרשאות האלה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-