עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar0592,

קניתי את המחשב ללא תקציב גדול והיום אחרי למידה והכרה של המערכת ביצעתי לראשונה בדיקה ב-3DMark Vantage ואני רוצה לדעת אם הוא עומד בתוצאות הממוצעות למחשב. http://3dmark.com/3dmv/3657145?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3657145%3Fkey%3DlNxMy8nW2DUC2l6n64OwBg תודה על העזרה והמשך יום נעים (או לילה)

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by Shak83,

אחרי החלפה של כרטיס מסך בגלל בעיית ארטיפקטים אחרי כשבוע וחצי הבעיה חזרה. עוד יש אחריות על הספק HEC cougar 550W רק רוצה להיות בטוח לפני שאני נוסע.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by ratzabi,

שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב נייח. וקניתי מסך בנפרד. כשהפעלתי אותו הכל היה סבבה. עד ש הופיעו לי מן ריבועים כאלה מוזרים על המסך שהם לא קבועים. הם יכולים להיות בכל המסך אבל גם להעלם פתאום. תראו תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=2813924.bmp http://www.up2me.co.il/v.php?file=57663524.bmp נסיתי להחליף מסך לשבוע וזה לא עזר זה היה גם על המסך שהחלפתי. לקחתי את המחשב לבדיקה לאיפה שקניתי והוא בדק את הכרטיס מסך בעומס רב גם ללא הצלחה. החלפתי את הכבל dvi וזה גם לא עזר. המוכר של המחשב שאל אותי אם יש לי מקלדת ועכבר אלחוטי ולא הבנתי למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by bg1987,

בHTPC שלי, מחובר ברשת למתאם של YES שמחובר לראוטר. לוח האם הוא GA880GM-UD2H לפני 3 שבועות (כשטסתי לחול) הכל עבד, ומאז שחזרתי יש לי בעיה הזויה. המחשב מראה שהוא מחובר לרשת ולאינטרנט (כתוב INTERNET ACCESS), יש לי פינג לכל המחשב ולכל אתר שניסיתי. אני יכול מהמחשב לכל מחשב אחר, ומכל מחשב אחר ברשת למחשב הזה. וגם להתחבר בREMOTE DESKTOP. (מה שאומר שהמתאם של YES עובד). אבל לאינטרנט אני לא יכול לגשת. - ניסיתי ב3 דפדפנים וכולם תקועים על "WAITING" או CONNECTING. גם לראוטר אני לא יכול להתחבר (אבל כמו שאמרתי, יש פינג) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המתאם רשת וזה לא עזר. גם תוכנת בדיקה מהאתר של גיגבייט אומרת שהכל בסדר. בDEVICE MANAGER אין שום התנגשות והכל נראה תקין. ברגע שחיברתי למחש…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. מצורף סרטון להדגמה http://youtu.be/qQ3wzyKsSbE (לא הצלחתי להטמייע!) זה לא קורה בכל פעם

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. דפדפן אינטרנט נורא איטי לוקח זמן עד שניפתח דף הדפדפן Google Chrome הבעיה התחילה לפני כמה ימים מה עושים דרך הגב נסתי שיחזור מערכת אבל הוינדוס נותן לי לשחזר רק לפני שבוע והבעיה התחילה לפני יש לי וינדוס 7 תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by יואבה,

שלום, לאחרונה קרה לי פעמיים שהמחשב לא נדלק (בעליה, אפילו לא הגעתי למסך של הביוס). אחרי כמה זמן המחשב נדלק ועלה בלי בעיות. פתחתי ובדקתי את המחשב והכל נראה תקין. האם ייתכן וזה מעבד שהתחמם ויש צורך במשחה טרמית חדשה (המחשב בן 5 שנים)? צירפתי את הטמפרטורות של המחשב (לא במאמץ גדול). האם זה נורמלי? Temperatures Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 47 °C (117 °F) GPU Diode 64 °C (147 °F) Temperature #1 49 °C (120 °F) Temperature #2 48 °C (118 °F) Temperature #3 73 °C (163 °F) Temperature #4 52 °C (126 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) Hitachi HDS721616PLA380 4…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by alex_l1,

יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EP45-DS3L. כשאני מכניס אליו דיסק-און-קי עם bootloader הכל עובד טוב. אבל אם אני מכניס דיסק-און-קי נוסף הלוח מנסה לעשות boot מהדיסק הלא נכון למרות שבחרתי גם ב bios וגם ב boot menu את הדיסק-און-קי הרצוי, התוצאה היא שהמחשב נתקע על השורה verifing DMI pool data. אם אני מחליף בין שני הדיסקים ה bootloader עולה כמו שצריך והדיסק השני מופיע בו. לדעתי הלוח פשוט תקול והוא מנסה לטעון את הדיקס און קי שנמצא בפורט ה USB בעל האינקס הנמוך ביותר, בלי להתחשב בבחירה שלי אם למישהו יש מושג מה הבעיה, שתפו אותי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  9. אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by BoobsToch,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. Started by felixb,

שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by proview,

פירמתטי את המחשב לא מזמן ו אחרי שפירמתטי הקול הפסיק לעבוד אני לא מוצא את הדיסק של הדריבר ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי מישהוא יכול לעזור לי?

13. Started by Omerole,

בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. המפרט, Q6600 8800GTS G92 4GB RAM 4-4-4-12 GA-P35-DS3L צורב SATA והדיסק הישן שלי 250 (יש עליו קבצים אבל אין עליו מערכת הוא שימש אותי במחשב הישן לאכסון מוזיקה וסרטים). החלטתי להתקין עליו את המערכת,אבל לא משנה מה שאני עושה הביוס לא מזהה אותו,הוא מזהה רק את הצורב. ניסיתי לנתק את הצורב,להעביר אותו פורטים,כלום לא עוזר. הדיסק היה תקין לחלוטין במחשב הישן. אני חושד כי ללוח יש יד בדבר,מישהו יודע אולי למה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by liron28,

שלום לעוזרים בזמן האחרון המחשב שלי משתגע. נשרף הספק ... החלפתי, נשרף הכרטיס מסך ... החלפתי אבל משום מה הבעיה זהה אבל עוברת מקום, זאת אומרת כאשר אני מפעיל את המחשב ורואים על הסך את רשימת ה-slavim (או איך שלא קוראים לזה) מופיע הודעת שגיאה Hardware Monitor ... משהו משהו. אני ניכנס ל- BIOS - POWER - HARDWARE MONITOR ושם אני רואה: VCORE Voltage: 1.5V +3.3V Voltage: 2.99V +5V Voltage: 5.05V +12V Voltage: 12.29V ה - 3.3V+ ו ה - VCORE יורדים מתחת למתח שצריך חהיות (ככה אני מאמין) ומוצגים באדום. למה זה קורה מאיפה זה נובע ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש ואת הנוכחי אני נותן לאחותי.. אז את ההארד דיסק שלה אני אמור לשים במחשב שלי. הבעיה היא שההארד דיסק שלה הוא עם חיבור IDE ואני צריך גם לחבר את הצורב שגם הוא IDE וכשאני מחבר את שניהם עם כבל IDE שמתפצל ל2 אז המחשב לא קולט את שניהם (אבל מתי שאני מחבר כל אחד לחוד אז הוא מזהה אותם- וניסיתי להחליף בין הפיצולים לכל אחד מהם ולא עבד) האם זה בעיה בכבל שמפצל את הIDE או שבאמת אי אפשר לפצל IDE מתי שמחברים גם צורב וגם HDD? האם עדיין אפשר לקנות כבל IDE שמתפצל בחנויות? תודה..

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by RONEN1N,

הביוס שלי עולה לאט (post) אני חושב שזה בגלל שהוצאתי הארד דיסק אחד (היו לי 3 עכשיו יש לי 2) וזה מה שהוא מראה לי בביוס (תמונה מגוגל) Initializing USB Controllers http://blog-imgs-19.fc2.com/g/o/m/gomacat/e8400-SET00005s.jpg חיפשתי בגוגל את הבעיה ומצאתי איזה אשכול בפורום שפתר את הבעיה אבל לא הבנתי ממש את הפיתרון (ואני חושב שאסור להביא לפה פורומים אחרים) אז הבאתי ציטוט ציטוט: ------------------------------------------------------------------ Quote: Originally Posted by MikeMartial I do have two SATA hard drives, and at one point in time I had the "USB MASS Storage Device" icon in my lower right taskbar---someone had mentioned to me that "that was normal for that to pop up…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Kukishin,

קניתי שני מוצרים חדשים. GTX295 ולוח אם של אסוס כפי שמצויין בכותרת. אחרי שהרכבתי את המערכת התקנתי דרייבר של נוידיה(האחרון), על מנת להפעיל את הכרטיס. כמובן שלפני כן התקנתי את הצ'יפסט וכל מה שצריך. אבל הכרטיס לא מצליח לעלות בויסטה(מקורית), רק בXP. ניסיתי גם ןויסטה אחרת שיש לי שהיא לא מקורית. שלחתי את הכרטיס לחנות ושם בדקו אותו עם לוח אחר והוא עבד וכן עם לוח די דומה של אסוס והוא גם עבד. ניסיתי להחליף HD- לא עזר, זכרונות - לא עזר. ואני לא יודע איפה הבעיה, כי אם הלוח לא תקין למה הוא כן מריץ את הכרטיס בXP. חיפשתי ברשת רמז לבעיות תאימות בין שני הרכיבים המוזכרים ולא מצאתי דבר. מה שקורה זה שיש אחרי טעינת הדרייברים אחרי הדלקת המחשב כיבוי של המסך. נכנסתי בSAFE MODE לראות מה קורה, ו…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

התחדשתי בשילוש חדש דנש, הלוח הוא Gigabyte B75M-D3H שכולל 2 יציאות USB מאחורה. http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#ov לצערי, כאשר אני מחבר מכשיר USB 3 לפורט USB 3 אני מקבל את ההודעה המרנינה "This Device can perofrm faster if you plug it into a Super Speed USB 3 Port". הורדתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של גיגהבייט(בקישור למעלה) והבעיה נמשכת. גירסת הביוס היא F7 - לנסות לעדכן אותו? ואם כן, האם לעדכן ישירות לגירסא הגבוה ביותר שיש או קודם לF8, ואז F9 וכו' וכו'?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by Yosifz8,

שלום לכולם כנראה שפגעתי בהארדדיסק ורציתי להתייעץ איתכם מה אפשר לעשות. השתמשתי בתוכנה אשר "מאפשרת" לחבר בין שני כוננים במחשב (שנמצאים על אותו הארדדיסק), לאחר השימוש בה כמובן הווינדוס לא מעוניין לעלות ונותן לי את השגיאה: BOOT Failure Press any key to continue הבנתי שהלך הווינדוס ( לא שזה מפריע לי כי גם ככה תכננתי לעשות את זה), אבל הבעיה היא שכאשר אני מנסה להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל אותו מה boot הוא טוען את הדיסק טיפה ואז מראה לי שוב את הבעיה. יש מצב שפגעתי בהארדדיסק עם הפעולה שעשיתי? או שסתם הווינדוס שהורדתי דפוק.... (למרות שניסיתי 2 גירסאות) תודה רבה, יוסי.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by saarxee,

יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו WIN8, חלק מהאתרים לא עבדו וכשעשיתי על מסך מלא בסרטים באינטרנט אז חצי מהמסך היה שחור והם לא היו מוצגים כראוי.. בנוסף, חלק מהאתרים לא עובדים וזה מתבטא בכך שלוקח להם זמן להטען, ודבר נוסף - לעיתים כשמדליקים את המחשב, לאחר סמל טעינת ה-WINDOWS יש מסך שחור ורק העכבר מוצג, ורק לאחר שמכבים שוב זה נדלק.. למה זה? לחזור ל-WIN7?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  21. תוכנה מומלצת לגיבוי דרייברים תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by tamir70s,

שלום אחרי שהלך לי דיסק קשיח חיצוני, הבנתי שהפיתרון הכי טוב לראות סרטים וסדרות זה כאבל HD ישירות מהמחשב לטלוויזיה. לטעמי הכי אמין והכי נוח בלי בעיות. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני מחובר למסף בחיבור הלבן עם הרבה פינים. בכרטיס מסך שלי יש גם יציאת HDMI. האם אני יכול למשוך כאבל מהמארז מחשב שלי אל הטלווזייה ישירות, והמחשב יעבוד גם על המסך מחשב בחיבור הרגיל וגם בטלוויזיה? כלומר הם יעבדו במקביל? 2. ניסיתי לחבר כאבל HD מהמחשב לטלוויזיה. כרטיס המסך שלי Ati radeon hd 2400 הטלווזיה של סמסונג 46" חדשה סדרה 5 כשהעליתי את המחשב בטלוויזיה בכאבל HD תקין (כי הוא מראה את הממיר של יס ואקס בוקס בצורה תקינה), רואים מלא נקודות על המסך ואי אפשר לעבוד ככה ולראות סרט. מה הבעיה.? תודה מראש תמ…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by Tzahi Aknin,

שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים

24. זה מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 8GB DDR4 3200MHz (1 x 8GB) כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED-Backlit Non-Touch Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX330, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא מצלמת רשת Integrated widescreen HD (720p) Webcam with Single Digital Microphone שמע 2 tuned speakers with Waves MaxxAudio® Pro כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Ethernet תקשורת אלחוטית 802.11ac 2x2 WiFi בלוטות' …

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. Started by ron56,

ניסיתי לשלוח מייל כנראה כבד והוא לא נשלח, כל פעם כשאני רוצה לשלוח מייל או לקבל הוא מנסה שוב לשלוח את המייל הכבד ולא מצליח ומוציא לי הודעה שאי אפשר לשלוח את המייל. לכן אני מקבל הודעות אחרי הרבה זמן. איך אני יכול לבטל את המייל הזה ? הוא לא נמצא בהודעות שנישלחו .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.