עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני ממש צריך את הפורט הזה, בשביל לחבר מכשיר מידי למחשב. קניתי כרטיס קול זול, במיוחד בשביל שיהיה לי את הפורט הזה (הוא לא בא בכרטיס הקול שבלוח אם און בורד). ומה אני מגלה? הוא לא עובד. ב-Device Manager של הווינדוס מופיע לידו סימון קריאה צהוב (רק ליד ה-Game Port - הכרטיס קול עצמו כן עובד), וכתוב שאין מספיק משאבים להפעיל את ההתקן (כלומר יש קונפליקט בכתובת I/O שהוא משתמש בה עם התקן אחר, וכתוב לבטל התקן כלשהו כדי לפנות משאבים). הבעיה שאפילו כשביטלתי התקן אחר (כרטיס רשת PCI), עדיין יש את הבעיה. משום מה הווינדוס נעול על שימוש בכתובת I/O מספר 201 בשביל ה-Game Port, הווינדוס (Win XP) לא נותן לי לשנות את הכתובת באופן ידני, למרות שהוא טוען שהכתובת תפוסה ע"י התקן אחר. מה שעוד יות…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by naoriko,

ברשותי כרטיס קול מסוג avermedia 009 חיברתי ממיר של חברת HOT התמונה לא הכי איכותית אבל עם זה אפשר להתמודד.., יש רעש רקע קבוע כל הזמן, למה זה? האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  3. היום התקנתי כבלי IDE חדשים של TT. חיברתי את שני ההארד-דיסקים על IDE אחד, שניהם Maxtor. אחד 60 ג'יגה, השני 40 ג'יגה. ואת הצורב ואת הDVD על שני. הHD שמערכת ההפעלה נמצאת עליו מג'ומפר כMaster והשני כSlave. זה מה שהוא מראה כשאני מנסה להכנס לHD השני (הSlave): ואלה המאפיינים: אם אני מחבר את הHD הראשון על IDE אחד, ואת הHD השני על IDE אחר, אני יכול להכנס חופשי לשניהם, בלי בעיה, ובמאפיינים כתוב Maxtor כמו שצריך. הקטע הוא שאני לא יכול להשתמש בIDE אחד לHD אחד ולצורב לדוגמא, ולHD שני ולDVD, כי הכבלים לא מספיק ארוכים ולא מגיעים מהכוננים להארד-דיסקים. אני חייב להשתמש בIDE אחד לHDs, וIDE שני לDVD+CDRW. שיחקתי שעות עם הג'מפרים ושום דבר לא הצליח. יש רעיונות? תודה.

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by benhalaf,

החלפתי ספק כוח, אך המחשב עדיין לא נדלק. מה יכול לגרום לכך?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by proview,

פירמתטי את המחשב לא מזמן ו אחרי שפירמתטי הקול הפסיק לעבוד אני לא מוצא את הדיסק של הדריבר ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי מישהוא יכול לעזור לי?

6. Started by bar21,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לברר האם ישנו הבדל מהותי בין החלפת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח?? אני צריך להחליף כונן קשיח למחשב נייד מסוג קומפאק פרסריו . כמו כן האם ישנם הבדלים פרט לגודל(2.5 לנייד ו3.5 לנייח) בהתקנה וכו'? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  7. אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  8. Started by shloogy,

הי לכולם יש לי HD חיצוני של סמסונג במשך כמה חודשים. לאחרונה המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי לבדוק בDisk manager ניסיתי לבדוק על מחשבים שונים אך ללא מזל. מה ניתן לעשות? אני חרד מאוד למידע

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by zoloboy,

i have a p4 with intel 865pearl my procecor is 800mhz fsb and 256mb samsong pc 3200 400mhz[upgrading later] when i run cpu-z these ar the reasulats i get CPU-Z version 1.18 Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) Module #0 Memory typeDDR-SDRAM Manufacturer (ID)Samsung (CE00000000000000) Size256MBytes Max bandwidthPC3200 (200MHz) Part numberM3 68L3223DTM-CC4 Max frequency @CAS#2.5166MHz Max frequency @CAS#3.0200MHz Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) does it mean my ram is working on 200mhz can anyone help me

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  10. Started by noamzk,

שלום, יש לי microlab x23 ואני רוצה שישמעו 5.1 גם במוזיקה,שמעתי שצריך לשנות בהגדרות למילוי רמקולים,אבל כשאני עושה את זה שומעים חלש וצליל מוזר ברמקולים האחוריים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. שלום. וינדוס 98 SE אנגלית התקנתי וינדוס מחדש ופתאום הסורק hpscanjet3300 c לא עובד! ניסיתי להחליף בין חיבורי הusb ולא הלך. בחיבור למחשב הנייד שלי הסורק עובד היטב, כך שהבעיה היא לא בסורק או בחיבוריו. למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by ExTazy,

שלום רב, פירמטתי את המחשב שלי לWindowsXP ומאז כל פעם כשאני מנסה לחבות אותו, הוא עובר למסך שחור ומופיע הודעה "It is now safe to turn off your computer" ועד שאני לא לוחץ על כפתור החיבוי המחשב ממשיך להמצא במסך הזה ורק לאחר שאני לוחץ המחשב מתחבא. חשוב לי לציין שלפני שפירמטתי את המחשב הכל עבד כשורה(ואף פרמטתי בעבר והכל עבר כשורה גם כן). אני מודע לכך שזו בעיה נפוצה: http://support.microsoft.com/kb/810903 וניסיתי לעשות מה שכתוב שם ועוד פתרונות רבים שמצאתי אבל שום דבר לא עבד (ברוב הפתרונות אומרים לשנות משהו בלשונית APM ב-Power Options, אבל הבעיה שאין לי את הלשונית הזו) תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by graetz,

יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו... סליחה על הפרסום השני אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by blanco,

יש לי שתי שאלות אחת האם יכול להיות שיש לי וירוס בביוס?? האם יש כזה דבר?? ואם כן מה לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by alex15,

יש לי מחשב נייד של IBM LENOVO 3000 N100 . על המחשב וינדוס מקורי היה עובד אחרי יומיים הוא לא עבד אחר כך הוא התחיל לעשות כל מיני בעיות ואחרי זה בהתחלה של המחשב כשהוינדוס היה צריך לעלות הוא לא העלה והיה כתוב NTLDR.EXE ? אחרי כל הניסיונות בכושלים שלי לעשות RESTORE TO MAIN FACTOR או ל RESTORE הוא לא עבד ונתן כל מיני שגיאות .אאני חושב מהווירוסים המלאים שהיו בו .שחזור אבל זה לא עבד בכלל .אותן בעיות .ובסופ כלום לא בא על המסך . כשניסיתי להתקין וינדוס חדש פשוט הוא לא נתן לי .הוא היה אומר שמשהו עם ה HARD DISK עכשיו אני שמתי את ה BOOT על ה IDE CD כי אין אחרת . מה אני צריך לעשות .

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  16. התכני האמר שרשום על הקופסא ווינדוס ויסטה ועל הדיסק רשום XP והוא אמר לי ללכת לאן שקניתי את הכרטיס ולומר להם על זה על מה הוא מדבר מה זה הבולשיט הזה ?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by music2020,

חברים שלום , מדובר במחשב נייח שרץ עליו ווינדאוס 7 64 ביט וכרטיס מסך AMD 6570 עם דרייבר אחרון 9.12.0.0 מחודש שעבר למי שאינו מכיר את הכרטיס הוא מכיל יציאות VGA / DVI / HD המסך מחשב מחובר דרך ה VGA עובד מצוין הטלוויזיה ( SAMSUNG LED סדרה 5 )מחוברת דרך DVI במחשב ל HD של הטלוויזיה (כבל DVI TO HDׂ) לא עובד אבל מזהה משהו.. כאשר אני מנתק את ה DVI במחשב רושם אין אות כאשר אני מחבר הוא רושם בדוק את חיבור המתח או בדוק את הגדרות המקור . מכאן ניתן להניח שיש סוג של זיהוי לקחתי כבל HD HD חיברתי לאותה יציאה בטלוויזיה עובד מצוין חיברתי מתאם HD ל DVI במחשב ושוב אותו דבר כמו עם הכבל הקודם לדעתי משהו בהגדרות או בהפעלת יציאת ה DVI שאני לא מצליח למצוא חשוב לציין שעד לפני כ שבוע הכל עבד מצ…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by Milk-Inc,

פתאום המסך נכבה לי בערך לשניה והיה מין צליל כזה הוא נדלק ורשם מין דו"ח כזה של VPU RECOVER אני בדיוק באתי להיכנס לפורום כשההודעה הזאת הייתה עוד על המסך כדי לשאול אותכם, ואז פתאום שוב זה קרה אבל כשהמסך נדלק היו כל מיני "פסים צבעוניים" כאלה על המסך וכל המסך היה עליו "קשקושים" כאלה זה מאוד מוזר!!, מה קרה?? נ.ב הכרטיס מסך הוא רדיאון 9200se של ג'יגהביט....אני יודע שזה קשור איך שהוא לכרטיס מסך.... עריכה: אחרי שההודעה השניה קפצה אז הייתי חייב לעשות ריסט כי הכול נתקע ושום דבר לא זז.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by shshmul,

אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by Maor Grinberg,

אהלן, ניסיתי הכל, באמת - שינויים ב-registry סימון V ב-disable DPI scaling in the compatibility tab אך ללא הועיל. יש תוכנות שנראות טוב על המסך 4K שלי אבל יש כאלה שנראות על הפנים - רצ"ב תמונה. האם ניתן לעשות משהו שישפר את המראה שלהן ? אודה מאוד לעצה/הכוונה. מאור.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by haimvrt,

ערב טוב אנשים יש לי בעיה המפרט של המחשב: e8400 3.60 hd4870 זיכרון 4gb windows 7 rtm 64bit הוספו קירורים על המעבד + מארז מאוור קידמי + מאוור צדדי+ 2 מאוורים במארז למעלה+ מאוורר על המעבד אם החסרתי איזה שהו פרט אז תגידו כשאני מפעיל משחקים כבדים המחשב נתקע מופיע מסך שחור וזהו ככה זה נשאר עד לריסט מה יכולה להיות הבעיה? הינה תמונה של הטמפרטורות בזמן מאמץ: http://img694.imageshack.us/img694/2747/hotk.jpg אם אפשר תסבירו לי מה כול דבר אומר שם איפה שמסומן ציור אש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  22. איך יוצרים דיסק ורטואלי ל400+ GB נפח יש לי תוכן של 400+ GB שהתוכנה דורשת למצוא בדיסק כי המקור הגיע מדיסק קשיח נייד חיצוני, האם ניתן ליצור דיסק ורטואלי בגודל כזה, בתוכנות שאני מכיר ניתן רק עד גודל של דיסק רגיל. או שאולי יש עיצה אחרת...

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by titanos,

כשאני מנתק את המחשב מהחשמל לגמרי ומחזיר את החשמל חזרה הbios מאבד את מיקום ה ארדיסק ומבקש boot cd ואני כל פעם צריך לאפשר את האר דיסק מהbios כדי שלא יבקש את הדיסק האם יש פיתרון לבעיה זו ע,מ שאני לא יצטרך לעשות זאת כל פעם שאני מוציא את התקע מהחשמל? בתודה titanos.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by shaithebest,

בעיה מוזרה מחשב נייח XP תקין ואין איטיות אבל העכבר USB תקוע ואם הוא זז אז ממש בדיליי SLOW MOTION כל מה שאני מחבר לUSB מאחורה דיסק קשיח חיצוני, איפון , DOK, הכל בסדר רק העכבר לא זז מיותר לציין שניסיתי עם 5 עכברים שונים אין לי PS2 אבל ניסיתי עם מפצל גם לא עזר החלפתי ספק כוח התקנתי דרייברים עדכניים ללוח התחנה הבאה זה לפרמט אבל ממש לא בא לי גיבויים עכשיו לכל האאוטלוק סיוט מיליון מיילים מה זה יכול להיותתתתת?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

התחדשתי בשילוש חדש דנש, הלוח הוא Gigabyte B75M-D3H שכולל 2 יציאות USB מאחורה. http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#ov לצערי, כאשר אני מחבר מכשיר USB 3 לפורט USB 3 אני מקבל את ההודעה המרנינה "This Device can perofrm faster if you plug it into a Super Speed USB 3 Port". הורדתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של גיגהבייט(בקישור למעלה) והבעיה נמשכת. גירסת הביוס היא F7 - לנסות לעדכן אותו? ואם כן, האם לעדכן ישירות לגירסא הגבוה ביותר שיש או קודם לF8, ואז F9 וכו' וכו'?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים