תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני לא בטוח אם הבעיה שלי קשורה לפה או לתוכנה, נראה לי שזה פה. יש לי שני הארד דיסקים. אחד 500GB של WD שעליו מותקן הווינדוס והשני 1T של SAMSUNG. עד לפני יומיים לא הייתה שום בעיה, אבל פתאום שנכנסתי ל"מחשב שלי", ראיתי שנעלמו כל המחיצות של הסאמסונג. עשיתי הפעלה מחדש למחשב והגעתי למסך שזה אומר לי BOOT FROM CD, כלומר לא מזהה אף לא אחד מההארד דיסקים. הכנסתי דיסק של הווינדוס 7 בשביל פירמוט וזה לא מצא שום הארד דיסק... פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר כמו שצריך, אבל הכל היה בסדר. אין לי מושג מה לעשות בקשר לזה... יש לי מארז CM 690 II ואני משתמש כרגע בX-DOCK החיצוני, חיברתי עליו את הסמסונג בשביל שיהיה לי מחשב לימים הקרובים. אגב, המידע שעל הסמסונג נשמר (אני מקווה שככ…
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לפטופ של dell יחסית חדש (כחצי שנה) עם ווינדוס 10 מעודכן. אין לי "מצב שינה" אלא רק "שינה" ולכן ,כאשר אני נכנס ל"שינה" הסוללה נגמרת לאחר כיומיים. האם אמור להיות מצב שינה? או ששינה אמור באמת לכבות את המחשב ללא שימוש בסוללה כלל?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
i have a p4 with intel 865pearl my procecor is 800mhz fsb and 256mb samsong pc 3200 400mhz[upgrading later] when i run cpu-z these ar the reasulats i get CPU-Z version 1.18 Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) Module #0 Memory typeDDR-SDRAM Manufacturer (ID)Samsung (CE00000000000000) Size256MBytes Max bandwidthPC3200 (200MHz) Part numberM3 68L3223DTM-CC4 Max frequency @CAS#2.5166MHz Max frequency @CAS#3.0200MHz Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) does it mean my ram is working on 200mhz can anyone help me
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה ריסטים לעיתים יחסית קרובות....הריסטים קורים רק בעיקר מתי שאני משחק משחקים כשהוא עושה ריסט אין מסך כחול ואין שום כלום....ישר בום ריסט כנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך אני לא יודע אשיתי בדיקה ב IntelBurnTest והכול תקין המעבד לא עובר את ה 52 מעלות.... המשחקים עובדים נקי וקורסים לאחר כמה זמן וזה לא קבוע.... תודה מראש לעוזרים מפרט בצד
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי סרט (בפורמט avi) שאני רוצה לצרוב על פורמט vcd. ניסיתי לצרוב דרך Nero וסתם נהרסו לי שלושה דיסקים. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של IBM LENOVO 3000 N100 . על המחשב וינדוס מקורי היה עובד אחרי יומיים הוא לא עבד אחר כך הוא התחיל לעשות כל מיני בעיות ואחרי זה בהתחלה של המחשב כשהוינדוס היה צריך לעלות הוא לא העלה והיה כתוב NTLDR.EXE ? אחרי כל הניסיונות בכושלים שלי לעשות RESTORE TO MAIN FACTOR או ל RESTORE הוא לא עבד ונתן כל מיני שגיאות .אאני חושב מהווירוסים המלאים שהיו בו .שחזור אבל זה לא עבד בכלל .אותן בעיות .ובסופ כלום לא בא על המסך . כשניסיתי להתקין וינדוס חדש פשוט הוא לא נתן לי .הוא היה אומר שמשהו עם ה HARD DISK עכשיו אני שמתי את ה BOOT על ה IDE CD כי אין אחרת . מה אני צריך לעשות .
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני פותח פה ט'רד חדש בהקשר לנושא שכבר דנו בו. התבקשתי צריך לשדרג מחשב ישן, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון. לוח האם הוא: Asus P4S533MX התומך במעבדי פנטיום 4 או סלרון ( דור די ישן ). מבחינת זיכרון הוא תומך גם ב - SDRAM וגם ב - DDR ( יש מקום לחבר את שני הסוגים ). בספר המצורך ללוח וגם באינטרנט, ראיתי שהלוח תומך ב - DDR במהירות עד 333. עם זאת, תוכנת PC Wizard 2008 מספרת לי שכרגע יש שני זכרונות בפנים, אחד 333 ואחד 400.... אני חשבתי לשים במקום שני אלה ( כל אחד מהם 256MB ), לשים אחד של 1024MB, או שניים של 512MB. העניין הוא שכיום ניתן לרכוש רק DDR400. שאלתי היא אם כן, האם אפשרי לבצע את השדרוג ? השאלה היא האם כיום, ה - DDR400 אינו פעיל ורק ה - 333 עובד, או ש - DDR400 …
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
פתאום המסך נכבה לי בערך לשניה והיה מין צליל כזה הוא נדלק ורשם מין דו"ח כזה של VPU RECOVER אני בדיוק באתי להיכנס לפורום כשההודעה הזאת הייתה עוד על המסך כדי לשאול אותכם, ואז פתאום שוב זה קרה אבל כשהמסך נדלק היו כל מיני "פסים צבעוניים" כאלה על המסך וכל המסך היה עליו "קשקושים" כאלה זה מאוד מוזר!!, מה קרה?? נ.ב הכרטיס מסך הוא רדיאון 9200se של ג'יגהביט....אני יודע שזה קשור איך שהוא לכרטיס מסך.... עריכה: אחרי שההודעה השניה קפצה אז הייתי חייב לעשות ריסט כי הכול נתקע ושום דבר לא זז.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי היום הרכבתי מחשב לוח אם EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E מארז WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU) יש כבל של המארז שרשום עליו AUDIO , את הכבל הזה חיברתי לחיבור של לוח האם שרשום שם F-AUDIO (הכוונה לפרונט של המארז) , חיברתי בחלק הקידמי את המיקרופון +האוזניה ולא שומעים כלום , גם אין הקלטה מישם, מדוע זה? הכל פועל קשורה כשאני מחבר את המיקרופון לחלק האחורי של המארז. רוני
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HD-Inspector וראיתי משהו שהלחיץ אותי מאוד תמונה- לחצתי על השורה הכחולה וזה הראה לי את התמונה הבאה- http://img689.imageshack.us/img689/6589/88091800.png פתחתי אתמול אשכול על שאלה של טמפרטורת המחשב שלי,ואני רוצה לדעת אם יש קשר בינהם מה הסיכונים ומה ניתן לעשות...: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457951.0 תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ככה, זה קורה כל הזמן, קבוע ככה שזה מתחיל לעצבן... אני משחק ELASTO-MANIA משחק ממכר עצבני ביותר אבל לא משנה... משחק עם גרפיקה פשוטה מאוד... בכל פעם שאני יוצא מהמשחק הצבעים במסך מתחרפנים ואני צריך לעשות Lof OFF כדי להתחיל מחדש במצב נורמלי ת'מחשב... צירפתי תמונה שתראו, מקווה שתעזרו לי... בכל מקרה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נתוני מחשב לוח Gigabyte GA-H55M-UD2H HDMI מעבד Intel Core i3 540 מצלמת USB רשת SILVER LINE I CAM850 כרטיס רשת אלחוטי USB TP-LINK 54Mbps TL-WN321G הבעיה נוצרת כאשר אני מבצע שיחות רשת בכל תוכנה תחיל לעבוד ולאחר מספר שניות קטן המחשב נתקע בדקתי את המצלמה וחיברתי כל פעם USB אחר ורק שחיברתי את כרטיס הרשת זה שוב נתקע
