עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gizunt,

יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  2. איך אני פותר את הבעיה הזאת ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632157383436986383-untitled.jpg תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  3. יש לי מחשב חדש כשהלכתי לישון השארתי אותו פועל קמתי בבוקר לאחר 6 שעות שינה ומצאתי אותו כבוי... לאחר מכן פעל כרגיל... מה הסיבה לכיבוי שלו? (הוא כבר עובד 5 ימים ללא הפסקה)

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  4. ככה, זה קורה כל הזמן, קבוע ככה שזה מתחיל לעצבן... אני משחק ELASTO-MANIA משחק ממכר עצבני ביותר אבל לא משנה... משחק עם גרפיקה פשוטה מאוד... בכל פעם שאני יוצא מהמשחק הצבעים במסך מתחרפנים ואני צריך לעשות Lof OFF כדי להתחיל מחדש במצב נורמלי ת'מחשב... צירפתי תמונה שתראו, מקווה שתעזרו לי... בכל מקרה, תודה!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by Alpha_Romeo_dx,

שלום! קניתי דיסק קשיח חדש. התקנתי winxp כאשר עשיתי boot מהדיסק בהתקנה קבעתי שני מחיצות c and d ואפשרתי להתקין windows על c התקנתי,ואז שוינדוס עלה בסדר והכל עובד אני שם לב שה "d" שלי זה ה סידירום [היחיד שיש לי] והמחיצה השניה הינה E איך אני מסדר את זה להיות מחיצות הדיסק הקשיח c/d והסידירום e אל תדאגו, לא התקנתי כלום כל e כך שאין אחרי זה הרבה עבודה ;D בתודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by tavor21,

יש לי בעיה אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

יש לי מחשב שיש בו מידע שאני רוצה שהוא גם יהיה במחשב האחר שלי יש אפשרות של לחבר איזה קבל כדי שאני יעביר מידע בין שני המחשבים? :s05:

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by Red-AnGel,

הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  9. היי אני רוצה להוציא מאחד היצאות של המחשב LPT COM USB PS2 מתח של12 וולט מאיזה הדק אני יוכל להוציא את זה ? וכמה זרם אני יכול למשוך ? ממתין לתגובתכם

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by ravid,

ערב טוב, שבת שלום. אין לי מושג למה אבל כבר כמה חודשיים שהגלגלת של העכבר שלי קיבלה חיים משל עצמה. הכל התחיל כאמור לפני כמה חודשיים, אחרי שיש לי את העכבר כבר שנה בערך (יש לי אחריות לחמש שנים), יום אחד התחיל העכבר לזוז למעלה ולמטה בצורה אקראית ומה שהכי מעצבן זה שאי אפשר לבטל את הגלגלת בדרייבירים העכבר! (כן שמתי על 0 scroll וגם במנהל ההתקנים ניסיתי לעשות ביטול לגלגלת). עוד תופעות מוזרות, העכבר משתגע הכי הרבה כאשר מפעלים אותו, אם אני לא משתמש בגלגלת אז היא נרגעת (אל תגידו לי אז אל תשתמש בה כי פתאום מגיע אלי החבר שרגיל להשתמש בה והורס לי את היום ). (ניסיתי אפילו לשאוב אבק מהחריצים שיש בין הגלגלת בניסיון נואש אחד) אה כן פרט אחד קטן אחרון... אני לא מוצא את הקבלה של העכבר אז …

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by Itsik-L,

יש לי כמה שאלות יש לי עכשיו במחשב האדיסק של 80 ג'יגה מחובר בSATA2 ויש לי פה בבית איזה מחשב ישן דפוק,אבל ההאדיסק שלו טוב אני מאמין... במחשב הישן יש הארדיסק של 40 ג'יגה בחיבור IDE בהארדיסק הישן הז מותקנים כל מיני דברים כמו ווינדוס וכמה משחקים,רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ההארדיסק הישן למחשב החדש האם זה יעשה בעיות כלשהן? וכשיהיו מחוברים שני הארדיסקים אז המחשב בעצם קורא את שניהם,אז איזה ווינדוס אני אראה על המסך? בגלל שזה הארדיסק ישן אז הוא יהיה איטי יותר וזה ממש יאט את כל המחשב? זה בעצם יופיע לי ככונן נוסף ב"מחשב שלי"? ואיך מחברים אותו? חיבור אחד של הIDE ללוח ואחד של הספק ,זה הכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

ברשותי כרטיס טלויזיה מדגם tv200 xp rm של leadtek. אני רוצה להתחיל להעביר קלטות למחשב, אז חיברתי את הוידאו הישן שלי(תומך בחיבור RF בלבד לצערי), בזמן הצפייה רואים ושומעים הכי טוב שאפשר, אבל בהקלטה הסאונד מוקלט עם רעש סטטי חזק. בעייה זו בגלל החיבור המיושן (RF)? - להזכירכם בצפייה הסאונד היה בסדר גמור.. או בעייה בהגדרות? תודה רבה, ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by nishma2,

שלום כולם יש לי מחשב שנוטה להכבות מעצמו, נתחיל בזה שכל המאווררים עובדים ותקינים, נמשיך בזה שהכיבויים ללא כל רצף הגיוני (לא קורה לאחר זמן מה שהמחשב דלוק, יכול להיות שבוע שלם ללא כיבוי, ויכול להיות כיבוי כל חמש דקות או חצי שעה) מה שגורם לי לחשוד בספק עצמו, או רכיב כלשהוא שמקצר. האם ההמלצה המיידית תיהיה להחליף ספק קודם כל בשביל לבדוק את הנושא הזה? לנתק זכרונות אחד אחד.. ? מה נראה הגיוני לנסות? בנוגע ללוח האם - בדקתי את הקבלים והם תקינים , יכול להיות שזה משהו אחר בנוגע ללוח ? תודה רבה -אדם.

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  14. ברשותי מחשב די ישן (כ5 שנים), רץ על WIN XP PRO SP3 בזמן האחרון החלה תופעה מעצבנת מאוד: המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט. זה לא קורה בתדירות קבועה, לפעמים אחת לכמה שעות, לפעמים כל כמה דקות. יש לי הרגשה (לא מבוססת, אז קחו אותה בעירבון מוגבל) שהריסטים נעשים צפופים יותר כשהמחשב במאמץ, לכן נראה לי שאולי זה קשור להתחממות יתר של המעבד, אך זוהי דעתי הלא מקצועית בעליל. תודה מראש לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by Lirans,

שלום חברה לפני יומיים היה לי restart פתאומי בלי bsod ובלי שום קול מהמחשב. עלה כרגיל והכל עבד עד היום. אחרי שהוא הפעיל מחדש גם היום התחלתי חיפושים באינטרנט ולאחר חצי שעה עוד פעם restart. המחשב עלה ובמסך הlogon של הוינדוס עוד פעם restart. עכשיו אחרי קצת מנוחה למחשב הוא כן פועל כבר איזה רבע שעה. אני די בטוח שהספק כוח אשם בבעיה אבל האם יכול להיות משהו אחר שיבצע restart בלי שום bsod ולא הודעה ב event viewer? הספק כוח שלי הוא enermax noisetaker 420w כבר עובד כשנה וחצי. לא שיניתי במחשב שום דבר לאחרונה. הערה: לקחתי מחשב אחר בבית (שעובד) וחיברתי אליו את הספק שלי וכשהפעלתי את המחשב שומעים את המאווררים אין תמונה ויש צפצופים ( כל צפצוף באורך של 2-3 שניות ובמרווח דומה). לאחר מכן החזרת…

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  16. בבקשה תמצאו לי מדריך כיצד להתקין את ההיטסינק של ה 775.

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by tsah1982,

קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רכשתי אתמול את הצורב ודי וי די NEC 5170 וכשהסתכלתי עליו ראיתי שהוא מג'ומפר על המאסטר .. עכשיו כשאני בא לחבר אותו לחיבור ה IDE ב- primery slave אני צריך להפוך את הגישור לסלייב נכון??? כששאלתי את חבר שלי אם אני צריך לגעת בג'מפרים הוא אמר לי שלא לגעת בהם ... מה אתם אומרים??? תודה רבה לעונים...

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש . והארד דיסק שלי (250) מחולק לשניים. מחיצה קטנה בעבור מערכת ההפעלה והאחרת, הגדולה יותר, לשאר הדברים. הבנתי 'שמניעת ביצוע הנתונים' מגנה עלי מקודים זדוניים ו/או של "יפי נפש" המנסים לפגוע במיקום הזיכרון המפעיל את כול התוכניות והלאה. מה לעשות שבכול פעם שאני פותח ת'תיקייה, השגיאה עולה ומנטרלת לי את הפעולה הכי שיגרתית שיש... כמו העברת נתונים ממקום למקום... מה עלי לעשות וכיצד לנהוג. תודה על הסבלנות.[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 18:38:02 מצרף מסמך לצפייה בנושא הנ"ל. תודה.[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by CrazyDanil,

שלום לכולם בזמן האחרון בזמן שמחשב עולה הוא נעצר ומחקה ללחיצה של F1 התוכן של המסך : Copyright 1996-2001 intel Coporation GB85010a.86a.0078.p18.0110081719 Intel Pentium 4 Processor , 1.7 GHz 1536MB System RAM Fixed Disk 0 : WDC WD800JB-00JJC0 Fixed Disk 1 : WDC WD800JB-00ETA0 ATAPI CD-ROM SONY CD-RW CRX225E ATAPI CD-ROM _NEC DVD_RW ND-3520A Legacy Keyboard .... Detected Legacy Mouse ...... Detected USB Legacy ........ Enabled Press F1 to Resume Hit <F12> if you want to boot from the network אם מישהוא מכיר מה הפתרון של בעיה או רעיון לפתור את הבעיה אשמח לשמוע את התגובות והצעות שלכם תודה מראשת CrazyKavkazi Inc

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by silky,

אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by giladz,

קניתי אתמול מעבד INTEL CORE 2 DOU, ובחנות (KSP) הדביקו לי מדבקה קטנה ולבנה במרכז המעבד (על הצ'יפים- לא על "הנקודות" הזהובות), בצד שצמוד ללוח האם- אמרו לי שהסרה שלה מבטלת את האחריות. האם זה הגיוני שתהיה מדבקה כך??

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by UgiPletzet,

אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …

24. Started by someone,

בעייה ממש מוזרה.. המחשב שלי פשוט כל הזמן קופא (ובכל הזמן אני מתכוון שאם הוא נשאר דולק שעתיים בלי לקפוא זה הישג) ואז מסרב להדלק למשך כמה דקות, ורק אחרי שהוא כבוי כמה דקות הוא נדלק שוב. עשיתי בדיקה לזיכרון בעזרת MEMTEST, והכל תקין.. מה עוד יכולה להיות הבעייה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by Make_Party,

לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.