עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guyga,

היי, אתמול בערב המחשב הנייד שלי התחיל פתאום להשמיע רעשים חריגים מהמאוורר אני לא לגמריי בעניינים אבל זה בטוח המאוורר של הספק או יכול להיות מהמעבד? זה התחיל כשהרמתי את המחשב כדי להזיז אותו ואחרי דקה שזה לא הפסיק עשיתי הפעלה מחדש וזה הפסיק. במידה וזה המעבד יש תוכנת בדיקה שאני יכול להריץ? במידה ולא מה כדאי לעשות? כי הוא המשיך לעבוד תקין מאז אבל בכל זאת נשמע שאולי יש בעיה תודה!

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  2. Started by MadGhost,

הפילו עלי משימה קטנה - משהו שאין לי בעיות איתו בד''כ ... אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס על מחשב יחסית ישן ( P4 , לוח אם - intel corporation D850MV ). משום מה הלוח אם מסרב לעשות BOOT מה CD ... קבעתי בביוס שהCD יהיה ראשון וההארד דרייב שני , שמרתי ובריסטרט הוא פשוט מדלג ישר למסך של טעינת הווינדוס. אז ניסיתי עוד פעם והפעם ביטלתי את ההארד דרייב ( והCD ראשון בboot כמובן ) ואז אני מקבל משהו כזה : Failure - system halted בדקתי בתוך הווינדוס שהכונן cd עובד. יש רעיונות?

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  3. בוקר טוב-יש לי בעיה קטנה בבקשה כשהמחשב עובד,אם אני מחבר או מנתק רכיב כגון עכבר,מקלדת,חיבור רשת,usb -אז המחשב קופא לפעמים המחשב קופא גם ללא שאני עושה כלום אין בעית טמפרטורות,החלפתי לספק חדש,ניתקתי כוננים-אך הבעיה נמשכת כרטיס מסך מובנה,p-4 3 ghz,לוח אינטל ram768mb תודה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  4. שלום. בערך לפני חודשיים התחילה במחשב שלי בעיה שהעכבר והמקלדת לא עובדים אז הניסיון הראשון שלי היה לשנות את הפרוט של היואסבי במקלדת והעכבר זה לא עזר... עשיתי ריסטארט לא עזר.. לאחר מכן ניתקתי את הכרטיס מסך כי ראיתי שהמסך שכל המסך נתקע אחרי שהוצאתי והכנסתי הכל עבד לאחר שבוע זה קרה עוד פעם וכשהוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך לא עבד אז הוצאתי והכנסתי את הראם וזה עבד אחרי שבועיים עוד פעם הבעיה והוצאתי את המעבד והחזרתי והכל עבד לי עד אתמול וניסתי את הכל ושום דבר לא עבד ובדקתי מעלות הדבר הכי גבוה היה על 50 מערכת הפעלה : Windows 10 מעבד : i5 3470 כרטיס מסך : gtx 1050 ti ראם : 4gb

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי ועד לפני שבוע הכול הלך יופי (GAINWARD GTX 260 Q9400 2GB RAM) ובהתחלה הכול הלך לי ממש חלק המשחקים רצו חלק הכול היה יפה וטוב אחרי שלא שיחקתי בו כשבועיים (בגלל הבגריות...) חזרתי לשחק וגילתי שמידי פעם יש תקיעות במשחקים ושלא נדבר על CRYSIS שבקושי עובד (למרות שהוא עבד חלק) פעם אחת הוא הראה לי מסך כחול והיתכבה מיד אז לא הספקתי לקרוא מה הוא רוצה האם זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 2GB או שזה בעיה בכרטיס או שזה בכלל בעיה בחומרה

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by igalgerman,

שלום קניתי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 6450 הכולל חיבור HDMI. התקנתי את הדרייבר ומה שקרה זה שהדרייבר של הכרטיס קול נעלם. בPLAYBACK DEVICES מופיע רק תצורת קול אחת HDMI ובמנהל התקנים לא מופיע הכרטיס קול כאשר אני מחבר את הHDMI שומעים מהטלווזיה וכאשר אני מנתק אותו רשום שהרמקולים לא מחוברים למחשב למרות שהם מחוברים . יש לי מחשב:hp pavilon 6020.is עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by danielool,

