עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ranash,

כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by Tom3bar,

חשוב! חשוב! חשוב! מבקש לדעת מהו החיסכון האמיתי בצריכת החשמל במעבר ל sleep mode הן במחשב והן במסך?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. שלום לכולם דגם המחשב TOSHIBA SATELLITE L655 - 121 system unit PSK1JE מערכת הפעלה ULTIMATE 64BIT win 7 חיפשתי בנרות כבר אחרי ההתקן הלא מוכר הזה! מצורף תמונה. Uploaded with ImageShack.us נקווה שזה יעבוד..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מצרף צילום וידאו של התקלה: https://drive.google.com/file/d/1nBJ...ew?usp=sharing קצת פרטים על התקלה: קורה בחיפוש גוגל. כלומר אם אני אחפש בדפדפן edge בגוגל, המסך ילבין. בחיפוש אחר, נניח בינג', לא משנה איזה דפדפן, אין הלבנה. עשיתי ריסטארט- לא עזר מחקתי נתוני גלישה (גם בסיסי וגם מתקדם)- לא עזר מחקתי פרופיל, לא עזר הסרתי והתקנתי כרום- לא עזר. כשאני אומר הסרתי, זה כולל מחיקת תיקיית הפרופיל ב- appdata פירמוט- עזר לכשבועיים ואז חזר. הסרתי את כל התוספים שהיו לי (כולה 2, DOCS משהו ו- ADBLOCK) לא בוצע משהו מיוחד, עדכונים בוצעו אתמול אבל השתמשתי בינתיים בגוגל והתקלה לא הייתה עד עכשיו. במחשב אחר עם אותו פרופיל הבעיה לא מתרחשת ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל והם…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  5. הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מותקן חלונות 10 בעברית עם ערכת שפה בעברית מלאה הבעיה כשעושים חיפוש מילה בעברית מקבלים רשימה של תוצאות עם ריבועים במקום טקסט, התקיה עצמה מחוץ לתוצאות בעברית בלי בעיה איך פותרים את הבעיה הזו? אני מצרף צילום מסך

7. שלום. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט ישנה שלא רשום עליה כלום. תמונה של המצלמה: http://img9.imageshack.us/img9/8403/19062010068.jpg על הצ'יפ היחיד שנמצאה בתוכה רשום : Z-Star ZS0211-LF SS0100A 2560125 יותר מזה אין לי פרטים עליה וכל חיפוש שערכתי בגוגל לא הניב תוצאות. אני משתמש ב WIN7 אבל דריוור לכל מערכת הפעלה יהיה טוב יותר ממה שיש לי כרגע (שזה כלום). תודה מראש לעונים. עריכה: מצאתי דריוור מתאים http://www.megaupload.com/?d=ZB9UFLNL קוד: rusdale והערה קטנה, אני מצאתי את זה איפשהו שם במקום לא מוכר אז אני ממליץ לבצע סריקה לוודא שהקובץ מכיל אך ורק את הדריוורים כי אני לא יכול לערוב לאמינות. אני לא קיבלתי התראות על וירוסים או רוגלות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אחים שלי, יש לי פה לוח אם Biostar u8568 ואני לא מוצא דרייברים לכרטיס קול שלו!! חרשתי כבר על כל התוצאות שגוגל נתן לי ואין! יש רק מכירות אבל אני לא מוצר מקום עם דרייבר, יש איזה אתר לדרייברים שאני אמצא שם משהו? איפה עוד יש לחפש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by Kenny,

רציתי להתקין דרייבר למסך שלי , אמרו לי שזה דבר שיעזור מאוד. שאני בודק מה מותקן כבר , ב Display properties>settings רשום לי : Dsiplay : Default Monitor on NVIDIA geforce2mx ... ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים , היה כתוב שם Plug & play monitor או משהו כזה... אין לי מושג איזה דגם המסך שלי... כל מה שאני יודע , שכתוב לי עליו Newron ואם אני לא טועה , זה שייך למציבושי , אבל אני ממש לא יודע. יש איזו תוכנה שאני יכול לבדוק איזה סוג מסך זה , ולהוריד את הדרייבר שלו? (רצוי לציין , אני משתמש באקס פי פרו) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SPONER,

שלום יש לי את המצלמת וודיאו PANASONIC NV-GS27 היא ישנה מאוד יש לי קלטות שצילמנו לפני כמעט עשור , אני לא מצליח לראות את הצילומים דרך המצלמה עצמה . אז נסתי לחבר למחשב הנייד והיא התחילה להתקין "דרייבר " ואז הפסקתי אותה כי זה היה נורא לאט .ואז כשחברתי שוב למחשב יש צליל של זיהוי אבל היא לא מתיקנה שוב את ההדרייבר. הווינדוס שלי הוא 8 חברתי אותה למחשב עם ווינדוס 7 זה סיים להתקין את "הדרייבר " אין לי מושג אם זה הדרייבר , ובקיצור אני לא יודע מה לעשות הלאה .. לא נראה לי קיים דרייבר של המצלמה לווינדוס 8 אז השאלות שלי: 1.מה עושים אחרי התקנת הדרייבר ? התוכנה לא עלת במחשב. 2.איזה איש מקצוע מטפל בזה ? יש שם דברים חשובים . תודה.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by Culandur,

אני מחפש דרייברים לכרטיס קול AESS Audio Driver ES1869/1857 תודה איגור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מחפש דרייבר לכרטיס קול מובנה על לוח של אסוס מדגם CUSI-M מצאתי את הדרייברים לכרטיס רשת ולכרטיס מסך אבל לכרטיס קול לא מצאתי והפכתי את הרשת כבר בנסיון למצוא מישהו יכול לעזור לי? יש שיטה אולי לדעת את דגם הלוח המדויק ע"י תוכנה ? כי להסתכל על הלוח עצמו כמעט ובלתי אפשרי זה מחשב של תקליטן והוא נמצא בתוך קייס שיצרו ג''מ אריזות ומי שמכיר אותם יודע שמה שנכנס אצלם לארגז יוצא...אף פעם קיצור בבקשה תנסו לעזור לי...בבקשה...ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  13. עובד עם חלונות 10 וכונן SSD בתור כונן C. אולם יש לי שני כוננים נוספים, כל אחד מחולק וירטואלית לשניים, ובכוננים הללו גם מידע שחשוב לי. כרגע, אם אני מחפש מידע כלשהו שנמצא על אחד הכוננים, אני נאלץ לחפש בכל כונן בנפרד. האם יש דרך לחפש מידע מסוים בכל הכוננים בפעם אחת?

14. Started by tombraider2003,

שלום אנשים מי יכול לעזור לי אני מחפש קובץ בשם IRDA.SYS עבור התקן אינפרא אדום אני לא מוצא את קובץ הזה דם בדרייבר וגם בדיסק של XP מי שיכול לימצוא ולישלוח לי אותו ל אי מיי שלי אודה לו מאוד looklkn@hotmail.com icq 157969151

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. חישבתי איזה נגד אני צריך ויצא לי R=22.624 W=1.104 מה אני אומר למוכר שאני צריך מה ? אני פשוט אומר לו שיביא לי מה שיצא לי ,והוא מביא לי נגד שיהפוך מ12 ל7 V ה -R ז ה -אוהם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חבר'ה קניתי מחשב והוא עושה לי בעיה קטנה שממש נראה לי בגלל שההספק שלי הוא לא מספיק גבוה אתם יכולים לעזור לי עם החישוב אם הספק שלי מספיק חזק או ששידכו לי ספק חלש מדי? Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Gigabyte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3289…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, הספק כח שלי בזמן האחרון מתאמץ(מתחמם מאוד והמאוורר מראה סימני מאמץ) - ניסיתי לנקות את המאוורר אבל אין משהו שמפריע לסיבוב - החימום של הספק כח מעלה לי את החום במארז ב 9-11 מעלות. יש לי ספק כח KSP 485watt אמיתי. יש לי P4 3 PRESCOTT עם מאוורר ZALMAN 7700CU מארז XAVIER3 עם 4 מאווררים כ.מסך ATI RADEON 9800 PRO 128MB שגם לוקח מתח חשמל וגם עם מאוורר thermaltake מורחב יש לי 2 כונני 5.25(combo+dvdrw) יש לי 4 HD שניים SATA ו2 IDE. וכונן FLOPYY ולוח בקרת מאווררים קדמי איך אני מחשב עם 485W מספיק או שאני צריך 525W ? כמו כן אשמח להמלצה על ספק כח אמין ושקט - הספק שלי כבר 3 שנים בערך טפו טפו טפו אבל מראה סימנים של סוף חייו בתודה, FiremanFpG

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. אם כבר קראתם את הת'רדים הקודמים שלי אז אתם יודעים על מה מדובר ואם לא אז נשרף לי הספק והחלפתי לאחד חדש ויש לי בעיות, לאחר שפתרתי את בעיית ה-CMOS יש בעייה חדשה, כל פעם שאני מעלה את הוינדואס הוא נתקע. וגם שאני עושה בוט מהסי די או לא משנה מאיפה זה נתקע ! אין לי מושג מה עושים . ושראיתי בביוס בהגדרות הוא הגדיר את המעבד שלי כ400 ומשהו מגה הרץ ולא כ-667 יכול ליהות שיש עוד כל מיני הגדרות שהמחשב שינה ואני לא יודע ? למישהו יש הסבר ? פירוט ? משהו ? אין לי דרך לפרמט את המחשב, כל דרך של העלאת הוינדואס וכל דרך של ניסיון לעשות בוט נכשל. אם יש לכםם פתרונות בבקשה תציעו. תודה לכולכם, אין לי מחשב כבר איזה שבוע ואני מתאבד !!!! (אני כותב את כל ההודעות האלו ממחשב אחר....)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pssheba,

שלום, קיבלתי מחשב נייד עם דיסק של דרייברים. לא עולה בידי להתקין את הדרייברים ואני מקבל הודעה חוזרת ונשנית כי: usbehci.sys לא נמצא על גבי הדיסק. חיפשתי ב "גוגול" ומצאתי שם עשרות ומאות הודעות הזועקות מרה על חסרונו של usbehci.sys בדיסק ההתקנה. כל הקישורים היו לאתרי סקס שביקשו "לבצע בדיקה" בדיסק שלי. מישהו נתקל אי פעם בסיוט הזה הנקרא: usbehci.sys? מישהו יכול ליעץ לי מהיכן מורידים את הדבר הזה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by Delux,

אני חושב שהיא קשורה ללוח אני חושב הנה אולי אתם יודעים:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Computerrr,

שלום, אני מנסה להגדיר אפליקציות אתחול (התוכנות שנפתחות אוטומטית כשמדליקים את המחשב), ולצערי גם במנהל המשימות בכרטיסייה 'אתחול', וגם בחלון 'אפליקציות אתחול' שבהגדרות אני לא יכול לראות שום אפליקציה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. הבעיה היא במחשב של אחי הגדול, אני לא בדיוק מבין למה אבל משום מה כשאני לוחץ F3 לחפש קובץ מסוים מופיע הדבר הבא כמו בתמונה: דבר נוסף שקורה רק במנוע החיפוש של גוגל הוא שאני מחפש תמונות בחיפוש תמונות אני לא יכול ליראות תמונות דרך המנוע הזה, במקום זה אני מקבל את התוצאההבאה שבתמונה הזו: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  23. Started by volcane,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם המחשב שאין לי מושג מהי :. לפעמים המחשב מאתחל את עצמו. למשל, בעת גלישה באינטרנט, לפתע המחשב מבצע ריסטרט ללא שום התראה או משהו.... בזמן האחרון "קפצו" לי פעמיים חלונות כחולים (כמו בתמונה). ניסיתי לחשוב מה הבעיה, אבל אין לי תשובה. המחשב אצלי קרוב לשנה ומאז לא הותקנה שום חומרה חדשה, אין לי הרבה דברים על המחשב, כ-20 ג'יגה מתוך 80, כל העידכונים של הווינדוס מותקנים... אשמח, אם למישהו יש איזה כיוון. לינק לתמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/g/h/w/a/y/s/t/a/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200208271106025392/200407171220293839/CIMG0457.JPG

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  24. הי, כשאני חוזר למחשב לאחר זמן מה (אחרי שהמסך נכבה והמחשב עבר ל sleep) , החלון נהיה קטן יותר - זה מראה בפינה שלו, בכפתור האמצעי (להגדיל / להקטין) , שהוא מתנהג עדיין כאילו הוא על מסך מלא (ראה תמונה) וכל פעם, שאני חוזר למחשב, אני צריך להקטין ולהגדיל אותו שוב, שיחזור למסך מלא... אני עובד עם הרבה חלונות, וזה ממש מעצבן.... יש למישהו מושג מה זה, למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור אתזה? תודה

25. Started by יפת,

במחשב שהמפרט שלו:I5 750, HD5850,4GB RAM. שאני גולש באינטרנט המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאתחול. זה קרה 3 פעמים היום ועכשיו הוא נתקע ישר בהפעלה. מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.