עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בתקופה אחרונה אני עומל על לחדש דיסק MP3 ישן עם שירים מדהימים שהזדקן ונתקע ברבים מהם. הדיסק מכיל בעיקר שירים אמריקאיים של שנות 98 99' שמזכירים ומסמלים עבורי תקופה ייחודית בחיים. מכיוון שאהבתי את סדר השירים שם, אני עברתי אחד אחד (בהפסקות, כל נסיעה, לא בבת אחת) כדי לרשום שם השיר שיהיה לי הסדר המקורי. לא מזמן סיימתי את הרשימה. במחשב יש לי את התיקייה שמכילה את השירים שמרכיבים דיסק זה. ראיתי, שהרשימה די דומה לרשימת השירים בפועל בדיסק. כלומר אחי לא התעקב על יצירת סדר מסוים בשירים, הוא פשוט צרב אותם לדיסק. כשאני מנסה לגרור את רשימת השירים לWINDOWS MEDIA PLAYER הסדר מתבלגן. איך אפשר לצרוב דיסק MP3 כך שסדר השירים לא ישתנה? כך אוכל רק לעבור על הרשימה ולעשות תיקונים…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה שמעו היה לי 2 סלוטים של 256 533 mhz cl4 spectec הוספתי עוד שתי סלוטים של 512 קינגסטון אותו תדר אותו הכל והמחשב מראה ג'יגה וחצי ולא ממשיך בהטענה אחר כך הוצאתי את ה2 של ה-256 והכל עבד בקיצור מה אני צריך לעשות?

3. Started by Agqwe,

לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  5. טוב חבר'ה לילה טוב. אני רק היום הורדתי את התוכנה של Everest ונדהמתי לראות את המדחום שמודד לי את הטמפרטורה של כ.מסך. בסה"כ המחשב שלי יחסית חדש בן 3 חודשים ולא עושה לי בעיות ולא ריסטרטים למיניהם, אך לא יכולתי להתעלם מהסנסורים של תוכנת Everest. מבחינת טמפרטורת מעבד ולוח אם נראה הכל תקין. אך טמפרטורת הארד דיסק עומדת על 60 מעלות צלסיוס וטמפרטורת GPU כ.גרפי על 81 מעלות!!! החום של הארד דיסק עוד איכשהו מתקבלת על הדעת, ברם טמפרטורה של GPU נראה לי קצת יותר מידי, למרות שהוא לא עושה לי בעיות. דרך אגב כ.גרפי של Geforce 7600 GT. זה נראה לכם תקין? ???

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by Matan Tsypkin,

היי חברים. לראשונה בחיי קניתי לפטופ חדש. הלפטופ של HP עם בטריה 3 תאים 41 WH ליון ליתיום. הייתי רוצה לשמור על הבטרייה הכי טוב שאפשר. אז אני מנסה להבין כי שמעתי דעות שונות לגבי איך להטעין את הלפטופ. אם בכל פעם שהמחשב מגיע ל100% אני צריך לנתק מיד ולהשתמש עד שזה מגיע לאיזור ה10-15% ואז לחבר שוב ולהגיע ל100 ולחזור חלילה? או שאני לא צריך לחשוב על זה ופשוט כל היום כשאני עובד עליו להשאיר מחובר למטען וזה לא יגרום לבטריה לשרוד פחות זמן. ממש אשמח לעזרה פה כי כרגע אני פורק ל12 אחוז ומגיע ל100 ופורק חלילה וזה כבכר מחרפן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bondi,

עשיתי למישהו ג'סטה בלפרמט את המחשב בחינם קיצר שבאתי לקחת את הסידירום שלי פתאום התכבה המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו מופיע לי במסך ההתחלתי שמופיע הכוכב הזה הצהוב מופיע לי השגיאה הבאה וככה זה נעצר ואי אפשר להיכנס לביוס ולא כלום השגיאה: AWARD plug and play BIOS Extension V1.0A חייב את עזרתכם בדחיפות מחר יום שישי אם יש בעיה אני חייב לקנות ת'חלק

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by avimorp,

יש לי וינדוס vista עכשיו עד שמצאתי את כל הדרייברים לקח לי יום שלם עכשיו אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס קול שלי שתומך בvista הגירסה שאני צריך היא c-media CMI8738

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  9. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. שלום מחשב הP4A שלי התמלא ספייווארים ואני חייב להתקין ווינדוס מחדש. אני לא מצליח לגרום לו לזהות שום CDROM. אני מחבר אותם במקומות שונים, עם ג'אמפרים מקונפגים אחרת כל פעם, החיבורים ההגיוניים לא פועלים וגם אחרים. כל פעם אני בודק בביוס ושם הוא מראה כאילו לא מחובר כלום. ניסיתי להחזיר את ההגדרות לדיפולט אבל לא פועל גם ככה. בבקשה תנו לי רעיונות אני נואש, חייב לגרום לCDROM לפעול כדי להתקין ווינדוס מחדש!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. חבר'ה אני לא מצליח למצוא שידרוג לביוס אבקש ממכם אם תוכל למצוא עבורי שידרוג לביוס שלי מאחר וקניתי כונן קשיח 40 ג'יגה והביוס שלי פשוט מסרב לזהות אותו אמרו לי כי שדרוג הביוס יסדר לי את הבעיה המחשב שלי הוא: פנטיום 3 450MHz 320 זיכרון כמו כן אני מצרף לכם פרטים נוספים לוח : M6TBA Processor: GenuineIntel Femaly 6 Model 7 449MHz Stepping 3 Math Support:Present BIOS: Award Modular BIOS v4.51PG 02/23/99 Bus Type:PCI,ISA,USB Port: 1 Parallel 3 Serial Bios ID: 2A69KBOCC Bios Date: 23/02/99 Bios Type:Award Modular BIOS v4.51PG Chipset: Intel440BX/ZX Rev 3 המון תודות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. שלום, חבר'ה אני חייב שתעזרו לי. יש לי כרטיס מסך HD4870 של ASUS. היום כשהדלקתי את המחשב תוך בערך 15 שניות המסך נכבה ונדלקו לי שתי נורות אדומות על הכרטיס מסך.. ניסיתי לנתק, לחבר ולבדוק את הכבלים.. שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א ליד הנורות שדולקות לי יש כיתוב.. D1601 ו D601 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by ScrLk,

האמת שאין לי מושג איך זה קרה... אני כותב כרגע עם המקלדת הוירטואלית של ה- WINDOWS. אני יכול להגיד לכם רק שאין דרייבר ושאני לא מצליח לשים חדש מאלו שניסיתי להוריד. ד"א: ניסיתי מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה... יש לי מקלדת של מיקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard 1.0A. מי שמכיר את הבעיה או שיכול למצוא לי דרייבר או כל דבר אחר שיתאים אני אודה לו מאוד.. אם אתם רוצים לשאול על עוד פרטים שאולי יכולים לעזור - בבקשה תשאלו. ת-ו-ד-ה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eladlevii,

קודם כל שלום . יש לי בעיה לא עובדים לי סרטוני הוודיאו והמשחקים במחשב חשבתי שהבעיה בווינדוס אז פרמטטי אבל זה לא עזר עדיין יש לי את אותה הבעיה אני פשוט לוחץ על קטע וודיאו והוא לא נפתח ונתקע .. ניראה לי שזה קשור בקצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים .. יכול להיות שהלך לי כרטיס המסך ? ואם זה חשוב אז מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס אקס פי פרו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. Started by itziking,

יש לי צורב DVD של 3540 -NEC_DVD_RW ND כשאני מכניס דיסק ריק CD או DVD הוא לא מזהה שיש דיסק ובנרו(תוכנת צריבה NERO) הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר הכנסתי, אותו דבר גם בתוכנת צריבה המובנית של windows. בהגדרות של הצורב סימנתי שהוא אמור לזהות הכל ולעשות הפעלה אוטומטית לדיסקים אבל הוא לא קורא את הדיסקים ויש רעש מוזר כזה ממנו. מי שיכול שיתן תגובה בבקשה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. עקב יציאת המערכת החדשה החלטתי לנסות אותה, יש לי הארדיסק מסוג סאטא ועכשיו ההתקנה דורשת שאני אתקין קודם את ה-SATA ורק אז היא תזהה את ההארדיסק... אני בתמימותי מכניס את הדיסקט שקיבלתי עם הלוח (MSI K8M Neo-V (MS-7032), וההתקנה מציגה לי שגיאה - היא אומרת שהדרייבר אשר נמצא בדיסקט הוא דרייבר אשר תומך ב-32, לכן נכנסתץי לאתר של AMD ולא מצאתי שום דרייבר לסאטה או לכל התקן אחר בלוח שלי שיתמוך ב-64! אולי מישהו מכיר? מישהו יכול להביא לי לינק? (במיוחד לסאטא כי בלעדיי זה אני לא יכול להתקין את המערכת). אגב, אם לא הוציאו דרייבר כזה - אין סיכוי שאני אתקין את המערכת? לדעתי זה מאוד טיפשי מצד יצרני הלוחות לא לתת תמיכה בדרייברים של 64, הרי הלוח כולו מיועד למעבד 64 אז מדוע לא שמו עוד תיקייה עם תמ…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by elad901,

תראו אני חיברתי את הרמקולים שלי למחשב ולחשמל והם לא עובדים לי.. אין חומרה חדשה כל ההגדרות קול תקינות אני ניסיתי לחבר למחשיר אחר והם כן עבדו וכאני נכנס לאינטרנט אז המודם ספיקרס שלי עובד - זאת אומרת - אני כן שומע צליל חיוג ברמקולים. ומה כל הקטע פה? הם חדשים! אז מה לעשות?? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Liran77,

מחשב נייד חדש שהוזמן מחול⁦⁩ עובד איתו ואחרי זמן מה המסך פשוט מתעוות והמחשב לא מגייב אפשר לכבות אותו רק דרך הלחצן של הpower ואז שמדליקים חוזר לעבוד ושוב עושה שוב את אותה הבעיה. יש אפשרות לסדר את זה?

22. Started by yuval12321,

המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים לעשות מדי פעם צפצופים חזקים והוא עושה לפעמים עם רווח של חצי שנייה ולפעמים רווח של קצת יותר בין הצפצופים בקצב קבוע הוא עושה כאילו מדי פעם לא כל הזמן מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by AA123,

כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  24. תשמעו, קיבלתי אתמול מחשב שמופעל על ידי לוח אם IC7 P4 2.4c על ידי ספק כוח של Antec 350W הרכבתי הכל ואני מחבר לכרטיס מסך Sapphire radeon 9600 pro 128DDR ואין תצוגה, אבל שהמסך לא מחובר לכרטיס מסך רשום NO SIGNAL וכשהמסך מחובר לכרטיס נדלקת מנורה כתומה במקום ירוקה, בדקתי את המסך F700P במחשב אחר והוא עובד מצויין, על הלוח אם דלוקה מנורה ירוקה שהמחשב מכובה וכשהוא דלוק מנורה אדומה, מה עושים? חיברתי את 2 חיבורי החשמל את המעבד כמו שצריך את הזכרון וזה ואני לא יודע מה לעשות, נתקעתי עם מחשב שלא עובד

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המחשב שלי נדפק לגמרי. ניסיתי להגדיל את כונן C דרך זה שאני מקטין את כונן D . הקטנתי ל 30GB ועכשיו הלכו לי ה 30 GB פשוט נעלמו. ניסיתי להתחבר דרך הבוט . דרך תוכנות של מחיצות אבל כלום לא עבד. מי שיכול לעזור לי באופן פרטני אני אשמח. אפילו לתת לי סקייפ שלו.

• 29 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים