תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני רוצה להעביר קבצים אבל הם עוברים לי באיטיות יתר על המידה בהעברת מהכונן החיצוני . זה התחיל לפני כחודש חודשיים , מאז פרמטתי את המחשב ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.. יש לי 6 חיבורים 2 מקדימה 4 מאחור : עכבר/מקלדת על חוטית / ארד דיסק חיצוני 500 GB / וחיבור לשלט על חוטי יש לי WIN 7 וזה גם המערכת שהייתה לי לפני הפרמוט הארד דיסק הוא של WD חיבור USB 0.2 הנה כמה תמונות שיפשטו את דברי : המערכת שלי : http://img832.imageshack.us/img832/5216/capture3fd.jpg מהירות העברת הקבצים מהחיצוני לאחד הכוננים הפנימים : http://img835.imageshack.us/img835/5823/capturegn.jpg מהירות העברת הקבצים ממפנימי לפנימי : http://img138.imageshack.us/img138/4676/capture2cb.jpg ח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפשרות לחסום במחשב אפשרות שמשתמש יחבר דיסקים ניידים, רכיבי פלש וכו' ויעתיק קבצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים חיברתי iPod Nano למחשב על מנת להטעין אותו. שניה אחרי שחיברתי אותו, המקלדת והעכבר שלי הפסיקו לעבוד (מדובר עלWireless Logitech Wave). את האייפוד חיברתי לפאנל הקידמי, המקלדת והעכבר מחוברים לאחורי (בנוסף לHD חיצוני וHUB). בנוסף קפצה לי הודעת שגיאה של USB device not recognized ללא הפסקה. ניתקתי את האייפוד וההודעה המשיכה להופיע. מאז- חיבורי הUSB דפוקים לגמרי. עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא עלה- נעצר אחרי הLoading של ווינדוס. אחרי כמה ריסטרטים הוא הסכים לעלות, ואף התקן USB לא עבד. ניסיתי: 1. לנתק את הפאנל הקדמי. 2. לבטל בBIOS את הUBS 2.0 Controller. 3. (הדבר היחיד שעזר) לבטל לגמרי התקני USB. מאז המחשב עולה כמו שצריך. בהחלט נשמעת כמו בעיה בלוח האם, השאלה היא מה יש …
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 5 בערך, לוח אם asus p5q מעבד e8400 וכל זה יושב בתוך Antec p182. תאכלס הוא עובד בסדר לצרכים הנוכחיים שלי אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע מה לעשות איתה, משום מה כשאני מחבר דיסק חיצוני לחיבורי ה USB המחשב בדרך כלל לא מזהה אותו. הוא מתקשה באופן כללי לזהות כל מה שאני מחבר לUSB אבל בדיסקים זה יותר בולט. החיבורים הקדמיים של המארז מגיבים פחות טוב אבל גם החיבורים האחוריים של לוח האם לא עושים עבודה טובה. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות כי לשפר את המצב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום המחשב לא מגיב כשאני מחבר דיסק און קי/פלאפון או כל דבר אחר שמתחבר לUSB הבעיה קיימת בכל הכניסות גם הקדמיות וגם האחוריות לא מופיע כונן נשלף במחשב שלי, אבל ההתקן מקבל חשמל למשל כשאני מחבר את הפלאפון שלי הוא נטען אבל לא נפתח במחשב הכונן מערכת ההפעלה היא win XP ולוח האם שלי הוא MSI 865PE (הבנתי שזה יכול להיות קשור) ניסיתי לחבר את ההתקנים במחשב אחר והם עבדו מצויין כך שהבעיה היא לא בהם תודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ניסיתי להכניס USB למחשב והוא אפילו לא מראה לי שהוא קלט חומרה חדשה כלום.. ניסיתי בכל מיני חורים שונים אך אפ אחת מהם לא מצאה לי וניסיתי במחשב אחר זה התקבל ונמצא.. מה יכול להיות הבעיה?<. תודה רבההה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בעיה נורא מוזרה יש לי 2 הארד דיסקים חיצוניים, ושני צורבי חיצוניים כל פעם שאני מחבר משהו מערכת ההפעלה xp ניכבת(עושה לעצמה הפעלה מחדש) פשוט זורקת אותי החוצה וגם זה קורה שאני מנתק משהו גם מצלמת אינטרנט בחיבור usb מה זה???????????????????????????????????????????????????? כאילו כל דבר חיצוני ממש עושה לי קצר חשמלי במערכת, זה מתנתק וחוזר לעצמו רגיל אח"כ זה משהו פיזי שמחייב מעבדה? כל התייחסות תתקבל בשמחה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי איזה 8 התקנים של USB ושאני מנסה לחבר יותר מאיזה 6-7 זה פשוט לא עובד. קניתי מפצל כזה , וגם זה לא עוזר... מה הקטע? יש לי WINXP SP2 עם עידכונים... זה רק אצלי?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה, חיבורי הUSB לא מזהים את המקלדת והעכבר במהלך טרום כניסה למערכת הפעלה אך מזהים יפה לאחר שמערכת עולה. יש להדגיש שלא מדובר בדרייברים, היות והם מזוהים לסירוגין. (לבסוף השתמשתי במקלדת עם החיבור העגול הרגיל שאיתו אין בעיות). כך זה קורה הן בBIOS והן בבחירת הממשק השחוק לבן של HIREN CD . למישהו יש מושג ממה דבר כזה יכול לקרות ? בדקתי את הזכרון, את הארד, הרצתי כמה משחקים לבדוק את כרטיס המסך... למישהו קרה משהו דומה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבורי אודיו במחשב 6 מאחורה ו-2 מקדימה (Front Panel). החיבורים מאחורה קולטים מצוין והכל טוב אבל החיבורים מקדימה לא קולטים בכלל, אוזניות מיקרופון...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
זה התחיל ככה: יש לי cardreader של CF שמתחבר ל- USB (לכרטיסים של מצלמה), הוא תמיד עשה בעיות בזיהוי שלו - פעם מזהה ופעם לא... אבל הסתדרתי (הערה: לפני הכל מדובר ב P4-2.4 לוח של ABIT BD7II מותקן xp pro באנגלית ועדכנתי SP2) מה שקרה לפני כמה ימים, אחרי שוב הקורא לא עבד נסיתי להתקין דרייבר חדש,אבל זה לא עזר אך בנוסף כל מה שאני מחבר ל USB כולל המדפסת שהייתה מחוברת כבר לא מזוהה במנהל התקנים קיימים כל יציאות והוא דווקא כן מזהה את עכבר האופטי (מחובר דרך USB) והוא עובד תקין חוץ מזה מרכזת USB שמובנת במסך גם מופיע שם תקין (נותנת 4 חיבורים נוספים בנוסף ל6 שנותן הלוח - לפחות 2 מתוכם יכולים לתמוך ב USB2) בקיצור אני כבר לא יודע מה לעשות ? התקנתי מחדש את דרייבר של לוח אם, של מדפסת , של קור…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הלוח הוא של אביט, AN-M2. לוח חדש נמצא אצלי רק חודש, והבעיות התחילו בימים האחרונים. מה שקורה זה שחיבורי הUSB וחיבור כבל הרשת מתנתקים כל כמה דקות (העכבר מפסיק להגיב ומתנתק הקשר בין המחשב למודם). כדי לסדר את זה אני מנתק ומחבר את החיבורים פיזית, אבל זה רק פתרון זמני כי אחרי כמה דקות שוב יש התנתקות. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי ! לאחר יום יפה שכזה פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק...(כמובן בעדינות...) חיברתי הכל בחזרה אבל שום חיבור לא מגיב...אני מתכוון למקלדת ,חיבר למסך , עכבר ...רק החבורי USB מגיבים.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... יש לי ספק של 300w, ואני רוצה לחבר מאוורר רגיל נוסף למחשב שלי... הבעיה היא שכל היציאות חשמל בכבלים שלי תפוסות! כשחיברתי את הכרטיס מסך הייתי צריך לחבר עוד הספקת חשמל נפרדת שמתחברת לספק, ומהחיבור של הרדאון 9700 פרו יש עוד פיצול נקבה. על אותו כבל חשמל שיוצא מהספק יש שני יציאות, האחת חיברתי להארדיסק, השניה חיברתי לכרטיס מסך... השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לפיצול על הכרטיס מסך מאוורר רגיל נוסף מבלי לגרום לבעיה בהספק החשמל לרכיבים על אותו כבל? ז"א, האם המאוורר יגרום להארדיסק\כרטיס מסך לא כראוי? תודה מראש למי שיתן לי תשובה מקצועית (=
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זו לא בדיוק תקלה אך לא יודעתי היכן לפרסם קושייה שכזו: יש לי הארדיסק חדש 80GB ווסטרן דיגיטאל ויש לו שני יציאות לחיבור לספק... אחת רגילה כמו בIDE והשנייה בתוצרה דומה לחיבור הסאטא הבנתי שיש לחבר רק אחת מהם.. איזה מהם עדיף לחבר(אם בכלל יש עדיפות)? ומה קורה במידה ואני מחבר את שניהם?
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שחיברתי את הצורב למארז גם חיברתי את אחד היציאות חשמל מהספק אליו עכשיו אני לא בטוח שחיברתי את זה נכון. הפלאג עצמו מתאים אבל אני לא יודע אם חיבתי אותו בכיוון הנכון... מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר שהלך לי המאריך של הסיבריה V2 החלטתי להשתמש בחיבורי הקול הקדמיים של המארז,אך משום מה הם לא עובדים. (המפרט בחתימה אם יש צורך) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 PC2700 PMI במחשב קניתי חדש KINGSTONE 512 PC3200 וחברתי את שניהם ושצריך להיות התעינה של הויינדוס הוא עושה לי משהו ללחוץ R ושאני לוחץ הוא עושה ריסט מה אני צריך לעשות זה קשר לויינדס או משהו?? דרך אגב : עכשיו ניתקתי תזכרון 256 (הקודם שלי) והמחשב פועל.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי את המעבד I5 760 וגם לוח+ראם אתם יכולים לראות פה את החלקים שקניתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483799.0 אני מחבר את החלקים ומדליק את המחשב ואז בזמן שהווינדוס(7) עולה יש לי מסך כחול הינה המסך: Yfrog Photo : yfrog.com/0zimg1178p עכשיו ניסיתי לשנות את הACHI וזה לא עוזר.. שיחקתי בביוס הורדתי את התדר שת המעבד ועדיין יש את המסך הכחול המרושע הזה יכול ליהיות שצריך להתקין תווינדוס מחדש?? אהה שהפעלתי את הווינדוס זה אמר לי לעשות ריפייר, אז עשיתי וזה את הריפייר ולא היה עם זה בעיה ואז שזה סיים אותו המחשב גם לא עלה.. חברים יקרים מה עושים??? תודה! סהר
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שלום כאמור החלפתי את המחשב.... ורציתי להעביר כמה שירים תוכנות וסרטים מהמחשב הישן.... אז חיברתי את הארד דיסק הישן (15 גיגה של ווסטרן) למחשב החדש... ושהפעלתי אותו.. הוא זחל בטירוף... בסוף אחרי כ-10 דקות המחשב עולה כרגיל... אך הארד דיסק הישן לא מזוהה.... מה עושים? מערכת הפעלה XP וגם בישן היה XP למישהו יש רעיון? נכון בכבל ATA יש שלושה חריצים... אחד שמתחבר ללוח אם.. אחת להארד דיסק... והשלישי באמצע כזה בין שניהם.. אליו אפשר לחבר הארד דיסק נוסף נכון? לשם חיברתי אותו... ואין לי עוד פורטים בלוח אם.. זאת הדרך היחידה. מה עושים???? בבקשה תנסו לעזור לי! אני ממש רוצה כמה דברים משם..
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היציאה מהכרטיס היא S-VIDEO חיברתי את הכבל לטלוויזיה דרך מתאם SCART ניסיתי להפעיל את המערכת גם אם צג וגם אם טלוויזיה בלבד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-