תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיצא חדש F7 עם עדכון מיקרו קוד של ה CPU עדכנתי (כמו שעדכנתי את כל הגירסאות מ F3 ומעלה) וכרגיל לא ראיתי שום שינוי שיהיה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שאני לא כל כך מבין בה הכונן דיוידי שלי ננעל על רגיסטרי אחד או משהו כזה אני לא מצליח לראות סרטים מאזור אחר איך מורידים את החסימה עיזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי ברשותי HP Pavilion 13 x360 PC. לאחרונה שידרגתי SSD ועשיתי התקנה נקייה לווינדוס 10. מאז, בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה, בין אם בלחיצה על כפתור הכיבוי או סגירת המסך, המחשב ממשיך לעבוד ולצרוך אנרגיה (נורת כפתור הכיבוי עובדת ולא מהבהבת כמו שאמור להיות שהוא במצב שינה). לא ניתן להעיר את המחשב ממצב השינה. אני עושה לו תמיד הארד ריסט בשביל להפעיל אותו שוב. הורדתי את HP SUPPORT ASSISTANT ועידכנתי את כל הדרייברים שהיו חסרים למחשב. WINDOWS UPDATE גם מעודכן. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, היום עשיתי ניקיון למחשב כמו כל מספר חודשים. הוצאתי את כל החלקים ניקיתי אותם, את המעבד וכל שאר הדברים.. אחרי שהחזרתי הכל המחשב לא עלה בכלל (לא היה POST), אז הוצאתי הכל והכנסתי חלק חלק עד שהכל עבד כמו שצריך והלוח ביצע POST. עכשיו הקטע המוזר הוא שהVista 32BIT לא עולה. אני מגיע למסך טעינה והמחשב עושה ריסט (אפילו לא רואים את הפס טעינה). ניסיתי לעשות repair עם הדיסק של הויסטה אבל ברגע שפס הטעינה של הקבצים מגיע לסוף הוא פשוט נתקע ולא ממשיך לשלב הבא.. ניסיתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל גם שם כשכל הקבצים נטענים המחשב פשוט נתקע... השתמשתי בLive CD של Gparted והוא דווקא עלה בלי שום בעיות. ובכונן הראשי שלי (WD 3200AAKS) הוא מצא שיש סקטורים פגומים. אז השאלה שלי בעצם…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
התחדשתי בשילוש חדש דנש, הלוח הוא Gigabyte B75M-D3H שכולל 2 יציאות USB מאחורה. http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#ov לצערי, כאשר אני מחבר מכשיר USB 3 לפורט USB 3 אני מקבל את ההודעה המרנינה "This Device can perofrm faster if you plug it into a Super Speed USB 3 Port". הורדתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של גיגהבייט(בקישור למעלה) והבעיה נמשכת. גירסת הביוס היא F7 - לנסות לעדכן אותו? ואם כן, האם לעדכן ישירות לגירסא הגבוה ביותר שיש או קודם לF8, ואז F9 וכו' וכו'?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MX 440 64mb ddr +tv OUT של GForce 4. קניתי כבל מעולה (15 מ' - הלחמה בחנות, מינימום הנחתה), ועדיין כאשר אני מחברת לטלויזיה (טלויזיה חדשה ומצויינת) אני רואה רק בשחור לבן ועם קפיצות. האם יש קשר לסוג הכרטיס? האם החלפת הכרטיס תפתור את הבעייה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, ניקיתי קצת את המחשב פירקתי חיברתי חלק מהדברים... חיברתי את המחשב מחדש ומאז שום sata לא מזוהה בביוס. ניסיתי עם ssd, 2 דיסקים קשיחים רגילים, צורב וכלום לא נזוהה. פירקתי את הסוללה, הדלקתי את המחשב, כיביתי אותו והחזרתי את הסוללה והמצב נשאר אותו דבר יש מצב ניתקתי משהו שקשור לבקר sata? לפי מה שאני רואה הוא יושב בתוך הלוח אם וזהו. יש רעיונות? תודה... לוח אם: Asus P5E Deluxe X48
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
יש לי Asus Terminator זה מחשב מותג של ASUS משהוא בסגנון SFF למי שמכיר בקיצור... הורדתי את הביוס המעודכן ביותר שיש והלכתי לפי ההוראות, עידכון ביוס דרך דוס.אפילו גיביתי את הגירסה הישנה. במהלך העידכון כנראה שהדיסקט היה פגום וניתנה ההודעה המפורסמת בדוס שנותנת את שלושת האפשרויות, ניסיתי לבחור בRETRIY אבל כלום לא הגיב אז עשיתי איתחול למערכת, אז שונעים את הHDD ניכנס לעבודה וגם כול המאווררים והלדים דולקים אבל המסך לא נידלק ואני לא שומע שמערכת ההפעלה עולה (ז"א הHHD לא משמיע קולות עבודה של איתחול המערכת) OK למישהוא יש דרך להגיע לפיתרון, אני פתוח לכול רעיון. הכול תקין במחשב רק התוכנה שבביוס דפוקה ויש לי את הגירסה הישנה. תודה לכול המגיבים
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
בעייה ממש מוזרה.. המחשב שלי פשוט כל הזמן קופא (ובכל הזמן אני מתכוון שאם הוא נשאר דולק שעתיים בלי לקפוא זה הישג) ואז מסרב להדלק למשך כמה דקות, ורק אחרי שהוא כבוי כמה דקות הוא נדלק שוב. עשיתי בדיקה לזיכרון בעזרת MEMTEST, והכל תקין.. מה עוד יכולה להיות הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה. אני רואה סרט בסדר ולאחר עצירת הסרט ויציאה מהתוכנה המחשב נתקע. זה קרה לי עם לפחות 4 תוכנות:MEDIA PLAYER,ZOOM PLAYER,VLC,BLAZE למישהו היתה בעיה כזו והצליח לתקן אותה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
באיזה Ddr המחשב שלי תומך http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש , פנטיום 4 , 3.2 1GB זיכרון , Windows xp professional service pack 2 לאחרונה כל תוכנה שאני מפעיל תוקעת את המחשב למשך כחצי דקה ניסיתי לעשות שיחזור למערכת - לא עזר הרצתי את התוכנות : Spybot Registry Mechanic Ad-aware 6 וגם את האנטיוירוס שלי : karspersky ועדיין אחרי הרצת התוכנות האלו המחשב נתקע כמעט בכל תוכנה שאני מפעיל בנוסף אני לא מצליח באחד הכוננים לעשות בדיקת שגיאות בדיסק וגם איחוי - אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה , אולי :\ עידכון : מסתבר שלא כל הפעלה של תוכנה תוקעת את המחשב , פשוט כל כמה זמן המחשב נתקע ... מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק בהתחלה חשבתי אולי זה הספק אבל אז הוצאתי את הכבל והכנסתי חזרה וכאילו החשמל חזר למחשב אפילו המנורה של הUSB נדלקה כי החשמל התחיל לזרום מחדש ואז אחרי 1-3 שניות שהמחשב דולק הוא התכבה אבל כשהוא התכבה שוב כל החשמל יצא מהמערכת והUSB נכבה כאילו חשמל לא זורם במערכת יותר לUSB אם אני מוציא תכבל שוב החשמל חוזר ואני ידליק והמחשב ידלק ל2 שניות ויתכבה ואז כל חשמל פשוט קופץ מהמערכת אפילו החשמל שמוזרם לUSB בזמן שהוא דולק מכובה לגמרי
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מפרט: Core 2 Duo E6550 OC'd @ 3.01GHz 2GB DDR2 GTS450 WD SATA2 HDD x2 מערכת ההתקנה על דיסק ראשון, כל שאר המדיה על דיסק שני. פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ותכנות עזרה במידה מסוימת לפני חודשיים, אבל בחודש האחרון המצב חזר לקדמותו והמחשב פשוט "טוחן" ולא זז. ראו תצלום מסך מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי פועל דיי לאט, בנוסף לזה יש עוד סממנים מעצבנים. לדוגמא: כאשר אני רואה סרט בריל פלייר ועושה מסך מלא ויוצא ממנו המחשב נתקע לחלוטין!! ומראה המון קווים ציבעונים כאלו. בקזה שלי למשל כאשר אני לוחץ על פלי לסרט באמצע הורדה הוא ניתקע. בפורום של HWZONE כאשר אני מתחבר ליוזר שלי הוא מראה לי שאני מחובר, אבל כאשר אני לוחץ על לינק הוא רואה אותי בתור ארח (אלא אם אני לוחץ על הישאר תמיד מחובר), (ד"א העוגויות אצלי בENABLED). אני חושב שיכול להיות שזה הדריורים של הכרטיס מסך (יש לי את הכי חדשים של NVIDIA). למישהוא יש רעיונות? המפרט שכתוב אצלי מעודכן ואתם יכולים לראות שלא צריכות להיות בעיות איטוית. תודה רבה, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
היי , לא מזמן [בערך חודש] קניתי את המערכת החדשה שלי שמצויינת בצד . חזרתי היום לאחר שלושה ימים שלא הייתי בבית והמחשב היה מכובה . כשחזרתי והפעלתי את המחשב נשמע רעש עוצמתי ממאוורר כרטיס המסך וכרטיס המסך לא שולח אות למסך עצמו , אין שידור של תמונה , אבל המחשב נשמע כאילו הוא עובד כרגיל ... ניסיתי להחליף בין ה DVI ל- VGA ועדיין אין אות מהכרטיס ... הרעש פשוט מרעיש יותר מדי ... שימו לב שכשכיביתי את המחשב לפני יציאתי לחופשה ביום חמישי הוא היה בסדר לגמרי ... חזרתי לאחר שלושה ימים בלי שאף אחד יגע במחשב ופתאום הוא מתנהג מוזר. הצעות כלשהן למציאת פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
הי היום עידכנתי את כרטיס המסך שלי לגרסא 84.21, ואחרי זה שיחקתי במשחק The lord of the rings battle for middle earth 2. בזמן המשחק קיבלתי מסך כחול, עם הפרטים הבאים: The problem seems to be caused by the following file: nv4_disp *** STOP: 0X000000EA (0X84BB2020, 0X843F7008, 0XF7A47CBC, 0X00000001) אני מניח שהבעיה נובעת מהכרטיס המסך, ובעיקר מהעדכון. העליתי את קובץ ה dmp הרלוונטי למסך הכחול הנ"ל. מצורף למטה. איך אפשר לתקן את הבעיה? :עריכה: אני לא בטוח בכלל מאיפה לעדכן את הכרטיס מסך שלי. תראו של מי הכרטיס דרך המפרט מתחת לאווטר שלי. אני מעדכן מהאתר של NVIDIA, ואם תשימו לב יש שם אפשרות ל GeForce Go 7800GTX, ו GF רגיל. מכיוון שה GF שלי הוא לא GO, אני בוחר ב GF רגיל...? או…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שלי הפרטי בעיה, כל פעם שאני מתקין תוכנה או משחק במחשב ואחרי זה שאני איתחול למחשב הוא מסרב לעלות, הוא מתחיל להריץ איזה 10-15 שניות ואפילו פחות והוא ישר מתכבה, אני תמיד מחכה איזה רבע שעה - עשרים דקות ואז מפעיל אותו רגיל, אני בודק גם אם הוא מתחמם דרך תוכנה האוורסט אבל שם הוא מראה שהוא בסדר, איך אני יכול לעלות על הבעיה ? אם אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש אולי הבעיה תיפתר?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עבור לקוח. המחשב עבד בסדר אבל מדי פעם עשה דברים מוזרים במהלך ההתקנות. בסופו של דבר הווינדוז עבד תקין לרוב אבל כל נסיון לשנות רזולוציה ישר מאתחל את המחשב. גם בגלישה באינטרנט ישנם כל מיני תקלות מוזרות. בדקתי דרייברים והכל תקין. החלטתי שבגלל שהתקלות נראות לא קשורות בכלל אחת לשניה לעשות בדיקה לזכרון. הרצתי MEMTEST ובאמת מלא תקלות. מאד שמחתי שמצאתי את התקלה (סוף סוף) ורציתי לבדוק איזה מהצ'יפים של הזכרון (2 צ'יפים של 256MB שעובדים בדואל צ'אנל) אינו תקין. הוצאתי אחד והרצתי בדיקה והכל נראה בסדר. חשבתי שזהו, שהזיכרון שהוצאתי הוא מקור הבעיה. ליתר בטחון החלפתי ביניהם והפלא ופלא גם השני תקין. החזרתי שוב את שתי הזכרונות ושוב מלא תקלות. ניסיתי גם להעביר לזוג החר…
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. המחשב מתעקש לזהות לי את הדיסק הקשיח כ PIO ולא מוכן לעבור ל ATA100 זה נראה כמו דריוורים או משהו כזה.... ניתן לראות את המפרט ב "מפרט מחשב"
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל מאז שהחלפתי דיסק קשיח, בכל פעם שאני עושה איזשהי פעולה שקשורה לראוטר שלי המחשב פשוט קופא וחייב ריסט. זה לא הדיסק כבר בדקתי בהרבה תוכנות והוא תקין לגמרי. עד עכשיו עם הדיסק הקודם לא הייתה שום בעיה כזאת. כיבוי והפעלה של הראוטר תוקע את המחשב. אתמול אפילו שיתפתי תיקייה וזה תקע את המחשב. ניסיתי להשתמש היום בתוכנה שתראה את הIP שלי כאילו מארה"ב, תקע את המחשב. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-