עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם אני חדש באתר הזה ורציתי לומר כל הכבוד עכשיו... יש לי בעיה "קטנה" ומטומטמת אני לא מוצא בלוח-אם את החיבור למאוורר :'( יש לי לוח-אם של אינטל 82801EB LPC עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה...

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. הוצאתי את המאוורר, הוא נדלק, אבל לא העלה את מערכת ההפעלה החזרתי אותו והיא עלתה.

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by Sasha_S,

שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית (חודש וחצי). הוא התחיל לעשות רעש חזק ומלחיץ בהפעלה, אבל לא תמיד (אני יכולה גם לכבות ולהפעיל אותו והוא יעבוד בסדר). מה עובר עליו ומה עלי לעשות? יכול להיות שזה עניין של אבק? (כבר??). תודה רבה! [attachment deleted by admin]

4. Started by B166ER,

שלום, יש לי מחשב חדש: Q9300 GIGABYTE P35-DS3L Mushkin ddr2 4096 800mhz 5-5-5-12 ATI HD4850 corsair cmpsu-450vxeu 450W הבעיה שלי היא שכל כמה שעות המחשב פתאום קופא. כשאני אומר קופא אני מתכוון שכל התוכנות שפעלו נעצרות והכל נתקע. alt+ctrl+del לא עובד וגם alt+F4 לא. גם כל הקיצורים האחרים כמו winkey+D או winkey+L לא עובדים. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא Restart. כמו שציינתי מדובר במחשב חדש, הוא עבר בדיקות במעבדה של החנות שממנה קניתי אותו (לפני שקיבלתי אותו) וכמו כן גם אני ביצעתי בדיקות לזיכרון ולדיסק הקשיח שעברו בהצלחה. הבעיה גם לא נובעת מהתחממות כי הטמפרטורות נורמליות. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by avidan28,

היי כולם לאחרונה החלפתי מעבד וקיבלתי את ההודעה הבאה the procedure entry point SymsetsymWithAddr64 could not be located in the Dynamic link library DBBHELP.dll אני לא יודע אם יש קשר בין השניים אבל המערכת מאתחלת את עצמה מדי חצי שעה.חשוב לציין שהמעבד הקודם לא עשה את התופעות האלה והמעבד הזה ניקנה יד שניה...למחשב שני. אני מקווה שזו בעיית תוכנה ולא חומרה. תודה על הסיוע.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  6. הפעם המסך הכחול האחרון שהופיע במחשב שלי אימי הוא זה: ================================================== Dump File : 071416-14539-01.dmp Crash Time : 14/07/2016 15:44:22 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x8374940f Parameter 3 : 0xb3483ac0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+30c40f File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.23418 (win7sp1_ldr.160408-2045) Process…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  7. אני רואה אנשים ששולחים תמונה מצולמת של "EVEREST " למשל. או כל מיני אתרים למניהם איך שולחים תמונות לפה ? אפילו לשים תמונה אישית פה זה סרט הוא נותן לי כתובת www במקום עיון. אז אני נאלץ לבחור את התמונות שיש פה.(לא משהו)

8. Started by דודו יצחק,

לפטופ של dell יחסית חדש (כחצי שנה) עם ווינדוס 10 מעודכן. אין לי "מצב שינה" אלא רק "שינה" ולכן ,כאשר אני נכנס ל"שינה" הסוללה נגמרת לאחר כיומיים. האם אמור להיות מצב שינה? או ששינה אמור באמת לכבות את המחשב ללא שימוש בסוללה כלל?

9. שלום. וינדוס 98 SE אנגלית התקנתי וינדוס מחדש ופתאום הסורק hpscanjet3300 c לא עובד! ניסיתי להחליף בין חיבורי הusb ולא הלך. בחיבור למחשב הנייד שלי הסורק עובד היטב, כך שהבעיה היא לא בסורק או בחיבוריו. למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  10. מפרט: HP Pavilon Intel dual 1.87mhz 2gb ddr geforce 7600GT 320GB hardrive system operation: vista home premium אוקיי זה הסיפור: קיבלתי את המחשב הכל עבד חלק ויפה אבל HP התקינו לי את המערכת הפעלה ושמו לי כל כך הרבה שטויות שהחלטתי לפרמט ולעשות הכל מחדש ולכן עשיתי זאת והכל עבד יפה וחלק והתקנתי כבר תוכנות אנטי וירוס ומשחקים התחלתי להוריד דברים לאחר שבוע שהמחשב עובד בצורה חלקה אני מגיע הביתה, מדליק ת'מסך ופתאום הוא שחור, אני עושה ריסט והווינדוס לא עולה לי ניסיתי להפעיל ב-safemod והוא נתקע שם באחד הקבצים שהוא מעלה [לא רשום איזה קובץ] ניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהפעיל דרכו אבל אותם תוצאות.. לא עובד אח שלי אומר לי שזה כנראה בגלל שהתקנתי לא נכון .. לדעתי הוא טו…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by SEangel,

של מטוס שעומד להתרסק. הוא לא היה עושה את זה קודם, והוא עושה את זה לפעמים ורק כשיש דיסק בתוכו הטמפ' במארז 30 בערך ובמעבד 50 בערך (אם זה בכלל קשור) זה התחיל כשצרבתי כמה פעמים בדיסקים מעפנים של g-platinum (אותה הערה כמו מקודם) יכול להיות שזה וירוס (כנ"ל)?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by heroldh2,

בעיה 1: שדרגתי את המחשב שלי מויסטה ל win7 אחרי ששדרגתי והכל התחלתי לעדכן שזה הגיע ל service pack 1 הוא נעצר ונכשל נסיתי הרבה דברים אם זה מדריכים מהאתר או ממיקרוסופט הורדתי את ההתקנה עצמאית וגם בזה אין הצלחה אני פשוט לא יודע כמה עוד אפשרויות יש לי. אם אני ימפרמט עוד פעם יש סיכוי שזה יעזור. חייב עזרה בעיה2: גם אחרי השדרוג נעלם לי הסאונד לא שומע מהרמקולים אבל יש לי את האייקון של הרמקול ואני שוצע דרך האוזניות מוזר אבל אני לא יודע איך לפטור את הבעיה סוג מחשב: מחשב נייד של dell כל מידע שידרש אני יתן אם זה יעזור לפטור את הבעייה תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by chiff,

שלום . היום במהלך משחק (HOMM5) התרחשו כל מיני תקיעות במשחק (לדעתי הן קשורות למשחק עצמו כי הן קרו גם במחשב אחר) אולם הן היו תכופות ואחרי כל תקיעה היהצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב . לאחר כמה פעמים כאלה הופיעו פסים כחולים מרצדים על המסך לעתים והמחשב היה נתקע. כמה שאלות: הספק שלי מספיק הוא enermax חדש ניסיתי להתקין ווינדוס שוב עד לרגע התקנת הדרייברים היה נראה שהוא בסדר ישר לאחר מכן חרו הבעיות... הנקודה שלדעתי הכי מעניינת היא שבמהלך ההפעלה מחדש עצמה לפני שעלה הווינדוס בכלל לפעמים יש פסים כחולים מרצדים . ניסיתי להריץ atitool ולבדוק ארטיפקטים לאחר כמנ הניות כל המסך היה מופיע כחול וצהוב והיה נתקע המחשב. למישהו רעיונות? האם כרטיס מסך תקול יכול לתקוע את המערכת לגמרי? ת…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by משה לורינצי,

למשהו יש אולי במיקרה טרקים יפים וטובים מאוד? נא לשלוח קיושור. תודה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  15. שלום לכם אני צריכה עזרה, הסתבכתי עם האנטרנט בבית! יש לי אנטרנט ביתי בתשתית בזק שמחובר לראוטר אשר מנתב לי את האנטרנט ל2 מחשבים, אחד נייח שנמצא בחלק השני של הבית ואחר לפטופ. אתמול לאחר שלא הצלחתי להפעיל את האנטרנט, עשיתי RESET לראוטר EDIMAX בלי לשמור את הנתונים הקודמים. אחרי משחק עם החיבורים של הראוטר ושאר המודמים שמחוברים אליו, הצלחתי לקבל אנטרנט ללפטופ. אולם, עם המחשב הנייח לא יכולתי לגלוש מאותו הרגע. מאז כשאני מנסה להתחבר בנייח לפי המשתמש אנטרנט (שעדיין כתוב לי השם שלו בconnect to a network, אבל עליו עשיתי RESET בEDIMAX אתמול) כתובה לי הערה: The settings saved on this computer for the network do not mach the requirements of the network. עכשיו, זה הגיוני מאוד שיש…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by Milk-Inc,

פתאום המסך נכבה לי בערך לשניה והיה מין צליל כזה הוא נדלק ורשם מין דו"ח כזה של VPU RECOVER אני בדיוק באתי להיכנס לפורום כשההודעה הזאת הייתה עוד על המסך כדי לשאול אותכם, ואז פתאום שוב זה קרה אבל כשהמסך נדלק היו כל מיני "פסים צבעוניים" כאלה על המסך וכל המסך היה עליו "קשקושים" כאלה זה מאוד מוזר!!, מה קרה?? נ.ב הכרטיס מסך הוא רדיאון 9200se של ג'יגהביט....אני יודע שזה קשור איך שהוא לכרטיס מסך.... עריכה: אחרי שההודעה השניה קפצה אז הייתי חייב לעשות ריסט כי הכול נתקע ושום דבר לא זז.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  17. ביקרתי היום באתר של Nvidia בשביל לבדוק עם יש דרייברים חדשים, ואכן יש דרייברים, הורדתי את הדרייבר לכונן והסרתי את הדרייבר הישן, הווינדוס כתב שאני צריך להתחיל מחדש את המחשב, לחצתי או קיי, כאשר המחשב נדלק הווינדוס התקין את הדרייברים שלו בלי לשאול אותי, ובגלל זה אני לא יכול (או לפחות לא מומלץ) להתקין את הדרייבר החדש, מה לעשות? Windows XP Proffesional MSI Geforce 4 Ti 4200

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. Started by ezio.aditora,

אין פלט בכלל במסך (לא רשום no signal או pwoer save פשוט כלום) כפתור הלד דלוק ולא נותן לכבות את המסך מהכפתור (רק אם אני מוציא מהחשמל) מערכת ההפעלה מזהה אותו כמחובר (אני עובד עם שני מסכים) ואפילו מאפשרת להעביר תוכנות אליו ואת העכבר אבל הוא לא מראה כלום. ניסיתי החלפה של כבל חשמל וHDMI ניסיתי לחבר אותו להתקן אחר (לא פותר) לכאורה הוא תקול אבל אם זה המצב למה המערכת הפעלה מזהה אותו באופן מוחלט? רעיונות?