שלום שאני פותח את המחשב בטעינה של הווינדו לפני אני מקבל הודעה BOOTMGR והמחשב לא עולה. הבנתי שאני צריך לעשות WINDOW REPAIR. אבל הבעיייה המוזרה שאני לא מצליח לעשות BOOT הוא לא טעון לי דיסקים ב CDROM אפילו שהגדרתי אותו בBIOS. ההודעה הזאת צצה לי לפני שהוא טוען את הCDROM ואני אפילו לא יכול להכנס למצב פירמוט.. =\ מה אפשר לעשות?... תודה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  8. אהלן אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב ממש מתחמם (המאוור פשוט מפסיק לעבוד ואני צריך לסובב אותו כדי שיחזור לעבוד) גם אני מקבל הודעת שגיאה מהכרטיס מסך אומרים לי שזה בגלל הספק כוח שלי ואני צריך להחליף אותו במידה וכן , איזה ספק מומלץ לי ? הוספתי את המפרט של המחשב שלי INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU תודה !!

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  9. לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  10. לפני שבועיים פרסמתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0 אז ככה, בקיצור... הסאונד במחשב מעוות. לא ברמות מטורפות.. אלא משהו מינורי. אבל זה מאוד מטריד. בהתחלה שמעתי שיר וראיתי שמשהו מוזר בו. ואחרי ששמעתי עוד כמה שירים גיליתי בעיה. הבעיה היא כזו: בחלק קטן מהשירים שומעים הכל טוב ויפה. אך ברוב המוחלט של השירים יש בעיות בסאונד. בשיר אחד למשל לא שומעים את קולות הרגע. כמו מונו. ובשיר אחר אין באסים(וופר). ובשיר אחר, אין טרבל... לפעמים זה רק צלילים קטנים. בקיצור! זה מעצבן אותי! ובכן.. מצאתי קצה חוט שאולי יעזור למישהו לעזור לי. הייתה לי בעיה אחרת במחשב ועל הדרך כשהייתי קבור עם הראש במארז, פתרתי עוד כמה בעיות מינוריות. אחת מהן הייתה שחיברתי כבל ש…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  11. אהלן, התקנתי לאחרונה במחשב win7. ברשותי כ. קול creative sound blaster audigy. ניסתי להכניס את הדיסק עם הדרייבר וקיבלתי הודעת שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעהלה שלי. חיפשתי באתר של creative והצלחתי להוריד דרייבר מותאם ל win7. הבעיה ששמתי לב שכרגע אין לי את האפשרות להקליט את מה שאני שומע דרך הרמקולים ("What u hear"). וגם לא את האופציה של "stereo mix". בעבר עם ווינדוס XP זה עבד מעולה. לא מצאתי פתרון לבעיה.. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by scooby12,

פירמטתי תמשחב יש לי וינדאוז 98 והורדתי מהאינטרנט דרייבר לכרטיס קול שלי המזויקה מתנגנת אבל אני לא שומע אם אני שמחק קצת עם התקע למטה שומעים אבל לכמה שניות ואז זה נעלם...... מה עושים? האם זה הדרייבר? Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound CardPCI

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by שמנואל,

שלום. אני רוצה להכניס הארדיסק 40 גיגה לפנטיום 2. האם יכולה להיות אי תאימות כלשהי בין לוח האם להארדיסק הזה שגדול בהרבה מהמקורי (4גיגה) ? או שזה מובן מאליו שהארדיסק כזה אמור להתאים ? זהו המפרט לפי EVEREST: CPU Type Intel Pentium II, 350 MHz (3.5 x 100) Motherboard Name : Lucky Star Apus 6ABX2V/Crus 6AZX2V Motherboard Chipset : Intel 82440BX/ZX תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  14. שלום לכולם אני חדש באתר הזה ורציתי לומר כל הכבוד עכשיו... יש לי בעיה "קטנה" ומטומטמת אני לא מוצא בלוח-אם את החיבור למאוורר :'( יש לי לוח-אם של אינטל 82801EB LPC עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה...

