עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב תראו קיבלתי מחשב חדש... מפרט בהמשך אז קיצר תשמעו התקנתי את Rainbow Six Vegas וכשאני נכנס למשחק ופותח את ה SINGLEPLAY אחרי כמה שניות זה טוען ורואים את המשחק כאיזה דקה ואז המחשב עושה RESET ומופיע מן מסך כחול כזה עם המון אותיות ל2 שניות מישהו יודע איך פותרים את זה? וזה לא בעיה בהתחממות מפרט Gigabyte GA-M55S-S3 AMD Athlon X2 4800+ 2.5 GHZ 2GB 667MHZ Saphhire X1950 PRO 512MB

2. Started by shovel_xxx,

יש לי צורב DVD של LG דגם GWA-4161B הוא לא מזהה לי דיסק DVD+R DL בדקתי והכל הוא תומך ב DL וגם רשום עליו DVD+R DL והוא לא מזהה תדיסק שאני מכניס ... יכול להיות שהעינית נידפקה ?!?! הוא יחסית ישן נירא לי מ 2003 רק לידע כללי קניתי אותו מחבר שלי ואף פעם לא צרבתי בו דיסק DVD רק דיסקים רגילים .. חבר שלי צרב בו DVD אבל לא DL ...

3. Started by Anonymous1,

יש לי שתי קשיים, א. בפקודת שליחה מופיעה הודעה "הערכת לא יכולה לחייג כרגע את המספר". ב. במספרים אחרים, בפקודת שליחה מופיעה שגיאה שאין תשובה, וגם בפקודת קבלה יש הודעה שיש שגיאה בקבלת הפקס. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  4. שלום חבר'ה. קניתי לפני 6 לבין 7 חודשים מחשב חדש. מחשב משחקים שיריץ את כל המשחקים עד שנת 2007 וזהו מחשב בינוני ב-3000 ש"ח. המחשב בעל מעבד P-D 2.8GHz שלא היה צורך ביותר ובעל כרטיס מסך 7600GT. בקיצור, המחשב פעל ללא שום בעיה במשך כל ה-6 עד 7 חודשים, ואז יום אחד 'טיק' המחשב קפא ל-3 עד 7 שניות ואז 'פיק' הפעיל את עצמו מחדש. לאחר כמה פעמים שזה קרה המחשב לא קופא אלא פשוט מאוד עושה ישר הפעלה מחדש. לאחר שהוא עושה הפעלה מחשב הוא מנסה להדליק את עצמו (רואים שהוא מתאמץ) נכבה מדליק עד שתוך 2-3 פעמים הוא מצליח ושוב לפני שה-Windows עולה או אחרי שהוא עולה ואני גולש ו/או משחק הוא נכבה. בתור אחד שנבין במחשבים מספיק, בדקתי את כל בעיות התוכנה האפשריות. ולא היה ניתן להבחין בשום שינוי, חשוב שתדע…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by אוראלהזמיר,

היי חבר'ה. קיבלתי מבן דוד שלי את הלוח אם הנתון לעיל. עכשיו,זהו לוח לפנטיום socket 478 -4 השאלה והבעיה שלי הם כאלה. יש לי רק עוד ספק כח אחד בבית של פנטיום 3. חיברתי אותו ללוח,המאורר שעל המעבד נדלק אך אין מסך. מה שגם קרה זה שכשחיברתי את ההרד דיסק ללוח הוא לא עבד(כנראה מקצר או משהו דומה) עכשיו אני לא יודע ממש יודע ממה הבעיה נובעת.. אולי בגלל שהלוח הזה צריך הרבה כח והוא חייב לעבוד עם ספק כח רק של פנטיום 4 ולכן הוא לא עולה לי.. צירפתי תמונה שבה אני מראה איפה לא חיברתי את החשמל(כי זה ספק של פנטיום 3) זה אולי קשור לזה שאין מספיק כח של חשמל? אני לא יודע אם הלוח הרוס או שפשוט אני צריך ספק כח של פנטיום 4 תודה לעוזרים. תמונה מצורפת: http://img150.imageshack.us/my.php?image=000ky2.jp…

6. שלום יש לי בעיה במחשב שצצה רק היום. המחשב טוען את הווינדוס ואחרי שהוא מסיים לטעון אותו המסך ניהיה שחור והמחשב לא עולה. המפרט הוא: לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ ספק: antec smart power 450w תודה רבה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  7. זה התחיל היום: באתי לעדכן את קספרסקי אינטרנט סקיוריטי מהרשת, העידכון התחיל רגיל ופתאום המחשב איתחל את עצמו. בהתחלה חשבתי שזו בעית התחממות, בדקתי טמפ' ומאווררים - הכל תקין. לאחר האיתחול השארתי כמה דקות ע"מ לוודא שזו לא בעיית חומרה כלשהי... ניסיתי לעדכן שוב - ונחשו מה... שוב פעם איתחול. אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שאני ניתקל בבעיה כזאת מוזרה... האם מישהו מכיר את המחלה הזו ואיך מרפים אותה?

8. אשמח לקבל תגובות...

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שמח וטוב לב הרכבתי היום מחשב חדש. אחרי שהרכבתי הכל, סידרתי כבלים וכו'. אני מחבר את המחשב לחשמל וקורה משהו מוזר... הנורה על הלוח, שאמורה לדלוק קבוע כשהלוח מקבל מתח, מהבהבת לה בקצב של כ-3 פעמים בשניה. המחשב לא נדלק. בכלל. ניסיתי להוציא זכרון, כרטיס מסך, מעבד (!) וכלום. הנורה מהבהבת ברגע שאני מחבר לחשמל. יש למישהו רעיון? (חוץ מלוח תקול). הלוח הוא ASUS P5K מחובר לספק ANTEC 500W.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  10. אוקיי אז יש לי את הדיסק של הווינדווס ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אני לוחץ להתקין windows xp בקיצור הוא אומר לי בגלל שיש לי גרסה יותר חדשה במחשב מאשר שבדיסק אני לא יכול להתקין ככה, ואז זה כותב שבישביל לפרמט אתה צריך לפרמט את זה מהבוט יענו כשאני מהתחל את המחשב בקיצור מה שאני רוצה לשאול אותכם חבר'ה זה איך אני מפרמט דרך הבוט של המחשב, אולי דרך הביוס.. כי בהתחלה המחשב לא מזהה את המחשב רק כשהוא מגיע למערכת ההפעלה עצמה מה עושים? תודה מראש חבר'ה

11. Started by arvas,

אז כך המחשב השני שלי פנטיום3 כותבלי FAILD BOOT ישר איך שהמחשב מתחיל לעלות אני אפילו לא יכול להכנס לBIOS במה הבעיה?

12. Started by moshe20,

חברה שלום! יש לי אינטרנט 5M ויש לי כרטיס רשת על הלוח אם יש לי לוח אפ P5B DLX . עכשיו אני יודע בוודאות זה כרטיס 10/100/1000 אבל הוא לא נותן לי 1000 רק 100 ניסית להכנס להגדרות וגם שם הוא נותן לי אפשרות בחירה שרק עד 100 מי יודע למה?? הוודאןת זה כרטיס 10/100/1000

13. Started by Phuq,

אוקיי אז ככה. היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל. קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים). עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה. ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות ז…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by Roy2,

שמעו ניתקתי פעם את הצורב לא זוכר למה ואז הוא עבד מצוין עכשיו שאני מחבר אותו הוא עושה רעש מוזר של תיקתוק הוא צורב DVD היחיד שיש לי אין לי עוד כונן של דיסקים חוץ ממנו הוא מחובר עם כבל אחד data ועוד אחד הvolt אני חושב אני לא יודע מזה לג'מפר וכל העניין הזה והנורה של הצורב לא דולקת באופן רצוף קראתי מדריך בביוס שצריך לעדכן שמה את הצורב אני לא יודע כל כך מה עושים קיצור חפרתי אחושרמוטה חחחח מי שיכול לעזור לי תודה רבה

15. Started by nitayc1,

שלום. יש לי כרטיס מסך AGP ואין לי סלוט כזה בלוח אם האם אני יכול להכניס את הכרטיס מסך לסלוט PCI EXPRESS בעיקרון זה נכנס בסלוט, השאלה אם הוא יזהה אותו ויעבוד טוב? וגם שלא יהיה איזה קצר או משהו כזה... תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by IVORY COMPUTERS,

זאת התוצאה שקיבלתי בכונן הקשיח שלי SEAGATE 80GB SATA2 AVG - 57496/S ACT - 36133/S מה זה ? [ בחלק העליון מצד ימין של התוכנה ] 3MS = 516178 10MS = 96765 50MS = 5 וזה של אחי : ATA HITACHI 133 - 160GB AVG - 46148 ACT - 34111 מה זה אומר ? 3MS = 443306 10MS = 186850 50MS = 525 150MS = 1 הכונן שלי תקין ? ומה עם של אחי ? * חשוב לציין אין UNC !!! * עריכה : הרצתי תוכנת מאמץ במחשב שלי שנקראת S&M הכול עבר זה הגיע לכונן הקשיח וקיבלתי הודעה של קריסה כמו של דפדפן "שלח שגיאות" וחוזר לווינדוס אולי הכונן הקשיח שלי לא תקין ? ודבר נוסף תוכנת מאמץ יכולה לדפוק חומרה ? כי זה מביא את המחשב להתשה ממש...

17. אז ככה, כשבאתי להיכנס לווינדוס, פתאום היה לי כל הזמן ריסטים בזמן הטעינה של הווינדוס, ואחרי כמה פעמים הופיעה הודעה שאומרת שחסר או פגום קובץ בתיקיית סיסטם 32, אז צריך להכניס דיסק של ווינדוס ולעשות REAPIR. עשיתי את זה ואז זה כותב לי פתאום שזה לא מצא שום הארד דיסק מותקן במחשב שלי, איך זה יכול להיות? יש לי אפילו 2 הארד דיסק.... אז מה אני צריך לעשות עכשיו? בבקשה תצילו אותי אני לא רוצה לפרמט, יש לי המון דברים חשובים על המחשב, ואני צריך אותם, אז אני יודה לכם מאוד אם תמצאו לי דרך לתקן את זה בלי לפרמט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולכם. אני מחפש את העצה כי אני כבר נואש! יש לי מחשב שעל פניו היה אמור להיות מכונת עבודה. (מתעסק באנימציה ווידאו) המפרט: מעבד - Q6600 לוח - GIGABYTE GA-P35-DS3P (מעודכן ביוס אחרון F6) זכרונות- Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5DHX 800MHZ X2 (שני סטיקים. 4 ג'יגה סה"כ) כרטיס מסך - 8600GT 3 הרדיסקים SATA לא ברייד מ. הפעלה - XP PRO 32 SP2 ידוע לי שמערכות הפעלה 32 BIT לא אידיאליות לעבודה עם 4 ג'יגה זכרון ובהחלט אני מתכנן בעתיד לעבור ל 64 BIT ואף גיליתי לאחרונה על אריזת הזכרונות שקניתי שכתוב שהזכרונות מהסדרה מתאימים למערכות הפעלה 64 BIT וCORSAIR לא ממליצה לשימוש ב32 BIT. למרות זאת אני עדיין לא משוכנע שזה קשור לבעיות המוגזמות שאני סובל מהם. המחשב אצלי כבר חודשיים. ומאז אלה א…

19. יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. תודה לעוזרים מראש. סליחה אני יודע שזה לא שייך לפה אני מעביר לפורום כוננים קשיחים, מצטער.

20. Started by ORrrr,

שלום. יש ברשותי דיסק קשיח דיי ישן שנמצא איתי כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא אכזב אותי(מפרט). לאחרונה שמתי לב שבוקעים מהמחשב רעשים מתכתיים כאלה ואני די בטוח שזה מההרד דיסק כי שוב דבר אחר לא יכול לעשות רעש כזה. לא היו לי ועדיין אין לי אף בעיה, לא של מהירות לא של שגיאות, הכל עובד חלק גם כשמתחיל הרעש הזה. עד עכשיו שמעתי אותו פעמיים אני מקווה שלא אשמע יותר, אבל אם כן מה אתם מציעים לי לעשות? זה בטוח מההרדיסק? להחליף אותו כמה שיותר מהר? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. תראו בכונן C המערכת שלי כתוב לי שנשאר גיגה פנוי ואז שאני באה להכנס לתייקיה C:\Documents and Settings אז אני עושה מאפיינים וזה אומר לי ש 5 וחצי גיגה ביט תפוסים אבל שאני ניכנס אין שם שום דבר רק איזה 8 מגביט תפוסים. עשיתי איחוי דיסק וזה מצא לי תקובץ זה הקובץ FLT-PES08.ISO והוא שוקל 5 וחצי גיגה ביט ובאיחוי דיסק זה אמר שזה לא הצליח לאחה אותו והקובץ נמצא ב C:\Documents and Settings\Alik| local setting|temp|rar$dr00.750/flt-pes08.iso אז הבעיה שאני הולך לתייקיה C:\Documents and Settings\Alik ואני לא מוצא שום שום Local Setting בבקשה אני די לחוץ יש לי רק תתיקיות COCKIS /DESKOP/MY DECUMEND/תפריט התחלה/מועדפים מה עושים?< ??? ???

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  22. זה קורה לי רק כשאני משתמש בכבלים מאריכים. תמיד השתמשתי בהם ואני לא מבין איך זה יכול להיות שקט ופתאום חזק??? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. בזמן שאני עובד על תוכנת 3DSMAX יש פעולות מסוימות שגורמות למחשב לקפוא. שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה. היו לי מספר חשדות: 1) חום של ה CPU בסדר גמור 2) זכרונות - אני עוד מעט אריץ את ממסט 3) directX הבעיה עם ממסט שזו בדיקה שלוקחת הרבה זמן, אז אני מחכה איתה לאחרי זה, אבל איך אני יכול לבדוק את החשדות שלי לגבי ה directX ואולי יש לכם תאוריה אחרת. אשמח לשמוע תגובות בהקדם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by רועי שלום,

היי, כבר זמן רב יש לי בעייה שהמחשב שלי עושה הרבה רעש יחסית למחשבים אחרים והחלפתי מאווררים לשקטים יותר ועכשיו רק נשאר לטפל במאוורר של הכרטיס מסך. הכרטיס- Nvidia GeForce FX 5500. לא מזמן קניתי לו מאוורר אחר שבאריזה שלו כתוב רמת רעש 26 דציבל. לא יודע אם זה הרבה, כנראה שכן כי המאוורר הזה עושה יותר רעש מהקודם. איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי שעובד שקט מאוד (מומלץ מאוד שאני בכלל לא ישמע אותו גם כשמארז המחשב פתוח), אם אפשר לדעת גם כמה רעש בדציבל כל מאוורר שאתם ממליצים עליו עושה, והכי חשוב- איפה אני משיג מאוורר כזה. בתודה, רועי.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. שלום לכולם, היום בצהרים אחי הקטן זרק בטעות כדור על המחשב, כשהפעלתי אותו הוא לא הציג כלום על המסך והיה רעש כזה מוזר, כאילו שמשהו במחשב לא מחובר כמו שצריך, עכשיו בגלל שאני לא מבין במחשבים אני צריך אתר שמסביר את הצליל הזה (כלומר איזה חלק לא מחובר טוב) בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי עבודה גדולה לעשות

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.