עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

יש לי גם Kaspersky PURE 3.0 וגם Emsisoft anti-Malware צריך את שתיהן? יש תוכנות מומלצות יותר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  2. מערכת הפעלה: xp שני דיסקים קשיחים בחיבור sata (לא raid). לאחר הדלקה של המחשב נפתחה הקונסולה של סריקת (hdcheck), ולאחר סיומה נערך ריסטרט ומאז לא מצליח להכנס לווינדוס. בתחילה, לאחר העלת הביוס נכתב שיש שגיאה בקיראת הדיסק הקשיח, אולם לאחר ניתוק כבלי ה sata מהמחשב וחיבורם ליציאה חדשה, נפתח מסך הטעינה של הווינדוס, אך לא מצליח להכנס למערכת ( מסך שחור ללא תגובה). כך כניסה דרך safe mode בלתי אפשרית ונתקעת לאחר עליה של הקבצים הדרושים. האם יש דרך עקיפה להכנס למערכת ללא פורמט? איני יכול לאבד את כל החומר תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  3. פתאום משום מקום המקדלת והעכבר במחשב הפסיקו להגיב. הנורות במקדלת וגם בעכבר נדלקות כאילו המחשב כן מזהה אותם ונותן להם מתח. אבל אין תזוזה בעכבר, וגם המקלדת לא מגיבה - לפעמים היא פועלת לרגע ואז מפסיקה. יש הצעות לעזרה למישהו? תודה, ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by kobi3211,

שלוום אני לא יודע אם מישהו שמע על זה פעם מה זה לעזאזל רוחב פס ב USB זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את התקלה הזו מחשב של חבר יש לו ארבעה יציאות של USB שלושתם מחוברות ועד היום הכל היה בסדר באתי נלהתקין לו את המצלמת אינטרנט שהוא קנה הכל היה בסדר גם הדרייברים אבל כשאני מפעיל את המצלמה הוא רושם "בעיית רוחב פס בUSB אני חייב עזרה דחוף בקטע הזה במידה ומישהו יודע תודה לעונים (אחרי שכל הארבעה מחוברים הוא רושם שאין מספיק רוחב פס בUSB)

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  5. ערב טוב לכם ערב רע מאוד לי המעבד שלי היה בטמפ' גבוה מאוד 58-60 ולכן החלטתי לנקות את גוף הקירור אחריי הסתבכויות איתו הצלחתי להוציא אותו לנקות אותו כמו שצריך היה שם טונה של אבק !! החזרתי אותו למקום(כמובן בלי לפגוע במשחה הטרפית שעליו) , הכל נראה חלק באותו זמן. אני בא להדליק את המחשב המאוורר נידלק והלכ נידלק אבל המחשב לא עולה !! אפילו המסך לא מגיב !!! הנורות של ה Power ושל ה H.D נשארו דולקות כל הזמן ואחריי 7 שניות כיביתי את המחשב שוב הפכתי את מערכת הקירור שעל המעבד לצד השני כי חששתי שהיא לא מורכבת כמו שצריך, ועדיין זה לא עזר המחשב נישאר ככה !!! אני במצוקה קשה אני חייב פתרון , או לדעת לפחות עם המעבד שלי הלך או משהו בבקשה שמישהו יעזור !! תודה רבה רבה רבה מראש לכל הע…

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by scooby12,

פירמטתי תמשחב יש לי וינדאוז 98 והורדתי מהאינטרנט דרייבר לכרטיס קול שלי המזויקה מתנגנת אבל אני לא שומע אם אני שמחק קצת עם התקע למטה שומעים אבל לכמה שניות ואז זה נעלם...... מה עושים? האם זה הדרייבר? Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound CardPCI

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  7. איך אני יודע שאני מרוקן מחשמל סטטי לאחר ששמתי wrist strap לפני שאני נוגע ברכיבים?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by naoriko,

ברשותי כרטיס קול מסוג avermedia 009 חיברתי ממיר של חברת HOT התמונה לא הכי איכותית אבל עם זה אפשר להתמודד.., יש רעש רקע קבוע כל הזמן, למה זה? האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by strifer,

שלום רב , לפני שבוע החלפתי את המאוורר של הקירור , ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מראה כאילו הוא נדלק , נכבה לשניה , מדליק את עצמו שוב , נכבה שוב ואז מדליק את עצמו עוד פעם ועולה כרגיל. מה לדעתכם יכול לגרום לזה ? המפרט שלי מופיע בצד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by SalsaGuy,

שלום לכולם, בדיוק רכשתי מחשב חדש ובכל פעם שאני מעלה משחק אחרי כשתיים-שלוש דקות המחשב פשוט קופא. אני כבר משתגע מנסיונות לפתור את הבעיה הזאת. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. למישהו יש רעיון? מפרט מערכת: P-4 3 Ghz Asus P5GDV 512 Mb Dual-Band Geforce 6600 256mb wd 160gb sata תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  11. היי לפני כשבועיים בערך קניתי עוד סטיק 512 זהה למה שהיה לי. חיברתי אותו והמחשב סירב לעלות. ניסיתי לשחק עם הסלוטים קצת ולאפס ביוס ולבסוף המחשב עלה (אחרי רבע שעה של נסיונות). לאחר מכן המחשב עבד טוב וללא שום בעיות. היום ריעננתי את המשחה הטרמית שלי ולאחר מכן שוב המחשב סירב לעלות. אני כבר מנסה בערך שעה לשחק עם הסלוטים ולאפס ביוס, ושום דבר לא עוזר. יש צפצוף אחד ארוך כל 3 שניות. מה ניתן לעשות? (אני מזכיר ש-2 הסטיקים הם זהים לחלוטין [OCZ PREMIER] ושניהם תקינים לגמרי).

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by lamer4ever,

שלום יש לי כרטיס מסך HD 4850 , מעבד P4 3GHZ ו 2G זכרונות שני משחקים כבדים שניסיתי להפעיל בזמן האחרון קרסו עדכון: גיליתי עכשיו שלמרות שיש לי שני סטיקים של 1GB מחוברים המחשב אומר שיש רק 1GB זכרון , ניסיתי להחליף בין הסטיקים וזה עדיין מראה 1 GB ,יכול להיות שסלוט אחד דפוק בלוח אם? זה מה שאני מקבל מווינדוס לאחר הקריסה:

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז ככה, בימים אלה אני בודק את המחשב החדש של אח שלי שהוא : BARTON 2500 MOBILE + ALX800 + AS5 NF7 (הרגיל) TWINMOS 512 PC3200 שיש לו בעיות תאימות ולכן אני משתמש ב NCP 256 PC3200 שיש לי עכשיו. HEC300W CD ASUS (מהמחשב הישן) HD MAXTOR 20GB 7200 (מהמחשב הישן). ATI R8500 מהמחשב שלי לבנתיים. המחשב מומהר ל FSB200 ומכפלה 11 . המחשב עובד ב VCORE של 1.475 VDIM2.8 ו VDD 1.4 . לאחר שהמחשב עולה אחרי מספר דקות מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט ואין לי מושג מה יכול לגרום לכך, הדברים שניסיתי לעשות : 1. להוציא את כל כרטיסי ה PCI. 2. להחליף כרטיס מסך. 3. להחליף כונן קשיח. 4. למרוח שוב משחה טרמית. 5. להחליף חריץ זיכרון. 6. להחליף את כל כבלי ה IDE. 7. לעלות\להוריד את המתח של המעבד. …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by Vlad3,

קניתי משחק *לא אציין איזה* שאני רוצה להתקין אותו ומכניס את הדיסק לכונן שום דבר לא קורה ושאני מנסה להיכנס למחשב שלי זה טוען שעתיים וכלום לא קורה פשוט הטעינה נתקעת מה אפשרי לעשות? אין דרך אחרת להתקין את אותו המשחק

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by עדי נסטסה,

היי, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה - לא ניתן להתקין דרייברים לצ'יפסט nForce (תחת WinXP). ניסיתי מספר גרסאות. מופיע הלוגו של nVidia, עם הסמל של ההתקנה, ולאחר מכן לא מופיע שום מסך, שום כלום. לא התקנתי חומרה\תוכנה חדש ... יש לציין כי לפני מספר חודשים, לאחר התקנת ה-Windows ההתקנה עברה חלק וללא שום בעיות. האם קיים כלי להסרה של הדרייברים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by THELAD,

שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  17. Started by gshhar,

אצל חבר שלי במחשב אי אפשר לראות סרטים עם התוכנות RADLIGHT,BSPLAYER. התקנתי אצלו את כל מה שיש לי כמו DIVX 5.0.3,FFDSHOW,MINO,XVID VIDEO CODEC,AC3. זה פשוט לא עוזר,שמעתי שה-MINO עושה בעיות(אצלי הכל בסדר) אז מחקתי ושום דבר פשוט לא רואים כלום,אני עושה פליי ושום חלון לא נפתח או בחלק מהסרטים רק שומעים ולא רואים ולהפך,מה עושים? תעזרו לי,חבר שלי עוד מעט חותך וורידים דרך אגב לשנינו XP PRO.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by Ryouhu,

שלום חברי הפורום, יש ברשותי שני מחשבים בבית; אתמול ניסיתי להחליף בין הכוננים הקשיחים ( שלי - WD20 GB ישן, לא זוכר איזה דגם, ושל האחים שלי - WD80 GB 7200RPM ) של שני המחשבים ונחלתי כישלון. לפני ניסיון ההעברה, הוצאתי את כל החומרה מהמובו שלי וניקיתי כי אבק החליט להתנחל על כל החומרה. לאחר שהוצאתי את כל הרכיבים וניקיתי אותם, החזרתי הכל למקום וניסיתי לחבר למחשב שלי את הכונן קשיח של האחים שלי ואת הכונן שלי שמתי במחשב שלהם. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי להפעיל אותו, קיבלתי מסך ששואל אותי אם אני רוצה להעלות את ווינדוס במצב בטוח, מצב בטוח עם רשת וכו וכו, ברגע שהייתי בוחר אפשרות, המחשב היה מאתחל, לא משנה מה עשיתי, זה לא הסתדר. ברגע שהחזרתי את הכוננים, הכל הסתדר אבל נוצרה בעיה …

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  19. אהלן. יש לי עכבר גנרי סילברליין . המשדר שלו הוא צר ביותר בלי לחצן. שאני מדליק את העכבר אז הליזר מהבהב כמה שניות ונכבה. עכשיו יש על העכבר כפתור קטן ליד הגלגלת שהוא בולט. מישהוא יודע עם יש דרך לחבר את זה והאם העכבר דפוק? אגב הwin 7 x64 זיהה וכנל גם הx86. יש מצב הוא לא מתאים ל7? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by dani,

אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by DarkTesticle,

זה הלך ככה: נסיונות כניסה לכל אחד מן הכוננים (partitions) של ההארד דיסק המדובר הניבו הודעת "drive is not formatted", למזלי C אינו אחד מהם כך שהוינדוס רץ. יום לאחר מכן הכוננים נעלמו כליל מ"המחשב שלי" הניחוש שלי הוא קריסת הכונן הקשיח עקב חימום יתר או סתם היותו ישן מאד.. או שניהם. בכל מקרה הבנתי שברוב המקרים אפשר לשחזר את מרבית הקבצים ע"י תוכנות, מה שקצת בעייתי במקרה שלי בהתחשב בכך שהכוננים פשוט נעלמו ואי אפשר להורות לתוכנה לשחזרם. אשמח לדעת איך אני בודק באיזה מצב ההארד דיסק כרגע והאם אפשר לשחזר את הקבצים ללא שליחת הדיסק לטכנאי, אם כן - כיצד? או שטכנאי הוא המוצא האחרון.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  22. התכני האמר שרשום על הקופסא ווינדוס ויסטה ועל הדיסק רשום XP והוא אמר לי ללכת לאן שקניתי את הכרטיס ולומר להם על זה על מה הוא מדבר מה זה הבולשיט הזה ?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  23. אוקיי קודם כל- מתי זה קורה? מיד כשמערכת ההפעלה פועלת, לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, רנדומלי לחלוטין. כשאני מפעיל את המערכת ואני רואה את זה, אני מפעיל מחדש שוב ושוב עד שזה לא קיים. מה שאני כן יכול לומר זה שלרוב המערכת פועלת עם הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקל בבעיה בהפעלה ראשונה. מה זה? http://picasaweb.google.com/nikewk/Desktop?feat=directlink כשזה נוכח ביצועי המערכת קצת ירודים, לוקח יותר זמן מהרגיל בשביל לגשת לתיקיות מסוימות, וכשאני מפעיל חלונות אז הצבעים שלהם מתהפכים כל כמה שניות. מה ניסיתי? מיד חשבתי שזה כרטיס המסך, וזה לדעתי עדיין החשוד העיקרי. פירקתי את כרטיס המסך, על הדרך בדקתי שהקירור יושב כמו שצריך וכמו כן גם הקירורים של הזיכרונות (שעל גבי הכרטיס)- הכל היה …

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by CraZy,

המחשב בן קצת יותר משנה הוא היה ככה מהיום הראשון הוא פשוט לא מהיר וסתם כבד כבר עבר מספר התקנות מחדש כולל את כל הדרייברים הכי עדכניים כך שזאת לא בעיית תוכנה המחשב עובד בטמפ' נורמאלית של לא יותר מ 70 מעומס והוא מאד נקי מאבק בפנים השאלה שלי האם דגמי ה 2.8 האלו סתם עייפים? המפרט P4 2.8HT לוח אינטל מקורי סוקט 478 אני חושב זכרון 2 גיגה 2.5 CLI 400MHZ כרטיס ATI 9600 PRO דיסק WD 80 SATA 72000 אני עובד הרבה עם פוטופוש (לכן 2 גיגה זכרון) ומעט מאד משחקים אבל הזחילה מורגשת גם ביישומים של מייל ואינטרנט/אופיס והרבה פעמים נוצר מצב של של שעון חול לכמה שניות מעצבנות... החליפו לי כבר את הלוח, הזכרון, כבלי SATA והספק עדכנו BIOS ועברנו על ההגדרותשלו 100000 פעם ללא שינוי …

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by Red-AnGel,

הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים