תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
פתחתי פורטים עם הנתב linksys WRT54GL ועדיין יש לי LOWID, למה?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של nec versapro vy20a\w-1 ואין לי תדרברים שלו של לי win7 ואני לא מוצא תדרייבר שך הכרטיס מסך שהוא ATI RADEON Xpress 1300M (RS600M) + SB450 זה הצ'יפ סט שלו אני צריך את זה דחוףף בקשה תעזרו לי תודה!!
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלה שאני חווה מתרחששת אצלי כבר מעל לשנתיים ואני כבר נורא מתוסכל מהבעיה. יש ברשתי מחשב גיימינג ברמה בינונית: 1)i5-4690 -1150 2)לוח אם gigabyte H97 Gaming 3 3)8 גיגה RAM 4ׂ)SSD 400G Toshiba 5) HDD - 2T WD Blue X2 6)Corsair's Obsidian Series 350D - מארז 7)אני לא זוכר את הדגם של הספק שלי אבל אני זוכר שהוא באזור ה-600W. 8)מערכות ההפעלה שאיתם חוויתי את התקלה הם windows 7/8/8.1/10 כולם בגסאת 64B כמובן 9)כרטיס מסך GTX 660 2G DDR 5 התקלה המדוברת מתרחשת רק כשאני משחק את המשחק world of Warcraft והרי התקלה: "Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver stopped responding and has su…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
של מטוס שעומד להתרסק. הוא לא היה עושה את זה קודם, והוא עושה את זה לפעמים ורק כשיש דיסק בתוכו הטמפ' במארז 30 בערך ובמעבד 50 בערך (אם זה בכלל קשור) זה התחיל כשצרבתי כמה פעמים בדיסקים מעפנים של g-platinum (אותה הערה כמו מקודם) יכול להיות שזה וירוס (כנ"ל)?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה קורה שהספק חשמל של הפלופי שמגיע מהספק כוח מחובר לf.usb ופתאום המחשה נכבה ?יש מצב שהבורד נשרף ? או שיש מצב שקיים מנגנון הגנה מקצר או שלא
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לצופים, קניתי מחשב נייד Lenovo e330 לפני כשבוע(Windows 7) ואתמול בפעם הראשונה מאז כשפתחתי את המחשב, התקשורת האלחוטית לא הראתה שיש חיבורים זמינים כלל. זאת אומרת, כבר לא הייתה את הנקודה הצהובה הזאת שאתה יכול לראות אילו חיבורים יש בטווח האלחוטי שבו אתה נמצא. אלא הציור הוא בצבא אפור ויש מעין X אדום קטן. חשוב לציין כי ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של אינטל - אלחוטי, ולא עבד. יכול להיות שמשהו נדפק במשדר האלחוטי? אולי כיביתי אותו? (אם יש דרך כזאת בכלל). אשמח לעזרה ושיהיה לכולנו שבוע טוב ורגוע. תומר
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי רכיבים למחשב ובניתי אותו לבדי. לאחר ההפעלה הראשונה של המחשב רק הכרטיס מסך מוציא פלט למסך וכשאני מחבר את המסך ללוח אם אין אות. נראה שחיברתי הכל כשורה כי המחשב עובד כמו שצריך ושאר החיבורים המחוברים ללוח אם עובדים כרגיל (שמע, USB וכו). מדובר בלוח אם Gigabyte aorus B550M ELITE מעבד Ryzen7 3700x. תודה מראש לעוזרים! עדיאל
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
זה הלך ככה: נסיונות כניסה לכל אחד מן הכוננים (partitions) של ההארד דיסק המדובר הניבו הודעת "drive is not formatted", למזלי C אינו אחד מהם כך שהוינדוס רץ. יום לאחר מכן הכוננים נעלמו כליל מ"המחשב שלי" הניחוש שלי הוא קריסת הכונן הקשיח עקב חימום יתר או סתם היותו ישן מאד.. או שניהם. בכל מקרה הבנתי שברוב המקרים אפשר לשחזר את מרבית הקבצים ע"י תוכנות, מה שקצת בעייתי במקרה שלי בהתחשב בכך שהכוננים פשוט נעלמו ואי אפשר להורות לתוכנה לשחזרם. אשמח לדעת איך אני בודק באיזה מצב ההארד דיסק כרגע והאם אפשר לשחזר את הקבצים ללא שליחת הדיסק לטכנאי, אם כן - כיצד? או שטכנאי הוא המוצא האחרון.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום..יש לי בעייה במחשב שקרתה היום...תפאום המחשב לא מפעיל שום תוכנה שום דבר..ואפילו חלק מהאפרויות בלוח בקרה הוא לא מפעיל...רק הדפדפן אקספלורר עובד והדואר אלקטרוני...שום דבר אחר...כל האייקונים נעלמו...שום דבר לא עובד...ניסיתי לעשות ריסטרט ניתוק תמיכה מווינדואוס לא עוזר כלום..מעבר לזה אני לא ממש יודע מה לעשות..בישביל זה יש פורום עם חברה מומחים כמוכם שאני מקווה שתעזרו לי...כאשר המחשב נדלק...דבר ראשון כשהוא מעלה את השולחן העבודה הוא כותב לא ניתן לפתוח את rstrui.exe אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ואולי אפילו להנחות אותי באיסיקיו אני מאוד אשמח..כרגע אני כותב ממחשב שני בבית שעובד כמו שצריך..שני המחשבים בבית פועלים על אותה רשת אם זה משנה משהו... מספר האיסיקיו שלי…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי דרייברים ו XP HOME לא מזהה
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב אז לפני הכל אין לי אפשרות לבחור מהירות ומוצג לי רק מהירות של X4. כשאני מפעיל את הצריבה אחרי כמה שניות הצריבה נכשלת ומוצג לי גם השורה הבאה: Power calibration error ממה הבעיה נובעת? האם ניתן לסדר את זה או שהצורב מת? (למרות שלהריץ דיסקים הוא מסוגל ואין כל בעיה)
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
e8400 GIGABYTE ep43 8gb MUSHKIN 9800GTX+ ANTEC SONATA III שני כונני WD 1 TB . אחד מהם הוא BLUE והשם BLACK טמפ' המעבד לפי דעתי גבוהה מדיי ב IDLE : בין 45-50. הבעיה כרגע היא שהמחשב קופא ללא הפסקה בכול מצב שהוא. בין אם אני מרסט את המחשב ומגיע למסך הפתיחה של WINDOWS 8, הוא פשוט נתקע. אם כבר אני מצליח להיכנס לווינדוס הוא יכול לקפוא כעבור דקה, שעה או 5 שעות. יש גם את האפשרות שאני משאיר אותו דלוק בלילה וכשאני קם בבוקר לראות אם הוא עדיין מתפקד, אני יכול למצוא אותו עם מסך כבוי ותקוע או שאני רואה את ה DESKTOP אבל שום דבר לא מגיב. קורה גם לפעמים שאחריי שאני מרסט את המחשב, אין לי תצוגה. אני צריך להדליק ולכבות מספר פעמים בשביל שאוכל לחזור בחזרה למערכת ההפעלה. ערכתי בדיקת זיכרון MEMTES…
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי היום הרכבתי מחשב לוח אם EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E מארז WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU) יש כבל של המארז שרשום עליו AUDIO , את הכבל הזה חיברתי לחיבור של לוח האם שרשום שם F-AUDIO (הכוונה לפרונט של המארז) , חיברתי בחלק הקידמי את המיקרופון +האוזניה ולא שומעים כלום , גם אין הקלטה מישם, מדוע זה? הכל פועל קשורה כשאני מחבר את המיקרופון לחלק האחורי של המארז. רוני
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HD-Inspector וראיתי משהו שהלחיץ אותי מאוד תמונה- לחצתי על השורה הכחולה וזה הראה לי את התמונה הבאה- http://img689.imageshack.us/img689/6589/88091800.png פתחתי אתמול אשכול על שאלה של טמפרטורת המחשב שלי,ואני רוצה לדעת אם יש קשר בינהם מה הסיכונים ומה ניתן לעשות...: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457951.0 תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת של HP photosmart 7260, דרייברים מהדיסק. המדפסת בת יותר מ 2-3 שנים לפי מה שאני זוכר ולכן אני מניח שהדרייברים די ישנים. בכל מקרה הייתה לי בעיה במחשב הישן שמדי פעם כשמכבים את המדפסת דרך הכפתור שלו המחשב מציג מסך כחול. עכשיו זה קרה לי גם עם המחשב החדש. זה קורה לעיתים רחוקות, בדרך כלל לא. הפעם זה קרה לפני 2 דקות ורשמתי את השגיאה שקיבלתי עם המסך כחול: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA זה מה שכתוב לי למעלה. בנוסף היה כתוב למטה שנוצר dump משהו כזה. מה עלי לעשות? האם יש לעדכן דרייברים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שמתי שאני צריך לנקות את הCMOS אחרי שמרכיבים מחשב בדרך כלל.. ולפני שמתקינים עליו WINDOWS כלשהו.. אם כן, למה עושים זאת ואיך עושים זאת? מה זה בכלל CMOS
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה החלפתי לוח אמ במחשב שלי חיברתי הכל חזרה הכל טוב ויפה המחשב נדלק הכל בסדר. שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה [XP] אני מגיע למסך הכל בסדר הוא מתחיל להתקין שהוא מסייים עם המסך הכחול בא להמשיך את ההתקנה אחרי הריסט המחשב נתקע במצב מסויים תמונה: http://up353.*צונזר*/up1/eiojtmmr1d5y.jpg המסך הראשון שאני מקבל שהוא עושה ריסט: http://up353.*צונזר*/up1/mmqvwnx2yjkn.jpgו אחר כך הוא נתקע בתמונה מלמעלה שניסיתי להתקין ווידוס 7 באה לי השגיאה הבאה http://up353.*צונזר*/up3/3yuqjdetomow.jpg יש לציין שהתקנתי כמה פעמים מהדיסקים האלה והם לא פגומים
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אופיס 2003 המיילים מכמה אנשים ספציפיים מגיעים צמודים לשמאל, כמו באנגלית. אותם אנשים שולחים לאחרים והכל רגיל, רק במחשב הספציפי הזה מקבל מהם אימיילים הפוכים, צמודים לשמאל, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
לאחר התקנת וינדווס 7 בגירסאת 64BIT נעלם לי הסאונד, מדובר בכ. קול קריאטיב AUDIGY 2 ZS, דרייבר מעודכן מהאתר הרישמי.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מצב הCPU USAGE גרוע ביותר , הוא לא יורד מ60-70% , גם כשאר אני מבצע איתחול ומיד בודק את המצב הוא נשאר אותו דבר , הוא פשוט לא נרגע , למרות שכמעט ואין שום תוכנה שפועלת ברקע , למעט אנטי וירוס ו - Windows Blinds מצ"ב תמונה להמחשה: אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה רבה מראש נאור.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש מצב שריסטים ותקיעות מחשב נגרם בגלל וירוס ......... ?
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי כולם המחשב עושה לי בעיות, הוא קורס במשחקים, מסך שחור, מחשב ננעל (או שיש ארטיפקטים), הטמפרטורות תקינות, הדרייברים מעודכנים, כולל BIOS (מפרט בחתימה). הנה תוצאות של מבחן ה OCCT, אני צריך עזרה להבין אותן:
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים מדי פעם במחשב. זה יכול להיות אחד מהדברים הבאים -לוח אם -מעבד -התחחמות יתר של המעבד\כרטיס מסך -בעיית תוכנה -זכרונות. זכרונות החלפתי, ניסיתי לשחק עם הסלוטים, כך שהסיכוי שזה הזכרונות 1 ל מליון. לוח אם חדש, נרכש לפני 3 חודשים בלבד, 3 שנות אחריות, מה שכן, פעם ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ישנים אחרים ל3.10, אך למרות מעברי המתח הגבוה, לא נראה לי שזהו הגורם לבעייה כי הבעייה החלה מעט אחרי (מזה מעט? שבוע בערך, אם לא יותר). גם המעבד וגם הכרטיס מסך שניהם בטמפרטורה סטנדרטית, הכרטיס מסך אפילו קריר יותר בגלל קירור שהוספתי לו, כמו כן המעבד. מה שכן, אני תחת אוברלקוק, ייתכן כי המעבד נדפק בגלל האוברקלוק?, אך אם היה נדפק, לא היה עולה המחשב כלל, אך עדיין אני שואל, ייתכן כי נפ…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, ניקיתי קצת את המחשב פירקתי חיברתי חלק מהדברים... חיברתי את המחשב מחדש ומאז שום sata לא מזוהה בביוס. ניסיתי עם ssd, 2 דיסקים קשיחים רגילים, צורב וכלום לא נזוהה. פירקתי את הסוללה, הדלקתי את המחשב, כיביתי אותו והחזרתי את הסוללה והמצב נשאר אותו דבר יש מצב ניתקתי משהו שקשור לבקר sata? לפי מה שאני רואה הוא יושב בתוך הלוח אם וזהו. יש רעיונות? תודה... לוח אם: Asus P5E Deluxe X48
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הלפטופ (Acer Aspire 4736z) כאשר הוא מחובר לחשמל הוא לא מטעין את הסוללה, ואינני יכול להפעיל את המחשב. כשהוא מחובר לחשמל יש נורת ביקורת על ספק הכח והיא דולקת, ובנוסף אני מרגיש חשמל סטטי כשאני נוגע בגב המסך, כך שאני דיי בטוח שמגיע חשמל למחשב. נורת הביקורת על גבי המחשב עצמו אמורה להידלק כאשר המחשב מחובר לחשמל אך היא לא דולקת. הוצאתי את הסוללה ולא ראיתי בעיה פיזית. המחשב נקנה לפני שנתיים ואין עליו אחריות. לא מצאתי ברשת פתרון, יש כאן למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-