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים יש לי בעיה המפרט של המחשב: e8400 3.60 hd4870 זיכרון 4gb windows 7 rtm 64bit הוספו קירורים על המעבד + מארז מאוור קידמי + מאוור צדדי+ 2 מאוורים במארז למעלה+ מאוורר על המעבד אם החסרתי איזה שהו פרט אז תגידו כשאני מפעיל משחקים כבדים המחשב נתקע מופיע מסך שחור וזהו ככה זה נשאר עד לריסט מה יכולה להיות הבעיה? הינה תמונה של הטמפרטורות בזמן מאמץ: http://img694.imageshack.us/img694/2747/hotk.jpg אם אפשר תסבירו לי מה כול דבר אומר שם איפה שמסומן ציור אש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Fic radeon 9600 pro ומאז שקניתי מחשב חדש (athlon 64 3000). הכרטיס מסך עושה לעצמו מדי פעם ריסט(כלומר המשחק נתקע לפרק זמן) ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מדוע הכרטיס מסך עושה לעצמו ריסט? האם זה נגרם בגלל המחשב החדש (הלוח אם הוא Abit KV8)?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום .. היום בבוקר באתי לפרמט את המחשב שלי שהכנסתי את דיסק התקנה של הווינדוס הוא מתחל לי את המחשב סבבה ניכנס למצב שמימנו מתחילים את הפירמוט ואאני עושה לו רק ריפר זה האפשרות היחידה שהוא נתן לי, סבבה אחרי הריפר הוא מעלה לי את המחשב בהפעלה הוא לא מצליח לעלות את המצב שהוא מתקין את הווינדוס לא עושה לי כלום כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עושה לי ריסט בעצמו אז אני מנסה להיכנס למצב בטוח ואז הוא אומר לי" התוכנית במצב של התקנה חדשה" וניתן רק לעשות ביטול וזהו ואז הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש ..מה שאני רואה וחושב שאין לי הרבה ברירות וללכת לפירמוט שאני הכי לא אוהב לעשות זה דרך דיסקת אתחול.. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק מה אני עושה שלב שלב אני מכניס את הדיסקת מאיפה אני מביא עכשיו דיסקת א…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אחי הקטן שיחק שם בחוטים ומאז הכפתור פשוט לא עובד אולי הוא מחובר במקום לא מתאים ? איפה צריך לחבר אותו ? לוח אם Gigabyte K8VM800M
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לוח אם של גיגהבייט: ga-eg41mf-s2h עשיתי בוט DOK של חלונות כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש עם ה DOK מחובר אחרי בדיקת הזיכרון המסך נכנס לSTANDBY אחרי כמה לחיצות על המקלדת נדלק אבל הביוס מספיק לעלות, ניסיתי לחבר את ה DOK הכל מיני וריאציות אותה בעייה דוגמא כשאר אני נכנס לטפריט ואני יכול לבחור מאיפה לעשות את הבוט, אני מחבר את ה DOK ואז המחשב מספיק להגיב ולא ניתן לבחור כלום. *ה DOK נוסה על המחשב אחר-עובד משהו קטן ששמתי לב אליו הביוס בכלליות עולה ממש לאט בדיקת הכוננים הקשחים לוקחת בערך דקה מחוברים אצלי שני כוננים אחד 320 ושני 500 של סמסונג שניהם 7200 תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל תודה רבה לכל מי שענה לי ! אכן נראה שמצאתי את הבעיה (או לא בטוח אבל כך זה נראה) לאחר "פירוק" של כל רכיבי המחשב וכד', גיליתי שברוב חוכמתי חיברתי את כל קומפלקס חיבורי החשמל של מערכות המחשב על שקע אחד ללא הארקה (רק שני חורים ולא שלושה), החסרונות של דירות ישנות. עכשיו כל מה שנשאר לי זה לראות איך (אם בכלל) אני מחליף את השקע הזה לשקע נורמלי עם הארקה ומשער שהכל ייפתר. כאמור הבעיה הייתה, ככל הנראה, בעיית הארקה לספק. תודה רבה שוב ! X_SLIDER שלום! בימים האחרונים שמתי לב לבעיה - המחשב שלי כולו מעביר מתח חשמלי (מרגישים עיקצוץ בנגיעה בכל חלק מתכתי שלו והדבר נבדק גם עם טסטר). המתח עובר כאמור, בכל החלקים המתכתיים החיצוניים וגם בכל החלקים הפנימיים (לוח-אם, כרטיסים וכד').…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מעבד E6300 2800mhz לוח GA ep43-udl 2 סטיקים של קינגסטון הייפר איקס ddr2 1066fsb 4gb ו260gtx הפעלתי אותו אתמול ויש כמה בעיות,דבר ראשון הוא מזהה את המעבד בביוס בתדר של 2260 כלומר 266*8.5. דבר שני הבאס של הזכרון הוא ראשון שהוא 800mhz. הבעיה הכי גדולה שהוא לא מעלה את ההתקנה של הווינדוס וכאשר הוא כן עושה בוט לדיסק אחרי כמה שניות שזה מגיע לשלב של הפירמוט הוא מביא לי מסך כחול לפנים. יש למישהו עצה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יום טוב לכולם! לפני מס' חודשים קניתי את הכרטיס albatron hd4850 ddr3 3 heatpipes מ-tms fox. מאז ועד היום עוד לא הצלחתי להריץ עליו ולו משחק אחד! תמיד קיבלתי ארטיפקטים רציניים אחרי 4-5 דקות משחק ואח"כ BSOD. ניסיתי כל מיני דברים (במסגרת הזמן המועט שיש לחייל...) כולל מריחה מחודשת של משחה טרמית, החלפת קירור (ל-twin turbo שכולל גם היטסינקים לזכרונות כמובן) עידכון דרייברים, מחיקת קטליסט - אפילו עברתי לווינדוס 7 בהתקנה מחודשת עם פירמוט. אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה (לדעתי זה הכרטיס נטו)! קשה לי להאמין שהספק הוא הבעיה, המעבד זיכרונות והלוח גם תקינים. אני חושב שזה הכרטיס, אבל החנות שקניתי ממנה אותו נסגרה (tmsfox בראשון). please, do help!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהפעלתי שלב במשחק: אחרי שזה סיים להעלות, המסך נכבה לשניה ואז התמזער המשחק והיתה לי הודאת שגיאה UPR או משהו כזה RECOVERY ומשהו שהוא התאתחל ויש לשלוח ארור לATI או לא לשלוח. בסדר התגברתי על זה. אני מגיע לשלב במשחק עושה עם הסנייפר זום לשטח מסויים המשחק נתקע המסך מתחבה. איכשהו הצלחתי לצאת מהמחשק וזה אומר לי שאני צריך לאתחל את המחשב ויש תצוגה של 4 BIT כמו לפני 10 שנים{נכבו לי כל ההורדות וכל המהירות הלכה } מה לעשות??? יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא RADEON 9200 128 MB ואני משתמש בדרייברים העדכנים (4.3)
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלוום אני לא יודע אם מישהו שמע על זה פעם מה זה לעזאזל רוחב פס ב USB זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את התקלה הזו מחשב של חבר יש לו ארבעה יציאות של USB שלושתם מחוברות ועד היום הכל היה בסדר באתי נלהתקין לו את המצלמת אינטרנט שהוא קנה הכל היה בסדר גם הדרייברים אבל כשאני מפעיל את המצלמה הוא רושם "בעיית רוחב פס בUSB אני חייב עזרה דחוף בקטע הזה במידה ומישהו יודע תודה לעונים (אחרי שכל הארבעה מחוברים הוא רושם שאין מספיק רוחב פס בUSB)
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-