תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני נתקל כבר מספר פעמים בבעיה ממש מוזרה במחשב שיש לי בבית, מדי פעם הוא פשוט "מתעייף", מה זה אומר בפועל? כל היציאות על הBOARD שלי מפסיקות לעבוד. כולל הכרטיס מסך (המסך מציג no signal), המקלדת אפילו לא מראה סימנים של חיים, כאילו אין בכלל העברת חשמל מהיציאות של ה-board. בנוסף לזה כל המאווררים של המחשב פועלים. הבעיה כל פעם נעלמת וחוזרת, האם הבעיה לדעתכם היא כישלון של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי פורום HWzone יש לי בעיית עם מסך המחשב או כרטיס המסך בקיצור אני לא יודע. בכל מיקרה, אני משתמש במחשב זמן מסוים ולפתע המסך נהפך לשחור (לציין שנורית של המסך לא ניכבית) למספר שניות ואז הוא חוזר להיות רגיל. זה לא בתדירות קבועה זה אקראי לחלוטין. זה מאוד מרגיז כל הקטע הזה... כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GS מסך: Proview 19'' Wide. יש מצב לעזרה?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מציג תמונה לאחר המסך טעינה ל WINDOWS... נכנסתי ל- SAFE MODE והורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עזר. הורדתי את ה DRIVER והמעודכן אך עדיין אותה הבעיה. יש לי כרטיס מסך X1900XT. ממה יכולה לנבוע הבעיה ? WINDOWS/DRIVER/הלך הכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! יש לי מארז hec 6a21 ויש בו מקדימה חיבור firewire . הכבל שמגיע עם המארז הוא female header שאמור להתחבר ללוח אם. הבעיה שהלוח אם שיש לי הוא P35-DS3L של gigabyte ואין לו חיבור כזה עבור firewire. קיים כרטיס pci firewire. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרך לחבר את הכבל של המארז לחיבור הפנימי של הכרטיס. חשבתי על כבל male header >>male firewire או male header >> male header אבל לא הצלחתי למצוא למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המחשב עולה עד ווינדווס והכל עובד סבבה, אבל הקטע המעצב הוא שהבזמן העליה (כמה שניות אחרי שעושים בוט) המחשב מתחיל לעלות- זיכרון, כוננים ושנייה אחרי זה הוא נכנס לביוס.. ככה כל פעם!! וכל פעם צריך לעשות esc ולצאת מהביוס משהו מכיר את התופעה? איך אפשר להפטר ממנה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חברה שאני מכניס דיסק של אקספי טוב שבדקתי והוא עובד אצלי במחשב ואצל אחרים הנורה הירוקה של הכונן דולקת והאו לא מגיב לא מעלה לי את הבוט של ההתקנה בבקשה תעזרו לי בתודה lidor_abo
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מחשב מיושן, פנטיום 4 וכו' המחשב עבד באיטיות מטורפת ונכבה כל כמה דקות.. פתחתי את המחשב, והוא היה מלא אבק הוצאתי את הקירור של המעבד וניקיתי אותו מהאבק.. גם את הסטיק של הזכרון ניקיתי הדלקתי את המחשב, המסך לא נדלק ושמתי לב שהמעבד רותח מאוד, בנוסף נשמעו גם רעשים מה-FLOPPY ניתקתי את ה-FLOPPY והוצאתי את הבטריה של הלוח, הפעלתי מחדש וניסיתי להגיע לביוס אבל אחרי כמה שניות המחשב נתקע והמעבד עדיין רותח.. ניסתי לאוורר את המעבד ולחבר מחדש את הקירור אבל כל פעם מחדש הוא רותח מחדש. חשוב לציין שכשאני רוצה להדליק את המחשב (מאז שניקתי את הקירור) יש המתנה של איזה דקה מהזמן שלחצתי על הכפתור עד שהמחשב באמת נדלק
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לעיתים כמעט קרובות אפשר להגיד לפחות אחת ליום המחשב עושה ריסטרט+מסך כחול(זה קורה בעיקר בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב) המחשב בן פחות מחצי שנה אין עליו כרגע אוברקלוק.... באופן כמעט טבעי דבר ראשון הרצתי בדיקה בmemtest 86+ בדיקה של 10 וחצי שעות לא נמצאה אפילו לא שגיאה אחת בזכרונות המפרט זהו המפרט שמתואר בחתימה שלי הדיסק הקשיח בן פחות משלושה חודשים.... האם יכול להיות שהלוח אם נפגם או משהו כתוצאה מהפסקות חשמל?(והיו כבר לא מעט החורף) קשה לי לאמין שזה הלוח במיוחד ברמה ובגימור שיצרו אותו. נעשה במחשב אוברקלוק לפני 4 חודשים אבל החזרתי הכל למצב סטנדרטי וגם באוברקלוק שהגעתי כמעט 3.7 בסטפינג של 8 המערכת הייתה יציבה אחרי שהחזרתי למצב הסטנדרטי הרצתי בדיקות בs&m ובmemtest 86+ והכל …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן (2003) שלא מזמן הוספתי לו זיכרון והארד דיסק והוא שימש אותי ממש טוב לכל מה שהייתי צריך, ביום רביעי האחרון הייתה אצלנו הפסקת חשמל היסטרית שגמרה לי על המחשב... בהתחלה חשבתי שזה הספק אבל אחרי שהחלפתי אותו הבנתי שזה לא הספק ונתתי אותו לבדיקה, בבדיקה אמרו לי שזה הלוח אם ובגלל שאין להם לוח כזה הם לא יכולים לבדוק אם שאר הרכיבים עדיין תקינים או שזה רק הלוח אם... בקיצור מה שאני צריך זה כזה דבר, האם יש איפשהוא שעדיין מוכרים לוחות אם יחסית ישנים (יש לי abit NF7) או מישהו שרוצה למכור את שלו ביד שניה? פשוט ממש לא מזמן הוספתי את הזכרונות והארד דיסק ואם אני משדרג מחשב זה פשוט לזרוק את הכל לפח... ואם לא את הלוח אם הזה ספציפי מה יכול להחליף אותו? המעבד שלי הו…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם asus p4p800-e deluxe על הלוח יש 2 כניסות ide אליהם מחוברים צורבים . יש עוד 2 כניסות sata אליהם מחוברים 2 דיסקים קשיחים ובנוסף יש 2 כניסות sata/raid . יש לי דיסק קשיח נוסף ואני רוצה לחבר אותו בתצורה רגילה (לא raid) . האם זה אפשרי דרך כניסות ה sata/raid ? מה צריך להגדיר ב bios ? תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB אלא דרך PS2 ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מכניס לו את XP הוא מעלה לי את החלון הכחול וכשמגיעה התפריט שאני אמור ללחוץ ENTER או rapier אני לוחץ לו הוא אומר לי שהוא לא מוצא שום ארדיסק והדיסק בסדר גמור מיותר לציין שהמחשב חדש ניקנה אתמול!!! עשיתי כבר כל דבר אפשר ניכנסתי ל ptedit הפסתי הכול שמרתי יצרתי מחיצות חדשות שום דבר לא עוזר אני חייב תעזרה שלכם!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחשב פיתאום לא נדלק, כשלוחצים על כפתור ההפעלה אז הלד של ההדלקה נדלק לשניה אבל אז מתכבה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בטעות נתתי מכה עם הכיסא למארז וזה התחיל להופיע , המסך רושם אין אות הולך לישון אח"כ מופיע מסך כחול עם nv4_disp וכל מיני סוגרים כפול עם הרבה אפסים לאחר כמה נסינות עלה המחשב ושוב נפל. דרייבר של כרטיס מסך עודכן לעידכון אחרון , איך בודקים שהכרטיס מתחממם ? האים זה בעיית זיכרון או כרטיס ?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מדפסת HP officejet k5400 חדשה (עם חיבור USB) על מחשב פנטיום 4 לא חדש אבל תקין עם XP. הכל טוב ויפה, אולם היום כאשר אני מחבר DIskonKey למחשב מיד המסך נכבה והמחשב גם עושה לעצמו ריסטרט אחרי דקה. אחרי כמה החלפות של כבלים ודיסק און קי גיליתי שכל עוד אחבר דיסק און קי מכל סוג ולכל יציאה כאשר המדפסת מחוברת גם באחת היציאות - יכבה המחשב. אם המדפסת לא מחוברת הכל עובד כרגיל !!! ישנה כאן התנגשות מסויימת, למה זה קורה? איך פותרים???? תודה לכל מי שעוזר ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רואה רק אופציה לקנפנג את הRAID אך לא מצליח להכנס לBIOS (למטרת קביעת סדר ה BOOT - צריך להתקין ויסטה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב שאני מסדר עבור חבר, נתקלתי בבעיה הבאה: בהתחלה הכל עבד בסדר,אח"כ הופיעה בעיית שגיאה ב BOOT לגבי SYSTEM CONFIG כפי שייעצו הכנסתי את הדיסק של WINDOWS העליתי ב BOOT התחיל להעתיק קבצים ופשוט נכבה המסך המחשב כאילו עובד אך לא קורה כלום. אני רוצה לבטל חשד לגבי: 1.שהלך לוח- אם היה הולך,הייתי בכלל רואה את הBOOT וה BIOS? 2.כרטיס מסך-היות ואני רואה את המסך של ה BOOT לא נראה לי ששם הבעיה. 3.זכרונות-נבדק 4.HDD- נטרלתי אחד ,אך עדיין הודעה שגיא על SYSTEM CONFIG שחסר ב WIN32 האם יש אופציה שקיימת בעיית חומרה ואיפה? חשבתי אולי על האופציה שהמעבד או רכיבים אחרים ,הדקתי הכל ,אך זה לא עזר. נטרלתי את הזכרונות הרכבתי אחד ,בדקתי,הכל בסדר. יש ריח שרוף מאחד המאווררים הוא גם הפסיק לעבוד. אודה…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
Hello... sorry I can't talk in hebrew I don't have hebrew on this computer. I'm using Linus (knoppix) Live CD because the hard disk isn't recognized in the windoes installation CD. The problem is: suddenly, when I've restarted the computer, is said the the "ntoskrnl.exe" file is missing. isn the next times, is says "Please insert boot cd" or somthing like that, like the operating system and the hard disk aren't installed. In the same time, the BIOS started to be slowww, it takes hour to load itself, and the hard disk is somtimes recogized and somtumes no.. what can I do? TY...
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הי עד יום זה כשהייתי מחבר את הנוקיה 6131 שלי למחשב הוא היה מציג אותו בטור Removable Storage G, מהיום כבר לא, ללא שום סיבה לא נראית לעין(כמו רוב התקלות הנהדרות ב-XP). עכשיו, אם אני מקליד את שם הכונן ידנית בכתובת הוא כן מזהה אותו וניגש אליו כרגיל, וגם במנהל ההתקנים הוא מזהה אותו כרגיל(אבל עדיין לא מופיע במחשב שלי)... איך אני מסדר את זה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איאפשר לצאת האינטרנט כדי להתחבר שוב . הוא לא יוצא ולכן צריך לעשות ריסט במחשב. למה זה קורה? זה כבר כמה ימים ככה ?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-