עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. צהריים טובים, יש לי בעיה במחשב, כשאני מדליק אותו אחריי כמה שניות הוא עושה צפצוץ כפול וריסט באופו קבוע.. השאלה שלי - במה יכולה להיות התקלה? לוח-אם? מעבד ? זכרון? מודה מראש לכל העוזרים...

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by galedri,

האייקון של הצורב ושל כונן cd נעלמו מהמחשב שלי וכשאני רוצה להכניס דיסק הוא עובד הכל אבל זה לא טוען וניכנסתי למנהל ההתקנים ומסומן ליד שתי הכוננים סימן שאלה צהוב מה אני צריך לעשות?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by johnwoo,

שלום לכולם המיפרט של המחשב שלי: AMD 64 BIT 3700 לוח אם של GIGABYTE כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, אם הכבל רשת שמחובר למודם של HOT[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 09:38:37 בטעות נקטע,אם הכבל רשת מחובר למחשב ומודם של הוט, הווינדוס XP לא עולה לי והמחשב מאתחל את עצמו כל הזמן. הבעיה קרתה להפתעתי, לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם. איך אני יודע? כי פירמטתי את המחשב שלי וראיתי שאין שום בעיה עם הכבל רשת ללא הדרייברים (כלומר-המחשב ניתן לאתחול ללא בעיה והווינדוס עולה בצורה תקינה). הפתרון שמצאתי הוא לחבר את הכבל רשת רק אחרי שהווינדוס עולה. לפעמים אני שוכח לעשות זאת וצריך לאתחל שוב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by noodle,

השתמשתי בתוכנה SpeedFan ו אחת הטמפרטורות מראה שם 59-60 מעלות יש שם 3 טמפרטורות איך אני יכול לדעת מה קשור למה, שאר הטמפרטורות נורמליות. בנוסף המחשב מאתחל את עצמו לעיתים קרובות ומופיעה לי הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה". מדי פעם אני מריץ מעל 70 תהליכים אבל גם שאני מאתחל את המחשב רק 30 תהליכים רצים הטמפרטורה גבוהה. מערכת הפעלה XP אינטל - 2x1.8 dual core 6300 1024 GM ram בבקשה עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by Scarface,

בעת עבודה עם המחשב עולה פתאום ה - cpu במנהל משימות לרמות גבוהות מעל 500 אפילו המצב הנ"ל גורם למחשב להיות איטי ולהתקע ... מה עליי לעשות בבקשה על מנת לאזן תבריחה הזאת ? אנטי וירוס avast בוצעו סריקות עם : TuneUp Utilities 2007 ו : Registry Mechanic [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים :-\[/glow]

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by Anonymous1,

שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. שלום, הביאו לי מחשב: Intel P4 2400Mhz Intell D845GEBV2 כל השאר לא חשוב לנושא. הבעייה: לוחצים על הכפתור הדלק וזה לא נדלק. מה שניסיתי לעשות: הספק שכבר במחש - לא קורה כלום ניסיתי עוד ספק - לא קורה כלום וניסיתי עוד ספק - אז המאווררים מתחילים לעבוד ברגע שמכניסים את החשמל לספק אבל הכפתור הדלקה לא מכבה את המחשב והמסך שחור ולא קורה כלום. [כל שלושת הספקים עובדים וטובים] * חשוב לציין שהנורה הירוקה על הלוח אם דולקת אבל המחשב עצמו לא נדלק... אחר כך החלפתי מארז - חשבתי שהכפתתור שיוצר את ה"קצר" בלוח אם נדפק - לא עזר. אחר כך עם הספק שמדליק את המחשב ישר כשמכניסים את החשמל, ניסיתי, הוצאתי את הכ. מסך ואת הזיכרונות והלוח לא ציפצף [בלוח יש רמקול מובנה]. מה עוד אפשר לעשות? מה הבעייה? תודה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  8. המחשב מתכבה כעבור כמה דקות?! מה יכולה להיות הבעיה? אני מעפיל את המחשב וכעבור כמה דקות הוא נכבה מה יכול להיות הבעיה? המחשב לא נכבה בגלל וירוסים או משהו כזה.... האם יכול להיות שזה המעבד? או ספק? אך אני יכול לבדוק מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. המחשב שלי עשה שלש פעמים ריסט ב6 שעות האחרונות, ממה זה? לא התקנתי דבר בשבועות האחרונות, ממה זה יכול להיות? חום הCPU נע בין 65 ל75. נתונים: פנטיום 4 2.8 768 ראם ג'פורס 4.

10. Started by Oz.,

שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by sapinir,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב או מאתחל אותו הוא מעלה את המסך הראשון (המסך שמאפשר גישה לביוס) ואז לוקח לו בסביבות החמש דקות עד שהוא מתחיל לעלות את מערכת ההפעלה. מה יכול לגרום לעיכוב שכזה? מערכת ההפעלה היא XP. האם מדובר בתקלת חומרה או תוכנה? זקוק לכיוון... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by MrMale,

היי, שלום לכולם אז ככה - לפי משהו כמו שבוע התחילו הבעיות - המחשב באמצע בלי שום אזהרה, סתם ככה, בד"כ באמצע משחקים, ולפעמים ישר אחרי שהוונדוס נטען, בזמנו לא ידעתי מה גורם לבעיה הזאת , רק היום נפל לי האסימון כשאחד המכרים שלי אמר לי שיכול להיות שהמעבד מתחמם יותר מידי והאיתחול הוא אוטומטי כשהטמפ' עולה על יתר מידה וכדאי לי לבדוק את הטמפ' שלו, בדקתי (אחרי שמרחתי מישחה טרמית אחרי שבדקתי וראיתי שכל המשחה שקודמת נעלמה אחרי כל השימוש) וראיתי שהטמפ' הייתה על 37 מעלות צלזיוס, לא יודע ממש עם זה נמוך מידי (אם יש דבר כזה) אבל מאז לא היו לי את האתחולים האקראיים האלה... אבל יש לי עוד בעיה, כשהפעלתי לראשונה את המחשב לאחר מריחת המישחה, המחשב פשוט לט נדלק... היה נטען הביוס היה עולה, אבל לפ…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by yarivot26,

חבר שלי קנה כונן SATA של WD. הוא רוצה להגדיר אותו ככונן ראשי (שעליו יישב הווינדוס) אבל שאני נכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא לא מזהה את הכונן ומביא שגיאה (בBIOS אני רואה את הכונן) יש לו לוח אם ASUS P4S800D. עזרה?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by AloN(-)KiLLeR,

שלום. חבר שלי קנה את הקירור הנ''ל למעבד שלו. AMD athlon 3000 939 הלוח הוא LanParty ultra-d http://www.glacialtech.com/company/glacial_Igloo7220series.htm הקירור בא עם שני קליפסים, ואנחנו לא מצליחים לחבר את הקירור למעבד\לוח. לא מצאתי באינטרנט מדריך שיכול לעזור,והמדריך שהגיע עם הקירור לא ברור! מישהו התנסה\מבין בעיניין? תודה

15. Started by nazgull,

שלום לכולם ! קניתי מחשב לפני חודשיים ..מארז antec p150 יש להארד דיסק 3 קומות לשבת עליהם בקומה שבתוכה היה הארד דיסק נקרעו שתי הזוגות של הגומיות שהחזיקו אותו. הורדתי את הארד דיסק קומה ושמתי אותו בין שתי הגומיות הנוספות . כשמדליקים את המחשב יש טיפה רעש שלא היה לפני זה ממש לכמה שניות ואז הוא נעלם והמחשב שב להיות שקט מאוד כפי שהיה . יש להוסיף שהארד דיסק לא יושב ישר ב100% ביום שתי הגומיות בקומה השנייה ואפילו נוגע מעט בברזל שמעליו אז שמתי חתיכה קרועה של גומי בין הארד דיסק לברזל. הרעש החלש היה גם לפני ששמתי את החתיכה הקרועה בין הארד דיסק לברזל רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה תקין ? המחשב נקנה ב-tms דיברתי עם גיא בעל החנות אמר שהוא לא ממש מבין את ההגדרה שלי לרעש החלש , ואולי כ…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. איך מגדירים בויסטה 32 ביט לעבוד עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 עד עכשיו? תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by meir3420,

שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by sido,

שלום, המחשב שלי מאתחל את עצמו כל דעה וקצת, ללא שום הודעת שגיאה וגם כשהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה. ביטלתי את האפשרות של אתחול אוטומטי במקרה של תקלה דרך לוח הבקרה ומערכת אך הוא עדדין מבצע את האיתחוחל הזה. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. שלום לכם. יש לי בעייה אני מנסה להתחבר למחשב רחוק ואני לא מצליח הוא מבקש ממני את הסיסמא של המחשב שלי אוו שלו אני לא יודע כבר אני רושם לו והוא רושם לי שזה לא נכון. אני משתמש ב win xp. מה אני צריך לעשות ?? בתודה מראש בר לוי!!!

20. Started by meir3420,

שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…

21. Started by kooki8,

יש לי כבר כמה שבועות בעיה במחשב... אני יכול סתם לשוטט באינטרנט או להתכתב באיסיקיו ופתאום המחשב קורס ונתקע... שלחתי את המחשב לבדיקה (יש לי אחריות עדיין על המחשב) ונאמר לי שכל הרכיבים תקינים ולא מצאו שום בעיה.. המחשב חזר, והבעיה נשארה, למרות שעכשיו בניגוד להתחלה המחשב קורס לי רק כשאני באמצע משחק או כשאני מבצע פעולות יותר כבדות כמו פתיחת קבצים גדולים והתקנות... א. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס מסך משום שרק לפני כמה ימים שידרגתי אותו והבעיה עדיין קיימת ב. ההשערה שלי היא שהבעיה היא בטמפ'..אולי המחשב מתחמם יתר על המידה.. כמה נתונים על המחשב: מעבד E6300 2 ג'גה זכרון של קינגסטון דיסק קשיח 250 ג'יגה של WD לוח אם של ג'יגהבייט VIA P4M900 כרטיס מסך 8600GT 512MB הטמפ' של חלקי המחשב: לוח…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור

24. Started by constantine16,

במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.

25. אני רוצה להחליף את המאוורר של הביג טייפון וראיתי שהוא מחובר לחיבור 4 פינים אפשר לחבר לשם מאוורר 3 פינים ? כזה http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm

דיונים חדשים בפורומים