עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yair Tz,

יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. יש לי לוח אם גיגהבייט GA-I945P-G. לפני שמתחילים להתקין את ווינדאוס XP, אני צריך ליצור דיסקט עם התקנה של ATA CONTROLLER עליו. פעם עשיתי אותו בקלות, לפי המדריך שקיבלתי עם לוח האם, אבל אז היה לי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח. היום אין לי את הדיסק, והורדתי את הקובץ הרצוי דרך אתר הבית של גיגהבייט. עם הדיסק, אני צריך להיכנס לדוס ולרשום את הפקודה הבאה: D:\BootDrv\menu.exe ומשם להמשיך לפי הוראות. אם הקובץ נמצא עכשיו על שולחן העבודה, בשם "motherboard_driver_raid_ite_8212_bootdisk.exe", מה הפקודה שאני צריך לרשום בדוס?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  3. משום מה בשלושה ימים האחרונים אני מקבל את ההודעה "סייר windows הפסיק לפעול" כל הזמן, אפילו בהפרשים של 30 שניות (כל פעם הוא עושה לסייר הפעלה מחדש). אין לי מושג למה זה קורה. יש לי את הויסטה 4 חודשים וזה אף פעם לא קרה לי. ההודעה יכולה להופיע לאחר סגירת המדיה פלייר, לאחר סגירת תקיית קבצים, סתם פתאום. יש לי ויסטה ultimate בעברית.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by The Father Simon,

יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מחשב חדש, לוח של ASUS עליו מובנים כרטיס רשת, מסך וקול. מאז שהתקנתי עליו את הווינדוס (Windows 7) היו כל פעם בעיות מוזרות. בתחילה היו תופעות של Restartים כל כמה זמן עם מסך כחול לפניו שהתריע על MEMORY_MANAGEMENT הבעיה כנראה נפתרה אחרי שהתקנתי את הגירסה הכי חדשה של ה-Driver של הכרטיס מסך (Intel HD Graphics). (כרטיס מובנה - ניהול הזיכרון הוא מול המחשב וכנראה עשה בעיות). נשארתי עם בעיות התקנה, משום מה לא מצליח להתקין את Acrobat Reader 10 למרות שהורדתי אותו משני מקומות שונים כולל האתר של Adobe עצמם, כעת גם ההתקנה של Photoshop cs 5.2 לא עובדת והתופעה היא הודעת שגיאה מוזרה באמצע ההתקנה וחזרה אחורה של תוכנית ההתקנה. מה שהכי חשוב לי, כי לתוכנות הנ"ל יש תחלי…

5. Started by T-Flash,

שלום לכולם! יש לי סורק Umax Astra 2500... אכשיו הבעיה היא כזאת... כשאני סורק (אני סורק דרך פוטושופ...יותר נוח) אחרי שהסורק סרק לוקח איזה חצי דקה על שהמחשב מקבל את התמונה... בזמן הזה המעבד נמצא על 100% שימוש... חשוב לציין שהקבצים שמתקבלים מהסריקה לא גדולים... לפני חצי שנה זה לא היה ככה... הכל היה בסדר ועבד מצויין.... אולי הסורק התקלקל? או בעיה אחרת? תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  6. יש לי xps 510 , אתמול הכל היה כרגיל , היום בבוקר זה קרה .. כיצד ניתן לדעת מהי הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי windows vista ואני לא אוהב אותה ואני רוצה לחזור לwindows xp... מחר אני מתכנן לפרמט ואני רוצה לשנות את הגדלים של 3 מחיצות...: יש לי כונן אחד שמחולק ל-3 מחיצות... 1. כונן c שהוא 68 גיגה בייט... 2. כונן e שהוא 33 גיגה בייט... 3. כונן d שהוא 10 גיגה בייט.. עכשיו אני רוצה להעביר לכונן e שבע גיגה בייט מכונן c ואני רוצה להעביר לכונן d חמישה עשר גיגה בייט גם כן מכונן c.... זאת אומרת שכונן c יהיה 46 גיגה בייט כונן e יהיה 40 גיגה בייט וכונן d יהיה 25 גיגה בייט אז איך אני עושה את זה בתוך ההתקנה של xp?!?!? (בתוך תהליך פרימוט המחשב) תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  8. המחשב שלי נדבק כנראה בוירוס שגורם למחשב להכבה. נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור והסבר שהכיבוי נעשה בגלל NT AUTORITY\SYSTEM 32 מספר הטעות הוא: 2147483641 האם זה וירוס? האם יש לו אנטי באינטרנט? דרך אגב הבן שלי אמר שגם המחשב שלו נדבק בזה וזה וירוס שקיבלנו כנראה דרך הICQ

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by dotans75,

יש לי במארז חדש יציאת 1394 פיירווייר קדמית אבל יוצאים ממנה 6 חוטים בלבד שארבעה מהם אין לי בעיה אתם אבל שני חוטים אחד מסומן VP והשני מסומן VG שאין לי מושג לאיזה פין לחבר. המארז הוא של CASEDGE אם למישהו כבר יש נסיון איתו. בתודה מראש דותן

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by davidreznic,

המחשב של סבא שלי השתגע. אין אפשרות לצרוב, כל פעם שמכניסים דיסק נקי ונרו 7 פועל, המחשב נתקע לגמרי. מדי פעם אפשר לצרוב, אבל ברוב הפעמים נרו מכריז:BURNING PROCCES FAILED או משהו בסגנון. היו גם הודעות כמו: UNRECOVERABLE READ ERROR CANNOT PERFORM END-TRACK יש עליו NORTON INTERNET SECURITY מעודכן, וכל העידכונים של הWIN מותקנים. (דרך אגב, המ"ה זה WIN XP RUS). הצורב זה GSA-H12N. המפרט הוא: INTEL PENTIUM D 2.6 ASUS PLD2-VM SE KINGSTON 512MBX2 WD800JD. כל שאר התוכנות פועלות חלק כך, שלא נראה לי שזה בעיה במעבד/זכרונות. מה לעשות? האם צריך לממש אחריות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by sleep_walker,

שלום! יש לי איזה תקלה מוזרה המחשב שלי לא בדיוק נכבה אלה הוא "קופא" כל המחשב עושה פריז אין עכבר אין מקלדת אין כלום...... התמונה קפואה גם, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסיט (מהקפתור לא מהווינדוס עצמו) לדעתי זה הלוח אם יש איזה דרך לבדוק את זה (ב-EVENT VIEWER) לא רשום כלום כלום. החלפתי כרטיס מסך, מאורר, יש לי ספק כח חזק 550 של חברה מאד טובה , אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by ablabl,

שלום לכם! בעודי משחק במחשב (לא משחק דורש משאבים NBA) לפתע כבה המחשב..הדלקתי אותו והכל חזר להיות כרגיל. חשבתי שאולי זה עומס כלשהו..לאחר מכן בזמן מנוחה כבה לפתע המחשב ושוב ללא כל סיבה. יש לציין שזה קרה עוד מספר פעמים ופשוט לא שמתי לב כי לא הייתי נוכח (המחשב דולק 24\7) האם יש דרך לדעת מה המקור לכיבויים הללו? (זה קורה בערך אחת לשבוע-חמישה ימים) האם אלה חירחורי גסיסה של רכיב כלשהו?ואם כן אז איזה? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by gif,

היי ,תקשיבו יש לי בעיה חמורה: אני מדליק את המחשב ואז יש לי מסך שחור שאומר לי שהווינדווז לא יכול לעלות בגלל שחסרים קבצים או שהם הרוסים הוא הביא לי רשימת קבצים:משהו של סיסטם 32 ועוד כמה קבצים מה לעשות???הווינדוז לא עולה גם עם הסייף מוד! איך אני יכול לתקן את זה בלי לפרמט את המחשב??? תודה!זה מזה דחוף!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. יש כבדות מסוימת במחשב כשאני מריץ כמה תוכנות כמו תוכנה נגד רוגלות ואז מעבר מתקיה לתקיה ניהיה כבד יותר ומרגישים מעמס על המחשב לא יודע למה המפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3000 MHz כרטיס מסך- Asus ATI Radeon eaX1900xt 512 MB DDR3 לוח אם- Asus P5K se זכרון- kingston 4GB (1x4) 667 כוננים קשיחים- 500 ג'יגה 250 ג'יגה 320 ג'יגה צורב Asus drw-2014l1t מסך- DELL 2007WFP מארז ג'נרי אבל עשיתי לו מודינג ספק 500 W תוצאה שיצאה לי ב3dmark 06 SM 2.0 Score 2343 SM 3.0 Score 2653 CPU Score 2751 סה"כ- 6333 חשוב לציין שהמחשב נקי לגמרי מאבק יש סירקולציה טובה של אוויר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by קובידון,

היי, יש לי מחשב פנטיום 4 (די ישן) שלפעמים כשאני מדליק אותו הוא עושה לי שוב את הקול של ההדלקה (בלי להדלק מחדש) וקופא על מקומו. בדקתי שהמאוורר על המעבד תקין והוא פועל די טוב. מעל נורת ההפעלה (על המארז) יש 2 נורות - האחת הדלקה (בצבע ירוק) ומתחתיה אדומה עם ציור של סוללה כשקורת הבעיה הנורה האדומה נדלקת. אני לא יודע מה הסיבה. יש לכם מושג ? אני חייב עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Raz20,

כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה. עשית סריקה עם התוכנות : spybot - search & destroy Registry Mechanic Multi Virus Cleaner 2006 TuneUp Utilities 2006 וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kaspersky מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  17. SATA, הוא בן שנתיים, והוא מרעיש כאשר מכניסים אליו דיסק והוא מנסה לקרוא אותו מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. בשעה טובה התקנתי כונן ssd במחשב,(מחשב בן 5 עובד מעולה)ביצעתי התקנה נקיה של ווינדוס 10,הכל עובד מצוין,והדבר האחרון שנשאר זה היציאת אוזניות שלא פועלת,מצרף צילומי מסך לנתוני המחשב אם זה יעזור לפיתרון הבעיה. הסרת הדרייבר והתקנה מחדש ע"י ווינדוס לא עזרה.עידכון דרייברים דרך תוכנה גם לא עזר. תודה מראש.

19. לחבר שלי יש בעיה בלפטופ שלו - הלפטופ היה פתוח מאתמול, היו כמה בעיות (מסך שחור בעת הפתיחה ולא הגיב- הוא סידר את הבעיה ע"י כיבוי המחשב והדלקתו מחדש). הוא נשאר דולק עד היום על מצב שינה (מסך מורד למטה - סגור). היום כאשר הוא פתח את המסך ובעצם הוציא את המחשב ממצב השינה והוא קיבל את הודעה הבאה: A disk read error occurred Press Ctrl+ Alt+ Del ro reRECOVERY. הוא לחץ על המקשים ועכשיו זה תקוע לו (בערך שעתיים וחצי) על ההודעה: Error loading operating system. חשוב לי להדגיש שהלפטופ היה מחובר לחשמל כל הזמן - רק לפני כמה דקות הוא ניתק את המטען ואמרתי לו לחבר שוב. אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by dman1991,

קניתי מחשב חדש עם חלקים יחסית חדשים, וכשאני נכנס למשחקים לא עוברת דקה והוא פשוט נכבה לי בפרצוף,, יכול להיות שהמעבד מתחמם? המפרט שלי: AMD ATHLON II X2 260 DDR 3- 2G NVIDIA GeForce 9500GT

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. לחבר שלי יש בעיה במחשב כשהוא מחבר למחשב את החיבורים של המקלדת והעכבר ביחד אז המקלדת לא עובדת אבל אם הוא מוציא את החיבור של העכבר אז המקלדת עובדת משהו יודע מה הבעיה זה דחוףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by kdani,

יש הרבה כתבות הרשת על התקלה הזאת - אבל לא מצאתי פתרון ברור. משהו נתקל בזה ויודע איך לצאת מזה ? השרת תקוע על המסך הזה. מדהים שבשנת 2019, חברת Microsoft עדיין לא מסוגלת למנוע משרת להנעל ככה בגלל עדכון.

23. יש לי מחשב עם לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק שהכרטיס מסך שלי (Sapphire ATI 6950 2GB) די גדול ועולה על היציאה הקטנה של PCI Express , אז חשבתי לקנות כרטיס עם יציאת PCI (http://ksp.co.il/?select=.263..487..498..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12695&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) ולחבר אותו ליציאה שנשארה לי פנויה בלוח אם? (PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8)) האם זה אפשרי? אפשר אולי לחבר כרטיס עם PCIE לסלוט הפנוי שנשאר? האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות? היתי היום בKSP ואמרו לי שאי אפשר.. נשמע לי קצת תמוהה אז חשבתי לברר פה. תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כמו בכותרת, הוא נתקע במסך הראשוני שהוא רושם את כמות הזכרון וכו'. יש לי את ה BIOS הכי מעודכן...

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום רשתות ואינטרנט מהיר (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.