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  15. בגלל השיפוצים היו פה כמה הפסקות חשמל והמחשב השני חטף כנראה כמה מכות וכנראה נשרף לו משהו.. בעת עליית ווינדוס - הפס הכחול שרץ .. המחשב עושה לעצמו ריסט.. מה לדעתכם אני צריך לעשות או יכול לעשות לבד בלי ללכת לחנות? בעיקרון זה קרה לי פעם . המחשב הוא מחשב יחסית ישן - מ2002: 2.4GHZ . זיכרון: 512 בשני סטיקים של 256 מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. שלום, אני ממש צריך את הפורט הזה, בשביל לחבר מכשיר מידי למחשב. קניתי כרטיס קול זול, במיוחד בשביל שיהיה לי את הפורט הזה (הוא לא בא בכרטיס הקול שבלוח אם און בורד). ומה אני מגלה? הוא לא עובד. ב-Device Manager של הווינדוס מופיע לידו סימון קריאה צהוב (רק ליד ה-Game Port - הכרטיס קול עצמו כן עובד), וכתוב שאין מספיק משאבים להפעיל את ההתקן (כלומר יש קונפליקט בכתובת I/O שהוא משתמש בה עם התקן אחר, וכתוב לבטל התקן כלשהו כדי לפנות משאבים). הבעיה שאפילו כשביטלתי התקן אחר (כרטיס רשת PCI), עדיין יש את הבעיה. משום מה הווינדוס נעול על שימוש בכתובת I/O מספר 201 בשביל ה-Game Port, הווינדוס (Win XP) לא נותן לי לשנות את הכתובת באופן ידני, למרות שהוא טוען שהכתובת תפוסה ע"י התקן אחר. מה שעוד יות…

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by argorny,

שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה מוזרה שהלוח לא תומך את הזכרון ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת כבר אז בבקשה מי שיכול לעזור... הזכרון שלי: GeIL Dual Channel DDR 400 512x2 הלוח: MSI-915P Combo מה שהכי מוזר בסיפור הזה הוא שהזכרון תמיד היה נתמך תחת הלוח מאז ומתמיד רק מאז שניתקתי אותו על מנת לנקות אותו משהו שמה כנראה נדפק אבל מה שאני בטוח הזכרון במצב תקין כי אני החלפתי בין הצצדים של הזכרונות הרי יש לי שתיים של 512 ככה שאני יודע שהבעיה לא בזכרון כי תמיד שהחלפתי הזכרון מצד DIMM4 הימני הוא זה שעובד ככה שנתתי לו גם זמן לבד שחיברתי רק אותו וניתקתי את הזכרון השמאלי לגמרי מהלוח הקיצור מה שאני יודע עד לפה זה שהבעיה היא לא אבק הזכרון הימני נתמך השמאלי והבעיה לא בזכרון אז …

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Mactural,

הייתה לי בעיה עם היציאה של המיקרופון בכרטיס on board בלוח שלי. חיפשתי פיתרון זול וקניתי באיזו חנות שכונתית כרטיס קול זול (80 ש"ח), שישמש כיציאת מיקרופון בלבד. לפני כן וידאתי שזו אכן הבעיה, לקחתי כרטיס קול מהמחשב של אח שלי, מיקרופון מאצלו, בדקתי והכל עבד, קיצר הייתי סגור על זה וקניתי בידיעה שזה יפתור לי הכל. חיברתי את הכרטיס קול ל PCI, הוא זוהה, התקנתי דריברים מה CD המצורף, ונאדה - לא מתפקד לא כיציאה לרמקולים ולא כיציאה למיקרופון (דרך אגב זה כרטיס קול זול כזה שכולל יציאה ישנה לג'ויסטיק וכל מיני). קיצר הכרטיס מזוהה, לא עובד, הגדרתי אותו כדיפולט דרך ה Control Panel --> Sounds and Audio Devices. יש לכם איזשהן הצעות? =\ תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  19. טוב אז זה התחיל ככה.... עם הבעיה שציינתי באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272085.0 בלי קשר לבעיה החלטתי לפרק את כל המחשב (הכול כולל הכול גם המעבד, מדובר בפנטיום 2 אז לא בעיה להוציא אותו) לסדר את המאוורר של הספק ואת המאוורר השני ולנקות אבק . הבשורות הטובות הם שסידרתי את המאווררים והם עובדים פיקס (בזכות המדריך שנמצא באתר לניקוי המאווררים). הבשורות הלא טובות הם.... אחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב. ואז הופיע מסך שחור שהיה כתוב משהו על כל המסך. (אני לא יודע אנגלית) מה שכן אני יודע שהיה למטה אפשרות ללחוץ על F1 ועל F2 . F2 נכנס לbios ,אני לא מבין בזה אז יצאתי משם והפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו כשהמחשב עולה הוא נתקע בחלון הזה: http://img459.imageshack.us/i…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז ככה, בימים אלה אני בודק את המחשב החדש של אח שלי שהוא : BARTON 2500 MOBILE + ALX800 + AS5 NF7 (הרגיל) TWINMOS 512 PC3200 שיש לו בעיות תאימות ולכן אני משתמש ב NCP 256 PC3200 שיש לי עכשיו. HEC300W CD ASUS (מהמחשב הישן) HD MAXTOR 20GB 7200 (מהמחשב הישן). ATI R8500 מהמחשב שלי לבנתיים. המחשב מומהר ל FSB200 ומכפלה 11 . המחשב עובד ב VCORE של 1.475 VDIM2.8 ו VDD 1.4 . לאחר שהמחשב עולה אחרי מספר דקות מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט ואין לי מושג מה יכול לגרום לכך, הדברים שניסיתי לעשות : 1. להוציא את כל כרטיסי ה PCI. 2. להחליף כרטיס מסך. 3. להחליף כונן קשיח. 4. למרוח שוב משחה טרמית. 5. להחליף חריץ זיכרון. 6. להחליף את כל כבלי ה IDE. 7. לעלות\להוריד את המתח של המעבד. …

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  21. <נושא> תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by bimba_,

המחשב מהנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272764.msg2405675#msg2405675 חזר מבדיקה במעבדות DELL והם טוענים שאת הרמקולים צריך להחליף כי הם נהרסו... ושיש בעיה בדיסק קשיח, של ביסקטורים... התיקון של הרמקולים עולה 25$ ושל הדיסק קשיח 110$ ודמי עבודה 300 שקל. החלטתי בנתיים לא לתקן את הרמקולים כי הם לא הכרחיים אבל הבנתי מהם שהבעיה הזאת של ביסקטורים ממש חמורה ואם לא יחליפו את הדיסק קשיח היא רק תחמיר ותגדל... לכן רציתי לשאול א:מה זה ביסקטורים ב:האם באמנת חשוב להחליף כמה שיותר מהר?? ג:האם זו באמת הבעיה או שהם לא מצאו אותה וסתם לוקחים ממני כסף.... תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  23. שלום יש לי משחב חדש לגמרי - P4 2.4 C ABIT is7-E 512 DDR 400 S-ATA maxtor 80 G עכשיו מדי פעם שאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט אז הוא לא מזהה את ההארדיסק... זה קורה רק לפעמים .. בממוצי פעם ב-3 הדלקות בערך שהוא מעלה את המחשב אז הוא הרי מזהה את כל הדריברים וכותב שהוא לא זיהה את בדריבר של ה- IDE או משהו כזה.. כותב - NONE ... ואז הוא כאילו כותב משהו על boot disk כאילו להתקין ווינדווס אני חושב... אפילו שהוא מותקן ויש לי עליו פול משחקים תוכנות וכו'... משהו אולי יודע למה זה קורה?!?!!??! תודה למי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  24. אין לי מושג למה אבל באיזשהו שלב המסך נכבה ובשביל להפעיל אותו מחדש אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב.. למישהו יש מושג למה..? תודה מראש..!

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by matizami,

חיברתי את המחשב הישן לטלויזיה, הכל היה טוב ויפה. מכיוון שהמחשב ישן, אז הוא נתקע כמובן. עשיתי ריסט, ומאז המחשב לא עולה. אני עושה ריסט,או מפעיל מחדש, יש את הנורה שמחשב דולק, והנורה של הבטרייה לכמה שניות ואז נעלמת.המסך לא מזהה את המחשב, אין אור במקלדת, אבל בעכבר דווקא יש. יש איזה רעיונות?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים