עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. יש ברשותי פנטיום 4 2.4GHZ עם לוח אם P4S8X-X של אסוס. המחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות ולא עושה יוצר מדי צרות. מעולם לא עבר אוברקלוק. בימים האחרונים מתרחשת פתאום תופעה מטרידה - אני מדליק את המחשב והוא לא מראה לי אפילו את המסך של ה POST, ורק הנורות של כונני ה CD וה IDE דולקות, וזהו. רק אחרי מספר רב של כיבוי-הדלקה-כיבוי-הדלקה (בין 5 ל 10 בערך), הוא פתאום עולה עם המסך בתמונה המצורפת. כאמור - מעולם לא ניסיתי אוברקלוק. ואחכ ממשיך לעבוד כרגיל. הבעייה לא קורית באופן קבוע. החומרה היחידה שהתקנתי לאחרונה הייתה - עוד סטיק של זיכרון לפני יותר מחודשיים, וכרטיס USB לפני למעלה מחודש (ימותו אסוס עם ה CHIP USB הדפוק ששילבו בלוח האם הזה ) כמו כן ברשותי מודם די ישן של מוטור…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  2. הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?

3. Started by nishma2,

שלום כולם יש לי מחשב שנוטה להכבות מעצמו, נתחיל בזה שכל המאווררים עובדים ותקינים, נמשיך בזה שהכיבויים ללא כל רצף הגיוני (לא קורה לאחר זמן מה שהמחשב דלוק, יכול להיות שבוע שלם ללא כיבוי, ויכול להיות כיבוי כל חמש דקות או חצי שעה) מה שגורם לי לחשוד בספק עצמו, או רכיב כלשהוא שמקצר. האם ההמלצה המיידית תיהיה להחליף ספק קודם כל בשביל לבדוק את הנושא הזה? לנתק זכרונות אחד אחד.. ? מה נראה הגיוני לנסות? בנוגע ללוח האם - בדקתי את הקבלים והם תקינים , יכול להיות שזה משהו אחר בנוגע ללוח ? תודה רבה -אדם.

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by ZorD,

שלום לכולם ! חבר שלי קנה כמה חלקים חדשים למחשב שלו, בייניהם: לוח אם, כרטיס מסך, HD וזיכרונות. החלקים הגיעו אליו לפני כיומיים ומאז הוא לא מצליח להפעיל את המחשב. הוא אומר שהוא חיבר הכל והמסך עולה וכו" אבל כשהוא בא להתקין את ה-WIN והמחשב עושה ריבוט אז פתאום המחשב מפסיק לזהות את הHD והסידירום (דיוידי רום) ושם הוא נתקע. ואז הגיעה הזמן לטלפן לחברו הטוב (אני) שיבוא ויפתור לו את הבעיות ;D עכשיו.. הרכבתי הרבה מחשבים בזמנו.. אבל כבר לא הרכבתי מחשב חדש לפרק זמן של שנה בערך~ והבעיה היא שאצלו יש חלקים חדשים שאף פעם לא נגעתי בהם.. כמו: HD בתצורת SATA, לוח אם עם כל השטויות.. ובנוסף יש לו RAID. לכן אני בה לשאול אתכם, האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי בקצרה מה הדברים החדשים שצריך לדעת…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  5. היי אני רוצה להוציא מאחד היצאות של המחשב LPT COM USB PS2 מתח של12 וולט מאיזה הדק אני יוכל להוציא את זה ? וכמה זרם אני יכול למשוך ? ממתין לתגובתכם

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by yoav1000,

יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by elicom,

ספק 600W טרמלטק מעבד 4 ליבות אינטל. 2G OCZ לוח ASUS P5K-SE כ.מסך 9800GTX+ חלק מהמשחקים הוא לא עושה בעיות עובד חלק חלק נופן עושה ריסט Mercenaries 2 World in Flames לא עושה בעיות Command & Conquer Generals Zero Hour נופל פעם בהרבה זמן לפעמים עוד בהתחלה. Crysis WARHEAD נופל מיד עוד בתפריט הראשי. יש תוכנה שרושמת טמפרטורה של המעבד בקובץ LOG לפי זמן כל שניה או מאיות שניה. יש לי תוכנה שרושמת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וכאשר המחשב נפל בCRYSIS הטמפרטורה של כ.מסך 66מעלות.(אם התוכנה דוגמת בזמן וממש שניה לפני הקריסה). צירפתי תמונה של תוכנה שבדקתי את המעבד וזאת התקלה שנרשמה לי. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by Chamuelm,

יש לי סרט (בפורמט avi) שאני רוצה לצרוב על פורמט vcd. ניסיתי לצרוב דרך Nero וסתם נהרסו לי שלושה דיסקים. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by Shmulik Saz,

מה קורה שהספק חשמל של הפלופי שמגיע מהספק כוח מחובר לf.usb ופתאום המחשה נכבה ?יש מצב שהבורד נשרף ? או שיש מצב שקיים מנגנון הגנה מקצר או שלא

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by rami02,

יש לי מודם ADSL שמחובר דרך USB והוא כל הזמו מיתכבה לבד כיאלו שהוא לא מקבל מתח מהמחשב ואז האינטנרט מיתנתק כדאי להיתחבר מחדש אני צריך להוציא את השקע של הUSB ולהכניס מחדש כדאי להיתחבר יש למישהו מושג למה זה קורה?????

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by ExTazy,

שלום רב, פירמטתי את המחשב שלי לWindowsXP ומאז כל פעם כשאני מנסה לחבות אותו, הוא עובר למסך שחור ומופיע הודעה "It is now safe to turn off your computer" ועד שאני לא לוחץ על כפתור החיבוי המחשב ממשיך להמצא במסך הזה ורק לאחר שאני לוחץ המחשב מתחבא. חשוב לי לציין שלפני שפירמטתי את המחשב הכל עבד כשורה(ואף פרמטתי בעבר והכל עבר כשורה גם כן). אני מודע לכך שזו בעיה נפוצה: http://support.microsoft.com/kb/810903 וניסיתי לעשות מה שכתוב שם ועוד פתרונות רבים שמצאתי אבל שום דבר לא עבד (ברוב הפתרונות אומרים לשנות משהו בלשונית APM ב-Power Options, אבל הבעיה שאין לי את הלשונית הזו) תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by ירון דיין,

כבר חודשיים שהמחשב פיתאום " קופא " כלומר נתקע באותו מצב התמונה במסך וכל המחשב כולל מקלדת-אכבר-כונן-מסך הכל קופא !!!!! 1-ניסיתי סריקת וירוסים--תקין 2-החלפתי כרטיס מסך --לא עזר 3-הסרתי תוכניות והתקנות אחרונות-לא עזר רק בריסטארט המחשב חוזר לחיים לזמן מוגבל יכול שעה ויכול גם יומיים זה קורה בגלישה -מישחק-או כל דבר אחר ---אן פעולה מיוחדת --- ב ב ק ש ה תעזרו לי ( ניסיתי עידכונים וכו )

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by blanco,

יש לי שתי שאלות אחת האם יכול להיות שיש לי וירוס בביוס?? האם יש כזה דבר?? ואם כן מה לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by SixKiller,

תראו דבר מאוד מוזר קרה.... הקדמה: פתחתי תמחשב בשביל לצבוע חלקים לא כל כך צבועים... (ספריי כחול) וגם שמתי 2 לדים אדומים מקדימה... והדבקתי עם דבק חם 2 קטודות כחולות יצא יפה משהו מדהים.... הבעיה היא שאני מפעיל תמחשב... הוא רושם לי "Boot Dis Faulure . please..................... bla bla" והמחשב עולה שאני מכניס את הדיסק 98.. ועושה Boot From Hardisk וזה עולה רגיל אבל בלי זה זה לא עולה... ובביוס ניסיתי לעשות בוט ב Hdd0 \HDD1\2 זה משהו שקשור לבוט מהביוס נראה לי כי ניסיתי שם להתעסק עם הבוט... בבקשה Someone please call 911 (:\) help

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. יש לי מחשב חדש כשהלכתי לישון השארתי אותו פועל קמתי בבוקר לאחר 6 שעות שינה ומצאתי אותו כבוי... לאחר מכן פעל כרגיל... מה הסיבה לכיבוי שלו? (הוא כבר עובד 5 ימים ללא הפסקה)

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by omer-n,

היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכרטיס דפו…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. שלום כולם, קניתי מארז Define R5. חיברתי את כל החיבורים ללוח אם. הכל עובד לי (כולל ה USB מקדימה) אבל רק החיבור אוזניות / מיקרופון לא מגיב. התקנתי את הדרייבר מחדש של REALTEK אבל לא עזר. מערכת הפעלה וינדוס 10. מה פספסתי?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by moshepsh,

שלום לכולם שמי מושיק יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט כונן ssdשאני מיעד להתקנת תוכנות בלבד וכונן קשיח לאיכסון יתר הקבצים התקנתי אאוטלוק 2010 ואני רוצה שהתיקיות שמאכסנות את ההודעות כגון דאר ניכנס, טיוטות ,פריטים שנישלחו וכל היתר יותקנו בכונן הקשיח כדי לא למלא את הssd אני לא מבין גדול לכן אבקש הסבר צעד צעד איך לבצע האם ההודאות יעברו אוטומטית לתיקיות בכונן הקשיח? בברכה פסח משה

19. Started by zedisdead,

אחת ליום בערך המחשב שלי קורס - מופיע מסך כחול בדוס והמחשב מאתחל את עצמו חמור מזה - אם המייל שלי פתוח הכל נמחק במיילים בקיצור לא נעים פירמטתי את המחשב ושלחתי אותו להתקנה מחודשת ושוב אותה תקלה - ולכן המסקנה שלי שמדובר בבעיית חומרה לא תוכנה למישהו יש רעיונות ממה להתחיל? ואיזה תוכנה חינמית יש לבדיקת הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. Started by Bose,

אתמול כיביתי את המחשב, בצורה המומלצת כמובן: התחל>כיבוי הכל טוב ויפה, אחרי חצי שעה אני מדליק את המחשב ושום דבר לא עולה במסך, בדקתי אם זה המסך אבל הוא תקין. בדקתי אם זה ההארדיסק אבל הוא הרעיש שהדלקתי את המחשב. אני חושש שזה הכרטיס מסך. שימו לב לתסמין מוזר, התאורה של העכבר עובדת גם שהמחשב כבוי ושאני מזיז אותו הוא מתחזק ודבר כזה קורה רק שאני בתוך הווינדוס. מישהו אולי יודע מה צריך להחליף/לתקן? המפרט בחתימה. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by silky,

אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  22. אהלן חבר'ה!. היום התחלתי להרכיב את המחשב החדש/ישן בשעה טובה. הרכבתי את כל החלקים (מפרט מחשב) מפעיל את המחשב ואז אחרי ה POST איך שהוא מתחיל לקרוא נתונים מההרדיסק הוא כותב לי A DRIVE READ ERORR משו כזה (לא זוכר בדיוק את הניסוח) . שם הוא נתקע וכותב לי שאני צריך ללחוץ על השילוש הקדוש בשביל ריסטרט (ALT+CTRL+DEL). כמובן אחרי ריסטרט אותה הבעיה. מידע נוסף : בלוח יש תמיכה רק בערוץ IDE אחד .(רואים שהוא בנוי לעבוד עם הרדיסק SATA) ההרדיסק עובד על המחשב אחר (הזה שאני כותב ממנו עכשיו). אין מצב בעולם שאני מפרמט את כל ההרדיסק. (אין איפה לעשות גיבוי) אין לי מאיפה להביא דיסק SATA לבדיקה. חשוב לציין שאני משתמש וותיק וניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס וכו'... קיצר אין לי כל כך מושג מה …

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by _אור_,

בזמן הפעלת המחשב יש רעש חזק שנפסק אחרי כמה דקות, מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by eli,

SYSTEM IS RUNNING IN FAIL-SAFE STATE PLEASE RECHECK BIOS CMOS SETUP אני נדרש ללחוץ F1 כדי להמשיך או להכנס לביוס הבעיה החלה לאחר התקנת כרטיס מסך ATI 4870 הכרטיס הותקן עם הדרייברים והכל. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  25. יש לי במחשב איזה 10 התקנים על IRQ 9 ! אני משתמש ב WIN XP PRO SP1 עכשיו שהמחשב עולה אז רואים שההתקנים מפוזרים על כל מיני IRQ-ים מיניהם (בטעינה של ה BIOS) אך שאני נימצא בווינדוס רוב ההתקנים על IRQ 9, כאילו שהוונדוס משנה את כולם ל 9 (או לא כאילו אלא באמת) ניסיתי לשנות את ה IRQ דרך המאפיינים של כל התקן אך האפשרות לא ניתנת (האופציה צבועה באפור) עכשיו אתם שואלים בשביל מה אני צריך לשנות את ה IRQ של התקן ? יש לי כרטיס טלויזיה והוא עושה בעיות של איטיות בהקלטה לפי התמיכה של החברה אני צריך לשים את הכרטיס טלויזיה ב IRQ ניפרד מכולם אך מה לעשות שהווינדוס החליט שהוא שם אותו ב IRQ 9? למישהו יש פתרון ? תודה...

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.