תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מממ, יש לי את הלוח אם: Intel Desktop Board D850GB. על פי ההוראות: Three beeps = First 64K Memory Failure. מה זה אומר, וכיצד פותרים את זה? האם שינוי במיקום של הslotים של הזיכרון יכולים להשפיע? אשמח לקבל תשובות ASAP!
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בבקשה תמצאו לי מדריך כיצד להתקין את ההיטסינק של ה 775.
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות יש לי עכשיו במחשב האדיסק של 80 ג'יגה מחובר בSATA2 ויש לי פה בבית איזה מחשב ישן דפוק,אבל ההאדיסק שלו טוב אני מאמין... במחשב הישן יש הארדיסק של 40 ג'יגה בחיבור IDE בהארדיסק הישן הז מותקנים כל מיני דברים כמו ווינדוס וכמה משחקים,רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ההארדיסק הישן למחשב החדש האם זה יעשה בעיות כלשהן? וכשיהיו מחוברים שני הארדיסקים אז המחשב בעצם קורא את שניהם,אז איזה ווינדוס אני אראה על המסך? בגלל שזה הארדיסק ישן אז הוא יהיה איטי יותר וזה ממש יאט את כל המחשב? זה בעצם יופיע לי ככונן נוסף ב"מחשב שלי"? ואיך מחברים אותו? חיבור אחד של הIDE ללוח ואחד של הספק ,זה הכל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB לגוייסטיק עתיק שיש לי משנת 1985 האם הגוייסטיק הישן כשאחבר למחשב החדש ? אני שואל כי אני יודע שהסינים מייצרים כל דבר שמבקשים מהם גם אם זה לא יכול לעבוד בפועל.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה ריסטארט כל כמה זמן ואני לא יודע למה אני צריך עזרה בבקשה דחוףףף כי זה מעצבן יש לי ווינדוס 7 אולי בגלל זה אני לא יודע למה אבל אני צריך עזקה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מתי שאני מתקין דריבר חדש למחשב ואחר כך עושה הפעלה מחדש.המסך של המחשב מתכבה לי ולא נדלק ניסתי מלא דריברים כולם אותה בעיה לקחתי את המחשב לתכנעי ואפילו הוא לא יודע מה לעשות אם הבעיה הזאת השאלה שלי למה המסך מתכבה לי מתי שאני מתקין דריברים למחשב והאם אפשר לתקן את הבעיה הזוהת תודה..... והמפרט שלי הוא דריבר Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz ספק כוח HX520W כרטיס מסך EAX1900XT 512MB זיכרון 1 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש אתר שניתן לעלות אליו קבצים והוא מספק לינק להורדה שלהם (לא מעוניין לשתף דרך חשבון ג'ימייל). אני צריך גם שהלינק יהיה זמין לפחות לחצי שנה. מישהו מכיר משהו רלוונטי? ניסיתי את imgur, אבל אני שם לב שזה פוגע באיכות קול (וגם לא מספק לינק להורדה).
-
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
- 2 followers
-
-
מוזמנים לצפות איך שידרגתי לפטופ ישן ומזדחל בן 11, למהיר פי 4 ויותר:
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי, ואין לי את הדיסק של הלוח אם. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להתקין דרייבר לnetwork adapter). אני לא מצליח למצוא איפה אפשר להוריד את זה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, בימים אלה אני בודק את המחשב החדש של אח שלי שהוא : BARTON 2500 MOBILE + ALX800 + AS5 NF7 (הרגיל) TWINMOS 512 PC3200 שיש לו בעיות תאימות ולכן אני משתמש ב NCP 256 PC3200 שיש לי עכשיו. HEC300W CD ASUS (מהמחשב הישן) HD MAXTOR 20GB 7200 (מהמחשב הישן). ATI R8500 מהמחשב שלי לבנתיים. המחשב מומהר ל FSB200 ומכפלה 11 . המחשב עובד ב VCORE של 1.475 VDIM2.8 ו VDD 1.4 . לאחר שהמחשב עולה אחרי מספר דקות מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט ואין לי מושג מה יכול לגרום לכך, הדברים שניסיתי לעשות : 1. להוציא את כל כרטיסי ה PCI. 2. להחליף כרטיס מסך. 3. להחליף כונן קשיח. 4. למרוח שוב משחה טרמית. 5. להחליף חריץ זיכרון. 6. להחליף את כל כבלי ה IDE. 7. לעלות\להוריד את המתח של המעבד. …
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטל את כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboard בפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HD האם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה? אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוני תודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי משחב חדש לגמרי - P4 2.4 C ABIT is7-E 512 DDR 400 S-ATA maxtor 80 G עכשיו מדי פעם שאני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט אז הוא לא מזהה את ההארדיסק... זה קורה רק לפעמים .. בממוצי פעם ב-3 הדלקות בערך שהוא מעלה את המחשב אז הוא הרי מזהה את כל הדריברים וכותב שהוא לא זיהה את בדריבר של ה- IDE או משהו כזה.. כותב - NONE ... ואז הוא כאילו כותב משהו על boot disk כאילו להתקין ווינדווס אני חושב... אפילו שהוא מותקן ויש לי עליו פול משחקים תוכנות וכו'... משהו אולי יודע למה זה קורה?!?!!??! תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש עם geforce7600GS עכשיו כשאני משחק במישחקים יש לי כל מיני כתמים בטקסטורות תמונה:http://img77.imageshack.us/img77/4576/untitleddw5.jpg http://img82.imageshack.us/img82/5639/234ot2.jpg (הבעיה לא רק במשחק אחד) מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, המסך התחיל להציג נקודות וקווים, והמצב החריף כשגם חלקים נעלמים בצורה מאוד דינאמית. חיברתי את המסך למחשב אחר ועבד תקין, לכן הנחתי שהבעיה הינה בכרטיס המסך. מצ"ב המפרט (מקווה שזה מספיק). האם זה באמת כרטיס המסך? אם כן,מה האפשרויות העומדות בפני? המחשב הוא משני והשימוש (כשכבר משתמשים) בו הוא לתוכנות גרפיות (CS 5).אני לא מעוניין להחליף מחשב אלא אם אין ברירה (הוא מצליח לסחוב את התוכנות עם קצת קושי...) תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מצרף צילום וידאו של התקלה: https://drive.google.com/file/d/1nBJ...ew?usp=sharing קצת פרטים על התקלה: קורה בחיפוש גוגל. כלומר אם אני אחפש בדפדפן edge בגוגל, המסך ילבין. בחיפוש אחר, נניח בינג', לא משנה איזה דפדפן, אין הלבנה. עשיתי ריסטארט- לא עזר מחקתי נתוני גלישה (גם בסיסי וגם מתקדם)- לא עזר מחקתי פרופיל, לא עזר הסרתי והתקנתי כרום- לא עזר. כשאני אומר הסרתי, זה כולל מחיקת תיקיית הפרופיל ב- appdata פירמוט- עזר לכשבועיים ואז חזר. הסרתי את כל התוספים שהיו לי (כולה 2, DOCS משהו ו- ADBLOCK) לא בוצע משהו מיוחד, עדכונים בוצעו אתמול אבל השתמשתי בינתיים בגוגל והתקלה לא הייתה עד עכשיו. במחשב אחר עם אותו פרופיל הבעיה לא מתרחשת ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל והם…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970
-
שלום, אני רוצה לשתף קובץ ששמור בגוגל דרייב עם לקוח לצפייה בלבד לתקופה מוגבלת. תמיד נשארת לו האפשרות להוריד את הקובץ למחשב שלו מה שלא מתאים לי. איך חוסמים אפשרות זו?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שני כוננים אחד כונן C 100GB אחד כונן D 800 GB רשום לי שנשאר לי 120 GB הדבר לא כזה הגיוני כי לא השתמשתי בכל כך הרבה GB אני נכנס לכונן מסמן את כל התיקיות ולוחץ על לחץ ימני ומאפיינים.. ורואה שהוא רושם שהכל ביחד 210 GB נפח מה הבעיה פה? אני לא לוקח בחשבון דברים כלשהם? אולי וירוס? אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-