19. כמו שהכותרת הבהירה איך שאני פותח את המחשב שתיי שניות אחריי זה הסידי שלי ניפתח וניסגר לבד. זה מעצבן אותי.......איך אני מבטל את זה? מה פיתאום זה הופיע לי .......

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by matteo,

אוקיי אז ככה זה התחיל בזה שניסיתי דרך הביוס להעביר את הלטנסי של הזיכרונות מ t3 ל t1.5 עשיתי ריסט והמחשב לא עלה וזה משמיע צליל חזקקקק מהמחשב מהלוח אממ למשך 5 שניות בערך ומפסיק לעוד 5 שניות וממשיך וכך חוזר חלילהמי שיעזור אם למישהו יש מושג מה לעשות תגובות יתקבלו בברכה מערכת - בפרטים לוח אמ asus p4s800mx ותודה למי שיעזור נ.ב. איך מאתחלים תביוס? ניקתי את המחשב מהחשמל למשך 4 שעות לא עשה כלום יש דרך אחרת אולי?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by generalA,

מישהו יכול אולי להסביר לי מהו ויוו ואיך לעזאזל ניתן לנצל אותו. שאלה נוספת... התקנתי למישהו מחשב אצלי בבית עם מקלדת רגילה של קוואנטום. כאשר באתי להתקין אצלו שיש לו מקלדת סופר משוכללת של חב' מאוד לא מוכרת המקלדת לא עבדה כמעט בכלל והיתה נוררררררא איטית בוורד למשל. ובמשחקים החיצים לא הגיבו ובאופן אקראי בהפעלה הוא רשם keyboard error press f1 מה לעזאזל הפרובלם????

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by liadpr,

היי יש לי בעיה עם המסך לפעמים בזמן שאני לדוגמה משחק במחשב (נגיד ליג) אז המסך נכבה לשניה ונדלק וזה קורה פעמיים ברצף. ומאז שזה התחיל, הfps התחיל להשתגע, עד היום הוא היה על 60 fps קבוע (בליג לפחות) ועכשיו הוא לא מפסיק לשחק בין 120 ל10 הוא כל שניה מחליף למספר אקראי שבדרך כלל בטווח הזה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס מסך Fic radeon 9600 pro ומאז שקניתי מחשב חדש (athlon 64 3000). הכרטיס מסך עושה לעצמו מדי פעם ריסט(כלומר המשחק נתקע לפרק זמן) ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מדוע הכרטיס מסך עושה לעצמו ריסט? האם זה נגרם בגלל המחשב החדש (הלוח אם הוא Abit KV8)?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by ben_amitai,

שלום לפני 3 שנים בערך קניתי הגה למחשב שיחקתי בו קצת ואחר כך שמתי אותו בפינה עם כל שאר הדברים ושחכתי ממנו לפני כמה ימים קיבלתי את NFS MOST WANTED וניזכרתי בהגה הבעיה שאיבדתי את הדרייבר שלו ההגה של חברת thrustmaster דגם עם כפתור צהוב כזה של פרארי אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את הדרייבר מהאינטרנת או משהו זה מאוד יעזור תודה בכל מיקרה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. Started by yaniv55,

שלום , אני נתקל לאחרונה בתקלה מציקה במסך המחשב שלי ( Samsung 226BW ) , לאחר הדלקת המחשב או עבודה על המחשב לאחר כמה שעות שלא נגעתי ( והמסך כבה ) המסך מתחיל להבהב . ( כנראה בעקבות אחת מסערות החורף האחרונות הוא חטף איזה זץ, והמגן ברקים של יונדאי כנראה לא ממש מתברר כאמין ) בהתחלה זה היה 2-10 שניות הבהוב, עכשיו זה 15-25 שניות , ואני לא ממש חושב שזה ילך וישתפר . אני מניח שזו בעיה באחת מנורות הפלורסנט של המסך . חשבתי שכנראה אחכה עד מותו בשיבה לא טובה של המסך , אלא שבאחד הפורומים מלפני כמה שנים ראיתי שמישהו המליץ לתקן . האם עדיין כדאי ? ואם כן אצל מי ? וכמה צריך לעלות ? אני גר בבת ים אז אשמח אם יש מישהו טוב אמין וזול באיזור , אבל גם המעגל הקצת יותר רחוק רלוונטי . תודה רבה , י…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים